back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Cum sa procedam ca sa eliminam hotii si coruptii!!!

Pagini: << 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 >> Sari la pagina:

nastasemihail

47672 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 9 Iulie 2009, ora 14:15

De la: lorduljohn, la data 2009-06-30 10:19:27Exista o singura solutie: BOMBA CU HIDROGEN, NEUTRONI SAU NUCLEARA !
ATAT !

Si tu Brutus. Ti-a cazut moralul?

Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
vladidec

851 mesaje

Postat pe: 9 Iulie 2009, ora 16:46

De la: lucian_stoian_1968, la data 2008-12-27 15:15:42Sa se nasca un nou Vlad Tepes

dominusorg@gmail.com
dominusro.blogspot.com

PANA va fi gata website-ul, precum si sediul, va invit sa cereti detalii, stii cum e vorba aia : Dumnezeu iti da , dar nu-ti baga si in sac ! ... cere detalii pe mailul de mai sus ! Nu e in joaca....

Va fi un drum lung....acum depinde doar de voi !

Astepti ca OAMENI MARI sa se nasca din partidele politice existente ? Daca nu, acorda-ne 2 minute din viata ta si vezi cum poti schimba totul ! >>www.plr.orgdominus.ro & www.orgdominus.ro
Fosta membra 9am.ro

101 mesaje
Oras: Fagaras

Postat pe: 10 Iulie 2009, ora 12:52

Vom putea sa discutam despre diminuarea coruptiei atunci cand procurorul DNA va fi ales prin sufragiu direct. In rest va Tulusesc si va Moraresc de bine.

Administraþia prezidenþialã confirmã faptul cã noþiunile de „pãsãricã” ºi „þigancã împuþitã” aparþin exclusiv preºedintelui Bãsescu ºi folosirea acestora nu reprezintã un abuz de limbaj.
Fosta membra 9am.ro

16019 mesaje

Postat pe: 13 Iulie 2009, ora 08:50

Pentru a scoate ADEVARUL la suprafata in cazul familiei Mihalcea , a trebuit sa depunem plangere impotriva mincinosilor care au mintit in acest proces , cu buna stiinta sau poate pusi de cineva sa minta . Ca de fiecare data avem probe impotriva lor . Martorii nostri din proces ,carora le-au fost masluite declaratiile , inregistrari facute de mine in calitate de detectiv si care sper conform art ,64 -67 Cpp sa fie aprobate si nu respinse intr-un mod necinstit , asa cum s-a intamplat la Curtea de Apel Alba Iulia .
Citat
-----------
''Reprezentantul parchetului se opune cereri in probatiune privind inregistrarile convorbirilor telefonice , intrucat acestea sunt extrajudiciare , nefiind efectuate in conditiile art. 91/6 Cod de procedura penala . Instanta ,deliberand respinge cererea de amanare formulata de avocat ul Blehu Victor pentru audierea CD -urilor reprezentand convorbirile inculpatului Mihalcea cu martorii audiati in cauza ,intrucat acestea nu intrunesc conditiile art 91/1 CPP , nefiind autorizate de judecator , astfel ca nu pot fi certificate conform art 91/3 CPP . ''
--------

Instanta Curti de Apel Alba Iulia mi-a respins aceste dovezi , consemnand in incheierea de sedinta din data de 14 noi -2006 , ca acestea sunt inregistrari ale unor convorbiri telefonice si nicidecum ca acestea sunt inregistrarile unor discutii libere , fata in fata , cu un telefon mobil care poate inregistra .
Este cinstit si legal modul in care ne-au fost respinse aceste probe , care erau concludente , utile si duceau la aflarea adevarului din acest caz ?
Cum sa luptam impotriva Coruptie si a ilegalitatilor din justitie , daca chiar unii magistrati nu respecta legea ?
Familia Mihalcea din Petrosani este o victima a acestui sistem , dar cu toate acestea , lupta lor continua pentru a scoate adevarul la suprafata , pe care infractorii si oamenii legi il vor ingropat .
Speram ca la Inalta Curte de Casatie si Justitie vom gasi dreptatea si ca cei vinovati vor fi pedepsiti conform legii pentru ceea ce ne-au facut .
Nu dorim ca politistul care ancheteaza aceasta plangere impotriva mincinosilor din proces sa faca si dansul ceea ce au facut colegi lui , care ne-au anchetat cazul prima oara . I-am spus acestui politist , pe nume , Ionescu Adrian , ca nu vom mai accepta ca martorii nostri sa fie tratati nedem sau sa le fie masluite declaratiile. . Sa fie consemnat in declaratiile acestora ceea ce declara fiecare si apoi sa le fie inmanate pt a le citi si daca sunt de acord cu ceea ce este consemnat sa semneze ,daca nu , nu . Speram ca PROCURORUL SI COLONELUL '' din povestea noastra sa nu se mai implice in alte ilegalitati si sa lase ca adevarul sa fie scos la suprafata si cei vinovati sa plateasca conform legii pentru faptele savarsite de ei cu buna stiinta .
Eu le-am spus martorilor mei ca nu doresc ca ei sa minta ceva pentru noi , ci sa declare adevarul si numai adevarul cu privire la ceea ce s-a intamplat in data de 11 dec -2004 .
Si martorilor mincinosi le-am spus acest fapt ,dar ei m-au tratat cu indiferenta , crezand ca ceea ce le spun eu sunt simple vorbe si ca nu vom face plangere impotriva lor . Sotul meu a discutat cu tatal unui martor mincinos , pe nume Baltag Marius si
l-a rugat sa-i spuna fiului sau sa nu minta cand va fi audiat la Curtea de Apel Alba Iulia , ca il vom acuza de marturie mincinoasa . Tatal lui Baltag i-a raspuns sotului meu ca ii v-a cere fiului sau sa declare adevarul cu privire la ceea ce s-a intamplat . Dar cand a venit in instanta , acesta a mintit in asa fel incat sa-l scoata pe procurorul Nicodim Ioan din necaz si nicidecum sa declare adevarul cu privire la ce s-a intamplat in acea seara de decembrie .
Cine l-a pus sa minta , este lesne de inteles . Acesta minte intr-un mod diferit de ceea ce spun cei care ne-au batut si de ceea ce spune o martora mincinoasa a acestor infractori . Budala Luminita este acea martora mincinoasa , care nu a existat la locul faptei si caruia i-a fost scrisa olograf declaratia de dl procuror Nicodim Ioan .
Dar este buna ca martor mincinos in proces deoarece acesta este foarte recalcitranta , are mult tupeu si un comportament indecent in societate . Budala Luminita , de care s-au folosit toti cei care au anchetat si judecat cazul pentru al invinovatia pe fiul meu de o fapta pe care nu a comis-o !
Fratii Geonea , care de fapt sunt complici lui Argeseanu si care au fost disculpati de dl procuror pt a nu-i agrava situatia acestuia , sunt
deasemeni invinuiti de marturie mincinoasa . Acestia au luat parte la bataia fiului meu si a noastra , lovind cu picioarele si pumnii si nu au intervenit in aplanarea conflictului . Un conflict nu se aplaneaza lovind cu picioarele si pumnii persoane care nu iti fac nimic rau .
Elsasser Paul si Tranca Daniel , care sunt martori nostri , au spus ca nu stiu nimic , omitand constient anumite fapte importante , care duceau la aflarea adevarului . Mie si altor persoane ne-au spus tot ce au vazut in acea seara . Am dovada inregistrata a acelor discutii in care acestia imi povestesc cu lux de amanunte multe lucruri pe care acum din motive necunoscute noua nu au mai dorit sa le declare in fata instantei .
Am unele banuieli , dar continui cercetare a pe a afla daca este adevarat ceea ce banuiesc eu .
Sper ca lupta mea impotriva atator ilegalitati si impotriva persoanelor implicate in aceste ilegalitati sa dea roade si cei vinovati sa plateasca pentru faptele lor .
Voi aduce la cunostinta organelor competente daca se va mai face ilegal in acest caz . Nu am nimic de pierdut . Viata , libertatea , sananatatea mea nu conteaza pentru mine . Fiul meu este darul cel mai de pret pentru mine si de aceea lupt pentru el , ca viata lui sa fie linistita si ca viitorul lui sa nu fie distrus .

Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost
Fosta membra 9am.ro

16019 mesaje

Postat pe: 13 Iulie 2009, ora 08:57

Coruptie si multe ilegalitati (Cazul Mihalcea )

''-- In comparatie cu orice alt stat european, Romania are cele mai multe si dotate institutii de combatere a coruptiei, dar marile parchete nu reusesc sa determine condamnarea in instanta a marilor "rechini". ''

D-le Razvan Savaliuc, familia Mihalcea din Petrosani traieste de trei ani de zile un adevarat cosmar din cauza unor persoane corupte din politie si din justitie .
Fiul meu a fost acuzat si condamnat la inchisoare pt o fapta pe care nu a savarsit-o .
Am adus la cunostinta acest caz tuturor institutiilor superioare ale statului roman ,dar nimeni nu a dorit sa se afle ADEVARUL acestui caz .
M-am bucurat tare mult cand dl presedinte Traian Basescu mi-a raspuns la e-mail-ul pe care i l-am trimis .
Dansul mi-a promis ca va face interventiile legale pentru ca adevarul acestui caz sa iasa la lumina .
Nu stiu care a fost interventiile domnului presedinte Traian Basescu pt ca ADEVARUL acestui caz nu s-a dorit sa fie scos la lumina .
Am cerut apoi ajutorul d-lui ex ministru Tudor Chiuariu , d-lui ministru Cristian David , Serviciului DIICOT , DGA , ONG-URILOR ,etc .
Comisariatul Societatii Civile ne-a cerut 500 de lei (5 mil lei vechi) , pt adeziune si pt consultanta , dar nu a facut nimic din ceea ce a promis familiei mele ca va face .
Organizatia Transparency International ne-a dat cateva sfaturi ,dar care nu ne au folosit la nimic pt a scoate adevarul la lumina , datorita persoanelor corupte care si-au intins tentaculele peste tot .
Familia mea a fost sfatuita de aceasta Organizatia Transparency International sa depuna plangeri impotriva celor care au comis ilegalitati si fapte de coruptie in cazul nostru .
Sa ii dam in judecata pe toti coruptii din cazul nostru ?!
Sunt atat de multe persoane corupte incat ar speria pe orice om de buna credinta daca le-as scrie numele la toti .
Cine suntem noi ,famila Mihalcea , pentru ca cineva sa ne dea atentia cuvenita ?
Suntem o familie de oameni simpli ,care muncesc cinstit pentru a avea cu ce trai .
Familiei mele i-a fost incalcate nenumarate drepturi din Codul de procedura penala , in faza de urmarire penala si in instantele de judecata ,dar cel mai grav fapt este faptul ca mie si fiului meu ne-a fost incalcat dreptul la viata ,la integritate fizica , psihica si dreptul la un proces echitabil .
Am fost umiliti si batjocoriti de politie , de justitie si de cei 4 avocati , pe care i-am avut pana in prezent , in cele mai crude moduri .
Noi , inca mai speram ca lupta noastra pentru adevar si dreptate va fi castigata de familia noastra .
De ce speram acest lucru ?
Pentru ca spunem ADEVARUL si NUMAI ADEVARUL , pe care-l putem demonstra cu probe .
In curand va incepe procesul martorilor mincinosi si procesul politistilor corupti .
Speram ca Dumnezeu si justitia romana nu va mai permite ca minciuna , faptele de coruptie si ilegalitatile din acest caz sa fie ascunse .
Forumul DGA
forum.mai-dga.ro/viewtopic.php?t=4
Site-ul -Aparati drepturile
pic6.piczo.com/aparatidrepturile/?g=22476592&vsrc=preview
Site-ul aparatidrepturile

Cu sinceritate Mihalcea Catalina din Petrosani

Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost
Fosta membra 9am.ro

16019 mesaje

Postat pe: 13 Iulie 2009, ora 09:03

O DOVADA A VINOVATIEI PROCURORULUI ( Cazul Mihalcea ))

Nu stiu cati romani au crezut povestea familiei mele ,scrisa pe acest forum , dar le spun celor care nu au dat crezarea acestui caz plin de FAPTE ILEGALE si ACTE DE CORUPTIE ca toata povestea este foarte adevarata . Azi voi face public un fals savarsit de procurorul Nicodim Ioan, fals pe care justitia se face ca nu-l vede si il considera nevinovat de toate faptele ilegale pe care le-a savarsit cu intentie , impotriva unui tanar onest si cu un comportament foarte bun in societate .

AUDIEREA DIN DATA DE 9 MARTIE 2005 LA
PARCHETUL PETROSANI

In data de 9 martie 2005 la Parchet au fost audiati urmatoarele persoane :

- Familia Mihalcea : Mihalcea Andrei Iulian , Mihalcea Catalina , Mihalcea Olavi .
-Argeseanu Cosmin Valeriu .

Budala Luminita si Jerca Maria Andreea NU au fost audiate in aceasta zi de 9 martie 2005 , dar din declaratiile acestora reiese ca ele au fost audiate in aceasta zi . Noi , familia Mihalcea , am fost prezenti inca de la ora 8 ,00 pana dupa amiaza tarziu si de aceea stim acest fapt .
Jerca Maria , fiind martorul nostru in acest caz .
Budala Luminita este o martora mincinoasa ,angajata de Argeseanu pentru al ajuta mintind pentru el . Argeseanu in aceasta zi a fost insotit la Parchet de sotia si nicidecum de Budala Luminita . De aceasta persoana am luat cunostinta ca este martor in proces tocmai in fata instantei Tribunalului Hunedoara , nicidecum in faza de urmarire penala , asa cum prevede legea .
Primul care a fost invitat in biroul d-lui procuror a fost Argeseanu Valeriu Cosmin. , apoi am fost invitati noi , fam Mihalcea , in biroul d -lui procuror Nicodim Ioan . Ni s-a adus la cunostinta acuzarea , dupa care Mihalcea Catalina a avut o discutie in contradictoriu cu privire la acuzare, cu dl procuror , fiind prezenta si d-na avocat, Cosma Sonia .
Apoi Mihalcea Andrei a fost invitat in alt birou , pentru a scrie declaratia, iar Mihalcea Catalina si Mihalcea Olavi ramanand in biroul d-lui procuror pentru a scrie si ei declaratiile .
Declaratiile date pe parte civila , ( in privinta daunelor ) )ale familiei Mihalcea au avut loc in alta zi, decat in data de 9 martie 2005 .
Daca veti da o mare atentie orelor consemnate pe toate declaratiile veti constata ca dl procuror a infaptuit un fals in inscrisuri oficiale ,cu buna stiinta , aducandu-ne mari prejudicii morale si materiale . Aceste ore se suprapun unele cu altele .

ARGESEANU VALERIU a dat declaratia de parte vatamata ,dactilografiata
Declaratie de inculpate nu are .
Inceputul audieri ; ora 10,10
Sfarsitul audieri ; ora 10,40

MIHALCEA ANDREU IULIAN ; declaratie scrisa olograf de invinuit
Inceputul audier i; 10,30
Sfarsitul audieri ; 11,00
Declaratia pe parte civila .
Inceputul audieri ;12,20
Sfarsitul audieri ; 12,23

MIHALCEA CATALINA ; declaratie scrisa olograf de invinuit
Inceputul audieri ; 11,55
Sfarsitul audieri ; 12,55
Declaratia pe parte civila . Audierea are loc la o saptamana dupa data de 9 martie 2005
Inceputul audieri ; 11;40
Sfarsitul orei de audiere nu este consemnata

MIHALCEA OLAVI ;declaratie scrisa olograf de invinuit
(data in acelasi timp cu Mihalcea Catalina )
Inceputul audieri ;
Sfarsitul Audieri ;
Declaratia pe parte civila . Audierea are loc la o saptamana dupa data de 9 martie 2005

Inceputul audieri ;12,00 .
Sfarsitul audieri ;12,02
Mortora Budala Lumnita (martor mincinos , care nu a fost la locul faptei ) este o martorã apãrutã doar la judecata în primã instantã si care a fost audiatã de procurorul Nicodim Ioan dupã ce au fost audiate toate celelalte persoane, inclusiv dupã Jerca Andreea. Dovada acestui fapt stã seria declaratiilor acestora, care sunt astfel:
Jerca Andreea ; seria C nr. 0138387;
Budalã Luminita ; seria C nr. 0138388.

BUDALA LUMINITA ; declaratie olografa scrisa de dl procuror
Inceputul audieri ; 10,50
Sfarsitul audieri ; 11,05

JERCA MARIA ANDREEA ; declaratia olografa scrisa de dl procuror
Inceputul audieri ; 12,00
Sfarsitul audieri ; 12,35

Dupa cum a falsificat domnul procuror declaratiile reiese ca , noi familia Mihalcea , prima data am dat declaratia pe parte civila , solicitand daune morale si apoi am dat declaratiile de invinuiti si parti vatamate , ceea ce este ilegal si incorect .

Fosta membra 9am.ro

16019 mesaje

Postat pe: 13 Iulie 2009, ora 12:00

Monica Iacaob Ridzi nu este nici primul si cu singuranta nici ultimul ministru cercetat penal. Lista "suspectilor" se intinde pe parcursul multor ani si guvernari.

Va prezentam un top al fostilor ministri "infractori" si cateva detalii in privinta acuzatiilor si dosarelor acestora.

* 1. ADRIAN NASTASE, prim-ministru 2000-2004; 4 dosare - fostul premier, actual deputat, nu pare sa fie aproape de "pedeapsa":

- Zambaccian 1: Fostul premier trebuie sa justifice provenienta unor geamuri de tip termopan si a mai multor materiale de constructie pentru locuintele sale.
- Zambaccian 2 (disjuns din primul): Nastase este cercetat alaturi de fostul ministru al transporturilor si constructiilor Miron Mitrea (PSD) si se refera la modul in care au fost facute anumite numiri in functii publice.
- Trofeul Calitatii: Acest dosar tocmai a fost blocat din motive procedurale in instanta si se refera la banii folositi de Nastase in cursa prezidentiala din 2004, pe care a pierdut-o in fata principalului sau adversar politic, Traian Basescu.
- Matusa Tamara: Fostul premier social-democrat este chemat sa dea explicatii in legatura cu o mostenire de 1 milion de dolari despre care a spus ca ar fi primit-o de la Tamara Cernasov, matusa sotiei sale.

* 2. MIRON MITREA, ministrul Transporturilor 2000-2004; 3 dosare - cercetat pentru savarsirea infractiunilor de luare de mita, instigare la fals in inscrisuri oficiale si uz de fals. Pe langa acestea, Mitrea e suspectat de implicare in afacerea "Necolaiciuc". In cel de-al treilea dosar, "Caltabosul", Mitrea este acuzat de trafic de influenta.

* 3. CODRUT SERES, ministrul Economiei 2004-2007; 2 dosare - cercetat pentru complot si subminarea economiei nationale in dosarele Electrica Muntenia Sud si Hidroelectrica.

* 4. GEORGE COPOS, fost vicepremier 2004-2006; 1 dosar - cercetat in dosarul Loteria, alaturi de presedintele fondator al PC Dan Voiculescu si de fiica acestuia Camelia Voiculescu, pentru spalare de bani si fals.

* 5. NAGY ZSOLT, ministrul Comunicatiilor 2004-2007; 1 dosar - DNA a deschis in septembrie 2006 un dosar penal cu privire la legalitatea unor achizitii publice realizate de Compania Nationala Posta Romana, la legalitatea unor asocieri ale acestei institutii sau ale angajatilor sai, in diferite societati comerciale si cu privire la posibila fraudare a patrimoniului public si privat al statului, ca urmare a acestor activitati.

* 6. PAUL PACURARU, ministrul Muncii 2007-2008; 1 dosar – suspectat de DNA pntru luare de mita, deoarece l-ar fi rugat pe liderul PNL Gorj, Ilie Morega, sa intervina pe linga directorii Societatii Nationale a Lignitului Oltenia si complexurilor energetice Turceni si Rovinari sa-i acorde contracte pentru perfectionare profesionala societatii Intratest, firma lui Mihnea Pacuraru, fiul ministrului.

* 7. TUDOR CHIUARIU, ministrul Justitiei aprilie-decembrie 2007; 1 dosar - este acuzat in dosarul "Posta" ca ar fi avizat Ordonanta prin care un teren din patrimoniul public al statului a fost trecut in cel privat, in scopul facilitarii asocierii Postei Romane cu societati comerciale in vederea vinzarii respectivului treren. Procurorii banuiesc ca avizarea a avut ca efect posibila fraudare a patrimoniului statului.

* 8. DECEBAL TRAIAN REMES, ministrul Agriculturii 2007; 1 dosar - "Caltabosii si palinca" - acuzat de luare de mita. Remes este acuzat de procurori ca a luat mita 15.000 euro, caltabosi si palinca de la Ioan Muresan, pentru a aranja o serie de licitatii in favoarea omului de afaceri Gheorghe Ciorba. Remes a fost filmat in timp ce lua plicul cu bani.

* 9. VICTOR BABIUC, ministrul Apararii Nationale 1996-2000; 1 dosar - dosarul in care este acuzat de mita si abuz in serviciu are ca obiect doua schimburi de terenuri dintre MApN-ul condus de Babiuc si Gigi Becali, care s-a ales cu 30 de ha in cartierul Pipera, parte din acestea fiind vindute ulterior fiicei lui Babiuc.

* 10. NICOLAE VACAROIU, prim-ministru 1992-1996; A fost cercetat in dosarul Jimbolia deschis de Parchetul General in 2000 privind incalcarea embargoului asupra carburantilor, impus de ONU Iugoslaviei. Cercetarea nu a putut progresa pentru ca Vacaroiu avea imunitate parlamentara. Dupa alegerile din 2000 dosarul Jimbolia a fost inchis.

Facem exceptie de la "regula" si va oferim un loc in plus in top, in persoana ministrului Tineretului si Sportului, Monica Iacob Ridzi.

* 11. MONICA IACOB RIDZI - cea mai noua prezenta pe lista ministrilor penali, actualul ministru al Tineretului este acuzata de delapidare de fonduri si abuz in serviciu, prin atribuirea contractelor de publicitate pentru "Ziua Tineretului", insumand 500.000 euro.

Guvernul Boc - ministrii cu "fals in declaratii"

ANI investigheaza 8 ministrii din Cabinetul Boc, verificand modul de dobandire a averii de catre acestia. Potrivit Coalitiei pentru Romania Curata acesti ministrii sunt: ministrul Economiei, Adriean Videanu (PD-L), ministrul Transporturilor, Radu Berceanu (PD-L), ministrul Agriculturii, Ilie Sarbu (PSD), ministrul Finantelor, Gheorghe Pogea (PD-L), ministrul Justitiei, Catalin Predoiu (independent), ministrul Apararii, Mihai Stanisoara (PD-L), ministrul de Interne, Dan Nica (PSD).

Autor: Alexandra Grindean

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 13 Iulie 2009, ora 15:12

Cum DRACU tara asta a devenit corupta peste noapte. Din acele mici atentii, care erau mai mult simbolice, peste noapte, o tara intreaga a devenit corupta.
Concluzia:
Rominia sau Rom ania, Nu este corupta. ci noaptea are ceva cu noi.

Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
opris_anna_maria

228 mesaje
Oras: Oradea

Postat pe: 13 Iulie 2009, ora 16:56

De la: nastasemihail, la data 2009-07-13 15:12:07Cum DRACU tara asta a devenit corupta peste noapte. Din acele mici atentii, care erau mai mult simbolice, peste noapte, o tara intreaga a devenit corupta.
Concluzia:
ASTA E GUVERNUL SI PARLAMENTUL

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 13 Iulie 2009, ora 17:02

De la: opris_anna_maria, la data 2009-07-13 16:56:02
De la: nastasemihail, la data 2009-07-13 15:12:07Cum DRACU tara asta a devenit corupta peste noapte. Din acele mici atentii, care erau mai mult simbolice, peste noapte, o tara intreaga a devenit corupta.
Concluzia:
ASTA E GUVERNUL SI PARLAMENTUL

Astia confunda economia de piata cu coruptia. Relatiile libere de piata sint confundate cu coruptia. In loc sa fi facut repede reguli ptr a evita problemele, au lasat relatiile astea la voia intimplarii ca sa-si faca ei averi. Si acum ar vrea militarie, cind se stie la ce duce militaria in toate domeniile.

gabymarinescu_pulsar

375 mesaje

Postat pe: 13 Iulie 2009, ora 23:27

De la: bilbe, la data 2008-12-28 12:04:47sa scapam intai de BASESCU ,marele excroc jomgleor farsor

Si sa punem in locul lui pe POPONET(Nastase),e mai bun?!?Sau pe prostanacul ala de Geoana,sau obraznicatura aia de Ponta?

lorduljohn

499 mesaje
Postat pe: 14 Iulie 2009, ora 01:18

Exista o singura solutie majora: Imparatul Traian sa-si retraga cohortele aduse din aia mica pe terotoriul Daciei Romana. Contrar parerii unor colegi de pe forum , aceste cohorte au fost formate din , banditi, talhari si hoti . Deci prin retragerea acestora si a urmasilor lor in linir directa.Solutia minora : BOMBA ATOMICA !
tOATE CELE BUNE !

Fosta membra 9am.ro

1276 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 14 Iulie 2009, ora 01:29

marite lord....relax...!

meduza

51 mesaje
Oras: Craiova

Postat pe: 14 Iulie 2009, ora 19:05

De la: lucian_stoian_1968, la data 2008-12-27 15:15:42Sa se nasca un nou Vlad Tepes

si eu vreau,dar printre atatia corupti..................

Fosta membra 9am.ro

101 mesaje

Postat pe: 15 Iulie 2009, ora 10:55

De la: gabymarinescu_pulsar, la data 2009-07-13 23:27:28
De la: bilbe, la data 2008-12-28 12:04:47sa scapam intai de BASESCU ,marele excroc jomgleor farsor

Si sa punem in locul lui pe POPONET(Nastase),e mai bun?!?Sau pe prostanacul ala de Geoana,sau obraznicatura aia de Ponta?

Draga "Gaby", imi dau lacrimile cand te exprimi folosind cuvantul "poponet". Ce vremuri..., pana in 2004 ai pupat popoul viitorului presedintei Basescu, iar acum esti tucator fruntas la gaoaza prezidentiala Base. Cum se schimba omul...

Administraþia prezidenþialã confirmã faptul cã noþiunile de „pãsãricã” ºi „þigancã împuþitã” aparþin exclusiv preºedintelui Bãsescu ºi folosirea acestora nu reprezintã un abuz de limbaj.
vladidec

851 mesaje

Postat pe: 15 Iulie 2009, ora 14:36

De la: memo, la data 2009-07-15 10:55:12

Draga "Gaby", imi dau lacrimile cand te exprimi folosind cuvantul "poponet". Ce vremuri..., pana in 2004 ai pupat popoul viitorului presedintei Basescu, iar acum esti tucator fruntas la gaoaza prezidentiala Base. Cum se schimba omul...

Indiferent de alte postari, acum sunt deacord cu tine 1000%, dar nu legat de gaby in mod special, ci de toti ce i-au votat pana acum, de ce va mai mirati ? nu sti'ai ce votezi ?...

Astepti ca OAMENI MARI sa se nasca din partidele politice existente ? Daca nu, acorda-ne 2 minute din viata ta si vezi cum poti schimba totul ! >>www.plr.orgdominus.ro & www.orgdominus.ro
Fosta membra 9am.ro

101 mesaje

Postat pe: 15 Iulie 2009, ora 18:12

De la: vladidec, la data 2009-07-15 14:36:23
De la: memo, la data 2009-07-15 10:55:12

Indiferent de alte postari, acum sunt deacord cu tine 1000%, dar nu legat de gaby in mod special, ci de toti ce i-au votat pana acum, de ce va mai mirati ? nu sti'ai ce votezi ?...

Eh, vladidec,vladidec, esti sugubat ! "Scotandu-l" pe Gaby din ecuatie strici decorul cozii formate la gaoaza prezidentiala. Ai observat ca a intrat cu totul si vrei sa-l ajuti sa ia o gura de aer?Mare atentie ca naravul deja il are in sange si nici nu vei sti cand iti va trage izmenele in jos.

costelaeg

170 mesaje
Postat pe: 15 Iulie 2009, ora 21:14

pai cel mai simplu in Romania dupa cat se obseva este "BAZOUKA "
numai asa scapam de hahalerele astea de guvernanti care nr sug sangele ca niste lipitori.

9am078160

3 mesaje

Postat pe: 16 Iulie 2009, ora 10:36

MINISTRUL JUSTITIEI SA FIE UN FEL DE VLAD TEPES, LA FEL PRESEDINTII TRIBUNALELOR, IAR PARLAMENTUL SA APROBE LEGI F.DURE . SA FIE URMARITA SI APLICAREA LEGILOR , IAR NERESPECTAREA LOR SA FIE PEDEPSITA F.F.F.DUR PENTRU TOTI CETATENII....SA SE STIE DE FRICA NERESPECTARII LEGII DE LA VLADICA LA OPINCA.

umblataprinlume

72 mesaje
Oras: Constanta

Postat pe: 16 Iulie 2009, ora 21:31

Pacat si trist ca in EU inchisorile sant un fel de statiune de lux unde f multi ravnesc sa-si petreaca macar timpul de iarna cand afara-i frig....
Vedeti cum functioneaza systemul de pedepse in Singapore unde criminalitatea este f. f. f. scazuta:
www.youtube.com/results?search_query=punishments+in+singapore&se...
www.youtube.com/results?search_query=corporal+punishment+scenes&...+
Sau in Saud Arabia:
www.youtube.com/results?search_query=punishment+in+saudi+arabia&...+
Sau in cateva tari Islamice:
www.youtube.com/results?search_query=punishment+in+islam&search_...+

favorita nr.1
lyly

500 mesaje
Oras: Petrosani

Postat pe: 19 Iulie 2009, ora 10:55

Raspunderea magistratilor

cristidanilet.wordpress.com/2008/04/05/raspunderea-magistratilor/

In ultima vreme tot mai mult se discuta despre raspunderea magistratilor pentru solutii gresite (de ex, Sfin). Ca sa nu se aplice dictonul `multi vorbesc, putin cunosc`, am zis ca nu ar fi rau sa prezint sistemul de raspundere al magistratilor:

a. Pentru comiterea de infractiuni in cursul solutionarii unui proces, magistratii raspund ca orice persoana (ex. pentru fals sau pentru coruptie – sunt deja magistrati cercetati/condamnati pentru infractiuni din aceste categorii): aceasta inseamna un proces obisnuit: dosar la parchet, judecata penala, eliminare din sistem ca urmare a condamnarii.

Dispozitii speciale sunt doar cele din art. 95 al Legii 303/2004 (1) Judecatorii, procurorii si magistratii-asistenti pot fi perchezitionati, retinuti sau arestati preventiv numai cu incuviintarea sectiilor CSM. (2) In caz de infractiune flagranta, judecatorii, procurorii si magistratii-asistenti pot fi retinuti si supusi perchezitiei potrivit legii, CSM fiind informat de indata de organul care a dispus retinerea sau perchezitia.

b. Pentru comiterea unei abateri disciplinare:

Conform art. 99 din Legea 303/2004 sunt abateri disciplinare: a) incalcarea prevederilor legale referitoare la declaratiile de avere, declaratiile de interese, incompatibilitati si interdictii privind judecatorii si procurorii; b) interventiile pentru solutionarea unor cereri, pretinderea sau acceptarea rezolvarii intereselor personale sau ale membrilor familiei ori ale altor persoane, altfel decat in limita cadrului legal reglementat pentru toti cetatenii, precum si imixtiunea in activitatea altui judecator sau procuror; c) desfasurarea de activitati publice cu caracter politic sau manifestarea convingerilor politice in exercitarea atributiilor de serviciu; d) nerespectarea secretului deliberarii sau a confidentialitatii lucrarilor care au acest caracter; e) nerespectarea in mod repetat si din motive imputabile a dispozitiilor legale privitoare la solutionarea cu celeritate a cauzelor; f) refuzul nejustificat de a primi la dosar cererile, concluziile, memoriile sau actele depuse de partile din proces; g) refuzul nejustificat de a indeplini o indatorire de serviciu; h) exercitarea functiei cu rea-credinta sau grava neglijenta, daca fapta nu constituie infractiune; i) efectuarea cu intarziere a lucrarilor, din motive imputabile; j) absentele nemotivate de la serviciu, in mod repetat; k) atitudinea nedemna in timpul exercitarii atributiilor de serviciu fata de colegi, avocati, experti, martori sau justitiabili; l) neindeplinirea obligatiei privind transferarea normei de baza la instanta sau parchetul la care functioneaza; m) nerespectarea dispozitiilor privind distribuirea aleatorie a cauzelor; n) participarea directa sau prin persoane interpuse la jocurile de tip piramidal, jocuri de noroc sau sisteme de investitii pentru care nu este asigurata transparenta fondurilor in conditiile legii.

Sanctiunile se aplica de sectiile CSM, si conform art. 100 acestea pot fi: a) avertismentul; b) diminuarea indemnizatiei de incadrare lunare brute cu pana la 15% pe o perioada de la o luna la 3 luni; c) mutarea disciplinara pentru o perioada de la o luna la 3 luni la o instanta sau la un parchet, situate in circumscriptia aceleiasi curti de apel ori in circumscriptia aceluiasi parchet de pe langa aceasta; d) excluderea din magistratura.

c. Pentru erori judiciare comise (art. 96 din Legea 303/2004 si art 504-507 C.pr.pen.)

c.1. in penal: sunt 2 situatii cand persoanele au dreptul la despagubiri:

- cel care a fost condamnat definitiv pe nedrept si in urma unei hotarari in rejudecare (prin revizuire) a fost achitat definitiv

- cel care a fost arestat/detinut sau i s-a interzis sa paraseasca tara/localitatea, are dreptul la despagubiri numai daca ilegalitatea masurii s-a stabilit de un procuror (ex. a primit SUP sau IUP) sau judecator (ex. l-a considerat nevinovat)

Pesoana in cauza/mostenitorii actioneaza statul in judecata prin Minsiterul Finantelor in termen de 18 luni, care va plati o suma de bani sau o renta viagera. Actiunea in regres a statului e obligatorie: banii trebuie recuperati de la magistrat/alta persoana generatoare de daune (ex politist care a fortat marturia unui martor vital, grefier care a sustras o proba importanta) daca a actionat cu rea credinta sau grava neglijenta.

c.2. in civil: daca s-a dat o hotarare, care a ramas definitiva dar constituie o eroare, mai intai trebuie sa se obtina o hotarare de condamnare a judecatorului pentru comiterea unei infractiuni sau de sanctionare a lui de CSM pt comiterea unei abateri disciplinare, pentru o fapta care a generat acea eroare (de ex, sustragerea unor acte din dosar, neanalizarea unor probe definitorii precum cea ADN); apoi se face o actiune de justitiabilul pagubit contra statului roman, reprezentat de Ministerul Finantelor.

Dupa ce Statul pierde si despagubirea e platita, statul se poate indrepta cu o actiune in despagubiri impotriva judecatorului sau procurorului care, cu rea-credinta sau grava neglijenta, a savarsit eroarea judiciara cauzatoare de prejudicii. Reau-credinta sau grava neglijenta se vor demonstra in cursul procesului respective. Aceste actiuni trebuie introduse insa in termenul de un an.

c.3. Pentru condamnari la CEDO (OG nr. 94/1999, art. 507 C.pr.pen
In situatia in care statul roman a fost condamnat de catre o instanta internationala, actiunea in regres impotriva aceluia care, cu rea-credinta sau din grava neglijenta, a provocat situatia generatoare de daune, este obligatorie. Asadar Ministerul Finantelor trebuie sa deschida un proces. In acel proces, din actiunea in regres, trebuie demonstrata reaua credinta si grava neglijenta.

Ramane nelamurit cine sau cum se stabileste aceasta. Juristii de la Finante fiind destul de timizi, pana acum au cerut CSM sa verifice aceasta, si li s-a dat cu flit, raspunzandu-li-se ca raspunderea patrimoniala a magistratilor vine in contradictie cu independenta justitiei. La ultima sedinta, CSM a venit cu o idee si mai hazlie: cica MEF sa faca plangere la Parchet.

Fosta membra 9am.ro

6780 mesaje
Postat pe: 19 Iulie 2009, ora 11:13

De la: marian_bd_rotaru, la data 2008-12-17 11:11:03Simplu : hotii si excrocii sa fie spanzurati . Sa stea atarnati de copacii de pe marginea drumului si sa - i manance ciorile .

Da,exista insa o mica problema.Se spune ca violenta este ultimul refugiu al incompetentei ....

Fosta membra 9am.ro

6780 mesaje
Postat pe: 19 Iulie 2009, ora 11:33

De la: terente, la data 2008-12-17 10:41:59
Solutia cea mai simpla:: O organizatie militara cetateneasca la nivel de tara, care sa se ocupe cu rapirea imbuibatilor si a familiilor lor, si prin folosirea de metode foarte normale sa fie judecati de un tribunal ad-hoc, in timp ce "mosiile" lor sunt pustiite prin foc!

Sa fereasca Dumnezeu tara de mase dezlantuite care fac tribunale ad-hoc si au ocazia sa-si arate prostia,violenta ,instinctele josnice fara a raspunde pentru aceste lucruri.Nu cred ca in istoria lumii a existat ceva mai ingrozitor, decat masele de oameni dezlantuite in numele unor idei frumoase.Asa a fost si la Revolutia Franceza cand in numele "libertatii,egalitatii,fraternitatii" gloatele de imbecili au putut sa omoare,sa fure si sa violeze legal ,asa a fost si la cea bolsevica cand in numele egalitatii i-au omorat pe cei care chipurile i-au furat secole la rand,asa a fost si cand nemtii s-au retras din Paris si chipurile poporul a putut pedepsi colaborationistii (toate javrele devenisera luptatori antinazisti insetati de dreptate chipurile dar mai ales de dorinta de a face rau altora fara a raspunde pentru faptele lor) ,asa a fost si vanatoarea de vrajitoare , asa va fi mereu cand masele se apuca ele sa faca ordine si dreptate.Organizatiile de acest gen ,militiile proletare,trebuiesc -exact ca in bancul cu indianul care a vazut trenul venind catre el- starpite cat sunt inca mici .

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 20 Iulie 2009, ora 02:48

Are cineva o cheie de 22? imi trebuie la apa. Prin net.

vladidec

851 mesaje

Postat pe: 20 Iulie 2009, ora 14:17

Hitler : "Nici o tara nu se va ridica la fel de mult cum am facut-o noi ( Germania), decat prin sacrificii si lupta, daca trebuie sa-i oblig sa inteleaga, nu voi evita inveci ! ".

Hoooo nu da cu parul, ci ma refer doar la acest citat ! Cine a zis ca adevarul nu doare cateodata ???

Fosta membra 9am.ro

981 mesaje
Postat pe: 21 Iulie 2009, ora 21:13

romtar

1 mesaj
Postat pe: 21 Iulie 2009, ora 20:39 Modifica Citeaza Raspunde

romtar

1 mesaj
Postat pe: 15 Iulie 2009, ora 07:56 Citeaza Raspunde

TINETI MINTE ACESTE CATEVA (ZECI DE ) CUVINTE:
Acest topic a ajuns la pagina 25 fiind lansat ca persiflare, in ironie si bascalie de catre o caprita ignoranta care mehaie cand si cand provocari s incearca sa incite, sa excite si sa invrajbeasca topicuri si cu diferite teme despre care, in ignoranta de care da dovada, nu are opinii, argumente...ci doar venin, o intreaga punga de venin din glanda complexelor si prejudecatilor. Acest sarpe femela se numeste conspirativ CAMELYA din Mangalia si are si alte pseudoidentitati (ca si 666PETRE VFLORIN PREDA care citit in oglinda sau VLADIDEC...). Camelya (prenume real al unei functiionare din Primaria Mangalia) a intiat acest topic imediat dupa lansarea in aprilie-mai a candidatului Radu Duda, in cursa pentru Cotroceni. Pe zi ce ce trece observam ca acest topic tot creste, pagina cu pagina desi a plecat din gluma proasta a unei ignorante. Acest topic va creste cu tot mai mare repeziciune pe masura ce candidatura Principelui Radu este luata in serios si personalitatea acestuia este cunoscuta si mediatizata. Cine a urmarit ascensiunea din cvasianonimat a presedintelui Obama va intelege mai bine fenomenul... iar dupa alegeri si ocuparea fotoliului prezidential de catre ASR Principele Radu, in toamna, topicul dedicat ironic, inconstient si in bataie de joc de catre Camelya de la primaria Mangalaia va depasi in timp recortd, ca volum de pagini si consistenta a comentariilor, topicul dedicat Bsescului cel de toate scandalurile si sforaraiele a carui imagine acum confuza se altereaza de la zi la zi intr-o perioada critica, de criza economica, politica si MORALA. Exista o conspiratie anti-Basescu, nu uitati! Hidra securisto-financiarda nu iarta esecul de a nu fi reusit sa il suspende pe cotrocean, din functia de sef al statului, in urma cu 3 ani cand incerca sa devina total, suprem si de nestavilit in pofta de putere si manipulare a maselor. Este un profesionist...
Dar daca Basescu nu va mai candida, din motive tot mai evidente de erodare, de uzura si compromitere a imaginii sale populare si populiste de stadion, de bodega, de taifas la sarbatori populare la tara cu bai de multime regizate de catre primarii de partid, de macinare prin scandalurile (initriate de catre adversarii mediatici din trusturi), scandaluri legate de Eba, Ridzi, Udrea si cate vor mai urma, Geoana si Antonescu nu vor avea mari sanse, lipsiti de personajul spre care isi vor fi reglat tirul: Basescu!
O confruntare a unuia dintre acesti "poiliticieni" marioneta cu Radu Duda le-ar fi fatala. Doar si fiindca electoratul chiar s-a saturat de (astfel de) politicieni, de politicieni in general.
Cineva sa faca pariurile! Eu imi sustin vehement punctul de vedere, optiunea, "premonitia" si, daca exista amatori, pariez contra cui doreste (cu exceptia indivizilor cameleonico-poilitici si cu multiple identitati electronice, paranoide, psihotice de genul 666 PETRE FLORIN PREDA, alias ADERP_NIROLF_ERTEP999) si a altor debili si labili care se reproduc pe topicuri si se manifesta cu un pronuntat extremism, cu un radicalism malefic, de tip neonazist, postand sub mai multe identitati care au in comun si il tradeaza pe individ prin ura, minciuna si violenta, prin jocuri murdare, din ce in ce mai murdare. Ma rog...
Va propun, asadar, un pariu. In fapt nu fac decat o provocare pentru tema acestui topic. Se pare ca a inceput sa "creasca" deja cu o...pagina pe zi.

Redau mai jos atitudinea laudabila a unui coleg de topic, ca reactie la textul (nneajustat de mai sus). Va asigur ca pot reveni la liumbajul decent, la dialogiul civilizat, fara injurii, in masura in care luati atitudine si eliminati prin optiune si atitudine personajele care provoaca si intretin vrajba, dihonia, personaje de genul celor amintite (pentru demascare) in randurile de mai sus.
Imi cer iertare fata de doamne si domnisoare, fata de adevaratii domni din aceasta comunitate pentru unele cuvinte fara lesa si zgarda.

Raporteaza abuz de limbaj

eugenb

87 mesaje
Postat pe: 15 Iulie 2009, ora 13:35 Citeaza Raspunde

Uite usere "romtar" ca se poate discuta si fara sa folositi cuvinte "suburbane". Ca suntem sau nu de acord cu ce sustine un alt forumist este ceva normal. Anormal este cand lasam ... "nervii:" sa gandeasca si sa se exprime in locul nostru. Felicitari ! Va doresc, sa puteti sa va abtineti si in viitor la folosirea expresiilor care nu-si au locul pe acest forum..
Inca o data va spun : FELICITARI ! BRAVO ! ASA DA !

Fosta membra 9am.ro

16019 mesaje

Postat pe: 22 Iulie 2009, ora 08:32

Geoanã gireazã o fabricã de prostãnaci

Vreþi sã ºtiþi de ce nu o sã iasã România niciodatã cu adevãrat din crizã? Uite de-asta, cã dacã se apucã unul sã facã o chestie bunã, vin zece ºi-i dau în cap, mânaþi fiecare de interesul lui. Nu înþeleg de unde alba-neagra asta cu diplomele de la Spiru Haret. Sunt valabile diplomele incriminate pânã mai ieri de Ecaterina Andronescu? Nu sunt. Bun, ca sã nu se spunã cã þi-ai bãtut joc de viaþa unui tânãr, îl pui sã mai dea o datã examen, poate omul chiar a învãþat ceva. Dar nicidecum nu închizi ochii ca ºi cum legea ar fi ceva opþional. Astãzi PSD a decis cã nu se anuleazã nici o diplomã ºi cã nu se mai dã nici un examen, în ciuda celor hotãrâte de ministrul Educaþiei, adicãtãlea omul pe care acelaºi PSD l-a pus în funcþie, ceea ce îl recomanda, cel puþin oficial, ca fiind cel mai bun produs al partidului în materie de educaþie.

Înþeleg, când vine vorba de strategii e nevoie de o politicã corelatã cu cea a partidului, dar în cazul de faþã ce treburi avea el, partidul, altele decât cã îl va prezenta pe Mircea Geoanã drept candidat la prezidenþiale, în toamnã ºi cã Spiru Haret rotunjeºte veniturile unor membrii de vazã ( spun Adrian Pãunescu ºi cred cã e suficient)? Oare atât de greu sã fie sã te abþii de la populisme ºi intervenþii? Mda, probabil cã mai degrabã le-ai tãia o mânã decât sã-i dezveþi.

Nu mai comentez nimic despre prestaþia Ecaterinei Andronescu. Dacã aproape îmi devenise simpaticã datoritã îndârjirii cu care ºi-a apãrat punctul de vedere -mie mi se pãrea foarte just-, rãzgândirea de dupã ºedinþa PSD o descalificã, iar faptul cã n-a avut demnitatea de a demisiona o face odios de…nici nu ºtiu cum sã-i zic. Aº vrea sã ºtiu ce le va rãspunde oamenilor daþi afarã din examenele de titularizare pe motiv de diplome marca Spiru Haret. Cum îi va împãca pentru cã au pierdut un an, cum le va explica abrambureala. Doar porecla nu cred cã o va scuza.

În fine, ziceam cã nu comentez despre Ecaterina Andronescu. Mã întorc la PSD ºi la ieºirea din crizã. De fapt, nu la PSD, la toate partidele, cã nici cu PDL sau PNL nu mi-e ruºine. Citeam în Ziarul Fianciar de astãzi o comparaþie între Ungaria ºi România. Acolo se taie din pensii. Cine de aici ar avea curajul sã propunã asta mãcar. Vorbeºti prostii, nene, o sã ziceþi, dracu’ îi mai voteazã? Dracul nu, cã nu ºtiu dacã are buletin valabil, dar fraierii ãºtia care muncesc în sistemul privat? Nu cumva, dacã lucrurile s-ar miºca mai cu talent în þara asta, poate le-ar veni ºi lor cheful de vot? Da, vorbesc prostii, carpe diem e singura filosofie a politicianului român. De fapt, furare diem (sã mã iertaþi dacã greºesc, dar nu prea am avut cu cine sã exersez latina învãþatã în liceu). Geoanã, cã pe el l-am pus în titlu, putea sã fie altceva decât ne-a obiºnuit pânã acum. Speranþe deºarte, gândul la voturile pe care le-ar fi putut pierde de pe urma scandalului Spiru Haret l-a þinut prea ocupat. Dacã se oprea puþin din calculat, poate cã s-ar fi gândit cã se va gãsi cineva care sã nãscoceascã ideea cã a girat o fabricã de prostãnaci*. Mãcar atât, dacã despre garantarea normalitãþii nu putem vorbi.

*Cu scuzele de rigoare pentru cei jigniþi pe nedrept, dar învãþãmântul la distanþã este o chestiune ce aduce a glumã în România. Iar un nou examen, dat “pe bune”, aºa cum decisese ministrul Educaþiei, era o ocazie pentru absolvenþii în cauzã sã scape de eticheta pe care intenþionat le-am aplicat-o la grãmadã.

9am043133

20 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 23 Iulie 2009, ora 20:59

La prima vedere a acestui pasaj toti santem deacort ca hotii si coruptii sa fie spanzurati impuscati etc.Dar cine sa fie judecatorii?Cine sa spuna ca un medic trebuie sa primeasca un salariu mai mare decat un muncitor necalificat ;cine sa stabileasca de ce un amarat a furat o gaina iar un smecher dou sau trei uzine si baza materiala a fostelor SINDICATE s.a.m.d. PE CINE ALEGEM JUDECATORI SI CINE GARANTEAZA CA ACESTIA RAMAN IMPARTIALI?( Avem si azi judecatori)Sa formam asa zisele tibunale a maselor ,Ce vor face ele ? Cred ca vor face ceau facut cele istorice mentionate mai sus de anti vorbitorul meu.DECI CE E DE FACUT? Cine gaseste solutia?

vladidec

851 mesaje

Postat pe: 24 Iulie 2009, ora 08:40

O SA VEZI

razvan_rinder

19 mesaje
Oras: Braila

Postat pe: 6 August 2009, ora 14:38

Nimic mai simplu: se face rost de niste mitraliere, se aduc coruptii pe niste stadioane si se aseaza in sir indian iar mitralierele deschid focul si pa pa hoti, pa pa corupti.
Solutiile radicale sunt necesare in vremuri de criza!!!

Pagini: << 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului CUM SA PROCEDAM CA SA ELIMINAM Hotii SI CORUPTII!!!
Mergi la: