back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Femeile sunt platite mai prost decat barbatii pentru ca...sunt femei

Pagini: << 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 >> Sari la pagina:

Fosta membra 9am.ro

534 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 2 Decembrie 2008, ora 23:15

De la: AZAZEL, la data 2008-12-01 00:23:32
De la: mona_simona2002, la data 2008-11-27 19:00:42 Mesaj pentru domnii care-mi tin evidenta prezentei "on line" pe acest site:

Este Tanksgiving Day, am 4 zile libere, adica pana luni.

Deci daca se va intampla sa ma vedeti pe aici on line sau sa comentez pe forum mai mult decat de obicei, nu va faceti griji, nu este pentru ca "frec menta la birou"

Numai bine de la mine si

Hi darling ! (in stil texan ; iti place ?)
sa nu-mi spui ca ai si gratiat niscai curcani...mioritici (sau macar din aia congelati din rezerva de razboi de acu' 20 ani a USAF)...
deci ca sa inteleg bine tu de independence day a romaniei ...lucrezi ?
vai ce lubric te-ai exprimat ...auzi la ea ...cica freaca menta la birou ...

imi plac pozele tale...
BY , BY !
ps azazel in nici un caz nu se preocupa cu evidenta doamnelor care sunt on-line ...eu completez alt'fel de evidente...cu ladyes...care ma viziteaza si... iti imaginezi doar ce-mi fac...si viceversa ...(adica io lor !)...dar sunt un pudic si mi-e nitelus rusinica s-o spun chiar asa in...gura mare ...

nu erai tu vizat cu condica de prezenta pe site, Azazel, stai linistit! Eram sigura ca tu te ocupi cu contabilitatea fustelor

Da, am gratiat curcanul dar numai pana sambata cand l-am gatit si l-am mancat cu niste prieteni. Am sarbatorit ziua Romaniei in avans, duminica, atunci aveam noi liber, dar cred ca se accepta. Ne-am dus si la vot... sweet dreams... cu noi sau fara noi, tot PSD-ica a iesit, asa se aude.

Doamne da bine ca de rau ne-am saturat!

razvankyokushin

288 mesaje
Oras: Sibiu

Postat pe: 3 Decembrie 2008, ora 03:20

Ei bine... La Multi Ani si multumim de filmulete. Grozave. Acum scriu de la vechiul meu calculator ... din camera mea .. la biroul meu... din casa parintilor mei. E Ardeal.. e Romania... e acasa.

pt. callinqcard: te rog sa-mi dai si mie un link... unde m-am dat eu mare? arata-mi unde am scris ca muncesc in LONDRA? (ca am zis ca sunt in Londra... era un raspuns pt Atotputernicul... eram in vizita acolo... nu de alta dar nu-mi permit sa locuiesc in Londra) . arata-mi de exemplu... unde am zis ca sunt chelner si DA.. ospitalier nu exista in romaneste sub aceasta forma... insa nu vroiam sa se invarta Pruteanu in pamant(Dumnezeu sa-l odihneasca si pe el .. ca si pe tine).
Imi plac oamenii care cred ca se pricep la citit oameni. Ei bine... tu nu esti printre ei. Nu te pricepi deloc...!
Cred ca esti frustrat si vorbesti din propria experienta. Nu ai reusit sa faci nimic? Daca te intereseaza asa de multe despre mine.. iti spun ca nu imi plac masinile.. si le folosesc doar in scopul transportului. Nici nu am carnet(asta ma face si mai prost nu?) . Sora mea este patroana de restaurant si ii merge bine dpdv economic. Stii ce? Nu e mai fericita decat mine. Am terminat si eu o facultate. De curand. Ca sa ma dau mare... ca tot asta zici... imi permit sa stau acasa si sa nu fac nimic. Insa nu inteleg care este problema ta ca eu vreau sa cunosc si alta lume decat cea de aici... nu inteleg care e problema ta ca sunt in Anglia si nu Canada sau State... nu inteleg de ce sa platesc 300 de lire cand pot plati 60 pe un bilet de avion (ca sa vezi cine e snob)... care face tot 2.40h pana in Romania... si pot continua.
Si daca tot te intereseaza cat platesc chiria... ei bine... 160 de lire pe luna. Ca sunt smecher mai manelistule.Si nu platesc Council Tax ca si studiez. Si studiez ca am o baza de 1000 de cuvinte in engleza.
Si exact... nu tot ce zboara se mananca.
P.S. Chestia cu accentul m-a dat gata.
Scuze pt ceilalti ca am fost OFF topic insa ... nu m-am putut abtine.

Fosta membra 9am.ro

1 mesaj
Postat pe: 3 Decembrie 2008, ora 07:45

vrei o povara usoara? un vibrator poate fii ideal pentru tine..Usor de spalat , intretinut poti tipa la el cat vrei daca ramai fara baterie..

Fosta membra 9am.ro

1491 mesaje

Postat pe: 3 Decembrie 2008, ora 09:21

Doamne, unde duce discriminarea ....... intelectuala.

Razvanele, de ce nu spui asa, ca minti ?
Adio !

Acum nu e momentul !
cristifritz

4 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 3 Decembrie 2008, ora 09:47

ajungem din urma Mongolia,inseamna...supeeeer...

Cristi
Fosta membra 9am.ro

1 mesaj
Postat pe: 3 Decembrie 2008, ora 13:15

E de discutat.......sunt unele pe post de curtezane....angajate pe ici pe colo....care chiar castiga mai mult decat barbatii....ca doar in ziua de astazi la moda a fost...si poate mai este ...statul degeaba pe bani multi...Altele...care vor sa castige cat barbatii...chiar de pe aceeasi pozitie vorbind nu prea au cum chiar daca ar vrea...poate din cauza feminitatii...alte caractere specifice lor...sunt prea sincere...prea sentimentale si sunt prea preocupate de lucrurile marunte...in rest...desteptaciunea nu se plateste....patronul plateste in functie de realizarile care le aduci in firma...30 procente daca esti activ....esti de la TESA,...five procent...asa ca totul este in functie de incasarile de la caserie.
La stat....e alta poveste.........acolo poti sa fii angajat(a)....dar productivitatea muncii ....nu poate fi calculata.....ia orice departament...sau substructura...si calculeaza...si cu ocazia asta poate ca ma informezi si pe mine...care e productivitatea....la stat...cand cheltuielile curente sunt mai mari decat bugetul consolidat....

razvankyokushin

288 mesaje
Oras: Sibiu

Postat pe: 4 Decembrie 2008, ora 01:54

sbucur... nu m-am prins. cred ca trebuie sa beau lapte.

Fosta membra 9am.ro

149 mesaje

Postat pe: 4 Decembrie 2008, ora 09:42

Afirmatia ca traim in matriarhat e de tot rasul. Barbatul care castiga mai bine decat o femeie pentru aceeasi munca ... e o discriminare, e foarte adevarat. Dar chestiile cu baby sitter-ul si house keeper-ul sunt un pic exagerate. Iti spun sigur ca mai mult de 80% din barbatii care isi iubesc nevestele dau cu aspiratorul, fac cumparaturi, le ajuta la gatit si stau cu copiii cot la cot cu ele. In toate familiile intemeiate pe dragostea intre barbat si femeie barbatul sta langa femeia lui si femeia langa barbatul ei si totul e ok, in sensul ca se ajuta unul pe altul in toate, nu mai exista spalatul e pt femei si taiatul lemnelor e pt barbat.
Barbatul care se lauda ca nu face treaba acasa si e ingrijit, sau spune ca nu sta cu copiii sau orice alte bazaconii de genul asta ori e mincinos ori foarte ingamfat.
Iar femeia care tolereaza un astfel de barbat si ii face toate cele fara sa zica nimic o cauta toti barbatii, dar ea nu exista (si chiar daca ar exista barbatul s-ar plictisi imediat), pt ca femeia nu te lasa asa de capul tau si-ti face tot felul de teorii si te refuza si te contrazice, ridica tonul, eheee! Pe buna dreptate uneori, alte ori mai exagerat. Dar asta e frumusetea vietii! Asta e in orice relatie barbat femeie si fara aceste negocieri-discriminari noi nu am simti ca traim, ci doar ca facem pur si simplu ce vrem.
In fine, daca stam sa ne uitam la cei care se cred nedreptatiti de viata pe care si-au ales sa o traiasca si se uita mereu la altii ca sa caute modele sau sa vada daca este corect ce li se intampla, ajungem sa scriem tratate intregi.
Asa ca hai sa traim fiecare acolo unde suntem si sa nu ne mai tot plangem de discriminari si dureri si sa ne iubim partenerii de langa noi atat cat putem. OK?

Fosta membra 9am.ro

149 mesaje

Postat pe: 4 Decembrie 2008, ora 10:08

Dragoste desavarsita de sine! Iti multumim ca ne amintesti ca suntem mai jos. Te rugam sa ne ierti pentru indrazneala ce o au unii baietei sa se creada egali cu femeile. Matricea vietii pe langa care noi baieteii suntem niste chestii neglijabile, voi, care sunteti atat de fericite fara noi!
Trebuie sa subliniez ca se vede ca suferi. Serios. Ori esti neiubita de catre partenerul tau, ori ai ceva. Daca spui ca barbatul si femeia sunt un tot si unul fara altul nu se poate, de ce mai spui atunci ca voi sunteti mai sus?
Doar pentru ca voi nasteti copiii? Voi ne dati viata?
Eu imi amintesc ca viata nu este data de femei, ci de Dumnezeu care este izvorul vietii. Impartirea aceasta ca barbatul sa poarte samanta si femeia sa zamisleasca tot Dumnezeu a aranjat, de ce? Dumnezeu stie cel mai bine. Si ce viata dati voi daca nu aveti samanta de la noi?
Asa ca ce faci? Vrei sa te certi cu Dumnezeu? Ia incearca, superioritate superba ce esti!

leo_

448 mesaje
Postat pe: 4 Decembrie 2008, ora 13:24

De la: zaharia752002, la data 2008-12-03 13:15:52E de discutat.......sunt unele pe post de curtezane....angajate pe ici pe colo....care chiar castiga mai mult decat barbatii....ca doar in ziua de astazi la moda a fost...si poate mai este ...statul degeaba pe bani multi...Altele...care vor sa castige cat barbatii...chiar de pe aceeasi pozitie vorbind nu prea au cum chiar daca ar vrea...poate din cauza feminitatii...alte caractere specifice lor...sunt prea sincere...prea sentimentale si sunt prea preocupate de lucrurile marunte...in rest...desteptaciunea nu se plateste....patronul plateste in functie de realizarile care le aduci in firma...30 procente daca esti activ....esti de la TESA,...five procent...asa ca totul este in functie de incasarile de la caserie.
La stat....e alta poveste.........acolo poti sa fii angajat(a)....dar productivitatea muncii ....nu poate fi calculata.....ia orice departament...sau substructura...si calculeaza...si cu ocazia asta poate ca ma informezi si pe mine...care e productivitatea....la stat...cand cheltuielile curente sunt mai mari decat bugetul consolidat....

pai simplu mai zaharia. imagineaza-ti ca tu cumperi 10 avioane de ultima generatie si au sarit cheltuielile curente cu inzestrarea militara peste buget de cateva ori. nu e un mister.

Fosta membra 9am.ro

1055 mesaje

Postat pe: 4 Decembrie 2008, ora 14:57

De la: razvankyokushin, la data 2008-12-04 01:54:19sbucur... nu m-am prins. cred ca trebuie sa beau lapte.

iarta-l razvane !
cat despre lapte ...lasa-l pe pyticot sa-l bea ...dar lapte de...var ?!

si electronica !
Fosta membra 9am.ro

534 mesaje

Postat pe: 12 Decembrie 2008, ora 02:21

De la: obliografic, la data 2008-12-01 21:59:52mona, sunt super dar te rog nu mai trimite filmulete din astea lasama sa ajung si eu acasa ce boala mai sunt 3 saptamani

OK, dar sa stii ca te invidiez. Glumesc! Eu nu pot sa merg acasa, in Romania, de Craciun. Inca nu mi-au venit documentele de calatorie.

Distractie placuta acasa.

Fosta membra 9am.ro

763 mesaje
Oras: Buzau

Postat pe: 31 Decembrie 2008, ora 00:47

Tuturor forumistilor 9am si administratorului acestui forum

Va doresc "La multi ani plini de sanatate si decizii intelepte !".

La multi ani dragi Romani !

www.youtube.com/watch?v=oL1EOInBS-I&feature=related

www.youtube.com/watch?v=XN8Zq41lzo4&feature=related

www.youtube.com/watch?v=i4tuwmCC01s&feature=related

www.youtube.com/watch?v=apqh3ECCido

www.youtube.com/watch?v=NQ6IUGCXqAE&feature=related

felicitari.ele.ro/Sorcova_--i2715.html

LA MULTI ANI TUTUROR ROMANILOR !

Dar nu uita, cand esti voios, Romane, sa fii bun!
Romane, sa fii bun!

LA MULTI ANI ROMANI, LA MULTI ANI ROMANIA !

Cu deosebita simpatie,
Daniela PASA

Insusirea este numita perseverenta cand este folosita pentru o cauza buna si incapatanare daca e pusa in slujba unei cauze rele. (Lawrence Sterne)
Fosta membra 9am.ro

1491 mesaje

Postat pe: 31 Decembrie 2008, ora 17:21

După tembelii ăia de la Protv care au lansat primii idioteniile de genul "revelionul la români ", "crăciunul la români" , "dracu să-i ia ...la români"
numai pot să sufar expresiile cu "românii" de parcă buletinele de știri ar fi făcute din afara țării de către niștre străini, pentru români.
Și, uite așa, ca orice tâmpenie lansată de imbecilii din media, a prins.
În timp ce toți imbecilii ne explică despre orice cum e la români, nimeni nu ne explică cum e la alții....
De vreo lună și mai bine se tot luptă niște tembeli să ne explice cum e crăciunul la români, cum e revelionul la români, .... de parcă numai românii ar avea un crăciun și un revelion iar ceilalți nu ar sărbătorii astea două, numai românii ar fi mai breji, mai buricul pământului ...

În fine, să fiti sănătoși și
La mulți ani 2009 !

Acum nu e momentul !
hjkl_19

56 mesaje
Postat pe: 31 Decembrie 2008, ora 18:54

LA MULTI ANI !!!
si un gand bun pt. fiecare
Dumnezeu sa ne ajute sa fim mai buni!

Fosta membra 9am.ro

763 mesaje

Postat pe: 31 Decembrie 2008, ora 20:08

De la: Atotputernicul, la data 2008-12-31 17:21:26După tembelii ăia de la Protv care au lansat primii idioteniile de genul "revelionul la români ", "crăciunul la români" , "dracu să-i ia ...la români"
numai pot să sufar expresiile cu "românii" de parcă buletinele de știri ar fi făcute din afara țării de către niștre străini, pentru români.Și, uite așa, ca orice tâmpenie lansată de imbecilii din media, a prins.
În timp ce toți imbecilii ne explică despre orice cum e la români, nimeni nu ne explică cum e la alții....
De vreo lună și mai bine se tot luptă niște tembeli să ne explice cum e crăciunul la români, cum e revelionul la români, .... de parcă numai românii ar avea un crăciun și un revelion iar ceilalți nu ar sărbătorii astea două, numai românii ar fi mai breji, mai buricul pământului ...

În fine, să fiti sănătoși și
La mulți ani 2009 !

Merry Christmas and Happy New Year in many languages
Note: Christmas is not universally celebrated and there are a number of different dates for new year, depending on which calendar you use.
209.85.129.132/search?q=cache:ITewyCQJ-LoJ:www.omniglot.com/lang...

La multi ani fericiti,
La multi ani sa traiti !

Dana P

P.S.
Domnul Basescu ce zice ?

Insusirea este numita perseverenta cand este folosita pentru o cauza buna si incapatanare daca e pusa in slujba unei cauze rele. (Lawrence Sterne)
Fosta membra 9am.ro

1055 mesaje

Postat pe: 31 Decembrie 2008, ora 21:11

De la: tnicuro, la data 2008-12-01 17:19:01Un intelept Chinez spunea:nu exista oameni mai buni sau mai superiori sau inferiori exista doar mai multe nivele de cunoastere.
Fiecare om isi are locul lui,femeia e femeie si barbatul e barbat si sunt complementari.In functie de ce ia fost dat fiecarei persoane in parte indiferent de sex , varsta ,culoare etc. are un loc in mediul inconjurator si evident prin straduinta personala.Acuma evident lucrurile ar sta mult mai bine dac unii oameni nu ar trisa, si viata ar fi mai ieftina in cazul respectiv si mai plina de respect reciproc si intelegere.

referitor la ce spunea ala chinezu '
sau ala a fost un mare prost , sau matale n-ai ...intzeles bine :
nu nivele de cunoastere ci NIVELE DE INTZELEGERE !!!

si electronica !
Fosta membra 9am.ro

1491 mesaje

Postat pe: 1 Ianuarie 2009, ora 23:56

Pasadro,
mi se pare mie sau mă iei la mișto ?
Ți se pare că eu știu ce e în capul lui Basescu ?
Sau te dai spirituală ?
Ai chef să te iei de ciuf cu mine din prima zi a anului ?
Altfel spus, o cauți ?

Acum nu e momentul !
Fosta membra 9am.ro

1055 mesaje

Postat pe: 2 Ianuarie 2009, ora 15:11

De la: Atotputernicul, la data 2009-01-01 23:56:51Pasadro,
Sau te dai spirituală ?
Altfel spus, o cauți ?

bai ...nasol ai ajuns ...te iau la mishti si ...copiii

si electronica !
Fosta membra 9am.ro

763 mesaje

Postat pe: 2 Ianuarie 2009, ora 22:38

De la: AZAZEL, la data 2009-01-02 15:11:44
De la: Atotputernicul, la data 2009-01-01 23:56:51Pasadro,
Sau te dai spirituală ?
Altfel spus, o cauți ?

bai ...nasol ai ajuns ...te iau la mishti si ...copiii

"La multi ani !" tuturor celor care citesc acest mesaj !

Draga Azy, cred ca te-ai "introdus" in discutia dintre mine si domnul Atot y fara sa ne ceri permisiunea .
OK , No Problem din partea mea .
Intrebare :
Cand ai spus "copiii" ce ai gandit ? Te-a dus gandul la citatele pe care le-am postat in 06 decembrie 2008 la tema cu Mos Craciun ?
Repet citatele de atunci :
Numai cel ce devine adult ramanand copil, este om.
Frumusetea lucrurilor exista in sufletul celui care le admira.David Hume

Dana P

Fosta membra 9am.ro

1055 mesaje

Postat pe: 3 Ianuarie 2009, ora 00:44

pt.pasadro ,
pupici multzi in noul an...
iaca ,am glumit shi eu ,ca tot omu' ...drac...dupa vadra de sampanie ...red ...bauta
la revelionul de ...jos...cu ai mei .
iar in ce-l priveste pe d-l atotfortzosu' ...ce sa zic...eu ma amuz in continuare ...de panglicile scoase de susnumit ...
sa ne...citim ...in continuare...cu bine !

si electronica !
parcasviu

111 mesaje
Oras: Targoviste

Postat pe: 3 Ianuarie 2009, ora 01:33

SPUNEA CNEVA ca omul este cea mai jalnica clona,insuficient evoluata si de acea nu se poate abtine

alinus

51 mesaje
Oras: Ploiesti

Postat pe: 3 Ianuarie 2009, ora 11:40

mama ce balacareala pe aici.

1. Depinde in ce domeniu lucrati inclusiv femei si barbati
2. Salariul se negociaza, la oricine nu ii convine sa isi caute in alta parte in functie de ce crede ca poate face
3. Treaba cu nevasta face totul, e treaba voastra fetelor voi de ce oare ati intrat intr-o astfel de casnicie?!!!!
4. Singurul lucru pe care l-am de comentat este la un angajator barbat poti sa ii zici cate ceva de dulce cu angajatorii femei e mai greu. Am avut si eu angajator femeie, nu am stat mai mult decat o luna deja cred ca ii lipsea multe.....pe toate planurile sau asa sunt marile managere. Prefer sefi barbatii parca sunt mai cu capul pe umeri......

Fosta membra 9am.ro

2192 mesaje
Postat pe: 3 Ianuarie 2009, ora 15:16

De la: alinus, la data 2009-01-03 11:40:55mama ce balacareala pe aici.

2. Salariul se negociaza, la oricine nu ii convine sa isi caute in alta parte in functie de ce crede ca poate face
3. Treaba cu nevasta face totul, e treaba voastra fetelor voi de ce oare ati intrat intr-o astfel de casnicie?!!!!
4. Singurul lucru pe care l-am de comentat este la un angajator barbat poti sa ii zici cate ceva de dulce cu angajatorii femei e mai greu. Am avut si eu angajator femeie, nu am stat mai mult decat o luna deja cred ca ii lipsea multe.....pe toate planurile sau asa sunt marile managere. Prefer sefi barbatii parca sunt mai cu capul pe umeri......

bingo....bine ai venit in balacareala noastra!

Fosta membra 9am.ro

9751 mesaje
Postat pe: 3 Ianuarie 2009, ora 16:17

Imi place munca, bani de-ar fi
s-aduc in firma zi de zi.
Il plac pe sefu' cel mai tare!
Si sefii lui, pe fiecare..
Iubesc biroul, ce-i pe el,
Concediul nu-l iubesc de fel!
Mobila gri plina de praf,
Hartiile crescute vraf.
De munca mea sunt fericit,
Nimic atata n-am iubit.
Iubesc computerul, fereastra,
Cu scafarlia lui albastra.
Iubesc sedintele mai lungi
Cand am in creier cifre, dungi.
Iubesc, va spun acu' din nou,
Sa stau o viata la birou!
Imi place munca si-as munci
Mai mult in fiecare zi.
Nu vreau salariu, nu vreau nici stima,
Mi-ajunge critica drept prima.
Nu vreau nimic, decat un pat,
Fix in biroul meu bagat,
langa pc-ul meu cel drag,
Sa pot munci aci non-stop
Pana se urca firma-n top!
Nu vreau nimic, mai am un singur dor,
Vreau la biroul meu sa mor,
Si sa ma-ngroape-ntre dosare
Ca pe Eminoviciu in mare...

cyborgii naibii

Fosta membra 9am.ro

763 mesaje

Postat pe: 3 Ianuarie 2009, ora 17:08

De la: mytcor, la data 2009-01-03 16:17:47

Imi place munca, bani de-ar fi
s-aduc in firma zi de zi.
Il plac pe sefu' cel mai tare!
Si sefii lui, pe fiecare..
Iubesc biroul, ce-i pe el,
Concediul nu-l iubesc de fel!
Mobila gri plina de praf,
Hartiile crescute vraf.
De munca mea sunt fericit,
Nimic atata n-am iubit.
Iubesc computerul, fereastra,
Cu scafarlia lui albastra.
Iubesc sedintele mai lungi
Cand am in creier cifre, dungi.
Iubesc, va spun acu' din nou,
Sa stau o viata la birou!
Imi place munca si-as munci
Mai mult in fiecare zi.
Nu vreau salariu, nu vreau nici stima,
Mi-ajunge critica drept prima.
Nu vreau nimic, decat un pat,
Fix in biroul meu bagat,
langa pc-ul meu cel drag,
Sa pot munci aci non-stop
Pana se urca firma-n top!
Nu vreau nimic, mai am un singur dor,
Vreau la biroul meu sa mor,
Si sa ma-ngroape-ntre dosare
Ca pe Eminoviciu in mare...

cyborgii naibii

Balada angajatului model

Dana P

Fosta membra 9am.ro

534 mesaje

Postat pe: 4 Ianuarie 2009, ora 19:22

De la: alinus, la data 2009-01-03 11:40:55mama ce balacareala pe aici.

Am un singur comentariu la puncetele 1, 2, 3 si 4

De exemplu in fotbal
Sfaturile lui Lacatus pentru Banel Nicolita:

- Nu te intorci in jumatatea noastra de teren decat cand e absolut necesar.
- E obligatoriu sa te intorci in jumatatea noastra de teren, in momentul in care schimbam portile.
- Portile se schimba intr-un meci, cel putin o data, nu te lasa pacalit!
- Nu ai cum sa-ti dai seama care e poarta adversarului, deci trebuie sa intrebi.
- Nu-l intreba pe Nesu ca se tine de glume.
- Nu lovi mingea in cazul in care adversarul face pressing sau tribunele canta.
- Alearga tot meciul si intra in teren doar cand/daca iti spun eu. Poti sa deschizi si ochii.
- Daca e necesar sa atingi mingea, roaga-i pe Goian si Ghionea sa faca zid.
- Tu vei antrena portarii in sectiunea de "Atentie distributiva si capcane de joc"

...cred ca ai realizat deja de ce prefer un manager femeie. Are ceva mai multa minte decat astia doi la un loc + plus toata divizia A (sau cum i-o mai fi spunand acuma).

Probabil ca tipa asta, manager si femeie, castiga de 100 de ori mai putin si lucreaza la fel de mult (sau mai mult) indiferent din ce domeniu provine, comparativ cu tampitii care joaca fotbal si pe care toti barbatii ii venereaza.

...si asa mai departe

leo_

448 mesaje
Postat pe: 4 Ianuarie 2009, ora 21:07

mona, gandeste-te ca sunt si barbati de sute de ori mai inteligenti decat ei care castiga la fel de putin. asta e lumea

NeOm

38 mesaje

Postat pe: 5 Ianuarie 2009, ora 06:12

io zic sa va dati foc la sutiene ...sa va omorati copiii. (AAAA O FACETI DEJA-CA E DREPTU VOSTRU-DE A UCIDE) -sa distrugeti casnicia si sa omorati toti barbatii. Frustrate femei pe aici. Si emancipatev:))
Stati calme ca nu sunt nici pro barbati...TOTI OAMENII SUNT EGALI, DAR FOARTE DIFERITI...:)) SI TOTI PRIMITIVI

:)) CE DE PRIMITIVI ((:
leo_

448 mesaje
Postat pe: 5 Ianuarie 2009, ora 15:32

De la: io_neom, la data 2009-01-05 06:12:57 io zic sa va dati foc la sutiene ...sa va omorati copiii. (AAAA O FACETI DEJA-CA E DREPTU VOSTRU-DE A UCIDE) -sa distrugeti casnicia si sa omorati toti barbatii. Frustrate femei pe aici. Si emancipatev:))

Stati calme ca nu sunt nici pro barbati...TOTI OAMENII SUNT EGALI, DAR FOARTE DIFERITI...:)) SI TOTI PRIMITIVI

ei si tu acum. dupa ce ca ne storc fetele astea de drepturi vrei sa ne iei si tu complexul salbaticului din pestera. halal...tu esti misandrin rau :)))

Pagini: << 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului Femeile sunt platite mai prost decat barbatii pentru ca...sunt femei
Mergi la: