back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Cum sa procedam ca sa eliminam hotii si coruptii!!!

Pagini: << 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 >> Sari la pagina:

111dinu

1317 mesaje
Oras: Timisoara

Postat pe: 4 Octombrie 2009, ora 09:51

Justițiarul vrea să ajungă președinte. Doar la actualul locatar de la Cotroceni mai găsești asemenea idei... Bolnave, bineînțeles!

Nici clătita cu brânză nu se diferențiază de celelalte clătite politice. Găoaza este un desert prezidențial. "Daltonistul de urechi" aude în "blondă" și negru. Cine se scoală "prea" de dimineață, rămâne cu "noaptea în cap".
Justitiarul

119 mesaje
Postat pe: 4 Octombrie 2009, ora 15:19

111 dinu....

Ma faci sa rad.... .

9am16526

60 mesaje
Postat pe: 4 Octombrie 2009, ora 20:40

AVETI OCAZIA SA ELIMINATI HOTII SI CORUPTII
IESITI IN STRADA SI LASATI DISCUTIILE CONTRADICTOTII PE FORUMURI CA LA VORBE SUNTETI BUNI TOTI LA FAPTE SA VA VAD.
ASTEPTATI MINUNI DE LA DUMNEZEU? ASTEPTATI DEGEABA.
ASTEPTATI CA ALTCINEVA SA ELIMINE HOTII SI CORUPTII ? ASTEPTATI DEGEABA.
VOI IMPREUNA PUTETI SA SCAPATI DE ACEASTA MAFIE
ARATATI LIMII CA ROMANIA TRAIESTE.
ARATATI LUMII CA AVETI COLOANA VERTEBRALA.
ARATATI LUMII CA VA RESPECTATI PE VOI INSIVA SI O SA VA RESPECTE SI LUMEA PE VOI.
NU MAI ASTEPTATI ,CA ASTEPTATI DEGEABA.
MINUNILE LE FACE OMU
IN TOATE TARILE OCCIDENTALE AVANSATE MINUNILE SI LE-AU FACUT EI CU MANA LOR.
DEMOCRATIA NU SE INSTALEAZA DIN FATA CALCULATORULUI SI SCRIIND PE FORUM SAU MILOGINDU-TE LA CEI CARE DETIN PUTEREA .
PUTEREA ESTE A VOASTRA NU A LOR. EI SUNT ACOLO PENTRU CA VRETI VOI.
DACA NU-I MAI VRETI PE ACESTI MAFIOTI DATII JOS. DAR STAND LA TASTATURA NU FACETI NIMIC.
DATI-VA MAINILE PENTRU CA IN FINAL TOTI SUNTETI NEMULTUMITI SI DATI DE PAMANT CU ACEASTA CLASA POLITICA.
NU MAI ASTEPTATI ALTE PROMISIUNI DE LA MAFIOTI CA ASTEPTATI DEGEABA.
NU MAI ASTEPTATI ALEGERILE CA LE ASTEPTATI DEGEABA .NU VETI AVEA PE CINE SA ALEGETI.
IN FINAL SE VOR ALEGE EI INTRE EI.,IAR VOI O SA VA TARATI DEGEABA PE LA PICIOARELE LOR.
pROFITAI DE ACESTE NMISCARI SINDICALE, ASA CUM ATI PROFITAT DE MITINGUL ORGANIZAT DE CEAUSESCU IN 89.
UNITI-VA SI DATI JOS PUTREGAIUL. SMULGETI RAUL DE LA RADACINA.IMPREUNA VETI REUSI
ASA CUM ATI REUSIT IN 89 O SA REUSITI SI SCUM. ATUNCI NE-A FOST CONFICATA LUPTA SU REVOLUTIA (cum vreti sa-i ziceti) DE ACTUALA MAFIE. NU-I NIMIC. CU O FLOARE NU SE FACE PRIMAVARA. LUPTATI MAI DEPARTE SI VETI REUSI.
DEMOCRATIA NU SE INSTALEAZA PESTE NOAPTE IN TOATA LUMEA S-AU DAT LUPTE GRELE.
DEMOCRATIA SE CASTIGA CU SANGE.
INCEPAND CU DATA DE O5 OCTOMBRIE IN STRADA

bbogdan

46 mesaje
Postat pe: 4 Octombrie 2009, ora 21:58

Simplu:nu le faci jocul,esti om cinstit si integru si nu te amesteci cu ei.Daca poti,opune-te lor.Daca nu,nu faci ce vor ei.Si gata,tu ai facut ceea ce puteai face.

9am16526

60 mesaje
Postat pe: 5 Octombrie 2009, ora 17:47

De la: 9am146207, la data 2009-10-04 21:58:12 Simplu:nu le faci jocul,esti om cinstit si integru si nu te amesteci cu ei.Daca poti,opune-te lor.Daca nu,nu faci ce vor ei.Si gata,tu ai facut ceea ce puteai face.

Exact ce ai scris tu, asta face romanul de 20 de ani
Adica nimic.
Mai degraba sta si asteapta sa se revolutioneze hotii si hotia.

9am106095

13 mesaje
Oras: Brasov

Postat pe: 5 Octombrie 2009, ora 18:15

Ai dreptate ! Nu poti sa schimbi pe nimeni ,dar pe tine insumi ,DA ! Hai sa invatam sa nu dam spaga ,iar daca este cerut spaga sa-l denuntam .Solutia cea mai simpla .

9am053733

8 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 8 Octombrie 2009, ora 19:30

parerea mea de ROMAN este ca toti din parlament safie controlati inainte de a fi alesi controlul sa fie amanuntit pina la singesi cu prima greseala sa ramina fara nimic nici o slujba si confiscarea la toata averea pe care o are si peurma o sa vedem noi cine mai vrea sa mai canditeze sau

111dinu

1317 mesaje

Postat pe: 9 Octombrie 2009, ora 14:29

De la: 9am106095, la data 2009-10-05 18:15:05 Ai dreptate ! Nu poti sa schimbi pe nimeni ,dar pe tine insumi ,DA ! Hai sa invatam sa nu dam spaga ,iar daca este cerut spaga sa-l denuntam .Solutia cea mai simpla .

Eu completez și zic să nu acceptăm nici șpaga dată de politicieni contra vot...

Nici clătita cu brânză nu se diferențiază de celelalte clătite politice. Găoaza este un desert prezidențial. "Daltonistul de urechi" aude în "blondă" și negru. Cine se scoală "prea" de dimineață, rămâne cu "noaptea în cap".
111dinu

1317 mesaje

Postat pe: 14 Octombrie 2009, ora 09:41

Inpolitics - 13.10 2009

Potrivit unui sondaj realizat intre 5-11 octombrie de AB Research Group, intrat în posesia Inpolitics, președintele României, Traian Băsescu, nu mai e în grațiile Capitalei, care s-ar preda, mai degrabă, contracandidaților săi din campanie.

Nici liderul PSD, Mircea Geoană, nu stă grozav, electoratul preferînd o finală prezidențială între Traian Băsescu și liderul PNL, Crin Antonescu, plasat pe locul doi în preferințe cu 24%. Mai mult, liderul PSD este surclasat inclusiv de independentul Sorin Oprescu, care îl bate cu peste opt procente.

Chestionați pe cine ar vota la președinție, bucureștenii răspund Traian Băsescu 26,68%, Crin Antonescu 23,99%, Sorin Oprescu 21,31%, Mircea Geoană 13%, C.V.Tudor 6,43% și Gigi Becali 4,69%.

Vești proaste sunt nu numai pentru PSD, ci și pentru PDL: Traian Băsescu, "stăpînul" de odinioară al Capitalei, pierde finala indiferent cu ce adversar se luptă, după cum urmează: cu un scor de 55,01%-44,99% în fața lui Mircea Geoană, cu 59,56% - 40,44% în fața lui Sorin Oprescu și cu 60,35% - 39.65% în fața lui Crin Antonescu.

PDL se află, în continuare, pe primul loc în opțiunile electoratului bucureștean, cu 31,21%, urmat de PNL, cu 30,45%, PSD, cu 29,17% și PRM, cu 6,5%.

De actuala criză politic bucureștenii fac vinovată întreaga clasă politică, 41,6%, pe locul doi fiind Traian Băsescu - 21,5%, PSD - 11,3%, Emil Boc și PDL - 9,1%

Fosta membra 9am.ro

1276 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 14 Octombrie 2009, ora 09:51

De la: 9am16526, la data 2009-10-05 17:47:06
De la: 9am146207, la data 2009-10-04 21:58:12 Simplu:nu le faci jocul,esti om cinstit si integru si nu te amesteci cu ei.Daca poti,opune-te lor.Daca nu,nu faci ce vor ei.Si gata,tu ai facut ceea ce puteai face.

Exact ce ai scris tu, asta face romanul de 20 de ani
Adica nimic.
Mai degraba sta si asteapta sa se revolutioneze hotii si hotia.

acum 20 de ani unii au facut ...si si-au pierdut viata...trist este ca s-au sacrificat aiurea...

lyly

500 mesaje
Oras: Petrosani

Postat pe: 14 Octombrie 2009, ora 11:23

De la: 9am16526, la data 2009-09-24 00:24:00
De la: nastasemihail, la data 2009-09-23 16:12:47Cea mai scirboasa masura de corupere este cu legalizarea drogurilor usoare. Nu ma asteptam la asta.
Adica antibioticele si alte medicamente se dau NUMAI pe reteta si drogurilea la liber, cu seringi pe strada. S-a ajuns la asa ceva, din partea unui presedinte.

Exemple de coruptie ca acesta au fost mii si vor fi si altele mai grave. La momentul actual mai putin conteaza subiectele de genul acesta. Toti stim ca avem de-a face cu o mafie. Problema este ce facem noi ,NATIUNEA.
Ei am vazut ce fac.Isi vad de treaba si-si bat joc de acest popor.
NOI..NOI CE FACEM.? DOAR DAM DIN GURA CRITICAM Si CRIEM PE NET? ATAT? Ii lasam mai departe sa faca misto de noi si sa rada de comentariile noastre pe sit-uri? Lasam acesti analfabeti,acesti bipezi sa ne conduca mai departe? Unde? Intr-un viitor nu prea indepartat in care copii nostri vor fi de rasul lumii? O sa fim tot timpul sclavii unor smecheri aici in tara si in acelas timp sclavii Eurpoei? Deja suntem bataia de joc a UE. Credeti ca daca dati vina numai pe tigani rezolveti ceva. Nu intelegeti ca Pestele de la cap se-n pute? Ei (guvernantii si politicienii infrunte cu pres.) ne fac de ras in lume. Prin toate prostiile care le fac.,prin toate gafele diplomatice, prin lipsa de diplomatie in sine. Prin lipsa de strategie de dezvoltare la nivel national.Trebuie sa vina Europa sa ne spuna ce sa facem la noi in tara? Trebuie sa ne spuna ei ca justitia este corupta? Trebuie sa ia UE masuri drastice cu tara noastra? Ei tot ne indeamna sa schimbam ceva in tara asta. Ei nu se pot adresa natiunii romane. Ei se adreseaza conducerii acestei tari. Dar noi nu intelegem sau nu vrem sa intelegem ca defapt ca acele critici care vin din partea UE cat si masurile care se iau impotriva Romaniei se iau defapt impotriva guvernantilor. Pentru ca ei sunt raspunzatori pentru toate neregulile din aceasta tara. Ca ne afecteaza pe noi ca popor este altceva. Ce vreti sa va spuna Europa - "Bai ROMANI prosti daca nu va schimbatii prostii de la guvernare o sa ajungeti cersetorii Europe"
ASta vreti sa auziti? Daca asteptati sa va zica Comunitatea Europeana acest lucru va inselati.si nici nu o sa vina vre-un comado sa va dea jos actuala conducere.

DEȘTEAPTĂ-TE ROMÂNE !

www.google.ro/search?hl=ro&rlz=1W1SKPB_en&q=justitiarul+%2C+prim...=

www.youtube.com/watch?v=1_7ICGgHJow

9am117598

624 mesaje
Postat pe: 14 Octombrie 2009, ora 16:30

MA BUCUR CA . A CAZUT GUVERNU , DAR MAI MULT O SA MA BUCUR CAND NU O SA MAI IASA BASESCU PRESEDINTE !

9am101828

7 mesaje
Postat pe: 14 Octombrie 2009, ora 18:58

De la: banceanuvasile, la data 2008-12-27 11:34:52
De la: lyly, la data 2008-12-17 12:58:20www.faraspaga.ro/

Coruptia si hotia distruge Romania !

Politicienii din PSD , marionetele ocultei mondiale , au distrus pe rind toate legile care sanctionau HOTIA , inclusiv legea 18 de provenienta a bunurilor dobindite pe cai ilicite . In conformitate cu declaratia regelui Carol , in romania este necesar dintotdeauna dar mai ales acum LEGI DE FIER SI PUSCARII DE PIATRA. Ceea ce absolut nici un guvernant nu va face , indiferent de numele lui , deoarece Romania este ocupata infromativ si condusa de oculta mondiala .Guvernantii aplica virtos toate Protocoalele inteleptilor sionului impotriva propriului popor. Cititi de pe internet Institutul de analiza strategica si ve-ti afla mai multe adevaruri care nu se spun in media , cu care au tembelizat multimea.

9am101828

7 mesaje
Postat pe: 14 Octombrie 2009, ora 19:12

Oamenii bunii ne luptam cu morile de vint niciodata nu o sa dispara hotia si coruptia mai ales cind ea incepe de sus proverbul vechi care spune ca ,,pestele de la cap se impute'' .Unde e TEPES DOAMNE .De exemplu eu nu am dat spaga la timpul potivit si de 4 ani de zile ma milogesc de parchet si de politisti sa-si faca datoria iar cea care a dat ne ride in nas.In ziua de azi spaga si relatile sint la putere mori cu dreptatea in mina si nimanui nu-i pasa.Sintem ai nimanui si cei din guvern se incaiera care sa ia osul cel mare platiti din bani nostri.

vladareanflorin

6 mesaje
Postat pe: 14 Octombrie 2009, ora 19:33

NU VOTATI CU PSD-PNL-UDHR! ! !

9am117598

624 mesaje
Postat pe: 15 Octombrie 2009, ora 14:15

are dreptate 101828. eu nu ma puteam judeca cu imbuibatii de la BCR. AVAEU 3 JURISTI PLUS RELATII , NU AVEAM BAI SA MA JUDEC CU EI SA-MI RECASTIG DREPTURILE, LA FEL E CU JUSTITIA, PT AOBTINE CUSTODIA FIULUI MEU M-AM JUDECAT TIMP DE 3 ANI . SI LA CURTEA DE APELDE 2 ORI, SI PAN LA URAM AVENIT COPILU SINGUR ACASAFRA JUDECATA SI LEGILE LO, SA LE FIE RUSINE LA TOTI, NU AU BUN SIMT -EDUCATIE , CIVILIZATI .. NU VAD DECAT INTERESELE LOR NUMAI BANI SI FAMILIILELOR SA FIE BINE

Justitiarul

119 mesaje
Postat pe: 18 Octombrie 2009, ora 12:40

Cea mai numeroasa generatie a Romaniei din toate timpurile.... nu va reusi sa schimbe nimic în tara asta din urmatoarele motive:
-comunistii (parintii nostri)--care ne indeamna sa nu ne implicam in viata sociala, ci sa ne vedem de treburile noastre. Acesti comunisti----javre si lingai---se fac vinovati de actuala justitie din Romania. Justitia din Romania se rezuma la traumatizarea a mii de familii si la favorizarea miilor de infractori. Justitia din Romania este ansamblu de actiuni ale Fostei Militii Politice. Rezultatele acestor actiuni scot in evidenta faptul ca nimeni in tara asta nu are drepturi.
- UTC-isti(fratii nostri mai mari)--- acesti nemultumiti ingrati care gandeau ca tot ce s-a construit in tara asta le apartine doar lor.
Acesti comunisti si UTC-isti se opun luptei noastre prin care urmarim ca Justitia sa fie in slujba Legii. Eu nu vreau ca Justitia sa fie in slujba cetateanului. Eu vreau ca justitia sa fie in slujba Legii. Nici o lege nu poate fi interpretata in a se favoriza infractorii, a se pedepsi victimile, a se schimba raporturile juridice.

9am117598

624 mesaje
Postat pe: 18 Octombrie 2009, ora 14:07

ARE DREPTATE Jjustitiarul , dra mie pe vreme comunistilor mia fost mai bine decat acum .

MARIO_2005

5 mesaje
Postat pe: 24 Octombrie 2009, ora 12:40

E ADEVARAT 1 VOM AJUNGE IN CATIVA ANI CA ITALIA, MAI BINE SPUS MAFIA SICILIANA CA DE FAPT SUNT STRAMOSII NOSTRII , CONDUSI CU JAPCA A FACE SI A VOTA CUM VOR EI ! CRED CA DE AIA NE DESCURCAM ASA DE BINE LA A AVEA CEI MAI MULTI MAFIOTI /MP

CIPRIOTU

1445 mesaje
Oras: Odorheiul Secuiesc

Postat pe: 31 Octombrie 2009, ora 20:07

SOLUTIA MERGETI LA VOT SI STAMPILATI PIRATUL CHIOR SI O SA TRAITI SI MAI BINE IAR CU INJUSTITIA NUMAI CU BOMBA ARUNCATA IN TIMP CE SUNT ADUNATI TOTI HOTII IN JUDECATORII.

lyly

500 mesaje

Postat pe: 31 Octombrie 2009, ora 23:28

De la: 9am16526, la data 2009-10-04 20:40:04 AVETI OCAZIA SA ELIMINATI HOTII SI CORUPTII
IESITI IN STRADA SI LASATI DISCUTIILE CONTRADICTOTII PE FORUMURI CA LA VORBE SUNTETI BUNI TOTI LA FAPTE SA VA VAD.
ASTEPTATI MINUNI DE LA DUMNEZEU? ASTEPTATI DEGEABA.
ASTEPTATI CA ALTCINEVA SA ELIMINE HOTII SI CORUPTII ? ASTEPTATI DEGEABA.
VOI IMPREUNA PUTETI SA SCAPATI DE ACEASTA MAFIE
ARATATI LIMII CA ROMANIA TRAIESTE.
ARATATI LUMII CA AVETI COLOANA VERTEBRALA.
ARATATI LUMII CA VA RESPECTATI PE VOI INSIVA SI O SA VA RESPECTE SI LUMEA PE VOI.
NU MAI ASTEPTATI ,CA ASTEPTATI DEGEABA.
MINUNILE LE FACE OMU
IN TOATE TARILE OCCIDENTALE AVANSATE MINUNILE SI LE-AU FACUT EI CU MANA LOR.
DEMOCRATIA NU SE INSTALEAZA DIN FATA CALCULATORULUI SI SCRIIND PE FORUM SAU MILOGINDU-TE LA CEI CARE DETIN PUTEREA .
PUTEREA ESTE A VOASTRA NU A LOR. EI SUNT ACOLO PENTRU CA VRETI VOI.
DACA NU-I MAI VRETI PE ACESTI MAFIOTI DATII JOS. DAR STAND LA TASTATURA NU FACETI NIMIC.
DATI-VA MAINILE PENTRU CA IN FINAL TOTI SUNTETI NEMULTUMITI SI DATI DE PAMANT CU ACEASTA CLASA POLITICA.
NU MAI ASTEPTATI ALTE PROMISIUNI DE LA MAFIOTI CA ASTEPTATI DEGEABA.
NU MAI ASTEPTATI ALEGERILE CA LE ASTEPTATI DEGEABA .NU VETI AVEA PE CINE SA ALEGETI.
IN FINAL SE VOR ALEGE EI INTRE EI.,IAR VOI O SA VA TARATI DEGEABA PE LA PICIOARELE LOR.
pROFITAI DE ACESTE NMISCARI SINDICALE, ASA CUM ATI PROFITAT DE MITINGUL ORGANIZAT DE CEAUSESCU IN 89.
UNITI-VA SI DATI JOS PUTREGAIUL. SMULGETI RAUL DE LA RADACINA.IMPREUNA VETI REUSI
ASA CUM ATI REUSIT IN 89 O SA REUSITI SI SCUM. ATUNCI NE-A FOST CONFICATA LUPTA SU REVOLUTIA (cum vreti sa-i ziceti) DE ACTUALA MAFIE. NU-I NIMIC. CU O FLOARE NU SE FACE PRIMAVARA. LUPTATI MAI DEPARTE SI VETI REUSI.
DEMOCRATIA NU SE INSTALEAZA PESTE NOAPTE IN TOATA LUMEA S-AU DAT LUPTE GRELE.
DEMOCRATIA SE CASTIGA CU SANGE.
INCEPAND CU DATA DE O5 OCTOMBRIE IN STRADA

Eu stiu ce inseamna lupta impotriva coruptiei din politie si justitie datorita faptului ca din anul 2006 lupt cu darzenie impotriva persoanelor care i-au fabricat fiului meu o infractiune pe care nu a savarsit-o.
Ma apropii de sfarsitul acestei lupte, dar adevarul si dreptatea nu au triumfat pana in momentul de fata.
Politistii si procurorul care au efectuat urmarirea penala in cazul Mihalcea, in anii 2004 -2005, 2007, au fost gasiti nevinovati de savarsirea infractiunii de abuz in serviciu de catre judecatorii si procurorii care
i-au cercetat si judecat.

Sa lupti impotriva coruptiei intr-o tara in care drepturile omului sunt incalcate la orice pas, e foarte greu.
Pana cand vom mai indura umilintele si nedreptatile la care suntem supusi de catre cei care ar trebui sa fie de partea adevarului si a dreptatii?

broscuta_super_verde

1273 mesaje

Postat pe: 1 Noiembrie 2009, ora 02:02

Sa le spunem ca nu mai avem nevoie de ei ? Ca nu ne sunt de folos ? Ca si-au batut joc de vietile noastre, ale bunicilor nostri, ale doctorilor nostri, ale profesorilor nostri, ale copiilor nostri. Ca intentioneaza cu aceeasi lipsa de scrupule sa puna la cale distrugerea identitatii noastre prin proiecte megalomane nefondate pe realitatea in care traim si pe nevoile societatii noastre? Ce sa le mai spunem ca sa le trezim simtul realitatii ?

Do the right thing or state the obvious and the 'pen will be mightier than the Sword.' The truth will set you free. It's the principle of the thing
Fosta membra 9am.ro

5 mesaje
Postat pe: 1 Noiembrie 2009, ora 03:01

pe tine insumi vai pe tine insuți pe mine insumi

lyly

500 mesaje

Postat pe: 1 Noiembrie 2009, ora 10:38

De la: broscuta_super_verde, la data 2009-11-01 02:02:23Sa le spunem ca nu mai avem nevoie de ei ? Ca nu ne sunt de folos ? Ca si-au batut joc de vietile noastre, ale bunicilor nostri, ale doctorilor nostri, ale profesorilor nostri, ale copiilor nostri. Ca intentioneaza cu aceeasi lipsa de scrupule sa puna la cale distrugerea identitatii noastre prin proiecte megalomane nefondate pe realitatea in care traim si pe nevoile societatii noastre? Ce sa le mai spunem ca sa le trezim simtul realitatii ?

Să le spunem guvernanților că ne-a ajuns cuțitul la os.
Corupția distruge România.
Românii consideră că sărăcia este larg răspândită în țară datorită lipsei unui loc de muncă.
Rata de infracționalitate a crescut în ultimii ani tot datorită sărăciei.
Mulți infractori zburdă în libertate fără ca nimeni să-i tragă la răspundere pentru că fură, escrochează, omoară și distrug vieți nevinovate.
Prin nepăsare și indiferență nu facem decât să le oferim celor care ne guvernează puteri din ce în ce mai sporite asupra noastră.

DEȘTEAPTĂ-TE ROMĂNE!

Pasarea Colibri - Ploaia care va veni

www.youtube.com/watch?v=jBYyps3boU0

broscuta_super_verde

1273 mesaje

Postat pe: 1 Noiembrie 2009, ora 18:13

De la: Lara, la data 2009-11-01 03:01:51 pe tine insumi vai pe tine insuți pe mine insumi

Daca esti femeie,atunci "pe tina insati"
Pe mine insami ma dezgusta indolenta.
Sa te fereasca Domnul de ignorati fie ei cu mastere si plimbari hai-hui prin state. De astia trebuie sa fugi cu orice pret. N-ai nici o sansa cu ignoratul cu scoala sau fara scoala.

Do the right thing or state the obvious and the 'pen will be mightier than the Sword.' The truth will set you free. It's the principle of the thing
9am117598

624 mesaje
Postat pe: 2 Noiembrie 2009, ora 12:32

dragilo! m-am hotarat , m-am inscris in ROMANIA MARE s-ar puteasa fiu si eu in comisie dac este loc si e f adevarat ce spune VADIM

9am061793

28 mesaje
Postat pe: 13 Decembrie 2009, ora 11:03

foc si sabie ?....da ce suntem in evul mediu,genetic vorbind asta ne e felul toti pana nu pun ei mana macar pe un cui nu se lasa ..

9am29432

5 mesaje
Postat pe: 29 Decembrie 2009, ora 15:00

Hotia din romania si betia din rusia nu v-or disparea niciodata.Singura modalitate si regula numarul unu a unei democratii adevarate este aceea ca orice lege buna sau rea este sa fii aplicata in totalitate.
D.P.M.D.V. numai fortati de afara se pot elimina aceste doua flageluri.

pascu08_yahoo_com

1522 mesaje
Postat pe: 29 Decembrie 2009, ora 18:26

CIND HOTIA SI CORUPTIA STA LA MASA CU CONDUCATORUL INSEAMBA CA POPORUL DOARME .DORMI LINISTIT POPOR roman / PDL VEGHEAZA/

iuda

11 mesaje

Postat pe: 29 Decembrie 2009, ora 18:41

De la: terente, la data 2008-12-17 10:41:59Avem la dispozitie puterea! Suntem multi, noi cetatenii! Trebuie sa ne trezim!
Putem afla relativ usor ce averi ilicite si-au facut politicienii, cel putin cei care au investit in Romania banii furati!

Solutia cea mai simpla:: O organizatie militara cetateneasca la nivel de tara, care sa se ocupe cu rapirea imbuibatilor si a familiilor lor, si prin folosirea de metode foarte normale sa fie judecati de un tribunal ad-hoc, in timp ce "mosiile" lor sunt pustiite prin foc!

Totul sa fie filmat si transmis publicului larg, sa vada ce patesc hotii!

Altfel nu s-ar mai putea, ei sunt atat de multi, si raspanditi ca un cancer...

O astfel de solutie radicala ar fi si rapida si cu rezultate vizibile!

Voi ce solutii ati avea?
ROMANIA MMARE singura SALVARE

iuda
Pagini: << 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului CUM SA PROCEDAM CA SA ELIMINAM Hotii SI CORUPTII!!!
Mergi la: