back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Cum sa procedam ca sa eliminam hotii si coruptii!!!

Pagini: << 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 >> Sari la pagina:

kali13

233 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 19 Ianuarie 2009, ora 22:33

va spun eu cum sa procedam...ca la arabi,hotului mana i se va taia....coruptii tot mana pe banii o pun...asa ca...mana lor va fii taiata.Metoda asta ar fi aplicabila si pentru tigani/bozgori sau politicenilor asa zis romani

Fosta membra 9am.ro

440 mesaje
Oras: Tg Jiu

Postat pe: 20 Ianuarie 2009, ora 05:11

Asta ar insemna ca 90%dintre romani sa nu aibe decat o mana!

nenita_dan

32 mesaje
Oras: Timisoara

Postat pe: 21 Ianuarie 2009, ora 20:12

Dom Terente, buna ziua!
Aparurati? V-ati adus aminte in sfarsit si de noi , dupa ce ne-ati lasati singuri pe baricade! Cum asa? Ne-ati pus problema-n brate si ne-ati lasat in ceata , sa ne invartim singuri ca orbetii! Pai se poa ? Ce si-au mai dat oamenii
toata silinta, ce mai de solutii asteptandu-va! Ca tot veni vorba de solutii, in caz o punem la vot p-aia a matale cu focul si mosiile, eu propun totusi ca pe nevestele mosierilor sa le lasam in pace! Ca scad actiunile la Nikon si la Ejobs!
Ca sa ne intoarceam la amatorii de oile noastre, tot mi-a venit in minte un proverb ala cu "intinde-de cat ti-e plapuma"! Nu prea pusca cu economia de piata, unde incearca fiecare sa faca cat mai mult, dar poate se refera la altceva, in fine. Ma tot gandesc ce bine ar merge proverbul la subiectul de pe forumul asta. Daca stii ca plapuma-i doar pana acolo, unde se termina rabdarea oamenilor si incepe legea, poate... E-adevarat, smecherii urca-n ringul vietii sa faca naivii KO si sa-i lase fara marafeti, si tin bine poatcoava-n manusa, dar de unde atata siguranta? Se intind cat le este plapuma. Cat le permite romanu, infricosat sau naiv sau lehametit sau dezamagit sau blazat
(sau de-al lor).Parerea mea este ca daca e nevoie de putina schimbare, daca nu merge altfel, se poate face prin forjare. Aici trebuie un ciocan, o nicovala, si ceva caldura. Caldura o gasim usor, cum apar smecherii cum incepe sa ne friga la drepturi sau la buzunare.(nu-i singurul motiv pentru bani dar ma centrez acum pe asta). Ciocanul am fi cei pagubiti, iar nicovala, daca astea Romanesti nu se bucura intotdeauna de o perceptie pozitiva, avem una MADE IN EU a-ntaia. Pentru ca una este cand stii SIGUR ca ai de-a face cu unul mai fraier care protesteaza 3 saptamani oboseste si o lasa balta , si alta este cand stii ca daca ai o tii cu incapatanare pe-aia cu smechereala, poti sa fii SIGUR ca-ti pica CEDO-n cap pana urma. Una din cauzele care duc la inmultirea smecherilor, este ca TINE. Ca MERGE, naivii n-au VANA sa-si apere drepturile. Si se formeaza o mentalitate, cinstea-i pentru prosti, castiga cine-i mai smecher etc. Dar DACA exista o certitudine, 100% , ca se merge pana la capat, pana la CEDO? Ca se face dreptate pana la urma. Pentru un drept incalcat, pentru o teapa, pentru un jaf, sau pentru un cent. Pentru un singur cent, pana la capat. OUPS, incepe sa dispara senzatia ca cei din jur sunt blegi. Smecherii nu mai stiu cu cine au de-a face. Cu o plapuma elastica, sau cu o magazie cu praf de pusca. Si incep smecherii sa reevalueze situatia, se gandeasca de doua ori din start, sa se reorienteze sau sa se abtina. Si poate odata vom gasi pocalul de aur la fantana si a doua zi.

Fara Tepes. Doar NOI.

umblataprinlume

72 mesaje
Oras: Constanta

Postat pe: 22 Ianuarie 2009, ora 17:29

De la: kali13, la data 2009-01-19 22:33:21va spun eu cum sa procedam...ca la arabi,hotului mana i se va taia....coruptii tot mana pe banii o pun...asa ca...mana lor va fii taiata.Metoda asta ar fi aplicabila si pentru tigani/bozgori sau politicenilor asa zis romani

Dezgustator sovinismul tau fata de oameni care muncesc si contribie la bunul mers al societatii.
Sant de acord cu exterminarea tziganimii dar nicidecum cu oameni valorosi si cinstiti numai pt ca ar fi bozgori sau alte neamuri...

favorita nr.1
kali13

233 mesaje

Postat pe: 23 Ianuarie 2009, ora 19:47

umblataprinlume,
Se pare ca nu ai citit cu atentie mesajul meu si nu stii nici pe ce topic l-am postat. Iti inteleg simtul tau umanist , din pacate, preferential, din moment ce te-ai decis sa iei "apararea" unei singure etnii. Topicul se refera la hoti, corupti si mesajul postat de mine ii viza exclusiv pe acestia.
Iar legat de fariseismul tau- te basculezi impotriva discriminarii...grija ta aproape comunista pentru poporul truditor e normala. Din pacate (din fericire) nu am nicio problema cu asta, asa ca lectia ta de altruism chiar e inutila! Si inainte de a mai posta alte mesaje, uita-te cu atentie pe ce topic esti!

obliografic

1094 mesaje
Postat pe: 23 Ianuarie 2009, ora 20:03

De la: kali13, la data 2009-01-19 22:33:21va spun eu cum sa procedam...ca la arabi,hotului mana i se va taia....coruptii tot mana pe banii o pun...asa ca...mana lor va fii taiata.Metoda asta ar fi aplicabila si pentru tigani/bozgori sau politicenilor asa zis romani

In cazul acesta ar trebuie sa mai scoatem si ceva bani de pe atatea brate taiate, adica o sa deschidem un magazin sau un muzeu sa le expunem si noi ca renumita brutarie de langa Bankok acolo exponatele sunt din aluat de paine , la noi fiind autentice o sa fim si mai tari ( va dati seama ce ar fi bratul lui Iliescu, capul lui Nastase, mainile lui Basescu,...............................)

CELUI MAI BUN PRIETEN Cand tu razi, rad si eu. Cand tu privesti soarele,simt si eu caldura lui. Cand tu plangi, plang si eu. Cand tu hotarasti sa lupti,lupt si eu. Cand tu te arunci in cap... O sa imi fie tare dor de tine , DESTEPTULE!
adryan2477

7 mesaje

Postat pe: 29 Ianuarie 2009, ora 15:46

Pentru inceput incepem cu legea privind cuantumul salarii + pensie de la stat. Nu este corect sa te plateasca statul cu pensie,cu toate ca ai platit impozit,daca te reangajezi la stat din nou. De ce iese un om la pensie de buna voie ? Nu ca nu mai poate ? Cineva a avut curajul de a spune lucrurilor pe nume. Lucrez la stat si am vazut si simtit pe pielea mea ce inseamna sa lucrezi cu persoane iesite la pensie si reangajate pe acelasi post de pe care sau pensionat. Se duce pensionarul(a) la seful cel mare care este tot pensionar si spune sa i se dea tineri sa o ajute el(a) fiind in varsta. Cand am cerut 20 % din salariu pers.pesionare a zis ca nu da si sa o ajut ca este in varsta,fiind si ameninta de seful cel mare cu datul afara daca nu execut ordinul. Cand am lucrat in doua locuri (la patron al doile) au facut gargara si a trimis fax la al doilea servici cerand dovada ca lucrez acolo ca sa aiba ei motiv legal sa ma dea afara. Cine dracu se cred javrele astea batrane de fac legea dupa bunul lor plac ? De angajat tineri nu angajeaza deoarece se apara intre ei. Mars afara incompetentilor,hotilor,securistilor,pupincuristilor,etc.

Andrei
roman6204

8 mesaje
Postat pe: 29 Ianuarie 2009, ora 15:58

spinzurati sau impuscati!

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 29 Ianuarie 2009, ora 22:05

Simplu: Ce nu vii tu, Þepeº, doamne, sã-i spânzuri tu, cã noi nu suntem în stare!!! Suntem prea laºi, de la toate dãm înapoi...

lyly

500 mesaje
Oras: Petrosani

Postat pe: 30 Ianuarie 2009, ora 09:46

Simplu: Ce nu vii tu, Þepeº, doamne, sã-i spânzuri tu, cã noi nu suntem în stare!!! Suntem prea laºi, de la toate dãm înapoi...[/quote]

www.mediafax.ro/social/basescu-exista-judecatori-si-procurori-co...

Preºedintele Traian Bãsescu le-a spus, joi, reprezentanþilor celei mai recente promoþii de magistraþi, prezenþi la Cotroceni, cã judecãtorii ºi procurorii sunt atât de independenþi cât vor ei, menþionând cã a vãzut cu ochii sãi magistraþi corupþi.

'"Judecãtorii ºi procurorii sunt atât de independenþi cât vor ei. Am auzit de judecãtori corupþi, am auzit de procurori corupþi, i-am vãzut cu ochii mei, i-am vãzut ºi în faþa instanþelor, i-am vãzut ºi în anchete. Acolo nu i-am vãzut, i-am vãzut public", a spus Bãsescu, menþionând cã toate acestea i-au întãrit convingerea cã un judecãtor este atît de independent cât acesta doreºte sã fie.

Preºedintele a apreciat cã nimeni nu poate obliga un judecãtor sã facã altceva decât ceea ce îi dicteazã legea ºi conºtiinþa.

El le-a spus tinerilor magistraþi cã poartã o responsabilitate uriaºã, legatã de independenþa justiþiei, precizându-le cã intrã într-un sistem în care densitatea de oameni cu studii superioare este cea mai mare.

"Din pãcate, în momentul de faþã, sistemul în care intraþi este unul dintre cele mai puþin apreciate de cãtre români\", a spus preºedintele, precizând cã încrederea scãzutã de care are parte Justiþia este cauzatã de faptul cã "se judecã foarte greu, marile dosare nu se judecã, avem adesea judecãtori care încalcã legea".

Bãsescu a þinut sã dea, în acest context, câteva exemple, menþionând cazul "doamnei judecãtoare de la Dâmboviþa" sau "tentativa de fraudã de la examenul pentru magistraþi".

El a menþionat cã în mandatul sãu nu a sancþionat public doar lucruri care sunt în neregulã în sistemul de justiþie, ci ºi cele care sunt în neregulã din punct de vedere al influenþei politicului în justiþie.

ªeful statului a apreciat cã "politicul a blocat prin abuz drumul normal al justiþiei, în cazul unor oameni politici ".

Bãsescu i-a îndemnat pe tinerii magistraþi, prezenþi la Cotroceni, sã nu creadã cã nimeni nu are voie sã îi critice.''

Am postat pe acest forum ,cat si pe alte forumuri, petitia pe care i-am trimis-o Presedintelui Romaniei in data de 08-09-2008.
Ma doare ca si aceasta petitie a fost tratata cu mult dezinteres de catre Inspectia judiciara a CSM.
Ma intreb, oare ce i-a comunicat aceasta institutie Presedintelui Romaniei?
Constat ca dl. Presedinte stie ca multi judecatori incalca legea , iar alti fac ce le dicteaza legea si constiinta.
Eu i-am scris in petitia pe care i-am adresat-o cum a fost judecat cazul Mihalcea timp de 4 ani de zile, demonstrand cu probele postate pe site-ul '''aparati drepturile'' ca tot ce am scris eu in petitie este 100%adevarat.
Ma intreb, oare de ce Inspectia judiciara a CSM nu a dorit sa investigheze corect si legal cazul Mihalcea?
Dovezile pe care le va posta dl. Valter Cojman pe pe site-ul ''aparati drepturile''' vor demonstra ca politia si justitia nu vor ca adevarul acestui caz sa fie scos la lumina, consemnand in rezolutii si in sentinte fapte ireale.

cristidanilet.wordpress.com/

Dl. judecator, Cristi Danilet ,a scris pe blogul dansului urmatoarele;

'' Inspectorii exercita actiunea disciplinara

Pana de curand, actiunea disciplinara contra magistratilor se exercita de o comisie de disciplina alcatuita din un magistrat membru CSM si doi inspectori. Situatia anormala de a fi `urmarit` si `judecat` de catre organisme intre care exista o punte le legatura - magistratul membru CSM - am antamat-o public inca din sept 2006 cand am intocmit raportul SoJust, capitolul asupra CSM. Atunci membrii CSM nu acceptasera criticile noastre. De curand, insa prin OUG 195/2008 s-a modificat aceasta dispozitie:

Luând în considerare faptul cã prezenþa în componenþa comisiilor de disciplinã a membrilor aleºi ai Consiliului Superior al Magistraturii a ridicat probleme cu privire la imparþialitatea acestora, creându-se astfel o confuzie între funcþia de anchetã exercitatã de aceºtia ºi funcþia de judecatã exercitatã de secþiile Consiliului din care fac parte, competente sã judece abaterile disciplinare comise de judecãtori, respectiv de procurori,

ART. II
Legea nr. 317/2004 privind Consiliul Superior al Magistraturii, republicatã în Monitorul Oficial al României, Partea I, nr. 827 din 13 septembrie 2005, cu modificãrile ulterioare, se modificã dupã cum urmeazã:
1. La articolul 45, alineatul (1) va avea urmãtorul cuprins:
“Art. 45. - (1) Acþiunea disciplinarã se exercitã de comisiile de disciplinã ale Consiliului Superior al Magistraturii, formate din 3 inspectori ai Serviciului de inspecþie judiciarã pentru judecãtori ºi, respectiv, 3 inspectori ai Serviciului de inspecþie judiciarã pentru procurori.”
2. La articolul 45, alineatele (2) ºi (3) se abrogã.''

lyly

500 mesaje

Postat pe: 4 Februarie 2009, ora 10:50

Timbrul judiciar si accesul la Justitie
03 februarie 2009
Cosmin Flavius Costas

www.juridice.ro/note-studii-opinii/38649.html

De la inceputul anului 2009, Romania e in criza. Nu, nu e vorba de criza financiara, de criza de idei sau de criza de valori, ci de un altfel de criza, cu implicatii juridice: criza de timbre judiciare. Practic, astazi, 3 februarie 2009, niciun oficiu postal nu mai vinde timbre judiciare, asta dupa ce in cursul lunii ianuarie timbrele oranj se vindeau "pe sub mana", mai ceva ca portocalele pe vremuri.

In acest context, ne intrebam si intrebam de ce suntem in criza de timbre judiciare si cine sunt vinovatii de producerea crizei. Ne intrebam, in paranteza fie spus, pentru ca reprezentantii temporari ai Ministerului Justitiei (numit uneori, evident rautacios, si Misterul Justitiei) nu au avut pana in acest moment decenta sa ne anunte despre faptul ca avem o problema, ca aceasta problema a aparut din anumite cauze si ca s-au luat masurile "x" si "y" pentru rezolvarea problemei. Raspunsul la intrebarea noastra vine "pe surse": tanti Lenuta de la Posta ne anunta ca nu mai sunt timbre in niciun depozit pentru ca "cei de la Ministerul Justitiei n-au mai tiparit timbre de cateva luni si nici n-au semnat conventia cu Posta pentru distribuirea lor". Separat, ne raspundem si singuri: nu exista timbre judiciare pentru ca statului roman si Ministerului Justitiei nu-i pasa de contribuabilii-justitiabili, de contribuabilii-auxiliari ai justitiei sau de contribuabilii-judecatori. La ceas de criza si in contextul reimpartirii dregatoriilor si a job-urilor la stat si de stat prin ministere, inexistenta banalului timbru judiciar nu e problema nimanui. Iar, evident, vinovati nu exista sau, cel mult, vinovati sunt justitiabilii, avocatii, notarii, judecatorii, care s-au apucat de lucru fara sa se asigure ca exista timbrele judiciare necesare in activitatea lor curenta.

Dupa cum se stie, situatia nu e noua. Am aminti aici doar diversele etape din "viata" instantelor in care nu se trimit citatii si nu se comunica hotarari pentru ca nu exista fonduri sau pentru ca Ministerul Justitiei nu a semnat vreo alta conventie cu Posta Romana. Nici rezolvarea nu e noua, pentru ca nepasarea in ceea ce priveste administrarea justitiei este o constanta in Romania anului 2009.

Lipsa banalului timbru judiciar ne-a facut insa sa ne intrebam si asupra consecintelor juridice ale acestei crize. Intrebarea noastra vine in contextul in care, potrivit prevederilor O.G. nr. 12/1995, de principiu toate actiunile sau cererile adresate instantelor de judecata trebuie insotite de macar un timbru judiciar de 0,15 RON. Sanctiunea netimbrarii sau a insuficientei timbrari este in principiu cea prevazuta de art. 20 din Legea nr. 146/1997, adica anularea cererii, cu corectivele de rigoare (de pilda, cererea pentru eliberarea unor copii de pe hotararile judecatoresti netimbrata va fi respinsa, iar nu anulata). In aceste conditii, este evident faptul ca cel putin unele actiuni sau recursuri vor fi anulate si cel putin solutionarea unor cereri va fi refuzata sau amanata, in lipsa timbrelor judiciare, in situatiile in care justitiabilii si avocatii nu vor benefia de intelegerea judecatorilor sau de clementa functionarilor instantelor.

In opinia noastra, in asemenea situatii, se poate vorbi despre inexistenta accesului la justitie si despre incalcarea art. 6 par. 1 din Conventia Europeana a Drepturilor Omului. Astfel, dupa ce am devenit "celebri" in spatiul european al drepturilor omului pentru ca anulam cereri neinsotite de plata unei taxe judiciare de timbru de 10 RON (CEDO, hotararea din 14 octombrie 2008, Iordache vs. Romania), acum avem "sansa" sa devenim in egala masura cunoscuti si pentru faptul ca anulam recursuri neinsotite de plata unui timbru judiciar de 0,15 RON, in conditiile in care administratorii justitiei nu iau masurile necesare pentru tiparirea timbrelor, iar judecatorul este obligat de lege sa anuleze o cerere netimbrata sau timbrata necorespunzator. In mod evident, lipsa timbrelor judiciare, pe care contribuabilii sunt obligati sa le achizitioneze si sa le utilizeze ca o conditie sine qua non a accesului la justitie, reprezinta un obstacol de fapt in calea liberului acces la justitie, drept garantat de art. 21 din Constitutia Romaniei si de art. 6 par. 1 din Conventia Europeana a Drepturilor Omului. In conditiile in care nu exista timbre judiciare, obstacolul este absolut, netimbrarea sau timbrarea corespunzatoare atragand sanctiuni drastice, de tipul celor prezentate mai sus. Obstacolul este cu atat mai serios in cauzele ce reclama solutionarea urgenta, in care judecatorul nu are nici macar libertatea de a acorda un termen scurt pentru rezolvarea problemei timbrarii. Pe cale de consecinta, putem spune ca in acest moment, din cauza lipsei timbrelor judiciare, accesul liber la justitie este impiedicat.

Ramane de vazut daca administratorii justitiei noastre vor reactiona in vreun fel pentru solutionarea acestei probleme, care ne plaseaza din nou in preistoria dreptului european al drepturilor omului.

Cosmin Flavius Costas
asistent universitar, Facultatea de Drept,
UBB Cluj-Napoca
avocat, Baroul Arad

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 4 Februarie 2009, ora 12:48

Trebuie sa infiintati PARTIDUL HOTILOR SI CORUPTILOR ,va deveni unic si toti politicienii vor fi in frunte cu Basescu la inscriere.

lyly

500 mesaje

Postat pe: 20 Februarie 2009, ora 12:24

''Virgil Andreies: Hotarari judecatoresti publicate online, cu numele judecatorilor. JURINDEX

Proiectul JURINDEX se va extinde la nivel national inca din acest an, 2009.

Virgil Andreies, presedintele CSM, a dezvaluit ieri, intr-o conferinta de presa la Alba Iulia, ca toate hotararile judecatoresti vor fi publicate online, pe un site special creat la nivel national, nu pe site-ul fiecarei instante.

Virgil Andreies a declarat pentru Mediafax: "Dorim prin asta sa dam o dovada efectiva de transparenta totala a sistemului judiciar fata de mass-media, fata de societatea civila si, in general, fata de toti justitiabilii. Efectul imediat va fi o crestere efectiva a calitatii motivarii hotararilor date de catre judecatori. Numele judecatorului nu este o data care trebuie protejata, cu caracter personal, si va ramane in hotararea publicata .''

www.juridice.ro/stiri-juridice/flux-stiri/39065.html

iulidan2

156 mesaje
Oras: Constanta

Postat pe: 20 Februarie 2009, ora 14:56

Simplu si eficac ar fi controlul averilor, dar cine vrea asa ceva.

lyly

500 mesaje

Postat pe: 21 Februarie 2009, ora 09:54

cristidanilet.wordpress.com/

CRISTI DANILEÞ (n. 14.12.1975)

Vicepresedinte al SoJust (din 12 sept 2008)

membru fondator

profesia: judecator, Cluj-Napoca

doctorand in drept procesual penal

expert: independenta, impartialitatea si integritatea justitiei

''Interviu Cristi Danilet

Justitia e coloana vertebrala a societatii. Ea are rostul de a regla atat diferendele dintre persoanele fizice si juridice, cat si pe cele dintre acestea si autoritati. Practic, justitia e si putere, si contraputere în acelasi timp. Asteptarile sunt foarte mari de la justitie, ca urmare criticile sunt numeroase. Comisia Europena ne-a impus anumite conditii înaintea aderarii (împartirea aleatorie a dosarelor, strategii de reforma pe termen mediu, strategii anticoruptie) si ne-a monitorizat în urmatorii ani dupa aderare. Sunt convins ca fara aceasta supraveghere, autoritatile decidente ar fi stopat orice îmbunatatiri pentru a obtine o justitie competenta, prietenoasa si responsabila.

Judecatorul din Romania are exact acea independenta de care are nevoie pentru a da hotarari neinteresate, raportandu-se doar la lege si la probele de la dosar. Este adevarat însa ca e o problema cu independenta procurorului, care, constitutional, este sub autoritatea ministrului justitiei, legal este independent, dar tot legea prevede ca este subordonat sefului ierarhic. Or, daca recunoastem ca procurorii sunt magistrati, atunci trebuie sa realizam ca independenta justitiei presupune ca si conditie sine qua non independenta procurorului. Dar aceasta independenta nu înseamna lipsa oricarui control, caci atunci s-ar ajunge la arbitrariu. Prin urmare, trebuie creata o balanta între independenta (al carei scop este asigurarea unui act de justitie impartial) si responsabilitate.''

Fosta membra 9am.ro

16019 mesaje

Postat pe: 21 Februarie 2009, ora 10:07

De la: obliografic, la data 2009-01-23 20:03:07

In cazul acesta ar trebuie sa mai scoatem si ceva bani de pe atatea brate taiate, adica o sa deschidem un magazin sau un muzeu sa le expunem si noi ca renumita brutarie de langa Bankok acolo exponatele sunt din aluat de paine , la noi fiind autentice o sa fim si mai tari ( va dati seama ce ar fi bratul lui Iliescu, capul lui Nastase, mainile lui Basescu,...............................)

Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost
Fosta membra 9am.ro

16019 mesaje

Postat pe: 21 Februarie 2009, ora 10:07

Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost
Fosta membra 9am.ro

21 mesaje
Postat pe: 21 Februarie 2009, ora 11:36

De la: maria_tu, la data 2008-12-27 00:07:32

Astea...... n-au leac!

ba da, au leac. pe timpul lui Vlad Tepes NU se mai fura, stiti asta. Frica de moarte sau de o pedeapsa f f mare ar duce la schimbari majore din punct de vedere al tentatiei la furt, jaf, viol, coruptie, samd...
Trebuie rupta pisica, si nu neaparat in doua. Se poate in bucatele mult mai mici.
SE POATE, STIM ASTA.

Sheyla

22 mesaje
Postat pe: 21 Februarie 2009, ora 11:43

daca parlamentarii nostri dorm si nu fac nimic? ar trebui sa aplice legi mai drastice nu sa se pupe bot in bot cu coruptii si criminalii.ei ar trebui sa faca ceva,dar ce sa faca cand ei sunt cei mai mari corupti si hoti?ce vrem sa vina altii din afara sa ne faca noua legi?sa le fie rusine,numai ei sunt vinovati,daca conduceau tara cum trebuia nu mai ajungeam in halul asta..........

bb_tavy

7 mesaje
Oras: Giurgiu

Postat pe: 21 Februarie 2009, ora 11:46

Ne cumparam o pusca cu luneta si ii impuscam pe toti de pe acoperisul blocului ca in filme

dorel_duba

6 mesaje
Oras: Arad

Postat pe: 21 Februarie 2009, ora 11:56

ai perfecta dreptate ! problema in acesta tara este lipsa puterii judecatoresti, adica pana cand hotii cei mari nu sunt pedepsiti nu ne putem gandi de o regula, de un stat de drept!r imi pun intrebarea cine sa-i pedepseasca caci la cascaval vad ,de atatia ani, sunt tot aceeasi si aceeasi !

ioi !
cobras_fcs

2 mesaje
Postat pe: 21 Februarie 2009, ora 11:58

ar trebui urmaritzi in prealabil si sanctzionati pe masura eu asa zic ca e cel mai bn

cobras_fcs

2 mesaje
Postat pe: 21 Februarie 2009, ora 12:02

mai e cale multa pana la dreptate in tara la noi ....a face rau e usor dar o dreptate ........dureaza ........

zeita_hera2002

1 mesaj
Postat pe: 21 Februarie 2009, ora 12:05

oameni buni !.....pestele din cap se "mpute !deci coruptia in romania va disparea dar daca vor mai trece inca 4 genereti de acum inainte.tot ce a fost comunist trebuie sa dispara apoi mai stam de vorba.cit timp sintem condusi de comunisti, nu are cum sa se schimbe coruptii

ursu_livia

281 mesaje
Oras: Lugoj

Postat pe: 21 Februarie 2009, ora 12:12

De la: terente, la data 2008-12-17 10:41:59Avem la dispozitie puterea! Suntem multi, noi cetatenii! Trebuie sa ne trezim!
Putem afla relativ usor ce averi ilicite si-au facut politicienii, cel putin cei care au investit in Romania banii furati!

Solutia cea mai simpla:: O organizatie militara cetateneasca la nivel de tara, care sa se ocupe cu rapirea imbuibatilor si a familiilor lor, si prin folosirea de metode foarte normale sa fie judecati de un tribunal ad-hoc, in timp ce "mosiile" lor sunt pustiite prin foc!

Totul sa fie filmat si transmis publicului larg, sa vada ce patesc hotii!

Altfel nu s-ar mai putea, ei sunt atat de multi, si raspanditi ca un cancer...

O astfel de solutie radicala ar fi si rapida si cu rezultate vizibile!

Voi ce solutii ati avea?

Terente sale luam pe randª

1. Suntem multi, SUNTEM ELECTORATUL ROMAN SI AVEM PUTERE ABSOLUTA DIN 4 IN 4 ANI DE ZILE, aceasta in masura in care Romania ar fi o tara democratica cu un stat de drept autentic.Din nefericire ,prin genocid si crima tipic nazist-comunista democratia romaneasca a fost ucisa inca din fasa in ian.1990,odata cu reocuparea tarii de catre ceausist-comunistii lui iliescu ion, infractori politici,economici si juridici care au o influeinta letala a supra acelui segment din electorat format din oamenii "noi"ceausisti, bieti tarani, transformati in sclavii lagarelor de munca ceausiste.
LENEA ,HOTIA, IMORALITATEA AU FOST "CARTE DE CAPATAI" IN EDUCATIA SECURIST-COMUNISTA A ROMANILOR TIMP DE 60 DE ANI.
Singura sansa de democratizare a tarii,este condamnarea tuturor comunistilor iliisto- ceausisti CARE FAC PARTE DIN TOATE PARTIDELE FALS DEMOCARTICE, IN REALITATE BUCATI DIN VECHIUL PCR.

2. O organizare militara ,presupune arme ,violenta, nu, eu personal nu sunt de acord.Un Tribunal Penal Internatioanl care sa-i judece pe toti hotii, coruptii din autoritatea statului roman actual comunist si veti vedea ca apoi ceillati hoti vor fi foarte usor prinsi ,judecati si condamnati.

giobalot

5 mesaje
Oras: Craiova

Postat pe: 21 Februarie 2009, ora 12:21

Imi cer scuze pt romana .....Permis de conducere , nu mai existe fara coruptie ..Sunt strain nu s roman , dar mi e scarba de politia care tine cu bogati si este impotriva saraci si muncitori , doar pe ei ii amendeaza .
De Doctori care nu aiuta nimeni fara interesi , la spital igene este un lux inexistente si te lasa sa mori daca nu ai bani .
Tigani si Smecheri au putere sa omoara fara sa intri in puscarie ???
Cred ca sistemul juridic este la pamant ,,, o tara cu multe legi nu scapa de smecheri
Tot ce este de la stat trece prin spaga ,, nepotismului etc ,, daca ai nevoie de un loc de munca ,, il cumperi ,,, imi face scarba ca nu existe meritocrtia ,, sunt multi prosti care au positia inalta ,, imi pare rau dar Romania ar fi frumoasa fara ei .

tundeberei

3 mesaje
Postat pe: 21 Februarie 2009, ora 12:53

nu...a distruso deja...din pacate

Fosta membra 9am.ro

54 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 21 Februarie 2009, ora 13:19

IMPUSCATI,numai asa putem scapa aceasta tara,iar in problema guvernantilor si a politicienilor,singura rezolutie este importul de politicieni de afara si in acelasi timp infuzia de tineret in sistemul de guvernare,moarte tiganilor,DACHAU,AUSWITZ,BUG.......

Fosta membra 9am.ro

16019 mesaje

Postat pe: 21 Februarie 2009, ora 13:20

De la: luke, la data 2009-02-21 13:19:09IMPUSCATI,numai asa putem scapa aceasta tara,iar in problema guvernantilor si a politicienilor,singura rezolutie este importul de politicieni de afara si in acelasi timp infuzia de tineret in sistemul de guvernare,moarte tiganilor,DACHAU,AUSWITZ,BUG.......

Fosta membra 9am.ro

16019 mesaje

Postat pe: 21 Februarie 2009, ora 13:21

ai dreptate si BUG MAFIA

Pagini: << 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului CUM SA PROCEDAM CA SA ELIMINAM Hotii SI CORUPTII!!!
Mergi la: