back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Cum sa procedam ca sa eliminam hotii si coruptii!!!

Pagini: << 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 >> Sari la pagina:

vladidec

851 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 6 August 2009, ora 14:56

De la: razvan_rinder, la data 2009-08-06 14:38:16Nimic mai simplu: se face rost de niste mitraliere, se aduc coruptii pe niste stadioane si se aseaza in sir indian iar mitralierele deschid focul si pa pa hoti, pa pa corupti.
Solutiile radicale sunt necesare in vremuri de criza!!!

Timpurile extraordinare, necesita solutii extraordidare....ka kam asa era...

Astepti ca OAMENI MARI sa se nasca din partidele politice existente ? Daca nu, acorda-ne 2 minute din viata ta si vezi cum poti schimba totul ! >>www.plr.orgdominus.ro & www.orgdominus.ro
111dinu

1317 mesaje
Oras: Timisoara

Postat pe: 6 August 2009, ora 15:03

N-ar fii mai bine sã se diminueze numãrul fanilor þucãtori de gãoaze decât sã se punã mitraliere?
S-a ajuns ca la fotbal. Galeriile politice devin din ce in ce mai numeroase ºi foarte-foarte violente. La adãpostul acestora, mai vechii ºi mai noii politicieni reuºesc sã câºtige puterea. Sã câºtige cheile de la visteria þãrii...
În timp ce galeriile politice îºi împart ciomege, "jucãtorii" politici îºi împart bugetul.
Unde nu-s fani, corupþia lipseºte !

Nici clãtita cu brânzã nu se diferenþiazã de celelalte clãtite politice. Gãoaza este un desert prezidenþial. "Daltonistul de urechi" aude în "blondã" ºi negru. Cine se scoalã "prea" de dimineaþã, rãmâne cu "noaptea în cap".
super_green_frog

1358 mesaje

Postat pe: 6 August 2009, ora 16:40

Fiecare dintre noi sa nu mai accepte arbitrariul, incompetenta si nerespectarea drepturilor lui. Eu as aminti de CASA VERDE despre care nu se mai aude nimic. De aici tragi concluzia ca s-a pus la cale manarirea fondurilor alocate derularii proiectului. Nu ma las. Am sa sesizez toate autoritatile si presa pentru a sta cu ochii pe ei. A foat destinat initial persoanelor fizice iar apoi "s-au sucit" in mod suspect exact la data la care se anuntase demararea lui dupa o tergiversare de cateva luni. Rusinica ! Vor sdar nu pot sau sunt simplii delapidatori ?

All Things Grow With Love
ticuta2IV1940

46 mesaje
Oras: Braila

Postat pe: 6 August 2009, ora 20:47

daca pedeapsa cu moartea nu exista,atunci sa se introduca o lege care sa prevada o pedeapsa prin mutilare de ex; taierea unui deget, a unei urechi si in functie de gravitatea nelegiuirii sa se afecteze organe mai importante. In acest mod sa-i recunoasca publicul ca cel fara ureche naturala este un hot sau corupt Sigurca este destul de dura , dar cred ca va fi eficace in aceasta tara ,unde criminalitatea ,hotia si coruptia a ajuns la un nivel alarmant.

britanikkus

12 mesaje
Postat pe: 7 August 2009, ora 10:52

Raspuns la mesajul anterior: ce sugerezi tu, exista deja in statele musulmane si se cheama "SHARIA". Nu cred ca e o idee buna...
Totusi, titlul este: "Cum sa procedam ca sa eliminam hotii si coruptii!!!"... Pai cum procedam, frate? Ca am facut ce a zis taica Base, adica nu am mai dat spaga. Rezultat: BELEA! Nu numai ca mi s-au inchis brusc toate usile, anumiti oameni nu mai raspund la telefon, etc., dar m-am trezit si cu faima de "neplatitor", zgircit, etc. Acum, cica ar mai fi si vina mea, ca... "deh, frate, cum sa te mai rezolve omul, chiar asa, degeaba?!?" Practic, ar cam trebui sa ma mut, ca faima de "non-shpagar" nu ajuta la nimic in zona mea!...
Deci, cum mama dreaq procedam? I-am filmat cind imi cereau si le dadeam spaga (cu telefonul, spinzurat cu o cordita in jurul gitului), dar am sters toate filmarile! Ce sa fac cu ele? Ajutau la ceva? In caz ca vreau sa fac vilva, data viitoare unde duc acele filmari? Tot la ei? Sau la colegul lor, care le da scurt un telefon si le spune tot? Sfaturi, ceva...? Idei? Orice, frate...
Deci, "Cum sa procedam ca sa eliminam hotii si coruptii!!!" ?

gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 7 August 2009, ora 11:13

nimic nou sub soare : pe vremea lui Tepes ,statea pocalul la fintina sa bea tot muritorul apa de i-e sete si nu disparea de frica taierii miinii ! si violatorii isi temeau "netrebnicul madular " pe vremea lui Caragea-voda,daca nu ma-nsel ....

costelino1967

89 mesaje
Oras: Braila

Postat pe: 7 August 2009, ora 15:12

executarea tuturor cu averi peste 3 miliarde vechi si a familiilor, nationaltzare. De unde dracu au acum bani, cand inainte de revolutie ii inumarai pe degete

a fi sau a nu fi
9am038462

1 mesaj
Oras: Pitesti

Postat pe: 7 August 2009, ora 20:08

Pana nu se vor face niste legi stricte, nu vom face nimic. ex: Ai furat, sa-ti taie mana. A violat, sa fie castrat. Ai omorat, munca silnica pe viata.( ca nu avem dreptul sa luam viata nimanui). Sper ca Vlad Tepes sa se reancarneze, ca tare as vrea sa beau cu un pahar de aur la o fantana de pe drum. (Asa era pe vremea lui, nimeni nu indraznea sa fure nimic)

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 8 August 2009, ora 07:29

ati luat-o rau pe aratura. Voi ati ratat evul mediu. Succes la reincarnarea voastra, nu a lui Tepes, ca ala a obosit de cit il cheama cei ce au pierdut evul mediu....

Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
Fosta membra 9am.ro

6 mesaje
Postat pe: 8 August 2009, ora 15:41

Ii impuscam.

tonsberg

24 mesaje
Postat pe: 8 August 2009, ora 17:34

fara suparare toti care au guvernat tara din 90 pina acuma au jefuit tot ce se putea aducind o natiune in pragul in pragul disperarii,acesti .........au facut cu adevarat GENOCID deci fara discutie un GLONTE intre ochi

9am084827

3 mesaje
Oras: Brasov

Postat pe: 8 August 2009, ora 17:49

Sa creasca presiunea societatii asupra celor ce ar trebui sa-si ia curajul sa faca ce doriti, ce doresc si eu. Altfel vorbi,m toate bune dar cine s-o faca. Am experienta celui care s-a implicat sa faca ce si s-a trezit tradat de cine nu se astepta.
Nu va plac hoti, nici mie dar s-o facem impreuna. Va dau o solutuie. Dupa program, sa nu fim acuzati de greva, ne adunam pe spatii libere,fara sa perturbam ciculatia pana cand vom fi f.f.multi, cand ne va intreba ce vrem. aceea este clipa in care ne-am demonstrat ca suntem impreuna, ca suntem multi, ca avem forta si atunci putem exprima ce vrem, ca suntem f.hotarati cu ce vrem. Opinia colectiva, de care avem atata nevoie trebuie creata.

Fosta membra 9am.ro

147 mesaje

Postat pe: 8 August 2009, ora 18:11

De la: tonsberg, la data 2009-08-08 17:34:14fara suparare toti care au guvernat tara din 90 pina acuma au jefuit tot ce se putea aducind o natiune in pragul in pragul disperarii,acesti .........au facut cu adevarat GENOCID deci fara discutie un GLONTE intre ochi

Nu stiu cum pana acu' am ratat acest subiect. Nu-mi vine sa cred ce citesc(cu unele exceptii -mici).
In primul rand aveti memoria scurta pentruca nu mai tineti minte inainte de '90 nimic sau va faceti ca nu mai stiti.Atunci se pare ca o duceati bine,excelent nu? De ce draq am mai facut "rivulutia" in care au murit o gramada de nevinovati? .
Uitati deasemeni ca averile celor care conduc acum(toata clasa politica) au radacini inainte de '90 numai ca atunci nu se puteau afisa - nu cadra cu politica de partid -mai ales cand nu mai era de mancare si frig in case .
Ceea ce-i mai raueste ca uitati ca avem legi .
Nici maca la vot nu mergeti dar sa mai faci o haiduceala dupa cum sugerati .
Un amic(avocat) spunea prin '95 :daca acum fiecare ar da in judecata statul (institutiile statului) pentru nerespectarea drepturilor omului si a constitutiei tarii peste nici 10 ani o sa fim ca inainte de '90 neputinciosi in fata puterii de stat sau de tip mafios de stat de data asta.
Din pacate a avut dreptate; pana si cei mai tari s-au dat la fund sau li s-a inchis gura .
Cu alte cuvinte nu se mai poate schimba nimic si o sa fie si mai rau.
Visati cu ochii deschisi!

Cand e vorba de bani,toti sunt de aceeasi religie.
ovidiu_bxl

4 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 8 August 2009, ora 22:57

Dragii mei..sunt un tanar de doar 25 ani..care crede ca romania ar putea sa ajunga o tara dezvoltata in care iti va fi de-un drag sa locuiesti ...insa toate acestea vor putea deveni realitate..doar daca va veni cineva..cu nervi de otel la conducerea acestei tari...acest cineva va trebui sa introduca noi legi...printre care si condamnarea la moarte;..cred ca ar trebui intradevar sa formam o organizatie..care sa sperie putzin parlamentarii..primarii.. judecatorii..politistii...sa li se faca cat mai multe flagranturi..insa..ei sa fie pedepsiti de aceste organizatii..!!!! pt ca daca ar fi sa-i lasam in baza autoritatilor..ei nu vor pati nimic..ci chiar reveni la posturi si....ar continua ca si cum nu s-ar fi intamplat nimic..!!!!!va spun eu ca ...cu ideile mele si cu sprijinul populatiei romaniei..noi am duce-o bine..!!!! Pt ca asta este adevarul..populatia trebuie sa lupte pt drepturile ei..!!!Tot ce trebuie facut.este ca populatia sa arate ca ea face legea in romania..nu niste idioti..care ne aduc din nou la sapa de lemn..!!!

ovidiu_bxl
9am043133

20 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 9 August 2009, ora 21:43

O parere foarte buna si eu cred in asa ceva.

Fosta membra 9am.ro

16019 mesaje

Postat pe: 9 August 2009, ora 22:01

999www.youtube.com/v/G9qGuzA7kyY&hl=en&fs=1&rel=0">www.youtube.com/v/G9qGuzA7kyY&hl=en&fs=1&rel=0" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344">

Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost
catel

32 mesaje
Postat pe: 10 August 2009, ora 16:19

De la: lucian_stoian_1968, la data 2008-12-27 15:15:42Sa se nasca un nou Vlad Tepes

Exista mai multi TEPES, dar trebuie cautati si convisi ca o sa le acordam sprijin. Ce spui sa faca poporul conditiile de guvernare si sa-l caute pe acel TEPES care sa conduca dupa acele reguli.

catel

32 mesaje
Postat pe: 10 August 2009, ora 16:29

De la: ovidiu_iacob20, la data 2009-08-08 22:57:55Dragii mei..sunt un tanar de doar 25 ani..care crede ca romania ar putea sa ajunga o tara dezvoltata in care iti va fi de-un drag sa locuiesti ...insa toate acestea vor putea deveni realitate..doar daca va veni cineva..cu nervi de otel la conducerea acestei tari...acest cineva va trebui sa introduca noi legi...printre care si condamnarea la moarte;..cred ca ar trebui intradevar sa formam o organizatie..care sa sperie putzin parlamentarii..primarii.. judecatorii..politistii...sa li se faca cat mai multe flagranturi..insa..ei sa fie pedepsiti de aceste organizatii..!!!! pt ca daca ar fi sa-i lasam in baza autoritatilor..ei nu vor pati nimic..ci chiar reveni la posturi si....ar continua ca si cum nu s-ar fi intamplat nimic..!!!!!va spun eu ca ...cu ideile mele si cu sprijinul populatiei romaniei..noi am duce-o bine..!!!! Pt ca asta este adevarul..populatia trebuie sa lupte pt drepturile ei..!!!Tot ce trebuie facut.este ca populatia sa arate ca ea face legea in romania..nu niste idioti..care ne aduc din nou la sapa de lemn..!!!

hai ca-mi place cand ganditi cam toti la fel. este f usor sa spunem cam ce am vrea din tara asta din fata calculatorului. vad ca toti mai multi suntem cei care vrem sa dispara hotia, coruptia si sa reapara in tara asta bunul simt si omenia. pt aceste lucruri hai sa vedem cati dintre noi suntem de acord. Va datiseama ca multi au afaceri si traiesc numai prin a fenta statul roman, altii traiesc numai din bisnita (de orice fel) suntem f. putini care muncim. aduceti-va aminte pe vremea lui Ceasca cati erau fara locuri de munca? f. putini. aveai siguranta zilei de maine, mergeai pe strada fluierand s.a.

eu zic sa faceti un subiect prin care sa scriem fiecare cam ce am dori din tara asta si de ce nu, sa vedem tinerii (studentii) din ziua de astazi, ce viitor vor sa-si rezerve? daca fiecare dintre noi spunem CORUPTIA SI HOTIA in Romania este prea mare sa faci ceva, atunci sa nu ne plangem.

Alegem : PLANGEM in continuare sau FACEM CEVA ?

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 11 August 2009, ora 16:34

Cum sa eliminam pe cei din topic...numaram din 2 in 2.

Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
Fosta membra 9am.ro

16019 mesaje

Postat pe: 11 August 2009, ora 16:37

De la: catel, la data 2009-08-10 16:19:38
De la: lucian_stoian_1968, la data 2008-12-27 15:15:42Sa se nasca un nou Vlad Tepes

Exista mai multi TEPES, dar trebuie cautati si convisi ca o sa le acordam sprijin. Ce spui sa faca poporul conditiile de guvernare si sa-l caute pe acel TEPES care sa conduca dupa acele reguli.
HAU,HAU,HAU !

Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost
vladidec

851 mesaje

Postat pe: 11 August 2009, ora 16:43

De la: catel, la data 2009-08-10 16:29:48
De la: ovidiu_iacob20, la data 2009-08-08 22:57:55Dragii mei..sunt un tanar de doar 25 ani..care crede ca romania ar putea sa ajunga o tara dezvoltata in care iti va fi de-un drag sa locuiesti ...insa toate acestea vor putea deveni realitate..doar daca va veni cineva..cu nervi de otel la conducerea acestei tari...acest cineva va trebui sa introduca noi legi...printre care si condamnarea la moarte;..cred ca ar trebui intradevar sa formam o organizatie..care sa sperie putzin parlamentarii..primarii.. judecatorii..politistii...sa li se faca cat mai multe flagranturi..insa..ei sa fie pedepsiti de aceste organizatii..!!!! pt ca daca ar fi sa-i lasam in baza autoritatilor..ei nu vor pati nimic..ci chiar reveni la posturi si....ar continua ca si cum nu s-ar fi intamplat nimic..!!!!!va spun eu ca ...cu ideile mele si cu sprijinul populatiei romaniei..noi am duce-o bine..!!!! Pt ca asta este adevarul..populatia trebuie sa lupte pt drepturile ei..!!!Tot ce trebuie facut.este ca populatia sa arate ca ea face legea in romania..nu niste idioti..care ne aduc din nou la sapa de lemn..!!!

hai ca-mi place cand ganditi cam toti la fel. este f usor sa spunem cam ce am vrea din tara asta din fata calculatorului. vad ca toti mai multi suntem cei care vrem sa dispara hotia, coruptia si sa reapara in tara asta bunul simt si omenia. pt aceste lucruri hai sa vedem cati dintre noi suntem de acord. Va datiseama ca multi au afaceri si traiesc numai prin a fenta statul roman, altii traiesc numai din bisnita (de orice fel) suntem f. putini care muncim. aduceti-va aminte pe vremea lui Ceasca cati erau fara locuri de munca? f. putini. aveai siguranta zilei de maine, mergeai pe strada fluierand s.a.

eu zic sa faceti un subiect prin care sa scriem fiecare cam ce am dori din tara asta si de ce nu, sa vedem tinerii (studentii) din ziua de astazi, ce viitor vor sa-si rezerve? daca fiecare dintre noi spunem CORUPTIA SI HOTIA in Romania este prea mare sa faci ceva, atunci sa nu ne plangem.

Sa fie oare o oglinda ?

Astepti ca OAMENI MARI sa se nasca din partidele politice existente ? Daca nu, acorda-ne 2 minute din viata ta si vezi cum poti schimba totul ! >>www.plr.orgdominus.ro & www.orgdominus.ro
nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 11 August 2009, ora 16:52

De la: catel, la data 2009-08-10 16:29:48

Da

msertab

2 mesaje
Oras: Iasi

Postat pe: 11 August 2009, ora 23:39

Scurt pe doi, o dictatura militara, toti cei din guvern ..... ridicati peste noapte... cu ftati, surori, parnti, copii... judecati ca atare..... iar averile lor scoase la vinzare.... si banii bagati in bugetul de stat, dar pentru asta ... trebuiesc "barbati" cu sange in "brate" ca sa nu spun alt fel... dar cum toti sunt minjiti, o fatuca tinerica, o excursie in... America.., un cont la banca in strainatate, facturi false pe piata Bucurestiului, .... si cei din conducere stiu.... dar Statul = care suntem noi- rambursam ca prostii TVA inapoi
cind 80% din el este fals, scumpi romani mai doriti si alte detalii, sunt cunoscute la toate nivelurile, mie un colonel de la economic, mi-a spus in fata daca ai furat peste .... atitea milioane ... scapi ... ca ai de unde unge osiile... plus ca la noi justitia este la furat pe fata, cu dreptatea in mana si mori cu zile, halal guvernanti, speram sa se ridice un nou LAPUSEANU, sau un asa zis rege SOLOMON, care atunci cind a venit la putere in prima zi ... a ras de pe fata pamintuli toti dusmani... si a condus peste 40 de ani tara care a fost ce-a mai prospera din lume, asa ceva VREM SA VINA, MAI TRAM INCA CU SPERANTA

Fosta membra 9am.ro

16019 mesaje

Postat pe: 11 August 2009, ora 23:59

De la: msertab, la data 2009-08-11 23:39:16Scurt pe doi, o dictatura militara, toti cei din guvern ..... ridicati peste noapte... cu ftati, surori, parnti, copii... judecati ca atare..... iar averile lor scoase la vinzare.... si banii bagati in bugetul de stat, dar pentru asta ... trebuiesc "barbati" cu sange in "brate" ca sa nu spun alt fel... dar cum toti sunt minjiti, o fatuca tinerica, o excursie in... America.., un cont la banca in strainatate, facturi false pe piata Bucurestiului, .... si cei din conducere stiu.... dar Statul = care suntem noi- rambursam ca prostii TVA inapoi
cind 80% din el este fals, scumpi romani mai doriti si alte detalii, sunt cunoscute la toate nivelurile, mie un colonel de la economic, mi-a spus in fata daca ai furat peste .... atitea milioane ... scapi ... ca ai de unde unge osiile... plus ca la noi justitia este la furat pe fata, cu dreptatea in mana si mori cu zile, halal guvernanti, speram sa se ridice un nou LAPUSEANU, sau un asa zis rege SOLOMON, care atunci cind a venit la putere in prima zi ... a ras de pe fata pamintuli toti dusmani... si a condus peste 40 de ani tara care a fost ce-a mai prospera din lume, asa ceva VREM SA VINA, MAI TRAM INCA CU SPERANTA
SI CUM IL RECUNOSTI PE LAPUSNEANU SAU PE SOLOMON ???

plesuardei

245 mesaje

Postat pe: 12 August 2009, ora 00:06

Cum, sa ne eliminam singuri?Hotia si coruptia exista la toate nivelele,nu numai la clasa politica.Cred c-ar trebui vreo 10 milioane de plumbi in 10 milioane de capatani ca sa scapam de hoti si corupti.Si,ce-am rezolva?Ar ramane restul,cei ce nu pot trai daca nu-s inselati si prostiti.

plesuardei

245 mesaje

Postat pe: 12 August 2009, ora 00:11

De la: msertab, la data 2009-08-11 23:39:16Scurt pe doi, o dictatura militara, toti cei din guvern ..... ridicati peste noapte... cu ftati, surori, parnti, copii... judecati ca atare..... iar averile lor scoase la vinzare.... si banii bagati in bugetul de stat, dar pentru asta ... trebuiesc "barbati" cu sange in "brate" ca sa nu spun alt fel... dar cum toti sunt minjiti, o fatuca tinerica, o excursie in... America.., un cont la banca in strainatate, facturi false pe piata Bucurestiului, .... si cei din conducere stiu.... dar Statul = care suntem noi- rambursam ca prostii TVA inapoi
La care militari te gandesti?La ai de fac comert ilegal cu arme,sau la cei de li se baltacaie vodca in cap?Iti reamintesc ca nu-i nici o diferenta intre un militar si un militian.Daca,totusi exista,e in favoarea militianului.

radu_toma_2006

61 mesaje
Postat pe: 17 August 2009, ora 19:17

schimbat intreaga clasa politica + decapitati capii poliltiei si justitiei

Fosta membra 9am.ro

16019 mesaje

Postat pe: 18 August 2009, ora 02:31

REALITATEA.NET - ªeful Poliþiei din Slobozia, filmat în stare de ebritate în casa unor interlopi - VEZI IMAGINI
REALITATEA.NET - ªeful Poliþiei din Slobozia, filmat în stare de ebritate în casa unor interlopi - VEZI IMAGINI

foreveryours

64 mesaje
Postat pe: 18 August 2009, ora 11:03

cum prevenim hotia, coruptia, etc ...? nascocim niste legi aspre, ceva gen.. taierea mainilor pentru hoti.. de ex. .. inchisoare pe viata sau chiar pedeapsa capitala.. cam greu, totusi.. avand in vedere cati hoti si corupti ori prosti ca noaptea se afla in functiile de conducere. misiune imposibila, nu?!

lyly

500 mesaje
Oras: Petrosani

Postat pe: 18 August 2009, ora 14:59

Putem defini coruptia ca fiind abuzul de putere in urma caruia se inregistreaza beneficii sau avantaje personale.
Obisnuinta romanilor de a se confrunta cu coruptia duce la distrugerea oricarui sentiment de corectitudine.
Relatiile intre oameni ajung sa fie determinate de predispozitia de a corupe si de a fi corupt, iar practica coruptiei prevaleaza intereselor comunitatii.
Dezavantajati sunt cei saraci sau cinstiti, care din diferite motive nu pot sau nu vor sa intre in joc.
Astfel ei vor fi tot timpul cu un pas in urma fata de cei care-si permit sa influenteze deciziile in favoarea lor.
Cel mai des intalnit caz este acela in care drepturile conferite tuturor prin constitutie si lege sunt conditionate de mite.

’’ Barometrul Global al Corupþiei 2009: Românii au Dat Mai Multã Mitã Decât Bulgarii

www.businessportal24.com/ro/Barometrul_Global_Corup_Rom_Dat_3748...

Parlamentul ºi partidele politice sunt cele mai corupte organisme din România. Este concluzia Barometrului Global al Corupþiei pe 2009 publicat de Transparency International. Studiul mai aratã cã românii au dat mai multã mitã decât bulgarii. La capitolul servicii, medicii s-au bucurat de cele mai multe "atenþii" din partea românilor. Potrivit Barometrului, locul doi în topul celor care au primit mitã de la români sunt poliþiºti, iar pe poziþia a treia se aflã reprezentanþii justiþiei.

România este codaºã în ceea ce priveºte mãsurile de luptã împotriva corupþiei. Aceasta este concluzia barometrului prezentat de Transparency International. Þara noastrã este depãºitã ºi de Bulgaria la acest capitol. Conform studiului, românii au dat de 5 ori mai multã mitã decât vecinii din Bulgaria, ajungând la un procent de 33%. Asta în timp ce, media europeanã a plãtitorilor de mitã este de cinci procente.

Medicii s-au bucurat de cele mai multe "atenþii" din partea românilor. Locul doi este ocupat de poliþiºti. 13% dintre români i-au îmbunat astfel pe reprezentanþii Ministerului de Interne. Locul 3 revine justiþiei în topul celor care au primit mitã de la români. SERVICII MEDICALE - 22% POLIÞIE - 13% JUSTIÞIE - 8% SISTEMUL DE EDUCAÞIE - 7% BIROURI DE ELIBERARE A DOCUMENTELOR - 6% SERVICII IMOBILIARE - 4%>

Partidele politice ºi parlamentul sunt instituþiile cele mai corupte, conform studiului Transparency International. Românii gândesc la fel ca ºi cetãþenii europeni în acest caz. Diferenþa este cã numãrul românilor care considerã corupte cele douã instituþii este mult mai mare în România decât în rândul cetãþenilor europeni. La noi în þarã, justiþia ocupã locul trei la categoria instituþiilor afectate de corupþie, în timp ce în þãrile uniunii europene, locul este ocupat de mediul de afaceri. Barometrul Global al Corupþiei a acoperit 69 de þãri. Peste 73.000 de persoane au rãspuns sondajului comandat de Transparency International, în perioada 25 octombrie 2008-25 februarie 2009. ‘’

Pagini: << 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului CUM SA PROCEDAM CA SA ELIMINAM Hotii SI CORUPTII!!!
Mergi la: