back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Cum sa procedam ca sa eliminam hotii si coruptii!!!

Pagini: << 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 >> Sari la pagina:

Fosta membra 9am.ro

1507 mesaje
Postat pe: 7 Iulie 2010, ora 21:29

De la: Justitiarul, la data 2010-07-07 21:22:59Romania are nevoie de o **forma** de revolta impotriva actualilor miliardari in robe... . Eu propun aparitia organizatiei **miliardarii in robe**--o organizatie care va pruduii pe actualii miliardari in robe... ce ziceti?
eu vreau sa fiu prieten cu praduitorii miliardarilor in robe... vreau sa unesc pe acesti praduitori in scopul de a nu fi persecutati si prigoniti... Vreau sa am si eu de a face cu o miliardara in roba.. CER MULTE?

ai punctat bine, trebuie inceput cu robele, de aici incep necazurile... din pacate avem nevoie de dictatura pentru asta...

click_cont

1644 mesaje
Postat pe: 7 Iulie 2010, ora 21:35

De la: adiuc, la data 2010-07-07 21:29:20
De la: Justitiarul, la data 2010-07-07 21:22:59Romania are nevoie de o **forma** de revolta impotriva actualilor miliardari in robe... . Eu propun aparitia organizatiei **miliardarii in robe**--o organizatie care va pruduii pe actualii miliardari in robe... ce ziceti?
eu vreau sa fiu prieten cu praduitorii miliardarilor in robe... vreau sa unesc pe acesti praduitori in scopul de a nu fi persecutati si prigoniti... Vreau sa am si eu de a face cu o miliardara in roba.. CER MULTE?

ai punctat bine, trebuie inceput cu robele, de aici incep necazurile... din pacate avem nevoie de dictatura pentru asta...

PE NAIBA!!! sPER CA NU VRETI IARASI SI GARDA DE FIER! nU VA JUCATI AIUREA CU VORBELE!!!

Raporteaza abuz de limbaj
9am001136

18 mesaje
Postat pe: 8 Iulie 2010, ora 14:26

A FOST UN COMISAR IN BUCURESTI CRE I-I PRINDEA SI -I ACHITA PE LOC .UNU DAOUA EXEMPLE SI SE VOR LASA DE FURAT SI DE PRIMIT MITADUPA 10- 15 EXEMPLE SE VA ERADICA HOTIA SI CIUBUCARIA! JIANU DE LA CETATE

Fosta membra 9am.ro

754 mesaje
Oras: Constanta

Postat pe: 8 Iulie 2010, ora 19:43

De la: terente, la data 2008-12-17 10:41:59Avem la dispozitie puterea! Suntem multi, noi cetatenii! Trebuie sa ne trezim!
Putem afla relativ usor ce averi ilicite si-au facut politicienii, cel putin cei care au investit in Romania banii furati!

Solutia cea mai simpla:: O organizatie militara cetateneasca la nivel de tara, care sa se ocupe cu rapirea imbuibatilor si a familiilor lor, si prin folosirea de metode foarte normale sa fie judecati de un tribunal ad-hoc, in timp ce "mosiile" lor sunt pustiite prin foc!

Totul sa fie filmat si transmis publicului larg, sa vada ce patesc hotii!

Altfel nu s-ar mai putea, ei sunt atat de multi, si raspanditi ca un cancer...

O astfel de solutie radicala ar fi si rapida si cu rezultate vizibile!

Voi ce solutii ati avea?
Inscriete in PDL

PDLei, nu ma lasati PUII MEI,furati cit sunt eu presedinte,sa ne tina romanii minte.Lenuța sa-și plateasca ratele la banca. http://www.youtube.com/watch?v=iYKYDqZsUNo ■9AM: Sunteti multumit de realizarile dumneavoastra de pana acum in fruntea statului? Traian Basescu: Bineinteles. Am facut tot ce mi-am propus. Fiica mea cea mica, Lenuta, a invatat in sfarsit sa scrie si sa citeasca, ca doar nu e in Parlamentul Europeana de doua ani degeaba. Sunt foarte mandru de ea. Sunt multumit si de Ioana, cealalta fiica, ca stie sa invarta banii si afacerile. Altfel, ce sa zic… am fost un prieten bun pentru toti cei care m-au sustinut in campaniile electorale si imi platesc mereu datoriile. ■9AM: Dar eu ma refeream la poporul roman. Sunteti multumit de ce le-ati oferit din postura de presedinte ? http://www.youtube.com/watch?v=yAaDpSnqjfg&feature=related .9AM. VA MULTUMIM ! Traian Basescu: Va multumesc si eu. Am plecat, ma asteapta Becali si Patriciu la restaurant.Și pe urma trec pe la LENUȚA- Nurse with big tits eats cum- Ea face și mai bine !
Fosta membra 9am.ro

754 mesaje
Oras: Constanta

Postat pe: 8 Iulie 2010, ora 19:45

De la: 9am001136, la data 2010-07-08 14:26:20A FOST UN COMISAR IN BUCURESTI CRE I-I PRINDEA SI -I ACHITA PE LOC .UNU DAOUA EXEMPLE SI SE VOR LASA DE FURAT SI DE PRIMIT MITADUPA 10- 15 EXEMPLE SE VA ERADICA HOTIA SI CIUBUCARIA! JIANU DE LA CETATE

Daca te alaturi hotilor,nu mai vezi diferenta !

PDLei, nu ma lasati PUII MEI,furati cit sunt eu presedinte,sa ne tina romanii minte.Lenuța sa-și plateasca ratele la banca. http://www.youtube.com/watch?v=iYKYDqZsUNo ■9AM: Sunteti multumit de realizarile dumneavoastra de pana acum in fruntea statului? Traian Basescu: Bineinteles. Am facut tot ce mi-am propus. Fiica mea cea mica, Lenuta, a invatat in sfarsit sa scrie si sa citeasca, ca doar nu e in Parlamentul Europeana de doua ani degeaba. Sunt foarte mandru de ea. Sunt multumit si de Ioana, cealalta fiica, ca stie sa invarta banii si afacerile. Altfel, ce sa zic… am fost un prieten bun pentru toti cei care m-au sustinut in campaniile electorale si imi platesc mereu datoriile. ■9AM: Dar eu ma refeream la poporul roman. Sunteti multumit de ce le-ati oferit din postura de presedinte ? http://www.youtube.com/watch?v=yAaDpSnqjfg&feature=related .9AM. VA MULTUMIM ! Traian Basescu: Va multumesc si eu. Am plecat, ma asteapta Becali si Patriciu la restaurant.Și pe urma trec pe la LENUȚA- Nurse with big tits eats cum- Ea face și mai bine !
Fosta membra 9am.ro

270 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 8 Iulie 2010, ora 19:56

De la: 9am001136, la data 2010-07-08 14:26:20A FOST UN COMISAR IN BUCURESTI CRE I-I PRINDEA SI -I ACHITA PE LOC .UNU DAOUA EXEMPLE SI SE VOR LASA DE FURAT SI DE PRIMIT MITADUPA 10- 15 EXEMPLE SE VA ERADICA HOTIA SI CIUBUCARIA! JIANU DE LA CETATE
Acel comisar a existat cu adevarat si sectorul lui de activitate era Piata Munci si zonele Matasari Calarasi etc. Povestea o cunosc de la un individ (Dzeu sa-l odihneasca, pt ca a murit) care a trait perioada respectiva.Infractori erau impuscati pe loc si lasati timp de cateva ore in locul executiei. Acel comisar era legionar si nu era sigurul din tara iar in perioada respectiva , hotia , talharia si cersetoria au fost eradicate. Asa ceva avem si noi nevoie , dar din pacate democratia nu ne lasa.

Justitiarul

119 mesaje
Postat pe: 8 Iulie 2010, ora 21:03

sofronie@.... bseceta@...
Acel comisar de care aduceti aminte facea parte dintr-o structura a administratiei comuniste care se ocupa de **infractorii** ce reclamau abuzuri si persecutari... . Acesti **infractori** erau de fapt protestatari. Si in prezent protestatarii ce reclama abuzuri si persecutari sunt vanati, sechestrati, torturati fizic si psihic, ulterior incarcerat, judecati si condamnati pe fantasmagorii. Acesti cetateni sunt cei mai periculosi indivizi pentru oranduirea comunista, actualmente oranduirea UTC-ista...... .

www.youtube.com/watch?v=m-wKjjs7A5M

click_cont

1644 mesaje
Postat pe: 8 Iulie 2010, ora 21:34

De la: Justitiarul, la data 2010-07-08 21:03:26sofronie@.... bseceta@...
Acel comisar de care aduceti aminte facea parte dintr-o structura a administratiei comuniste care se ocupa de **infractorii** ce reclamau abuzuri si persecutari... . Acesti **infractori** erau de fapt protestatari. Si in prezent protestatarii ce reclama abuzuri si persecutari sunt vanati, sechestrati, torturati fizic si psihic, ulterior incarcerat, judecati si condamnati pe fantasmagorii. Acesti cetateni sunt cei mai periculosi indivizi pentru oranduirea comunista, actualmente oranduirea UTC-ista...... .

CRED CA MATALE TRAIESTI PE MARTE

Fosta membra 9am.ro

270 mesaje

Postat pe: 8 Iulie 2010, ora 22:29

De la: Justitiarul, la data 2010-07-08 21:03:26sofronie@.... bseceta@...

Mai ,,justitiarule'' mai bine te-ai duce matale sa mai citesti niste,, almanahe'' ! Tu postezi pentru ca nu ai ce face sau esti si tu un om de bine? Nu mosule acel comisar era un politist cu state vechi in structura politiei si cunoscand toti borfasii vremi, cand a avut ocazia , odata cu venirea legionarilor la putere , a facut cea ce democratia nu-i dadea voie sa faca si anume lichidarea tuturor nemernicilor din sectorul lui de activitate. Ar trebui si la noi pentru o perioada de doua , trei saptamani sa facem abstractie de democratie si fi sigur ca si astazi s-ar gasi destui comisari care ar proceda idem.

tobadornottobad

1292 mesaje
Oras: Buzau

Postat pe: 8 Iulie 2010, ora 22:31

sofronel, cat se documenteaza justitiarul, citeste si matalica nitzica gramatica

Fosta membra 9am.ro

482 mesaje
Oras: Buzau

Postat pe: 8 Iulie 2010, ora 22:52

apv-iºti!

Lumea e greu de mulþumit.Cel mai greu e de lucrat cu oamenii.
9am208130

12 mesaje
Postat pe: 9 Iulie 2010, ora 05:19

De la: lucian4955, la data 2008-12-27 15:15:42 ANGAJAM MASEUZE Salon masaj de lux,vila centrala,selecteaza domnisoare pentru postul de maseuza,conditii excelente de lucru,program lejer,comision 70 Ron/ora.Poze si CV in adresa de email!! 0733.337.377 0733.337.377 ; belladonna2848@gmail.com >>> 08 Jul 21:02 Sa se nasca un nou Vlad Tepes

Sa traga'n teapa curvele politruce PDL

lyly

500 mesaje
Oras: Petrosani

Postat pe: 9 Iulie 2010, ora 08:13

Eugen Alimanescu – Legenda Justitiarului de fier

www.descopera.ro/maratoanele-descopera/descopera-secretele-mafie...

valimarton

3 mesaje
Postat pe: 9 Iulie 2010, ora 14:13

hai fratesa ne organizam, astept un raspuns de la tine

lyly

500 mesaje

Postat pe: 10 Iulie 2010, ora 08:34

De la: valimarton, la data 2010-07-09 14:13:36hai fratesa ne organizam, astept un raspuns de la tine

De ce sa ne organizam cand in Romania exista atatea organizatii nonguvernamentale care lupta impotriva coruptiei si abuzurilor?
Apelati la astfel de organizatii, poate aveti sansa de a gasi una care sa va ajute sa iesiti din necaz, ca eu nu am reusit s-o gasesc pe cea care lupta cu adevarat impotriva coruptiei si abuzurilor. Pana si faptul ca iti este ascutat necazul se taxeaza cu 1 mil lei/minut (100 lei noi).
Atat a platit familia mea pentru o intrevedere cu presedintele unei astfel de organizatii: 5 mil pentru 5 minute. Cred ca nu mai e nevoie sa va spun care a fost rezultatul!

www.9am.ro/comunitate/forum/view_topic/18732/Coruptia-in-Romania...

9am117598

624 mesaje
Postat pe: 12 Iulie 2010, ora 14:28

CORUPTII SI SARLATANII ASTIA NE INGROAPA EI PE NOI DESI SUNT BATRANI DECAT NOI , DACA POPULATIA NU IA MASURI URGENTE -STRINGENTE PAN LA SANGE M,, SA NU AIBA MAMA SI TATA CINE IA MASURILE

CIPRIOTU

1445 mesaje
Oras: Odorheiul Secuiesc

Postat pe: 14 Iulie 2010, ora 00:54

dupa cate amvazut pe net si auzit aproape toate ONGURILE sunt niste CAPUSI pentru deturnarea si spalarea banilor.furati din vistieria tarii.

lyly

500 mesaje

Postat pe: 25 Iulie 2010, ora 10:29

Ieri, la Curtea de Apel Alba Iulia, / Popescu, judecãtorul penal, a apãrut din nou în faþa instanþei

Data publicarii: 07/23/2010 Autor: Cãtãlin DOCEA

www.zvj.ro/node/5925

Încarcerat pentru fapte de corupþie, judecãtorul Valentin Popescu, dovedit de DNA drept autor ºi trimis în judecatã pentru ºapte fapte grave ºi chiar înjositoare pentru un vicepreºedinte de judecãtorie, a fost prezentat ieri, din nou, în faþa magistraþilor Curtii de Apel Alba Iulia.

La termenul de ieri, unul derulat ceva mai rapid decât cele anterioare, instanþa a audiat un numãr de trei martori. De departe cea mai savuroasã declaraþie a fost cea a numitei Daniela S. (fostã T.) din Lupeni, amendatã de instanþã pentru cã - deºi a fost citatã - nu s-a prezentat la termenul anterior al procesului. În luna decembrie 2009, martora a introdus la Judecãtoria Petroºani o acþiune de partaj judiciar împotriva fostului soþ, dosarul fiind atribuit spre soluþionare judecãtorului penal Popescu. Acesta a contactat-o pe Daniela S. ºi i-a propus ca, pentru ca procesul sã nu se lungeascã, sã se cunoascã la o cafea. Cei doi s-au deplasat împreunã spre zona Rusu din Petroºani unde, pentru ca procesul sã nu se lungeascã, s-au lungit chiar ei personal. Martora, o doamnã bronzatã bine ºi natural, a recunoscut în faþa instanþei faptul ca a fost nevoitã sã întreþinã relaþii sexuale cu judecãtorul. Astfel, la termenul din 17 februarie a.c., judecãtorul i-a atribuit toate bunurile mobile ºi imobile dobândite pe durata cãsãtoriei. Urmãtorul termen al procesului a fost stabilit pentru data de 5 august. Vom reveni cu amãnunte în ediþia de luni a cotidianului nostru.

9am106095

13 mesaje
Oras: Brasov

Postat pe: 25 Iulie 2010, ora 14:40

sunt de acord cu sugestiile tale

9am117598

624 mesaje
Postat pe: 25 Iulie 2010, ora 19:38

buna ! ieri mi-a zis o prietena o gluma buna ;) ,,
CAT TIMP EXISTA 10 DEGETE SI O LIMBA LEGEA TARII NU SE SCHIMBA "":))

9am001136

18 mesaje
Postat pe: 26 Iulie 2010, ora 14:04

CA VLAD TZEPESH

Fosta membra 9am.ro

56 mesaje
Oras: Resita

Postat pe: 26 Iulie 2010, ora 14:49

De la: terente, la data 2008-12-17 10:41:59Avem la dispozitie puterea! Suntem multi, noi cetatenii! Trebuie sa ne trezim!
Putem afla relativ usor ce averi ilicite si-au facut politicienii, cel putin cei care au investit in Romania banii furati!

Solutia cea mai simpla:: O organizatie militara cetateneasca la nivel de tara, care sa se ocupe cu rapirea imbuibatilor si a familiilor lor, si prin folosirea de metode foarte normale sa fie judecati de un tribunal ad-hoc, in timp ce "mosiile" lor sunt pustiite prin foc!

Totul sa fie filmat si transmis publicului larg, sa vada ce patesc hotii!

Altfel nu s-ar mai putea, ei sunt atat de multi, si raspanditi ca un cancer...

O astfel de solutie radicala ar fi si rapida si cu rezultate vizibile!

Voi ce solutii ati avea?
multa vointa,legi puternice si aplicate cu sfintenie[de cine?] si pedeapsa capitala!!!

Fosta membra 9am.ro

27 mesaje
Postat pe: 27 Iulie 2010, ora 13:35

Nu-i vom putea starpi, decat cel mult sa-i reducem, chiar si asta fiind, aproape imposibil. Am putea, probabil sa-i ungem cu slanina, sa-i manance cainii. Cei ce trebuie sa ia masuri sunt in linia intai a coruptilor. Noi muritorii de rand, doar ne piedem vremea, batand din gura iar in timp ce "cainii latra, ursul "... isi vede linisti, in continuare de ale coruptiei. Sa schimbam tema discutiei, nu ca ar fi fara sens dar este sigur fara consecinte.

gabymarinescu_pulsar

375 mesaje

Postat pe: 27 Iulie 2010, ora 19:12

Eu as fi intrebat cum se poate REDUCE fenomenul coruptional,nu cum sa fie eradicat.Este mai usor de ajuns pe Marte decat sa extirpi acest fenomen care face parte din ADN-ul nostru.Mai mult de 80-90% din populatie daca ar fi in posturi care presupun spaga nu ar ezita s-o ia!Mai mult exista meserii pt care se DA SPAGA pt a intra in bransa lor profesionala desi salariul lor este mizerabil!Nu are rost sa le amintesc aici,dar este cvasicunoscut acest lucru,de pilda numai "meseria de preot" este cel mai concludent exemplu,pt a obtine o parohie(adica pt a fi repartizat un preot)intr-un sat mic se da spaga la Patriarhie de peste 10.000 EURO!Dec acest fenomen este IMPOSIBIL de stopat atata timp cat insasi INIMA CONSTIINTEI NEAMULUI este dominata de acest fenomen!!Este ca si cum ai pune problema extermionarii populatiei intr-o proportie de poate peste 90%!Adica un genocid.Problema ar fi cum PUTEM REDUCE LACOMIA asta fara de limite!Si tot ar fi infinit mai bine!

9am178165

4580 mesaje
Postat pe: 28 Iulie 2010, ora 12:27

Noi cetatenii mai avem o solutie de protest impotriva clientelei politice prezidentiale, acei lupi flamanzi care duc la infometare populatia tarii:

REVOLUTIA FISCALA- NIMENI, NICI UN CETATEAN ROMAN SA NU MAI PLATEASCA DE LA O ANUMITA DATA, NICI O TAXA SI NICI UN IMPOZIT LA STATUL ROMAN!!!! SA VEDEM CE NE VA FACE PUTEREA ACTUALA, CA ORICUM VREA SA RATIONALIZEZE SALARIILE SI PENSIILE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

9am117598

624 mesaje
Postat pe: 28 Iulie 2010, ora 14:14

mama avae o vorba , zicea ac sunt persoane care merita sa le belesti pielea si sa pui sare pea ea sa vada cum doare si ustura , sa vada cum e fra piele , dac nu au obraz si bun simt

Fosta membra 9am.ro

23741 mesaje

Postat pe: 28 Iulie 2010, ora 14:17

De la: 9am117598, la data 2010-07-28 14:14:36mama avae o vorba , zicea ac sunt persoane care merita sa le belesti pielea si sa pui sare pea ea sa vada cum doare si ustura , sa vada cum e fra piele , dac nu au obraz si bun simt

Era o duioasa, mama ta!

Nu te teme ca ai prea mult bun simt
Fosta membra 9am.ro

8928 mesaje
Postat pe: 28 Iulie 2010, ora 14:25

o, da, cata duiosie si gratie!!

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 28 Iulie 2010, ora 14:29

Evul mediu inca se zbate.

Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
9am178165

4580 mesaje
Postat pe: 29 Iulie 2010, ora 09:36

Noi cetatenii mai avem o solutie de protest impotriva clientelei politice prezidentiale, acei lupi flamanzi care duc la infometare populatia tarii:

REVOLUTIA FISCALA- NIMENI, NICI UN CETATEAN ROMAN PERSOANA FIZICA SAU JURIDICA SA NU MAI PLATEASCA DE LA O ANUMITA DATA, NICI O TAXA SI NOCI UN IMPOZIT LA STATUL ROMAN!!!! SA VEDEM CE NE VA FACE PUTEREA ACTUALA, SA VEDEM CUM O SA NE EXECUTE SILIT PE TOTI , CA ORICUM VREA SA RATIONALIZEZE SALARIILE SI PENSIILE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![/quote]
PUTEREA ACTUALA, GUVERNUL CRIMINAL SI MAFIOT TREBUIE SANCTIONATE DE NOI SOCIETATE CIVICA PENTRU CA AUTORITATILE PUBLICE SUNT PARALIZATE. SINGURA SPERANTA ESTE IN NOI, HAIDETI SA HOTARAM ZIUA SI ORA DE LA CARE NOI CETATENII UMILITI DE GUVERNUL PORTOCALIU VOM INCETA ORICE PLATA CATRE GUVERNUL MAFIOT. :sml-mad0217

Pagini: << 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului CUM SA PROCEDAM CA SA ELIMINAM Hotii SI CORUPTII!!!
Mergi la: