Info
x
Femeile sunt platite mai prost decat barbatii pentru ca...sunt femei
|
popescuoana 36 mesaje Membru din: 3/09/2008 Oras: Fagaras |
Postat pe: 13 Octombrie 2008, ora 22:58
Maria oprea....citindu ti comentariile parca citesc in brosurile alea ale martorilor lui iehova sau alte secte religioase....unde leul se juca cu caprioara, ursul cu o gainusa samd....esti asa buna, sufletista.......imi vine sa vomit...nu ai nicio idee de fapt...dar iti place sa fii admirata tare.....iar sbucur o face ......sunt convinsa ca chiar daca va schimbati unul optica la 180 grade, tot va veti aproba.......jigniri permanente, plini de rautati si nu acceptati alte idei, alte puncte de vedere.dar maria oprea e chiar sub orice critica.....
sbucur....daca afirmi ca este instabila psihic de ce consideri ca merita pumni(nu ca ar merita daca ar fi fost stabila psihic)....esti plin de rautati si idei fixe si tu...nu ai devia nicio clipa de la ideile tale(uneori proaste din perspectivele unora). nu cred ca ar fi cazul sa faceti comparatie cu societatea musulmana din punct de vedere al drepturilor femeii...intotdeauna este bine a ne compara cu situatii pozitive...nu cred ca ar fi o consolare pt tine sa mergi intr o scoala ajutatoare si sa ti se spuna ca esti cel mai destept de acolo..... si eu am sustinut ca nu prea m-am intalnit cu discriminarea, dar nu pot sti, deci nega ca exista......daca anumite persoane au venit cu argumente, sunt convinsa ca asa e.....daca nu ar fi existat acest curent, acum am fi fost si noi ca doamnele musulmane pe care le-ai vazut in excursia din turcia....deci, trebuie sa evoluam si sa nu involuam comparandu ne cu acele doamne.... |
|
necunoscut 1 mesaj Membru din: 1/01/1970 |
Postat pe: 14 Octombrie 2008, ora 09:36
;;;;;;;;Parerea mea este si o sustin, ca ;nu am fost platita, mai prost, in munca pe care ;o prestam, decat ;; colegii mei barbati;;! NU!!! Contest, ca, poate sunt locuri de munca, unde ;femeile; muncesc, poate mai mult decat, barbatii si sunt platite mai ;prost,!! In acest caz; sa-si ceara;;drepturile;! ;;; NU!!!!!!!!! Ma intereseaza, parerea ;nimanui, in acest sens si ;;;nu comentez;;!!!!!!! Parerile ;;nimanui;;!!
|
|
Fosta membra 9am.ro 2192 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 14 Octombrie 2008, ora 11:56
popescuoana draga mea oana, nu ma cunosti absolut deloc...dintr-o secta nu provin, am doar o singura religie, ortodoxismul, dar pt toate cele care ati scris habar nu aveti cum sa va autoeducati si sa va autodepasiti, pot sa spun un lucru...ca AS AVEA F MULTE MOTIVE EU SA SPUN CEVA URAT IMPOTRIVA BARBATILOR, INSA NU O FAC...PT CA MI-AM DAT SEAMA CA NU SE AJUNGE NICAIERI IN LUPTA ASTA CU DISCRIMNAREA...DAR AM INVATAT UN LUCRU IN ACESTA VIATA SA O IUBESC SI CU BUNE SI CU RELE. VREI SA AFLATI UN MICA SECRET AL VIETII MELE: UN VIOL SUFERIT LA VARSTA DE 6 ANI.....CAND O SA TRECETI PRINTR-O ASTFEL DE EXPERIENTA...SI IN FINAL SA VA VAD IMPACATE CU VOI INSIVA FARA SA URATI PE ABSOLUT NIMENI...ATUNCI MAI VORBIM.....SUNTETI NISTE IDIOATE TOATE CA VA CRAMPONATI DE KKATURI IN VIATA!
AM VRUT SA VA ARAT UN ALT MOD DE A NE INVINGE PE NOI INSINE IN SLABICIUNILE NOASTRE. EU AM INVINS DEMULT ACESTE LUCRURI. SUNT MANDRA DE MINE CHIAR DACA AM AVUT UN TRECUT ORIBIL, DAR NU STAU IN EL, L-AM DEPASIT CU INIMA IMPACATA...HABAR NU AVETI DE FAPT CE ESTE UN EPISOD TRAUMATIZANT IN VIATA, VORBITI DIN CARTI DIN TEXTE, DIN CIFRE, DAR NU VORBITI DIN VIATA VOASTRA PROPRIE...EU VORBESC DIN VIATA MEA REALA SI PROPRIE! EU AR TREBUI SA FIU AIA CARE SA URASCA BARBATII....EU AR TREBUI SA FIU AIA CARE CREDE CU VEHEMENTA IN DISCRIMNIARE....DAR NU SUNT EU AIA, CI VOI FRAIERELOR, CARE DATI ATATA SOCOTEALA PENTRU VIATA ALTORA. HABAR NU AVETI SA FITI FERICITE. HABAR NU STITI PE CE LUME TRAITI. HABAR NU STITI SA VA VINDECATI PENTRU A FI FERICITE! MIE GREATA DE IPOCRIZIA VOASTRA SI DE NEPUTIINTA VOASTRA DE A TRECE PESTE TOT CE ESTE URAT IN VIATA! ESTE ULTIMUL CUVANT CARE IL SPUN. MACAR INVATATI SA FITI ADMIRATE CI NU BLAMATE! CIAO LA TOATA LUMEA! |
|
unudepeaici 16 mesaje Membru din: 21/08/2008 Oras: Brasov |
Postat pe: 14 Octombrie 2008, ora 14:12
sbucur...
am o intrebare: cu ce te ocupi??? vad ca stai si iti pierzi timpul aruncand orzul la gaste... de unde sa stie taranca ce e sofranul???... ai avut foarte mare dreptate in tot ce ai scris si e bine ca sunt barbati ca tine sau ca mine... bine ca sunt cativa care nu sunt ca noi... din pacate, nu putem spune acelasi lucru despre fiintele de sex opus. ia-le pe cele cateva "inteligente" (dagaio, indiannon-lady si marygeo; apropo marygeo, ai scos si tu capul in lume si ti s-a urcat democratia la cap???) si multiplica-le cu cateva sute de milioane si ai sa iti dai seama care este numarul de frustrate, de nefe-uri si asa mai departe, din lumea asta. ce spunea nu mai stiu care dintre astea, despre barbati (ca vorbesc nu stiu cum, ca se uita nu stiu cum, etc.) este la fel de valabil si pentru femei; asa ca draguta, tu aia care te simiti cu musca (sub) pe caciula, tu traiesti intr-un glob de sticla, nu mariaoprea... ajung pe zi ce trece la parerea ca e mia bine ca astfel de nenorocite nu au cu cine sa se imperecheze ca sa nu mai propage idiotenia lor. azazele... iar ai mancat orez si ai baut apa dupa aia???? daca te supara adevarul fa ce ti-a zis mariaoprea si iti recomand si eu: stai in banca ta si cauta in alta parte!!! nu stiu cine s-a legat de faptul ca am poza cu femeie in loc de barbat: aia din cauza discriminarii la care suntem supusi noi barbatii; in loc sa fie poze cu barbati sau nicio poza, primesti din start una de femeie; dar daca nu ti-ai dat seama nu e treaba mea; pe mine nu ma deranjeaza ce poza am pentru ca nu ma schimba o poza. din fericire pot spune ca citind tot ce s-a scris pe aici, imi dau seama ca am avut dintotdeauna dreptate referitor la femei; si asta nu poate decat sa ma bucure!!! daca suntei curiosi sau mai ales curioase sa aflati la ce ma refer, cred ca o sa muriti si tot nu o sa aflati; asta asa ca sa dovedim de ce UNELE femei, in anumite posturi, sunt mai prost platite decat barbatii ;) numai bine. |
|
cris_i 22 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 14 Octombrie 2008, ora 14:48
Constat ca de usor le e unora sa dea un "copy-paste"...
Toate citatele dlui din Hunedoara sunt copiate din "Ghidul Misoginului - Mic tratat de calomnii"... era mai interesant daca reusea sa-si transpuna parerea intr-un citat original, dar am remarcat cu totii ca asa ceva e imposibil
|
|
eleny 3 mesaje Membru din: 10/10/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 14 Octombrie 2008, ora 16:02
Mai exista o forma de discriminare, discriminarea pozitiva....asta ne-ar conveni noua femeilor. Sa ni se atribuie avantaje numai fiindca suntem femei si spunem povesti cu cat de frumoase si destepte suntem noi, cum purtam noi viitorul omenirii in pantece, uitand ca pentru asta ne trebuie si un mascul,dar...el nu e important in cazul acesta, el e numai cel care are ceva cu noi si nu da salarii mari.
Sa nu considere cineva ca incerc sa ridic in slava barbatii, departe de mine gandul asta, dar nu prea imi place rolul acesta de victima a societatii, pe care ni l-am asumat si nu facem nimic pentru a scapa de el, ci numai ne plangem pe la toate portile. Nu cu ochii duios inlacrimati si zamebete ingenue ne ocupam locul pe care ni-l dorim in societate!....daca ni-l dorim cu adevarat, fiindca cel mai usor lucru e sa nu faci nimic pentru tine dar..te plangi de tot! E si asta o tehnica de manipulare feminina.
|
|
eleny 3 mesaje Membru din: 10/10/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 14 Octombrie 2008, ora 16:23
Foarte interesant!
Din cate femei scriu pe acest forum, numai 2 au fost sau nu au fost de acord cu punctul meu de vedere.
|
|
Fosta membra 9am.ro 1055 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 14 Octombrie 2008, ora 16:30
pt. unudepeaici !
zici ca am mancat orez si am baut apa ! mie iubita imi pregateste numai friptane-nsange si-mi da sa beau numa' vin rosu de soi ! cat priveste comentariul tau ...apropo , tu esti de sex feminin ? si ai 47 ani ? banuiesc ca esti travestit ...am auzit ca la brasov e plina poiana de ei ...mai bine zis pe drumul spre poiana ... de comentariul tau ziceam ; infantil si fara substanta ... iar despre chestia cu statul in banca ,bineinteles ca nu te-a dus capul sa intelegi ; buna mea prietena maria oprea se referea la o banca adevarata ,banca Azazel ,care ofera credite avantajoase ,dar numai celor destepti ...pe tine sa nu te prind la banca mea ...e clar ?
si electronica !
|
|
|
|
|
Postat pe: 14 Octombrie 2008, ora 16:50
De la: AZAZEL, la data 2008-10-14 16:30:54pt. unudepeaici ! 1. vulpea cand nu ajunge la struguri, departe ajunge! 2. prostul pana nu-i fudul, sa te feresti cu caru-ncarcat! 3. daca vrei sa mai comentezi despre astea, te rog, inseamna ca daca lauda de sine, nici dumnezeu nu cere!!! hai ca m-ai facut sa rad |
|
Postat pe: 14 Octombrie 2008, ora 16:53
uite na', am ras prea mult si am facut o greseala:... fara "daca" inainte de lauda.
nu pentru tine, azazele, ca tot e mia bine pentru tine IN banca ;); pentur altii care sunt prosti si nu inteleg :))))))))))))))))))) |
|
Fosta membra 9am.ro 534 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 14 Octombrie 2008, ora 18:24
...Ca si prietena ta din America, Mona Simona care vorbeste ca din carti. Ea ne da exemplul unei femei din Baltimore care ar fi fost concediata pentru ca nu mai facea fata conditiilor impuse de firma ...
Ce tampenie ! Sa dai un asemenea exemplu absolut aiurea in tramvai. Angajatorul ala avea nevoie de cineva care sa-i faca o treaba intr-un anumit interval de timp. Lucru care s-a si intamplat pana cand .... s-a schimbat ceva in viata angajatului. Ce trebuia sa faca angajatorul ? Sa ia el in carca problema femeii, nu ? Daca n-a facut-o, hop, a discriminat-o ! Nu mai inebuniti. Ma vad nevoit sa constat ca infatuarea asta care cuprinde fomistii americanizati peste noapte v-a luat mintile. Sunteti pur si simplu proaste cele ca ganditi asa. Prostia este cea care va discrimineaza, nu altceva. Cand aud de "director de vanzari" trec la altceva. Cand aud rostindu-se cuvantul "profesionism", brusc ma gandesc la niste prosti cu tepeu maximizat. Sunt atat de rari profesionistii incat i-i recunosti de departe, radiaza chestia asta in jur si cuvantul ca atare nu se rosteste. Barbatii iubesc femeile infinit mai mult decat femeile... .... Mona Simona, ce mai cauti pe net daca muncesti pe branci in America aia ? Ai timp de pierdut cu toti neispravitii de teapa mea ? De la toti cei pe care i-i cunosc nu aud despre America decat ceea ce i-i deranjeaza. Se pare ca munca i-i deranjeaza pe majoritatea. Ca si cum numai in America se munceste.... Breeeeeee, se munceste si in Romania numai ca pe bani mult mai putini ! Daca voi ati frecat menta prin Romania inainte sa plecat in lumea libera si acolo v-au pus aia la munca, asta nu inseamna ca aici toti freaca menta si d-aia n-au .... Sau daca va pun aia la munca va discrimineaza ... Hai, plimba ursul cu goangele astea cu tot.... Sa fi sanatoasa acolo peste mari si tari ... si fericita. In Romania, femeile NU sunt platite mai prost decat barbatii pentru ca sunt femei ! Poate din alte motive, dar din asta nu ! Hai pa, fiarelor ![/quote] Draga sbucur, Iti multumesc pentru complimente. In imensa mea prostie, consider ca e o calitate sa-ti placa sa citesti. Iar daca ai citit destul de mult si sti romaneste atat de bine incat lasi impresia ca te exprimi "ca din carti" ... cred ca e de bine. Merci! Intr-o vreme in care mi se facea dor de Romania, dadeam drumul la TV si urmaream stirile de la "Antena 1"... Mai nou, imi este suficient sa te citesc pe tine + inca vreo 3-4 de pe aici care gandesc la fel, si-mi trece instant si dorul si cheful sa vin in vizita. Felul tau de a pune problema imi aminteste de unele dintre motivele pentru care am plecat... de-aia "imi pierd vremea cu indivizi de teapa ta". Nu mi-am propus sa te convertesc la parerile mele, stai linistit. Ce ai spus despre directorii de vanzari imi intareste convingerea ca judeci stramb si nu cunosti mecanismele economice, asa ca arunci cu venin gratuit. Daca citeai Zig Ziglar, Robert Kyosaki, Dale Carnegie etc. sau biografiile unor grei ai afacerilor din tara sau de afara (Bill Gates, Ion Tiriac, Romanita Iovan, Donald Trump, Paul Getty s.a.m.d.) probabil ca n-ai fi scris ineptia de mai sus. Oamenii care au reusit in viata si dicteaza directiile pe planeta asta, cei care au creeat afaceri de succes, imperii financiare, brand-uri, locuri de munca pentru altii, au infiintat burse de studii si au ridicat spitale, au urmat cu totii acelasi reguli. Succesul lor se datoreaza in mare masura cunostintelor solide in domeniul vanzarilor si felului in care le-au aplicat in afacerile lor. Toata viata noastra este o vanzare. In fiecare zi vinzi ceva. Cand exprimi o parere personala la serviciu, intr-un grup de prieteni sau pe acest forum si o argumentezi in asa fel incat sa-ti castigi adepti, vinzi... vinzi o idee, o solutie, un principiu, un produs al mintii tale. De fiecare data cand ai trimis un CV sau te-ai dus la un interviu ti-ai vandut puterea de munca si inteligenta unui angajator in schimbul unui salariu. Cand te-ai casatorit ti-ai vandut viitoarei sotii imaginea si calitatile personale ca s-o convingi sa te ia de barbat. Salariul pe care-l primesti la job-ul tau luna de luna si profitul companiei se datoreaza unui om sau unui grup de oameni care "vand" produsul muncii tale si al altora din compania aia. A produce pe stoc (fara sa poti sa vinzi) sau a oferi un serviciu pe care nu-l vrea nimeni, este o cale sigura spre faliment. Am mai spus asta, banii vin din vnzari si nu din buzunarul uni patron sau de la serviciul contabilitate. Despre munca in vanzari se spune ca este "cea mai bine platita munca grea si cea mai prost platita munca usoara". Oricine poate lucra in vanzari, dar nu are succes in vanzari oricine; mediocritatea nu-si are locul acolo si nu oricine poate sa tina pasul in aceasta competitie. Singurele exceptii de la regula vanzarii sunt salariile platite din bugetul de stat, politie, armata, administratie publica, functii elective etc. unde banii vin de la contribuabili, din taxele si impozite pe care le plateste toata lumea. Intr-o economie sanatoasa si intr-o tara civilizata, aceste persoane inteleg ca sunt platiti sa munceasca in interesul comunitatii, a cetateanului. In Romania, din pacate, asta se intampla foarte rar si deranjeaza pe toata lumea. Intr-o tara civilizata oamenii inteleg ca firmele care produc si vand mult aduc bani la bugetul de stat si implicit in buzunarele oamenilor. Exemplul cu Janet Skilmore, fosta mea colega din Baltimore avea un sens care ti-a scapat, probabil pentru ca esti prea plin de tine. L-a sesizat foarte bine Catcos. Era un contraexamplu la postul stupid al Elenei care spune cu ce scuze si preocupari cretine vin unele angajate din Romania la job si nu le da nimeni afara, cel mult le plateste mai prost si le priveste cu mila si compasiune. De fapt, ideea de sanse egale, de salariu egal pentru munca egala nu-mi apartine. Este o ideea foarte populara si provine din "Capitalul" lui Marx. Oricum, noi, intelectualii din est suntem catalogati adesea ca fiind marxisti convinsi, desi nu este 100% asa, dar avem clar reminescente comuniste in gandire. Am sesizat si la tine destule, dar asta este o alta discutie. Probabil ca tu ai primit o locuinta de serviciu, un apartament de la stat cand te-ai insurat si pe care l-ai cumparat dupa 1990 pe bani de nimic, n-ai platit la banca rate de minim 300 Euro/luna pentru un credit ipotecar si nici n-ai asteptat sa-ti moara parintii ca sa primesti si tu o mostenire pe care sa poti sa o dai avans la prima locuinta. Probabil ca ai primit o repartitie cand ai terminat facultatea, deci ai avut un post asigurat in meseria pentru care te-ai pregatit. In cei trei ani de stagiatura la cuca macaii sau intr-o institutie OK ti-ai facut stagiul, experienta si relatiile pe care le-ai folosit ulterior in activitate si-n viata privata. Din aceste motive te banuiesc de gandire ca-n La Fontaine: "noi vrem egalitate, dar nu prentu catei." si cataloghezi pe toata lumea care pleca atat de urat. Cei care au plecat din tara sunt mai tineri decat tine. Au dat examene la facultati in ultimii ani de comunism cand erau 15 sau 20 pe acelasi loc, ca sa constate dupa 5 ani de studii ca diploma pe care ai obtinut-o nu valoreaza mai nimic in Romania. Probabil ca tu n-ai fost nevoit sa te reprofilezi apoi, sa faci o a doua facultate in alt domeniu, un master, MBA sau un doctorat, alte zeci de cursuri si specializari ca sa devii "interesant" pe piata muncii. Probabil ca n-ai fost nevoit sa lucrezi pe bani putini, in cu totul alte domenii decat pregatirea ta de baza, sau sub pregatirea si sub posibilitatile tale asa cum au patit multi dintre cei din generatiile urmatoare. Felul in care gandesti imi lasa aceasta impresie. N-ai sa intelegi niciodata ce inseamna egalitatea de sanse, cel putin din acest punct de vedere. Generatia care a iesit in strada in '89 a cerut cu totul altceva decat ce a primit, de aceea pleaca din tara. Sa nu intelegi cumva ca regret comunismul. Inteleg de ce pleaca tinerii din tara, de ce se simt discriminati, spre deosebire de tine care nu vrei sa vezi si sa intelegi pentru ca ai avut alt start in viata, alte sanse si oportunitati. Te-ai gandit vreodata cati dintre cei care au ales sa plece s-au simtit discriminati fata de tine poate, dragul meu, sau fata de cei din generatia ta? Nu te invidiaza nimeni pentru ceea ce ai realizat in Romania, dar recunoaste ca tie ti s-a dat o sansa acolo, altora NU! Spui ca si-n Romania se munceste, dar pe bani mai putini. Din cauza cui? Din cauza lor ca au iesit in strada sa-l dea jos pe Ceausescu? Cine te opreste sa schimbi lucrurile sau sa pleci? Daca nu faci nimic, inseamna ca esti multumit; datorita lor ai putut tu sa pleci in strainatate sa vezi cum bietele femei musulmane duc o viata de caine; altfel te tinea Ceausescu inchis intre granitele patriei mult si bine si cu un pic de noroc vedeai Rusia si China. Cei nemultumiti aleg sa faca ceva, sa schimbe ceva in viata lor, de aceea pleaca. Lipsa unui viitor cert pentru ei si familiile lor, lipsa unui loc de munca, lipsa unui acoperis deasupra capului, salariul mizerabil, chiria uriasa, ignoranta si atitudinea celor din jur, mizeria de toate felurile, imposibilitatea de a avansa material, social, priofesional, multimea de taxe si impozite stupide sunt suficiente motive ca sa pleci in lumea larga. Chiar nu vezi cat a scazut populatia Romaniei? De ce oare? Esti cinic si nedrept cand afirmi ca au plecat cei care n-au reusit in tara. Fals! In SUA sunt romani remarcabili care au venit aici tocmai pentru ca sunt speciali si altii au nevoie de cunostintele si inteligenta lor. Am cunoscut oameni care au avut cariere stralucite in Romania si totusi au renuntat si au plecat.... cei mai multi pentru ca n-au mai suportat sistemul corupt, ignoranta, snobismul, pupincurismul, pilele, relatiile, prostii. Am cunoscut romani absolventi de Harvard, Princeton si UCLA, dar si mai multi absolventi de universitati romanesti care lucreaza aici pentru ca acasa n-au loc de altii. In occident, peste tot sunt romani ambitiosi, valorosi, care isi doresc mult de la viata si au avut curajul sa-si depaseasca conditia, sa o ia de la inceput in alta parte. leul s-a apreciat in principal datorita valutei care a in trat in tara, an de an dupa '90 de la acesti "capsunari" pe care cei ca tine-i desconsidera. Spun asta ca sa intelegi ca nu e cazul sa te umfli in pene ca un cocos. Productivitatea muncii in Romania este slaba, printre cele mai slabe din Europa. Cresterea economica se datoreaza in mare masura valutei pe care au adus-o in tara romanii din strainatate, afacerilor pe care le-au dezvoltat in Romania cu bani facuti in vest si multinationalelor care au venit in RO si vor mai sta atata timp cat salariile sunt mai mici ca-n vest, dupa care se muta mai spre China. Cine trimite valuta acasa? Sunt aceeasi oameni carora acasa, niste directori imbecili, transformati peste noapte in manageri dupa '89, nu le-au dat sansa sa dovedeasca ce stiu, sa-si profeseze meseria, sa castige bani in tara lor s-au i-au dat deoparte ca pe o masea stricata. Oamenii care si-au luat traista in bat de nevoie, nu de placere, majoritatea, ti-ai pus problema de ce n-au reusit in tara? Pentru ca tara lor nu le-a dat nici o sansa sau pentru ca au avut idei si proiecte pe care idiotii din functiile inalte le-au ignorat si nu le-au inteles .Acolo unde sunt, in lumea larga, vorbesc romaneste si n-au uitat de unde au plecat de-aia se intorc cel putin in vizite, de-aia se gandesc la ai lor si le pasa! DE-asta am scris "povestea soricelului"... printre altele. Sunt aceiasi romani batuti de soarta in tara lor, carora nu le-a dat nimeni un apartament cu chirie modica de la stat si nici dreptul de a cumpara casa aia pe un pret simbolic ulterior. Sunt cercetatorii stiintifici carora li s-au taiat fondurile si li s-au inchis institutele de cercetari, sunt inginerii pe care i-a pregatit invatamantul romanesc dar de care Romania n-are nevoie! Sunt disponibilizatii de ieri, oameni pe care tara lor n-a dat doi bani. Ce vina au ei? Ca au murit pe strazi in iarna lui '89, ca au vrut libertate si democratie? Sau poate ca sunt vinovati ca nu s-au nascut mai devreme? ma umfa rasul cand citesc in presa romaneasca despre criza de personal calificat de pe piata muncii in Romania. Bine ca v-ati trezit! Sa vedem daca vine cineva inapoi pentru ca li s-au promis 25.000 Euro pentru repatriere, ha ha ha, ce gluma buna!!! Cei care au plecat acolo ca niste neica nimeni, sunt tratati printre straini ca OAMENI, primesc aprecieri, respect si consideratie. Astea in timp ce la noi inca se mai practica pe scara larga egoisme gen: "sa moara capra vecinului!". Cel mai dureros lucru pentru un emigrant (indiferent de unde vine si care este tara sa adoptiva) este sa se simta respectat, iubit si apreciat de straini, mai tare decat a fost sau va fi vreodata in tara lui. |
|
Postat pe: 14 Octombrie 2008, ora 18:39
"Mona Simona, ce mai cauti pe net daca muncesti pe branci in America aia ? Ai timp de pierdut cu toti neispravitii de teapa mea ?
De la toti cei pe care i-i cunosc nu aud despre America decat ceea ce i-i deranjeaza. Se pare ca munca i-i deranjeaza pe majoritatea. Ca si cum numai in America se munceste...." Am uitat sa-ti raspund la prostia asta: Textul lung pe care l-am postat adineaori era scris de ieri, mi-a luat doua minute sa-l fac copy/paste. Ieri a fost Columbus Day, zi libera - ziua cand se presupune ca a ajuns Cristofor Columb in America si a dat sansa unora sa vina in Lumea Noua si sa traiasca mai bine decat in Europa. As putea sa-ti pun exact aceeasi intrebare. Daca in Romania se munceste atat de mult pe bani putini, iar oamenii sunt nevoiti sa-si ia doua trei job-uri (presupun, ca asa e si-n America!) cum de ai atata timp sa stai pe net? Altfel, iti doresc sanatate si viziune ca poate ai sa incepi sa vezi lumea si din alt unghi. |
|
hjkl_19 56 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 14 Octombrie 2008, ora 20:13
IATA un citat din gandirea rumancei noastre VAGIN-indianlady
1.barbatii care considera femeia buna numai pentru sex si cratita. la aia m-am referit. nu la majoritatea. 2. mai sunt si unii cu bun simt. cam putini e adevarat. e o dovada de ceea ce e in capul tau...si nu mai amintesc de celebrul tau comentariu cu care ai scandalizat si femeile (cel cu vaginu-) PENIBIL PENIBIL PENIBIL....... |
|
Fosta membra 9am.ro 1491 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 14 Octombrie 2008, ora 20:43
Mona Simona 2006,
Ai mare dreptate in cele ce spui. Nu neg ca este asa cum spui. Despre vanzari ai reusit sa ti un adevarat curs. Excelent curs. E, uite cum sa scapa caii cand oamenii se infierbanta. Ma refer aici mai ales la mine dar nu numai. Nu vad de ce sa ne mai injuram cu foc pentru ca se pare ca nimeni nu va lamuri pe nimeni. Eu sunt multumit cum traiesc in tara mea, am tot ce-mi trebuie si nu ma simt deloc umilit sau marginalizat. Dar n-am fost dintotdeauna asa. Am fost sarac, foarte sarac, am invatat, am urcat scara profesionala, nu prea sus, dar suficient sa castig binisor. Nu doresc de la viata cine stie ce. Imi ajung banii sa-mi fac un concediu-doua pe an, cate o saptamana prin Europa. Nu lux. Cam 1.200 euro pe sejur. Nu sufar de foame. Stau la casa pe un teren de cca 5000 mp, am padure in curte, eu mi-am construit casa cu manutele mele, am doi copii mari, nevasta mi-e alaturi si trage alaturi de mine (acum mai puitn ca e bolnava), n-am nimic de impartit cu nimeni. Sunt fericit. Problema care ma strica este ca mie mie se pare ca, in Romania, femeile nu sunt platite mai prost decat barbatii pentru ca sunt femei ... Nu urasc femile, le iubesc ! Nu pe toate, pe cate pot si eu ca, de, am si eu o etate .... Cele mai mari deservicii le adresa femeilor le fac unele femei. Din cele care au uitat sa-si mai iubeasca sotii sau amantii sau iubitii si se iubesc numai pe ele insile. Aprecierile sunt de ordin general ... Sunt convins ca exista femei care sunt dicriminate sau nedreptatite de barbati, de femei, dupa cum sunt convins ca sunt si barbati discriminati atat de catre barbati cat si de catre femei. Dar sa spunem ca asta e generala, eu nu sunt de acord. Apropos, exista femei sef ? Cum au ajuns sef aceste femei ? Prin discriminare ? Ele le discrimineaza pe femeile subaltern ? Fetelor, ma predau pentru ca m-am plictisit si nu vreau sa cad iar in pacatul injuraturii... Desi, dupa cum scrie Mona, e mai dificil sa injuri asa o femeie eleganta, stilata si citita. Pentru mine e chiar imposibil. Imi pastrez injuraturile alea bune pentru cine le merita din plin. Mona, sa fi fericita in America. Vezi ca mai au si altceva pe acolo in afara de discriminare. Depinde doar de tine sa vezi ... si sa te bucuri de ele. Asta este !
Acum nu e momentul !
|
|
Postat pe: 14 Octombrie 2008, ora 21:09
hikl si unul de pe acolo si ceilalti
voi vorbiti de penibil? tocmai voi? nidte frustrati? niste amarati care au probleme cu femeile? se vede de la o posta ca sunteti niste frustrati. dupa comentariile voastre infecte. nu ma mai obosesc sa va dau replica. nu meritati. sunteti tot ceea ce orice femeie cu capul pe umeri detesta: niste infatuati lipsiti de caracter si de coloana vertebrala. doar asa se explica atitudinea voastra fata de femei. sunt convinsa ca sunt barbati care merita sa te sacrifici pentru ei. eu am intalnit astfel de barbati. dar am intalnit si multe scursuri ca voi. care nu merita nici macar o privire din partea oricarei femei care are putin respect pentru ea insasi. frustratilor. probabil ca v-au refuzat multe . asa se explica faptul ca sunteti atat de porniti impotriva noastra. si daca v-au refuzat nici nu e de mirare. va las cu frustrarea voastra si cu angoasele voastre. eu am altceva mai bun de facut. sa gasesc un barbat care sa merite sa fie iubit. si-l voi gasi. lumea nu e compusa numai din indivizi ca voi. spre norocul nostru. adio. jalnicilor. |
|
Postat pe: 15 Octombrie 2008, ora 08:08
Draga Vagin Indianlady,
Iti recomand cu caldura un consult grabnic de psihiatrie. Am dedus ca mataluta nu esti casatorita. Mai deduc si ca ai sindromul "nefu". Mai deduc si ca esti superproasta. De ce ? Pentru ca in loc sa vi cu argumente in dezbaterea asta persupui tu, ca proasta-n targ, ca cei care supun doar ca femeile nu sunt platite mai prost decat barbatii pentru ca sunt femei, sunt frustrati, impotenti si dracu mai stie cum iti trece tie prin cap. E posibil sa ti-o fi tras-o unul si sa te fi lasat balta. Eu unul nu ma mir, la cat esti de-a dracului .... Du-te si cauta-ti perechea dar, desi nu meriti si sunt convins ca nici n-o sa pricepi, daca nu-ti schimbi modul de a vedea barbatii o sa ai numai necazuri cu ei toata viata ta. Ai dreptate si tu, trebuie sa am si eu probleme sa stau la discutii cu o mucoasa care habar n-are ce e viata in doi, ce sunt copii ... casnicia .... Adio scarba mica !
Acum nu e momentul !
|
|
Postat pe: 15 Octombrie 2008, ora 14:17
De la: indianlady, la data 2008-10-14 21:09:51hikl si unul de pe acolo si ceilalti mai tuta indianca (probabil ca te uiti la filme din acelea "inteligente de la india") ca sa iti fac un hatar si sa iti deyvalui un secret am fost refuzat doar de cine am vrut eu; de frustrat nu ma simt pentru ca nu sunt si, din fericire, nici alte probleme de care pomenesti tu nu sufar. singurul lucru care m-a deranjat si ma va deranja mereu sunt toapele tute de teapa ta, care vorba cuiva dinainte stau si isi plang de mila: mai, prostia nu se vindeca asa usor, asa ca nu mai plange, fa ceva in sensul asta... mai pune si tu mana pe o carte, pe o revista, mai fa niste cornete... :)))) lasan gluma la o parte, daca stai si te uiti toata ziua la telenovele si asculti manele nu ai sa devii nici mai desteapta si nici mai repectata de barbati respectul se castiga, nu te nasti cu el. asta baga-ti bine in cap!!! si nu vb despre respectul din frica. dar poate ca intr-o alta viata ai sa intelegi ce nu ai sa fii capabila in viata asta. |
|
Fosta membra 9am.ro 80 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 15 Octombrie 2008, ora 15:48
respectul il acorzi a priori oricui, daca esti persoana civilizata, nu te porti ca un badaran asteptand ca celalalt sa iti castige respectul... valabil si pentru femei si pentru barbati, deopotriva. Poti combate ideile cuiva si fara sa faci scenarii despre viata lui personala.
|
|
Postat pe: 15 Octombrie 2008, ora 16:18
De la: catcos, la data 2008-10-15 15:48:26respectul il acorzi a priori oricui, daca esti persoana civilizata, nu te porti ca un badaran asteptand ca celalalt sa iti castige respectul... valabil si pentru femei si pentru barbati, deopotriva. Poti combate ideile cuiva si fara sa faci scenarii despre viata lui personala. catcos.... ma dezamagesti!!! |
|
Fosta membra 9am.ro 1055 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 15 Octombrie 2008, ora 17:47
De la: mariaoprea75, la data 2008-10-09 21:41:16Hai mai oameni buni...ce iar v-a apucat pe totii! shi pe mine cui ma lashi ? sau ne vedem la SABATH ? dar stii ca acolo se vine fara veshtminte ?!
si electronica !
|
|
Postat pe: 15 Octombrie 2008, ora 17:53
De la: mariaoprea75, la data 2008-10-10 21:51:57OFOFOF |
|
Postat pe: 15 Octombrie 2008, ora 17:55
De la: catcos, la data 2008-10-15 15:48:26respectul il acorzi a priori oricui, daca esti persoana civilizata, nu te porti ca un badaran asteptand ca celalalt sa iti castige respectul... valabil si pentru femei si pentru barbati, deopotriva. Poti combate ideile cuiva si fara sa faci scenarii despre viata lui personala. Sunt de aceeasi parere. |
|
Postat pe: 15 Octombrie 2008, ora 18:05
De la: sbucur, la data 2008-10-14 20:43:38Mona Simona 2006, Sincer, ma bucur ca ai decis sa ingropi securea razboiului. Te felicit inca o data pentru ca esti multumit de viata ta in Romania. NU stiu ce altceva iti ma doresti pe lumea asta, dar iti doresc sa ai vise si puterea sa lupti pentru ele ca sa le transformi in realitate. E o cale sigura spre succes. Iti doresc si eu sanatate (sotiei tale in special), ani multi de fericire impreuna si un gram de noroc. Eu cred ca avem nevoie cu totii de toate astea la un loc si inca multe alte ingrediente de-a lungul vietii. Si mai cred ca progresul se naste din contradictie si ca oamenii nemultumiti sunt cei care fac lucrurile sa se inatmple. Cei multumiti, de regula, se plafoneaza, nu-si mai doresc nimic. De cate ori renunti la lupta pentru o cauza dreapta, parca mori cate putin. Asa ca eu am sa lupt toata viata pentru crezurile mele si pentru obiectivele pe care mi le-am propus, in felul meu. Pana la urma important este drumul si nu rezultatul. Mi-a facut placere sa va cunosc si sa polemizam. O zi minunata tuturor!
|
|
Postat pe: 15 Octombrie 2008, ora 18:08
Pentru Dagaio si Indianlady:
Fetelor niste fete de nota 10, adevarate purattoare de stindarde. Imi plac oamenii care au coloana vertebrala, principii si valori. Sa fiti fericite si iubite asa cum va doriti si cum meritati. un buchet de trandafiri de la mine, cu drag
|
|
Postat pe: 15 Octombrie 2008, ora 18:14
pentru toatas lumea de pe acest topic:
video.google.com/videoplay?docid=3248980463358300047 Este un videoclip despre Roamnia, mai precis... cum a r fi aratat lumea daca n-am fi existat noi, romanii (femei si barbati!) Nu sunt toate celebritatile noastre in videoclip, dar sunt destule. O seara placuta tuturor.
|
|
hjkl_19 56 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 15 Octombrie 2008, ora 18:46
fah* vaginlady
adio, m am convins ca prostia nu are limite,esti exemplu viu, ai putea sa soliciti si o diploma,ti s-ar da cu coronitza, din cauza unor scursuri ca tine oameni obisnuiti devin,extremisti,misogini,rasisti etc. Nu exista nici cea mai mica constiinta a valorii, toti "rumanii",si ca indentitate rasiala dar si mentala nu au altceva mai bun decat sa-si dea cu parerea, pai-ce dracu- e democratie......adio fah* *fah -(in rromani) doamna |
|
Fosta membra 9am.ro 2192 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 15 Octombrie 2008, ora 19:06
Pentru mona_simona2002: Multumesc, ai dreptate, intr-o privinta "Deci, stai linistita, te-am inteles demult, dar n-am sa fac asa cum spui tu, pentru ca pur si simplu nu mi se potriveste, n-as mai fi eu" nu tuturor dezvoltarea personala ajuta....eu am avut nevoie de ea SI M-A AJUTAT ENORM DE MULT. Cred in ea, pt ca ma ajuta sa ma vad pe mine cum sunt si cum pot sa ma corectez atunci cand deraiez. Dar ce am facut eu in plus, in afara de simple teorii, le-am pus in aplicare, in practica, normal nu toate, ca unele sunt chiar "apa de ploaie" dar am extres exact ce a putut sa se plieze la profilul meu ca individ, si cum sa-mi gasesc un ECHILIBRU. Psiholog nu sunt, desi asta mi-am dorit, dar citesc mult in domeniu, si lucrez mult si cu oamenii....ii simt de cum imi vorbesc la telefon.
Azazele, Azazele...cum Dumnezeu te-am uitat tocmai pe tine! Ma abtin, nu de alta, IAR mi s-ar spune ca asta doresc EU, sa fiu ADMIRATA! Sbucur, i-a placut tare mult sotului meu, camila si doamna de Balzac! Eu am citit "femeia la 30 de ani"...merita sa fie citita! Numai asta spune la toata lumea
|
|
Postat pe: 15 Octombrie 2008, ora 21:00
Ma retrag !
A durat prea mult ... S-a ajuns la amabilitati si dulcegarii de m-apuca voma ... Lumea e amabila, schimba complimente, tricouri, se imbratiseaza ... doamne unde s-a ajuns ... Ma descalific sa explic unor ametite care habar n-au ce este si cum se utilizeaza penisul, despre viata de cuplu, despre dragoste, despre copii despre femei ... Va las vaduve de mine Nu disperati, mai gasiti zurbagii ca mine pe forumuri ...
Acum nu e momentul !
|
|
Postat pe: 16 Octombrie 2008, ora 11:28
De la: sbucur, la data 2008-10-13 22:50:10Instabila psihic ! |
|
dagaio 1073 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 16 Octombrie 2008, ora 19:48
Draga sbucur,
apropo de ce ai scris: Cum "se utilizeaza" penisul? Spune-mi , te rog, ca sa nu mor proasta. O fi asta singura ta calitate? O fi cel cu care-ti masuri tu inteligenta? Felicitari! Ai reusit sa fii animal, ooooooooo mai ai mult pana la stadiul de om! |
|
|
|

;;;;;;;;Parerea mea este si o sustin, ca ;nu am fost platita, mai prost, in munca pe care ;o prestam, decat ;; colegii mei barbati;;! NU!!! Contest, ca, poate sunt locuri de munca, unde ;femeile; muncesc, poate mai mult decat, barbatii si sunt platite mai ;prost,!! In acest caz; sa-si ceara;;drepturile;!
Parerile ;;nimanui;;!!