back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Cum sa procedam ca sa eliminam hotii si coruptii!!!

Pagini: << 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 >> Sari la pagina:

Fosta membra 9am.ro

273 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 13 Septembrie 2009, ora 13:44

De la: terente, la data 2008-12-17 10:41:59Avem la dispozitie puterea! Suntem multi, noi cetatenii! Trebuie sa ne trezim!
Putem afla relativ usor ce averi ilicite si-au facut politicienii, cel putin cei care au investit in Romania banii furati!

Solutia cea mai simpla:: O organizatie militara cetateneasca la nivel de tara, care sa se ocupe cu rapirea imbuibatilor si a familiilor lor, si prin folosirea de metode foarte normale sa fie judecati de un tribunal ad-hoc, in timp ce "mosiile" lor sunt pustiite prin foc!

Totul sa fie filmat si transmis publicului larg, sa vada ce patesc hotii!

Altfel nu s-ar mai putea, ei sunt atat de multi, si raspanditi ca un cancer...

O astfel de solutie radicala ar fi si rapida si cu rezultate vizibile!

Voi ce solutii ati avea?

nu te supara dar nu ai nici o putere la dispozitie..daca tre sa scrii pe un forum despre asta..in primul rand hotiile de care cred ca vb.tu..se intampla la un nivel la care omul de rand nu are acces direct...dar resimte efectele....stii ce zici tu de fapt...doua puncte..afara ploua..voi ce ziceti sa facem ca sa nu mai ploua?...si raspunsul meu vine...mai bine cauta sa te adapostesti tu de ploaie...si las sa ploua cat o vrea...adica ce ai putea tu sa faci sa nu mai ploua????

Fosta membra 9am.ro

273 mesaje

Postat pe: 13 Septembrie 2009, ora 13:54

De la: nastasemihail, la data 2009-08-11 16:52:24
De la: catel, la data 2009-08-10 16:29:48
De la: ovidiu_iacob20, la data 2009-08-08 22:57:55Dragii mei..sunt un tanar de doar 25 ani..care crede ca romania ar putea sa ajunga o tara dezvoltata in care iti va fi de-un drag sa locuiesti ...insa toate acestea vor putea deveni realitate..doar daca va veni cineva..cu nervi de otel la conducerea acestei tari...acest cineva va trebui sa introduca noi legi...printre care si condamnarea la moarte;..cred ca ar trebui intradevar sa formam o organizatie..care sa sperie putzin parlamentarii..primarii.. judecatorii..politistii...sa li se faca cat mai multe flagranturi..insa..ei sa fie pedepsiti de aceste organizatii..!!!! pt ca daca ar fi sa-i lasam in baza autoritatilor..ei nu vor pati nimic..ci chiar reveni la posturi si....ar continua ca si cum nu s-ar fi intamplat nimic..!!!!!va spun eu ca ...cu ideile mele si cu sprijinul populatiei romaniei..noi am duce-o bine..!!!! Pt ca asta este adevarul..populatia trebuie sa lupte pt drepturile ei..!!!Tot ce trebuie facut.este ca populatia sa arate ca ea face legea in romania..nu niste idioti..care ne aduc din nou la sapa de lemn..!!!

hai ca-mi place cand ganditi cam toti la fel. este f usor sa spunem cam ce am vrea din tara asta din fata calculatorului. vad ca toti mai multi suntem cei care vrem sa dispara hotia, coruptia si sa reapara in tara asta bunul simt si omenia. pt aceste lucruri hai sa vedem cati dintre noi suntem de acord. Va datiseama ca multi au afaceri si traiesc numai prin a fenta statul roman, altii traiesc numai din bisnita (de orice fel) suntem f. putini care muncim. aduceti-va aminte pe vremea lui Ceasca cati erau fara locuri de munca? f. putini. aveai siguranta zilei de maine, mergeai pe strada fluierand s.a.

eu zic sa faceti un subiect prin care sa scriem fiecare cam ce am dori din tara asta si de ce nu, sa vedem tinerii (studentii) din ziua de astazi, ce viitor vor sa-si rezerve? daca fiecare dintre noi spunem CORUPTIA SI HOTIA in Romania este prea mare sa faci ceva, atunci sa nu ne plangem.

Alegem : PLANGEM in continuare sau FACEM CEVA ?
Da

....si cine crezi ca ..conduce tara??presedintele e puterea executiva in stat..deci el nu conduce...hai sa.ti zic un banc...2 femei stau de vorba despre casniciile lor..una o intreaba pe cealalta ce ar vrea sa fie..gat sau cap?raspunsul vine hotarat..cap...cealalta zice ca ei nu ii place sa fie cap..ii place sa fie gat ca gatul conduce capul...deci zi/mi shi mie care crezi ca e gatul shi capul tarii asteia???shi ce ai vrea sa fii gat sau cap???al tarii...al casniciei??

