back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Cum sa procedam ca sa eliminam hotii si coruptii!!!

Pagini: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 >> Sari la pagina:

Fosta membra 9am.ro

29 mesaje
Oras: Alba-Iulia

Postat pe: 17 Decembrie 2008, ora 10:41

Avem la dispozitie puterea! Suntem multi, noi cetatenii! Trebuie sa ne trezim!
Putem afla relativ usor ce averi ilicite si-au facut politicienii, cel putin cei care au investit in Romania banii furati!

Solutia cea mai simpla:: O organizatie militara cetateneasca la nivel de tara, care sa se ocupe cu rapirea imbuibatilor si a familiilor lor, si prin folosirea de metode foarte normale sa fie judecati de un tribunal ad-hoc, in timp ce "mosiile" lor sunt pustiite prin foc!

Totul sa fie filmat si transmis publicului larg, sa vada ce patesc hotii!

Altfel nu s-ar mai putea, ei sunt atat de multi, si raspanditi ca un cancer...

O astfel de solutie radicala ar fi si rapida si cu rezultate vizibile!

Voi ce solutii ati avea?

marian_bd_rotaru

1883 mesaje
Oras: Barlad

Postat pe: 17 Decembrie 2008, ora 11:11

Simplu : hotii si excrocii sa fie spanzurati . Sa stea atarnati de copacii de pe marginea drumului si sa - i manance ciorile .

lyly

500 mesaje
Oras: Petrosani

Postat pe: 17 Decembrie 2008, ora 12:58

www.faraspaga.ro/

Coruptia si hotia distruge Romania !

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 27 Decembrie 2008, ora 00:07

Astea...... n-au leac!

lyly

500 mesaje

Postat pe: 27 Decembrie 2008, ora 09:07

De la: maria_tudorie, la data 2008-12-27 00:07:32

Astea...... n-au leac!

Si atunci ce-i de facut ?
Sa plecam capul umili in fata hotiei si a coruptiei ?

banceanuvasile

105 mesaje
Postat pe: 27 Decembrie 2008, ora 11:34

De la: lyly, la data 2008-12-17 12:58:20www.faraspaga.ro/

Coruptia si hotia distruge Romania !

Politicienii din PSD , marionetele ocultei mondiale , au distrus pe rind toate legile care sanctionau HOTIA , inclusiv legea 18 de provenienta a bunurilor dobindite pe cai ilicite . In conformitate cu declaratia regelui Carol , in romania este necesar dintotdeauna dar mai ales acum LEGI DE FIER SI PUSCARII DE PIATRA. Ceea ce absolut nici un guvernant nu va face , indiferent de numele lui , deoarece Romania este ocupata infromativ si condusa de oculta mondiala .Guvernantii aplica virtos toate Protocoalele inteleptilor sionului impotriva propriului popor. Cititi de pe internet Institutul de analiza strategica si ve-ti afla mai multe adevaruri care nu se spun in media , cu care au tembelizat multimea.

irinagh

8 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 27 Decembrie 2008, ora 12:57

Am fost de curand in Oman, tara musulmana condusa de sultan,dar f diferita de celelalte...aici cuvantul MITA, SPAGA...NU EXISTA. Ai prieteni cu functii inalte...dar daca ai nevoie de un ajutor...nu se baga nimeni. Va dau un exemplu...ca sa-mi preschimb carnetul de conducere international a trebuit sa fac scoala, sa dau examen si sa iau permis omanez de conducere..avand cunostinte la politie.....Au legi f bine puse la punct si mai ales se respecta si au mult bun simt. La ei orice greseala se pedepseste cu 30 de zile de inchisoare si nu va ganditi ca este ca la noi la SUPER JILAVA SAU RAHOVA.
Noi nu o sa ajungem niciodata ca ei sau ca altii atata timp cat pestele de la cap se impute....
Asa am crezut toti in '89 ca vrem democratie..., ca vrem libertate...dar se pare ca noi am adoptat tot ce este mai rau de la ea, si mai ales am facut sa vina hotii la putere...furturi...violuri...spargeri...fara a fi pedepsiti. Eu una as proceda ca in Yemen, tara araba , te-a prins furand esti scos in piata mare si ti se taie mana, esti prins si a doua oara ti se taie si mana cealalta...poate asa ne invatam si noi minte...dar problema este cu cine incepem...presedinte, deputati, parlamentari, politisti, judecatori.....sau cu oamenii de rand?
Si cum la noi orice este posibil....incepem de jos cu ala care fura un salam ca nu are ce manca...
Imi este rusine de tara asta si de cei care ne conduc...ptr motivul asta nici nu votez...ca nu vreau sa am mustrari de constiinta ca am votat UN HOT.
SARBATORI FERICITE OAMENI AI MUNCII...

Fosta membra 9am.ro

1 mesaj
Postat pe: 27 Decembrie 2008, ora 15:15

Sa se nasca un nou Vlad Tepes

banceanuvasile

105 mesaje
Postat pe: 27 Decembrie 2008, ora 16:00

De la: terente, la data 2008-12-17 10:41:59Avem la dispozitie puterea! Suntem multi, noi cetatenii! Trebuie sa ne trezim!
Putem afla relativ usor ce averi ilicite si-au facut politicienii, cel putin cei care au investit in Romania banii furati!

Solutia cea mai simpla:: O organizatie militara cetateneasca la nivel de tara, care sa se ocupe cu rapirea imbuibatilor si a familiilor lor, si prin folosirea de metode foarte normale sa fie judecati de un tribunal ad-hoc, in timp ce "mosiile" lor sunt pustiite prin foc!

Totul sa fie filmat si transmis publicului larg, sa vada ce patesc hotii!

Altfel nu s-ar mai putea, ei sunt atat de multi, si raspanditi ca un cancer...

O astfel de solutie radicala ar fi si rapida si cu rezultate vizibile!

Voi ce solutii ati avea?

SA II IMPUSCAM IN PIATA PUBLICA , ALTFEL NU SCAPAM DE HOTI SI DE CORUPTI. METODA CHINEZEASCA DA CELE MAI BUNE REZULTATE.

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 27 Decembrie 2008, ora 16:05

...............''cui pe cui se scoate...!''
cine stie a citi... va intelege
cu votrbe dulci si blande nici piramidele nu s-au ridicat... dapa-i...

nenita_dan

32 mesaje
Oras: Timisoara

Postat pe: 27 Decembrie 2008, ora 16:53

Referitor la:

" Guvernantii aplica virtos toate Protocoalele inteleptilor sionului impotriva propriului popor " ...
Mi s-a parut asa interesanta afirmatia asta ca am simtit nevoia de lamuriri
suplimentare. Uite ce-am gasit pe net:
-despre protocoalele sionului:

www.masonicforum.ro/ro/nr10/sion.html

-cam ce este francmasoneria? principii, scopuri, etc:

www.masonicforum.ro/ro/nr10/bianca.html

Intrucat fiecare are libertatea sa creada ce vrea si sa traga orice concluzie doreste din cele de mai sus, nu imi permit sa devin partizanul unei pareri sau alteia. Dar imi permit sa imi expun parerea ca in ceea ce priveste francmasoneria, scopurile si principille lor calca in mod sigur pe interese pe ici pe colo pe unii sau pe altii suficient ca sa genereze contrareactii cel putin sub forma propangandistica. Iar in ce priveste intentiile unei asemenea organizatii cum apar din linkul 2, am cautat informatii despre autor pe internet:

www.unisi.it/ricerca/dip/dsssf/ssf_m_mb2.htm

si mi se pare putin probabil ca un profesor de logica matematica sa planuiasca in secret subjugarea lumii, promovand principii iluministe.

Fosta membra 9am.ro

6 mesaje
Oras: Focsani

Postat pe: 27 Decembrie 2008, ora 19:46

Daca nu mai este posibila o lege a lui Vlad Tepes, eu asi propune ceva mai eftin si usor de infaptuit. Asi face un cod al faptelor infractionale, pe care sa le tatuez pe frunt sau pe obraz si i-asi lasa liber fara sa-l tin in arest, pe mancare, caldura, haine, paznici si directori de penintenciar, cu salarii mari. Astfel, i-asi lua obiectul muncii ca va fi izolat de societate. Daca este vazut in trolebuz, piata, magazin, un astfel de individ, toata lumea isi pazeste buzunarele. Pentru un politician, judecator, politai, i-asi scuti de un membru si ar mai fi si insemnat cu un tatuaj. Va dati seama ce economie se poate face cu acest sistem? Nu asi fi nevoit, ca dupa ce m-a pagubit, sa-l mai tin in puscarie tot pe banii mei .
Oare cum se poate face o asemene propunere in parlament?
Si unde s-ar putea gasi parlamentari si senatori cinstiti care sa sustina asemenea propunere?

machedon73

5 mesaje
Oras: Slobozia

Postat pe: 27 Decembrie 2008, ora 19:50

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 27 Decembrie 2008, ora 21:27

De la: lyly, la data 2008-12-27 09:07:10
De la: maria_tudorie, la data 2008-12-27 00:07:32

Astea...... n-au leac!

Si atunci ce-i de facut ?
Sa plecam capul umili in fata hotiei si a coruptiei ?

NU!
Sa-si faca datoria cei care sunt platiti sa o faca si sa nu-i mai elibereze judecatorii atat de usor.
In comunitatile lor acestia sunt cunoscuti de cei din jur. Credeti ca politia nu stie ce fac ei.
Eu nu inteleg de ce nu sunt monitorizati.
Am auzit ca parintii pleaca cu copii la....., in grup.I-au invatat "meserie"
Pentru diminuarea fenomenului trebuiesc luate masuri drastice.
POLITIA SI JUSTITIA SA-SI FACA DATORIA.

lyly

500 mesaje

Postat pe: 27 Decembrie 2008, ora 21:40

www.aradon.ro/stiri/opinii/articol/coruptia-mica-hraneste-corupt...

''Corupþia micã hrãneºte corupþia mare
Nu ºtiu cum sunt alte naþii, dar am convingerea cã într-un clasament mondial al vãicãrelilor sigur ocupãm un loc fruntaº. Ne tânguim cu o nonºalanþã inegalabilã, scoþându-ne mereu din cauzã ºi, mai ales, din culpã.

Regula este sã ne detaºãm de tot ce este rãu ºi sã nu ne întrebãm niciodatã dacã nu cumva ºi noi suntem parte în producerea acelui rãu, care ne enerveazã. Pentru cã nu se poate ca vina sã fie a tuturor, una generalã, dar nu ºi a fiecãruia dintre noi, în parte.
Bunãoarã, toþi incriminãm corupþia ºi nu ezitãm sã socotim aceastã þarã ca fiind cea mai coruptã din Europa. Un recent sondaj INSOMAR plaseazã Parlamentul pe locul întâi în topul celor mai corupte instituþii, opinia fiind împãrtãºitã de 55% din totalul celor chestionaþi pe tema corupþiei. Imediat în top, cu 54% ºi, respectiv, 53% sunt plasate primãriile ºi consiliile judeþene. Urmeazã o altã suitã de instituþii, considerate ca fiind dominate de flagelul corupþiei, din care nu puteau lipsi poliþia ºi justiþia.

Dincolo de realitãþile pe care le arãtãm cu degetul, aº îndrãzni sã afirm cã izvorul corupþiei se aflã „jos”, printre noi - „sus” fiind doar vârful acesteia. Corupþia începe cu mita pe care oamenii, cei mai mulþi dintre ei, o dau pentru a obþine un avantaj, de obicei nemeritat, ºi continuã cu mita care li se pretinde pentru un lucru la care sunt îndreptãþiþi sã aibã acces. Oare câþi dintre cei indignaþi de extinderea fenomenului nu au corupt pe cineva ºi câþi sunt cei care nu s-au lãsat corupþi? Probabil, foarte puþini. Sigur, existã o diferenþã notabilã între mica ºi marea corupþie, dar marii corupþi au fost instruiþi la ºcoala „micii corupþii”.

În opinia mea, limitarea fenomenului corupþiei poate avea ºansã de izbândã doar începând lupta de aici, de „jos”. Eliminând corupþia din practica vieþii cotidiene, refuzând sã mai întreþinem cultura mitei generatoare de corupþie. Dar, se iscã întrebarea: vrem noi, oare, cu adevãrat sã ne rupem de aceste practici. Realitatea spune cã nu. Când este vorba ca oamenii sã-ºi atingã un scop, un interes - sã spunem, cu un singur ºi banal exemplu, sã vadã copilul intrat la liceu ori cu o diplomã în mânã - câþi se vor da în lãturi de la gestul de-a plãti acest „serviciu”? Foarte puþini.

Prin urmare, marea corupþie nu este decât un alt nivel al fenomenului. E drept, unul mai înalt, mai rafinat ºi cu consecinþe mult mai grave. Sorgintea îi este însã în mica ºi, aparent, nevinovata corupþie. Acolo se deprind aceste nãravuri, acolo îºi are baza mentalitatea aceasta pãguboasã de care nu putem scãpa. Sau nu vrem sã scãpãm. Or, dacã nu suntem capabili sã ne debarasãm de micile nãravuri, cum putem avea pretenþia sã învingem marea corupþie? Emil Constantinescu pretindea cã a învins-o, dar iatã cã e aici. Traian Bãsescu promitea corupþilor þepe, dar corupþia e în creºtere. Este ºi convingerea a 54% dintre români, care opineazã cã nivelul corupþiei de acum este ºi mai mare decât cel de anul trecut. Tocmai bine pentru ca sã avem, pe mai departe, pentru ce ne tângui.

Tristan Mihuþa''

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 27 Decembrie 2008, ora 22:12

De la: 64tfc, la data 2008-12-27 19:46:25Daca nu mai este posibila o lege a lui Vlad Tepes, eu asi propune ceva mai eftin si usor de infaptuit. Asi face un cod al faptelor infractionale, pe care sa le tatuez pe frunt sau pe obraz si i-asi lasa liber fara sa-l tin in arest, pe mancare, caldura, haine, paznici si directori de penintenciar, cu salarii mari. Astfel, i-asi lua obiectul muncii ca va fi izolat de societate. Daca este vazut in trolebuz, piata, magazin, un astfel de individ, toata lumea isi pazeste buzunarele. Pentru un politician, judecator, politai, i-asi scuti de un membru si ar mai fi si insemnat cu un tatuaj. Va dati seama ce economie se poate face cu acest sistem? Nu asi fi nevoit, ca dupa ce m-a pagubit, sa-l mai tin in puscarie tot pe banii mei .
Oare cum se poate face o asemene propunere in parlament?
Si unde s-ar putea gasi parlamentari si senatori cinstiti care sa sustina asemenea propunere?

nenita_dan

32 mesaje

Postat pe: 28 Decembrie 2008, ora 02:07

Se pare ca au incercat asta prin unele state din SUA ii punea judecatorul sa umble putin prin oras cu o pancarta cu inscriptiile de rigoare , dar nu am auzit de decizii cu caracter de permanenta ca tatuarea.

De regula prin pedeapsa unui act antisocial se urmareste prevenirea repetarii faptei, atat prin reeducarea cat si prin resocializarea individului. Chestia cu tatuajul cam seamana cu dresarea celor din jur prin frica de expunere la batjocura si oprobiu public. Reeducarea nu prea vad cum s-ar face prin metoda asta eventual printr-un fel de tortura prin rusine, prin sentiment de neapartenenta la grup (se pare ca e una din metodele cu care spalau chinezii pe creiere in inchisorile comuniste dizidentii politici) dar indivizilor care comit fapte antisociale in general nu le pasa de parerea celor din jur.

Daca tatuajul ii opreste sa-ti fure din buzunare, si oprobiul public sa se resocializeze, cel mai probabil ca in loc sa moara in mijlocul strazii de foame au sa-si traga un ciorap pe cap sa nu mai poti citi clar pe tatuaj ce fapta au comis in momentul cand iti trag un par in cap ca sa-si castinge existenta asa cum stiu si cum pot.

Frica de oprobiul public este acuta doar la cei care tin mult la parerea celor din jur si la onoare in societate, asa ca ar avea efect si ar intimida doar oamenii sociabili si cinstiti. Banditii cu cat sunt mai cunoscuti si temuti cu atat sunt mai "sus" in lumea lor. Ai vazut drac mort? Cred ca nu spun nimica nou.

In legatura cu mica si marea coruptie, am remarcat ceva la romani: indiferent cum au definita cinstea (deinitia e des legata de mediile din care provin) in general romanii nu isi provoaca disconfort personal pentru a respecta o regula daca nerespectarea ei nu antreneaza nici o consecinta neplacuta.
Nu vorbesc de hotie chestie pe care toti romanii cred ca o au bine definita, ci de ORICE regula oarecare definita in societatea in care traiesc.
Si acum de ce cred ca se intampla asta?

Romanii au fost educati sa se ajute intre ei?

Sa se respecte efectiv unul pe celalalt(nu politete aparenta)?

Sa aiba incredere unul in celalalt?

Se se simta bine fericiti si in siguranta impreuna, siguri unul de onoarea celuilalt?

Din pacate raspunsul - il cunoasteti - este NU.

Au fost educati asa in modul clasic caracterisitic al unei dictaturi, sa fie neincrezatori ca sa nu se uneasca, sa fie necinstiti ca sa aiba tot omul o musca pe caciula care sa-i aminteasca sa aiba o atitudine "sanatoasa" fata de viata. Respectarea unei reguli intr-un grup e legata si de sentimentul de apartenenta si respectul fata de grup. Romanii nesimtind aceasta apartenenta la grup, au tendinta sa neglijeze deseori respectarea regulilor.
Daca nu respecti regulile, dupa ce reguli traiesti? Probabil intr-un forma sau alta dupa regula cel mai tare. Si daca nu respectam regulile din convingere, ne socheaza ca nu le respecta altii?
Ce ne socheaza ? Un om corupt, o bataie in fata barului,un hot,un bandit, o mafie,un copil mutilat de tigani, un mort pe strada?

Ne socheaza ceva?

Ne socheaza in mod sigur cand ne ghiorlaie matele de foame,dar atunci n-avem timp sa ne batem capul cu filozofii "de om naiv" periculoase pentru "societate", ci ne potolim noi foamea.Cumva.

csabafelmeri74

30 mesaje
Postat pe: 28 Decembrie 2008, ora 11:40

trebuie spinzurati cu capul in jos si cu picioarele in sus,scuipati si umiliti cum ne umilesc guvrnanti nostri.

bilbe

409 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 28 Decembrie 2008, ora 12:04

sa scapam intai de BASESCU ,marele excroc jomgleor farsor

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 28 Decembrie 2008, ora 21:39

Este greu de dat o solutie care sa tina cont de radacinile noastre crestine, de pacifism,de istoria poporului roman. Solutia ar putea fi o adevarata revolutie dar fara varsare de sange. O forma de greva generala(vezi manifestatiile din Tailanda) dusa pana la indeplinirea cerintelor poporului care a aderat la aceasta forma de protest.De obicei in situatii extreme, sa cer masuri extreme. Mi se intampla si mie in momente de furie sa-l invoc pe Vlad Tepes. Unii ar merita acea pedeapsa cumplita. Facuta in public ar da rezultate neasteptate desigur. POPORUL ROMAN ,poate ,si ar avea puterea si mijloacele sa oblige aceasta sleahta de talhari,falsi revolutionari,asa-zisi oameni politici sa-si ia talpasita.

Tycu

3787 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 28 Decembrie 2008, ora 22:26

Simplu : il inviem pe Vlad Tepes , il clonam si ii facem o fabrica de tepe !

Ticu
necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 28 Decembrie 2008, ora 22:39

De la: csabafelmeri74, la data 2008-12-28 11:40:19trebuie spinzurati cu capul in jos si cu picioarele in sus,scuipati si umiliti cum ne umilesc guvrnanti nostri.

Ya, right. Stii ce ti-ar face unul din asta dupa ce l-ai umilit? Te-ar starpi de pe fatza pamantului si nu te-ar omori asa din prima, ci te-ar chinui si te-ar umili la randul lui.

Tot citesc posturile voastre si ma intreb: va racoreste sa va imaginati ce le-ati face dar nu puteti si nu va putea nimeni sa le faca? Mai bine ignorati-i si traiti-va viata cat mai bine cu putinta, caci la noi asa vor trai si urmasii nostri si urmasii urmasilor nostri.... in hotie si in coruptie. De ce?! Cat la suta din romanashi isi toarna colegii, rudele, prietenii? 90%? mai putin? cum sa starpesti asta cand s-au invatat la avantaje? ar vinde-o si pe mama, nu? si atunci? Umbla vorba aia.... "daca vreti conducatori buni, schimbati-va inimile". Deci, intai trebuie sa se lase romansii de turnatorie contra avantaje si apoi.... apoi mai discutam.... in mileniul urmator. Ati vazut voi un amarat de functionar necalificat care isi cumpara casa , apoi masina noua cu toate dotarile si isi pune casa la punct in cativa ani - mai ceva decat seful lui? Din ce bani?! (ca sa ne uitam intai la baza si apoi la varful societatii).

nenita_dan

32 mesaje

Postat pe: 29 Decembrie 2008, ora 12:21

Betty, are you serious about this?!?
Daca e vorba de hoti si ii lasam in pace, cat de bine ne putem trai viata? Cat de bine crezi ca te poate lasa un hot sa traiesti ?Parerea mea e daca poate iti ia si izmenele de pe tine ,si daca te lasa in viata, este ca sa ti le mai ia o data in caz ca te-nvarti de-o pereche noua. Iti trage unul o teapa de pierzi tot ce-ai adunat intr-o viata, si dupa aia iti spune sa stai linistit, ca n-ai unde te duce, stii cine-i taica-su? Si asta in vecii vecilor.(amin). Din cate stiu orice invat are si dezvat, si avantajele obtinute in mod anormal sunt anormale asa ca pastrarea lor trebuie sustinuta mereu impotriva normalitatii
Stiu ca exista si medii in care si colegii... si prietenii... si rudele; dar nu e peste tot la fel.
Cheia pentru obtinerea unui lucru este sa iti doresti ceva foarte mult, si atunci gasesti si caile pe care poti ajunge la acel ceva.
O idee pentru combaterea amatorilor de izmene este ...legalitatea.
Adica incercati sa faceti lucrurile legal, pentru ca in jungla asta pe care o stiti cu totii singurul lucru care va apara cu adevarat, singura voastra aparare in fata hotilor este legea. Hotii sunt de regula si mai puternici, si mai smecheri(din asta traiesc), si mai unsi cu toate alifiile, si daca incercati sa va faceti dreptate singuri nu aveti nici o sansa. Ca sa nu le dati in cap cu legea prima chestie pe care au sa v-o propuna este ceva ilegal, un act in alb, ceva la negru, o nevinovata declaratie falsa (sunt nenumarate metodele) ceva ca sa nu mai aveti curajul sa mergeti la politie atunci cand incep sa va tepuiasca. Ei gandesc ca doar nu o sa va turnati singur. Daca inisista sa va faca sa calcati legea chiar daca spun ei ca nu are nici o insemnatate,ceva pute rau de tot . Cereti imediat un sfat competent in domeniu, de regula notarii pot sa vi-l ofere, iar politia are o experienta vasta in domeniu. De regula cauta sa va atraga prin avantaje pe care nu le-ati gasi in mod normal. Folositi intotdeauna proverbul DACA PARE PREA FRUMOS CA SA FIE ADEVARAT , PROBABIL CA ASA SI ESTE.
Daca vi se spune ca un cutarica sau altul va ajuta ca are "spate", este posibil sa aiba dar la fel de bine il poate folosi si pentru si impotriva dumneavoastra. De ce v-ar fi prieten? Poate sa va ia banii si apoi sa va arate tocmai "spatele" cu pricina.
Daca lucrati la negru, sau la gri, nu va puteti plange ca iau spaga unii
functionari, pentru ca ei isi iau de fapt salariul pe care nu vreti sa il platiti dvs. prin taxe. Dar s-ar putea sa lucrati dvs. la negru si sa trebuiasca sa dau eu spaga.
O metoda care cred ar merge si n-ar merge la starpirea micii coruptii este sa nu dai spaga un timp. De ce cred ca ar merge?
Ar merge pentru ca alti functionari de regula inchiriaza jobul dand spaga mai sus, dupa care trag tare sa-si amortizeze accelerat investitia. Nu-i de mirare ca daca nu le dai se uita la tine ca la un zbarci. Daca inchide lumea robinetul , s-ar putea destul de repede sa intre in "faliment" si dupa un timp sa se care (poate sa mulga vaca la propriu sa mai prinda experienta).
Cred ar merge greu pentru ca se gasesc inca oameni care sa le dea.
Tot stau si ma intreb cati vor o schimbare din asta? Sa traiesti fara spagi,
functionarul sa fie amabil, medicul competent, sa stii ca nu te concureaza intelegeri pe sub masa, sa fie cuvantul cuvant, si cand iti saluti vecinii dimineata sa simti usurat ca nu esti singurul care vrea lucrurile mai curate.
Din pacate smecherii astia sunt ca ca o mare urata care erodeaza tot timpul tarmul, si daca nu vrem sa ne micsoreze pana la disparitie cred ca singura solutie este sa construim diguri .

kseniasukinova

18 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 29 Decembrie 2008, ora 21:49

PESTELE SE CURATA DE LA CAP CA DE ACOLO INCEPE SA MIROASA,nu va mai imbatati cind alegeti presdintele ca el rezista la tarie dar cade la inteligenta

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 30 Decembrie 2008, ora 00:10

De la: nenita_dan, la data 2008-12-29 12:21:09 Betty, are you serious about this?!?

Da, serious. Stii ce vad eu? Un mar frumos care e mancat tot pe dinauntru. Nu il curata, ca se va vedea putreziciunea. Lasa-l asa, ca sa te minti ca mai e ceva de facut. E adevarata chestia cu PESTELE - de la cap se impute, dar nu se curata de acolo. Si daca il cureti de la coada.... ce rezulta? o turma curatata si un cap ametit. E ca in bancul ala cu seful si subalternul:

sef inteligent + subaltern idiot = treaba inteligenta

sef idiot + subaltern inteligent (a se citi "curatat" / "cinstit") = treaba idioata

Deci lasa marul ala frumos necuratat, lasa pestele asa - ca daca le cureti nu mai ramai nici cu aparentele. Si incearca "sa traiesti bine" (vezi varianta Spania) - conform ordinelor - si lasa chestiile astea deprimante. OK, Ok, te las in pace, dar observa si tu pe forumul asta - exista persoane care raspund in doi peri only, stau pe net de dimineata pana seara, dar nu dau niciun raspuns serios.... visez sau intra in categoria "turnatori"? Si ne intoarcem la coada pestelui.

danghemes

13 mesaje
Postat pe: 30 Decembrie 2008, ora 12:13

Vad ca aveti fiecare solutii foarte abramburistice ! Practic, intrebarea se pune asa : Ce pot face eu in acest sens ?
Asa ca va in treb : Cand ati depus ultima reclamatie ?
Ca sa existe corupti trebiue sa existe corupatori( astia suntem noi), adica cei care dau spaga sau incita la trafic de influenta etc.
Daca nu mai da nimeni spaga n-o sa mai fie cine sa ia !
Si avem institutia reclamatiei .

Fosta membra 9am.ro

763 mesaje
Oras: Buzau

Postat pe: 30 Decembrie 2008, ora 12:15

De la: danghemes, la data 2008-12-30 12:13:50Vad ca aveti fiecare solutii foarte abramburistice ! Practic, intrebarea se pune asa : Ce pot face eu in acest sens ?
Asa ca va in treb : Cand ati depus ultima reclamatie ?
Ca sa existe corupti trebiue sa existe corupatori( astia suntem noi), adica cei care dau spaga sau incita la trafic de influenta etc.
Daca nu mai da nimeni spaga n-o sa mai fie cine sa ia !
Si avem institutia reclamatiei .

Dana P

LA MULTI ANI !

www.youtube.com/watch?v=cyFeJH810Dg&feature=related

Tot eu, Dana P

Insusirea este numita perseverenta cand este folosita pentru o cauza buna si incapatanare daca e pusa in slujba unei cauze rele. (Lawrence Sterne)
Fosta membra 9am.ro

6 mesaje
Oras: Focsani

Postat pe: 30 Decembrie 2008, ora 12:41

In fond, daca ROMANUL este invatat de mic, "CATELUS cu PARUL CRET" si balada populara " MIORITA" Poti sa mai vorbesti de " reeducare? " Se poate face o " REEDUCARE in MASA ? "
Tare as vrea sa stiu, daca este un Roman care sa nu fi furat, sau mintit niciodata in viata lui. Sunt curios cum ar raspunde la aceasta intrbare Patriarhul Romaniei, Prea Fericitul Daniel

nenita_dan

32 mesaje

Postat pe: 30 Decembrie 2008, ora 13:19

"...visez sau intra la categoria turnatori"

Si pe mine ma apuca cateodata stari usor angstice,dar nu cred ca pe site e vorba de instigare la instigare, sau compromiterea seriozitatii subiectului in discutie prin exagerari negative. De-ar fi chiar e irelevant. Totul e sa vezi partea buna a lucrurilor: Daca merge trenul nu mai conteaza cine a bagat prima lopata de carbuni, sau daca pe fochist il distreza doar sa vada cum iese fum pe cos si nu-l intereseaza pe unde o ia trenul. Mai sunt unii care scuipa in apa doar ca sa faca cercuri.
Ca sa nu ne abatem de la subiectul de forum, stiu ca treaba-i putreda rau. Romanii sunt tot creaturi umane ca si europenii pe care ii admiram
de multe ori si unde lucrurile stau altfel. De ce la ei asa si la noi altfel?
In clipa in care ACCEPTAM trista vesnicie al imoralitatii, atunci ii dam de fapt nastere. Ea EXISTA doar in PREZENT. Viitorul i-l asigura doar acceptarea noastra. Noi cream o siguranta absoluta pentru viitorul hotiei si coruptiei,doar
in clipa in care renuntam sa le mai combatem.

Suntem 21 milioane de locuitori rai?
Viata este uneori stresanta si plina de probleme.
Imaginati-va o secunda in care se opreste, ca intr-o poveste, totul, imagine si sunet, si, in secret si doar pentru noi insine, dam la o parte usor pojghita de temeri, atitudini false, fite si privim pe furis inauntrul nostru. Ce vedem? rautate sau ca suntem in esenta buni?
Stiu ca nu suntem perfecti si nu am fost invatatati sa respectam regulile, dar nu cred ca meritam ceva ca vesnicia imoralitatii.

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 30 Decembrie 2008, ora 19:34

De la: nenita_dan, la data 2008-12-30 13:19:17

"...visez sau intra la categoria turnatori"

Si pe mine ma apuca cateodata stari usor angstice,dar nu cred ca pe site e vorba de instigare la instigare, sau compromiterea seriozitatii subiectului in discutie prin exagerari negative. De-ar fi chiar e irelevant. Totul e sa vezi partea buna a lucrurilor

Departe de mine gandul de a desfiinta subiectul. OK, sa vedem partea buna a lucrurilor. Pe un topic despre emigratie versus ramanere in Ro - cineva din strainatate care vrea sa se intoarca si sa schimbe lumea pe aici spune:

(citez aproximativ) "daca spunem nu atunci cand ni se cere spaga, daca spunem nu cand ni se aduc injurii, daca luam atitudine cand se arunca o hartie pe jos.... etc., atunci vom reusi sa schimbam". ADAUG: "numai daca facem acest lucru cu TOTII, uniti". Poftiti de incercati si vedeti ce se intampla. Lansez ipoteza: "daca cineva face asta, ceilalti il vor baga cu capul la fund in loc sa se alieze". Functioneaza numai prin magazine, nu functioneaza la politie, circa financiara, nici la servici.

Astept opinii - de la cei care ati incercat sa luati atitudine, nu de la poeti. Si o veste buna ("partea buna a lucrurilor"): daca exista oameni care deja iau atitudine, atunci mai e o speranta. Sa vedem raspunsurile.

Pagini: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului CUM SA PROCEDAM CA SA ELIMINAM Hotii SI CORUPTII!!!
Mergi la: