back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Cum sa procedam ca sa eliminam hotii si coruptii!!!

Pagini: << 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 >> Sari la pagina:

nenita_dan

32 mesaje
Oras: Timisoara

Postat pe: 31 Decembrie 2008, ora 01:55

(Pentru toti care citesc forumul)
La capitolul moralitate aplicata si coruptie, mi-amintesc ca mi-a sarit mustarul mai demult intr-o vama unde au incercat niste vamesi (nu ai nostri) sa ceara o cheta sa mearga lucrurile mai repede, si am facut galagie, cheta nu s-a mai finalizat dupa asteptarile lor, in schimb ne-au tinut cateva ore in vama. Nu tin minte sa fi luat cineva apararea chetei, nici dupa ce ne-au tinut in vama.
La capitolul moralitate aplicata si hotie atitudinea care trebuie luata e una singura: anuntarea politiei imediat. Nu aratati clementa celui care a incercat sa va jefuiasca (in caz ca nu a reusit) ca o sa reuseasca sa jefuiasca pe altul. Eu o data mi-am recuperat bunurile, iar in cazul unora care tot incercau sa ma tepuiasca pe INTERNET le-am trimis toate datele de fiecare data la un oficiu specializat de politie fara sa stau cu ei la discutii. Cred ca e bine sa stiti urmatoarele:
In general nu deschideti SPAM-urile-emailuri ce nu va sunt adresate caci pot releva ca adresa dvs e activa mai bine le stergeti direct.
Daca totusi le deschideti ,si vi se fac propuneri dubioase de afaceri de pe urma carora ati putea obtine usor castiguri mari, trimiteti imediat la un birou
de politie specializat in fraude pe internet emailul impreuna cu FULL HEADER-ul. Nu va jucati cu ei, este sursa lor de existenta, si nu au nici un fel de mila.
Dupa ce va ia cati bani pot daca le spuneti ca v-ati prins ca va trag teapa
s-ar putea sa apara sub forma de detectivi si sa va propuna contra cost sa
va ajute sa va recuperati banii.
Aveti mai ales grija la unele oferte de munca la domiciliu cu castiguri
grase: ca sa va castige increderea vi se face prima plata - PRIN FALS - pe
numele dvs. si pana se prinde banca de fals dvs. traiti cu impresia ca ati
primit cinstit primul salariu si dati curs cererilor hotilor in care ati capatat in
felul asta incredere. In clipa in care descopera banca falsul o sa va fie foarte greu sa dovediti ca nu sunteti complice si pe langa banii pierduti puteti face si puscarie.
SO GET THEM beep'ING DOWN.
Reeducarea romanilor? Cred ca romanii au o identitate culturala proprie si
completeaza peisajul european, au doar cateva aspecte ce ar lasa de dorit;
nu e cazul sa fie spalati pe creier si refacuti de la zero. Si nu e vorba de toti
cu singuranta.
Problema romanilor este ca nu avem foarte clar cum ar trebui sa abordam
anumite situatii. Uneori e ca si cum ai incerca sa iesi din groapa tragandu-te
de sireturi. Trebuie sa te ajute ceva din afara, cred ca ne trebuie un model.
De ce sa reinventam apa calda? In caz ca sunteti curiosi sa stiti cum e in
pielea altuia, incercati ca o distractie - in limitele a ce stiti sigur despre ei - sa
va purtati 3 zile ca si cum ati fi ei. In situatia X, ganditi-va cum ar proceda un
german in locul dvs. In situatia Y, daca trebuie sa luati o hotarare dificila,aveti
eventual hotarari neluate in asteptare) ganditi-va de exemplu cum ar proceda
un american. E distractiv.
Si o chestie practica si mai rapida ca introspectia:ca s-o lamuresc in
privinta bunatatii sufletului, cand vad un film mi se pare edificator sa remarc
daca bucur sau ma enervez cand castiga aia buni. Si ma gandesc ca in
majoritatea filmelor triumfa binele, iar filmele sunt comerciale - adica pentru a
avea castiguri mari sunt facute pe gustul majoritatii.

danghemes

13 mesaje
Postat pe: 31 Decembrie 2008, ora 14:44

peace men !

nenita_dan

32 mesaje

Postat pe: 3 Ianuarie 2009, ora 14:18

Gata. Vad ca s-a terminat discutia. Si n-am amintit un lucru de baza: FRICA este aceea care permite in general porcariile. Isi doresc romanii sa nu li se mai ceara spaga? Sa nu mai fie furati? Sa spuna cu mandrie ca nu-i spune nimeni ciocu mic? Sa nu le mai fie rusine ca rabda ? Sa nu-si mai educe copii in necinste (pentru "lumea adevarata") de frica ca-i iau hotii in colimator si le distrug "viitorul" ? Sa nu mai trebuiasca sa adopte atitudini umilitoare de "baieti buni"? Sa nu mai bage capul la cutie cand sunt intimidati?
Sa nu le mai fie frica de "probleme" care sunt in cea mai mare parte doar niste intimidari vulgare? Isi doresc?
Atunci DE CE?
S-a terminat cu dictatura, a murit Ceausescu, dar au ramas niste traume, printre care si FRICA. Si asta este o mina de aur pentru smecheri. Aceasta frica este uneori ca o conditionare (o malformatie psihica in cazul asta), si scapa putin de sub controlul vointei.Se strange stomacul, refuzul este din start? O metoda ca sa scapati de ea este sa incercati sa faceti lucrul de care va este frica, nu dintr-o data, ci putin cate putin. Ganditi-va ce poate sa va faca de fapt. (Asa se vindeca frica de paianjeni: intai unul mic, apoi unul mai maricel). Bineinteles ca aia rai stiu asta din timpuri stravechi, de aceea inabusa "in fasa" razvratirile, pentru a nu lasa oamenii sa-si modifice conditionarile si sa scape de FRICA. Nu va lasati intimidati. Cand ati gasit o jivina scarboasa in curte, va puneti niste manusi de cauciuc, o apucati cu doua degete o tineti cat mai departe de dvs., si o scoateti afara chiar daca incepe sa va scuipe pe drum. Si inca ceva: si la hoti le este frica, si ei au motive reale sa le fie, e normal, la urma urmei ei gresesc, nu?

lyly

500 mesaje
Oras: Petrosani

Postat pe: 3 Ianuarie 2009, ora 15:36

Gata. Vad ca s-a terminat discutia. Si n-am amintit un lucru de baza: FRICA este aceea care permite in general porcariile. Isi doresc romanii sa nu li se mai ceara spaga? Sa nu mai fie furati? Sa spuna cu mandrie ca nu-i spune nimeni ciocu mic? Sa nu le mai fie rusine ca rabda ? Sa nu-si mai educe copii in necinste (pentru "lumea adevarata") de frica ca-i iau hotii in colimator si le distrug "viitorul" ? Sa nu mai trebuiasca sa adopte atitudini umilitoare de "baieti buni"? Sa nu mai bage capul la cutie cand sunt intimidati?
Sa nu le mai fie frica de "probleme" care sunt in cea mai mare parte doar niste intimidari vulgare? Isi doresc?
Atunci DE CE?
S-a terminat cu dictatura, a murit Ceausescu, dar au ramas niste traume, printre care si FRICA. Si asta este o mina de aur pentru smecheri. Aceasta frica este uneori ca o conditionare (o malformatie psihica in cazul asta), si scapa putin de sub controlul vointei.Se strange stomacul, refuzul este din start? O metoda ca sa scapati de ea este sa incercati sa faceti lucrul de care va este frica, nu dintr-o data, ci putin cate putin. Ganditi-va ce poate sa va faca de fapt. (Asa se vindeca frica de paianjeni: intai unul mic, apoi unul mai maricel). Bineinteles ca aia rai stiu asta din timpuri stravechi, de aceea inabusa "in fasa" razvratirile, pentru a nu lasa oamenii sa-si modifice conditionarile si sa scape de FRICA. Nu va lasati intimidati. Cand ati gasit o jivina scarboasa in curte, va puneti niste manusi de cauciuc, o apucati cu doua degete o tineti cat mai departe de dvs., si o scoateti afara chiar daca incepe sa va scuipe pe drum. Si inca ceva: si la hoti le este frica, si ei au motive reale sa le fie, e normal, la urma urmei ei gresesc, nu?

[/quote]

Eu am inceput lupta impotriva coruptiei din politie si din justitiei din anul 2006 si nu am de gand sa o opresc sau sa tac fiindca mesajele si dovezile mele deranjeaza .
Credeti ca plec capul in fata minciunii si ilegalitatilor savarsite de oamenii legii care apara interesele infractorilor ? NU .
A venit timpul sa punem punct coruptiei care distruge vieti si viitorul acestei tari .
Sunt un simplu cetatean care s-a saturat sa mai traiasca in minciuna .
Curajul meu de-a infrunta nedreptatile nu-l am datorita necazului familiei mele .
Si pe timpul comunistilor am avut curajul pe care-l am si acum .
Pe timpul comunistilor, secretarul de partid pe sectia la care lucram mi- a propus sa devin membra de partid , dar eu i-am spus :'' Cand voi vedea ca oamenii sunt tratati cu respect si retributia tarifara lunara este in raport cu munca depusa ,atunci voi dori sa fiu membra de partid .''
Aceasta dorinta a mea nu s-a indeplinit niciodata ,dar in schimb m-am trezit ca mi s-a desfacut contractul de munca cu litera i (fara drept de angajare), cu toate ca eu facusem lichidarea conform legislatiei muncii in vigoare la acea vreme .

nenita_dan

32 mesaje

Postat pe: 4 Ianuarie 2009, ora 18:27

nenita_dan

32 mesaje

Postat pe: 4 Ianuarie 2009, ora 18:40

"Curajul meu de-a infrunta nedreptatile nu-l am datorita necazului familiei mele

Imi pare rau ca ati cunoscut personal nedreptatea. Parerea mea este sa incercati sa gasiti un avocat bun care este dispus sa va ajute, va poate da cele mai competente sfaturi.

O problema in Romania este ca atunci cand spui "jos coruptia" risti sa provoci
plictiseala sau un zambet ironic, stie toata lumea povestea cu morile de vant, si se adapteaza fiecare cum poate. Aparent nu doare prea tare. Aparent?In general nu se face legatura intre coruptia generala si nivelul individual de trai. Ati vazut o vreo tara corupta rau si in acelasi timp prospera, cu inalt nivel de trai? Si invers, ati vazut vreo tara care poate fi luata model de cinste si democratie si oamenii s-o duca prost si in saracie? (vorbesc de economiile de piata cum si noi suntem sa spunem vrem) De ce cred eu ca se intampla asta? Belsugul vine de la cantitate si calitate (tehnologii avansate), din diversitatea produselor(concurenta), impreuna cu puterea de cumparare ce
rezulta atat din cererea si oferta pe piata mainii de lucru, cat si din pretul
scazut al produselor(concurenta si tehnologie).Pana acum nimica nou.Cred ca in economie apare o dezvoltare de tip Darwin-istic, unde cel mai bun
castiga si cel mai slab da faliment. La nivel de individ oarecare un asemenea sistem este o crud, el poate genera progres individual dar si salbaticie si ura
intre membrii comunitatii, care sunt in concurenta fara plasa de siguranta, si
dispar si regulile ramanand doar cea a junglei.(Pentru asta sunt ecesare ajutoarele sociale, pentru ca nu prea poti sa-i ceri unuia care moare de foame sau ii este frica de asa ceva sa respecte regulile).In schimb pentru afaceristi lumea este dura. Sub presiunea concurentei,actioneaza. Cerceteaza,descopera.Creeaza.Evolueaza.Progreseaza.Cresc.Prospera.Si aduc belsug si viata cea fericita, sau dau faliment.Cei care dainuie devin nume mari, sunt onorati de consumatori. Dar cand apare coruptia mijlocie, DISPARE CONCURENTA. Si odata cu ea,dezvoltarea si belsugul. Doar spagi si relatii, si viata fericita e istorie. De ce sa-si bata capul cu evolutia cand poate sa dea o spaga mai rapida si mai ieftina? Si pentru ca din pacate nu poti visa la sistarea coruptiei active in cazuri in care afeceristul e disperat(poate e investitia lui de o viata in pericol) si o sa incerce si spagi, singura speranta este sa nu fie coruptie pasiva.Altfel,mie imi cam ingheata zambetul ala ironic cu morile de vant.Bineinteles nu pot sa cuprind un subiect ca dezvoltarea economica a unei tari in cateva randuri, sunt multe situatii in care lucrurile nu-i pot fi lasate doar lui Darwin,este doar o simpla parere despre cam cum ne poate afecta coruptia mijlocie sperantele de mai bine.

lyly

500 mesaje

Postat pe: 5 Ianuarie 2009, ora 09:35

nenita dan a scris :''Imi pare rau ca ati cunoscut personal nedreptatea. Parerea mea este sa incercati sa gasiti un avocat bun care este dispus sa va ajute, va poate da cele mai competente sfaturi.

O problema in Romania este ca atunci cand spui '"jos coruptia" risti sa provoci plictiseala sau un zambet ironic, stie toata lumea povestea cu morile de vant, si se adapteaza fiecare cum poate.''

Sa gasim un avocat bun , d-le nenita dan ?
Avocatul actual este al cincilea avocat pe care l-am angajat sa ne apere drepturile .
Am discutat cu multi avocati despre cazul nostru si majoritatea mi-au spus ca numai CEDO va face dreptate in acest caz.
Un presedinte al unui ONG mi-a spus ca niciun avocat nu va reusi sa scoata la lumina adevarului cazului nostru, deoarece sunt niste interese la mijloc.

'"Nu veti eradica niciodata coruptia din aceasta tara. Nu poti schimba natura umana, iar coruptia face si ea parte din natura umana.(...) Daca alegatorii au hotarat sa tolereze coruptia, atunci nu ar trebui sa se planga de faptul ca taxele pe care le platesc ajung in buzunarul cuiva ".

In, probabil, ultimul interviu inainte de a-si incheia misiunea in Romania, ambasadorul Statelor Unite, Nicholas Taubman, ne da o mostra de realism si pragmatism american. ''

www.ziare.com/Parul_electoral_impotriva_coruptiei-434508.html

Fosta membra 9am.ro

223 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 5 Ianuarie 2009, ora 20:15

impunem cateva din cele 10 legi alelui Dzeu.....

hfrbu

93 mesaje

Postat pe: 6 Ianuarie 2009, ora 10:23

MCP Press Agency

Campania MCP & Cei 3322 prieteni de pe site-ul NETLOG

Ianuarie 2008

Dragi prieteni,

Avem plãcerea sã vã informãm cã începând cu anul 2009, cetãþenii, instituþiile publice, organizaþiile, printr-o mai bunã comunicare, ar putea sã beneficieze de mari performanþe.

Aflaþi cu acest prilej, cã materialele transmise de MCP Press Agency au generat efecte mediatice atât pe plan intern cât ºi internaþional.

Ca urmare, vã prezentãm doar câteva aspecte ale realitãþii obiective, cum ar fi:

1) la nivel naþional, dupã publicarea articolului "Noutate ! Începând cu anul 2008, funcþioneazã pe site-ul NEOGEN.RO , "Clubul CU VEªTI BUNE ", (incepandcuanul2008maimultevestibune.blogspot.com), au avut loc dezbateri parlamentare ºi mai mult decât atât, au fost întreprinse unele mãsuri legislative,

2) la nivel internaþional, la numai un an dupã difuzarea comunicatului trustului nostru de presã, postat pe site-ul « Curaj.Net - Exprimã-te ! », încã din ziua de 15 ianuarie 2007, intitulat " ÎN MEMORIA LUI Dr. MARTIN LUTHER KING", a fost ales noul preºedinte al SUA, Barack Obama. (mcppress.blogspot.com).

Organizaþia noastrã, Fundaþia MCP (MASS COMMUNICATION POWER), este interesatã de mediatizarea problemelor importante cu care se confruntã cetãþenii ºi va cere în acest sens o mânã de ajutor real din partea politicienilor.
Deºi continuãm sã facem lobby pentru România, pânã în prezent nu am cerut donaþii sau sponsorizãri, deoarece nu urmãrim interese financiare, avem caracter apolitic ºi nonprofit.

Cu acest prilej, vã semnalãm ºi un aspect neplãcut, care din pacate, este tolerat de unele persoane ºi pe care îl combatem; manipularea, > cu nume celebre sau ascunse…în dauna interesului public.

În acest sens, vã rugãm sã ne sprijiniþi în limitele posibile, în derularea campaniei cu caracter permanent "MERITUL CETÃÞEANULUI PUTERNIC" ( MCP ) (vremsarespectamnusamanipulamcetatenii.blogspot.com).

Vã propunem o implicare activã, concretã ºi transparentã în prezentarea adevãrului în cazul problemelor importante din cadrul comunitãþii. Încercãm cu sprijinul potenþialilor sponsori,
sã gãsim soluþiile de îmbunãtãþire a vieþii românilor ºi de prevenire a unor posibile pericole.

Dorim sã vã alãturaþi iniþiativei « MCP » . Avem speranþe cã vom îmbunãtãþi imaginea României, mai ales cã numãrul susþinãtorilor acestei campanii naþionale este în creºtere continuã. Persoanele care vor sprijini campania « MCP », vor fi evidenþiate cu titlul : "MERITUL CETÃÞEANULUI PUTERNIC" ºi rezultatele vor fi intens mediatizate în þarã ºi strãinãtate.

"Daca astepti momentul potrivit, te intrec altii care nu-l asteapta." - Woody Allen

Vã aºteptãm cu interes ºi vã mulþumim !

(WWW.mcppress.ro, agency@mcppress.ro, 0723 945 840).

MIHAIL GEORGEVICI - MCP Press Agency

nenita_dan

32 mesaje

Postat pe: 6 Ianuarie 2009, ora 20:53

In privinta tehnicilor de manipulare pentru a le evita trebuie cunoscute. Cred
ca este de folos urmatoarea lucrare.A aparut la cativa ani dupa revolutie.( Mie mi s-a parut interesanta.)

www.scribd.com/doc/7378622/Ficeac-Bogdan-Tehnici-de-Manipulare

fragment introducere:

"aceastã carte nu este un manual. nici nu îºi propune sã fie aºa ceva. ea se
adreseazã cetãþeanului obiºnuit, celui supus în permanenþã manipulãrilor.
analiza tehnicilor de influenþare ºi a efectelor acestora, cu exemple
arhicunoscute sau abia sesizabile, din istorie sau din zilele noastre, poate
reprezenta un avertisment. "knowledge is power" (cunoaºterea înseamnã
putere), spunea cândva filozoful englez francis bacon. cunoscând tehnicile de manipulare putem sã rezistãm în faþa lor. putem evita rolul de figuranþi în
propria noastrã viaþã..."
BOGDAN FICEAC

Atunci avem o situatie de asa natura incat adevarul sa devina ceva neplacut critic si deranjant, ignorarea lui nu este o orientare catre gasirea de solutii. Un alt fragment din carte:

" respectarea oricãror legi, norme ºi regulamente, scrise sau nescrise, nu înseamnã abandonarea judecãrii lor cu un ochi critic, mai ales în cazurile în care ele afecteazã, chiar ºi într-o micã mãsurã, drepturi fundamentale precum cele la liberã exprimare, asociere sau informare. testarea unor asemenea reguli se poate face printr-o minorã încãlcare a lor pentru a observa consecinþele. dacã reacþia este disproporþionat de mare ºi de violentã, înseamnã cã "nu e în regulã ceva" ºi trebuie sã reevaluãm situaþia, eventual prin adunarea unor informaþii suplimentare referitoare la cei cu care am intrat în contact sau la respectiva situaþie socialã."
BOGDAN FICEAC

costelino1967

89 mesaje
Oras: Braila

Postat pe: 9 Ianuarie 2009, ora 15:40

Mare dreptate ai, nu cred ca lchidarea totala e o solutie omeneasca, eu cred in reintegrarea sociala.

a fi sau a nu fi
lyly

500 mesaje

Postat pe: 9 Ianuarie 2009, ora 17:49

"In 2009, CSM trebuie sa devina un vector al schimbarii mentalitatilor sistemului judiciar. Trebuie sa facem o declaratie de razboi pentru toate retelele profesionale care paraziteaza sistemul judiciar. Si aici ma refer la avocati, notari, magistrati, chiar si informaticieni din instante. Exista cazuri cand sistemul ECRIS (n.r. sistemul informatic integrat al Parchetelor si instantelor) a fost manipulat cu ajutorul informaticienilor pentur a se eluda repartizarea aleatorie a dosarelor", a declarat ministrul Justitiei la sedinta CSM prezidata de presedintele Traian Basescu.

www.9am.ro/stiri-revista-presei/Politica/116690/CSM-Predoiu-a-fa...

"Îmi vine greu sã mã uit în ochii unor oameni care îmi vorbesc despre imagini cu procurori care îngenuncheazã la propriu inculpaþii. Cred cã toatã lumea ºtie la ce caz mã refer ºi trebuie sã-mi exprim din nou nemulþumirea cu privire la inconsecvenþa insecþiei judiciare, pentru cã eu am formulat anterior o sesizare disciplinarã care a fost clasatã fãrã a se everifica cele semnalate. Presiunea mass-media a determinat ulterior sesizarea din oficiu a CSM asupra acestui caz. Vãzând rapiditatea cu care CSM s-a sesizat dupã difuzarea imaginilor, ce concluzie putem trage? Cã dacã vrem sã obþinem o reacþie a CSM trebuie sã ne adresãm mai întâi presei", a declarat Kovesi.

www.amosnews.ro/Procurorul_general_nemultumit_de_activitatea_CSM...

ni_gaflo

4 mesaje
Postat pe: 10 Ianuarie 2009, ora 11:14

flagelare in piatza publica,televizata de preferat.sunt curios cat de repede vom ramane fara aceste asa zise forte de ordine care mananca bani de la buget si nu fac de cat sa imparta banii cu borfasii

costelaeg

170 mesaje
Postat pe: 10 Ianuarie 2009, ora 11:32

De la: Betty, la data 2008-12-30 19:34:48
De la: nenita_dan, la data 2008-12-30 13:19:17

"...visez sau intra la categoria turnatori"

Si pe mine ma apuca cateodata stari usor angstice,dar nu cred ca pe site e vorba de instigare la instigare, sau compromiterea seriozitatii subiectului in discutie prin exagerari negative. De-ar fi chiar e irelevant. Totul e sa vezi partea buna a lucrurilor

Departe de mine gandul de a desfiinta subiectul. OK, sa vedem partea buna a lucrurilor. Pe un topic despre emigratie versus ramanere in Ro - cineva din strainatate care vrea sa se intoarca si sa schimbe lumea pe aici spune:
(citez aproximativ) "daca spunem nu atunci cand ni se cere spaga, daca spunem nu cand ni se aduc injurii, daca luam atitudine cand se arunca o hartie pe jos.... etc., atunci vom reusi sa schimbam". ADAUG: "numai daca facem acest lucru cu TOTII, uniti". Poftiti de incercati si vedeti ce se intampla. Lansez ipoteza: "daca cineva face asta, ceilalti il vor baga cu capul la fund in loc sa se alieze". Functioneaza numai prin magazine, nu functioneaza la politie, circa financiara, nici la servici.

Astept opinii - de la cei care ati incercat sa luati atitudine, nu de la poeti. Si o veste buna ("partea buna a lucrurilor"): daca exista oameni care deja iau atitudine, atunci mai e o speranta. Sa vedem raspunsurile.

Betty. Este corect ce spui tu si asa ar trebui sa ne comportam cu totii . Sa luam atitudine de fiecare data cand ceva nu este in ordine . Si eu fac acelas lucru Atrag atentia soferului de langa mine ca a aruncat tigara , harti a pe jos Drept rasplata primesc un deget mijlociu stiti voi cum chiar si de la femei . Asadar lipseste educatia civica cetateneasca unor generatii mai recente. Celor care fura si iau mita Le trebuie un VLAD TEPES . Dar de unde sal luam , cum sal punem acolo sus sai poata trage in teapa pe toti. Astept sfaturi

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 10 Ianuarie 2009, ora 12:00

Buna ziua, in primul rind , noi insine, trebuie sa ne schimbam, ma refer la mentalitate, comportament , o buna educatie scolara si civica, si respect pentru ceea ce facem si ne inconjoara. Eu pe unde am umblat in lumea mare si inca mai umblu, nicaeri in lumea asta nu s-a stirpit coruptia si hotia...dar s-a diminuat considerabil, va dau unele exemple din Arabia Saudita, acolo sint doua feluri de politie, una care se ocupa de toate ca la noi si una religioasa, mutaua se cheama, daca nu respecti legea , esti bagat la inchisoare , un nr de ani sau zile, si-ti cumperi mincare haine apa etc, nu ai bani....iti rogi moartea sau.....altii te duc in desert si-ti dau o sticla cu apa , nu te mai bat nu nimic, si gata, nu te apuca saptamina.....alti te indoie cu bataia cu parul sau cu biciul, cu sirma cu 5 sau 6 cozi, chiar de curge singele de pe tine , ti s-a crapat piele, nu conteaza ti-o cu reprizii, se schimba politaii intre ei, sau mergi mersul piticului , sau sarituri ca broasca , pina te face vinata pielea pe tine, fara drept la doctor,

nenita_dan

32 mesaje

Postat pe: 10 Ianuarie 2009, ora 13:14

Pentru colstaleq
Imi permit sa remarc ca citatul partial folosit in ultimul mesaj pe care l-ati postat pe acest forum este scos din context si acest fapt poate induce modificari de sens. Pentru a evita aceasta, si din respect pentru adevar,
aveti aici un text mai larg al discutiei. Discutia integrala o puteti gasi pe acest forum.

betty Postat pe: 30 Decembrie 2008, ora 00:10

"Deci lasa marul ala frumos necuratat, lasa pestele asa - ca daca le cureti nu mai ramai nici cu aparentele. Si incearca "sa traiesti bine" (vezi varianta Spania) - conform ordinelor - si lasa chestiile astea deprimante. OK, Ok,
te las in pace, dar observa si tu pe forumul asta - exista persoane care raspund in doi peri only, stau pe net de dimineata pana seara, dar nu dau niciun raspuns serios.... visez sau intra in categoria "turnatori"? Si ne intoarcem la coada pestelui."

raspuns Dan nenita Postat pe: 30 Decembrie 2008, ora 13:19

"Si pe mine ma apuca cateodata stari usor angstice,dar nu cred ca pe site e vorba de instigare la instigare, sau compromiterea seriozitatii subiectului in discutie prin exagerari negative. De-ar fi chiar e irelevant. Totul e sa vezi partea buna a lucrurilor: Daca merge trenul nu mai conteaza cine a bagat prima lopata de carbuni, sau daca pe fochist il distreza doar sa vada cum iese fum pe cos si nu-l intereseaza pe unde o ia trenul. Mai sunt unii care
scuipa in apa doar ca sa faca cercuri."

Consider ca respectul pentru adevar sta la baza educatiei civice intr-un stat
de drept, asa cum intr-un stat totalitar stau frica si supunerea, intr-un stat corupt minciuna si alegerea a caii mai usoare daca se pot calca regulile fara dureri de cap etc. Aveti dreptate cu educatia civica, este necesara, nu teama ci respectul fata de lege ar trebui sa domine. Eu imi doresc sa nu trebuiasca sa mi-l doresc pe Tepes.

1_____1

58 mesaje
Postat pe: 10 Ianuarie 2009, ora 14:19

CSM, deranjat de afirmatiile grave ale lui Catalin Predoiu

Elena Vijulie, editor
Sambata, 10 Ianuarie 2009

Consiliul Superior al Magistraturii a respins acuzatiile ministrului Justitiei, Catalin Predoiu, cu privire la existenta unor "retele infractionale, transprofesionale

Printr-un comunicat de presa, CSM solicita ministrului Predoiu sa se adreseze "organelor abilitate" si califica drept "inadmisibil ca o persoana de o asemenea demnitate publica sa faca afirmatii de gravitate extrema, inainte de a sesiza organele in drept".

La bilantul pe 2008 de joi, Catalin Predoiu a cerut CSM sa declare "razboi
fara echivoc fata de toate retelele infractionale, transprofesionale, care paraziteaza, izolat e adevarat, sistemul judiciar". El a vorbit despre cazuri de avocati sau notari, dar s-a referit in mod deosebit la informaticieni ai instantelor care prin "lucruri dincolo de limita penalului" au manipulat sistemul de distribuire aleatorie (la intamplare) a dosarelor catre judecatori.

Afirmatia a fost confirmata insa la aceeasi sedinta, de vicepresedintele Inaltei Curti, Anton Pandrea, membru CSM. El a spus ca situatia semnalata de ministrul Justitiei nu este noua. Anton Pandrea a explicat ca insusi CSM a atras atentia inca din 2007 asupra unor cazuri "de interventie uneori chiar brutala in sistemul informatic", inclusiv prin "materiale" trimise Procurorului General, Laura Kovesi.
Impartirea computerizata a dosarelor catre judecatori a fost solicitata de Comisia Europeana in martie 2005 ca masura anti-coruptie. Pana atunci, presedintele de instanta hotara in mod subiectiv care judecator va judeca un anumit dosar.

NOTA! CSM PROMOVEAZA SI APARA CORUPTII SI FAPTELE LOR!

Noul Ministru al Justitiei spune adevarul si CSM se da la el, nu la cei care practica astfel de fapte. Interesant nu?.

Da, ce sa facem si cum sa procedam ca sa eliminam HOTII & CORUPTII!
*************************************************************************************
> Eu am luat taurii corupti de coarne si am facut de cunoscut " LUMII INTREGI FAPTELE LOR" > mai fac cate o pauza si ma apuc din nou.

www.google.com.au/search?q=pettrusu,+melbourne&hl=en&filter=0

banceanuvasile

105 mesaje
Postat pe: 10 Ianuarie 2009, ora 15:02

De la: marian_bd_rotaru, la data 2008-12-17 11:11:03Simplu : hotii si excrocii sa fie spanzurati . Sa stea atarnati de copacii de pe marginea drumului si sa - i manance ciorile .

Una din metode este gazarea sau condamnarea la munca silnica . Cum nici una din masuri nu se vrea aplicata , vom avea in continuare circul DNA cu coruptie fara corupti si fara condamnati. Cei mai multi dintre interlopi sunt numiti in cercurile de conducere ale tarii. Halal democratie = GOLANIE pe fata.

umblataprinlume

72 mesaje
Oras: Constanta

Postat pe: 11 Ianuarie 2009, ora 01:48

De la: marian_bd_rotaru, la data 2008-12-17 11:11:03Simplu : hotii si excrocii sa fie spanzurati . Sa stea atarnati de copacii de pe marginea drumului si sa - i manance ciorile .

OH, bine ar fi sa se poata realiza propunerea ta fantasmagorica...
Dar si mai bine ar fi sa veniti cu propuneri paractice !

favorita nr.1
umblataprinlume

72 mesaje

Postat pe: 11 Ianuarie 2009, ora 01:51

95% din AVOCATI nu fac altceva decat sa te jupoaie de bani!
Iti iau banii, iti pierd procesul si spun "pardon" cauta pe altul mai bun :(

favorita nr.1
lyly

500 mesaje

Postat pe: 11 Ianuarie 2009, ora 09:31

De la: umblataprinlume, la data 2009-01-11 01:51:3195% din AVOCATI nu fac altceva decat sa te jupoaie de bani!

umblataprinlume,ce parere ai de mesajul postat de userul kitzaila ?

www.9am.ro/comunitate/forum/view_topic/18858/politia-romana-este...

Postat pe: 18 Decembrie 2008, ora 21:54

''lyly, ti-am citit acum povestea si, daca asta e adevarul,nu pot sa spun decat atat: luati-va romanilor avocati buni atunci cand aveti probleme! va zgarciti la avocati care lupta pt dreptatea voastra, dar la doctori dati spagi fara sa mai puneti intrebari! ''

umblataprinlume

72 mesaje

Postat pe: 12 Ianuarie 2009, ora 00:13

Interesant!!!!
Postarea mea cu idei practice si aplicabile a fost CENZURATA!

Pur si simplu nu a aparut :(

favorita nr.1
hfrbu

93 mesaje

Postat pe: 12 Ianuarie 2009, ora 08:48

MCP Press Agency
Campania MCP & Cei 3322 prieteni de pe site-ul NETLOG

Ianuarie 2009

Dragi prieteni,

Avem plãcerea sã vã informãm cã începând cu anul 2009, cetãþenii, instituþiile publice, organizaþiile, printr-o mai bunã comunicare, ar putea sã beneficieze de mari performanþe.

Aflaþi cu acest prilej, cã materialele transmise de MCP Press Agency au generat efecte mediatice atât pe plan intern cât ºi internaþional.

Ca urmare, vã prezentãm doar câteva aspecte ale realitãþii obiective, cum ar fi:

1) la nivel naþional, dupã publicarea articolului "Noutate ! Începând cu anul 2008, funcþioneazã pe site-ul NEOGEN.RO , "Clubul CU VEªTI BUNE ", (incepandcuanul2008maimultevestibune.blogspot.com), au avut loc dezbateri parlamentare ºi mai mult decât atât, au fost întreprinse unele mãsuri legislative,

2) la nivel internaþional, la numai un an dupã difuzarea comunicatului trustului nostru de presã, postat pe site-ul « Curaj.Net - Exprimã-te ! », încã din ziua de 15 ianuarie 2007, intitulat " ÎN MEMORIA LUI Dr. MARTIN LUTHER KING", a fost ales noul preºedinte al SUA, Barack Obama. (mcppress.blogspot.com).

Organizaþia noastrã este interesatã de mediatizarea problemelor importante cu care se confruntã cetãþenii ºi va cere în acest sens o mânã de ajutor real din partea politicienilor.
Deºi continuãm sã facem lobby pentru România, pânã în prezent nu am cerut donaþii sau sponsorizãri, deoarece nu urmãrim interese financiare, avem caracter apolitic ºi nonprofit.

Cu aceastã ocazie, vã semnalãm ºi un aspect neplãcut, care din pacate, este tolerat de unele persoane ºi pe care îl combatem; manipularea, > cu nume celebre sau ascunse…în dauna interesului public.

În acest sens, vã rugãm sã ne sprijiniþi în limitele posibile, în derularea campaniei cu caracter permanent "MERITUL CETÃÞEANULUI PUTERNIC" ( MCP ) (vremsarespectamnusamanipulamcetatenii.blogspot.com).

Vã propunem o implicare activã, concretã ºi transparentã în prezentarea adevãrului în cazul problemelor importante din cadrul comunitãþii. Încercãm cu sprijinul potenþialilor sponsori,
sã gãsim soluþiile de îmbunãtãþire a vieþii românilor ºi de prevenire a unor posibile pericole.

Dorim sã vã alãturaþi iniþiativei « MCP » . Avem speranþe cã vom îmbunãtãþi imaginea României, mai ales cã numãrul susþinãtorilor acestei campanii naþionale este în creºtere continuã. Persoanele care vor sprijini campania « MCP », vor fi evidenþiate cu titlul: "MERITUL CETÃÞEANULUI PUTERNIC" ºi rezultatele vor fi intens mediatizate în þarã ºi strãinãtate.
"Daca astepti momentul potrivit, te intrec altii care nu-l asteapta."
- >
Vã aºteptãm cu interes ºi vã mulþumim !

(WWW.mcppress.ro, agency@mcppress.ro, 0723 945 840).

MIHAIL GEORGEVICI, - MCP Press Agency

lyly

500 mesaje

Postat pe: 12 Ianuarie 2009, ora 09:48

Interesant!!!!
Postarea mea cu idei practice si aplicabile a fost CENZURATA!
Pur si simplu nu a aparut :([/quote]

''lyly, ti-am citit acum povestea si, daca asta e adevarul,nu pot sa spun decat atat: luati-va romanilor avocati buni atunci cand aveti probleme! va zgarciti la avocati care lupta pt dreptatea voastra, dar la doctori dati spagi fara sa mai puneti intrebari! ''

umblataprinlume, aceasta intrebare nu ti-am adresat-o pentru ca eu sa pot critica mesajul userului kitzaila, ci pentru a-ti arata tie, cat si celorlalti useri ,care iubesc adevarul si dreptatea, ca acest user nu este strain de cauza noastra.
Se incearca descreditarea mea pentru ca eu sa cedez lupta pe care am pornit-o impotriva persoanelor corupte care nu au cercetat corect si legal cazul Mihalcea.
Cand am pornit aceasta lupta am stiut ca voi intampina si astfel de situatii .
Cazul Mihalcea este un caz foarte grav si foarte complicat .
7 dosare penale are cazul Mihalcea.
Cand a avut timp sa citeasca userul kitzaila tot ce am scris eu despre toate aceste 7 dosare ?('''lyly, ti-am citit acum povestea .....''

costelino1967

89 mesaje
Oras: Braila

Postat pe: 12 Ianuarie 2009, ora 18:23

avocatii alta tagma corupta va spun din expierenta de peste 20 ani ca 90% sunt intelesi cu organele judiciare iar restul dupa faima ca pana la ura sa ajunga niste corupti. Cum sa ma reprezinte intr-un proces unul care a terminat facultatea cu plata in doi ani de drept, pe banii unui interlop ?

a fi sau a nu fi
POANTE

91 mesaje

Postat pe: 13 Ianuarie 2009, ora 01:01

De la: umblataprinlume, la data 2009-01-11 01:51:3195% din AVOCATI nu fac altceva decat sa te jupoaie de bani!

De drept fiecare este obligat sa cunoasca Legea.Cumpara din comertul librar Dreptul civil sau penal ,vezi unde te incadrezi si sustine-ti procesul,avocatul este omul intermediar al celui care nu stie sa vorbeasca

a promite-i lucru mare....pina la realizare.......!!!!!! http://www.google.ro/#hl=ro&output=search&sclient=psy-ab&q=CE+PROMITE+GUVERNUL+PONTA+&oq=&aq=&aqi=&aql=&gs_l=&psj=1&bav=on.2,or.r_gc.r_pw.r_qf.,cf.osb&fp=a27143d08314958f&biw=1024&bih=462
lyly

500 mesaje

Postat pe: 13 Ianuarie 2009, ora 10:28

E obligatoriu sa cunosti Constitutia, dar si toate legile si ordonantele de urgenta , deoarece necunoasterea legii nu poate fi invocata in justitie.
Datorita faptului ca familia mea nu a stiut ce prevede Codul penal si Codul de procedura penala a ajuns in situatia de fata .
Acum cunosc legile tarii, nu mai sunt naiva din trecut . Citesc jurisprudenta in materie penala, citesc pe forumuri mesajele marilor juristi pentru a -mi imbogatii cunostintele in materie juridica si pentru a ajuta , gratuit, pe alte persoane care nu cunosc legea .

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 18 Ianuarie 2009, ora 19:51

Care-i adresa de web a acestui institut? E cumva del din Boston populat cu "nemul ales si INCA NECULES"?
----------------------------------
Iar k o varianta de solutie:
- cate un glontz mic in ceafa hotilor dar plasat discret, sa nu mai aiba "siguranta de sine" pe care o afiseaza AGRESIV ........
Ei ne TERORIZEAZA si noi ce facem? ne jeluim unii altora.......!?
Cand ies din case sa le tremure si moleculele de apa din ei de frica.

umblataprinlume

72 mesaje

Postat pe: 19 Ianuarie 2009, ora 14:34

Numai Guvernul ar putea face ceva cu adevarat, dar nu are nici un intres, dearece pentru ei este foarte comoda politica:

"dezbina si domina"

Solutia ar fi educarea masiva (brain wash al ideilor negative inca din clasele primare) si input al valorilor pozitive in sensul schimbarii atitudinii fata de munca, cinste si corectitudine, codurile bunelor maniere si in general toate valorile sociale pozitive...

favorita nr.1
umblataprinlume

72 mesaje

Postat pe: 19 Ianuarie 2009, ora 14:46

Nu trebuie neaparat sa crezi in Dumnezeu pentru a respecta cele 10 porunci.

Nu cred in existenta lui Dumnezeu, dar trebuie sa admit ca biblia este foarte bine scrisa, si cred ca ar trebui gasita o metoda de educare ca toata lumea (credinciosii, ateii, si in special TZIGANII) sa respecte si sa triasca ghidandu-se dupa CELE 10 PORUNCI.

Atunci societatea ar inflori cu adevarat, si respectul fata de om ar fi cu adevarat o valoare apreciata...

Cred ca nu ar fi cu adevarat greu, in decurs de 10-20 de ani s-ar putea implementa in systemul de invatamant prescolar / scolar si superior / daca intr-adevar guvernul ar avea interes.

Dar, atata timp cat acolo sus sant adevatele capete de peste imputite, aceste vise ale oamenilor onesti raman doar niste idealuri...

favorita nr.1
Pagini: << 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului CUM SA PROCEDAM CA SA ELIMINAM Hotii SI CORUPTII!!!
Mergi la: