back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Cum sa procedam ca sa eliminam hotii si coruptii!!!

Pagini: << 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 >> Sari la pagina:

ursu_livia

281 mesaje
Oras: Lugoj

Postat pe: 21 Februarie 2009, ora 13:22

giobalot a scris:

citat:

"Tigani si Smecheri au putere sa omoara fara sa intri in puscarie ???"

DA asa este in actuala Romanaie condusa de tigani si smecherasi de dopi lei bucata.

Primul asasin ,rams in viata este tigan,el a omorat in dupa 22 dec. 1989 sute d eromani,in mineriade ainstigat la crima si violenta cu sloganuri criminal nazist-comuniste si iata ca este liber datorita unor magistrati la randul lor asasini si infractori.Cum altfel sa fie tiganii din satra lui decat ca si el , numitul Penu ion,alias iliescu ion.Alt tigan borfas si hot, nastase a drian,a acarui mama este tiganca de satra se ascunde tiganeste de justitiei,cum altfel sa fie tiganii romani decat asemeni lui?

Alti tigani de dincolo de prut vin si asasineaza In romania,iar judecatorii si procurorii il fac scapat, batjocorind o Sentinta penala definitiva.Cum latfel sa se comp[orte toti asasinii ,talharii ,romani si tigani decat cu multa violenta si infractionalitate ca doar judecatori asemeni numitei maria nICOARA II FACE SCAPATI SI PE EI?

Fosta membra 9am.ro

16019 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 21 Februarie 2009, ora 13:23

De la: luke, la data 2009-02-21 13:19:09IMPUSCATI,numai asa putem scapa aceasta tara,iar in problema guvernantilor si a politicienilor,singura rezolutie este importul de politicieni de afara si in acelasi timp infuzia de tineret in sistemul de guvernare,moarte tiganilor,DACHAU,AUSWITZ,BUG.......

Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost
Fosta membra 9am.ro

16019 mesaje

Postat pe: 21 Februarie 2009, ora 13:25

AUZI,BRE,CE-AI SPUS MATALE ACOLO SUNT NUME DE CIOCOLATA SAU FIRME DE TERMOPANE?INTREB SI EU CA VREAU SA STIU CAT MAI E SCORU'?

Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost
ursu_livia

281 mesaje
Oras: Lugoj

Postat pe: 21 Februarie 2009, ora 13:25

De la: luke, la data 2009-02-21 13:19:09IMPUSCATI,numai asa putem scapa aceasta tara,iar in problema guvernantilor si a politicienilor,singura rezolutie este importul de politicieni de afara si in acelasi timp infuzia de tineret in sistemul de guvernare,moarte tiganilor,DACHAU,AUSWITZ,BUG.......

De acord MOARTE tiganilor ,iliescu DIP ,nastase , clamparu,si altii cateva mii de tigani comunisto-ceausisto-iliisti.

Romania actuala comuinista este condusa d etigani ,tigani care au acaparat puterea in tara cu ajutorul romanasilor de doi bani bucata.

Fosta membra 9am.ro

16019 mesaje

Postat pe: 21 Februarie 2009, ora 13:26

De la: ursu_livia, la data 2009-02-21 13:25:24

De acord MOARTE tiganilor ,iliescu DIP ,nastase , clamparu,si altii cateva mii de tigani comunisto-ceausisto-iliisti.

Romania actuala comuinista este condusa d etigani ,tigani care au acaparat puterea in tara cu ajutorul romanasilor de doi bani bucata.

Fosta membra 9am.ro

16019 mesaje

Postat pe: 21 Februarie 2009, ora 13:27

SI BRUCAN[STAI CA ASTA-I MORT]ALTU' MAI TRAIESTE?

razvankyokushin

288 mesaje
Oras: Sibiu

Postat pe: 21 Februarie 2009, ora 14:11

De la: terente, la data 2008-12-17 10:41:59Avem la dispozitie puterea! Suntem multi, noi cetatenii! Trebuie sa ne trezim!
Putem afla relativ usor ce averi ilicite si-au facut politicienii, cel putin cei care au investit in Romania banii furati!

Solutia cea mai simpla:: O organizatie militara cetateneasca la nivel de tara, care sa se ocupe cu rapirea imbuibatilor si a familiilor lor, si prin folosirea de metode foarte normale sa fie judecati de un tribunal ad-hoc, in timp ce "mosiile" lor sunt pustiite prin foc!

Totul sa fie filmat si transmis publicului larg, sa vada ce patesc hotii!

Altfel nu s-ar mai putea, ei sunt atat de multi, si raspanditi ca un cancer...

O astfel de solutie radicala ar fi si rapida si cu rezultate vizibile!

Voi ce solutii ati avea?

asta se numeste terorism... dar nu le-ar strica...!

Fosta membra 9am.ro

1639 mesaje
Oras: Mangalia

Postat pe: 21 Februarie 2009, ora 18:07

Cum sa procedam ca sa eliminam hotii si corupti????????

Prin impushkare

getapitariu

12 mesaje
Oras: Suceava

Postat pe: 21 Februarie 2009, ora 19:30

Nu cred ca noi, cei mici putem face ceva. Corupria si spaga a ajuns in ziua noastra ceva natural, nici macar nu ne mai mira cand pentru a ni se face un serviciu trebuie sa platim mai mult decat e rezonabil. Cred ca aceasta plaga a intrat in singele prea multor oameni ca sa mai poata fi starpita.

lovin1

11 mesaje
Oras: Bacau

Postat pe: 21 Februarie 2009, ora 21:36

dar romani nu sunt in grad sa ceara drepturile de cetatean ....sa organizeze un asa ceva !!! mai trebuie 60 de ani minim

lov1
Fosta membra 9am.ro

207 mesaje
Postat pe: 21 Februarie 2009, ora 23:22

Da Vlad poate ca mai face ceva!

dorutu

52 mesaje
Postat pe: 22 Februarie 2009, ora 02:28

Buna seara dragilor
No eu sunt ungur[ Bozgor cum se spune pe aici ca o jignire:de ce?]Nu am multa scoala ,nu sunt un om cult ,dar cred ca nici D.Vadim si nici asa zisi domni de la UDMR[nu toti] ar trebui sa activeze in politica.Toti dar toti sunt la fel ,pe interes personal .Interesul National[aici intram si noi unguri] este doar o poveste de adormit copii[si vad ca aici pe forum sunt copii adormiti] .Va salut D.gigilipianu ,imi place cum scrieti [politica pasilor marunti etc.] cred ca si dv o practicati ,si daca toti membri PRM va semanau putin ,nu picati asa rau in alegeri.Domnule Ticu dv .acuzati toata etnia magiara de tot ce este mai rau in tara asta ,in ograda voastra vati uitat?Noi unguri din Romania [sau macar o buna parte din ei] ne consideram
Romani de nationalitate Maghiara[va deranjaza?de ce ?]Stim si noi ca avem poamele noastre stricate

VAM_CIURUIT

426 mesaje
Oras: Satu Mare

Postat pe: 22 Februarie 2009, ora 09:30

CORUPTIE ? HOTI? IN ROMANIA ?
Daca exista asa ceva, NUMAI CU MITRALIERA SE VINDECA,cu justitia nicio speranta ! Doar le face reclama !

banceanuvasile

105 mesaje
Postat pe: 22 Februarie 2009, ora 09:58

De la: dorutu, la data 2009-02-22 02:28:54Buna seara dragilor
No eu sunt ungur[ Bozgor cum se spune pe aici ca o jignire:de ce?]Nu am multa scoala ,nu sunt un om cult ,dar cred ca nici D.Vadim si nici asa zisi domni de la UDMR[nu toti] ar trebui sa activeze in politica.Toti dar toti sunt la fel ,pe interes personal .Interesul National[aici intram si noi unguri] este doar o poveste de adormit copii[si vad ca aici pe forum sunt copii adormiti] .Va salut D.gigilipianu ,imi place cum scrieti [politica pasilor marunti etc.] cred ca si dv o practicati ,si daca toti membri PRM va semanau putin ,nu picati asa rau in alegeri.Domnule Ticu dv .acuzati toata etnia magiara de tot ce este mai rau in tara asta ,in ograda voastra vati uitat?Noi unguri din Romania [sau macar o buna parte din ei] ne consideram
Romani de nationalitate Maghiara[va deranjaza?de ce ?]Stim si noi ca avem poamele noastre stricate

Daca este aplecat la interesele tarii , atunci sa oblige guvernul la reparatia urgenta si sa emita o lege sau ordonanta de urgenta prin care sa stopeze mutilarea notiunii de "TIGAN" cu "RROM" . Niciodata in istoria sociala tiganii nu au fost rromi. Reparatia este imperios necesara , pentru respectarea dreptului istoric, altfel ROMANIA va fi TIGANIA iar clasa politica este responsabila de aceasta metamorfozare imbecila si neavenita. Ideea este ca bozgorii vor reusi sa isi faca autonomie fata de romani iar romanii vor ramine cu stigmatul ca sunt tiganii europei , asta este planul bine ticluit de SOROS si guvernantii tradatori de tara. Din fericire media romana , trebuie sa duca un adevarat razboi si sa arate ca de fapt TIGANII UNGURI sunt adevaratii criminali ai EUROPEI. Inclusiv bastanii tigani trebuie sa se disocieze de tiganii unguri.

lyly

500 mesaje
Oras: Petrosani

Postat pe: 22 Februarie 2009, ora 10:10

În România dreptatea este de multe ori de partea persoanelor care au influenþã sau bani, iar unii oameni ai legii plãtiþi sã împartã dreptatea în mod echitabil o fac în funcþie de interesele personale ºi de grup, invocând cu nonºalanþã „numele legii”, condamnând fãrã remuºcãri oameni nevinovaþi la ani grei de închisoare.

pic6.piczo.com/aparatidrepturile/?g=22476592&vsrc=preview

aparatidrepturile.piczo.com/cazulmihalcea?cr=6

umblataprinlume

72 mesaje
Oras: Constanta

Postat pe: 26 Februarie 2009, ora 01:38

De la: BINLANDEN, la data 2009-01-13 01:01:00
De la: umblataprinlume, la data 2009-01-11 01:51:3195% din AVOCATI nu fac altceva decat sa te jupoaie de bani!

Iti iau banii, iti pierd procesul si spun "pardon" cauta pe altul mai bun :(

De drept fiecare este obligat sa cunoasca Legea.Cumpara din comertul librar Dreptul civil sau penal ,vezi unde te incadrezi si sustine-ti procesul,avocatul este omul intermediar al celui care nu stie sa vorbeasca

Este f simplu sa citesti Codul Civil sau Penal, dar intr-un proces nu e vorba numai de cum stii sa vorbesti, sant atatea siretlicuri si capcane plus chkitzuri de procedura pe care "ar trebui sa le stie orice avocat" cu diploma, dar pt un om de rand care nu a avut tangenta...

Daca ar fi atat de simplu, nu ar mai exista Facultatile de Drept, toata lumea si-ar rezolva problemele f usor.

Toata admiratia pentru Lily, care sant convinsa ca a fost nedreptatita si care are un curaj extraordinar de a lupta cu toata coruptia din RO. Lily inscrie-te la facultatea de drept - impusti 2 iepuri deodata: obtii o diploma si poti invata toate metodele si procedurile care te pot ajuta in lupta restabilirii dreptaii in cazul vostru. Ma mir ca pana acum nu ai fost amenintata sau santajata sa incetezi. Ii doresc mult succes!

Eu personal cred ca familia Mihalcea a fost nu neaparat victima coruptiei, ci mai mult a superficialitatii si incompetentei cu care justitia trateaza dosarele.

PS: Lily, nu am gasit postarea userului kitzaila la care te referi...

favorita nr.1
umblataprinlume

72 mesaje

Postat pe: 26 Februarie 2009, ora 01:56

Scuze, am facut postarea precedenta fara sa recitesc si nu inteleg de ce nu a aparut meniul "modifica" asa ca am postat again revizuit :)
Este f simplu sa citesti Codul Civil sau Penal, dar intr-un proces nu e vorba numai de cum stii sa vorbesti, sant atatea siretlicuri si capcane plus chkitzuri de procedura pe care "ar trebui sa le stie orice avocat" cu diploma, dar pt un om cu alta meserie care nu a avut tangenta cu legea...

Daca ar fi atat de simplu, nu ar mai exista Facultatile de Drept, toata lumea si-ar rezolva problemele f simplu.

Toata admiratia pentru Lily, care sant convinsa ca a fost nedreptatita si care are un curaj extraordinar de a lupta cu toata coruptia din RO. Lily inscrie-te la Facultatea de Drept: obtii o diploma si inveti toate metodele si procedurile care te pot ajuta in lupta restabilirii dreptaii in cazul vostru. Felicitari, deja esti foarte priceputa si sant sigura ca vei reusi! Ma mir ca pana acum nu ai fost amenintata sau santajata sa incetezi. Ii doresc mult succes!

Eu personal cred ca familia Mihalcea a fost nu neaparat victima coruptiei, ci mai mult a superficialitatii si incompetentei cu care justitia trateaza dosarele.

A, si revenind la oile noastre : raman la ideea ca singura metoda cu adevarat eficace de a starpi coruptia este atitudinea si « educatia » - dar cine are interesul ca cest lucru sa se intamle ?

Si inca ceva : nu raspund la provocari !

PS: Lily, nu am gasit postarea userului kitzaila la care te referi...

favorita nr.1
lyly

500 mesaje

Postat pe: 26 Februarie 2009, ora 09:26

kitzaila
Postat pe: 18 Decembrie 2008, ora 21:22 Citeaza Raspunde
1. lyly- nu te supara, dar cauta un alt forum in care sa-ti spui povestea. aici nu e nimeni interesat de ea. si mai am o intrebare pt tine: cum se face ca politistii cei prosti si corupti l-au invinovatit pe nedrept pe fiul tau, dar procurorii si judecatorii care impart dreptatea nu au dispus neinceperea urmaririi penale. din cate stiu eu, totul se judeca pe baza de dovezi. esti mama, dar incearca sa privesti situatia familiei tale cu un pic de obiectivism daca poti.
kitzaila
Postat pe: 18 Decembrie 2008, ora 21:54 Citeaza Raspunde
lyly, ti-am citit acum povestea si, daca asta e adevarul,nu pot sa spun decat atat: luati-va romanilor avocati buni atunci cand aveti probleme! va zgarciti la avocati care lupta pt dreptatea voastra, dar la doctori dati spagi fara sa mai puneti intrebari!
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------lyly
Postat pe: 19 Decembrie 2008, ora 15:45 Citeaza Raspunde
lyly, ti-am citit acum povestea si, daca asta e adevarul,nu pot sa spun decat atat: luati-va romanilor avocati buni atunci cand aveti probleme! va zgarciti la avocati care lupta pt dreptatea voastra, dar la doctori dati spagi fara sa mai puneti intrebari!
Considerati ca 500 de milioane de lei este o suma mica pentru o familie de oameni simpli?
Atitia bani a cheltuit familia mea pana in prezent procesele .
Toate economiile familiei s-au dus numai pe procese .
Am imprumutat milioane de lei de la banci , prieteni si rude .
Stie cineva cum traieste familia mea de 4 ani de zile ?
Au fost zile cand nici paine pe masa nu am avut .
Greutatile si problemele cu care se confrunta familia mea de 4 ani de zile au facut din mine o justitiara care nu se lasa intimidata de rautatile oamenilor care nu iubesc adevarul si dreptatea .
Avocatul actual este al cincilea avocat pe care l-am angajat sa ne apere drepturile .
Accesati forumul OTV si cititi mesajele durerii pe care i le-am scris avocatului Filipescu intr-o perioada foarte grea pentru familia mea .
Dupa ce veti citi aceste mesaje , veti intelege ce se intampla in cazul Mihalcea .

www.otvforum.com/viewtopic.php?t=15&postdays=0&postorder=asc&start=60

www.9am.ro/comunitate/forum/view_topic/18858/politia-romana-este...

umblataprinlume, userul kitzaila a postat doua mesaje pe topic-ul ’’politia-romana-este-oare-institutia-care-inspira-siguranta-si-incredere-sau-nu-este-altceva-decat-un-instrument-perfectionat-al-coruptie’’, in speranta ca va gasi aliati care sa-i sustina afirmatiile .
Vazand ca niciun user nu a fost de acord cu ceea ce a scris, a abandonat sa duca pana la capat lucrul marsav pe care vroia sa-l faca .
Vroia sa ma descrediteze, insinuand lucruri ireale despre mine si despre cazul nostru.
Acest user nu este strain de cazul nostru .
Cunoaste foarte bine cazul si problemele cu care se confrunta familia mea. Mi s-a adus la cunostinta faptul ca mesajele mele sunt monitorizate de multe persoane implicate in cazul nostru. Nu-mi este frica sa lupt impotriva coruptiei si impotriva infractorilor care i-au distrus viata si reputatia unicului meu copil pe baza de probe mincinoase si masluite.
Familia mea detine foarte multe dovezi care ii dau castig de cauza si de aceea nici infractorii si nici oamenii legii nu ma pot acuza de minciuna sau defaimare.
Am strans si inca mai strang dovezi cu care sa ma pot apara de rautatile persoanelor care nu iubesc adevarul si care nu respecta legea .
Am invatat legile tarii si acum stiu cum sa apar drepturile familiei mele.
Fiul meu este darul cel mai de pret pe care mi l-a dat Dumnezeu si pentru el sunt in stare de orice sacrificiu.
Ma doare tare mult ca oamenii legii l-au facut criminal , fara ca el sa fie vinovat de aceasta fapta odioasa. L-am crescut si educat foarte bine .
Ii cunosc toti prietenii /prietenele , stiu unde se duce , cu cine merge si ce face in timpul sau liber .
Uraste minciuna si nedreptatile , la fel ca mine.
La momentul potrivit Dumnezeu ma va ajuta sa scot la lumina adevarul cazului nostru, stiu acest lucru.
Dumnezeu inseamna adevar si iubire, umblataprinlume.

sistacmarcela

14 mesaje
Postat pe: 26 Februarie 2009, ora 13:59

Eliminarea hotilor si coruptilor nu se poate face altfel decat prin legi, fara portite!! !, si, respectarea lor de catre toti cetatenii tarii, fara discriminare !!! si cand spun FARA DISCRIMINARE ! spun,indiferent de nationalitate,functie, orientare politica etc......

dagaio

1073 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 26 Februarie 2009, ora 16:55

CUM SA PROCEDAM? SIMPLU, DAR NU USOR.

SA NU MAI INCURAJAM HOTIA SI CORUPTIA SAU SA INTOARCEM CAPUL.

DA! E TREABA NOASTRA! NOI TREBUIE SA II PUNEM LA ZID PE ACESTIA, SERIOS!
PE CEI MARI PRIN DEMONSTRATII SI GREVE GENERALE!
PE CEI MICI PRIN FORTAREA RESPECTARII TUTUROR LEGILOR SI DESCONSPIRAREA LOR PRIN TOATE MIJLOACELE LEGALE.

LEGILE, DIN PACATE, NU SUNT RESPECTATE ICI DE CEI CARE TREBUIE SA LE VERIFICE, DE ACEEA TREBUIE INCEPUT CU CEI DE LA GARZILE FINANCIARE, CONTROALELE ECONOMICE SI DE COMERT, COMISIILE, ETC.
ASTA SE FACE CU MULTA CREDINTA, SINCERITATE SI IN PRIMUL RAND UNITATE!
SA NE UNIM FORTELE SI SA LUPTAM SA FIM FRATI!

umblataprinlume

72 mesaje

Postat pe: 27 Februarie 2009, ora 02:52

Cu toate empatiile noastre si ciuda pe sistemul corupt, va sugerez un zambet:

Remanierea guvernamentala este iminenta. Prim-ministrul propune un guvern de tehnocrati japonezi, luind in consideratie experienta lor in domeniul politicilor economice. Aveti, in continuare, lista cu propunerile:

1.Nimika Nuymoka

2.Yaspaga Shidute

3.Wreypostu Daybanu

4.Undeypliku Katesparg

5.Skimbaleyii Inparay

6.Winoakuma Kusuma

7.Furatzara Kutotu

8.Bagabany Labayatu

9.Totkumita Madeskurk

10.Nufurytu Furyo

11.Latrukata Wikushpaga

12.Yopapnumay Kiolanu

13.Bagalaba Pinlakot

14.Opriwatizashi Shipasta. ....

Probabil ca "Japonezii" nu vor accepta posturile, dar este cruda realitate a vietii cotidiene din Romania...

favorita nr.1
Fosta membra 9am.ro

118 mesaje
Postat pe: 28 Februarie 2009, ora 17:23

Parlamentul este cea mai democratica institutie. Poate dar nu in tara noastra. Boala este prea adanca si a cuprins intreaga societae. A pornit de la politicieni si de la ei terbuie sa inceapa si tratamentul. Despre barbarizmele pe care le-am citit aici nu poate fi vorba. Putem insa sa-i readucem la realitate in cel mai pasnic mod intrebandu-i mereu daca le place cum merg treburile tarii oranduite chiar de ei. Nu greve ca afecteaza amarata noastra de productie, nu la Bucuresti ca n-avem bani si vreme si nici ei n-au. Putem sa ne luam cate un scaun si sa stam cu randul permanent la poarta lor sau la usa lor sau la usa blocului lor sau ca capatul strazii lor si sa-i tot intrebam , poate si pe cei apropiati lor, politicienilor, ca si ei stiu cate ceva, vedeti ca unii chiar cocheteaza cu politica, sa ne spuna cate ceva. Sigur prea multe nu stiu nici ei dar pot intreba mai usor decat noi. Ce parere aveti despre o astfel de intrebare adresata unui parlamentar: Tata de ce stau la poarta noastra de atatea zile trei patru batrani, ce vor sa le spui? Spune-mi mie sa le spun eu daca tu nu ai timp Asa intrebandu-i mereu, poate ca se vor interesa pentru noi. Nu cred sa fie vreo lege care sa interzica sa stai cu scaunelul cateva persoane unde vrei, chiar si la poarta cuiva fara sa deranjezi, doar sa stai si sa mai intrebi. Nici Ceusescu nu intreba si stateau de multe ori o mare de oameni nopti si zile in sir pe scaunel la coada.

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 2 Martie 2009, ora 06:01

Astai politica promovata de Basescu,nerespectarea Legilor,nerespectarea Constitutiei,promovarea nepotismului,demagogia ,nepotismul,profitind de naivitatea poporului

lyly

500 mesaje

Postat pe: 2 Martie 2009, ora 14:58

NOI DOVEZI ALE CAZULUI MIHALCEA AU FOST POSTATE PE SITE-UL D-LUI VALTER COJMAN , ’’APARATI DREPTURILE’’

Pagina de start a site-ului ’’Aparati-va drepturile si combateti coruptia’’
www.aparati-drepturile.ro.tl/

Pagina noua a cazului Mihalcea
aparatidrepturile.piczo.com/cazulmihalcea?cr=6

Pagina veche a cazului Mihalcea
- pic6.piczo.com/aparatidrepturile/?g=22476592&vsrc=preview

-Raspunsul primit de familia Mihalcea de la CEDO.
-Cererea adresata de familia Mihalcea Parchetului de pe langa Curtea de Apel Alba Iulia in data de 04-09-2008, pentru a i se elibera documentele solicitate de CEDO
-Raspunsul Parchetului de pe langa Curtea de Apel Alba Iulia. Nr. 7/IP/2008 din data de 11-09-2008
-Raspunsul Curtii de Apel Alba Iulia din data de 26-09-2008
-Concluziile cauzei dosarului 1213/57/2007
- Petitia adresata de familia Mihalcea Serviciului DIICOT Bucuresti
-Raspunsul Serviciului DIICOT Bucuresti
- Completarea petitiei initiale adresata Serviciului DIICOT Bucuresti, trimisa de familia Mihalcea Serviciului DIICOT Alba Iulia
-Plangerea familiei Mihalcea impotriva rezolutiei 446/P/2007 intocmita de procurorul sef sectie judiciara , Ioan Moca , cu privire la modul in care ag. principal de politie judiciara, Ionescu Adrian , a cercetat si a solutionat dosarul intocmit la Politia Petrosani Nr.122018/2007.
-Documentele eliberate de Posta Petrosani cu privire la cererile familiei Mihalcea adresate CEDO
-Raspunsul ICCJ Nr. 10/B/2008 din 06-10-2008
-Comunicarea Tribunalului Hunedoara din 07-10-2008 ( cererea familiei Mihalcea inregistrata la data de 22-10-2008 !?)
- Raspunsul Presedintiei Nr. DP02/19068 din 23-09-2008
-Comunicarea rezolutiei intocmita de d-na procuror sef , Emilia Dinu , Nr. 520/P/2008
-Rezolutia Nr 220/P/2008 din 24-09-2008 , intocmita de d-na procuror sef , Emilia Dinu .
-Rezolutia Nr. 803/II/2/2008 din data de 08-09/2008, intocmita de prim procurorul adjunct,
Draia Sanda Ioanela
-Rezolutia Nr. 446/P/2007 din data de 29-07-2008, intocmita de dl procuror sef sectie judiciara, Ioan Moca.
-Rezolutia Nr.220/P/2007 din data de 28-06-2007. intocmita de dl procuror sef sectia urmarire penala si criminalistica , Cornel Herlea ,de la Parchetul de pe langa Curtea de Apel Alba Iulia
-Rezolutia Nr. 571/II/2/2007 din data de 20-07-2007, intocmita de dl procuror general, Vasile Luha, de la Parchetul de pe langa Curtea de Apel Alba Iulia.
-Comunicarea primita de la CSM, Nr.1 /30712/1154 /2008 din 15-10-2008

www.otvforum.com/viewtopic.php?t=15&postdays=0&postorder=asc&sta...

costelaeg

170 mesaje
Postat pe: 2 Martie 2009, ora 20:53

De la: nenita_dan, la data 2009-01-10 13:14:00Pentru colstaleq
Imi permit sa remarc ca citatul partial folosit in ultimul mesaj pe care l-ati postat pe acest forum este scos din context si acest fapt poate induce modificari de sens. Pentru a evita aceasta, si din respect pentru adevar,
aveti aici un text mai larg al discutiei. Discutia integrala o puteti gasi pe acest forum.

betty Postat pe: 30 Decembrie 2008, ora 00:10

"Deci lasa marul ala frumos necuratat, lasa pestele asa - ca daca le cureti nu mai ramai nici cu aparentele. Si incearca "sa traiesti bine" (vezi varianta Spania) - conform ordinelor - si lasa chestiile astea deprimante. OK, Ok,
te las in pace, dar observa si tu pe forumul asta - exista persoane care raspund in doi peri only, stau pe net de dimineata pana seara, dar nu dau niciun raspuns serios.... visez sau intra in categoria "turnatori"? Si ne intoarcem la coada pestelui."

raspuns Dan nenita Postat pe: 30 Decembrie 2008, ora 13:19

"Si pe mine ma apuca cateodata stari usor angstice,dar nu cred ca pe site e vorba de instigare la instigare, sau compromiterea seriozitatii subiectului in discutie prin exagerari negative. De-ar fi chiar e irelevant. Totul e sa vezi partea buna a lucrurilor: Daca merge trenul nu mai conteaza cine a bagat prima lopata de carbuni, sau daca pe fochist il distreza doar sa vada cum iese fum pe cos si nu-l intereseaza pe unde o ia trenul. Mai sunt unii care
scuipa in apa doar ca sa faca cercuri."

Consider ca respectul pentru adevar sta la baza educatiei civice intr-un stat
de drept, asa cum intr-un stat totalitar stau frica si supunerea, intr-un stat corupt minciuna si alegerea a caii mai usoare daca se pot calca regulile fara dureri de cap etc. Aveti dreptate cu educatia civica, este necesara, nu teama ci respectul fata de lege ar trebui sa domine. Eu imi doresc sa nu trebuiasca sa mi-l doresc pe Tepes.

Da colega RESPECTUL PENTRU ADEVAR STA LA BAZA EDUCATIEI CIVICE dar cu acest respect te nasti si mai apoi te perfectionezi . Daca nu ai respect fata de lege atunci legea trebuie impusa . Impunerea legilor se face de catre oameni care ei insusi respecta legea. Sau mai devreme sau mai tarziu va aparea din nou totalitarismul .

lyly

500 mesaje

Postat pe: 4 Martie 2009, ora 10:06

www.juridice.ro/note-studii-opinii/39212.html

''CEDO: lasati judecatorii sa vorbeasca!

03 martie 2009 | 630 citiri jud. Cristi Danilet

Intr-un articol pe care l-am scris in 2004, Justitia vs (?!) Presa, articol pe care l-am trimis la acea vreme CSM-ului solicitand conturarea unei strategii pentru relatia justitie-presa (CSM l-a trimis la randul sau l-a trimis catre instante, fiind un subiect neabordat pana atunci, insa in multe s-a refuzat distribuirea lui catre judecatori) citam din spusele unui judecator australian: "Judecatorii au libertatea si chiar obligatia de a vorbi in public despre probleme care afecteaza puterea judecatoreasca vazuta ca institutie, despre munca judiciara si despre probleme de interes public care au legatura cu puterea judecatoreasca sau cu activitatea instantelor." (The Hon John Doyle, Chief Justice of South Australia, “Should Judges Speak Out?”, lucrarile Conferintei Magistraturii din Austrasia, Uluru, aprilie 2001).

Iar ieri, prin amabilitatea colegului meu, judecator Ionut Militaru, am aflat ca o asemenea atitudine militanta a unui judecator nu poate fi nicidecum sanctionata, chiar daca este uneori exagerata: printr-o hotarare din aceasta saptamana a CEDO, in cauza Koudechkina c. Rusia statul rus este sanctionat pentru ca CSM-ul sau exclusese din magistratura o judecatoare ce a criticat public modul de functionare a sistemului judiciar. Curtea a notat ca sanctiunea in cauza, respectiv excluderea din magistratura a d-nei Koudechkina, este de natura a avea un “efect inhibitor” asupra judecatorilor ce doresc sa participe la dezbaterea publica privind eficacitatea organelor judiciare.

Multa vreme s-a incercat si in Romania ca judecatorii sa fie exclusi din viata civica spunandu-se ca treaba lor e doar sa judece. Si multi care au avut curaj sa vorbeasca au platit scump. Daca nu erau insa cativa promotori care au mers mai departe, intalnindu-se pe ascuns cu reprezentanti europeni, citind in internet-cafe-uri ce se intampla in statele democratice, mergand la parlamentari sa ii convinga ca trebuie modificate legile si asigurata o independenta a justitiei, lucrand noptile la proiecte de lege, facand aliante cu organizatii neguvernamentale, constituindu-se ei insisi in asociatii care au fost luate apoi la puricat de autoritati, expunandu-se public la atacurile presei, punandu-si in joc reputatia, muncind cu profesionalism in curti pentru a fi inatacabili, deci daca nu erau acestia si altii ca ei, ar mai fi trecut multi ani pana sa vorbim liber de justitie. Asadar, CEDO o spune acum clar: LASATI JUDECATORII SA VORBEASCA!

Ei nu trebuie sanctionati, ci apreciati ca au curaj sa dezvaluie public presiunile, abuzurile si incorectitudinile de orice forma din justitie! Si, in virtutea functiei lor care reclama verticalitate neconditionata si, mai ales, pentru ca sunt protejati constitutional prin independenta si inamovibilitate, ei trebuie incurajati sa denunte orice nereguli de organizare care afecteaza functionarea corecta a sistemului si, prin aceasta, actul de justitie impartial. Sper ca cei care vor mai incerca in vreun fel sa reprime libertatea de exprimare sau de asociere a judecatorilor sa realizeze ca acestea insele sunt garantii esentiale ale independentei justitiei (art 8 si 9 din Principiile de baza ale ONU privind Independenta Justitiei, art 4 al Recomandarii (94) 12 privind indepedenta, eficienta si rolul judecatorilor, art 12 din Statutul Universal al Judecatorilor) - valoare care trebuie aparata in egala masura de cei din afara sistemului, cat si de cei din interiorul sau.''

gigilipianu

443 mesaje
Oras: Tg Jiu

Postat pe: 4 Martie 2009, ora 22:49

Respectand legile actuale, inasprindu-le pe unele, transformand penitenciarele din statiuni de odihna in lagare de munca si facandu-ne toti datoria. Altfel ne vom numi multi ani de aici incolo in loc de Tara Romaneasca - tara plangerii vesnice. Logos.

lyly

500 mesaje

Postat pe: 4 Martie 2009, ora 23:26

In Justitie

www.in-justitie.ro/

Revista “În Justitie” este singura publicatie adresata apararii drepturilor omului, fiind distribuita prin difuzori si abonamente, pe întreg teritoriul tãrii si al municipiului Bucuresti, saptamânal, începand cu luna Noiembrie 2008, in serie noua, fiind structurata pe 24 de pagini.
Stiti probabil cã mii de oameni îsi cautã zilnic dreptatea în sãlile de judecatã... ca si cum au pierdut o parte din propria lor viatã si acum doresc sã-si recapete integritatea si normalitatea constitutionalã…
Suntem zilnic martorii nedreptãþilor care se sãvârsesc la fiecare pas, unii dintre noi încearcã sã ajute, altii încercã sã „scufunde“, probabil unii ar spune ca „asa e viata“, „asa e România", însã Fundatia Reporter a hotãrât sa rupã tãcerea, sã vã punã pe masã o gazetã, prin care dreptatea sã devinã redutabilã armã pentru cetãteni în aceastã tânãrã si fragilã democratie.
Avem astfel plãcerea sã vã prezentãm gazeta „În Justitie“ care se doreste a fi o apãrãtoare a dreptãtii, dar si un spatiu în care nedreptatea sã fie reflectatã fãrã teamã, fãrã prejudecãti si dezbãtutã de specialisti în domeniu.
În fapt, este reaparitia publicatiei cu acelasi nume, care cu ani în urmã a fost urmãritã continuu de cei pentu care dorinta de dreptate este similarã cu propria ei credintã în divinitate. Din pãcate, forte obscure au reusit sã ne scoatã de pe piatã la acea vreme. Acum avem încredere cã putem face o schimbare de mentalitate, cã putem crea un sistem de distributie prin care revista sã ajungã cu bine la toti cei care doresc cu tãrie sã schimbe ceva în aceastã tarã.
Asteptãm sã ne „împrietenim“ prin paginile publicatiei, si, de ce nu, sã veniti cu sugestii, sã vã publicãm experientele juridice la care ati luat parte.''

VAM_CIURUIT

426 mesaje
Oras: Satu Mare

Postat pe: 5 Martie 2009, ora 00:51

Simplu,scapati de Basescu de Boc si de gasca de politruci ca astia acum aduc si nepotii si restul familiilor si va injuga la datorii catre FMI

Fosta membra 9am.ro

16019 mesaje

Postat pe: 5 Martie 2009, ora 00:57

De la: buldogul, la data 2009-03-05 00:51:38 Simplu,scapati de Basescu de Boc si de gasca de politruci ca astia acum aduc si nepotii si restul familiilor si va injuga la datorii catre FMI

Pagini: << 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului CUM SA PROCEDAM CA SA ELIMINAM Hotii SI CORUPTII!!!
Mergi la: