back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Femeile sunt platite mai prost decat barbatii pentru ca...sunt femei

Pagini: << 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 >> Sari la pagina:

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 20 Noiembrie 2008, ora 18:18

Daca esti atat de napastuit ca 'barbat' in societate, inseamna ca ai capacitatea fireasca de a intelege napastuirea celuilalt, de cap(pardon, am vrut sa scriu 'sex' diferit): conform principiului 'egalitate de sanse', pentru ambele 'capete'. Right?
P.S. Luni(24 noiembrie 2008) merg la royalbeautysalon.ro, care m-a ajutat sa nu am celulita la varsta mea, sa nu am nevoie sa fiu machiata ca sa arat superbine si, mai mult decat asta, mi-a dat sansa sa ma simt si sa fiu femeie, intr-o societate ipocrita.
Daca tu(sau prietena ta(//) mergeti de manuta cu mine, acolo: avem fiecare dt. noi, reducere de 50% pentru oricare dt. serviciile pe care ni le facem, in aceasta zi.
Important este sa va prezint eu, personal!
Ce zici de statutul asta? Suntem discriminate noi, sau voi?!

Fosta membra 9am.ro

534 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 20 Noiembrie 2008, ora 21:00

De la: hjkl_19, la data 2008-11-19 21:47:36buna tuturor!
daca tot a fost mentionat un mesaj care imi apartine vreau sa spun cateva cuvinte...
mai,mona2002, ai impresia ca daca mentionezi cuvinte pompoase(U.S.A.,INGINER PROJECT MANAGER intr-o companie din WASHIGTON D.C.,
CONSULTANTA IN AFACERI,MANAGER........)reusesti sa mai impresionezi pe cineva?
s.a.m.d.

Esti patetic! Asta voia sa fie o revenire in forta?

Ti-am promis mai demult ca n-am sa-ti mai raspund indiferent ce spui despre mine. Asta chiar ca e ultima data cand iti mai raspund la mesaje tampite, ok?

1. Ai idee ce este eficienta? ...managementul timpului, dar nu mai pomenesc cuvantul asta pt. ca observ ca te scoate din pepeni rau! De fapt, toti ne nastem cu o cantitate aprozimativ egala de timp, iar eficienta face diferenta. Folosirea eficienta a timpului e o stiinta. Unii traiesc eficient 1/3 din viata, altii 2/3, altii altii trebuie inlocuiti de cate 2-3 persoane cand pleaca dintr-un job. Eu sunt o persoana eficienta.

2. Esti tare la matematica? Scocoteste cam ce reprezinta 126 de mesaje scrise de mine intr-un an de zile de cand am contul asta 9am. Calculeaza... demonstreaza asta teoria ta? .... cum ca toata ziua stau pe site-ul asta si ma cert cu unii/altii? Cata perspicacitate!!!! Cred ca ti-ai ratat cariera! Trebuia sa te faci politist, vad ca te intereseaza mult timpul altora.

3. Newsletter-ul zilnic 9am care-mi vine pe mail imi deschide automat si profilul de pe forum, asta in caz ca nu stiai sau n-ai setat optiunile astea la profil. Poti sa vezi o persoana on line atata timp cat are deschisa cutia de mail la pagina 9am si daca citeste sau scrie acolo si daca e pusa jos in bara PC-ului. Ca urmare, apare la profil ca persoana a fost activa pe forum in ziua respectiva si daca a intrat si a stat acolo 3 ore si daca a citit un articol si daca a scris un mesaj undeva. Deci... e o chestiune de eficienta si de setari, indiferent daca iti place sau nu.

5. multe dintre mesajele mele sunt scrise in pauza mea de masa, intre doua sedinte, in concediu, seara acasa etc. Nu-i treaba ta cand si cum scriu eu, ok?

6. O sa pun niste poze cu mine la profil sa vezi ce mutra de mincinoasa si ratata am.

7. Sper sa te ajute aceste explicatii sa scapi de paranoia care te-a lovit.

In alta ordine de idei, o seara buna tuturor.

Fosta membra 9am.ro

1491 mesaje

Postat pe: 20 Noiembrie 2008, ora 22:16

Mona Simona,
te-am citit si mi s-a parut de bun-simt ce pareri ai chiar daca ele au venit in contradictie cu ale mele.
Stai linistita, nu e cazul sa te pui cu aceasta Amy ... tralala.
Fata e o biata pustoaica teribilista, vai de capul ei.

Pe mine ma amuza ca acum s-au luat la harta intre ele, femeile ...
Am incercat sa stau de-o parte ...

Acum nu e momentul !
hjkl_19

56 mesaje
Postat pe: 20 Noiembrie 2008, ora 23:25

mona2002

am sa-ti mai acord -chiar daca nu meriti-cateva randuri...
batranii au o vorba, unde-i minte e si prostie...
nimic mai adevarat....
intr-o lume unde, doar ca sa ma refer la un segment social-justitzia, in spetza avocatii-
albul e negru....criminalul, victima, s.a.m.d.
faptul ca stii sa manevrezi cuvantul te poate face sa cresti in ochii celorlalti...
numai ca suntem supusi toti greseli,iar tu te-ai dovedit penibila,mona...
cui foloseste C.V.ul ala aici?
un OM cu bun simtz trecea peste el aici pe forum..
asa te ai dovedit un "adi-minune" un fulgerica de la afumati sau mai stiu eu ce manelist "dahshtept"care isi expune ghiulurire,inelele si ranjetul la T.V.in chip de eroi nationali
nu vreau sa continui,sunt cavaler,asa cum am fost si cand am hotarat sa nu mai scriu aici pe forum tocmai datorita tie, n am vrut sa te demasc...dar orice are o limita mona...
ADIO mica........
weekend placut tuturor!

unudepeaici

16 mesaje
Oras: Brasov

Postat pe: 21 Noiembrie 2008, ora 14:24

De la: hjkl_19, la data 2008-11-20 23:25:39mona2002

nimic mai adevarat....
intr-o lume unde, doar ca sa ma refer la un segment social-justitzia, in spetza avocatii-
faptul ca stii sa manevrezi cuvantul te poate face sa cresti in ochii celorlalti...
asa te ai dovedit un "adi-minune" un fulgerica de la afumati sau mai stiu eu ce manelist "dahshtept"care isi expune ghiulurire,inelele si ranjetul la T.V.in chip de eroi nationali
nu vreau sa continui,sunt cavaler,asa cum am fost si cand am hotarat sa nu mai scriu aici pe forum tocmai datorita tie, n am vrut sa te demasc...dar orice are o limita mona...
ADIO mica........
weekend placut tuturor!

amice, iti pierzi timpul incercand sa arati chiorului ca albul e alb!!!
genul asta de tata (a se citi tzatza) exista pe toate drumurile; sunt multi care fac miliarde de scoli ca sa isi fluture hartiile (asta pentru ca nu au bani de ghiuluri si alte rahaturi) crezand ca hartia respectiva le da si creier!!!

nu mai pierde timpul aiurea, nu se mai intoarce ;)

Fosta membra 9am.ro

1491 mesaje

Postat pe: 21 Noiembrie 2008, ora 14:44

De la: unudepeaici, la data 2008-11-21 14:24:06
De la: hjkl_19, la data 2008-11-20 23:25:39mona2002

nimic mai adevarat....
ADIO mica........
weekend placut tuturor!

amice, iti pierzi timpul incercand sa arati chiorului ca albul e alb!!!
genul asta de tata (a se citi tzatza) exista pe toate drumurile; sunt multi care fac miliarde de scoli ca sa isi fluture hartiile (asta pentru ca nu au bani de ghiuluri si alte rahaturi) crezand ca hartia respectiva le da si creier!!!

nu mai pierde timpul aiurea, nu se mai intoarce ;)

Cine va credeti voi, mai muistilor, sa va jucati de-a cenzorii cu fata asta Mona ?
V-a angajat cineva pe voi pramatiilor sa faceti analiza pe text a celor ce posteaza ?
Mai stati dracului pe curul vostru, handicapatii dracului ce sunteti.
Aveti ceva de spus despre tema pusa in discutie, spuneti-va parerea. Daca nu, cititi si, hopa sus, la culcare ...
Ce daca si-a facut CV-ul ? Nu te intereseaza ? Treci mai departe asa cum fac eu cu posturile voastre lipsite de orice substanta ...
Ia, vedeti, poate va mai prind ....

Acum nu e momentul !
necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 21 Noiembrie 2008, ora 18:32

Draga atotcomplexatule, ca sa vezi cat de pustoaica treribiosta sunt, ti-am raspuns in topicul 'hai sa vorbim despre discriminare'. Si v-am raspuns tuturor acolo, asa, ca sa va ganditi cat de bine stau eu la capitolul simt al observatiei in privinta marimii sculelor voastre.
In ceea ce priveste articolele mele de pe siteul amycommunications.wordpress.com, sa stii ca am scris ieri despre Aristotel si despre Codul Deontologic al Jurnalistului. Cu alte cuvinte, raspund a la Condoleeza Rice:"unii citesc Romania Libera', altii citesc 'Click', altii nu citesc nimic..in politica din romania(litere mici), la care contribuiti si voi, prin postarile voastre pe net: suma acestor valori face democratia. Dar, conform termenului din greaca, impreuna cu Constitutia Romaniei, 'puterea revine majoritatii'. Astfel, d. acest punct de vedere(al cetatenilor care nu stiu sa i se adreseze unei femei deosebite-cu dovezi-in varsta de 29 ani): nu iti face probleme, deoarece, psihanalitic vorbind, esti perfect adaptat.

Cu alte cuvinte: 'societatea asta nu iti va mai cere sa mergi inca o data l;a scoala si sa fii constiincios. deoarece se poarta lipsurile..de tot felul.
Pentru dumneavoastra, doamnelor: va multumesc foarte mult pentru aprecierile facute, dar si pentru sfaturi(marturisesc ca par cam 'increzuta' pt. specimenele societatii, dar nu este decat o incredere absoluta in fortele proprii(doamnelor, ne intalnim pe forumul unifero.ro).
In incheiere, domnilor(in ghilimele) care va luati de mine: mi-e mila de domniile voastre,. ca suferiti cumplit de lipsuri, dar: luati-mi exemplul cu articolele de pe blog, care sa exprime fapte reale!
Adica: bateti-i (nu ca mine, numai verbal, in discutii directe): pe mai-marii 'tzarii' si va las sa imi dati sfaturi, in aceste conditii. Pupici de Azzazal:

Fosta membra 9am.ro

1491 mesaje

Postat pe: 21 Noiembrie 2008, ora 19:32

Bravo tie, fetita desteapte ce esti !
Pe mine ma cam plictisesti ...
De ce ?
Pentru ca am observat ca-ti inviti prietenele de pe net la un club unde dai jos celulita. N-ai d-alea reale ?
La ce valoare dai din tine nu inteleg ce cauti in compania unor prosti si complexati de teapa mea ?
Ete ca io, in prostia mea nemarginita, am impresia ca ne citesti din reclame, ca esti singura prin straini, ca suferi ingrozitor si d-aia iti aloci atata timp sa stai pe net. Cam asa cred si depre Dagaio. Nici una nu sunteti fete proaste, ba dimpotriva, dar aveti o agresivitate care ma enerveaza. Parca sunteti de la UTC. Acolo era mereu cate o activista care stia totul despre orice.
Altminteri sa fiti sanatoase si sa mai lasam securea razboiului ca nu se sperie nimeni si nu mai are nici un haz.

Azazele, esti de serviciu, tata ? Cavaler, ai ?
Zici ca o ai mare si tare ? Bravo, poate te baga in seama vreo pofticioasa.
Despre ce si cum o am sau cum prestez ce pot sa-ti zic: cainele moare de drum lung ...
Sa sti ca de cand ai devenit grobian ti-a cam cazut masca aia ezoterica, inefabila ... ai ajuns o gloaba, nu mai ai nici un haz, mai ca mi-e mila de tine.
Da' nu mi-e ....

Acum nu e momentul !
Fosta membra 9am.ro

534 mesaje

Postat pe: 21 Noiembrie 2008, ora 20:37

hjkl_19 multumesc pentru cele cateva cuvinte pe care nu le merit dar mi le-ai adresat totusi

Te citez: "daca tot a fost mentionat un mesaj care imi apartine vreau sa spun cateva cuvinte...
mai,mona2002, ai impresia ca daca mentionezi cuvinte pompoase(U.S.A.,INGINER PROJECT MANAGER intr-o companie din WASHIGTON D.C.,
eu la momentul respectiv nu am vrut sa provoc un duel cu tine, pentru ca subiectul era general si nu care minte mai frumos,dar daca sa dezgropat subiectul am sa ti spun ceva.....MINTZI CA O ...S
eu traiesc si muncesc de foarte multi ani intr-o tara din vest pe care nu asi da-o niciodata pe U.S.A.fie si pentru ca este cu adevarat,prin politica ei de forta,capul rautatilor pe pamant. ..nu exagerez...o tara care si-a mintit tot timpul locuitorii in stil hollywood-ian facand pe politistii lumii, iar acum cand au dus la criza sistemul pus la cale de ei ar trebui sa iasa in fata si sa recunoasca, faptul ca ne au vandut iluzii...
lumea isi pierde pe zi ce trece increderea in america, asa ca nu stiu daca tu mai impresionezi pe cineva cu C.V.-ul ala imaginar
NU TI-E RUSHINE ...........mica ce esti ,sa minti cu atata dezinvoltura?
ai invatat asta acolo? ...sa "lasi o imagine buna"
si acum sa-ti spun de ce cred asta..o femeie cu atat succes (visezi frumos)nu ar avea niciodata timp sa stea toata ziua (sau aproape..) pe net, pentru ca esti pe aproape toate forumurile,buna de gura si atat......ceea ce tu spui ca esti presupune o mare parte din ziua ocupata, dar tu in afara de a visa frumos, nimic.........timp pierdut pe net,
tu esti mica si ..............
si mai am un motiv sa cred ca minti........si este primul ,dedu-l tu singura, din tot ce am spus eu aici......
ESTI CU ADEVARAT IMAGINEA AMERICII PE CARE A DESCOPERIT-O OMENIREA ACUM...........FALSA
as dori totusi sa se dezbata subiectul in general asa cum a fost el conceput
si nu sa continuam sa ne dam cine nu suntem.....
pentru ca .............mica ce esti, cineva ca cea pe care ai inventat-o tu, ar avea mai mult bun simt si niciodata nu ar veni aici pe forum sa se umple de penibil.. ...educatia primita l-ar impiedica sa faca asta
dar tu esti mica...si.....
du-te in dormitor si plangi ..."

Buna,

Sunt dispusa sa discut si cu tine si cu altii. Vreau argumente solide. Poti vorbi la modul general daca asta vrei, dar eu am sa continui sa vorbesc cu vocea activa, adica imi asum tot ce spun si folosesc particula EU. Nu ma ascund la adapostul anonimatului virtual si nici in spatele unui grup, ca politicienii. Argumentele mele provin din viata, nu spun vorbe in vant. Daca iti place sa le spui CV e treaba ta. Eu nu sufar de falsa modestie si cred in puterea exemplului personal. Este o singura cale spre suces - sa urmezi drumul celor care sunt cu un pas inaintea ta ascultand sfaturile celor care au ajuns deja acolo.

DA, am invatat asta de la americani !!!! Se numeste educatia lui DA, atitudinea pozitiva, elemente care i-a transformat pe ei intr-o mare putere mondiala.

Starnuta cineva pe Wall Street si la Bucuresti toata bursa e racita.... asta e America. Deocamdata, cu toata criza sau fara ea, lumea se ghideaza dupa directiile date de Casa Alba.

Educatia lui NU, traditionala romaneasca, a condus Romania acolo unde este, in UE dar cu o imagine de tara din lumea a treia. Ce este educatia lui NU: ceeea ce ati auzit fiecare acasa in copilarie, la locurile de munca si prin anturaj: "nu te apuca de chestia aia ca nu esti in stare" sau "lasa ca vezi tu ce patesti daca faci asa! eu ti-am spus!" sau: "nu e voie, nu pune mana, nu e frumos, nu face aia ca te bat!"

Ce spune americanul: "ai o idee? felicitari! cum pot sa te ajut sa o pui in practica? Ce invata copiii americani acasa: "suntei cei mai buni, sunteti in stare de orice, sunteti grozavi, v-ati nascut in cea mai frumoasa si bogata tara" = educatia lui DA.

Alt exemplu de educatie pozitiva, ca sa nu va legati de dimensiunea Americii... Elvetia - tara mica, la rascruce de mari imperii, plina de munti, fara mari resurse materiale... ca Romania. Numai ca nu jucam in aceeasi divizie cu elvetienii! De ce? Pentru ca ei au atitudinea pozitiva si educatia lui DA. Ramaneti voi modesti si cuminti acolo si asteptati sa va remarce si sa va ridice cineva, eu am plecat!

Politicienii obisnuiesc sa foloseasca vocea pasiva; ne spun despre " guvernarea anterioara care e de vina ca n-a facut"; ne promit la modul general ca "vom realiza; vom rezolva si vor schimba" fara sa ne spuna cine? unde? cand? cum? De cate ori ati auzit un politician exprimandu-sa activ: "eu voi face, eu am facut"??? Asta este vocea pasiva, vorbitul la modul general. O asemenea discutie vrei? Eu prefer vocea activa.... sa stiu precis cine? unde? cum? cand? Vreau argumente solide, sa stiu pe cine trag la raspundere daca a promis si n-a facut.

Argumente din management nu mai scriu, nici inginerie ca sunt off topic si o sa ma acuzi iar ca-mi fac CV-ul pe aici.

Cateva vorbe despre CONSULTANTA IN AFACERI, daca tot o vezi gresit. Am inteles din ce scrii ca pt. tine este o tinichea poleita si o titulatura, nimic mai mult. Pentru mine a insemnat altceva. Firma asta am facut-o in 1997, cand au aparut disponibilizarile colective. Scopul era sa-i invat pe amaratii aia care primeau plati compensatorii ca banii trebuie folositi cu cap, investiti, pentru ca daca isi iau TV-uri si frigidere vor ramane in scurt timp si fara bani si fara o sursa de venit. In 1999 am inchis-o, pentru ca disparuse obiectul muncii, disponibilizatii... nu mai era nevoie de ea si eu m-am apucat de altceva.

Am clienti de la firma aceea care si-au deschis mici magazine de cartier, florarii, firme de transport marfa, persoane si bagaje, s-au apucat de taximetrie, tinichigerie, contabilitate, si-au facut PF-uri, AF-uri si SRL-uri cu banii din platile compensatorii, pentru ca au avut incredere in niste cuvinte... ale mele.... alea cu care manipulez.

Da, sunt mica, ai dreptate! Am doar 157 cm, dar inaltimea fizica nu influenteaza succesul unui om; inaltimea viselor... DA! Visele sunt transpuse in obiective, obiectivele in pasii, pasii sunt urmati cu ajutorul vointei si motivatiei, atitudinea iti da altitudinea.

Da, ma pricep la cuvinte. Este un hobby pe care mi-l cultiv - scriu articole in ziare, tin cursuri, am facut radio si televiziune... Adauga asta la CV daca vrei. Eu as vrea altceva:
- sa intelegi ca toate resursele sunt in noi si la indemana noastra
- daca ai inteles, actioneaza
- daca actionezi si ai puterea sa lupti si sa platesti pretul ai sa obtii succesul.

tuturor.

Fosta membra 9am.ro

2192 mesaje
Postat pe: 21 Noiembrie 2008, ora 21:04

De la: mona_simona2002, la data 2008-11-21 20:37:20hjkl_19 multumesc pentru cele cateva cuvinte pe care nu le merit dar mi le-ai adresat totusi

Te citez: "daca tot a fost mentionat un mesaj care imi apartine vreau sa spun cateva cuvinte...
eu la momentul respectiv nu am vrut sa provoc un duel cu tine, pentru ca subiectul era general si nu care minte mai frumos,dar daca sa dezgropat subiectul am sa ti spun ceva.....MINTZI CA O ...S
eu traiesc si muncesc de foarte multi ani intr-o tara din vest pe care nu asi da-o niciodata pe U.S.A.fie si pentru ca este cu adevarat,prin politica ei de forta,capul rautatilor pe pamant. ..nu exagerez...o tara care si-a mintit tot timpul locuitorii in stil hollywood-ian facand pe politistii lumii, iar acum cand au dus la criza sistemul pus la cale de ei ar trebui sa iasa in fata si sa recunoasca, faptul ca ne au vandut iluzii...
lumea isi pierde pe zi ce trece increderea in america, asa ca nu stiu daca tu mai impresionezi pe cineva cu C.V.-ul ala imaginar
NU TI-E RUSHINE ...........mica ce esti ,sa minti cu atata dezinvoltura?
ai invatat asta acolo? ...sa "lasi o imagine buna"
si acum sa-ti spun de ce cred asta..o femeie cu atat succes (visezi frumos)nu ar avea niciodata timp sa stea toata ziua (sau aproape..) pe net, pentru ca esti pe aproape toate forumurile,buna de gura si atat......ceea ce tu spui ca esti presupune o mare parte din ziua ocupata, dar tu in afara de a visa frumos, nimic.........timp pierdut pe net,
tu esti mica si ..............
si mai am un motiv sa cred ca minti........si este primul ,dedu-l tu singura, din tot ce am spus eu aici......
ESTI CU ADEVARAT IMAGINEA AMERICII PE CARE A DESCOPERIT-O OMENIREA ACUM...........FALSA
as dori totusi sa se dezbata subiectul in general asa cum a fost el conceput
si nu sa continuam sa ne dam cine nu suntem.....
pentru ca .............mica ce esti, cineva ca cea pe care ai inventat-o tu, ar avea mai mult bun simt si niciodata nu ar veni aici pe forum sa se umple de penibil.. ...educatia primita l-ar impiedica sa faca asta
dar tu esti mica...si.....
du-te in dormitor si plangi ..."

Buna,

Sunt dispusa sa discut si cu tine si cu altii. Vreau argumente solide. Poti vorbi la modul general daca asta vrei, dar eu am sa continui sa vorbesc cu vocea activa, adica imi asum tot ce spun si folosesc particula EU. Nu ma ascund la adapostul anonimatului virtual si nici in spatele unui grup, ca politicienii. Argumentele mele provin din viata, nu spun vorbe in vant. Daca iti place sa le spui CV e treaba ta. Eu nu sufar de falsa modestie si cred in puterea exemplului personal. Este o singura cale spre suces - sa urmezi drumul celor care sunt cu un pas inaintea ta ascultand sfaturile celor care au ajuns deja acolo.

DA, am invatat asta de la americani !!!! Se numeste educatia lui DA, atitudinea pozitiva, elemente care i-a transformat pe ei intr-o mare putere mondiala.

Starnuta cineva pe Wall Street si la Bucuresti toata bursa e racita.... asta e America. Deocamdata, cu toata criza sau fara ea, lumea se ghideaza dupa directiile date de Casa Alba.

Educatia lui NU, traditionala romaneasca, a condus Romania acolo unde este, in UE dar cu o imagine de tara din lumea a treia. Ce este educatia lui NU: ceeea ce ati auzit fiecare acasa in copilarie, la locurile de munca si prin anturaj: "nu te apuca de chestia aia ca nu esti in stare" sau "lasa ca vezi tu ce patesti daca faci asa! eu ti-am spus!" sau: "nu e voie, nu pune mana, nu e frumos, nu face aia ca te bat!"

Ce spune americanul: "ai o idee? felicitari! cum pot sa te ajut sa o pui in practica? Ce invata copiii americani acasa: "suntei cei mai buni, sunteti in stare de orice, sunteti grozavi, v-ati nascut in cea mai frumoasa si bogata tara" = educatia lui DA.

Alt exemplu de educatie pozitiva, ca sa nu va legati de dimensiunea Americii... Elvetia - tara mica, la rascruce de mari imperii, plina de munti, fara mari resurse materiale... ca Romania. Numai ca nu jucam in aceeasi divizie cu elvetienii! De ce? Pentru ca ei au atitudinea pozitiva si educatia lui DA. Ramaneti voi modesti si cuminti acolo si asteptati sa va remarce si sa va ridice cineva, eu am plecat!

Politicienii obisnuiesc sa foloseasca vocea pasiva; ne spun despre " guvernarea anterioara care e de vina ca n-a facut"; ne promit la modul general ca "vom realiza; vom rezolva si vor schimba" fara sa ne spuna cine? unde? cand? cum? De cate ori ati auzit un politician exprimandu-sa activ: "eu voi face, eu am facut"??? Asta este vocea pasiva, vorbitul la modul general. O asemenea discutie vrei? Eu prefer vocea activa.... sa stiu precis cine? unde? cum? cand? Vreau argumente solide, sa stiu pe cine trag la raspundere daca a promis si n-a facut.

Argumente din management nu mai scriu, nici inginerie ca sunt off topic si o sa ma acuzi iar ca-mi fac CV-ul pe aici.

Cateva vorbe despre CONSULTANTA IN AFACERI, daca tot o vezi gresit. Am inteles din ce scrii ca pt. tine este o tinichea poleita si o titulatura, nimic mai mult. Pentru mine a insemnat altceva. Firma asta am facut-o in 1997, cand au aparut disponibilizarile colective. Scopul era sa-i invat pe amaratii aia care primeau plati compensatorii ca banii trebuie folositi cu cap, investiti, pentru ca daca isi iau TV-uri si frigidere vor ramane in scurt timp si fara bani si fara o sursa de venit. In 1999 am inchis-o, pentru ca disparuse obiectul muncii, disponibilizatii... nu mai era nevoie de ea si eu m-am apucat de altceva.

Am clienti de la firma aceea care si-au deschis mici magazine de cartier, florarii, firme de transport marfa, persoane si bagaje, s-au apucat de taximetrie, tinichigerie, contabilitate, si-au facut PF-uri, AF-uri si SRL-uri cu banii din platile compensatorii, pentru ca au avut incredere in niste cuvinte... ale mele.... alea cu care manipulez.

Da, sunt mica, ai dreptate! Am doar 157 cm, dar inaltimea fizica nu influenteaza succesul unui om; inaltimea viselor... DA! Visele sunt transpuse in obiective, obiectivele in pasii, pasii sunt urmati cu ajutorul vointei si motivatiei, atitudinea iti da altitudinea.

Da, ma pricep la cuvinte. Este un hobby pe care mi-l cultiv - scriu articole in ziare, tin cursuri, am facut radio si televiziune... Adauga asta la CV daca vrei. Eu as vrea altceva:
- sa intelegi ca toate resursele sunt in noi si la indemana noastra
- daca ai inteles, actioneaza
- daca actionezi si ai puterea sa lupti si sa platesti pretul ai sa obtii succesul.

tuturor.

Da mona...ai perfecta dreptate. Am facut si eu cursuri de NLP..mi-au placut tare mult , cu o parte din ele ma regasesc , in altele nu, insa este adevarat ca noi de mici am fost invatatati sa luam pe NU in brate in orice situatie ne-am afla. Nu facem aia...ca nu suntem in stare de asa ceva, nu te opune pt ca e mai bine sa fii marunt, nu te ridica deasupra nivelului tau ca nu stii la ce riscuri te expui, nu e bine sa vorbeste despre sex cu prietenii ca este rusinos, nu-ti folosi libertatea de exprimare ca esti inchis, nu fii tu insuti ca risti sa fii marginalizat...si multe altele, eu am reusit sa inlocuiesc acest mare NU cu un DA MARE URIAS in orice actiune pe care o interprind, si-mi asum acel DA! De asta f multi ma intreaba, aproape zilnic, de unde am atata energie in mine...secretul e in acest DA! In gandirea POZITIVA! Ba mai mult aceasta gandire pozitiva ma ajuta sa fiu pasnica si echidistanta....si rar fac atacuri la persoane....ma ajuta sa nu emit prea multe judecati(prejudecati) fata de semenii mei.

Fosta membra 9am.ro

763 mesaje
Oras: Buzau

Postat pe: 21 Noiembrie 2008, ora 23:18

Parerea mea personala in legatura cu tema " Femeile sunt mai prost platite decat barbatii pentru ca ...sunt femei" este urmatoarea:
Nu cred ca femeile sunt mai prost platite decat barbatii .
Prin prisma locului meu de munca, care din fericire (pentru mine) nu se afla intr-un glob de sticla ci intr-o firma destul de mare, daca 600-800 de salariati ( 80% femei) este un numar mare, va pot spune ca femeile nu sunt mai prost platite decat barbatii .
In firma in care eu lucrez multe dintre femei sunt chiar mai apreciate decat multi dintre colegii lor.
Eu as spune ca femeile muncesc mai mult pentru aceeasi bani pe care ii iau barbatii, adica romancele sunt mai harnice, mai constiincioase, mai responsabile - vezi reclama "Dorele, fa-te ca muncesti !".

Dana P

Insusirea este numita perseverenta cand este folosita pentru o cauza buna si incapatanare daca e pusa in slujba unei cauze rele. (Lawrence Sterne)
razvankyokushin

288 mesaje
Oras: Sibiu

Postat pe: 22 Noiembrie 2008, ora 02:25

Concluzia? sunt sau nu femeile mai prost platite ca barbatii? ca s-a deviat MULT de la subiect... si de la femei am ajuns la cat duce in pat unul si altul`.
sincer nu prea sunt curios...! numai bine!

Fosta membra 9am.ro

1491 mesaje

Postat pe: 22 Noiembrie 2008, ora 12:44

Foarte interesant postul Monei.
Multe adevaruri, poate prea multe.
De felul meu gandesc aproape de maniera descrisa de Mona, dar traiesc in Romania. In Romania devine aproape o drama daca gandesti ca un american. In Romania e o problema sa fi cinstit. In Romania un om care merge pe strada si gaseste un obiect are crednta ca este al lui, ca i l-a dat Dumnezeu, desi el stie bine ca n-a facut nimic sa-l dobandeasca. In Romania oamenii nu-i voteaza pe cei care sunt cinstiti pentru ca sunt saraci. Ei ii voteaza pe cei mai nemernici dintre ei, pe cei care-i impileaza si le fura banii platiti de fiecare pentru dezvoltarea comunitatii. Romanii se gudura pe langa oamenii acestia sperand ca ei sa le ofere o slujba cat mai bine platita si, pe la spate ii injura cu fatarnicie pe binefacatorii lor....
In fine, bravo tie ca te-ai putut rupe de tara asta ...
Nu inteleg insa ceva, trebuie c-o mai iubesti de-i consacri atata timp si efort.
Cred ca e un paradox: cei de afara iubesc tara dar detesta locuitorii ei. Parca ar dori sa le faca bine cu de-a sila. Si-si irosesc eforturile.
Au fost mari personalitati care au trait zeci de ani in afara Romaniei dar s-au intors aici ca sa moara ... Nimeni nu i-a pretuit, nimanui nu i-a pasat de ei.

Am fost pe afara, dar numai ca turist. Nu stiu ce inseamna sa traiesti acolo...
Pin filme se vde ca si americanii au cam aceleasi apucaturi ca si romanii. Nu sunt de loc altfel decat noi. Singurul lucru care difera sunt elitele. Ei au conducatori si au creat mecanisme de indepartare a corpurilor nocive, noi nu. Elita noastra nu exista. Exista doar de a prevestit Marx: burghezia proletara !
Daca va mai avea timp, Romania va avea elite peste un secol.

Pasadro, e o contradictie flagranta in ceea ce spui ... pe de o parte spui ca femeile nu sunt discriminate acolo unde lucrezi, ca sunt harnice ... iar la sfarsit spui ca barbatii primesc mai multi bani decat femeile pentru aceiasi munca ....
Se intampla ceva cu tine, nu intelegi ca tocmai in asta consta o eventuala discriminare ? Exact asta inseamna : Femeia este discriminata atunci cand, la munca egala, primeste bani mai putini decat un barbat !
In firma unde lucrezi sunt si femei care primesc bani mai putini decat alte femei pentru aceeasi munca prestata ?

Razvane, tu ce faci prietene, vrei sa-ti dam noi concluzia, mura-n-gura ?
Cum e prin Anglia aia ? Ceata ? Ai grija sa nu umbli cu capul gol ... si nu mai deschide gura ... ca se ia....

Acum nu e momentul !
dagaio

1073 mesaje

Postat pe: 22 Noiembrie 2008, ora 21:03

Bine v-am regasit!

Pentru cei care cunosc bine limba engleza si au o jumatate de ora libera, le recomand un filmulet foarte important de vazut.

Acest filmulet, desi e SF, explica foarte clar de ce BARBATII SUNT DE PE MARTE, IAR FEMEILE DE PE VENUS!

Filmuletul face parte din seria "Outer Limits" si se numeste "Lithia". Va las mai jos link-urile de pe YouTube ( cele 5 parti ale filmuletului ):

1. www.youtube.com/watch?v=zVDVQHyA-BY&feature=related
2. www.youtube.com/watch?v=dGuMhkY5Jjw&feature=related
3. www.youtube.com/watch?v=6pD-Du0w93M&feature=related
4. www.youtube.com/watch?v=TK5Fl6zXsfU&feature=related
5. www.youtube.com/watch?v=5Rc5kIANLNQ&feature=related

Vizionare placuta!

Astept cu nerabdare parerea voastra.

hjkl_19

56 mesaje
Postat pe: 22 Noiembrie 2008, ora 22:05

unudepeaici

cand vrei sa raspunzi cuiva, specifica......(pt. x)
in felul asta se evita confuzii.....
vocabularul respectiv nu imi apartine

mona pt tine doar doua vorbe
daca n-ai inteles: comparam
expunerea C.V.-ul tau aici cu ceea ce fac manelistii nostri la t.v.-sa vada lumea ca "are ce manca gura lor"-cat de "dashteptzi" sunt,ca, ce mai, le merge mintea,se descurca...au si neamuri de valoare......
si inca ceva, eu am spus ca traiesc si muncesc de mult timp afara...
iar tu te-ai apucat sa dai lectii ieftine...dar ieftine rau...
cei care sunt in tara se minuneaza ce desteata e fata....
ai uitat mona ca au trecut aproape 20 de ani de cand a disparut ceausescu?...si lumea s.a saturat de lectii capitaliste ieftine...
acum dai si tu lectii cand tocmai s-a anuntat falimentul capitalismului?
chestiile astea -nu exagerez- se pot compara (pastrand proportiile)cu lectiile lui marx,lenin si alti ortaci de ai lor
esti atat de naiva ca nu-ti dai seama de situatia f. grava in care a ajuns lumea sub indrumarea inteleapta a U.S.A.
de acolo a plecat goana dupa imbogatire fara scrupule, egoismul,industrializarea salbatica,(netinand cont de poluare sau ca resursele sunt nelimitate)subjugarea celor slabi prin forta, politica pumnului in gura, si daca vrei pot sa continui, argumente nu imi lipsesc
ne au vandut iluzii....mona....ai sa vezi in curand si tu
eu ca sa stii si tu am plecat imediat din tara...(dupa revolutie sau ce dracu a fost aia)
deci lectiile tale ori au vrut sa impresioneze pe ceilalti....
ori uiti repede (am spus acolo ca sunt demult afara) pentru ca pe mine nu ma ajuta...
iluzionat de ideile care le expui tu acolo am plecat si eu din tara...
si ca sa termin, sa stii ca nu spun astea pentru ca nu am realizat minic aici,sunt modest si cu o slujba buna , o casa si o masina mi-e de ajuns
spun astea pentru ca prin felul tau "manelist" de a fi , gandul ma duce la cei care au dus lumea in pragul disperarii
esti exponentul lor....

obliografic

1094 mesaje
Postat pe: 23 Noiembrie 2008, ora 12:20

Sa inteleg ca aici e vorba de femei sau.............
sa vedem cum este femeia si ce reprezinta ia pentru noi ( vorbesc din punctul meu de vedere cu toate ca unele persoane sar putea supara )
-daca este o fiinta care nu doreste ca oamenii sa fie egali, aceea e femeia.
-in conceptia unei femei, egalitatea sexelor inseamna, in mod invariabil, superioritatea femeii.
-o femeie cand iti intra in suflet, inseamna ca esti pierdut. Intra ca o armata inamica intr-un oras care nu s-a putut apara. Intra obraznica si cu pretentii absurde, de posesiune vecinica. Intra cu ideia fixa sa schimbe tot ce-i trece prin gand.
Si totusi nu am nimic cu femeile ca ele nu sunt decat niste nulitati simpatice, de aia va placem noi.

CELUI MAI BUN PRIETEN Cand tu razi, rad si eu. Cand tu privesti soarele,simt si eu caldura lui. Cand tu plangi, plang si eu. Cand tu hotarasti sa lupti,lupt si eu. Cand tu te arunci in cap... O sa imi fie tare dor de tine , DESTEPTULE!
razvankyokushin

288 mesaje

Postat pe: 23 Noiembrie 2008, ora 16:24

Nu Zeroputernicule. nu trebuie sa`mi dai mura`n gura.stiu raspunsul. insa daca ati revenii la adevaratul subiect si nu ti-ai mai baga`o in gura cu altii... as fii mai fericit! :) incearca sa nu te mai tii atat de destept. un om destept nu da credit altora... si nu le raspunde cu aceeasi moneda...
macar taci si nu imi mai spune ca esti tata si ce educatie dai tu copiilor tai. ca dupa limbaj sunt si ei ca tine!:P
si daca esti tot asa destept... mai lasa de la tine... nu te mai lega de toata lumea! la asta te referi cand spui ca nu am sare nici piper? :P nu mersi. decat ca tine mai bine deloc! :P

razvankyokushin

288 mesaje

Postat pe: 23 Noiembrie 2008, ora 16:26

p.s. pt Zeroputernic... se vede ca ai fost doar ca turist in afara! Nu... in Anglia nu este ceata aia de care vezi tu prin filme mereu. :P dar e adevarat ca vremea e mai mereu mohorata. nu crede tot ce vezi prin canalele media! :P

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 23 Noiembrie 2008, ora 22:28

De la: Atotputernicul, la data 2008-11-20 22:16:49Mona Simona,
te-am citit si mi s-a parut de bun-simt ce pareri ai chiar daca ele au venit in contradictie cu ale mele.
Stai linistita, nu e cazul sa te pui cu aceasta Amy ... tralala.
Fata e o biata pustoaica teribilista, vai de capul ei.

Pe mine ma amuza ca acum s-au luat la harta intre ele, femeile ...
Am incercat sa stau de-o parte ...

Behehe...bre-

Fosta membra 9am.ro

1491 mesaje

Postat pe: 24 Noiembrie 2008, ora 06:24

Amy, get lost !

Acum nu e momentul !
ituriac

2 mesaje
Oras: Deva

Postat pe: 24 Noiembrie 2008, ora 13:13

chestia asta e dureros de reala si prezenta din pacate in mult prea multe locuri chiar si in corporatiile multinationale unde se spune ca nivelul de perceptie e mult peste ideelie limitate cum ca femeia sta la cratita si creste copii iar barbatul se ocupa de partea financiara a familiei...mi s-aintamplat sa ma angajez la o corporatie multinationala in aceeasiperioada cu un prieten bun iar el a primit un post mai bun doar pt ca directorulacelei corporatii este un misogin desi eu am studii in tranzactiile internationale iar acest prieten al meu lucra inainte intr-un fast-food si bineinteles nu avea studii in ceea ce priveste acelloc de munca.....deci oameni buni discriminarea asta exista si inca cum

unudepeaici

16 mesaje

Postat pe: 24 Noiembrie 2008, ora 14:11

De la: hjkl_19, la data 2008-11-22 22:05:51unudepeaici

cand vrei sa raspunzi cuiva, specifica......(pt. x)
in felul asta se evita confuzii.....
vocabularul respectiv nu imi apartine

mona pt tine doar doua vorbe
daca n-ai inteles: comparam
expunerea C.V.-ul tau aici cu ceea ce fac manelistii nostri la t.v.-sa vada lumea ca "are ce manca gura lor"-cat de "dashteptzi" sunt,ca, ce mai, le merge mintea,se descurca...au si neamuri de valoare......
si inca ceva, eu am spus ca traiesc si muncesc de mult timp afara...
iar tu te-ai apucat sa dai lectii ieftine...dar ieftine rau...
cei care sunt in tara se minuneaza ce desteata e fata....
ai uitat mona ca au trecut aproape 20 de ani de cand a disparut ceausescu?...si lumea s.a saturat de lectii capitaliste ieftine...
acum dai si tu lectii cand tocmai s-a anuntat falimentul capitalismului?
chestiile astea -nu exagerez- se pot compara (pastrand proportiile)cu lectiile lui marx,lenin si alti ortaci de ai lor
esti atat de naiva ca nu-ti dai seama de situatia f. grava in care a ajuns lumea sub indrumarea inteleapta a U.S.A.
de acolo a plecat goana dupa imbogatire fara scrupule, egoismul,industrializarea salbatica,(netinand cont de poluare sau ca resursele sunt nelimitate)subjugarea celor slabi prin forta, politica pumnului in gura, si daca vrei pot sa continui, argumente nu imi lipsesc
ne au vandut iluzii....mona....ai sa vezi in curand si tu
eu ca sa stii si tu am plecat imediat din tara...(dupa revolutie sau ce dracu a fost aia)
deci lectiile tale ori au vrut sa impresioneze pe ceilalti....
ori uiti repede (am spus acolo ca sunt demult afara) pentru ca pe mine nu ma ajuta...
iluzionat de ideile care le expui tu acolo am plecat si eu din tara...
si ca sa termin, sa stii ca nu spun astea pentru ca nu am realizat minic aici,sunt modest si cu o slujba buna , o casa si o masina mi-e de ajuns
spun astea pentru ca prin felul tau "manelist" de a fi , gandul ma duce la cei care au dus lumea in pragul disperarii
esti exponentul lor....

exista o anumita ordine in care apar numele si mesajele; astfel se evita orice confuzie; trebuie doar sa te uiti sa vezi cine a scris ;)

unudepeaici

16 mesaje

Postat pe: 24 Noiembrie 2008, ora 14:12

De la: ituriac, la data 2008-11-24 13:13:21chestia asta e dureros de reala si prezenta din pacate in mult prea multe locuri chiar si in corporatiile multinationale unde se spune ca nivelul de perceptie e mult peste ideelie limitate cum ca femeia sta la cratita si creste copii iar barbatul se ocupa de partea financiara a familiei...mi s-aintamplat sa ma angajez la o corporatie multinationala in aceeasiperioada cu un prieten bun iar el a primit un post mai bun doar pt ca directorulacelei corporatii este un misogin desi eu am studii in tranzactiile internationale iar acest prieten al meu lucra inainte intr-un fast-food si bineinteles nu avea studii in ceea ce priveste acelloc de munca.....deci oameni buni discriminarea asta exista si inca cum

faptul ca ai studii nu echivaleaza cu a sti... asa ca de aia ai primit postul pe care l-ai primit, iar amicul tau, ceea ce iti doreai tu
doar ca esti orbita de misandrism si cataloghezi orice barbat care nu face ce vrei tu drept misogin!!!
lasa-ne cu vrajelile tale!!!

dagaio

1073 mesaje

Postat pe: 25 Noiembrie 2008, ora 01:51

De la: unudepeaici, la data 2008-11-24 14:12:59
De la: ituriac, la data 2008-11-24 13:13:21chestia asta e dureros de reala si prezenta din pacate in mult prea multe locuri chiar si in corporatiile multinationale unde se spune ca nivelul de perceptie e mult peste ideelie limitate cum ca femeia sta la cratita si creste copii iar barbatul se ocupa de partea financiara a familiei...mi s-aintamplat sa ma angajez la o corporatie multinationala in aceeasiperioada cu un prieten bun iar el a primit un post mai bun doar pt ca directorulacelei corporatii este un misogin desi eu am studii in tranzactiile internationale iar acest prieten al meu lucra inainte intr-un fast-food si bineinteles nu avea studii in ceea ce priveste acelloc de munca.....deci oameni buni discriminarea asta exista si inca cum

faptul ca ai studii nu echivaleaza cu a sti... asa ca de aia ai primit postul pe care l-ai primit, iar amicul tau, ceea ce iti doreai tu
doar ca esti orbita de misandrism si cataloghezi orice barbat care nu face ce vrei tu drept misogin!!!

Draga unudepeaici, sau depeacolo, de unde vrei, tot aia e,

da' misogin mai esti!

Ce intelegi tu citind pe diagonala si oprindu-te doar la cuvantul care te deranjeaza? Vai copil esti? Orgolios degeaba ca nu rezolvi nimic. Orgoliul face rau tuturor inclusiv tie.
Daca doamna are studii, dar poate nu are mutra paroasa, nu inseamna ca nu e buna pt. job. Daca idiotul sef o vede la cratita si nu la birou, mai conteaza ce spune la interviu? NU, draga.
Pricepi? Sau e prea greu?

HEI!
Mai citeste o data, sau de mai multe ori, poate pricepi!

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 25 Noiembrie 2008, ora 14:38

De la: dagaio, la data 2008-11-25 01:51:50
De la: unudepeaici, la data 2008-11-24 14:12:59

Draga unudepeaici, sau depeacolo, de unde vrei, tot aia e,

da' misogin mai esti!

Ce intelegi tu citind pe diagonala si oprindu-te doar la cuvantul care te deranjeaza? Vai copil esti? Orgolios degeaba ca nu rezolvi nimic. Orgoliul face rau tuturor inclusiv tie.
Daca doamna are studii, dar poate nu are mutra paroasa, nu inseamna ca nu e buna pt. job. Daca idiotul sef o vede la cratita si nu la birou, mai conteaza ce spune la interviu? NU, draga.
Pricepi? Sau e prea greu?

HEI!
Mai citeste o data, sau de mai multe ori, poate pricepi!

... HEHEHEHEHE ... cam complicat, dar nu diploma asigura o pozitie buna intr-o companie ... e adevarat ca diplomele romanesti sint detinute de o gramada de fetitze si baietzashi care asteapta cu limba scoasa sa isi scoata pirleala dupa anii in care au mincat banii parintilor ... diplomele din romania nu au valoare, au ajuns ca diplomele din filipine ... ca director de firma performanta, normal ca nu as angaja pe cineva cu 3 diplome (dar care nu isi mai aduce aminte in ce ordine le-a primit si pentru ce), indiferent ce este fata sau baiat ... o experienta la un fast food, deci conceptie occidentala bazata pe performanta, este totusi o intietate fata de cineva care nu are nici o legatura cu realitatea decit prin niste hirtii tiparite (cind se stie ca 80% din posesori nu le merita) ... din pacate inapoierea din romania se datoreaza si inflatiei de falsi ''guru'' in diferite domenii, de la sanatate, justitie, administratie, militie, armata ... cine stie ceea ce face nu isi striga nemultumirea, in gura mare, incepe si termina ceea ce are de facut si isi ocupa pozitia pe care o merita ... unele femei sint dezavantajate, dar nu semnificativ, in comparatie cu barbatii care isi asuma meseriile cele mai ingrate ... la un numar mai mare, se observa o accesiune cu mult peste capacitatile lor reale ... accesiunea e datorata, si numai cine nu vrea nu observa, formelor apetisante care devin disponibile sefilor cu apetit ...
... per total, nu cred ca exista o ''discriminare'' reala ... doar ca fiecare isi alege calea pe care o doreste in viata ... iar pitipoancele care folosesc scurtatura sint observate si poate din cauza lor sint penalizate alte fete ... dar asta se intimpla oriunde, cu oricine indiferent de sex ... spui tigani in europa toti se gindesc la romani ... spui romani si se gindesc la tigani ... spui secretara, asistent manager, asistent personal si te gindesti la ... un masaj ... cu scuzele de rigoare ... e destul de normala asocierea bazata pe realitati destul de relative dar asta este ... pina la discriminare e cale lunga ...

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 25 Noiembrie 2008, ora 14:46

... cred ca toti stiu pe cineva va alege un sef dintre mai multe fete venite la interviu ... pe cea cu tite mari ... degeaba sarim in sus dar niciuna dintre cele cu tite mari nu refuza chiar daca stie de ce a fost aleasa si cum va fi tratata ...
... ce alege o femeie care vrea performanta, dintre o femeie si un barbat ... pe barbat ...
... asta este ... realitatea ...

dagaio

1073 mesaje

Postat pe: 25 Noiembrie 2008, ora 15:40

Ia uite , draga homemarcel,

ce clar ti-ai aratat fata ( fatza ) aia de misogin notoriu in toata "splendoarea" ei. BRAVO, MA! Acum du-te sa-ti bati nevasta ca merita. Succes!

Nimic din ce face femeia nu este de apreciat ( aaaaaaa, decat copii si mancare -- si nici astea asa cum ai visat! )? Da? Bravo, ma!

Du-te sa te culci ca e mai putina galagie in lume fara tine!
Somn usor! Vise placute!

dagaio

1073 mesaje

Postat pe: 25 Noiembrie 2008, ora 15:45

Vezi, baiete,

de aceea nu mai fac femeile copii, din cauza unor idioti si misogini ca tine, ca-i mai greu sa facem ceva atunci cand stau tampiti ca tine in calea noastra.
Orgolios pana la Dumnezeu esti baiete!

Prostu' daca nu-i fudul parca nu e prost destul! Ti se potriveste de minune!

Ma intreb tu cand lucrezi asa de mult pentru familia ta. Nu cumva esti intretinut si faci aici pe forum pe cocoselul?

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 25 Noiembrie 2008, ora 16:28

... hehehe ... te rog sa imi spui parerea ta ... bazata pe realitate ... fara frustrari inutile ... fara smiorcaieli ... fara intrebari - de ce ? ... spuneti parerea bazata pe ceea ce ai observat tu ... pe fapte analizate obiectiv ... voi fi primul care iti da dreptate ... e usor sa spui ca vrei drepturi sau ca esti discriminata, cind tot ce ai este o diploma ... e usor sa schimbi o impresie cind birourile sint pline de fetize care zimbesc profesional dar in afara de faptul ca sint "placute " la vedere, nu prea au alte calitati ... e greu sa spun ca femeile sint discriminate cind majoritatea isi pierd timpul cu emailuri lacrimogene pe care le citesc ca pe adevarate opere de arta ... spune ceva obiectiv si iti dau dreptate ... dar nu te astepta sa intru in polemici cu exemple idioate, cine a fost primul ? oul sau gaina ... nu accept sa ma invirt dupa deget si iti spun asta in fata ... nu ma deranjeaza cine te crezi ...

Fosta membra 9am.ro

1491 mesaje

Postat pe: 25 Noiembrie 2008, ora 19:14

De la: dagaio, la data 2008-11-25 15:45:56Vezi, baiete,

de aceea nu mai fac femeile copii, din cauza unor idioti si misogini ca tine, ca-i mai greu sa facem ceva atunci cand stau tampiti ca tine in calea noastra.
Orgolios pana la Dumnezeu esti baiete!

Prostu' daca nu-i fudul parca nu e prost destul! Ti se potriveste de minune!

Ma intreb tu cand lucrezi asa de mult pentru familia ta. Nu cumva esti intretinut si faci aici pe forum pe cocoselul?

Exagerezi draga,
Femeile nu fac copii de tampite ce sunt, in egala masura cu barbatii, nu din cauza unui dobitoc asa cum este Marcel.
Ti-as mai atrege atentia ca este valabil si pentru tine ceea ce i-i reprosezi lui Marcel ... esti la fel de omiprezenta. Berbecul asta are "cocosel" , tu ce ai ?
Mie mi se pare ca esti cam la fel de stresanta ca Marcel, dar mai spalata putin ... nu mult, dar mai rasarita ... mai dusa la biserica ....

Acum nu e momentul !
Pagini: << 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului Femeile sunt platite mai prost decat barbatii pentru ca...sunt femei
Mergi la: