back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Cum sa procedam ca sa eliminam hotii si coruptii!!!

Pagini: << 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 >> Sari la pagina:

romina_stu

17 mesaje
Oras: Deva

Postat pe: 19 Septembrie 2009, ora 17:48

Cum sa procedam ca sa eliminam hotii si coruptii!!!Simplu! Semnati petitia!!!

www.petitieonline.ro/petitie-p57144047.html

eu_vasko85

4 mesaje
Postat pe: 19 Septembrie 2009, ora 18:11

Daca am incepe sa facem ceva organizat ar trebui sa stabilim un loc de intalnire si o data anume stiute doar de noi cei care organizam. Ar trebui sa facem ceva ca o sa ajungem sa traim o epoca a iobagului.

9am16526

60 mesaje
Postat pe: 20 Septembrie 2009, ora 02:59

De la: romina_stu, la data 2009-09-19 17:48:47Cum sa procedam ca sa eliminam hotii si coruptii!!!Simplu! Semnati petitia!!!

www.petitieonline.ro/petitie-p57144047.html

Tu ti-ai pus intrebarea ce se ascunde in spatele acestei petitii.
Pentru ca daca ti-ai fi pus intrebarea probabil ca-ti dadeai singura raspunsul.
Petitia este o porcarie cat se poate de mare.
Concentrarea puterii in miininile unui grup cat mai restrans de oameni. Un grup mai mic este mai usor de manevrat. (de pacalit, de santajat) . In plus ca sa faci acest lucru inseamna sa se modifice constitutia. Asta inseamna sa dea autoritate mai mare presedintelui si guvernului. Ceea ce ar insemna sa ne semnam condamnarea cu mana noastra . Tocmai asta este rolul parleamentului.Ca un grup cat mai mare de oameni care sunt alesi de popor sa supravegheze si sa impiedice totalitarismul.
II vezi cum se toarna, se santajeaza si se mananca intre ei.? Crezi tu ca toate acele hotii, delapidari de bani si contracte preferentiale si ilegale care se fac si care apar in media sunt sunt opera unor jurnalisti sau a DNA-ului?... Sunt doar mizeriile care si le fac unii la altii.Asa ies la iveala.
Asa ca atunci cand sunt mai putin ei se vor intelege mai bine Vor pica la pace cum se spune si se vor acoperi unii pe altii. Ei asta vor. Ca ciolanul sa se inparta intr-un grup cat mai restrans in sa fel incat sa nu rasufle magariile care le fac ei si sa le controleze mai bine.
Asta vreti?

Justitiarul

119 mesaje
Postat pe: 20 Septembrie 2009, ora 09:45

Asa cum am aratat anterior ** Magistratii si politistii nu sunt in slujba Legii**. Abordarile magistratilor si politistilor in diferite situatii sunt ILEGALE ºi au drept consecinte:
- traumatizarea a mii de familii.
- instigarea la savarsirea de fapte penale.

Justitiarul

119 mesaje
Postat pe: 20 Septembrie 2009, ora 09:56

Moartea e 100% sigura. Eu doar atat le zic la magistrati si politisti: ** Doar atat va duce capul?**.
Ca sa le zic aceste vorbe am nevoie de:
- cunoastere...........o detin;
- cuvinte........... prin care sã le arat magistratilor si politistilor rezultatele activitatii lor.

Mosulica

5 mesaje
Oras: Suceava

Postat pe: 20 Septembrie 2009, ora 11:20

Buna ziua. Cred ca nu se poate. Asa este poporul nostru. Aduceti-va aminte de Vlad Tepes, de Ion Cuza si altii. Cum au incercat sa vorbeasca de cinste imediat au fost "maziliti"

Fosta membra 9am.ro

4 mesaje
Postat pe: 20 Septembrie 2009, ora 12:24

mai facem o politie ? ce crezi smecherii nu se repliaza ?? HA HA HA doar da-le idei

DanubianKnight

746 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 20 Septembrie 2009, ora 13:17

De la: terente, la data 2008-12-17 10:41:59Avem la dispozitie puterea! Suntem multi, noi cetatenii! Trebuie sa ne trezim!
Putem afla relativ usor ce averi ilicite si-au facut politicienii, cel putin cei care au investit in Romania banii furati!

Solutia cea mai simpla:: O organizatie militara cetateneasca la nivel de tara, care sa se ocupe cu rapirea imbuibatilor si a familiilor lor, si prin folosirea de metode foarte normale sa fie judecati de un tribunal ad-hoc, in timp ce "mosiile" lor sunt pustiite prin foc!

Totul sa fie filmat si transmis publicului larg, sa vada ce patesc hotii!

Altfel nu s-ar mai putea, ei sunt atat de multi, si raspanditi ca un cancer...

O astfel de solutie radicala ar fi si rapida si cu rezultate vizibile!

Voi ce solutii ati avea?

Noi, astia multi, nu avem o minte comuna. Daca non-solutia ta s-ar aplica, am inlocui niste banditi cu gulere albe cu niste banditi cutitari.

Nu, aia care ne ducem mintea trebuie fie sa ne implicam in politica si sa reusim sa dam un suflu nou, mai putin corupt, daca la randul nostru nu vom fi distrusi de contactul cu borcanul cu miere, fie sa ne implicam in societatea civila, inca firava in Romania, si sa facem presiuni asupra politicului.

Ezie dele mezenai (inscriptie pe un inel tracic, secolul V I.Ch.)
9am035009

98 mesaje

Postat pe: 20 Septembrie 2009, ora 13:18

Am citit acest mesaj si m-a lasat cu un gust amar in gura. Intr-adevar justitia in romania este putred de corupta,dar aveti posibilitatea de a da in judecata statul ronan pentru toate aceste nedreptati pe care vi le-a facut, la C.E.D.O unde precis vi se va face dreptate. Florin.

Justitiarul

119 mesaje
Postat pe: 20 Septembrie 2009, ora 14:07

Si pe timpul lui Vlad Tepes, Ioan Cuza, etc. erau Foruri precum CEDO. Am dreptate sau nu?

9am117598

624 mesaje
Postat pe: 20 Septembrie 2009, ora 21:10

PAREREA MEA E CA NUMAI O MISCARE MARE IN MASA AR FACE CEVA, CU OAMENI DE INCREDERE . M, IN PRIMU RAND SA DATI MESAJE PE NET SA NU MEARGA NIMENI LA VOT

lyly

500 mesaje
Oras: Petrosani

Postat pe: 20 Septembrie 2009, ora 22:54

Romanii plang si sufera din cauza saraciei si coruptiei din tara, dar nu indraznesc sa lupte pentru o viata mai buna.
Multi romani sunt lipsiti de spirit civic, sunt nepasatori, nu se implica pentru ca le este teama de repercursiuni si de amenintari .
Nu vor sa inteleaga ca saracia duce la mizerie, la boala, la lipsa de educatie si civilizatie.
Romanii inteligenti, intelepti, cinstiti si curajosi au puterea de a schimba mentalitatii, atitudini, situatii si stari de fapt.

“Fii cu curaj, sterge-ti ochii, adesea caderea e un mijloc spre a te ridica mai sus“. (Shakespeare)
LASITATEA pare sa fie o slabiciune a sufletului, provocata de frica. (La Bruyére)

Justitiarul

119 mesaje
Postat pe: 21 Septembrie 2009, ora 15:35

Romanii vor duce o viata mai buna doar atunci cand se va ridica din popor o persoana care v-a acuza faradelegile la adresa drepturilor romanilor. Pana la aparitia acestei persoane este nevoie ca toti cetatetii care au spirit civic:
- sa se uneasca;
- sa defineasca abuzul de putere al magistratilor si politistilor;
- sa sprijine pe cel ce se va ridica.

9am035009

98 mesaje

Postat pe: 21 Septembrie 2009, ora 21:03

da ai dreptate dar,erau si tepe si parca oamenii nu ajunsesera la acest inalt grad de coruptie. Florin.

9am16526

60 mesaje
Postat pe: 21 Septembrie 2009, ora 21:05

Pana acun toata lumea a vorbit. Avorbit,la colt de strada ,a vorbit la piata,la magazin ,in mijloacele de transport in comun ,la servici,a postat pe sit-uri. Fiecare si-a spus parerea si cu totii am tras concluzia ca in felul acesta nu o mai putem duce. Toti suntem nemultumiti si stim motivul. Cred ca acum ar trebui sa trecem la fapte.
Cineva dintre noi a venit cu parerea ca ar trebui ca prin orice mijloace de comunicare sa incercam sa convingem pe semenii nostri sa nu mearga le alegeri. Aceasta este doar un simplu pas . Dar nu ajunge. Pentru ca oricat am vrea noi si am avea puterea de convingere nu v-om reusi mare lucru. O parte din populatie tot va merege la Votare. Si 10/% daca voteaza alegerile se considerea valabile.
In plus, faptul ca votam sau nu votam presedintele iarasi conteaza prea putin. Presedintele oricat de corect ar fi el va fi mancat de mafia politica si de guvern. Deci inca odata prezenta la vot nu este indeajuns pentru o schimbare.
Plecand de la cele sustinute mai sus,singura forma de lupta pentru schimbarea acestei clase politice si a guvernului este de a iesi la demonstratii puternice in strada. La randul lor cei de la putere vor incerca sa ne convinga ca sauntem o tara democrata si ca forma civilizata de a schimba clasa politica si guvernul sunt alegerile. . Iesirea in strada inseamna zile. Nu trebuie sa fim huligani. Nu trebuie sa dam nastere la violente. Dand nastere la violente nu facem decat “sa le dam apa la moara” si conform legilor pe care tot ei si leau votat au dreprul sa actioneze cu forte politienesti si chiar si cu armata. (Ei au avut grija ca si armata sa nu mai fie a poporului. ci tot a lor). Iar fortele de constrangere nu mai sunt atat de slab dotate. Au avut grija sa-i echipeze la nivel European si asta pentru ca le este frica si vor sa fie aparati. Intr-o tara democrata si care se considera Europeana demonstratiile sunt libere atat timp cat ele sunt pasnice. Nu trebuie sa lasam provocatorii sa-si faca treaba. Eu as merge pentru o demonstratie sustinita pe cel putin 3 zile (nu cred ca politicienii nostri sa cedeze asa usor) . Iar la demonstrantie nu trebuie sa tipe . Lozincile si pancardele scrise trebuie sa vorbeasca pentru noi. Padure de pancarde si afise. Ele trebuie sa transmita doar dorinta noastra ca e cazul ca ei sa plece de la putere. Nici nu trebuie sa cerem invatamant de calitate, nu trebuie sa cerem salarii mari ,nu trebuie sa cerem locuri de munca, nu trebuie sa cerem o viata mai bun,o justitie care sa-si faca treaba,etc. De la acesti guvernanti si politicieni nu trebuie sa cerem nimic din toate lucrurile acestea.
UN SINGUR LUCRU CEREM- SA PLECE DA LA PUTERE pentru ca nu mai avem incredere in ei.

9am035009

98 mesaje

Postat pe: 21 Septembrie 2009, ora 21:07

Daca nu merg oamenii la vot se aleg ei intre ei. Ce parere ai de alegerile EUROPARLAMENTARE? Florin.

9am035009

98 mesaje

Postat pe: 21 Septembrie 2009, ora 21:28

Da, sunt de acord cu tine sa iesim in strada, dar trebuie sa ne organizam si cum ne ferim de provocatorii care se vor strecura printre noi? Cred ca arfi buna o astfel de miscare, dar mai cred ca va fii inabusita ca toate miscarile de protest de mare anvengura in bataie cu jandarmii si multe spitalizari pentru noi. Nu spun acest lucru pentru ca asi fii vreun las dar aminteste-ti de Piata Universitatii. Vom fi si noi numiti GOLANI? Dar sa incercam oricum nu mai avem nimic de pierdut. Florin.

DanubianKnight

746 mesaje

Postat pe: 21 Septembrie 2009, ora 23:31

De la: Justitiarul, la data 2009-09-21 15:35:35Romanii vor duce o viata mai buna doar atunci cand se va ridica din popor o persoana care v-a acuza faradelegile la adresa drepturilor romanilor. Pana la aparitia acestei persoane este nevoie ca toti cetatetii care au spirit civic:
- sa se uneasca;
- sa defineasca abuzul de putere al magistratilor si politistilor;
- sa sprijine pe cel ce se va ridica.

Iar Mesia, Unsul lui Dumnezeu, care nu va veni niciodata?... Chiar nu va plictisiti de mentalitatea asta de copii mici?!... Sa se uneasca, da, sa defineasca abuzul de putere, da, si sa facasi presiuni. Cat despre "cel ce se va ridica", ala trebuie sa fie simtul civic al romanului, nu vreun Christos de Dambovita!

Ezie dele mezenai (inscriptie pe un inel tracic, secolul V I.Ch.)
Justitiarul

119 mesaje
Postat pe: 22 Septembrie 2009, ora 12:04

Asa cum spuneam se va ridica o persoana din randul romanilor. Certitudinea este instoria romanilor.

9am16526

60 mesaje
Postat pe: 22 Septembrie 2009, ora 15:21

De la: 9am035009, la data 2009-09-21 21:28:45Da, sunt de acord cu tine sa iesim in strada, dar trebuie sa ne organizam si cum ne ferim de provocatorii care se vor strecura printre noi? Cred ca arfi buna o astfel de miscare, dar mai cred ca va fii inabusita ca toate miscarile de protest de mare anvengura in bataie cu jandarmii si multe spitalizari pentru noi. Nu spun acest lucru pentru ca asi fii vreun las dar aminteste-ti de Piata Universitatii. Vom fi si noi numiti GOLANI? Dar sa incercam oricum nu mai avem nimic de pierdut. Florin.

1milion de oameni in Bucuresti si cate 30.000 de oameni in medie in principalele oarase ale tarii (primele 20) nu cred ca se mai pune problema de huliganism. In plus nu se poate pune problema de bataie cu jandarmii atata timp cat nu se trece la distrugere. Si stai linistit ca s politia si jandarmeria sunt satui si ei pana peste cap. In plus nimeni nu-si mai asigura riscul evenimentelor din 89. daca totul este pasnic nu se intampla nimic. Iar cat despre provocatori pur si simplu dati pe mana politiei..atunci cand incearca sa faca ceva. Sau izolati. Se incercuiesc se lasa spatiu intre masa de oameni si provocatori sa lasata politia sa intervina. In plu mai am o propunere nu se va defila. Toata lumea fa sta jos in fund pe pe paturi , saltelute sau pernite ce are fiecare pe acasa P e timp de noapte se face cu randul. Unii merg acasa 2-3 ore sa manance sa se schimbe si alte necesitati dupa care se intorc si pleaca ceillati. Iti dai seama ca acest lucru se stabileste intre cetateni.In prima zi va fi cel mai greu pentru ca vor fi putini Incepand de a 2 -a zi randurile se vor ingrosa. Stii cum se organizeaza lumea in aceste momente ? Ai sa temiri.Instanataneu apar si oamenii dintre protestanti care fac ordine. Iar cei care sunt recalcitranti imediat incearca sa nu se supuna.Jignesc sau incep sa tipe aiurea. Ceva asemanator cu istera. Acestia trebuiesc izolati.

Si cred ca pana la urma ar mai fi o solutie ca o asemenea demonstratie sa se faca odata cu comemorarea rev din 89. Si atunci se poate marja foarte puternic, cand politicienii care nu se dau deoparte sa apara in multime la asemenea evenimente,and politicul si capii guvernuli nu sunt la servici si cand evenimentele din tara ajung mai greu la urechile lor. Pur si simplu sunt luati prin surprindere.
Si ar mai fi ceva. Daca tot s-a ales presedintele intre timp acesta va fi de parte poporului. Lumea nu va avea prea mult ce sa-i reproseze. Avand presedintele de partea poporului. se schimba situatia. De presedinte se va avea grija mai tarziu dupa ce v-om fi scapati de guvern si parlament. Nu uita ca presedintele are dreptul sa dizolve parlamentul

Justitiarul

119 mesaje
Postat pe: 22 Septembrie 2009, ora 18:56

9am 16526 a elaborat un plan care ne situeaza pe scara prostiei pe locul 1.

In Piata Unirii e nevoie doar 100 de oameni care sa scandeze impotriva abuzurilor de putere ale magistratilor si politistilor. Realitatile din Romania scot in evidenta ca Traian basescu va lua masuri necesare distrugerii

111dinu

1317 mesaje
Oras: Timisoara

Postat pe: 22 Septembrie 2009, ora 19:05

De la: Justitiarul, la data 2009-09-22 18:56:169am 16526 a elaborat un plan care ne situeaza pe scara prostiei pe locul 1.

In Piata Unirii e nevoie doar 100 de oameni care sa scandeze impotriva abuzurilor de putere ale magistratilor si politistilor. Realitatile din Romania scot in evidenta ca Traian basescu va lua masuri necesare distrugerii

Explicã-te ! Nu înþeleg ce mãsuri "necesare distrugerii" va lua Traian Bãsescu

Nici clãtita cu brânzã nu se diferenþiazã de celelalte clãtite politice. Gãoaza este un desert prezidenþial. "Daltonistul de urechi" aude în "blondã" ºi negru. Cine se scoalã "prea" de dimineaþã, rãmâne cu "noaptea în cap".
9am035009

98 mesaje

Postat pe: 22 Septembrie 2009, ora 19:18

da, 9am 16526,in mare parte ai dreptate dar cred ca decembrie este cam tarziu. trebuie facuta inainte de prezidentiale si se poate profita si mitingurile sau grevele care vor veni mai mult ca sigur, pentru ca este foarte multa lume nemultumita in aceasta tara. Vom avea nevoie de o buna organizare si de intelectuali , chiar si de studenti ( atat intelectualii cat si studentii sunt impotriva acestui guvern corupt). Cand spun intelectuali ma gandesc la aceia de valoare nu la pupin...istii care-i ridica osanale stii cui.Am mai avut unul,si cred ca ne-am saturat si nu-l mai vrem si pe al -2-lea. Tu spui ca va fi bine sa avem presedintele de partea noastra, dar oare cine va iesi presedinte? Ia legatura cu mai multi si vezi ce parere au eu unul sunt de acord. Te salut. Mai vorbim. Florin.

9am117598

624 mesaje
Postat pe: 22 Septembrie 2009, ora 20:16

MA BUCUR ! FLORIN! PT CA ESTI DEACORD CU MINE , INSEAMNA CA GANDESC F BINE ;) FII BARBT IN CONTINUARE , OBSERV CA NU ESTI LAS, FAMILIA MEA E IN HAINE MILITARE DAR, SI EI SUNT NEMULTUMITI CA MINE , STRESATI, BANI , PUTINI , JOB NASPA PLATIT SI TRAIU FOARTE GREU IN ROAMNAIA, CRED CA LA UN MOMENDAT O SA SE ALATURE NOUA SI FORTELE MILITARE , VAD CE RAU E IN TARA CA SI IN DECEMBRIE 89

Justitiarul

119 mesaje
Postat pe: 23 Septembrie 2009, ora 11:27

Masurile de distrugere ale Sistemului Ticalosit (abuzurilor de putere ale magistratilor si plitistilor) constau in;
- determinarea magistratilor sa demisioneze.
- acuzaþii publice la adresa practicii judiciare actuale.
- condamnarea practicilor ilegale folosite de magistrati si politisti.
- rejudecarea a peste 90% a cauzelor civile de dupa 1989.

phoenixbird2003

13 mesaje
Postat pe: 23 Septembrie 2009, ora 12:02

Romania trebuie sa se schimbe...in anul 2003 s-a constituit o organizatie de tip militar si strategic la initiativa cuiva care a prevazut ca lucrurile in tara asta se vor inrautatii...initiativa am luat-o.avem nevoie de voluntari pt a duce mai departe aceasta miscare...cu voi vom putea dobora acest sarpe veninos care sta incolacit in jurul tarii.si eu ca si voi as vrea sa vad unu ca vantu ,voiculescu,sau patriciu care a vandut zacamintele tarii,intr-un penitenciar de maxima securitate sa-si astepte pachetul de la rude,sa stea lg cei care poate de nevoie au fost impinsi sa faca rele,sau lg cei mai periculosi criminali...noi..poporul treb sa ne conducem singuri tara .iar aceasta organizatie ar trebui in permanenta sa fie o structura de control a banului public sau a activitatii conducerii tari.suntem a -7a tara ca marime de pe continent cu o populatie considerabila,in 20 de ani ar fi trebuit sa fim printre cele mai importante tari din europa.nu pentru asta au murit tinerii in 89?ce am ajuns acum..sa ne fie rusine cu noi insine..pe cand cei care ne conduc sunt mana in mana cu lumea interlopa.la noi toate constructiile dureaza ani buni si cand se termina se incep altele tot pt a cheltui banul public..si toate firmele sunt straine.cand nu mai putem si economia e la pamant ne spun ca nu am progresat si treb sa marim taxele.poporul roman e ingenuncheat de catre proprii nostri compatrioti care ar trebui sa ne apere.medicametele,asigurarile medicale aproape ca nu mai exista.sa nu mai vb de justitie sau televiziune care incearca sa ne sperie sau sa ne manipuleze in fiecare zi.ajunge.haideti sa punem stop...alaturati-ne noua..haide-ti sa formam un grup mare din poporul nostru care sa puna capat coruptiei...sa aducem noi tara pe un drum mai bun.avem de toate ,clima perfecta..relief perfect...avem o gramada de zacaminte si noi inca ne mai indatoram sa importam...pana cand???astept raspunsuri astept voluntari....sa fim armata care intr-adevar are grija de romania...si poate pe urma,ii vom indrepta si pe ceilalti...PENTRU ROMANIA

111dinu

1317 mesaje
Oras: Timisoara

Postat pe: 23 Septembrie 2009, ora 14:18

De la: Justitiarul, la data 2009-09-23 11:27:07Masurile de distrugere ale Sistemului Ticalosit (abuzurilor de putere ale magistratilor si plitistilor) constau in;

Eºti, dupã cum observ, un continuator al visului bãsescian. Justiþia sã devinã anexa politicã, îndeosebi a preºedintelui. Dacã mergem în timp ºi ne amintim de dosarele penale intentate lui Bãsescu, nu ne mirã atacul împotriva independenþei justiþiei. Odatã cu debarcarea de la Cotroceni, va începe îmbarcarea în "dubiþã".
Frazele acestea pompoase cu distrugerea sistemului ticãloºit deja fac greaþã. Pentru voi, pedeleii, ticãloºi sunt ceilalþi, nu ticãloºii din PD-L.

Nici clãtita cu brânzã nu se diferenþiazã de celelalte clãtite politice. Gãoaza este un desert prezidenþial. "Daltonistul de urechi" aude în "blondã" ºi negru. Cine se scoalã "prea" de dimineaþã, rãmâne cu "noaptea în cap".
9am16526

60 mesaje
Postat pe: 23 Septembrie 2009, ora 16:02

9am 16526 a elaborat un plan care ne situeaza pe scara prostiei pe locul 1.

Desi ma asteptam la unele comentarii de genul acesta,nu ma asteptam sa vina din partea ta. Cu scandatul celor o suta de mii de oameni impotriva abuzurilor magistratilor si politiei nu faci nimic,nici daca se tipa in piata o luna de zile. Se vor schimba unii pe altii. Cel de pe rangul 2 va trece pe rangul 1. Si nimic mai mult. Se vor sprijini unii pe altii.
Cat despre Base.eu unul cred ca de-abia asteapta sa iasa lumea in strada si sa scandeze Jos cu clasa politica actuala .Jos cu parlamentul. Totul e sa nu te iei de el... Nu a tipat el in gura mare ca parlamentarii sunt mafioti?
Ai uitat ca a fost suspendat de parlament. Ai uitat pentru ce a fost referendumul? Acuma are ocazia sa se razbune,dizolvand parlamentul.
Dar totul trebuie facut in urma unei demonstartii de masa daca vrem sa schimbam toata clasa politica

Sunt deacord ca solutia propusa de mine nu este cea mai buna Chiar si eu am mai multe scenarii. Problema este ca trebuie facut ceva .Iar acel ceva nu inseamna ce ai postat tu.

De la: Justitiarul, la data 2009-09-23 11:27:07

Masurile de distrugere ale Sistemului Ticalosit (abuzurilor de putere ale magistratilor si plitistilor) constau in;

Magistratii n-or sa-si dea demisia ca urmare a miscarilor de strada. Ei pot fi doar demisi . Si cine o va face? Tot actualii de la putere? Fii serios.
Acuzatii publice. Cine sa le asculte? Doar tot noi. Tu ce faci, incerci sa faci legile in strada.Vorbesti de practici judiciare.actuale ca sunt de neconceput.? Pai stiu si ei si stiu si romanii. Dar n-au nici un interes sa faca ceva in bine. De ce ar face-o . Ca s-au adunat 100.000 de mii de huligani in strada? Condamnarea practicii ilegale. Pe ce te bazezi si cum sustii tu asta in piata .
Rejudecarea in piata a peste 90% a cauzelor civile de dupa 89? Unde ? In piata?.

Draga Domnule astea sunt doar niste puncte de reforma in justitie, care se pot asterne pe o hartie si puse in discutie si eventual schimbate prin legi de-abia dupa ce ai scapat de mafiotii de la putere.
Daca citeai atent ce am postat vedeai ca o eventuala iesire in strada trebuie sa aibe ca cerere schimbarea clase politice in totalitate inclusiv guvern, inclusi presedinte.
Asta trebuie sa fie scopul nostru. De justitie te ocupi dupa ce ai schimbat puterea.De politie la fel.
Eu astept de la voi dezbateri pe strategie. Cum se poate pune in aplicare un gen de plan pe care eu l-am pus in discutie.
Eu am gresit si recunosc acest lucru. Nu putem schimba totul dintr-o data. Si presedinte si guvern si parlament. Totul trebuie facacut gradual.

Un alt exemplu ar fi tocmai ce am sustinut mai sus. O demonstratie cred inaintea alegerilor prezidentiale avand ca scop dizolvarea parlamentului. Se poate marja pe razbunarea lui Base. Dupa ce lumea va fi iesita in strada, se merege o delegatie la presedinte si guvern, si cerut dizolvarea parlamentului de oarece tara nu mai are in credere in actuala clasa politica. Odata ce s-a dizolvat parlamentul atunci se poate merge la pasul urmator. Cererea demisiei lui Basescu. Nu trebuie sa cerem si demisia guvernuli, pentru ca el va fi mai tarziu schimbat dupa nolie alegeri. Tara trebuie sa fie guvernata de cineva,pe o perioada de 6-9 luni.In aceasat perioada se vor naste alte partide .Vor aparea alti politicieni.
Tot eu mai am si alta varianta. dar poate cu alta ocazie. Nu vreau sa plictisesc pe nimeni

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 23 Septembrie 2009, ora 16:12

Cea mai scirboasa masura de corupere este cu legalizarea drogurilor usoare. Nu ma asteptam la asta.
Adica antibioticele si alte medicamente se dau NUMAI pe reteta si drogurilea la liber, cu seringi pe strada. S-a ajuns la asa ceva, din partea unui presedinte.

Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
9am16526

60 mesaje
Postat pe: 24 Septembrie 2009, ora 00:24

De la: nastasemihail, la data 2009-09-23 16:12:47Cea mai scirboasa masura de corupere este cu legalizarea drogurilor usoare. Nu ma asteptam la asta.
Adica antibioticele si alte medicamente se dau NUMAI pe reteta si drogurilea la liber, cu seringi pe strada. S-a ajuns la asa ceva, din partea unui presedinte.

Exemple de coruptie ca acesta au fost mii si vor fi si altele mai grave. La momentul actual mai putin conteaza subiectele de genul acesta. Toti stim ca avem de-a face cu o mafie. Problema este ce facem noi ,NATIUNEA.
Ei am vazut ce fac.Isi vad de treaba si-si bat joc de acest popor.
NOI..NOI CE FACEM.? DOAR DAM DIN GURA CRITICAM Si CRIEM PE NET? ATAT? Ii lasam mai departe sa faca misto de noi si sa rada de comentariile noastre pe sit-uri? Lasam acesti analfabeti,acesti bipezi sa ne conduca mai departe? Unde? Intr-un viitor nu prea indepartat in care copii nostri vor fi de rasul lumii? O sa fim tot timpul sclavii unor smecheri aici in tara si in acelas timp sclavii Eurpoei? Deja suntem bataia de joc a UE. Credeti ca daca dati vina numai pe tigani rezolveti ceva. Nu intelegeti ca Pestele de la cap se-n pute? Ei (guvernantii si politicienii infrunte cu pres.) ne fac de ras in lume. Prin toate prostiile care le fac.,prin toate gafele diplomatice, prin lipsa de diplomatie in sine. Prin lipsa de strategie de dezvoltare la nivel national.Trebuie sa vina Europa sa ne spuna ce sa facem la noi in tara? Trebuie sa ne spuna ei ca justitia este corupta? Trebuie sa ia UE masuri drastice cu tara noastra? Ei tot ne indeamna sa schimbam ceva in tara asta. Ei nu se pot adresa natiunii romane. Ei se adreseaza conducerii acestei tari. Dar noi nu intelegem sau nu vrem sa intelegem ca defapt ca acele critici care vin din partea UE cat si masurile care se iau impotriva Romaniei se iau defapt impotriva guvernantilor. Pentru ca ei sunt raspunzatori pentru toate neregulile din aceasta tara. Ca ne afecteaza pe noi ca popor este altceva. Ce vreti sa va spuna Europa - "Bai ROMANI prosti daca nu va schimbatii prostii de la guvernare o sa ajungeti cersetorii Europe"
ASta vreti sa auziti? Daca asteptati sa va zica Comunitatea Europeana acest lucru va inselati.si nici nu o sa vina vre-un comado sa va dea jos actuala conducere.

Pagini: << 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului CUM SA PROCEDAM CA SA ELIMINAM Hotii SI CORUPTII!!!
Mergi la: