Info
x
Cum sa procedam ca sa eliminam hotii si coruptii!!!
|
petreflorescu 46 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 28 Aprilie 2010, ora 14:03
asta s-o crezi tuvantu bate dinfara hotarelor tributari am fost tributari v-om fi |
|
broscuta_super_verde 1273 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 28 Aprilie 2010, ora 21:07
De la: 9am045616, la data 2010-04-27 12:56:22De la: super_green_frog, la data 2010-04-26 17:57:54Introducerea unui formular de declaratie fiscala speciale pentru firmele care au contracte cu statul si in ale caror conturi se plimba banii nostrii. Sa stim si noi si ei, cine, cum, cat..si cine trebuie sa verifice legalitatea, conformitatea, buna executie, etc. Ar sari mai usor in ochi HOTIA, NEPOTISMUL SI CORUPTIA. Se vrea ???? De ce PCR ? Ma refer la noianul de declaratii fiscale pe care fiecare firma are obligatia sa le trimita pe la diverse institutii ale statului pana in data de 25 ale fiecarei luni. Asta e PCR ? Te inseli. Sunt dispozitii legale pe care le respecta orice firma privata. Ce ar insemna un formular introdus in plus pe care ar avea obligatia sa o completeze si sa o transmita firmele care se stiu ca au contracte cu statul si in ale caror conturi se ruleaza banii statului, banii nostri pana la urma. Astfel se pot face cele mai diverse si necesare centralizari, pe domenii de activitate, contructii, servicii, achizitii,etc, centralizari in cifre si ce vor mai considera necesar. De aici ar putea pleca verificarea bunei executii si nu in ultimul rand ar descuraja "matrasireaa" unor sume in randul lupilor pusi paznici la oi. Ar sti ca tot ceea ce fac nu va ramane secret si ca atare se vor gandi de doua ori inainte de a da un tun fara nici o finalitate. E cel putin ciudata reactia ta. Raporteaza abuz de limbaj
Do the right thing or state the obvious and the 'pen will be mightier than the Sword.' The truth will set you free. It's the principle of the thing
|
|
jimi_rom 174 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 29 Aprilie 2010, ora 15:33
Traiasca Romania Mare! O noua grupare salveaza Romania! ionsipolitica.blogspot.com
Raporteaza abuz de limbaj |
|
nastasemihail 47672 mesaje Membru din: 3/11/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 30 Aprilie 2010, ora 03:53
De la: smecheru_, la data 2010-04-21 16:07:19Musca si tu,sau ai muscat deja? Deci...recunosti
Raporteaza abuz de limbaj
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
|
|
Postat pe: 30 Aprilie 2010, ora 03:54
De la: 9am104796, la data 2010-04-22 07:57:26 Legea raspuunderi ministeriale trebuie pusa pe rol / Lasa-ma sa fiu si eu intii ministru fara raspundere ca si astia. Si apoi. Nu fi rau cu mine. Raporteaza abuz de limbaj
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
|
|
Postat pe: 30 Aprilie 2010, ora 04:00
De la: Andrei_Popescu10, la data 2010-04-28 09:10:45De la: jimi_rom, la data 2010-04-27 14:29:45 La unii le dai voie sa faca ce vor, la ceilalti nu le dai voie. Raporteaza abuz de limbaj
|
|
pascu08_yahoo_com 1522 mesaje Membru din: 26/07/2009 |
Postat pe: 30 Aprilie 2010, ora 05:53
ROMANI A DISPARUT TOPICUL CU :ELENA de plescoi?
|
Fosta membra 9am.ro 754 mesaje Membru din: 22/06/2009 Oras: Constanta |
Postat pe: 30 Aprilie 2010, ora 06:30
De la: terente, la data 2008-12-17 10:41:59Avem la dispozitie puterea! Suntem multi, noi cetatenii! Trebuie sa ne trezim!Cine striga mai tare ! ala e ! Raporteaza abuz de limbaj
PDLei, nu ma lasati PUII MEI,furati cit sunt eu presedinte,sa ne tina romanii minte.Lenuța sa-și plateasca ratele la banca.
http://www.youtube.com/watch?v=iYKYDqZsUNo
■9AM: Sunteti multumit de realizarile dumneavoastra de pana acum in fruntea statului?
Traian Basescu: Bineinteles. Am facut tot ce mi-am propus. Fiica mea cea mica, Lenuta, a invatat in sfarsit sa scrie si sa citeasca, ca doar nu e in Parlamentul Europeana de doua ani degeaba. Sunt foarte mandru de ea. Sunt multumit si de Ioana, cealalta fiica, ca stie sa invarta banii si afacerile. Altfel, ce sa zic… am fost un prieten bun pentru toti cei care m-au sustinut in campaniile electorale si imi platesc mereu datoriile.
■9AM: Dar eu ma refeream la poporul roman. Sunteti multumit de ce le-ati oferit din postura de presedinte ?
http://www.youtube.com/watch?v=yAaDpSnqjfg&feature=related
.9AM. VA MULTUMIM !
Traian Basescu: Va multumesc si eu. Am plecat, ma asteapta Becali si Patriciu la restaurant.Și pe urma trec pe la LENUȚA-
Nurse with big tits eats cum-
Ea face și mai bine !
|
|
|
|
|
Fosta membra 9am.ro 754 mesaje Membru din: 22/06/2009 Oras: Constanta |
Postat pe: 30 Aprilie 2010, ora 06:33
De la: petreflorescu, la data 2010-04-28 14:03:38 Lasa ca o sa-i fac sa-si repatrieze miliardele in tara ,sa pot beneficia de bonusuri ca sa scap de criza
PDLei, nu ma lasati PUII MEI,furati cit sunt eu presedinte,sa ne tina romanii minte.Lenuța sa-și plateasca ratele la banca.
http://www.youtube.com/watch?v=iYKYDqZsUNo
■9AM: Sunteti multumit de realizarile dumneavoastra de pana acum in fruntea statului?
Traian Basescu: Bineinteles. Am facut tot ce mi-am propus. Fiica mea cea mica, Lenuta, a invatat in sfarsit sa scrie si sa citeasca, ca doar nu e in Parlamentul Europeana de doua ani degeaba. Sunt foarte mandru de ea. Sunt multumit si de Ioana, cealalta fiica, ca stie sa invarta banii si afacerile. Altfel, ce sa zic… am fost un prieten bun pentru toti cei care m-au sustinut in campaniile electorale si imi platesc mereu datoriile.
■9AM: Dar eu ma refeream la poporul roman. Sunteti multumit de ce le-ati oferit din postura de presedinte ?
http://www.youtube.com/watch?v=yAaDpSnqjfg&feature=related
.9AM. VA MULTUMIM !
Traian Basescu: Va multumesc si eu. Am plecat, ma asteapta Becali si Patriciu la restaurant.Și pe urma trec pe la LENUȚA-
Nurse with big tits eats cum-
Ea face și mai bine !
|
|
super_green_frog 1358 mesaje Membru din: 12/11/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 30 Aprilie 2010, ora 22:31
De la: bseceta, la data 2010-04-30 06:30:05De la: terente, la data 2008-12-17 10:41:59Avem la dispozitie puterea! Suntem multi, noi cetatenii! Trebuie sa ne trezim!Cine striga mai tare ! ala e ! repet, FORMULARSPECIAL DE DECLARATIE FISCALA pentru firmele care au contracte cu statul. Il va depune odata cu celelalte declaratii fiscale lunare pana in 25 ale lunii. Se vor VEDEA clar numele firmelor, domeniiile de activitate, achizitiile, etc. De ce nu convine ? Am deveni cu totii mai responsabili si cei care inainte sa dea un tun cu banii nostrii se vor gandi de doua ori inainte, vor avea niste scrupule in mod obligatoriu iar noi vom deveni mai sirguinciosi cu plata darilor fiindca se va schimba lanivel de constiinta colectiva. Actualmente, cu totii avem perpeptiv notiunea ca e bine sa evitam sau sa amanam darile pe cat posibil, poate din instict de conservare, poate din instinct justitiar, de blam, etc. Raporteaza abuz de limbaj
All Things Grow With Love
|
|
lyly 500 mesaje Membru din: 20/08/2008 Oras: Petrosani |
Postat pe: 5 Mai 2010, ora 09:12
DNA vs. Justiþia din Vale 2 - 0. Cercetãrile se apropie de final. / Judecãtorul Popescu, cel ce vindea dreptatea chiar ºi pe un televizor color, ar putea fi pus în libertate
www.zvj.ro/node/5151 Data publicarii: 05/05/2010 Autor: Cãtãlin DOCEA Cercetãrile în cazul judecãtorului Valentin Popescu, vicepreºedinte al Judecãtoriei Petroºani, se apropie de final. Astfel se explicã ºi faptul cã, la cea mai recentã apariþie a acestuia în faþa magistraþilor Curþii de Apel Alba Iulia, atunci când procurorii DNA au solicitat prelungirea mãsurii de arestare preventivã cu 30 de zile, instanþa a fost de acord ca Popescu sã mai rãmânã dupã gratii doar pentru 20 de zile. De la finalul lunii martie, atunci când procurorii DNA au dispus reþinerea ºi punerea sub acuzare a lui Popescu pentru efectuare de tranzacþii incompatibile cu funcþia deþinutã, cumpãrare de influenþã, luare de mitã în formã continuatã ºi trafic de influenþã în formã continuatã, la sediul Serviciului Teritorial Alba Iulia (foto) al Direcþiei Naþionale Anticorupþie au fost convocaþi pentru declaraþii mai mulþi martori. În urma interceptãrilor telefonice, procurorii DNA au stabilit cã, uzând de funcþia deþinutã ºi chiar de ameninþãri, judecãtorul Popescu a încercat, fãrã succes, sã obþinã de la Lucian Dragomir, director coordonator al Oficiului de Cadastru ºi Publicitate Imobiliarã Hunedoara, o serie de documente referitoare la situaþia apartamentului aparþinând lui Ion Anuþoiu pe care, prin interpusul Petre Lungu ºi cu ajutorul executorului judecãtoresc Cecilia Rãducanu, a reuºit sã punã mâna. Tot folosindu-se de calitatea de judecãtor, Popescu l-a determinat pe Cãlin Rosmenteniuc, comandant al Detaºamentului de Jandarmi, sã disloce forþe importante ºi absolut nejustificate (aproximativ 20 de jandarmi ºi 3 maºini) la o banalã evacuare de apartament. Valuri de râsete a stârnit pe holurile Serviciului Teritorial Alba Iulia al Direcþiei Naþionale Anticorupþie momentul în care procurorii anticorupþie au aflat, tot prin intermediul interceptãrilor telefonice, cã judecãtorul Popescu a dat o sentinþã favorabilã unei persoane în schimbul unui televizor color. Popescu ar fi pretins unei pãrþi implicate într-un dosar pe care-l judeca un televizor color. Ulterior, i-a ºi solicitat sã îl transporte la o cabanã din masivul Parâng. ªtiþi care-i partea bunã a faptului cã se încheie cercetãrile în cazul Popescu? Încep alte cercetãri. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 677 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Buzau |
Postat pe: 5 Mai 2010, ora 15:07
De la: terente, la data 2008-12-17 10:41:59Avem la dispozitie puterea! Suntem multi, noi cetatenii! Trebuie sa ne trezim!Hai mai ca voi stiti sa-i inmultiti !
Cit este Basescu in floare,nici in tocuri nu ma doare !
|
|
Postat pe: 6 Mai 2010, ora 16:11
Viva la revolution!
|
Postat pe: 7 Mai 2010, ora 08:53
Suspendare pentru av. Neliana Ursachi
Data publicarii: 05/07/2010 Autor: Cãtãlin DOCEA www.zvj.ro/node/5172 Magistraþii Curþii de Apel Alba Iulia au decis ieri condamnarea la 1 an ºi 6 luni (cu suspendare) a avocatei Neliana Ursachi din Lupeni. Aceasta a fost reþinutã ºi cercetatã de cãtre procurorii Direcþiei Naþionale Anticorupþie începând cu data de 8 martie 2010 pentru infracþiuni de corupþie. Avocata a pretins ºi primit de la un denunþãtorul Ion Anuþoiu suma de 5.500 lei, lãsând sã se creadã cã are influenþã asupra unor judecãtori din cadrul Tribunalului Hunedoara, pentru a-i determina pe aceºtia sã dea o soluþie favorabilã într-un dosar civil aflat pe rolul acestei instanþe. Intrând pe fir, procurorii anticorupþie au constatat cã, de fapt, judecãtorul Valentin Popescu era cel care, sub diverse forme, influenþa decizii nefavorabile lui Anuþoiu. Anunþoiu s-a constitut parte civilã în dosarul Ursachi cu suma de 5.550 de lei, iar în dosarul judecãtorului Popescu, aflat încã în arest, cu apartamentul pe care, prin interpuºi, vicepreºedintele Judecãtoriei pusese laba. Chiar reprezentanþii DNA au solicitat o pedepsã cu suspendare pentru avocatã având în vedere conduita acesteia în timp anchetei ºi faptul cã a recunoscut ºi regretat faptele. Ultima orã: Emoþii ºi pentru judecãtorul Popescu. Magistraþii din Alba au admis ieri cererea acestuia de punere în libertate sub control judiciar. Depinde însã care va fi soluþia datã în urma recursului ce ar putea fi promovat de procurorii DNA. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 7 Mai 2010, ora 08:58
Dosarele politistilor corupti, care au cercetat (masluit) cazul Mihalcea, au plecat spre CEDO.
Singurul document pe care trebuie sa-l mai trimit este decizia ICCJ cu privire la recursul formulat de mine si sotul meu in dosarul nr. 606/57/2009, pronuntata in data de 25-01-2010. Din motive necunoscute mie, ICCJ nu a motivat aceasta decizie nici pana in momentul de fata, desi art. 310 , alin.2 Cod. proc. pen. prevede ca redactarea se face in cel mult 20 de zile de la pronuntare. Am facut cunoscut Curtii Europene a Drepturilor Omului toate nedreptatile si umilintele la care a fost supusa familia mea, timp de aproape 6 ani, de catre toti oamenii legii care au cercetat si solutionat cauza noastra. Comunicarile s-au facut treptat, de-a lungul unei perioade de doi ani. Pot trai cu gandul ca am pierdut o lupta impotriva coruptiei, dar nu puteam trai cu acela de a nu fi luptat impotriva nedreptatilor. In data de 12 aprilie 2010, am comunicat CEDO, printre altele, si faptul ca ICCJ nu respecta dispozitiile prevazute de art. 310 alin.2 C.proc. pen. Am epuizat toate caile de atac in toate dosarele deschise ca urmare a petitiilor trimise organelor abilitate, petitii prin care am sesizat acte de coruptie savarsite de mai multi oameni ai legii si am cerut cercetarea lor. Am facut tot ce mi-a stat in putinta pe acest pamant pentru a scoate la lumina adevarul incidentului petrecut in seara de 11 decembrie 2004. Mi-am dedicat aproape 6 ani din viata acestei cauze, ani care au insemnat pentru mine si familia o viata de cosmar si umilinta, ani pe care-i consider pierduti si pe care nu voi mai putea sa-i recuperez vreodata. Pentru ca nu apelasem niciodata la institutii din domeniul justitiei si pentru ca ma stiam absolut nevinovata, eram ferm convinsa ca adevarul va iesi imediat la lumina. Dar n-a fost deloc asa! Dreptul la viata, dreptul la integritate fizica si psihica si dreptul la un proces echitabil sunt incalcate cu foarte mare usurinta tocmai de catre acei oameni care trebuie sa vegheze la respectarea drepturilor cetatenesti fundamentale. Doar au murit oameni pentru libertate, a fost revolutie! Sau... n-a fost!? ’’Stimatã doamnã Mihalcea Cãtãlina, Urmare cererii dumneavoastrã transmisã prin e-mail Înaltei Curþi de Casaþie ºi Justiþie la data de 4 mai 2010, vã comunicãm urmãtoarele: Decizia nr. 234/25.01.2010 pronunþatã în dosarul nr. 606/57/2009 al Înaltei Curþi de Casaþie ºi Justiþie - Secþia Penalã este în curs de redactare. Cu stimã Grefier, S. Bodeanu ÎNALTA CURTE DE CASATIE SI JUSTITIE Biroul de Informare si Relatii Publice Str. Batistei nr.25 Sector 2 Bucuresti Tel./Fax: 021-313.76.55, 021-315.17.87 Centrala: 021-310.39.08, 021-310.39.09, 021-310.39.12, int.126 e-mail: relatii.publice@scj.ro, www.scj.ro ’’ Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 949 mesaje Membru din: 4/05/2010 Oras: Oradea |
Postat pe: 7 Mai 2010, ora 09:07
erai obligata sa epuizezi toate caile de atac din tara, pentru ca CEDO sa dea curs sesizarii tale.
A fost ultimul pas, sunt convins ca adevarul va triumfa, desi celor manjiti din tara nu li se va intampla mare lucru. Nu in conditiile in care "marele boss", bananierul basescu, taticul lor, denatureaza si umple de noroi in continuare functia de presedinte. Raporteaza abuz de limbaj |
|
CIPRIOTU 1445 mesaje Membru din: 9/11/2008 Oras: Odorheiul Secuiesc |
Postat pe: 7 Mai 2010, ora 15:46
Simplu ca la 1907 PENTRU CA daca justitie nu este ,trebuie sa ne facem dreptate noi insine dar uniti,Iata ce a BASIT IERI BASINESCU .
1 Nu sunt bani pentru labarteala lor,sii? pai Noi CLICA DE MAFIOTI DE LA CIOLAN nu vrem sa dam de la noi ce am furat ci vrem sa luam tot de la voi FRAIERILOR ,pentru ca voi m=-ati inputernicit sa fac ce vreau eu,asa ca de maine poimaine mai strangeti cureaua pana aproape de catarama voi prostimea, 2 De pensiile speciale nu ne atingem pentru ca si noi urmam sa iesim la pensie. 3 De salariile clientelei pedeliste nu putem pentru ca s=ar putea sa spuna ce stiu si nu nu ne mai dau stampila Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 8 Mai 2010, ora 15:01
Bravo!
Daca nici acum nu se iese in strada, atunci sa veniti cu bani de acasa la servici sa platiti somnul dragilor nostri guvernanti. ionsipolitica.blogspot.ro
|
DanubianKnight 746 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 8 Mai 2010, ora 19:15
Doamnelor si domnilor,
In ultimii ani mai multe obiecte de mari dimensiuni au fost descoperite in sistemul solar, recunoscute sau in curs de a fi recunoscute ca incadrandu-se in noua categorie de «planete pitice», astfel cum a fost definita in 2006 de catre Uniunea Astronomica Internationala. In prezent, cinci astfel de obiecte, inclusiv planeta Pluto, au fost oficial incadrate in respectiva categorie, dar numarul candidatilor urca pana la saptezeci. O parte dintre aceste obiecte au primit nume mitologice, conform conventiilor Uniunii Astronomice Internationale, altele insa inca nu. In ce priveste respectivele nume, ca si ale altor obiecte mai nou descoperite in sistemul solar, astronomii au inceput sa depaseasca limitele mitologiilor clasice greaca si romana, astfel incat pe cerul Pamantului se pot astazi «regasi» divinitati galice, vikinge, etrusce, inuite (eschimose), hawaiene si din Insula Pastelui etc. Asadar, nu vad de ce nu unele din aceste planete pitice, precum si alte obiecte mai mari sau mai mici nou-descoperite, nu ar purta si numele unor figuri importante din mitologiile dacilor, tracilor si ale celorlalte populatii antice inrudite cu acestia. De altfel, sper ca veti fi de aceeasi parere cu mine ca numirea unei astfel de planete pitice dupa numele unui zeu dac ar reprezenta un gest la fel de potrivit ca si in cazul utilizarii numelor mitologice celtice, nordice, inuite, native americane sau polineziene, atat sub raportul recunoasterii la fel de binemeritate al civilizatiilor traca, daca si a celor inrudite si a contributiilor pe care acestea le-au adus patrimoniului umanitatii, cat si sub aspectul unei consideratii de care locuitorii Sud-Estului European au fost privati pe nedrept de-a lungul multor decenii, daca nu chiar secole. In plus, sper ca va dati seama ca si mine ca, prin existenta unei planete, fie si pitice, cu numele unui zeu dac, orice copil de scoala si orice pasionat de astronomie din orice colt al Pamantului va lua un contact, fie el si minim, cu romanii si cu trecutul acestora, si, mai ales, intr-un alt mod decat prin asa-zise «saluturi romanesti» inventate de maimute antropoide cu pretentii de comedieni francezi. Avand in minte consideratiile de mai sus, la data de 25 aprilie 2010, am adresat un email profesorului Michael E. Brown de la California Institute of Technology, descoperitorul mai multor astfel de planete pitice, inclusiv al celei numite Eris, care s-a dovedit a fi mai mare si mai masiva chiar decat mai demult cunoscuta Pluto. I-am sugerat profesorului Brown un potential nume oficial pentru unul dintre cei mai mari candidati la statutul de planeta pitica identificati de catre echipa condusa de domnia sa, un planetoid deocamdata poreclit Alba ca Zapada. Propunerea pe care am facut-o a fost Gebeleizis, dupa numele zeului geto-dac al cerului si al fulgerelor. De asemenea, am sugerat ca in eventualitatea in care se va dovedi ca, asemenea altor planete pitice, Alba ca Zapada are un satelit natural, sau formeaza un sistem binar de tip Pluto-Charon impreuna cu un astfel de satelit, dar de mai mari dimensiuni, numele oficial al satelitului sa fie Bendis, dupa numele zeitei traco-dace a padurilor si a lunii. In continuarea demersului astfel inceput am initiat si o petitie online, pe care o puteti citi si semna, daca veti fi de acord cu continutul ei, la urmatorul link : www.petitieonline.ro/petitie/petition_for_the_official_naming_of... Este evident ca alegerea finala cu privire la propunerea privind numele oficial al planetoidului Alba ca Zapada revine descoperitorilor sai, profesorul Michael E. Brown si echipa sa de la Caltech si Observatorul Palomar. Dar nimic nu spune ca noi nu putem sa-i informam si sa-i indemnam cu privire la propunerea ce urmeaza a fi inaintata Uniunii Astronomice Internationale, iar un numar considerabil de semnaturi ar putea, cu siguranta, sa dea greutate sugestiilor noastre. Asadar, va rog cu toata consideratia nu numai sa semnati petitia initiata de mine, dar si sa o promovati, fiecare dupa mijloacele sale. Raporteaza abuz de limbaj
Ezie dele mezenai (inscriptie pe un inel tracic, secolul V I.Ch.)
|
|
Postat pe: 10 Mai 2010, ora 08:55
Încã un dosar finalizat de procurorii DNA Alba Iulia. / Judecãtorul Valentin Popescu a fost trimis în judecatã cu 6 (ºase) capete de acuzare
Data publicarii: 05/10/2010 www.zvj.ro/node/5207 Potrivit unui comunicat de presã remis vineri, 7 mai a.c., procurorii din cadrul Direcþiei Naþionale Anticorupþie – Serviciul Teritorial Alba - Iulia au dispus trimiterea în judecatã, în stare de arest preventiv, a inculpatului POPESCU VALENTIN, judecãtor, vicepreºedinte al Judecãtoriei Petroºani (în prezent suspendat), în sarcina cãruia s-au reþinut urmãtoarele infracþiuni: - luare de mitã; - trafic de influenþã, în formã continuatã; - cumpãrare de influenþã; - abuz în serviciu; - fals în înscrisuri sub semnãturã privatã, în formã continuatã; - încheierea de tranzacþii financiare incompatibile cu funcþia deþinutã. În rechizitoriul întocmit, procurorii au reþinut urmãtoarea stare de fapt: În perioada 16 februarie 2007 - 14 iulie 2007, inculpatul a fãcut demersuri pentru achiziþionarea, prin interpus, a unui apartament aflat în proprietatea denunþãtorului, apartament ce fusese scos la licitaþie pu-blicã, ca urmare a executãrii silite pentru neplata cheltuielilor de întreþinere. La momentul derulãrii procedurilor de licitaþie, pe rolul Judecãtoriei Petroºani exista un litigiu civil cu privire la acest apartament, repartizat spre soluþionare chiar inculpatului, motiv pentru care acesta avea interdicþie de a cumpãra imobilul. Pentru a deveni proprietarul acestui apartament, inculpatul a falsificat semnãtura intermediarului în cuprinsul a 5 acte care au fost depuse la Judecãtoria Petroºani ºi la Tribunalul Hunedoara. De asemenea, pentru a intra în posesia fapticã ºi scripticã a aceluiaºi apartament, judecãtorul Popescu Valentin a judecat ºi a pronunþat o soluþie într-un dosar civil, având ca obiect autorizarea pãtrunderii în încãperi, deºi avea obligaþia de a se abþine de la judecarea unei astfel de cauze. În acelaºi scop, inculpatul a promis unei persoane foloase materiale ºi nepatrimoniale pentru a interveni pe lângã un judecãtor din cadrul Tribunalului Hunedoara, care sã soluþioneze în favoarea inculpatului cãile de atac formulate de proprietarul apartamentului dobândit în mod fraudulos de Popescu Valentin. Pentru a se asigura de sprijinul interpusului în demersul sãu de a dobândi apartamentul, în perioada 6-10 februarie 2010, inculpatul Popescu Valentin a promis cã va interveni pe lângã angajaþi din cadrul Serviciului Judeþean de Medicinã Legalã Deva pentru ca fiul interpusului sã fie favorizat, în sensul obþinerii unei analize toxicologice pentru stabilirea alcoolemiei în care sã se consemneze în fals cã a condus un autoturism având în sânge o concentraþie de alcool ce nu atrage rãspunderea penalã. De asemenea, în perioada februarie - martie 2010, inculpatul a primit de la trei persoane foloase patrimoniale ºi nepatrimoniale pentru a-ºi trafica influenþa pe lângã judecãtori din cadrul Judecãtoriei Petroºani ºi Curþii de Apel Alba – Iulia, legate de soluþionarea unor cauze civile în favoarea mituitorilor. Denunþãtorul s-a constituit parte civilã ºi solicitã restituirea în naturã a apartamentului. În cauzã s-au luat mãsuri asigurãtorii în vederea recuperãrii pagubei, prin instituirea sechestrului asigurãtor asupra aceluiaºi apartament. Având în vedere cã la data de 29 martie 2010, în conformitate cu prevederile art. 95 alin. 1 din Legea 303/2004 privind Statutul judecãtorilor ºi procurorilor, republicatã, Secþia pentru Judecãtori a Consiliului Superior al Magistraturii a încuviinþat reþinerea ºi arestarea judecãtorului Popescu Valentin, la data de 30 martie 2010 procurorii anticorupþie au dispus reþinerea acestuia pe o perioadã de 24 de ore, iar la data de 31 martie 2010 Curtea de Apel Alba Iulia a dispus mãsura arestãrii preventive a inculpatului pentru o perioadã de 29 de zile. Dosarul a fost înaintat spre judecare la Curtea de Apel Alba - Iulia. Raporteaza abuz de limbaj |
|
CIPRIOTU 1445 mesaje Membru din: 9/11/2008 Oras: Odorheiul Secuiesc |
Postat pe: 10 Mai 2010, ora 15:19
Sa facem un tribunal adhoc ,din oameni cinstiti,onesti ne patati ii judecam si pe care -i gasim ca au furat si n-au dat innapoi ce au furat si nici n-au platit impozite si taxe ,ii somam sa plateasca sau sa restituie poporului ce a furat sau daca a demolat si vandut ce nu a fost al lui sa restituie valoarea fabricii plus dobanda si valoarea profitului inmultit cu anii de furaciune.,daca nu se supune facem ca la 1907 dar mai modern facem rost de o cisterna de benzina si le facem alimentarea gratis a masinilor si le spalam vilele de praf mai odihnim si mai fumam o tigara
|
9am106095 13 mesaje Membru din: 26/07/2009 Oras: Brasov |
Postat pe: 10 Mai 2010, ora 20:11
Sunt de acord cu tine ,ai avea metoda cea mai ieftina si cu rezultate rapide .Iar avberea pe care nu poate demonstra provinienta ,sa fie confiscate !Astfel nu ar trebui sa diminueze pensiile pt care oamenii au lucrat ani grei !!!!
|
Fosta membra 9am.ro 56 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Resita |
Postat pe: 10 Mai 2010, ora 21:04
De la: terente, la data 2008-12-17 10:41:59Avem la dispozitie puterea! Suntem multi, noi cetatenii! Trebuie sa ne trezim!AKM SAU MULT TROTIL SI VOINTA NU LASITATEA CE NE COPLESESTE....
|
geo_maik 151 mesaje Membru din: 21/01/2009 |
Postat pe: 11 Mai 2010, ora 11:48
E grav ca si acest sait e o gogorita.Daca nu scrii ce convine te dau afara.E un sait unde poti sa te descarci si nimic mai mult. TRAIASCA BRIGAZILE ROSII ROMANE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
Fosta membra 9am.ro 5843 mesaje Membru din: 6/05/2009 |
Postat pe: 11 Mai 2010, ora 11:51
Sa ii impuscam pe primii 15000................de specialisti
|
9am187532 15 mesaje Membru din: 11/05/2010 |
Postat pe: 11 Mai 2010, ora 23:41
De la: terente, la data 2008-12-17 10:41:59Avem la dispozitie puterea! Suntem multi, noi cetatenii! Trebuie sa ne trezim!Demisia si judecarea lui Basescu !
|
Magnacum_Laude 184 mesaje Membru din: 21/11/2009 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 11 Mai 2010, ora 23:55
De la: 9am187532, la data 2010-05-11 23:41:11De la: terente, la data 2008-12-17 10:41:59Avem la dispozitie puterea! Suntem multi, noi cetatenii! Trebuie sa ne trezim!Demisia si judecarea lui Basescu ! Bai baiatule, inainte sa-l nominalizezi pe Basescu, gandeste-te pe cine pui in loc. Pana una alta este rpimul care vrea sa taie coruptia, insa baietii nu-l prea lasa. Greselile pe care le face in ultima perioada s-ar putea sa fie cam singurul colac de salvare si destul de posibil orientate spre "golea", dar nu pentru ca este el personajul negativ., care trebuie judecat. Mai bine ii punem la protap pe toti cei care si-au facut avere prin "nemunca" si "smecherii". Dragilor, Vladescu la Nasul a spus in seara asta ca in cazul in care nu iau masurile pe care le-au decis, s-ar putea sa pierdem suveranitatea....ca aluzie la Grecia, care de bine de rau isi vinde pielea mai scump decat ar putea romanii s-o faca vreodata. Dupa 20 de ani in care v-au pus sa strangeti cureaua n-ati sarit unul sa il judecati pe Iliescu, Constantinescu...sau Guvernele aferente. Pe Tariceanu nu l-ati pune putin pe teapa pentru minciunile pe care le flutura la sfarsitul lui 2008? Trebuie facuta curatenie generala, noroc ca o va face criza, din nefericire tot pe spatele "platitorului de taxe si impozite"! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 12 Mai 2010, ora 14:40
De la: Jey, la data 2010-05-11 23:55:39De la: 9am187532, la data 2010-05-11 23:41:11De la: terente, la data 2008-12-17 10:41:59Avem la dispozitie puterea! Suntem multi, noi cetatenii! Trebuie sa ne trezim!Demisia si judecarea lui Basescu ! Bai baiatule, ce coruptie vrea base sa taie????????? Aia cu marmura lui videanu?, sau turismul si sportul al Elenei si a lui Ritzi? Unde sunt navele? Dece nu taie salarile si magariile din sistemul de stat : Hidroelectrica,.etc Numai vorbi prosti PDL-istule!!!! Intra pe blog sa vezi toate magariile PDL-PSD-PNL-UDMR ionsipolitica.blogspot.com
|
pascu08_yahoo_com 1522 mesaje Membru din: 26/07/2009 |
Postat pe: 13 Mai 2010, ora 19:09
Este necesar sa cintam vesnica pomenire pdl ului.
ce punem in loc ? minciunile basesciene / inseamna ca natia romana este condusa de un mincinos si un incapabil / Atentie romani /iesirea din criza se face cu oameni hotariti si care stiu sa recunoasca greselile/ ROMANIA are nevoie de oameni curati / unde sint adevaratii romani? ROMANE FII DESTEPT /
|
bb_tavy 7 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Giurgiu |
Postat pe: 13 Mai 2010, ora 21:53
Mihai Eminescu Împãrat ºi proletar
Pe bãnci de lemn, în scunda tavernã mohorâtã, Unde pãtrunde ziua printre fereºti murdare, Pe lângã mese lunge, stãtea posomorâtã, Cu feþe-ntunecoase, o ceatã pribegitã, Copii sãraci ºi sceptici ai plebei proletare. Ah! - zise unul - spuneþi cã-i omul o luminã Pe lumea asta plinã de-amaruri ºi de chin? Nici o scânteie-ntr-însul nu-i candidã ºi plinã, Murdarã este raza-i ca globul cel de tinã, Asupra cãrui dânsul domneºte pe deplin. Spuneþi-mi ce-i dreptatea? - Cei tari se îngrãdirã Cu-averea ºi mãrirea în cercul lor de legi; Prin bunuri ce furarã, în veci vezi cum conspirã Contra celor ce dânºii la lucru-i osândirã ªi le subjugã munca vieþii lor întregi. Unii plini de plãcere petrec a lor viaþã, Trec zilele voioase ºi orele surâd. În cupe vin de ambrã - iarna grãdini, verdeaþã, Vara petreceri, Alpii cu frunþile de gheaþã - Ei fac din noapte ziuã º-a zilei ochi închid. Virtutea pentru dânºii ea nu existã. Însã V-o predicã, cãci trebui sã fie braþe tari, A statelor greoaie care trebuie-mpinse ªi trebuiesc luptate rãzboaiele aprinse, Cãci voi murind în sânge, ei pot sã fie mari. ªi flotele puternice º-armatele fãloase, Coroanele ce regii le pun pe fruntea lor, ª-acele milioane, ce în grãmezi luxoase Sunt strânse la bogatul, pe cel sãrac apasã, ªi-s supte din sudoarea prostitului popor. Religia - o frazã de dânºii inventatã Ca cu a ei putere sã vã aplece-n jug, Cãci de-ar lipsi din inimi speranþa de rãsplatã, Dupã ce-amar muncirãþi mizeri viaþa toatã, Aþi mai purta osânda ca vita de la plug? Cu umbre, care nu sunt, v-a-ntunecat vederea ªi v-a fãcut sã credeþi cã veþi fi rãsplãtiþi... Nu! moartea cu viaþa a stins toatã plãcerea - Cel ce în astã lume a dus numai durerea Nimic n-are dincolo, cãci morþi sunt cei muriþi. Minciuni ºi fraze-i totul ce statele susþine, Nu-i ordinea fireascã ce ei a fi susþin; Averea sã le aperi, mãrirea º-a lor bine, Ei braþul tãu înarmã ca sã loveºti în tine, ªi pe voi contra voastrã la luptã ei vã mân'. De ce sã fiþi voi sclavii milioanelor nefaste, Voi, ce din munca voastrã abia puteþi trãi? De ce boala ºi moartea sã fie partea voastrã, Când ei în bogãþia cea splendidã ºi vastã Petrec ca ºi în ceruri, n-au timp nici de-a muri? De ce uitaþi cã-n voi e ºi numãr ºi putere? Când vreþi, puteþi prea lesne pãmântul sã-mpãrþiþi. Nu le mai faceþi ziduri unde sã-nchid-avere, Pe voi unde sã-nchidã, când împinºi de durere Veþi crede c-aveþi dreptul ºi voi ca sã trãiþi. Ei îngrãdiþi de lege, plãcerilor se lasã, ªi sucul cel mai dulce pãmântului i-l sug; Ei cheamã-n voluptatea orgiei zgomotoase De instrumente oarbe a voastre fiici frumoase: Frumseþile-ne tineri bãtrânii lor distrug. ªi de-ntrebaþi atuncea, vouã ce vã rãmâne? Munca, din care dânºii se-mbatã în plãceri, Robia viaþa toatã, lacrimi pe-o neagrã pâine, Copilelor pãtate mizeria-n ruºine... Ei tot ºi voi nimica; ei cerul, voi dureri! De lege n-au nevoie - virtutea e uºoarã Când ai ce-þi trebuieºte... Iar legi sunt pentru voi, Vouã vã pune lege, pedepse vã mãsoarã Când mâna v-o întindeþi la bunuri zâmbitoare, Cãci nu-i iertat nici braþul teribilei nevoi. Zdrobiþi orânduiala cea crudã ºi nedreaptã, Ce lumea o împarte în mizeri ºi bogaþi! Atunci când dupã moarte rãsplatã nu v-aºteaptã, Faceþi ca-n astã lume sã aibã parte dreaptã, Egalã fiecare, ºi sã trãim ca fraþi! Sfãrmaþi statuia goalã a Venerei antice, Ardeþi acele pânze cu corpuri de ninsori; Ele stârnesc în suflet ideea neferice A perfecþiei umane ºi ele fac sã pice În ghearele uzurei copile din popor! Sfãrmaþi tot ce aþâþã inima lor bolnavã, Sfãrmaþi palate, temple, ce crimele ascund, Zvârliþi statui de tirani în foc, sã curgã lavã, Sã spele de pe pietre pânã ºi urma sclavã Celor ce le urmeazã pân' la al lumii fund! Sfãrmaþi tot ce aratã mândrie ºi avere, O! dezbrãcaþi viaþa de haina-i de granit, De purpurã, de aur, de lacrimi, de urât - Sã fie un vis numai, sã fie o pãrere, Ce fãr' de patimi trece în timpul nesfârºit. Zidiþi din dãrmãture gigantici piramide Ca un memento mori pe al istoriei plan; Aceasta este arta ce sufletu-þi deschide Naintea veciniciei, nu corpul gol ce râde Cu mutra de vândutã, cu ochi vil ºi viclean. O! aduceþi potopul, destul voi aºteptarãþi Ca sã vedeþi ce bine prin bine o sã ias'; Nimic... Locul hienei îl luã cel vorbareþ, Locul cruzimii vechie, cel lins ºi pizmãtareþ, Formele se schimbarã, dar rãul a rãmas. Atunci vã veþi întoarce la vremile-aurite, Ce mitele albastre ni le ºoptesc ades, Plãcerile egale egal vor fi-mpãrþite, Chiar moartea când va stinge lampa vieþii finite Vi s-a pãrea un înger cu pãrul blond ºi des. Atunci veþi muri lesne fãrã de-amar ºi grijã, Feciorii-or trãi-n lume cum voi aþi vieþuit, Chiar clopotul n-a plânge cu limba lui de spijã Pentru acel de care norocul avu grijã; Nimeni de-a plânge n-are, el traiul ºi-a trãit. ªi boale ce mizeria º-averea nefireascã Le nasc în oameni, toate cu-ncetul s-or topi; Va creºte tot ce-n lume este menit sã creascã, Va bea pân-în fund cupa, pân' va vrea s-o zdrobeascã, Cãci va muri când nu va avea la ce trãi. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . Pe malurile Senei, în faeton de galã, Cezarul trece palid, în gânduri adâncit; Al undelor greu vuiet, vuirea în granit A sute d-echipajuri, gândirea-i n-o înºalã; Poporul loc îi face tãcut ºi umilit. Zâmbirea lui deºteaptã, adâncã ºi tãcutã, Privirea-i ce citeºte în suflete-omeneºti, ªi mâna-i care poartã destinele lumeºti, Cea grupã zdrenþuitã în cale-i o salutã. Mãrirea-i e în tainã legatã de aceºti. Convins ca voi el este-n nãlþimea-i solitarã Lipsitã de iubire, cum cã principiul rãu, Nedreptul ºi minciuna al lumii duce frâu; Istoria umanã în veci se desfãºoarã, Povestea-i a ciocanului ce cade pe ilãu. ªi el - el vârful mândru al celor ce apasã - Salutã-n a lui cale pe-apãrãtorul mut. De aþi lipsi din lume, voi cauza-ntunecoasã De rãsturnãri mãreþe, mãrirea-i radioasã, Cezarul, chiar Cezarul de mult ar fi cãzut. Cu ale voastre umbre nimica crezãtoare, Cu zâmbetu-vã rece, de milã pãrãsit, Cu mintea de dreptate ºi bine râzãtoare, Cu umbra voastrã numai, puteri îngrozitoare, La jugu-i el sileºte pe cei ce l-au urât. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . Parisul arde-n valuri, furtuna-n el se scaldã, Turnuri ca facle negre trãsnesc arzând în vânt - Prin limbile de flãcãri, ce-n valuri se frãmânt, Rãcnete, vuiet de-arme pãtrund marea cea caldã, Evul e un cadavru, Paris - al lui mormânt. Pe stradele-ncruºite de flãcãri orbitoare, Suiþi pe baricade de bulgãri de granit, Se miºc batalioane a plebei proletare, Cu cuºme frigiene ºi arme lucitoare, ªi clopote de-alarmã rãsunã rãguºit. Ca marmura de albe, ca ea nepãsãtoare, Prin aerul cel roºu, femei trec cu-arme-n braþ, Cu pãr bogat ºi negru ce pe-umeri se coboarã ªi sânii lor acopãr - e urã ºi turbare În ochii lor cei negri, adânci ºi desperaþi. O! luptã-te-nvãlitã în pletele-þi bogate, Eroic este astãzi copilul cel pierdut! Cãci flamura cea roºã cu umbra-i de dreptate Sfinþeºte-a ta viaþã de tinã ºi pãcate; Nu! nu eºti tu de vinã, ci cei ce te-au vândut! . . . . . . . . . . . . . . . . . . . Scânteie marea linã, ºi placele ei sure Se miºc una pe alta ca pãturi de cristal Prin lunce prãvãlite; din tainica pãdure Apare luna mare câmpiilor azure, Împlându-le cu ochiul ei mândru, triumfal. Pe undele încete îºi miºcã legãnate Corãbii învechite scheletele de lemn; Trecând încet ca umbre - þin pânzele umflate În faþa lunei, care prin ele-atunci strãbate, ªi-n roatã de foc galben stã faþa-i ca un semn. Pe maluri zdrumicate de aiurirea mãrii Cezaru-ncã vegheazã la trunchiul cel plecat Al salciei pletoase - ºi-ntinse-a apei arii În cercuri fulgerânde se pleacã lin suflãrii A zefirului nopþii ºi sunã cadenþat. Îi pare cã prin aer în noaptea înstelatã, Cãlcând pe vârf de codri, pe-a apelor mãriri, Trecea cu barba albã - pe fruntea-ntunecatã Cununa cea de paie îi atârna uscatã - Moºneagul rege Lear. Uimit privea Cezarul la umbra cea din nouri, Prin creþi ai cãrei stele lin tremurând transpar, I se deschide-n minte tot sensul din tablouri A vieþii sclipitoare... A popoarelor ecouri Par glasuri ce îmbracã o lume de amar: "În orice om o lume îºi face încercarea, Bãtrânul Demiurgos se opinteºte-n van; În orice minte lumea îºi pune întrebarea Din nou: de unde vine ºi unde merge floarea Dorinþelor obscure sãdite în noian? Al lumii-ntregul sâmbur, dorinþa-i ºi mãrirea, În inima oricãrui i-ascuns ºi trãitor, Zvârlire hazardatã, cum pomu-n înflorire În orice floare-ncearcã întreagã a sa fire, Ci-n calea de-a da roade cele mai multe mor. Astfel umana roadã în calea ei îngheaþã, Se pietrificã unul în sclav, altu-mpãrat, Acoperind cu noime sãrmana lui viaþã ªi arãtând la soare-a mizeriei lui faþã - Faþa - cãci înþelesul i-acelaºi la toþi dat. În veci aceleaºi doruri mascate cu-altã hainã, ªi-n toatã omenirea în veci acelaºi om - În multe forme-apare a vieþii crudã tainã, Pe toþi ea îi înºalã, la nime se distainã, Dorinþi nemãrginite plantând într-un atom. Când ºtii cã visu-acesta cu moarte se sfârºeºte, Cã-n urmã-þi rãmân toate astfel cum sunt, de dregi Oricât ai drege-n lume - atunci te oboseºte Eterna alergare... º-un gând te-ademeneºte: Cã vis al morþii-eterne e viaþa lumii-ntregi." 1874, 1 decembrie Raporteaza abuz de limbaj |
|
|
|

asta s-o crezi tu
ca sa scap de criza