back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Cum sa procedam ca sa eliminam hotii si coruptii!!!

Pagini: << 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 >> Sari la pagina:

Fosta membra 9am.ro

6780 mesaje
Postat pe: 18 Martie 2010, ora 10:00

De la: rodik_mi, la data 2010-03-18 09:50:01Eu propun o solutie mai pasnica : reeducarea. Nu una doua cu satarul!

Da,dar pentru asta ai nevoie de cateva milioane de persoane nu doar de 10

Fosta membra 9am.ro

5843 mesaje
Postat pe: 18 Martie 2010, ora 14:02

De la: vaneamarin, la data 2010-03-18 10:00:22
De la: rodik_mi, la data 2010-03-18 09:50:01Eu propun o solutie mai pasnica : reeducarea. Nu una doua cu satarul!

Da,dar pentru asta ai nevoie de cateva milioane de persoane nu doar de 10
mai exact 5 milione

Raporteaza abuz de limbaj
9am117598

624 mesaje
Postat pe: 18 Martie 2010, ora 19:01

parerea mea e ca totu ar trebui sa se fac in secret, aici citesc toti ce scriem

Fosta membra 9am.ro

5843 mesaje
Postat pe: 19 Martie 2010, ora 11:12

De la: 9am117598, la data 2010-03-18 19:01:34parerea mea e ca totu ar trebui sa se fac in secret, aici citesc toti ce scriem
.............................................................

Justitiarul

119 mesaje
Postat pe: 20 Martie 2010, ora 08:01

Stimati forumisti..... În atenþia domnului vaneamarin....

Cauza a peste 90 % din problemele noastre se datoreazã existenþei acelui sistem paralel, criminal, sadic care ne macinã viata de zi cu zi.... Aici invoc: Coruptia e direct proportionala cu saracia, supunerea la cruzimi ºi tratamente inumane, degradante, etc.
DNA, prin cazul Voicu, a explicat mecanismul acestui sistem de sorginte sovietic.

Fosta membra 9am.ro

6780 mesaje
Postat pe: 20 Martie 2010, ora 09:35

De la: Justitiarul, la data 2010-03-20 08:01:28Stimati forumisti..... În atenþia domnului vaneamarin....

Cauza a peste 90 % din problemele noastre se datoreazã existenþei acelui sistem paralel, criminal, sadic care ne macinã viata de zi cu zi.... Aici invoc: Coruptia e direct proportionala cu saracia, supunerea la cruzimi ºi tratamente inumane, degradante, etc.
DNA, prin cazul Voicu, a explicat mecanismul acestui sistem de sorginte sovietic.

Eu am alta teorie,ca problemele noastre ,in mare proportie (nu stiu daca 90% ) provin din prostie ,nesimtire,rautate si ca toate aceste insusiri de fapt converg si inseamna acelasi lucru.Putem sa le numim generic "intunecare sufleteasca". Problemele nu provin doar din prostia,nesimtirea si rautatea ALTORA,CI A NOSTRA,A TUTUROR. Daca poporul asta nu ar dori cu atata ardoare sa moara capra vecinului,daca ar gandi pe baza de fapte nu de speculatii conspirationiste tampite sau pe baza de demagogie,daca s-ar gandi la demnitatea lui si nu la burta altuia am ajunge departe. Claxoanele isterice ,scosul capului pe geamul masinii si injuratul "barbatesc" insotit de amenintari cu cafteala, furtul, bautura ,"invartelile",violenta,manelele, invidia, rautatea fara sens,rasismul,xenofobia ,lipsa de respect, ASTA ESTE CAUZA PROBLEMELOR NOASTRE. Basescu,Iliescu,Vadim,sunt CONSECINTELE INTUNECARII SUFLETESTI DE CARE O MARE PARTE DIN POPOR DA DOVADA.

Justitiarul

119 mesaje
Postat pe: 20 Martie 2010, ora 18:52

Domnule vaneamarin....

Ce poate face un om simplu la faptul ca justitia româna îl supune la tratamente crude, inumana si degradante.....?
Cum e posibil ca cetãþeanul care imobilizeazã un violator de domiciliu sã fie condamnat, iar violatorul de domiciliu sã fie parte vãtamata si parte civilã?
Cum e posibil ca protestatarul care reclamã prin strigãte persecutãrile la care a fost ºi este supus sã aibã parte de hãrtuieli, sechestrãrri, torturi psihice ºi fizice, retineri abuzive la Psihiatrie, încarceraãri ºi condamnari? De ce Protestatarul e infractor? De ce?
etc... sã nu încep a vorbi .

buze

21 mesaje
Postat pe: 21 Martie 2010, ora 13:47

pe toti!

Fosta membra 9am.ro

92 mesaje
Oras: Timisoara

Postat pe: 21 Martie 2010, ora 13:48

598, hai c-ai fost criminala cu raspunsul ala...

ioi, ca mult m-ai desfatat

corvinmarga

1 mesaj
Postat pe: 21 Martie 2010, ora 15:48

Ca sa eliminam hotia si coruptia trebuie intai sa devenim noi insine cinstiti, corecti ,sa ne facem datoria pe care o avem fata de cei din jurul nostru, sa fim raspunzatori fata de faptele noastre. Trebuie sa luam atitudine. Suntem un popor de indivizi destepti, puternici. Trebuie sa invatam sa avem incredere in cei din jurul nostru, sa incercam sa devenim o ECHIPA, un INTREG, sa ne iubim aproapele, sa ne ajutam intr-un fel sau altul. A venit momentul sa mai facem si noi istorie. A trecut multa vreme de cand nu a mai scris nimeni o pagina de istorie demna de luat in seama. Cei care mai lupta pentru ceva nu sunt luati in seama din cauza ignorantei in care am cazut cu totii, din cauza ca ne plangem de mila. Sa incetam sa ne mai rezolva problemele calcand pe altii in picioare. Sunt de condamnat cei corupti , dar mai de condamnat sunt cei care incearca sa corupa pe altul. Eu mai degraba l-as pedepsi pe cel care incearca sa corupa pe cineva pentru a-si rezolva anumite probleme.
Imi doresc din tot sufletul sa ne gasim linistea ca natie, sa ne gasim un conducator pe care sa-l iubim asa cum a fost iubit Stefan cel Mare sau Alexandru Ioan Cuza. Avem atatea modele din istorie de urmat !!!!!

Fosta membra 9am.ro

5843 mesaje
Postat pe: 22 Martie 2010, ora 11:02

De la: corvinmarga, la data 210-03-21 15:48:36 Ca sa eliminam hotia si coruptia trebuie intai sa devenim noi insine cinstiti, corecti ,sa ne facem datoria pe care o avem fata de cei din jurul nostru, sa fim raspunzatori fata de faptele noastre. Trebuie sa luam atitudine. Suntem un popor de indivizi destepti, puternici. Trebuie sa invatam sa avem incredere in cei din jurul nostru, sa incercam sa devenim o ECHIPA, un INTREG, sa ne iubim aproapele, sa ne ajutam intr-un fel sau altul. A venit momentul sa mai facem si noi istorie. A trecut multa vreme de cand nu a mai scris nimeni o pagina de istorie demna de luat in seama. Cei care mai lupta pentru ceva nu sunt luati in seama din cauza ignorantei in care am cazut cu totii, din cauza ca ne plangem de mila. Sa incetam sa ne mai rezolva problemele calcand pe altii in picioare. Sunt de condamnat cei corupti , dar mai de condamnat sunt cei care incearca sa corupa pe altul. Eu mai degraba l-as pedepsi pe cel care incearca sa corupa pe cineva pentru a-si rezolva anumite probleme.
Imi doresc din tot sufletul sa ne gasim linistea ca natie, sa ne gasim un conducator pe care sa-l iubim asa cum a fost iubit Stefan cel Mare sau Alexandru Ioan Cuza. Avem atatea modele din istorie de urmat !!!!!
istoria care o invata tineretul se rezuma la modelele dupa '89,Andreea Esca.......etc........ca ai pomenit de Stefan se uita tineretul la tine ca turcii la batalia de la vVaslui,sau de Cuza este ca si cum iai prinde cu ocaua mica..........

Fosta membra 9am.ro

5843 mesaje
Postat pe: 23 Martie 2010, ora 08:29

CAND VOI AJUNGE LA PUTERE VOI STI,ASA CA .....

Fosta membra 9am.ro

56 mesaje
Oras: Resita

Postat pe: 23 Martie 2010, ora 17:57

De la: marian_bd_rotaru, la data 2008-12-17 11:11:03Simplu : hotii si excrocii sa fie spanzurati . Sa stea atarnati de copacii de pe marginea drumului si sa - i manance ciorile .
si eu propun cite un glonte in ceafa,de caciula

lyly

500 mesaje
Oras: Petrosani

Postat pe: 28 Martie 2010, ora 11:34

SEMNATI PETITIE: sustinem protestul judecatorilor fata de atitudinea CSM in cazul Voicu si al numirilor la ICCJ

Pe 24 martie 2010 a fost facut public un protest al judecatorilor privind modul de actiune al Consiliului Superior al Magistraturii in legatura cu implicatiile etice puse in discutie de cazul Voicu, precum si fata de arbitrariul si lipsa de transparenta a numirilor la ICCJ. Credem ca este foarte important ca publicul si societatea civila sa sprijine astfel de initiative si va invitam sa va alaturati protestului, semnand aceasta petitie, care va fi trimisa CSM impreuna cu lista de semnaturi.

www.sar.org.ro/blog/?p=1490

CIPRIOTU

1445 mesaje
Oras: Odorheiul Secuiesc

Postat pe: 28 Martie 2010, ora 21:13

De la: lyly, la data 2010-03-28 11:34:56
SEMNATI PETITIE: sustinem protestul judecatorilor fata de atitudinea CSM in cazul Voicu si al numirilor la ICCJ

Pe 24 martie 2010 a fost facut public un protest al judecatorilor privind modul de actiune al Consiliului Superior al Magistraturii in legatura cu implicatiile etice puse in discutie de cazul Voicu, precum si fata de arbitrariul si lipsa de transparenta a numirilor la ICCJ. Credem ca este foarte important ca publicul si societatea civila sa sprijine astfel de initiative si va invitam sa va alaturati protestului, semnand aceasta petitie, care va fi trimisa CSM impreuna cu lista de semnaturi.

Ce vreti sa spuneti? ca Voicu e nevinovat? vrei sa-l apere cocalaru ala trebuie sa-i dea 300 de ani de parnaie.Dar sa-i spuna pe toti din cloaca lui ca am vazut ca-s cam multi ,cam vreo 2000 de hoti care au contribuit la distrugerea Romaniei.

CIPRIOTU

1445 mesaje
Oras: Odorheiul Secuiesc

Postat pe: 28 Martie 2010, ora 21:21

Ca sa scapam de hoti si corupti trebuie sa nu-i mai votam pe hotii de azi si de ,ieri ,precum si cei din toate celelalte cloace de dupa 1989 care s-au perindat la conducerea Romaniei si sa nu votati nici pe nepotii si stranepotii acestor jigodii care au coruptia in ADN. si se transmite .prin gene.

lyly

500 mesaje

Postat pe: 29 Martie 2010, ora 10:02

De la: tielenti, la data 2010-03-28 21:13:04
De la: lyly, la data 2010-03-28 11:34:56

Ce vreti sa spuneti? ca Voicu e nevinovat? vrei sa-l apere cocalaru ala trebuie sa-i dea 300 de ani de parnaie.Dar sa-i spuna pe toti din cloaca lui ca am vazut ca-s cam multi ,cam vreo 2000 de hoti care au contribuit la distrugerea Romaniei.

Cazul`Voicu`- ce trebuie facut in legatura cu magistratii

cristidanilet.wordpress.com/2010/03/28/cazulvoicu-ce-trebuie-fac...

Petitia magistratilor Integritate si Demnitate a ajuns sa fie interpretata intr-un mod diferit de intentia semnatarilor. Mai mult, se pare ca s-a ajuns sa se impute semnatarilor faptul ca ar reactiona la presiunile din media si ca prin iesirea lor ar incalca prezumtia de nevinovatie a celor doi magistrati invinuiti de acte de coruptie. In fapt, sunt convins ca nu se vrea decat diminuarea importantei acestui demers unic pana acum al membrilor sistemului judiciar care arata public ca ei insisi isi doresc integritatea magistratilor si independenta justitiei Se incearca a se inocula public ca semnatarii ar dori in mod netemeinic sanctionarea/crucificarea colegilor invinuiti, cand de fapt in niciun moment nu s-a facut o asemenea afirmatie.

Cred ca nu s-a inteles exact ceea ce am cerut in Petitie. Incerc sa fac o lamurire in acest sens, aratand cum vad eu solutionarea acestei situatii prin toate mijloacele legale si bunele practici existente:

- d.p.d.v. penal: ancheta penala cu privire la magistratii suspectati de coruptie sa se deruleze cu celeritate si daca sunt magistrati care au facut trafic de influenta pentru a obtine anumite solutii in dosare aflate pe rolul colegilor lor , ei sa fie sanctionati – pentru aceasta, DNA trebuie sa termine urmarirea penala; daca nu sunt vinovati, sa dea rapid solutia procedurala de inchiderea a urmaririi penale, dar daca ii considera vinovati pe cei doi magistrati invinuiti in prezent sa ii trimita in judecata, urmand ca justitia sa stabileasca daca acestia au comis respectivele infractiuni; pana la o hotarare definitiva de condamnare, cei doi se bucura, indiscutabil, de prezumtia de nevinovatie; daca cei doi magistrati sunt judecati si in final se constata ca nu sunt vinovati, DNA va trebui sa isi asume raspunderea cu privire la esec; vorbim de proceduri care vor dura minim un an de zile;

- d.p.d.v. disciplinar: ancheta disciplinara initiata de CSM sa se desfasoare rapid si daca a fost comisa o incalcare a regulilor din statutul magistratilor (art 99 lit b din Legea nr. 303/2004), constand in interventii ilegale pe langa colegi, acestia sa fie sanctionati disciplinar independent de finalizarea procesului penal – pentru aceasta, Inspectia Judiciara trebuie sa termine verificarile preliminare, sa sesizeze comisia de disciplina (am inteles din iesirile publice ale purtatorului de cuvant al CSM ca aceasta se va intampla luni, pe 29.03.2010) si daca au incalcat statutul sa sesizeze sectia de judecatori pentru judecata, hotararea fiind atacabila cu recurs la ICCJ; vorbim de o perioada de cateva luni;

-d.p.d.v. deontologic: fata de dispozitiile din Codul deontologic al judecatorilor si procurorilor adoptat in 2005 de CSM, acest organism trebuie sa spuna daca e indicat ca magistratii (la nivel general, de aceasta data) sa aiba legaturi cu oamenii politici cu care sa vorbeasca de dosare, daca nu ar fi indicat ca magistratii acuzati de coruptie (si care fac obiectul unor ample dezbateri publice) sa aiba o pozitie publica adresata colegilor lor prin care sa le ofere explicatii, respectiv daca nu ar fi indicat ca magistratii acuzati de coruptie sa nu intre o perioada in sala putand, de exemplu, sa isi ia concediu o perioada pana se lamuresc lucrurile - toate acestea se pot face imediat;

- pe linie asociativa: intrucat unul dintre magistratii in cauza face parte din AMR si acesta are un organ deontologic distinct, Consiliul National de Etica Profesionala (Statut, Regulament , Structura) sa se pronunte asupra incalcarii art.3 alin1 din Codul deontogic al AMR si a pct 1.3, 1.6, 2.2, 3.1, 4.9 din Ghidul de aplicare a codului deontologic al AMR – aceasta se poate face prin reunirea CNEP imediat, care poate stabili ca nu s-a incalcat nicio reglementare etica sau in caz contrar sa sezizeze AMR pentru a aplice avertismentul, a dispune excluderea din asociatie sau a sesiza CSM; aceasta reactie ar recredibiliza AMR si ar demonstra ca organismul creat cu fonduri europene competent in materie de deontologie asociativa este unul functional;

- d.p.d.v. al apararii independentei justitiei (art 30 alin 1 teza 1 din Legea 317/2004): intrucat in presa se fac afirmatii in legatura cu legaturi intre oamenii politici si judecatori (la modul general), creindu-se aparenta unei subordonari a justitiei, CSM trebuie sa ia urgent o pozitie publica prin care sa asigure populatia ca asa ceva nu caracterizeaza sistemul judiciar si sa ceara politicului abandonarea la astfel de tentative/practici – se poate face imediat;

- d.p.d.v. al apararii reputatiei profesionale a magistratilor (art 30 alin 1 teza a 2-a din Legea 317/2004): intrucat in presa se fac afirmatii in legatura cu posibilitatea influentarii judecatorilor in vederea obtinerii unor solutii favorabile, CSM trebuie sa ia urgent o pozitie publica, asigurand populatia de corectitudinea judecatorilor (la modul general) in fiecare caz pe care acestia il solutioneaza – se poate face, de asemenea, imediat, altfel efectele pe termen lung ale aceste i lipse de reactii pot fi devastataore sub aspectul increderii in justitie a populatiei in general si a justitiabililor in special; evident, daca nu sunt elemente care sa-i incrimineze pe magistratii implicati in cazul `Voicu` acestia trebuie aparati cu prisosinta, dar inteleg deja ca CSM a decis, pe 25 febr.2010, amanarea cererii de aparare a reputatiei unuia dintre ei probabil pana la finalizarea investigatiilor disciplinare care insa, daca vor fi defavorabile, vor impune respingerea acestei cereri..

Justitiarul

119 mesaje
Postat pe: 29 Martie 2010, ora 12:39

lyly.....

Justitia din România rareori funcþioneazã… în rest Justiþia înseamnã perseverenþa în greºeli ce serveºte doar scopurilor oculte care încearcã ocolirea Legii ºi susþinerea acelui sistem paralel, criminal ºi sadic…:)). În contradictoriu cu Legea Penalã, judecãtorii ºi procurorii- pe fondul informaþiilor false create de poliþiºti ºi funcþionarul public…..dezincrimineazã violarea de domiciliu, schimbarea hotarelor din actele de proprietate, furtul, etc. ºi incrimineazã ca fapte penale…Protestul, restabilirea hotarelor, imobilizarea violatorului de domiciliu, etc…

Dupa 20 ani de persecutari si supuneri la tratamente crude, inumane si degradante a populatiei este nevoie de masuri strigente pentru a nu se ajunge la Rascoala…. (se va ajunge)… Masurile strigente sunt:
- condamnarea publica a activitatilor justitiei prin care au fost si sunt persecutati si supusi la tratamente crude, inumane si degradante oamenii nevinovati (copii orfani, saracii, vaduvele, oamenii simpli).
- invinuirea publica a celor ce au folosit si folosesc astfel de activitati…(Sefi si/sau adjuncti de Militii)…..sau…
- demiterea in grup si punerea sub invinuire a magistratilor care s-au ocupat si se ocupa cu CTC (controlul tehnic de calitate al activitatii judecatorilor si procurorilor). Folosesc expresia **….sau…** deoarece Ponta capteaza persoanele gen eu cu afirmatii (**…noi- PSD nu avem nici o vina despre ce se intampla in justitie… PSD nu detine parghiile necesare reformarii justitiei prin faptul ca de 6 ani nu guverneaza…**). Aici e buba mare a sistemului de justitie----se fac cercetari doar de forma si nu de fond.....

Cat depspre gupul domnului Judecator Cristi Danilet ...... inteleg si aprob intentia domniilor lor de a reforma justitia prin a manifesta pasnic si civilizat doar intr-o directie (reorganizarea sistemului de justitie), dar stiu ca astfel de manifestatii nu vor avea efectul scontat… Motivul e simpul —- viata de zi cu zi, cu implicatiile sociale, economice, politice, culturale, etc—
Esuarea manifestatiile catalogate de mai mai marii Justitiei Romane drept **…goange si gongoaie ….** se vor datora aparitiei de grupuri care vor manifesta pasnic si civilizat prin a reclama persecutarile si tratamentele crude, inumane si degradante la care a fost si este supusa populatia… Aceste grupuri nu au fost exterminate.
Cine va controla aceste grupuri va avea puterea de a conduce Romania si de a face ceva in tara asta… Pana una alta totul va conduce la Rascoala….Rascoala va conduce la aparitia unui alt tip de societate, o societate bazata pe exterminarea actualilor boieri…Comunismul ca modalitate de exterminare a boierilor a fost si este certitudine….

9am117598

624 mesaje
Postat pe: 31 Martie 2010, ora 20:34

asa ar trebui sa numai i mergem la vot , dar in zona mea sunt unguri si ies ei la conducere, astia sunt mai rai te omoara, subjuga

9am117598

624 mesaje
Postat pe: 31 Martie 2010, ora 20:34

asa ar trebui sa numai i mergem la vot , dar in zona mea sunt unguri si ies ei la conducere, astia sunt mai rai te omoara, subjuga

lyly

500 mesaje

Postat pe: 1 Aprilie 2010, ora 09:12

Denunþãtorul de profesie Genu Anuþoiu, zis “ªpriþ”, l-a bãgat la bulãu (ºi) pe judecãtorul Popescu
Data publicarii:
04/01/2010
Autor:
Cãtãlin DOCEA

Se sparge buboiul de corupþie de la Judecãtoria ºi Parchetul de pe lângã Judecãtoria Petroºani * Potrivit informaþiilor pe care le deþinem, pe lista DNA se mai aflã un procuror din Petroºani care primea ºpagã prin Western Union ºi a fost interceptat telefonic în timp ce explica faptul cã “Banii-s la putere”, dar ºi alþi magistraþi care - pentru soluþionarea partinicã a unor dosare penale - s-au lãsat mituiþi cu contracte de asistenþã juridicã din bani publici pe numele unor apropiaþi. * Þineþi minte: dupã arestarea judecãtorului ªPAGASIN urmeazã reþinerea procurorului zis ºi “Banii-s la putere”!

Dupã ce procurorii anticorupþie au decis, marþi, reþinerea sa pentru 24 de ore, magistraþii Curtii de Apel Alba Iulia au fost ieri de acord cu arestarea preventivã, pentru 29 de zile, a judecãtorului Valentin Popescu, vicepreºe-dinte al Judecãtoriei din Petroºani.

Înainte de ‘89, Valentin Popescu a fost - potrivit volumului “Strict secret. Lupeni 1977. Filajul continuã!”, de Marian Boboc ºi Mihai Barbu - locotenent la Biroul Economic al Miliþiei municipiului Petroºani.

Trist destin pentru acest Popescu. De la miliþian cu pulan la judecãtor cu ciocan, la cumpãrare de influenþã, luare de mitã în formã continuatã ºi trafic de influenþã în formã continuatã. Adicã la pârnaie.

Potrivit procurorilor anticorupþie, judecãtorul Popescu a fãcut demersuri pentru achiziþionarea unui apartament prin intermediul unui interpus (în persoana lui Petru Lungu, ºef de brigadã la EM Livezeni, frate al defunctului lider Ionel Ciontu ºi apropiat al lui Adrian Jurcã, preºedintele celui mai mare sindicat de la Livezeni). Apartamentul aparþinea denunþãtorului de profesie Genu Anuþoiu, zis “ªpriþ”, cel care a denunþat-o la DNA în luna martie a.c. ºi pe avocata Neliana Ursachi într-un caz legat direct de cel pe care vi-l relatãm astãzi.

Apartamentul în cauzã aparþine lui Anunþoiu ºi, pentru neplata unor datorii, a fost scos la licitaþie prin intermediul Biroului Executorului Judecãtoresc (BEJ) Cecilia Rãducanu. Judecãtorul Popescu ar fi fãcut, spun sursele noastre, o serie de demersuri pentru ca apartamentul sã ajungã cu orice preþ în posesia lui Petru Lungu, adicã a interpusului sãu. Din luna februarie 2007 ºi pânã în prezent, judecãtorul Popescu a urmãrit îndeaproape soarta unor cauze civile (având ca pãrþi pe BEJ Rãducanu Cecilia, Genu Anuþoiu ºi Petru Lungu) aflate pe rolul Judecãtoriei din Petroºani ºi al Tribunalului Hunedoara.

Procurorii anticorupþie au mai documentat ºi faptul cã, în perioada 6-10 februarie 2010, judecãtorul Popescu Valentin a intervenit telefonic la Serviciul Judeþean de Medicinã Legalã Deva pentru ca rezultatul analizei toxicologice pentru stabilirea alcoolemiei unei persoane surprinse în trafic în timp ce conducea autoturismul sub influenþa bãuturilor alcoolice sã releve în mod nereal cã aceasta nu a consumat bãuturi alcoolice.

Persoana pentru care s-a fãcut intervenþia este fiul interpusului (Petru Lungu - n.a.) prin care inculpatul Popescu Valentin a adjudecat apartamentul, în urma licitaþiei. De asemenea, în perioada februarie - mar­tie 2010, inculpatul Valentin Popescu a primit de la douã persoane foloase patrimoniale ºi nepatrimoniale pentru a-ºi îndeplini îndatoririle de serviciu legate de soluþionarea unor cauze civile, respectiv pronunþarea unor soluþii în favoarea mituitorilor.

Liderul Adrian Jurcã, aflat în bune relaþii atât cu judecãtorul Popescu cât ºi cu interpusul acestuia, Petru Lungu, ar fi intervenit la un moment dat pe lângã conducerea EM Lizeveni pentru ca într-un spaþiu de depozitare, utilizat adesea de sindicat, sã fie depozitate bunuri evacuate de Lungu, ca interpus al judecãtorului Popescu, din apartamentul denunþãtorului Anuþoiu. Ca sã nu fie plictisealã, aflaþi cã în caz ar putea fi implicatã ºi o domniºoarã consilier juridic la Primãria municipiului Lupeni, cunoscutã pentru relaþiile sale foarte apropiate cu judecãtorul Popescu. Se presupune cã, pentru soluþionarea favorabilã a unor cauze, Popescu ar fi fost mituit cu un teren în masivul Straja pe numele fiului sãu. Vom reveni.

Fosta membra 9am.ro

2700 mesaje
Postat pe: 1 Aprilie 2010, ora 09:53

De la: lyly, la data 2010-04-01 09:12:04Denunþãtorul de profesie Genu Anuþoiu, zis “ªpriþ”, l-a bãgat la bulãu (ºi) pe judecãtorul Popescu
Data publicarii:
04/01/2010
Autor:
Cãtãlin DOCEA

Se sparge buboiul de corupþie de la Judecãtoria ºi Parchetul de pe lângã Judecãtoria Petroºani * Potrivit informaþiilor pe care le deþinem, pe lista DNA se mai aflã un procuror din Petroºani care primea ºpagã prin Western Union ºi a fost interceptat telefonic în timp ce explica faptul cã “Banii-s la putere”, dar ºi alþi magistraþi care - pentru soluþionarea partinicã a unor dosare penale - s-au lãsat mituiþi cu contracte de asistenþã juridicã din bani publici pe numele unor apropiaþi. * Þineþi minte: dupã arestarea judecãtorului ªPAGASIN urmeazã reþinerea procurorului zis ºi “Banii-s la putere”!

Dupã ce procurorii anticorupþie au decis, marþi, reþinerea sa pentru 24 de ore, magistraþii Curtii de Apel Alba Iulia au fost ieri de acord cu arestarea preventivã, pentru 29 de zile, a judecãtorului Valentin Popescu, vicepreºe-dinte al Judecãtoriei din Petroºani.

Înainte de ‘89, Valentin Popescu a fost - potrivit volumului “Strict secret. Lupeni 1977. Filajul continuã!”, de Marian Boboc ºi Mihai Barbu - locotenent la Biroul Economic al Miliþiei municipiului Petroºani.

Trist destin pentru acest Popescu. De la miliþian cu pulan la judecãtor cu ciocan, la cumpãrare de influenþã, luare de mitã în formã continuatã ºi trafic de influenþã în formã continuatã. Adicã la pârnaie.

Potrivit procurorilor anticorupþie, judecãtorul Popescu a fãcut demersuri pentru achiziþionarea unui apartament prin intermediul unui interpus (în persoana lui Petru Lungu, ºef de brigadã la EM Livezeni, frate al defunctului lider Ionel Ciontu ºi apropiat al lui Adrian Jurcã, preºedintele celui mai mare sindicat de la Livezeni). Apartamentul aparþinea denunþãtorului de profesie Genu Anuþoiu, zis “ªpriþ”, cel care a denunþat-o la DNA în luna martie a.c. ºi pe avocata Neliana Ursachi într-un caz legat direct de cel pe care vi-l relatãm astãzi.

Apartamentul în cauzã aparþine lui Anunþoiu ºi, pentru neplata unor datorii, a fost scos la licitaþie prin intermediul Biroului Executorului Judecãtoresc (BEJ) Cecilia Rãducanu. Judecãtorul Popescu ar fi fãcut, spun sursele noastre, o serie de demersuri pentru ca apartamentul sã ajungã cu orice preþ în posesia lui Petru Lungu, adicã a interpusului sãu. Din luna februarie 2007 ºi pânã în prezent, judecãtorul Popescu a urmãrit îndeaproape soarta unor cauze civile (având ca pãrþi pe BEJ Rãducanu Cecilia, Genu Anuþoiu ºi Petru Lungu) aflate pe rolul Judecãtoriei din Petroºani ºi al Tribunalului Hunedoara.

Procurorii anticorupþie au mai documentat ºi faptul cã, în perioada 6-10 februarie 2010, judecãtorul Popescu Valentin a intervenit telefonic la Serviciul Judeþean de Medicinã Legalã Deva pentru ca rezultatul analizei toxicologice pentru stabilirea alcoolemiei unei persoane surprinse în trafic în timp ce conducea autoturismul sub influenþa bãuturilor alcoolice sã releve în mod nereal cã aceasta nu a consumat bãuturi alcoolice.

Persoana pentru care s-a fãcut intervenþia este fiul interpusului (Petru Lungu - n.a.) prin care inculpatul Popescu Valentin a adjudecat apartamentul, în urma licitaþiei. De asemenea, în perioada februarie - mar­tie 2010, inculpatul Valentin Popescu a primit de la douã persoane foloase patrimoniale ºi nepatrimoniale pentru a-ºi îndeplini îndatoririle de serviciu legate de soluþionarea unor cauze civile, respectiv pronunþarea unor soluþii în favoarea mituitorilor.

Liderul Adrian Jurcã, aflat în bune relaþii atât cu judecãtorul Popescu cât ºi cu interpusul acestuia, Petru Lungu, ar fi intervenit la un moment dat pe lângã conducerea EM Lizeveni pentru ca într-un spaþiu de depozitare, utilizat adesea de sindicat, sã fie depozitate bunuri evacuate de Lungu, ca interpus al judecãtorului Popescu, din apartamentul denunþãtorului Anuþoiu. Ca sã nu fie plictisealã, aflaþi cã în caz ar putea fi implicatã ºi o domniºoarã consilier juridic la Primãria municipiului Lupeni, cunoscutã pentru relaþiile sale foarte apropiate cu judecãtorul Popescu. Se presupune cã, pentru soluþionarea favorabilã a unor cauze, Popescu ar fi fost mituit cu un teren în masivul Straja pe numele fiului sãu. Vom reveni.

Servus Lyly !!!

Mai þii minte ce am zis eu o datã ??????

Ce zici ???

Cu rãbdãricã , o sã vinã rezultatele ce le aºteptãm de atâþia ani...
Te pup !!
Sãrbãtori Fericite !!
.....

PS. Am semnat !

BERBEC1946

51 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 1 Aprilie 2010, ora 10:14

DE ASTAZI IN ROMANIA NU MAI EXISTA CORUPTIE ! AU RAMAS NUMAI CORUPTII !
CEA MAI GREA LOVITURA DATA DEMOCRATIEI !

ROMANIA VA SUPRAVETUI FOARTE GREU ,FARA AGRICULTURA,INDUSTRIE PROPRIE,CRESTEREA ANIMALELOR ,PENTRU PRODUCTIA DE CARNE SI LAPTE,SCOLARIZAREA,CALIFICAREA PERSONALULUI,CERCETARE SI EXPLOATAREA INVENTIILOR ROMANESTI,.POLITICA APLICATA DUPA 1989 AU TRANSFORMAT ROMANIA IN TARA DE LUMEA A 4 A ,DIN CE IN CE MAI SARACA.
jimi_rom

174 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 1 Aprilie 2010, ora 14:29

Sunt alaturi de voi in orice initiativa de curaj si cu bune intentii.
Romania trebuie salvata!

ionsipolitica.blogspot.com

Cine ne salveaza de astia?
Daca stam cu mainile in san, si doar scriem pe forumuri, atunci nimic nu ne mai salveaza. Si noi si copii nostri vom fi sclavi in tara noastra!

Justitiarul

119 mesaje
Postat pe: 2 Aprilie 2010, ora 22:04

Cine are initiative bune?
ca eu sunt acuzat ca instig la ura si razbunare impotriva organelor judiciare?
...............
cu alte cuvinte eu am prevazut doua cai de salvare a Romaniei...
- prezenta a peste 100 protestatari in fata CSM prin care sa solicitam excluderea din magistratura a Inspectorilor judiciari, Judecatoriloe de la Inalta Curte de csatie si Justitie si a procurorilor de la Sectia Urmarire Peneal si Criminalistica din cadrul PICCJ
- sau pregatirea de revolte.....

NESIMTITUL

786 mesaje
Oras: Cluj

Postat pe: 3 Aprilie 2010, ora 08:04

De la: terente, la data 2008-12-17 10:41:59Avem la dispozitie puterea! Suntem multi, noi cetatenii! Trebuie sa ne trezim!
Putem afla relativ usor ce averi ilicite si-au facut politicienii, cel putin cei care au investit in Romania banii furati!

Solutia cea mai simpla:: O organizatie militara cetateneasca la nivel de tara, care sa se ocupe cu rapirea imbuibatilor si a familiilor lor, si prin folosirea de metode foarte normale sa fie judecati de un tribunal ad-hoc, in timp ce "mosiile" lor sunt pustiite prin foc!

Totul sa fie filmat si transmis publicului larg, sa vada ce patesc hotii!

Altfel nu s-ar mai putea, ei sunt atat de multi, si raspanditi ca un cancer...

O astfel de solutie radicala ar fi si rapida si cu rezultate vizibile!

Voi ce solutii ati avea?

Stai mai omule linistit,vrei sa blochezi institutiile statului ?
Coruptia si hotia este PLATFORMA PROGRAM A PDLului ,cum a zis sefu !

lyly

500 mesaje

Postat pe: 3 Aprilie 2010, ora 11:32

Bogaþii ºi sãracii
Cu mult, cu sute de ani în urmã, a trãit un rege puternic ºi înþelept într-o zi
plimbându-se prin curtea palatului sãu, a auzit, dincolo de ziduri, pe cineva care
plângea. A dat imediat poruncã sã fie deschise porþile ºi a ieºit sã vadã ce se
întâmplase. Nu-ºi putea crede ochilor ... Dacã în palatul sãu toþi oamenii erau
mulþumiþi ºi aveau de toate, acum vedea însã cã la porþi erau adunaþi nevoiaºi, ce
întindeau mâna pentru o bucatã de pâine. Chiar lângã zid, era un copil ce
plângea. Când regele l-a întrebat ce i s-a întâmplat, copilul i-a rãspuns cã
pãrinþii sãi sunt bolnavi ºi el nu are bani nici de hranã ºi nici de doctorii, în
timpul acesta, în jurul regelui s-a strâns o mulþime de oameni nevoiaºi, unul mai
amãrât decât celãlalt, fiecare încercând sã-ºi spunã pãsul. Mâniat de aceastã
situaþie pe care sfetnicii i-o ascunseserã, regele s-a întors în palat ºi i-a chemat
pe toþi bogãtaºii la el. Când aceºtia s-au adunat în sala tronului, le-a spus:
- Voi sunteþi cei mai bogaþi oameni din regatul meu. Aveþi atâta avere încât
aþi putea sã vã construiþi fiecare câte o casã numai din aur. Dar dacã v-aþi uita ºi
în jurul vostru, aþi vedea cã sunt oameni care mor de foame, care o duc rãu,
fiindcã voi nu vã îngrijiþi de treburile cetãþii. Afarã este plin de oameni ce vor sã
munceascã pentru o pâine, dar voi îi refuzaþi. Doar de voi înºivã depinde ca
aceºti oameni sã o ducã mai bine. Puteþi sã îi ajutaþi ºi vã poruncesc sã o faceþi!
Dupã câteva zile, regele a vãzut cã nimic nu se schimbase. Chemându-i
iarãºi la el pe cei mai bogaþi dintre supuºii sãi, le-a spus:
- Vãd cã nu aveþi suflet! Cum de nu vã e milã de cei ce se luptã cu
greutãþile, zi de zi?! Dacã nu o faceþi voi, atunci o s-o fac eu! Iatã ce poruncesc:
de azi înainte, pentru fiecare sãrac mort de foame, în regatul meu, va fi omorât ºi
un bogãtaº! De mâine, ne vom întâlni în fiecare searã ºi, dacã aflu cã, peste zi,
un om a murit de foame la mine-n cetate, atunci sorþii vor decide care dintre voi
va fi executat. Pentru cã voi înºivã vã faceþi vinovaþi de moartea acelui om, cãci
l-aþi fi putut ajuta, dar n-aþi fãcut-o. Ne vedem mâine searã!
Se spune cã, de a doua zi, nimeni nu a mai murit de foame în regatul acela!
"Nu invidia gloria celui pãcãtos, cãci nu ºtii care va fi sfârºitul lui.
„Judecata este rarã milã pentru cel ce n-a fãcut milã." (Sfânta Scripturã )

Fosta membra 9am.ro

1 mesaj
Postat pe: 3 Aprilie 2010, ora 16:48

numai cu satarul .Cine a trecut de 20 de ani nu se mai vindeca,ca si rahitismul.Nu mai merge %,nu se mai vindeca decat taiati si uitati imediat.

Justitiarul

119 mesaje
Postat pe: 3 Aprilie 2010, ora 23:02

eu zic sa nu-i linsam pe magistrati si militeni. eu zic sa-i castram si sa le luam averile..
voi ce ziceti?
Eu mai dorsec sa le tatuam la judecatori pe frunte urmatoarea expresie....**Fost Judecator, actualmente boschetar.**...Eu zic ca aceasta expresie tatuata impreuna cu castrarea lor....va fi o masura omeneasca....Putem sa-i condamnam prin interzicerea procrearii si prin a cunoaste lumea cine au fost ei...
Eu zic sa le respectam dreptul la viata prin a le asigura venitul minim garantat... ei nu au asigurat la sute de mii de oamenii---ca doar asa si-au tras salarii si pensii nesimtite..
Eu zic sa-i ajutam sa se afirme prin a le pune sapa in spinare si ai trimite la muncile pamantului...
.....................
Cert e ca astia nu le e frica de Dumnezeu....deoarece sunt sadici, nebuni foarte periculosi.....Astia mananca sufletele la om....

Fosta membra 9am.ro

7245 mesaje
Postat pe: 3 Aprilie 2010, ora 23:08

De la: Justitiarul, la data 2010-04-03 23:02:07eu zic sa nu-i linsam pe magistrati si militeni. eu zic sa-i castram si sa le luam averile..
voi ce ziceti?
Eu mai dorsec sa le tatuam la judecatori pe frunte urmatoarea expresie....**Fost Judecator, actualmente boschetar.**...Eu zic ca aceasta expresie tatuata impreuna cu castrarea lor....va fi o masura omeneasca....Putem sa-i condamnam prin interzicerea procrearii si prin a cunoaste lumea cine au fost ei...
Eu zic sa le respectam dreptul la viata prin a le asigura venitul minim garantat... ei nu au asigurat la sute de mii de oamenii---ca doar asa si-au tras salarii si pensii nesimtite..
Eu zic sa-i ajutam sa se afirme prin a le pune sapa in spinare si ai trimite la muncile pamantului...
.....................
Cert e ca astia nu le e frica de Dumnezeu....deoarece sunt sadici, nebuni foarte periculosi.....Astia mananca sufletele la om....

brrrr....
paste fericit si tie!

" Minds are like parachutes. They only function when they are open." Sir James Dewar, scientist (1877-1925)
Pagini: << 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului CUM SA PROCEDAM CA SA ELIMINAM Hotii SI CORUPTII!!!
Mergi la: