Info
x
Cum sa procedam ca sa eliminam hotii si coruptii!!!
|
AdrianaAriadna 46 mesaje Membru din: 6/05/2009 Oras: Iasi |
Postat pe: 9 Mai 2009, ora 19:47
Hristos a Inviat!
Eu as fi formulat cum sa facem ca sa nu mai ajunga omul la hotie si coruptie? prin eliminare intuiesti ceva ce nu ar trebui pronuntat. (sper sa nu te superi ,nu stiu cine a dat aceasta intrebare). Eu cred ca bazele unui om de a deveni om de omenie se pun inca din copilarie. Modul cum v-a fi educat si in ce mod vor comunica parintii cu copii, cum ii vor apropia de credinta crestin ortodoxa. Dar tin sa va spun ca au fost oameni care s-au cait/pacait pentru furtul care l-au facut si nu au mai facut aceasta fapta. In ce priveste coruptia daca omul multumeste altui om prin binele ce l-a facut cu un ajutor banesc din inima nu poate fi coruptie. Altceva cand ti se cere ,impune sa platesti unui profesor pentru examen, politist, s.a. (asta e realitatea si nu vreau sa judec pe nimeni). Dumnezeu sa ne miluiasca cu marea Sa mila!
Adriana
|
|
lyly 500 mesaje Membru din: 20/08/2008 Oras: Petrosani |
Postat pe: 10 Mai 2009, ora 13:27
Cand un infractor da o suma de bani unui medic pentru a obtine mai multe zile de ingrijiri medicale, nu se numeste dare de mita ?
|
|
9am044905 125 mesaje Membru din: 5/05/2009 Oras: Ploiesti |
Postat pe: 10 Mai 2009, ora 18:06
draga lyly, cand un infractor da bani unui medic, se cheama ca vrea SA TRAIASCA.
daca acelasi da bani unui jurist, se cheama ca vrea SA SCAPE. dupa mine, abia a doua este ACT DE CORUPTIE ABIA ATUNCI PRIMESTE UN AVANTAJ in fata muritorilor de rand iti doresc multa SANATATE |
|
negru_mircea 33 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 3 Iunie 2009, ora 02:11
ca sa se schimbe ceva in socieytate, incepe prin a te schimba tu!
|
|
umblataprinlume 72 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Constanta |
Postat pe: 3 Iunie 2009, ora 14:49
De la: 9am044905, la data 2009-05-10 18:06:24 draga lyly, cand un infractor da bani unui medic, se cheama ca vrea SA TRAIASCA. Lyly se referea la un medic legist care pt cativa gologani taie / spanzura, si se joaca cu viata si liberttea altora. Daca un medic legist expertizeaza mai putine zile de ingrijire medicala dacat ar fi fost necesare in realitate, dezavantajeaza partea vatamata. Dc expertizeaza mai multe zile dacat realitatea agraveaza sentinta celui care l-a vatamat. Dar Einstain a spus un adevar din pacate f relevant: "totul este relativ"
favorita nr.1
|
|
Postat pe: 3 Iunie 2009, ora 15:01
De la: bilbe, la data 2008-12-28 12:04:47sa scapam intai de BASESCU ,marele excroc jomgleor farsor Si care ma rog ar fi mai bun? E usor sa spui asa nu-i bine, dar foarte greu sa faci ceva care fie cu adevarat bun (si pentru altii nu numai pt tine). Un om cult si cu bun simt nu va ajunge niciodata acolo sus unde si-ar avea locul: 1. Pt ca are prea mult bun simt sa decurga la mojiciile alegerilor 2. Sansele sant minime pt ca nu ar fi pe plac la marea majorite - adica pe placul celor corupti carora le-ar fi greu sa-si mai faca interesele murdare si meschine. La un popor corupt, conducatori corupti! Cine poate oase roade!
favorita nr.1
|
|
Postat pe: 3 Iunie 2009, ora 15:05
Oameni Buni!
Ne lamentam in van! Veniti cu idei aplicabile (daca aveti)!
favorita nr.1
|
|
Shlomo_Mire_Ivan 1640 mesaje Membru din: 19/04/2009 Oras: Craiova |
Postat pe: 3 Iunie 2009, ora 15:08
Singura idee(neaplicabila)ar fi sa eliminam specia umana!
|
|
|
|
|
Postat pe: 3 Iunie 2009, ora 15:43
De la: umblataprinlume, la data 2009-06-03 14:49:52De la: 9am044905, la data 2009-05-10 18:06:24 draga lyly, cand un infractor da bani unui medic, se cheama ca vrea SA TRAIASCA. În albumul meu am postat un înscris care atestã cum a obþinut infractorul Argeºeanu mai multe zile de îngrijiri medicale de la medicul legist care i-a eliberat certificatul medico legal. Datoritã necinstei medicului legist, Jula Valeriu, ºi a medicului primar-legist, Dan Marculescu, de la SJML Hunedoara , fiul meu a fost condamnat pe nedrept pentru o faptã care nu a sãvãrºit-o. Acest înscris l-am facut cunoscut DNA, DIICOT, CSM, instanþelor de judecatã, dar fãrã niciun rezultat. Banii, relaþiile infractorului Argeºeanu ºi interesele celor care l-au favorizat pe el ºi pe complicii lui au primat pânã în prezent . În cazul nostru, multi oameni ai legii au sãvãrºit urmãtoarele infracþiuni ; abuz în serviciu, fals în înscrisuri oficiale, favorizarea infractorului. |
|
Fosta membra 9am.ro 118 mesaje Membru din: 21/02/2009 |
Postat pe: 3 Iunie 2009, ora 16:03
Omul ala de care spui sigur nu este pe placul coruptilor. Bun, atunci coruptii nu-l voteaza. Crezi ca va fi votat de marea masa daca le spune ca ii va pune la munca. Sa fim seriosi, nu apucam noi acele zile. Pentru asta este nevoie de educatie iar noi nu prea avem nici profesori. De aceia unii se descurca pe cont propriu si mai cumpara cate o diploma, orice diploma, sa fie acolo. Nu ma mira nici ca unii au o alta diploma decat (vedeti ca nu spun pregatire) sunt pusi sa faca prin ministere. Ma mira insa foarte tare ca ei acepta. Acesta este de fapt masura lor. Nu de mult unul din ministerul muncii explica natura accidentului din constructii prezentat la TV. Spune d-lui ca nu au fost folositi dulapi din fier. Oare cate mai spune si face insul acela pe care nu le auzim si nu le stim. Un om cuminte chiar sta in banca lui, daca n-ar sta nu ar fi cuminte.
|
|
ncurea 9 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 4 Iunie 2009, ora 09:49
Alta solutie foarte simpla si fara a fi radicala este ca acestia sa [plateasca impozit retroactiv daca nu l-au platit. Perntru orice se plateste impozit si pentru jocuri de noroc...
Problema este Parlamentul care trebuie sa voteze aceasta lege iar Romania este singura tara care-si vede Parlamentul corupt....Si atunci solutia suntem noi care sa initiem o astfel de lege si sa votam o pteitie. Io v-am dat solutia cine o duce la sfarsit? Probabil ca nimweni suntem cu totii foarte ocupati cu probleme nopastre... Solutia ta mi-a trecut si mie prin cap este copy paste dupa americani, cine isi ia responsabilitatea? Pai nu sunt crestini... si daca nu sunt este bine sa le dam asa putere? |
|
nastasemihail 47672 mesaje Membru din: 3/11/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 7 Iunie 2009, ora 02:27
De la: Shlomo_Imre_Istvan, la data 2009-06-03 15:08:33Singura idee(neaplicabila)ar fi sa eliminam specia umana! Si sa o inlocuim cu canibali. Astia nu sint corupti. Sint cinstiti in intentii...
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
|
|
Postat pe: 7 Iunie 2009, ora 02:52
Eu aplic deja o metoda. Nu mai dau noroc cu nimeni. Nu stiu daca e sau nu corupt.
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
|
|
BOBITA 638 mesaje Membru din: 8/06/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 8 Iunie 2009, ora 21:50
Toti alergam sa avem mai mult decit confratele,cine este mai viclean ,dobindeste mai mult,mai ales intr-o tara de fraieri
Si totusi tata va pacaleste inca odata ca romanii uita repede !
|
|
Fosta membra 9am.ro 19 mesaje Membru din: 18/02/2009 |
Postat pe: 21 Iunie 2009, ora 15:25
Despre oculta mondiala si oamenii din umbra care-si impart bogatiile lumii si care conduc defapt lumea puteti afla mai multe si din cartile lui PAVEL CORUT.
Cititi si veti vedea ca am dreptate. |
|
necunoscut 1 mesaj Membru din: 1/01/1970 |
Postat pe: 22 Iunie 2009, ora 12:58
nu stiu sigur cum sa procedam,dar stiu sigur k trebuie ceva facut ptr hotii acestei tari,in special ptr cei suspusi
nu e normal sa isi bata joc de oamenii neputinciosi |
|
Postat pe: 22 Iunie 2009, ora 13:59
mai fratilor ce putem face ptr niste neoameni kre nu se uita la situatia familiara a unor angajati si ii da afara doar ptr faptul k trebuie sa pice cineva dintr+o fabrik unde nu ai pile.sotul meu a pikt doar ptr faptul k a muncit din greu si nu a avut cine sa l sustina si sa recunoask efortul depus.la u lasat far servici avand 3 copii si datorii la banci fara sa aiba fabrik dovezi contra lui. CE PUTEM FACE INTR O SOCIETATE NERECUNOSCATOARE__???????
|
|
ncurea 9 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 22 Iunie 2009, ora 15:40
Cred ca o solutie mai normala ar fi ca toti sa plateasca impozitele retroactiv pe averea pe care o au. Si pentru mosteniri se platesc impozite si pentru jocuri de noroc, etc.
Astfel tara ar avea bani de investitii iar ei ar intra in legalitate. Este usor sa darami ceva , este mai greu sa construiesti. |
|
l_aura_y 2 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 22 Iunie 2009, ora 21:28
Infractori sunt peste tot , nu numai in Romania- poate chiar mai rai si mai multi. Numai ca in alte tari se respecta legea si regulile . Organizarea sociala si sistemul de promovare este insa mai ,,inteligent" - adica pe dreptate.
Ajunge ,,sus" cine munceste, cine stie, cine merita... si este la fel pt. toata lumea... In Romania cu principii de genul: ,,cine-i bun e luat de prost", ,,regulile sunt facute pt. a fii incalcate' si altele asemenea- ce crezi ca poate rezulta??? - Eu cred ca daca ar fi ,,dreptate" si ,,romanul" ar vedea ca poti avea o viata mai buna in Romania respectand legea (care se aplica la fel pt toti...) ar creste randul celor cinstiti si ar scadea nr. infractorilor.... |
|
PACIFISTA 299 mesaje Membru din: 12/03/2009 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 22 Iunie 2009, ora 22:23
De la: l_aura_y, la data 2009-06-22 21:28:00Infractori sunt peste tot , nu numai in Romania- poate chiar mai rai si mai multi. Numai ca in alte tari se respecta legea si regulile . Organizarea sociala si sistemul de promovare este insa mai ,,inteligent" - adica pe dreptate.Sub regimul BASESCU nu se respecta lege si nici regulile
Romanii ,trebuiesc sa inteleaga ca sunt pe cont propriu,iar politicienii traiesc din contributiile ,taxele si impozitele platite de romani. Mergeti la vot si holbati bine ochii pe cine puneti stampila,nu va hazardati !
Revoluționari,eliminați din rindul vostru impostorii,asa cum a fost și BLAGA care deținea Certificat de revoluționat ilegal.
|
|
Postat pe: 23 Iunie 2009, ora 15:38
Nu cred ca exista solutie!..............
|
|
shanice 300 mesaje Membru din: 27/10/2008 |
Postat pe: 24 Iunie 2009, ora 12:50
De la: 9am052087, la data 2009-06-23 15:38:49Nu cred ca exista solutie!.............. Ba da, exista... Un exemplu este operatiunea "Cu mainile curate" (in original : Mani Pulite), cautati cazul Giovanni Falcone si Paolo Borselino. Important este ca unul singur sa dea un bun EXEMPLU si il vor urma si altii. S-a miscat ceva prin 2001, 2002.... Cautati sa votati oameni care mai au un COD AL ONOAREI. Cei care sunt acum la putere se conduc dupa un cod al ororii....
|
|
Postat pe: 30 Iunie 2009, ora 09:11
De la: 9am010893, la data 2009-06-22 22:23:06De la: l_aura_y, la data 2009-06-22 21:28:00Infractori sunt peste tot , nu numai in Romania- poate chiar mai rai si mai multi. Numai ca in alte tari se respecta legea si regulile . Organizarea sociala si sistemul de promovare este insa mai ,,inteligent" - adica pe dreptate.Sub regimul BASESCU nu se respecta lege si nici regulile Intr-o tara in care drepturile omului sunt incalcate la orice pas e greu sa lupti impotriva coruptiei. Banii, relatiile infractorilor si interesele de grup au castig de cauza in justitie. Adevarul si dovezile pe care le detine un om nevinovat, fara relatii si bani, sunt tratate cu indiferenta de catre cei care ar trebui sa faca o judecata dreapta si legala. |
|
lorduljohn 499 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 30 Iunie 2009, ora 10:19
Exista o singura solutie: BOMBA CU HIDROGEN, NEUTRONI SAU NUCLEARA !
ATAT ! |
|
Postat pe: 30 Iunie 2009, ora 11:47
De la: lorduljohn, la data 2009-06-30 10:19:27Exista o singura solutie: BOMBA CU HIDROGEN, NEUTRONI SAU NUCLEARA ! Solutiile extremiste nu duc nicaieri.....sau poate doar acolo. Votati persoane care au ONOARE.... |
|
Postat pe: 1 Iulie 2009, ora 04:30
De la: lorduljohn, la data 2009-06-30 10:19:27Exista o singura solutie: BOMBA CU HIDROGEN, NEUTRONI SAU NUCLEARA !In supermarket nu le-am vazut. dar pe forum, parca.... Mai ales in jurul orei oo 1 iulie
|
|
Postat pe: 1 Iulie 2009, ora 11:15
Modificari privind cercetarea disciplinara a judecatorilor si procurorilor
01.07.2009 SNSA www.juridice.ro/lege_9/41013-Modificari-privind-cercetarea-disci... In Monitorul Oficial al Romaniei, partea I, nr. 439 din 26 iunie 2009 a fost publicata Ordonanta de urgenta a Guvernului nr. 59/2009 pentru modificarea Legii nr. 303/2004 privind statutul judecatorilor si procurorilor si pentru modificarea si completarea Legii nr. 317/2004 privind Consiliul Superior al Magistraturii. Modificari privind cercetarea disciplinara a judecatorilor si procurorilor Comisiile de disciplina, care exercita actiunea disciplinara, pot fi sesizate de Inspectia judiciara sau se pot sesiza din oficiu in legatura cu abaterile disciplinare ale judecatorilor si procurorilor. Prin urmare, aceste comisii nu mai pot fi sesizate direct de persoana interesata. Insa, orice persoana interesata, inclusiv conducatorii instantelor sau ai parchetelor, poate semnala Inspectiei judiciare aspecte in legatura cu activitatea ori conduita necorespunzatoare a judecatorilor sau procurorilor, cu incalcarea obligatiilor profesionale in raporturile cu justitiabilii ori cu savarsirea de catre acestia a unor abateri disciplinare. Aspectele semnalate sunt supuse unor verificari prealabile efectuate de inspectorii din cadrul Serviciului de inspectie judiciara pentru judecatori, respectiv ai Serviciului de inspectie judiciara pentru procurori, in cadrul carora se stabileste daca exista indiciile savarsirii unei abateri disciplinare. Daca se constata ca nu exista indiciile savarsirii unei abateri disciplinare, rezultatul se comunica direct persoanei care a formulat sesizarea si persoanei vizate de sesizare. In cazul in care se constata ca exista indiciile savarsirii unei abateri disciplinare, Serviciul de inspectie judiciara pentru judecatori, respectiv Serviciul de inspectie judiciara pentru procurori sesizeaza comisia de disciplina corespunzatoare Membrii comisiilor de disciplina si membrii supleanti sunt numiti de Plenul Consiliului Superior al Magistraturii, pentru un mandat de un an, cu posibilitatea reinvestirii o singura data. Inspectorii din cadrul Inspectiei judiciare sunt numiti de plen, prin concurs sau examen, pentru un mandat de 6 ani, dintre persoanele care au cel putin 8 ani vechime in magistratura si au avut calificativul foarte bine la ultima evaluare. Se modifica inceputul cursului prescriptiei termenului pentru exercitarea actiunii disciplinare. Astfel, actiunea disciplinara poate fi exercitata in termenul de prescriptie de cel mult un an de la data la care fapta a fost cunoscuta, iar nu de la data savarsirii abaterii cum prevedea reglementarea anterioara. Alte modificari vizeaza procedura cercetarii disciplinare si statutul inspectorilor judiciari. Modificari privind delegarea judecatorilor si procurorilor Delegarea judecatorilor se poate face pe o perioada de cel mult 6 luni si poate fi prelungita, cu acordul scris al acestora, cel mult inca 6 luni. De asemenea, procurorii pot fi delegati, in interesul serviciului, cu acordul scris al acestora, inclusiv in functii de conducere, de catre procurorul general al Parchetului de pe langa ICCJ, la parchetele din cadrul Ministerului Public pe o perioada de cel mult 6 luni, care poate fi prelungita, cu acordul scris al procurorului in cauza, cel mult inca 6 luni. |
|
ioanvirgilsavu 143 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 9 Iulie 2009, ora 12:04
Domnu negru mircea,teoria sau inceputul de fraza e bun,dar majoritatea oamenilor sant lipsiti de personalitate,de gandire..si unde ii calauzesc sefii acolo se duc!aici intrebarea e clara:hotii dovediti!ei atunci vlad tepes in actiune fie ca e vb de mine,mama,tata..omul are viata vesnica oricum dar daca plateste aici prostiile ramane mai putin d platit dincolo!multimea fiind proasta stie doar d frica,dar daca sefii fura ca chiorii si nu patesc nik nu mai se poate vorbi d societate,e jungla!pedeapsa cu moartea nu e nimic rau daca e data cui trebuie!unui om corect nu i se pare ceva deosebit,pt ca oricum fugi d moarte tot vine,dar pt omul hot(hotz)si parlamentar da legi ca hotul (el)sa poata scapa,isi pregateste terenul uita ca aici vor plati rudele sale apropiate,iar dincolo va plati cu atat mai mult cu cat ia pacalit aici p oameni
|
|
ioanvirgilsavu 143 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 9 Iulie 2009, ora 12:07
draga shanice,nu mai visa treaza!sa te vad cum il saruti p cel ce iti ucide copilul!sa te vad lum il apreciezi p unul care iti scote ochiul!ce tot te droghezi atata!mai opreste te!viata e reala!atata timp cat nu scoti maseaua stricata se vor imbolnavi si cele sanatoase si mori!dar dupa cum gandesti parca esti moarta ,scuze!
|
|
Postat pe: 9 Iulie 2009, ora 14:10
De la: ioanvirgilsavu, la data 2009-07-09 12:07:52draga shanice,nu mai visa treaza!sa te vad cum il saruti p cel ce iti ucide copilul!sa te vad lum il apreciezi p unul care iti scote ochiul!ce tot te droghezi atata!mai opreste te!viata e reala!atata timp cat nu scoti maseaua stricata se vor imbolnavi si cele sanatoase si mori!dar dupa cum gandesti parca esti moarta ,scuze! Stiu ca asta e o utopie...dar e singura sansa!!!! Cat priveste restul acuzatiilor...TU NU MA CUNOSTI, NU STII CINE SUNT SI NIMIC DESPRE MINE. Repet, sunt de acord sa nu "pupam " asasini. Atunci de ce ii votati??!! Copiii nostri mor din cauza conditiilor economice precare....iar Eba se plimba prin Europa pe banii nostri. Eu zic sa-l chemati pe Robin Hood, ca el stie ce sa faca !!!!
|
|
|
|