Fosta membra 9am.ro
763 mesaje
Oras: Buzau
|
Postat pe: 23 Martie 2009, ora 21:57
De la: catalliin, la data 2009-03-22 11:00:47ªi daca n-are soþ pt ca vrea sa fie independenta!....si are doar un iubit de 60 de ani care abea se poate duce pe el ...(asa cum se cam poarta in ziua de azi)....atunci ce face?
Raspunsul meu a fost acesta:
"SUNA UN PRIETEN, eventual isi va suna sotul !"
 Dana P
Insusirea este numita perseverenta cand este folosita pentru o cauza buna si incapatanare daca e pusa in slujba unei cauze rele. (Lawrence Sterne)
|
|
|
Fosta membra 9am.ro
115 mesaje
Oras: BUCURESTI
|
Postat pe: 24 Martie 2009, ora 21:03
|
Fosta membra 9am.ro
130 mesaje
Oras: Constanta
|
Postat pe: 25 Martie 2009, ora 08:48
De la: terente, la data 2008-08-14 14:36:53Ion si Marie:
Ion: Marie, calca-mi si tu 2 camasi.
Marie: Sa ti le calci singur! Eu sunt femeie emancipata si orice faci tu pot face si eu, iar orice fac eu, poti face si tu.
Ion: Bine Marie, ia tu sacu asta de cartofi si urca-l pana in camara la etaju 2 ca io ma duc sa calc camasile alea.
Si acum parerea mea:
Suntem 2 genuri si ar trebui sa ne completam reciproc, sa ne respectam reciproc si sa ne ajutam reciproc, nu sa ne scoatem ochii!
Bravo !
|
elaxxx
10 mesaje
|
Postat pe: 25 Martie 2009, ora 17:19
dar daca numaram de cate ori pe an cara sacii barbatul si de cate sute de ori calca camasi femeile iese pe an:
ca unul lucreaza vreo 8 ore pt toti sacii din gospodarie
vreo 7-8000 la lucru
si inca vreo 100 ducand gunoiul si ajutand prin casa injurand printre dinti
iar celalalta vreo 150 calcand sute de camasi,
alte 500 gatind,
alte 500 facand curat
alte 1000 cu copilu si mai baga si 8000 la locul de munca
halal egalitarism si per amsamblu pentru munca mai putina si faciut cu un efort mult mai mic barbatii sunt platiti mai bine
|
|
|
homemarcel0
1937 mesaje
|
Postat pe: 25 Martie 2009, ora 18:14
De la: elaxxx, la data 2009-03-25 17:19:47dar daca numaram de cate ori pe an cara sacii barbatul si de cate sute de ori calca camasi femeile iese pe an:
ca unul lucreaza vreo 8 ore pt toti sacii din gospodarie
vreo 7-8000 la lucru
si inca vreo 100 ducand gunoiul si ajutand prin casa injurand printre dinti
iar celalalta vreo 150 calcand sute de camasi,
alte 500 gatind,
alte 500 facand curat
alte 1000 cu copilu si mai baga si 8000 la locul de munca
halal egalitarism si per amsamblu pentru munca mai putina si faciut cu un efort mult mai mic barbatii sunt platiti mai bine
... topicul era de ce sint platite femeile mai prost decit barbatii !!!??? ... inca nu am vazut vreo ''doamna'' prin constructii sau prin productie ... si care apar sint mai degraba un fel de travestite ... restul de ''doamne'' prefera ''muncile'' in unde scaunul confortabil este la locul lui ... ce sa ne ascundem dupa deget ... dupa ce femeia si-a vindut timpul liber din dorinta de a concura barbatul acum, tot ea, incepe sa realizeze ca a purta pantaloni nu este intotdeauna o placere sau o distractie ... la MUNCA, fetelor ... pina uita-ti complet si ceea ce sinteti ... sau ce ati reprezentat ...
|
Fosta membra 9am.ro
115 mesaje
|
Postat pe: 25 Martie 2009, ora 20:55
Marcele abtinete daca nu vrei sa-ti sara in cap toata suflarea feminina...daca erai pe forumul KUDIKA si faceai asemena ''greseala'' pina acuma era''linºat''..  ...si oricum nu trebuie sa creada doamnele ca noi nu le iubim  ...desii cam þifnoase ele...totusi ....
|
homemarcel0
1937 mesaje
|
Postat pe: 25 Martie 2009, ora 21:00
|
|
|
martha_aurora_69
1 mesaj
Oras: Ploiesti
|
Postat pe: 25 Martie 2009, ora 21:14
simpatica polemica...doar ca dc facem comparatie in constructii sau in padure?sincer ma lasa rece "egalitatea"dintre sexe..nu-s sustinatoare a unei egalitati inexistente, recunosc cand am nevoie de ajutor....si ofer ajutor atunci cand solicitata..sau vad ca pot ajut pe cineva..DAR!! revenind la idee eu am fost in situatia sa fac aceiasi munca cu un barbat si la banuti.nu s-a potrivit de loc..nu-i prea placut..
|
|
|
Fosta membra 9am.ro
1055 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE
|
Postat pe: 25 Martie 2009, ora 22:28
si electronica !
|
Fosta membra 9am.ro
1639 mesaje
Oras: Mangalia
|
Postat pe: 25 Martie 2009, ora 22:33
|
Fosta membra 9am.ro
307 mesaje
Oras: Sibiu
|
Postat pe: 25 Martie 2009, ora 22:57
|
Fosta membra 9am.ro
115 mesaje
|
Postat pe: 26 Martie 2009, ora 21:16
|
Fosta membra 9am.ro
534 mesaje
|
Postat pe: 26 Martie 2009, ora 21:34
|
leo_
448 mesaje
|
Postat pe: 27 Martie 2009, ora 10:28
|
Fosta membra 9am.ro
534 mesaje
|
Postat pe: 27 Martie 2009, ora 19:09
 Leo, esti sigur?
Argument:
(nu se specifica nicaieri aici culoarea parului ei, dar dia asemenea motive intreb daca esti sigur)
Bancul zilei: Legitima aparare intelectuala Un barbat e adus in fața
judecatorului pentru ca a omorat-o pe sotia lui.
- Fapta dumneavoastra e sub orice critica. Daca aveti intentia ca tribunalul
sa nu va condamne la inchisoare pe viata, trebuie sa ne expuneti motive cat
de cat plauzibile care sa va poate reduce pedeapsa.
- Domnule judecator, soția mea era asa de proasta incat nu am putut sa ma
controlez si a trebuit sa o arunc de la balcon.
- Declaratia dumneavoastra este o obraznicie nemaiauzita și daca nu doriți
ca juratii sa va condamne inainte sa continuam procesul trebuie sa aveți
argumente cu adevarat plauzibile.
- Pai sa va povestesc. Locuim intr-un bloc cu 10 etaje la ultimul etaj și la
parter locuieste o familie de pitici. Parinții au 1 metru si copii, cel de
12 ani 70 de cm si cel de 14 ani are 90 de cm .
- In ziua respectiva i-am spus soției:
- E teribil sa fii pitic. Saracii vecini de la parter, toți sunt asa mici!
-Da, raspunde sotia sunt o adevarata specie de pirinei.
- Pigmei ai vrut sa spui!
- Nu, pigmei e ceea ce are omul in piele și de la care se alege cu pistrui.
- Aia se numește pigment.
- Ma lasi? Pigment e chestia aia pe care scriau vechii romani.
- Ala se numeste pergament.
- Cum poti draga sa fii asa de incult? Pergament e cand un scriitor publica
o parte din ce a scris.
- Domnule judecator, va inchipuiți ca mi-am inghitit cuvantul „fragment“
ca
sa nu mai continui discuția asta aberanta. M-am așezat pe fotoliu si am luat
un ziar sa-l rasfoiesc. Nici nu m-am așezat bine ca apare soția mea langa
mine cu o carte in mana și imi spune:
- Uite draga, asta e ceea ce scrie un scriitor si se numește carte , daca nu
aveai idee ce e aia. Ia și citește Veranda de la Pompadur.
Iau carte in mana și ii spun “Draga mea, asta e o carte in limba franceza
Marchiza de Pompadour, nu trebuie sa interpretezi numele in romana” .
- Asta e buna draga, imi dai tu lecții de franceza, mie care am facut
meditații cu un vector de la facultate !!
- Ala nu se numește vector, se numește lector.
- Ești prost, Lector a fost un erou grec din antichitate.
- Ala a fost Hector și era troian.
- Hector e unitate de masura a suprafaței blegule.
- Ala e hectar draga mea.
- Ma uimești cu incultura ta. Hectar e o bautura a zeilor.
- Ala se numește nectar spun eu oftand din adancul sufletului.
- Habar nu ai, eu știu sigur ca era si o melodie pe tema asta pe care o
cantau doua prietene in duo.
- Nu se spune duo se spune duet.
- Ma scoți din sarite, cum dracu de ești asa de incuiat? Duet e cand doi
barbați se bat cu sabiile
- Ala se numește duel.
- Pe dracu, duel e gaura aia neagra din munte de unde apare trenul.
- Domnule judecator, aveam tunel pe limba dar am simțit ca mi se face negru
in fata ochilor și nu m-am mai putut stapani și am aruncat-o pe geam.
Liniște in sala… judecatorul ia ciocanelul de pe masa, lovește cu el
puternic și spune:
- Ești liber, a fost un caz clar de legitima aparare. Eu o aruncam deja de
la Hector.
 Deci, Leo esti sigur?
|
Fosta membra 9am.ro
115 mesaje
|
Postat pe: 27 Martie 2009, ora 21:41
[
Mai baieti, si femeile alea independente roscate sau satene care n-au un iubit de 60 de ani cum ar trebui sa procedeze? Va rog sa reveniti cu precizari si idei suplimentare
Multumim anticipat  [/quote].....Nu mai au ce face ,se descurca singure!...oricum n-au ele nevoie de barbati
|
emilia_7ro
1 mesaj
Oras: Brasov
|
Postat pe: 28 Martie 2009, ora 00:03
Ar fi tare bine sa fin indisponibile cateva zile pe luna. Dar din contra, suntem mult prea disponibile pentru toti ceilalti, pentru absolut orice treaba in care, in primplan nu suntem noi. Pentru noi insine nu suntem NICIODATA disponibile pentru ca avem atatia barbati in jur care necesita vesnic sprijin, ingrijire, slujire.
|
Fosta membra 9am.ro
115 mesaje
|
Postat pe: 28 Martie 2009, ora 14:59
De la: emilia_7ro, la data 2009-03-28 00:03:59Ar fi tare bine sa fin indisponibile cateva zile pe luna. Dar din contra, suntem mult prea disponibile pentru toti ceilalti, pentru absolut orice treaba in care, in primplan nu suntem noi. Pentru noi insine nu suntem NICIODATA disponibile pentru ca avem atatia barbati in jur care necesita vesnic sprijin, ingrijire, slujire. ....Stai linistita Emilia!..in curind veti fi disponibile doar pt voi însiva....ati citit ce mai spun ziarele posturile TV si toate celelalte cai masmedia?...ca anume exista criza de barbati in romania si pe an ce trece nr lor se diminueaza semnificativ acest lucru fiind valabil in toata lumea .Si astfel de fenomene sunt de altfel comfirmate si de oamenii de stiinta ;statisticieni,biologi,matematicieni....e.t.c prin lucrarile lor si rezultatele studiilor acumulate de-a lungul tmpului ...aceasta treaba am auzito comfimindu-se si de catre profesorii mei din facultate (profesori,doctori academicieni) care se ocupa cu studiul statisticilor matematice cu aplicatie in biologie....mai mult de atit!..se pare ca intrun viitor nu prea indepartat 2-3 ani vor venii in masa in romania muncitori asiatici(chinezi) ÎN SPECIAL femei,care de altfel sunt foarte bune muncitoare,familiste comvinse si bune mame si care vin mai mult cu scopul de a ramine definitiv in romania pt a scapa de persecutiile sistemului lor care nu le permit mai mult de 1copil sau 2 si astfel isi doresc sa scape de aceste persecutii imigrind aici inclusiv prin casatoriile mixte cu barbati romani...sincer !...mi-ar placea si mie o papusa de soþioara chinezoaica ...si cred ca acelasi lucru il impartasesc si comfratii mei din romania  ...asa ca stati linistite tot ''binele'' spre voi!
|
Fosta membra 9am.ro
1055 mesaje
|
Postat pe: 28 Martie 2009, ora 17:59
si electronica !
|
gigilipianu
443 mesaje
Oras: Tg Jiu
|
Postat pe: 28 Martie 2009, ora 21:37
Nu pot fi platite femeile mai prost la meseriile traditionale: croitorie, broderie, administratie, invatamant, educatie, dans, opera, opereta, mass media etc. Poate va ganditi la: otelarie, minerit, constructii, agricultura (Doar unele mesererii) macelarii, marinarit, scafandrii, armata, politie etc, unde este posibil sa apara tendinte de preferentiabilitate pentru barbati. In rest nu cred ca poate exista, justificat nu pretexte gratuite patronale, diferente pentru plata serviciilor prestate. Daca exista totusi, persoana in cauza poate adresa plangere conducerii iar apoi instantei de judecata competente, in baza probelor administrate si sa castige dreptul revendicat. Logos.
|
Fosta membra 9am.ro
115 mesaje
|
Postat pe: 28 Martie 2009, ora 22:12
[auzi la el ...terente !?
bai poponar nenorocit...habar n-ai tu ! terente a fost barbat de barbat ...daca tzi-o tragea cu scula lui (fo 28 cm.) ...itzi spargea rozeta.de fapt totzi vamaiotziii suntetzi poponari nenorocitzi . da-i la buci !  [/quote].......................Iar ai vb fara sa gindesti!...adica ca prostu!...eu inteleg ca esti frustrat si complexat rau de tot,de te iei mereu de mine..dar macar nu ''vorbii cu voce tare'' ca sa comfirmi de fapt ceea ce-ti lipseste total ...adica materia cenusie
|
Fosta membra 9am.ro
1639 mesaje
Oras: Mangalia
|
Postat pe: 28 Martie 2009, ora 22:15
|
Fosta membra 9am.ro
115 mesaje
|
Postat pe: 29 Martie 2009, ora 14:13
Ok Kameluþa...cum spui tu!...
|
Fosta membra 9am.ro
118 mesaje
|
Postat pe: 29 Martie 2009, ora 18:44
O femeie trebuie sa stie ca nici o data nu poate fi considerata egala a barbatului pentru simplu motiv ca este mult superioara. Acesta lupta sterila, pentru egalitate a fost nascocita de niste idioti probabil din lipsa de subiecte importante. Femeile sunt acelea care pregatesc noile generatii. Ele fac educatia viitorilor adulti care sunt receptivi inca inainte de a se naste si pana cand se integreaza in societate. Tot aici intra si cei sapte ani de acasa. Femeile insa asa ca tine s-au lasat luate de val si acum se lupta de-a surda cu barbatii pentru egalitate iar multe din generatiile tinere s-au autoeducat cu cheia de gat pe maidan. Acei barbati de la care cereti respect sunt educati de voi in pauzele dintre lupte. Trebuie luat totul de la inceput. Niciodata nu este tarziu. Iar despre salrii fii sigura ca acesta discriminare o face numai statul. Un patron adevarat, mai rari, plateste eficienta
|
leo_
448 mesaje
|
Postat pe: 30 Martie 2009, ora 23:19
mai, va luptati degeaba. la mine e simplu. o femeie cara ma surprinde prin ce face imi este cel putin egala si beneficiaza de admiratia mea. restul nu conteaza, actori stersi pe scena prafuita a vietii. nici macar nu ma obosesc sa intru in vorba cu ele pentru ca ma distrag de la probleme mai stringente. cand vezi lumea in felul asta, deja numarul de femei se restrang la 10%. oricum femeie nu este cea care se naste cu sexul femnin ci aceea care este o doamna in tot ceea ce face.
|
liviu2006
2 mesaje
|
Postat pe: 31 Martie 2009, ora 08:50
Candva ascultam la o televiziune ceva de genul: in burta mamei, la inceputul dezvoltarii fatului toti suntem femei, care in decursul celor noua luni devenim femei sau barbati. E posibil sa fie asa, nu sunt de meserie medic. La firma, de proiectare in care lucrez femeile depasesc procentul de 50%. Multe dintre ele au posturi importante, implicit salarii mai mari decat barbatii. Salariile sunt confidentiale dar poti sa-ti faci o idee cand sunt mai multe sefe decat sefi.
In rest salariile sunt dupa parerea directorului firmei.functie de competenta profesionala, pile, impresie personala.
|
leo_
448 mesaje
|
Postat pe: 31 Martie 2009, ora 09:54
De la: liviu2006, la data 2009-03-31 08:50:23Candva ascultam la o televiziune ceva de genul: in burta mamei, la inceputul dezvoltarii fatului toti suntem femei, care in decursul celor noua luni devenim femei sau barbati. E posibil sa fie asa, nu sunt de meserie medic. La firma, de proiectare in care lucrez femeile depasesc procentul de 50%. Multe dintre ele au posturi importante, implicit salarii mai mari decat barbatii. Salariile sunt confidentiale dar poti sa-ti faci o idee cand sunt mai multe sefe decat sefi.
In rest salariile sunt dupa parerea directorului firmei.functie de competenta profesionala, pile, impresie personala.
salariile intr-o firma reprezinta valoarea individului pentru acea firma. ai valoare mare, esti platit bine. nu ai? concurenta....
|
Fosta membra 9am.ro
115 mesaje
|
Postat pe: 31 Martie 2009, ora 13:03
De la: leo_, la data 2009-03-31 09:54:49De la: liviu2006, la data 2009-03-31 08:50:23Candva ascultam la o televiziune ceva de genul: in burta mamei, la inceputul dezvoltarii fatului toti suntem femei, care in decursul celor noua luni devenim femei sau barbati. E posibil sa fie asa, nu sunt de meserie medic. La firma, de proiectare in care lucrez femeile depasesc procentul de 50%. Multe dintre ele au posturi importante, implicit salarii mai mari decat barbatii. Salariile sunt confidentiale dar poti sa-ti faci o idee cand sunt mai multe sefe decat sefi.
salariile intr-o firma reprezinta valoarea individului pentru acea firma. ai valoare mare, esti platit bine. nu ai? concurenta.... ...si tot referitor la concurenta ...sper ca ati observat deja ca tot femeile au mai multa cautare (special)in posturile de conducere...se pare ca sunt din ce in ce mai apreciate pt calitatile lor...  ...un studiu al sociologilor care are la baza multe calcule exacte bazate pe pricipii stiintifice spune ca femeile incep usor dar sigur sa preia total puterea administrativa si de decizie in societate iar peste aproximativ 200 de ani barbatii nu vor mai avea nici un fel de statut important in societate exceptind pe acele de ''deservire in scopul perpetuarii speciei'' si atit!
|
Cocalarus_Maximus
17 mesaje
|
Postat pe: 31 Martie 2009, ora 18:59
Da ba , intradevar :
Femeile este platite mai prost decat barbatii pentru ca ... este FEMEI!
Deci FEMEIE ESTE INCOMPETENTE !!!!!!!!
HE HE HE
SI cand te gandesti ca raspunsul era in titlu.
Nu trebuie sa imi multumiti ca v-am deshis eu ochii.
 THANK YOU THANK YOU !!!!!!!!!! I'm here all WEEK
|
Fosta membra 9am.ro
481 mesaje
|
Postat pe: 31 Martie 2009, ora 19:12
MOARTE MANELISTILOR SI TIGANILOR!
|
|
|