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 14 Septembrie 2009, ora 03:30

Exista o singura solutie. Sa ne saracim atit de mult sa nu mai fie nici o diferenta intre noi. Cam ca in comunism. Problema e ce facem cu cei care nu vor.....
Le spunem ca inainte era mai bine. Adica inainte.....

Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
Fosta membra 9am.ro

241 mesaje
Oras: Constanta

Postat pe: 15 Septembrie 2009, ora 04:40

Trenuiesc inmultiti ,pina ajung sa se fure intre ei

lyly

500 mesaje
Oras: Petrosani

Postat pe: 15 Septembrie 2009, ora 09:54

Menirea omului pe pamant e sa realizeze lucruri importante, mergand pe calea adevarului si a dreptatii. Nimeni nu are dreptul sa se joace cu viata unui om.
Raul are mare putere in vremurile noastre.
Nimic nu functioneaza la infinit, chiar daca e vorba de puterea raului.
In viata totul are o limita, un punct maxim dupa care urmeaza declinul.
Cei care se incred in puterea banului sunt atit de orbiti incat nu-si dau seama cind au atins apogeul... si-atunci cad.
Totul e sa-si gaseasca oponenti, oameni pusi in slujba ADEVARULUI si a BINELUI .
La crearea lumii, binele si raul au coexistat, legat de acest aspect oamenii servesc LUMINA sau INTUNERICUL, in functie de tendintele lor naturale.
Noi, oamenii de rand, putem aduce o schimbare in Romania.
Nu mai trebuie sa toleram coruptia, minciuna si hotia care distrug viitorul acestei tari.
Trebuie sa reclamam aceste acte institutiilor abilitate, inclusiv institutiilor mass- media(presa , televiziuni).
Numai prin initiativa si atitudine putem face ceva pentru societatea romaneasca.
Cu cat mai multe actiuni cu atat mai multe rezultate pozitive.
Sa lasam frica si lasitatea deoparte, sa luptam pentru ca Romania sa fie condusa de oameni cinstiti, destepti si integri.
Sa luptam pentru un viitor mai bun pentru noi si pentru copiii nostri.
Cu totii trebuie sa punem umarul la eradicarea saraciei, violentei si eliminarea discriminarii.
Sa-i protejam pe cei slabi si sa-i ajutam pe cei ce sufera.

Eu_insumi

63 mesaje
Postat pe: 15 Septembrie 2009, ora 12:21

Deranjant radicalismul vecin cu naivitatea al titlului. Sa eliminam, sa-i terminam, sa facem tobe din pielea lor. Intrebare: stie cineva vreun exemplu de societate care a reusit asta ?
A doua intrebare: credeti ca coruptia este incompatibila cu prosperitatea unei societati democratice, ca va fac atenti ca state cu reputatie "stralucita" de coruptie au ajuns din toate timpurile mari puteri si au taiat si spanzurat prin vaste sfere de influenta.
Last one: de ce democratia ar trebui sa fie asociata cu "cinstea" fiind stiut ca majoritatea tarilor democratice au avut oligarhii ultra-corupte la conducere perioade lungi din istorie (Anglia a avut un prim-ministru, primul numit ca atare si de la care se trage Downing Street 10, care era atat de corupt ca recunostea pana si el, asa, mai piezis, si exact atunci a devenit mare putere mondiala; dar sa zicem ca asta nu era in perioada propriu-zis democratica; ce spuneti insa de Kohl, cancelar al Germaniei, sau Maggie Thatcher, prim ministru al Angliei, care au fost debarcati dupa scandaluri rasunatoare de coruptie??) Pe scurt, o intrebare sincera si plina de machiavelism: cu ce difera, dom'le, coruptia lor de a noastra ?

Justitiarul

119 mesaje
Postat pe: 15 Septembrie 2009, ora 13:31

Coruptia e folosirea abuziva a calitatii de magistrat, etc. in vederea oferirii de tratamente preferentiale si obtinerea de avantaje personale sau de grup. Nu se vrea estomparea si diminuarea coruptiei. In Romania Coruptia este un mod de viata, o coeziune intre semeni din care apare Sistemul si Inamicii. Cine este Sistemul si cine sunt inamicii? E simplu de raspuns la aceasta intrebare.

alexandru_revnic

115 mesaje
Oras: Cluj

Postat pe: 15 Septembrie 2009, ora 17:55

SIMPLU: PRIN IMPUSCARE!

alexandru_revnic

115 mesaje

Postat pe: 15 Septembrie 2009, ora 18:02

.

alexandru_revnic

115 mesaje

Postat pe: 15 Septembrie 2009, ora 18:04

CEL MAI BUN REMEDIU ESTE SALPETRU DE CILE (PRAFUL DE PUSCA). UNICA METODA DE A SCAPA DE ESCROCI, DEOARECE CU METODELE APLICATE IMPOTRIVA LOR PANA IN PREZENT, S-AU ADAPTAT, AU DEVENIT IMUNI, SI CULMEA, SE IMULTESC PE ZI CE TRECE. TOLERANTA SI LACATUL SUNT PT. OAMENII CINSTITI NU PENTRU ESCROCII CARE NU MAI FURA NUMAI BANII, CI SI CASA DE BANI CU TOTUL.

lyly

500 mesaje
Oras: Petrosani

Postat pe: 15 Septembrie 2009, ora 20:18

Am facut si fac tot ce imi sta in putinta pentru a scoate la lumina adevarul incidentului petrecut in seara de 11-12-2004, incident in care eu, fiul si sotul meu eram sa fim omorati, pe strada, de trei infractori recidivisti si foarte periculosi.
Statutul meu de om simplu, fara relatii si fara bani, nu ma impiedica sa spun lucrurilor pe nume.
Cand mi se face o nedreptate, nu plec capul umila, ci dimpotriva lupt pentru drepturile mele si ale familiei mele.
Niciodata nu m-am lasat intimidata sau manipulata de vreun om al legii, care m-a audiat in legatura cu acel incident sau in legatura cu acuzatiile pe care le-am adus politistilor, procurorilor, medicilor legisti si judecatorilor implicati in cazul nostru.
Am decis sa lupt cu armele adevarului fara a tine cont ca in zilele noastre nu prea mai au eficienta din cauza coruptiei care se face simtita in mai toate institutiile statului.
Niciodata nu am fost acuzata de minciuna deoarece toti cei care au cercetat, judecat si aparat cazul Mihalcea stiu ca spun adevarul.
Detinem probe legale care demonstreaza ca suntem victimele celor trei infractori, precum ºi probe care dovedesc ca, ulterior, am devenit ºi victime ale politiei si justitiei, probe ce se gasesc si în numeroasele dosare ale actiunilor noastre.
E normal ca fiul meu sa fie transformat din victima in agresor, doar pentru simplul fapt ca socrul grupului infractional are cunostinte in politie si in justitie?
Subcomisarul de politie, Todor Vasile, si agentul de politie judiciara, Ernest Balint, sub supravegherea procurorului Nicodim Ioan, au masluit cazul Mihalcea, gandindu-se ca nu-i va trage nimeni la raspundere.
Noi am crezut, la momentul respectiv, ca acesti oameni ai legii sunt de partea adevarului si a dreptatii si tocmai de aceea nu le-am ascuns nimic din tot ceea ce s-a intamplat in acea seara de groaza.
In timp, ne-am convins ca justitia nu este impartiala si ca oamenii curati la suflet nu au sanse sa obtina dreptate, aceasta revenind infractorilor cu bani si relatii.
Un prieten al meu, adevarat justitiar, imi spune mereu: ‘’La politie te duci cu ce stii tu si iesi cu ce stiu ei.’’
Cata dreptare are!
Datorita modului necinstit in care au actionat oamenii legii, am fost nevoiti sa ne plangem tuturor institutiilor superioare ale statului roman, chiar si ministrului de interne, ministrului justitiei si presedintelui Romaniei.
In urma petitiilor ne-am pricopsit cu noi procese si nimic altceva.
Pana in prezent niciun om al legii nu a fost tras la raspundere pentru ilegalitatile pe care le-a comis in cazul Mihalcea.
In rezolutii si in sentinte s-au consemnat fapte care nu corespund adevarului si probelor existente in dosare.
Daca ar fi avut loc o cercetare corecta si legala, multe persoane din politie si din justitie ar fi trebuit trase la raspundere penala pentru ca au fabricat fiului meu o infractiune pe care nu a savarsit-o.
Procurorul Nicodim Ioan a fost gasit nevinovat de judecatorii de la Curtea de Apel Alba Iulia si ICCJ pentru modul abuziv si ilegal in care a efectuat cercetarile in dosarul 1014/P/2004 al Parchetului de pe langa Tribunalul Hunedoara, ba mai mult, a fost felicitat de d-na procuror general al Romaniei, Laura Codruta Kovesi.
Oare, merita procurorul Nicodim Ioan, pentru modul injust in care a cercetat cazul Mihalcea, sa fie felicitat?
Datorita rechizitoriului masluit de dl procuror Nicodim, rechizitoriu preluat de toate instantele de judecata, fiul meu a fost condamnat la 4 ani de inchisoare cu suspendare sub supraveghere pentru infractiunea de tentativa de omor calificat.
A cercetat vreodata cineva modul in care solutioneaza dl procuror Nicodim Ioan un dosar penal? NU CRED!

‘’Procurorul Ioan Nicodim din Petrosani, felicitat:

gazetavaii.ro/newsalert/procurorul-ioan-nicodim-din-petrosani-fe...

“Putem gãsi soluþii pentru a împãca ideile sau viziunile diferite asupra modului în care trebuie acþionat dacã existã bunã credinþã ºi se urmãreºte un scop comun, ºi anume reaºezarea puterii judecãtoreºti în sistemul de valori al societãþii. Dacã vã confruntaþi cu astfel de momente dificile sã nu uitaþi cã reprezentaþi o instituþie care are principala menire, apãrarea supremaþiei legii. Câtã vreme veþi rãmâne sub aceste auspicii, procurorul general al României va fi alãturi de dumneavoastrã’’

Avanseazã procurorul Ioan Nicodim în funcþie pe spatele dosarului Petrila?

www.zvj.ro/node/2543

In momentul de fata, la Curtea de Apel Alba Iulia, se afla in curs de solutionare dosarul nr. 606/57/2009, acesta fiind al treilea nr. de dosar care a fost atribuit cauzei in care sunt judecati subcomisarul de politie, Todor Vasile, si agentul de politie judiciara, Ernest Balint, pe care i-am acuzat de abuz in serviciu in efectuarea actelor de cercetare penala privind incidentul din 11-12-2004, cercetari efectuate in anii 2004-2005.
In aceasta cauza s-au dat deja doua sentinte, urmeaza a treia.
Cu toate ca instanta a retrimis de doua ori aceasta cauza la parchet pentru refacerea cercetarilor, niciun procuror nu a binevoit sa cerceteze corect si legal faptele de care noi ne plangem cu privire la cei doi politisti.
Probele legale atasate la plangerile noastre au fost tratate cu indiferenta de catre procurorii de la Parchetul de pe langa Curtea de Apel Alba Iulia.
In rezolutii nu se face nicio referire la probele asupra carora am dorit sa se pronunte Parchetul.

Tot la Curtea de Apel Alba Iulia se afla in faza de recurs si dosarul nr. 2624/97/2009, nr. nou de dosar atribuit cauzei agentului principal de politie judiciara, Ionescu Adrian, care a efectuat intr-un mod defectuos si abuziv cercetarile in dosarul pentru marturie mincinoasa, in anul 2007. Tribunalul Hunedoara a respins plangerea noastra, formulata impotriva celor doua rezolutii date de Parchetul de pe langa Tribunalul Hunedoara, ca fiind nefondata.
In sentinta penala nr. 223 din 22 iulie 2009 au fost consemnate aceleasi fapte ireale cuprinse in rezolutiile procurorilor Ioan Moca si Draia Sanda Ioanela, de la Parchetul de pe langa Tribunalul Hunedoara.
Ma uimeste, ma revolta si, totodata, ma ingrozeste superficialitatea si lipsa de interes cu care sunt solutionate plangerile noastre de catre oamenii legii.
Lupta impotriva coruptiei din politie si din justitie m-a facut sa inteleg ca in Romania dreptatea inca mai umbla cu capul spart.

aparatidrepturile.piczo.com/paginadestart?cr=6

pic6.piczo.com/aparatidrepturile/?g=22476592&vsrc=preview

aparatidrepturile.piczo.com/cazulmihalcea?cr=6

costelcornea

35 mesaje
Oras: Bacau

Postat pe: 15 Septembrie 2009, ora 22:50

Averea lor, trebuie impartita saracilor! Eu lucrez, de la 18 ani! Dau tot salariul pe chirie! Din ce, sa mai traiesc?
Am si eu, o alternativa:
costelcornea.ecosapiens.ro/pot-partidul-oamenilor-treji/
Multumesc!

Desteptarea Romaniei !
Eu_insumi

63 mesaje
Postat pe: 15 Septembrie 2009, ora 23:56

Question: posezi instrumente ? Daca da, ai conditii de aplicare la scara necesara ? Daca nu, si vrei numai sa faci misto, nu era mai bine sa deschizi un topic "mi se brehane" sau ceva similar ? Ca am inteles, toti vrem sa-i vedem morti. Da' n-avem gloante, nu ?

Justitiarul

119 mesaje
Postat pe: 16 Septembrie 2009, ora 08:59

Asa cum spuneam la data de 15.09.2009, coruptia este abuzul de putere al magistratilor si politistilor.
Abuzul de putere este definit prin diferenta mare dintre ceea ce face Legea ºi ceea ce fac magistratii si politistii. Legea apara raporturile juridice intre semeni, previne si pedepseste infractiunile. Nici o lege nu poate fi interpretata in a se schimba raporturile juridice, in a se pedepsi victimile, a se favoriza infractorii. Abuzul de putere al magistratilor si politistilor consta in:
- incalcarea dreptului de petitie;
- incalcarea drepturilor procesuale;
- nerespectarea procedurilor legale ale diferitelor actiuni;
- folosirea actelor care nu au valoare juridica in detrimental actelor care au
valoare juridica.
- minciuna.
- instigarea si favorizarea celor care incalca Legea.
- condamnarea victimelor.
- etc.
Aceste abuzuri concretizate prin folosirea de practice ilegale au drept scop:
a) moartea sau linsarea cetatenilor vizati.
b) supunerea cetatenilor.
c) protejarea unor afaceri.
d) obtinerea de beneficii personale sau de grup.
e) oferirea de tratamente preferentiale.
f) etc.

artafengshui

183 mesaje

Postat pe: 16 Septembrie 2009, ora 11:19

PRIN CONFISCAREA AVERILOR FACUTE ILICIT CA SA FIU DULCE-N GRAI >>>LEGEA EXISTA ,DAR ...NU SE APLICA !!!!!!

AMI.
9am106095

13 mesaje
Oras: Brasov

Postat pe: 16 Septembrie 2009, ora 13:28

De la: irinagh, la data 2008-12-27 12:57:42 Am fost de curand in Oman, tara musulmana condusa de sultan,dar f diferita de celelalte...aici cuvantul MITA, SPAGA...NU EXISTA. Ai prieteni cu functii inalte...dar daca ai nevoie de un ajutor...nu se baga nimeni. Va dau un exemplu...ca sa-mi preschimb carnetul de conducere international a trebuit sa fac scoala, sa dau examen si sa iau permis omanez de conducere..avand cunostinte la politie.....Au legi f bine puse la punct si mai ales se respecta si au mult bun simt. La ei orice greseala se pedepseste cu 30 de zile de inchisoare si nu va ganditi ca este ca la noi la SUPER JILAVA SAU RAHOVA.
Noi nu o sa ajungem niciodata ca ei sau ca altii atata timp cat pestele de la cap se impute....
Asa am crezut toti in '89 ca vrem democratie..., ca vrem libertate...dar se pare ca noi am adoptat tot ce este mai rau de la ea, si mai ales am facut sa vina hotii la putere...furturi...violuri...spargeri...fara a fi pedepsiti. Eu una as proceda ca in Yemen, tara araba , te-a prins furand esti scos in piata mare si ti se taie mana, esti prins si a doua oara ti se taie si mana cealalta...poate asa ne invatam si noi minte...dar problema este cu cine incepem...presedinte, deputati, parlamentari, politisti, judecatori.....sau cu oamenii de rand?
Si cum la noi orice este posibil....incepem de jos cu ala care fura un salam ca nu are ce manca...
Imi este rusine de tara asta si de cei care ne conduc...ptr motivul asta nici nu votez...ca nu vreau sa am mustrari de constiinta ca am votat UN HOT.
SARBATORI FERICITE OAMENI AI MUNCII...

NZim

7 mesaje
Postat pe: 16 Septembrie 2009, ora 23:45

Concluzia e.. cata furie in poporul roman
Da, ce pot sa zic, de acord cu autorul threadului, dar lasati, oameni buni spanzuratoarea, decapitarea si alte pedepse medievale si capitale. They say we're civilized now, we shouldn't prove that wrong.
Un proces corect pentru toata haita corupta.

Justitiarul

119 mesaje
Postat pe: 17 Septembrie 2009, ora 08:49

Asa cum spuneam la data de 15.09.2009 Romania nu este un stat de drept ci o
interminabila lupta intre Sistem si inamici. Folosesc cuvantul **interminabil** deoarece inamicii sunt altii decat cei de ieri. Inamicii sunt cetatenii-cei ce nu se resemneazã in raport cu activitatile ilegale ale militenilor si magistratilor. Civilii sunt cei care apleaca capul, cei ce se resemneaza. E belea deoarece si eu sunt inamic. Sistemul fie ma va omora, fie ma va inchide. Alta cale nu mai am prin insusi ca cunosc. De maine incolo voi descrie diferite practice folosite de militeni si magistrati in relatii cu cetatenii.

tyty1923

4 mesaje

Postat pe: 17 Septembrie 2009, ora 08:56

o dictatura militara?pe o perioada scurta..........

tyty
vladidec

851 mesaje

Postat pe: 17 Septembrie 2009, ora 09:04

De la: tyty1923, la data 2009-09-17 08:56:02o dictatura militara?pe o perioada scurta..........

Si cine va conduce dictatura militara, crezi ca va mai renunta la ea ???????

Astepti ca OAMENI MARI sa se nasca din partidele politice existente ? Daca nu, acorda-ne 2 minute din viata ta si vezi cum poti schimba totul ! >>www.plr.orgdominus.ro & www.orgdominus.ro
Justitiarul

119 mesaje
Postat pe: 17 Septembrie 2009, ora 10:12

De maine voi exemplifica diferite practici ilegale folosite de magistrati si politisti in relatii cu oamenii. Maine voi explica diferenta mare intre ceea ce face Legea si ceea ce fac acesti abuzatori de putere luand in speta SCANDALUL.

valimarton

3 mesaje
Postat pe: 17 Septembrie 2009, ora 15:39

va rog doresc o invitatie ptr. www,faraspaga

Justitiarul

119 mesaje
Postat pe: 18 Septembrie 2009, ora 08:12

SCANDALUL – o metoda des folosita de Justitie si MAI.
Din punct de vedere a Legii, scandalul apare doar in localuri publice, adica in domeniu public (strazi, parcuri, etc.) ºi domeniu privat (magazine, baruri, etc.). Ca sa existe scandal este nevoie de doua parti, gaºti, grupuri, clanuri, interlopi. Ca o modalitate de aparitie a scandalurilor, diversi ofiteri din MAI si magistrati instigã diferite grupuri la savarsirea de fapte penale.
EX 1: Florinel Encescu face parte dintr-un grup de 10 persoane. Acest grup a luat amenda deseori pe tulburarea ordini si liniºti publice. Intr-un final acest grup e racolat de un ofiter de politie. Acest ofiter de politie, prin felul lui de comportament ii instiga sa tulbure activitatea unui bar, magazin, etc. Apare o altercatie intre acest grup si personalul acelui bar, magazin, etc. soldat cu distrugeri, loviri, etc. Dupa acest incident apare si MILITENII, care în loc sa dea amenda pentru tulburarea ordinii publice acelui grup, sa intocmeasca un process-verbal de constatare a bunurilor distruse, si sa indemne personalul acelui bar sa formuleze plangere sub aspectul savarsirii infractiunilor de distrugere si vatamare corporala, ia masuri impotriva personalului acelui bar, magazin, fiind certitudine ca personalul acelui bar, magazin va ajunge la puscarie.
EX 2: Pistol face parte dintr-un grup de 4 persoane. Ca si in cazul lui Encescu acest grup e racolat de ofiteri de politie si instigat la scandal. Grupul lui Pistol terorizeaza un cartier intreg sau o strada, scoala, etc. Cum fiecare nas isi are nasul sau, intre grupul lui Pistol si parintii victimelor acestui grup apar altercatiei. Apare Politia cu nino-nino-nino. Dar Politia, in loc sa dea amenda pentru tulburarea ordinii publice ambelor parti si sa intocmeasca actele premergatoare savarsirii infractiunilor de ultraj contra bunelor moravuri, purtarea fara drept de arme si folosirea lor in domeniul public isi pune grupul sa formuleze plangere penala sub aspectul savarsirii infractiunii de insulta, de lovire, tentative de omor, etc. Astfel victimile acestor scandalagii ajung la puscarie, deoarece acesti scandalagii obtin usor certificate medico legale cu multe zile ingrijiri medicale. Apar astfel de situatii sustinute de procurori precum Nicodim, etc: Cei ca Nicodim sustin **Desi ambele parti au vinovatie de 50%, ii condamna pe unii de tentativa de omor, iar ceilalti sunt liberi**. Mai sunt magistrati care actioneaza in slujba Legii astfel ca nu actioneaza precum procurorii Nicodim. Imi amintesc de un scandal in care s-au folosit arme de foc si cutite. Acest scandal s-a soldat cu mutilarea ambelor parti. Ambele parti au fost condamnate pentru port fara drept de arme si folosirea lor in domeniul public functie de existenta diferitelor arme si nu de mutilari pe viata, zile ingrijiri, etc. Dar sunt multi ca Nicodim care favorizeaza diferite grupuri, astfel ca procurorii din Provincie fac recurs imoptriva hotararilor date de Bucuresti, iar Judecatorii din Provincie achita pe cei care au detinut pistolul si l-au folosit. Imi pare nespus de rau de cazul Mihalcea, deoarece cunosc cum functioneaza practica judiciara romaneasca. Cunosc faptul ca magistratii au aplicat gresit Legea in scopul instigarii la scandal a acelui grup infractional si traumatizarii familiei Mihalcea, dar eu nu pot face nimic.

Fosta membra 9am.ro

241 mesaje
Oras: Constanta

Postat pe: 19 Septembrie 2009, ora 08:29

De la: Justitiarul, la data 2009-09-18 08:12:23SCANDALUL – o metoda des folosita de Justitie si MAI.
Din punct de vedere a Legii, scandalul apare doar in localuri publice, adica in domeniu public (strazi, parcuri, etc.) ºi domeniu privat (magazine, baruri, etc.). Ca sa existe scandal este nevoie de doua parti, gaºti, grupuri, clanuri, interlopi. Ca o modalitate de aparitie a scandalurilor, diversi ofiteri din MAI si magistrati instigã diferite grupuri la savarsirea de fapte penale.
EX 1: Florinel Encescu face parte dintr-un grup de 10 persoane. Acest grup a luat amenda deseori pe tulburarea ordini si liniºti publice. Intr-un final acest grup e racolat de un ofiter de politie. Acest ofiter de politie, prin felul lui de comportament ii instiga sa tulbure activitatea unui bar, magazin, etc. Apare o altercatie intre acest grup si personalul acelui bar, magazin, etc. soldat cu distrugeri, loviri, etc. Dupa acest incident apare si MILITENII, care în loc sa dea amenda pentru tulburarea ordinii publice acelui grup, sa intocmeasca un process-verbal de constatare a bunurilor distruse, si sa indemne personalul acelui bar sa formuleze plangere sub aspectul savarsirii infractiunilor de distrugere si vatamare corporala, ia masuri impotriva personalului acelui bar, magazin, fiind certitudine ca personalul acelui bar, magazin va ajunge la puscarie.
EX 2: Pistol face parte dintr-un grup de 4 persoane. Ca si in cazul lui Encescu acest grup e racolat de ofiteri de politie si instigat la scandal. Grupul lui Pistol terorizeaza un cartier intreg sau o strada, scoala, etc. Cum fiecare nas isi are nasul sau, intre grupul lui Pistol si parintii victimelor acestui grup apar altercatiei. Apare Politia cu nino-nino-nino. Dar Politia, in loc sa dea amenda pentru tulburarea ordinii publice ambelor parti si sa intocmeasca actele premergatoare savarsirii infractiunilor de ultraj contra bunelor moravuri, purtarea fara drept de arme si folosirea lor in domeniul public isi pune grupul sa formuleze plangere penala sub aspectul savarsirii infractiunii de insulta, de lovire, tentative de omor, etc. Astfel victimile acestor scandalagii ajung la puscarie, deoarece acesti scandalagii obtin usor certificate medico legale cu multe zile ingrijiri medicale. Apar astfel de situatii sustinute de procurori precum Nicodim, etc: Cei ca Nicodim sustin **Desi ambele parti au vinovatie de 50%, ii condamna pe unii de tentativa de omor, iar ceilalti sunt liberi**. Mai sunt magistrati care actioneaza in slujba Legii astfel ca nu actioneaza precum procurorii Nicodim. Imi amintesc de un scandal in care s-au folosit arme de foc si cutite. Acest scandal s-a soldat cu mutilarea ambelor parti. Ambele parti au fost condamnate pentru port fara drept de arme si folosirea lor in domeniul public functie de existenta diferitelor arme si nu de mutilari pe viata, zile ingrijiri, etc. Dar sunt multi ca Nicodim care favorizeaza diferite grupuri, astfel ca procurorii din Provincie fac recurs imoptriva hotararilor date de Bucuresti, iar Judecatorii din Provincie achita pe cei care au detinut pistolul si l-au folosit. Imi pare nespus de rau de cazul Mihalcea, deoarece cunosc cum functioneaza practica judiciara romaneasca. Cunosc faptul ca magistratii au aplicat gresit Legea in scopul instigarii la scandal a acelui grup infractional si traumatizarii familiei Mihalcea, dar eu nu pot face nimic.
Bravo ! si eu folosesc metoda,sa mai pacalesc electoratul pentru inca 5 ani

JUSTITIAR

21 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 19 Septembrie 2009, ora 08:34

De la: 9am038113, la data 2009-09-13 13:44:52
De la: terente, la data 2008-12-17 10:41:59Avem la dispozitie puterea! Suntem multi, noi cetatenii! Trebuie sa ne trezim!
Putem afla relativ usor ce averi ilicite si-au facut politicienii, cel putin cei care au investit in Romania banii furati!

Solutia cea mai simpla:: O organizatie militara cetateneasca la nivel de tara, care sa se ocupe cu rapirea imbuibatilor si a familiilor lor, si prin folosirea de metode foarte normale sa fie judecati de un tribunal ad-hoc, in timp ce "mosiile" lor sunt pustiite prin foc!

Totul sa fie filmat si transmis publicului larg, sa vada ce patesc hotii!

Altfel nu s-ar mai putea, ei sunt atat de multi, si raspanditi ca un cancer...

O astfel de solutie radicala ar fi si rapida si cu rezultate vizibile!

Voi ce solutii ati avea?

nu te supara dar nu ai nici o putere la dispozitie..daca tre sa scrii pe un forum despre asta..in primul rand hotiile de care cred ca vb.tu..se intampla la un nivel la care omul de rand nu are acces direct...dar resimte efectele....stii ce zici tu de fapt...doua puncte..afara ploua..voi ce ziceti sa facem ca sa nu mai ploua?...si raspunsul meu vine...mai bine cauta sa te adapostesti tu de ploaie...si las sa ploua cat o vrea...adica ce ai putea tu sa faci sa nu mai ploua????

Nu te imbata cu vise,intr-o tara unde presedintele este capul Mafiei ,greu de luptat cu hotii !

Justitiarul

119 mesaje
Postat pe: 19 Septembrie 2009, ora 09:37

JUSTITIAR face atac la Presedinte, iar cei mai multi dintre cei care citesc acest forum cred ca eu fac. Nu e adevãrat. Eu am fost ºi sunt Pro Basescu.

Justitiarul

119 mesaje
Postat pe: 19 Septembrie 2009, ora 09:51

JUSTITIAR si INLACRIMATUl sunt doi oameni ai Sistemului Ticalosit si Corupt din Romania. Eu am fost, sunt si voi fi probasescu. Eu il voi vota si de aceasta data. Eu consider ca Traian Basescu, Monica Macovei, Boc vor reusi odata pentru totdeauna sã distrugã pe Continuatorii Militiei Politice cu calitati de magistrat si politist.

9am117598

624 mesaje
Postat pe: 19 Septembrie 2009, ora 12:28

MAFIA E MAI MARE DECAT IN ITALIA, NE CRED FRAERI LOR SI NE RAD BINE IN FATA CE FRAIERI SUNTEM !

Marcel_Ghilinta

127 mesaje

Postat pe: 19 Septembrie 2009, ora 12:36

Nu vã promit cã veþi fi rãsplãtiþi pentru efortul de a veni la Bucureºti, cã veþi primi funcþii în administraþie, sau cã veþi avea alte avantaje. Nu vã promit cã la Congresul PNÞCD se va încheia vreo alianþã politicã ” salvatoare” pentru partid, nici cã se va rezolva pe loc litigiul cu domnul Marian Petre Miluþ, dar vã asigur cã pe 26 septembrie, aveþi ocazia sã vã întâlniþi cu oameni de ispravã, care pun principiile mai presus de avantajele personale.

Orice s-ar spune, PNÞCD este acolo unde se regãsesc simbolurile sale: Ion Diaconescu, Gabriel Þepelea, Nicolae Ionescu Galbeni, surorile Coposu, Radu Sârbu, Gheorghe Ciuhandu, Doru Nãsui, Ion Caramitru, Alexandru Herlea, toþi Seniorii ºi veteranii partidului.

Crin Antonescu, mi-a dat de înþeles ieri la Baia Mare, cã va veni si el la Congres. Va veni sã-ºi cunoascã, în sfârºit, fraþii þãrãniºti. Nu-i promit cã “vom tãia viþelul cel gras”, dar pot sã-l asigur cã adevãrata familie þãrãnistã îl poate ajuta în lupta pentru democraþie care se va da pe 22 noiembrie. Traian Bãsescu a devenit un pericol pentru firava democraþie din România, iar þãrãniºtii au pus intotdeauna pe primul plan apãrarea sistemului democratic, inclusiv in noiembrie 2004, când în turul doi au votat împotriva lui Adrian Nãstase.

ªtiu cã mesajul meu pare anacronic, dar eu personal nu dau doi bani pe aºa zisul pragmatism politic. Mã simt bine între þãrãniºti iar mie asta îmi ajunge. Pe 26 septembrie voi fi prezent la Congresul PNTCD alãturi de þãrãniºtii care vor avea drept de vot ºi alãturi de cei care vor veni în calitate de invitaþi
Postat de Ion Beuca Blog de taranist maramuresean

adipop

58 mesaje
Oras: Craiova

Postat pe: 19 Septembrie 2009, ora 12:49

E simplu. Ne ocupam de un tanar sa aibe bun simt. Dup asta, amandoi, de un altul. samd
Treaba simpla, dar sigura.

adipop@popservice.ro
id :zalmoxa_adipop

Pagini: << 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului CUM SA PROCEDAM CA SA ELIMINAM Hotii SI CORUPTII!!!
Mergi la: