Info
x
Cum sa procedam ca sa eliminam hotii si coruptii!!!
|
Fosta membra 9am.ro 48 mesaje Membru din: 31/08/2009 |
Postat pe: 30 Decembrie 2009, ora 14:15
confiscarea averilor ilicite chiar daca au avut o cat de cat semilegalitate.
|
|
catel 32 mesaje Membru din: 5/07/2009 |
Postat pe: 31 Decembrie 2009, ora 16:39
io cred ca numa atunci cand ar veni TEPES cu o trupa de lunetisti.
La multi ani tuturor !!! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 5843 mesaje Membru din: 6/05/2009 |
Postat pe: 31 Decembrie 2009, ora 16:44
ACEASTA ESTE CARACTERISTIC FIINTII UMANE PRECUM TITLUL ACESTUI TOPIC,SI TOTUSI SPUN LA MULTI ANI TUTUROR ROMANILOR
Raporteaza abuz de limbaj |
|
CIPRIOTU 1445 mesaje Membru din: 9/11/2008 Oras: Odorheiul Secuiesc |
Postat pe: 1 Ianuarie 2010, ora 15:53
De la: modan_tase_yahoo_com, la data 2009-12-29 18:41:10CEA MAI BUNA SI SINGURA.De la: terente, la data 2008-12-17 10:41:59Avem la dispozitie puterea! Suntem multi, noi cetatenii! Trebuie sa ne trezim! Raporteaza abuz de limbaj |
|
9am18596 2 mesaje Membru din: 23/03/2009 |
Postat pe: 1 Ianuarie 2010, ora 16:16
Nu avem cum sa eliminam nici hotii nici coruptia. Acestia au investit si riscat imens ca sa ajunga sa poata fura in liniste. Mai mult decat atat ei sunt sustinuti de puteri nebanuit de mari. De fapt hotia guverneaza mecanismele financiare, care guverneaza, in general, aceasta lume. Pentru ca lucrurile sa fie mai usor acceptate de populatie li s-a spus acestora "democratie". ... A lupta impotriva hotiilor s-ar putea rezuma in final la a lupta impotriva "democratiei".... pna la urma trebuie sa stim exact ce vrem, iar apoi sa vedem si care sunt costurile...
La multi ani 2010! |
|
Postat pe: 11 Ianuarie 2010, ora 08:44
LUMEA ESTE IMPARITA IN DOUA CATEGORII:SMECHERI SI FRAERI,POTI SA TRECI DE ORICARE BPARTE A BARIEREI SI DE FIECARE PARTE AI SA INTELEGI DEMOCRATIA SI AI S-O VEZI DIFERIT!!!SUCCES
|
eugentampa958 26 mesaje Membru din: 27/05/2009 Oras: Ploiesti |
Postat pe: 19 Ianuarie 2010, ora 14:45
Ideea ta e imposibil de realizat in conditiile unei tari civilizate. S ar plati multe polite nejustificate in asemenea fel de a face ordine. De fapt asta nu ar instaura ordinea ci, cea mai cumplita dezordine.Treaba e ca trebuie facut totusi ceva in acest sens ,si asta repede. De aceea eu as propune scoaterea la licitatie contra unor sume mari posturi in magistratura si justitie.Concurs la care sa poata participa si persoane din afara tarii. Cred ca in asa fel s ar putea schimba structura personalului inradacinat si corupt in intreg sistemul de justitie.Trebuie schimbat TOT si REPEDE.
|
Fosta membra 9am.ro 24 mesaje Membru din: 9/11/2008 |
Postat pe: 19 Ianuarie 2010, ora 15:27
Oare nu ar fi mai simplu sa nu-i mai platim , decat sa cautam solutii inexistente si sa facem polemica....?
Raporteaza abuz de limbaj
Secretul fericirii ,nu este sa faci ceea ce iti place...ci sa iti placa ceea ce faci...!
|
|
|
|
|
moscu_ion 1 mesaj Membru din: 30/11/-0001 Oras: Bacau |
Postat pe: 20 Ianuarie 2010, ora 10:40
Infiintarea unui organism care sa impuna dependenta magistratilor fata de lege (cei care incalca legea nu au ce cauta in justitie).Identificarea averilor hotilor si coruptilor,confiscarea lor sau macar impozitarea lor cu pana la 90% din valoare.Rasturnarea prezumtiei de nevinovatie in cazul acestora (cine fura azi un ou, de fapt, a furat gaina de maine).Raspunderea pentru fapta savarsita a tuturor cetatenilor,mai ales a politicienilor care au inrobit Romania in interesul lor economic.Sanctionarea traficului de influenta din Parlamentul Romaniei (partidele sa-si motiveze public pozitia in toate situatiile mai ales cele economice).Cheltuirea banilor publici cu transparenta totala.
|
Postat pe: 20 Ianuarie 2010, ora 14:28
S-AI SINUCIDEM SI SAI IMPUSCAMMM........SAU SA-IPASTRAM CA-S AI NOSTRI
|
Postat pe: 21 Ianuarie 2010, ora 00:31
De la: 9am045616, la data 2010-01-20 14:28:09 ..de pastrat tre`sa-i pastram ca de , n-avem de ales...daca ii trimitem undeva pleaca impreuna cu toti banii ...ca si Ceausescu. Deci ...doua solutii - ori plecam noi..ori plecam noi.. Raporteaza abuz de limbaj
Secretul fericirii ,nu este sa faci ceea ce iti place...ci sa iti placa ceea ce faci...!
|
|
9am117598 624 mesaje Membru din: 14/08/2009 |
Postat pe: 21 Ianuarie 2010, ora 08:32
buna ! sa procedam cu ei cum au procedat cu mafia italaian , inca mia are ceva radacini slabe dar in mare a fost extirpata . PACAT CA NU EXISTA UN CORADO AL ROMANIEI , TOTI SE A LATURA HOTILOR SI SE IMBOGATESC IMREUNA CU EI , RUSNIEE MARE SA LE FIE , II VEDE DUMNEZEU SI O SA PLATESCA LA SFARSIT
|
Postat pe: 22 Ianuarie 2010, ora 09:32
De la: 9am117598, la data 2010-01-21 08:32:22buna ! sa procedam cu ei cum au procedat cu mafia italaian , inca mia are ceva radacini slabe dar in mare a fost extirpata . PACAT CA NU EXISTA UN CORADO AL ROMANIEI , TOTI SE A LATURA HOTILOR SI SE IMBOGATESC IMREUNA CU EI , RUSNIEE MARE SA LE FIE , II VEDE DUMNEZEU SI O SA PLATESCA LA SFARSIT la sfarsit ultimul stinge lumina si emigram in africa
|
Justitiarul 119 mesaje Membru din: 15/09/2009 |
Postat pe: 22 Ianuarie 2010, ora 17:08
Agenþii forþei publice ºi organele de jurisdicþie încãlcã dreptul la justiþie ºi dreptul la viaþã.
Eu nu pot a mã plânge Justiþiei pentru infracþiunile de violare de domiciliu, distrugere, tulburare posesie, furt, hãrþuire, sechestrare, torturã, privare de liberatate ilegalã, etc... deoarece sunt pârât, fãptuitor, învinuit, inculpat ºi eventual condamnat pe fantasmagoriile unora din magistraturã cu legãturi la Cabinetul Procurorului General al României. Intru în al 7 an de când sunt traumatizat sistematic de abuzurile celor ce sunt de organe de jurisdicþie ºi agenþi ai forþei publice. În accepþiunea acestora: - Violatorul de domiciliu este parte vatãmatã împotriva celui ce l-a imobilizat; - Scandalagii sunt pãrþi vãtãmate împotriva personalului diferitelor locaþii. - Pot fi respinse fãrã probe plângerile prin care se reclamã diferite infracþiuni. - Organele de jurisdicþie ºi agenþii forþei publice pot sãvârºi toate infracþiunile funcþiei deþinute fãrã a rãspunde în faþa legii. Ei pot provoca incidente --- în urma cãrora cetãþeanul este cel vinovat în faþa Legii. Cu astfel de Justiþie eu doar atât pot a vã zice: Comunismul—a fost o modalitate de extirpare a familiilor de boieri. ..... Mã duc sã sparg Cerurile, sã iau sabia dreptãþii, sã deschid uºile iadului sã fiþi înghiþiþi voi ºi familiile voastre. Raporteaza abuz de limbaj |
|
gabigabi 12108 mesaje Membru din: 1/10/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 22 Ianuarie 2010, ora 17:31
De la: smecheru_, la data 2009-12-30 14:15:07confiscarea averilor ilicite chiar daca au avut o cat de cat semilegalitate. legea 18,a ilicitului,da' cin' s-o voteze cind ei sunt ilicitii ? Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 11272 mesaje Membru din: 21/11/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 22 Ianuarie 2010, ora 17:35
De la: gabigabi, la data 2010-01-22 17:31:37legea 18 a averilor ilicite nu a fost abrogata,este in vigoare,tovarasii se fac ca nu stiu,cin' s-o aplice,nu trebuie decat adaptataDe la: smecheru_, la data 2009-12-30 14:15:07confiscarea averilor ilicite chiar daca au avut o cat de cat semilegalitate.
toti avem dreptate,toti aveti dreptate,toti stim adevarul,toti stiti adevarul,fiecare are dreptate,fiecare cunoaste adevarul,FIECARE ARE DREPTATEA SI ADEVARUL SAU- TRAIASCA DREPTATEA si ADEVARUL !!! Nu scuipa niciodata in oglinda!!! Intotdeauna poti face mai mult decat ai facut pana acum,niciodata nu e prea tarziu !!! Tot mai multi oameni ne vor binele,d'aia ne merge rau !!! "Orice adevar trece prin 3 faze:mai intai este ridiculizat, apoi trezeste o opozitie violenta,si in sfarsit este acceptat ca fiind evident de la sine"-Avicena. Daca nu stiu ca nu stiu, atunci mi se pare ca stiu. ANUNT UMANITAR :Rog Prostii si Cretinii,sa stea departe de mine !!!
“Nu poti sa tratezi ochiul fara sa tii cont de cap, nu poti sa tratezi capul fara sa tii cont de minte si nu poti sa tratezi mintea fara sa tii cont de sufletul si spiritul omului.” (Zamolxe)
http://www.youtube.com/watch?v=tNu44XzTnLY
Sunt doua feluri de a-ti trai viata... Unul - de a crede ca nu exista miracole. Altul - de a crede ca totul este un miracol.
Albert Einstein
DACA N-AM AVEA DEFECTE,NU NE-AR FACE PLACERE SA LE VEDEM PE ALE CELORLALTI,TOTI SUNTEM DEFECTI DESI NOI NE VEDEM NUMAI CALITATILE
....Barbatii conduc lumea. Femeile ii conduc pe barbati.....Caracterul fara inteligenta poate mult, dar inteligenta fara caracter nu valoreaza nimic. (CICERO )...Un om singur nu are nici o putere,puterea i-o dau cei care-l sustin...Vorba multa,saracia omului...Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost ...Un snob este un om care a fost educat mai mult decat ii permitea inteligenta.....Este bine sa lasi bautura....insa rau este sa uiti unde ai lasat-o.....
|
|
Postat pe: 22 Ianuarie 2010, ora 17:36
gabigabi.....trebuie sa privim lucrurile per ansamblu....mesajul de dinaintea mesajului tau...reprezinta tabloul justitiei
|
Postat pe: 22 Ianuarie 2010, ora 18:34
De la: Justitiarul, la data 2010-01-22 17:08:29Agenþii forþei publice ºi organele de jurisdicþie încãlcã dreptul la justiþie ºi dreptul la viaþã.finalu' nu-mi place,pai ce-ai cu noi bre,ce rau ti-am facut noi???
toti avem dreptate,toti aveti dreptate,toti stim adevarul,toti stiti adevarul,fiecare are dreptate,fiecare cunoaste adevarul,FIECARE ARE DREPTATEA SI ADEVARUL SAU- TRAIASCA DREPTATEA si ADEVARUL !!! Nu scuipa niciodata in oglinda!!! Intotdeauna poti face mai mult decat ai facut pana acum,niciodata nu e prea tarziu !!! Tot mai multi oameni ne vor binele,d'aia ne merge rau !!! "Orice adevar trece prin 3 faze:mai intai este ridiculizat, apoi trezeste o opozitie violenta,si in sfarsit este acceptat ca fiind evident de la sine"-Avicena. Daca nu stiu ca nu stiu, atunci mi se pare ca stiu. ANUNT UMANITAR :Rog Prostii si Cretinii,sa stea departe de mine !!!
“Nu poti sa tratezi ochiul fara sa tii cont de cap, nu poti sa tratezi capul fara sa tii cont de minte si nu poti sa tratezi mintea fara sa tii cont de sufletul si spiritul omului.” (Zamolxe)
Sunt doua feluri de a-ti trai viata... Unul - de a crede ca nu exista miracole. Altul - de a crede ca totul este un miracol.
Albert Einstein
DACA N-AM AVEA DEFECTE,NU NE-AR FACE PLACERE SA LE VEDEM PE ALE CELORLALTI,TOTI SUNTEM DEFECTI DESI NOI NE VEDEM NUMAI CALITATILE
....Barbatii conduc lumea. Femeile ii conduc pe barbati.....Caracterul fara inteligenta poate mult, dar inteligenta fara caracter nu valoreaza nimic. (CICERO )...Un om singur nu are nici o putere,puterea i-o dau cei care-l sustin...Vorba multa,saracia omului...Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost ...Un snob este un om care a fost educat mai mult decat ii permitea inteligenta.....Este bine sa lasi bautura....insa rau este sa uiti unde ai lasat-o.....
|
|
Fosta membra 9am.ro 7245 mesaje Membru din: 16/10/2009 |
Postat pe: 22 Ianuarie 2010, ora 19:17
De la: florinpreda999, la data 2010-01-22 18:34:35De la: Justitiarul, la data 2010-01-22 17:08:29Agenþii forþei publice ºi organele de jurisdicþie încãlcã dreptul la justiþie ºi dreptul la viaþã.finalu' nu-mi place,pai ce-ai cu noi bre,ce rau ti-am facut noi??? domnu' e nervos?
" Minds are like parachutes. They only function when they are open."
Sir James Dewar, scientist (1877-1925)
|
|
Postat pe: 22 Ianuarie 2010, ora 19:27
se vrea un mesaj al romanilor adresat boierilor actuali (magistrati si politisti).. e bunicel?
|
elieli 1 mesaj Membru din: 24/06/2009 |
Postat pe: 22 Ianuarie 2010, ora 20:30
Politia este singura contragreutate a infractionalitatii. Pana acum nu am auzit de vreo banda care sa faca dreptate omului de rand. Chiar ma gandeam zilele trecute, privind la stiri si vazand atata grozavie, benzi, clanuri, cum ar fi privita de catre cetateni aparitia unor benzi care sa faca dreptate si sa repuna ordinea? S-ar supara prea mult omul de rand?
|
9am117598 624 mesaje Membru din: 14/08/2009 |
Postat pe: 22 Ianuarie 2010, ora 21:06
TARA ASTA NU E A MEA , CI A URAMSILIOR , URMASILOR VOSTRII"" ORICUM EU O SA PLECIN ITALIA UNDE E MAI BINE DECAT IN ROMANIA
|
Postat pe: 23 Ianuarie 2010, ora 09:21
se pare ca multi fug de responsabiitãti, multi se vaicaresc...si eu lupt cu faradelegea....pot eu oare face ceva*?
|
Postat pe: 23 Ianuarie 2010, ora 11:52
De la: Justitiarul, la data 2010-01-23 09:21:37se pare ca multi fug de responsabiitãti, multi se vaicaresc...si eu lupt cu faradelegea....pot eu oare face ceva*? ...ai putea incerca...daca merge spune-ne si noua.....ne bagam. Raporteaza abuz de limbaj
|
|
csabafelmeri74 30 mesaje Membru din: 17/11/2008 |
Postat pe: 23 Ianuarie 2010, ora 15:17
NU SUNTEM UNITI SI NU VOM FII NICIODATA UNITI SUNTEM LASI DACA ERAM UNITI DE MMULT AI DADEAM JOS DAR ASA MULT SI BINE VOM SUFERI AR TREBUI RASI DE PE FATA PIMINTULUI POLITICENI NOSTRI NU VEDETI CA SUNT PUTREZI DE BOGATI SI PROSIMEA DE NOI STAM SI NE UITAM LA EI IN LOC SA FACEM CEVA ASTAI TARA ROMANEASCA SI NE MERITAM SOARTA
|
Postat pe: 23 Ianuarie 2010, ora 15:20
De la: csabafelmeri74, la data 2010-01-23 15:17:37 NU SUNTEM UNITI SI NU VOM FII NICIODATA UNITI SUNTEM LASI DACA ERAM UNITI DE MMULT AI DADEAM JOS DAR ASA MULT SI BINE VOM SUFERI AR TREBUI RASI DE PE FATA PIMINTULUI POLITICENI NOSTRI NU VEDETI CA SUNT PUTREZI DE BOGATI SI PROSIMEA DE NOI STAM SI NE UITAM LA EI IN LOC SA FACEM CEVA ASTAI TARA ROMANEASCA SI NE MERITAM SOARTAgresesti,io nu i-as omori,i-as muta in ghetouri,claie peste gramada sa traiasca cu 350 de lei/luna,venitu' minim garantat
Albert Einstein
|
|
Fosta membra 9am.ro 7245 mesaje Membru din: 16/10/2009 |
Postat pe: 23 Ianuarie 2010, ora 15:42
De la: florinpreda999, la data 2010-01-23 15:20:41De la: csabafelmeri74, la data 2010-01-23 15:17:37 NU SUNTEM UNITI SI NU VOM FII NICIODATA UNITI SUNTEM LASI DACA ERAM UNITI DE MMULT AI DADEAM JOS DAR ASA MULT SI BINE VOM SUFERI AR TREBUI RASI DE PE FATA PIMINTULUI POLITICENI NOSTRI NU VEDETI CA SUNT PUTREZI DE BOGATI SI PROSIMEA DE NOI STAM SI NE UITAM LA EI IN LOC SA FACEM CEVA ASTAI TARA ROMANEASCA SI NE MERITAM SOARTAgresesti,io nu i-as omori,i-as muta in ghetouri,claie peste gramada sa traiasca cu 350 de lei/luna,venitu' minim garantat si sa ne aiba sefi pe noi, florine..... Raporteaza abuz de limbaj
" Minds are like parachutes. They only function when they are open."
Sir James Dewar, scientist (1877-1925)
|
|
9am175972 1 mesaj Membru din: 4/12/2009 |
Postat pe: 23 Ianuarie 2010, ora 17:08
Exemplifici perfect ce spunea mai sus nenita dan. Nu l-am votat, dar Basescu a fost ales... prin vot liber... si dupa legea tarii, iti place, nu-ti place trebuie sa-l suporti pina la noile alegeri.
Peste tot in lume Romanii se critica intre ei si denigreaza tara... sintem celebri prin asta. In acelasi timp, fiecare la nivelul lui e vinovat ca profita din plin de posibilitatea de a mitui in folos personal... e mai scurta calea de a obtine ceva. Dac n-as trai altundeva, sa vad ca se poate si fara mita/bacsis/atentie... poate n-as crede ca se poate. Cum sa scapam de ele? Eu as infiinta un ziar, in care as publica numai stiri despre asta. Acum toata lumea are celulare... probabil ca subiectele ar invada redactia. As pune afise pe cladirile spitalelor, primariilor... peste tot. As publica permanent si actualiza listele coruptilor stiuti. Poate o organizatie de tineri entuziasti... n-as avea nimic impotriva sa-i sponsorizam... Cumva trebuie inceput. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 23 Ianuarie 2010, ora 17:25
De la: 9am175972, la data 2010-01-23 17:08:04Exemplifici perfect ce spunea mai sus nenita dan. Nu l-am votat, dar Basescu a fost ales... prin vot liber... si dupa legea tarii, iti place, nu-ti place trebuie sa-l suporti pina la noile alegeri.nenea ai bani???
Albert Einstein
|
|
Postat pe: 23 Ianuarie 2010, ora 17:39
ca sa reusim sa-i extirpam e nevoie de sabia dreptatii--e nevoie de cineva sã sparga cerurile sa ia sabia dreptatii, sa distruga portile iadului---si o sa vedeti familiiile de magistrati înghiþite de iad
|
|
|

ROMANIA MMARE singura SALVARE
LUMEA ESTE IMPARITA IN DOUA CATEGORII:SMECHERI SI FRAERI,POTI SA TRECI DE ORICARE BPARTE A BARIEREI SI DE FIECARE PARTE AI SA INTELEGI DEMOCRATIA SI AI S-O VEZI DIFERIT!!!SUCCES
la sfarsit ultimul stinge lumina si emigram in africa