back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Cum sa procedam ca sa eliminam hotii si coruptii!!!

Pagini: << 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 >> Sari la pagina:

Fosta membra 9am.ro

5843 mesaje
Postat pe: 21 Aprilie 2010, ora 12:40

De la: nastasemihail, la data 2010-04-19 15:44:57Viata este o corupere a ingerilor......
care au muscat din marul cules din copacul intrezis de EL

Fosta membra 9am.ro

48 mesaje
Postat pe: 21 Aprilie 2010, ora 16:07

Musca si tu,sau ai muscat deja?

Raporteaza abuz de limbaj
9am121159

2234 mesaje
Oras: Craiova

Postat pe: 21 Aprilie 2010, ora 19:42

Dar asta sepoate realiza daca noi ca popor dam semnalul .adica sa iesim in strada in numar cat mai mare.
-------------
Aceasta inseamna razvratire si Dumnezeu considera razvratirea un pacat.Cel mai bun lucru ar fi ca toata populatia nedreptatita sa se uneasca in rugaciune catre Dumnezeu si reusita va fi nespus de mare.Credeti in puterea rugaciuni?Daca da atunci fixati o ora zilnica in care toti sa se uneasca in rugaciune la aceiasi ora,dar mai intai fixati cuvintele rugaciuni ca sa fie una in gura tuturor."Binecuvantati si nu blestemati,ci lasati judecata de partea lui Dumnezeu ca judecata cu care judeca Dumnezeu este mai mare ca a voastra"

pascu08_yahoo_com

1522 mesaje
Postat pe: 22 Aprilie 2010, ora 07:57

Legea raspuunderi ministeriale trebuie pusa pe rol /
Cind nu raspunzi de nimic totul este foarte usor/

petreflorescu

46 mesaje
Postat pe: 22 Aprilie 2010, ora 14:32

In vremuri la fel de tulburi precum ce traim noi astazi , a existat un Zorro, Superman omul paianjen, care ereau practic justitiari care puteau foarte usor safie condamnati de legile in vigoare.Dar stimabile uiti de diversiune.Toate aceste super personaje au fost denigrate de cei contra cui luptau, devenind chiar eroi negativi.Si totusi cea mai buna curatenie se face la lumina zilei, manifestand puternic contra abuzurilor.

Fosta membra 9am.ro

5843 mesaje
Postat pe: 22 Aprilie 2010, ora 14:35

De la: smecheru_, la data 2010-04-21 16:07:19Musca si tu,sau ai muscat deja?
EU CAND VREAU SA FLUER FLUER

9am117598

624 mesaje
Postat pe: 24 Aprilie 2010, ora 13:04

PANA LA DUMNEZEU TE BAT TOTI SINTII PT 9 AM CARE A SCRIS SA NE RUGAM

Fosta membra 9am.ro

975 mesaje

Postat pe: 24 Aprilie 2010, ora 14:10

Cumpar Vouchere pentru programul Rabla - 0745030882.

jimi_rom

174 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 24 Aprilie 2010, ora 15:19

Ai dreptate! Pana la Dumnezeu e drum lung sau scurt depinde de personaj!

Cel de sus ne-a lasat sa ne descurcam singuri si sa avem grija de ceia ce ne-a dat. Cum de in toata istoria lumii de pana acum au fost atatea razboaie, pentru ce? Pentru drepturile lor, pentru pamant si pentru libertate.
Suntem sclavi in tara noastra!

jimi_rom

174 mesaje

Postat pe: 24 Aprilie 2010, ora 15:20

De la: jimi_rom, la data 2010-04-24 15:19:28Ai dreptate! Pana la Dumnezeu e drum lung sau scurt depinde de personaj!

Cel de sus ne-a lasat sa ne descurcam singuri si sa avem grija de ceia ce ne-a dat. Cum de in toata istoria lumii de pana acum au fost atatea razboaie, pentru ce? Pentru drepturile lor, pentru pamant si pentru libertate.
Suntem sclavi in tara noastra!

ionsipolitica.blogspot.com

Fosta membra 9am.ro

7 mesaje
Oras: Pascani

Postat pe: 24 Aprilie 2010, ora 17:27

La acest capitol sunt multe de facut shi totul incepe de la viatza noastra zilnica pentru ca in majoritatea cazurilor se inchid ochi la tot felul de nelegiuiri in loc sa fie alertate organele abilitate pentru ca multzi se gandesc "poate imi iese shi mie ceva". In concluzie o masura radicala e incompatibila pentru ca un Stat ca orice planta: trebue crescuta radacina shi apoi coroana va fi frumoasa cu fructe pe ea in cazul in care rupem fiecare cate o bucata din radacina nu v-om avea nici frunze. De oameni impushcatzi, revolutii, revolte shi alte actiuni radicale am mai avut parte, exemplul Revolutziei din 1989 shi am ajuns la "C-R-I-Z-A".

Interesul comun inainte de cel personal.
9am121159

2234 mesaje

Postat pe: 25 Aprilie 2010, ora 10:12

PANA LA DUMNEZEU TE BAT TOTI SINTII PT 9 AM CARE A SCRIS SA NE RUGAM
--------------
Si totusi puterea rugaciuni facuta din inima in duh si adevar in Numele Domnului Isus,poate fi mai puternica ca orice revolutie.

va_ciuruim

225 mesaje
Oras: Turnu Magurele

Postat pe: 25 Aprilie 2010, ora 10:19

De la: terente, la data 2008-12-17 10:41:59Avem la dispozitie puterea! Suntem multi, noi cetatenii! Trebuie sa ne trezim!
Putem afla relativ usor ce averi ilicite si-au facut politicienii, cel putin cei care au investit in Romania banii furati!

Solutia cea mai simpla:: O organizatie militara cetateneasca la nivel de tara, care sa se ocupe cu rapirea imbuibatilor si a familiilor lor, si prin folosirea de metode foarte normale sa fie judecati de un tribunal ad-hoc, in timp ce "mosiile" lor sunt pustiite prin foc!

Totul sa fie filmat si transmis publicului larg, sa vada ce patesc hotii!

Altfel nu s-ar mai putea, ei sunt atat de multi, si raspanditi ca un cancer...

O astfel de solutie radicala ar fi si rapida si cu rezultate vizibile!

Voi ce solutii ati avea?
Solutia este sa te aliezi cu hotii ,sa nu se mai vada diferentza!

conform cercetarilor facute sa stabilit ca black-friday și silver9am ,apartin aceluiaș ID,,o persoana care vrea sa compromita PDL ul prin prezentarea de afirmații oneroase și injuri ,cautași sa-l izolați.
catel

32 mesaje
Postat pe: 25 Aprilie 2010, ora 14:14

tot timpul spunem ca mafia este prea mare, ca noi suntem mici, ca nu avem ce face, ... Totusi trebuie sa existe un inceput de la fiecare, cate putin , de la altii mai mult, ... cam asa ceva:
www.portalsm.ro/Satu-Mare/Eveniment/EXCLUSIV-Viceprimarul-Keresk...
www.informatia-zilei.ro/new/2010/04/23/busculada-intre-viceprima...
www.gazetanord-vest.ro/2010/04/23/viceprimarul-kereskenyi-a-fost...

poate o sa reusim sa o ducem mai bine daca ne implicam.

9am121159

2234 mesaje

Postat pe: 26 Aprilie 2010, ora 01:12

Catel,
tot timpul spunem ca mafia este prea mare, ca noi suntem mici, ca nu avem ce face, ... Totusi trebuie sa existe un inceput de la fiecare, cate putin , de la altii mai mult, ... cam asa ceva:
www.portalsm.ro/Satu-Mare/Eveniment/EXCLUSIV-Viceprimarul-Keresk...
www.informatia-zilei.ro/new/2010/04/23/busculada-intre-viceprima... in/
www.gazetanord-vest.ro/2010/04/23/viceprimarul-kereskenyi-a-fost...

poate o sa reusim sa o ducem mai bine daca ne implicam.
---------
Nu se mai poate face nimic,daca anunti autoritatile,tin cu infractori.Jandarmi intervin ca sant lupte politice,dar daca facem o reclamatie nu ne aude nimeni.Daca mai implanteaza si cipurile....

lyly

500 mesaje
Oras: Petrosani

Postat pe: 26 Aprilie 2010, ora 10:05

VIDEO) Ultima orã. Recompensã de 20 de milioane pe capul unui jurnalist
Data publicarii:
04/26/2010
Autor:
Observatorul Vãii Jiului

www.zvj.ro/node/5058

O grupare din Valea Jiului formatã din foºti ºi actuali poliþiºti, afaceriºti ºi un primar, ar fi comandat o corecþie în stil mafiot contra a 20 de milioane de lei vechi, susþine un jurnalist din Petroºani, þinta acestui complot. Cãtãlin Docea, director la cotidianul local Ziarul Vãii Jiului, a primit (în direct, la un post de radio-tv unde era invitat) vestea cã pe capul lui s-a pus o sumã de bani.
Jurnalistul s-a întâlnit dupã emisiune cu cel care ar fi trebuit sã-l batã, un interlop poreclit „Ciobâlc”, cunoscut ca foarte violent, care i-a dezvãluit cine stã în spatele „afacerii”, dar ºi suma care s-a pus pe capul lui. Mai mulþi poliþiºti din Valea Jiului ºi un primar, iar capul grupãrii ar fi un poliþist pensionat devenit afacerist.
„Îl știu pe Ciobâlc ãlã, e un puºcãriaº,îl ºtiu de când eram la poliþie. Da, m-au sunat colegii de la Poliþia Petroºani ºi mi-au spus ca trebuie sã merg la DIICOT luni dimineaþa. Eu nu am treabã cu ziariºtii”, a declarat fostul polițist Dumitru Bãlãeþ. Acesta a motivat cã nu poate vedea imaginile pe care noi le deþinem pentru cã este plecat din oraº.
Jurnalistul a fãcut mai multe plângeri, cãtre DIICOT Alba Iulia ºi Hunedoara, precum ºi cãtre Parchetul de pe lângã Tribunalul Hunedoara.
Surse demne de încredere spun cã procurorii, dupã ce au analizat probele depuse de jurnalist, au citat deja douã persoane implicate în afacarea necuratã. De menþionat ar fi ºi faptul cã în Valea Jiului existã un precedent. În urmã cu aproximativ 8 ani, o ziaristã a fost bãtutã în plinã stradã de un interlop „angajat” de un afacerist deranjat de anchetele publicate. Nimeni nu a fost condamnat vreodatã pentru acestã faptã, deºi autorii au fost identificaþi.

(sursa: Observatorul Vãii Jiului, www.ovj.ro / Robert Vagner - corespondent Antena 3)

Fosta membra 9am.ro

8971 mesaje

Postat pe: 26 Aprilie 2010, ora 10:10

De la: lyly, la data 2010-04-26 10:05:09VIDEO) Ultima orã. Recompensã de 20 de milioane pe capul unui jurnalist
Data publicarii:
04/26/2010
Autor:
Observatorul Vãii Jiului

www.zvj.ro/node/5058

O grupare din Valea Jiului formatã din foºti ºi actuali poliþiºti, afaceriºti ºi un primar, ar fi comandat o corecþie în stil mafiot contra a 20 de milioane de lei vechi, susþine un jurnalist din Petroºani, þinta acestui complot. Cãtãlin Docea, director la cotidianul local Ziarul Vãii Jiului, a primit (în direct, la un post de radio-tv unde era invitat) vestea cã pe capul lui s-a pus o sumã de bani.
Jurnalistul s-a întâlnit dupã emisiune cu cel care ar fi trebuit sã-l batã, un interlop poreclit „Ciobâlc”, cunoscut ca foarte violent, care i-a dezvãluit cine stã în spatele „afacerii”, dar ºi suma care s-a pus pe capul lui. Mai mulþi poliþiºti din Valea Jiului ºi un primar, iar capul grupãrii ar fi un poliþist pensionat devenit afacerist.
„Îl știu pe Ciobâlc ãlã, e un puºcãriaº,îl ºtiu de când eram la poliþie. Da, m-au sunat colegii de la Poliþia Petroºani ºi mi-au spus ca trebuie sã merg la DIICOT luni dimineaþa. Eu nu am treabã cu ziariºtii”, a declarat fostul polițist Dumitru Bãlãeþ. Acesta a motivat cã nu poate vedea imaginile pe care noi le deþinem pentru cã este plecat din oraº.
Jurnalistul a fãcut mai multe plângeri, cãtre DIICOT Alba Iulia ºi Hunedoara, precum ºi cãtre Parchetul de pe lângã Tribunalul Hunedoara.
Surse demne de încredere spun cã procurorii, dupã ce au analizat probele depuse de jurnalist, au citat deja douã persoane implicate în afacarea necuratã. De menþionat ar fi ºi faptul cã în Valea Jiului existã un precedent. În urmã cu aproximativ 8 ani, o ziaristã a fost bãtutã în plinã stradã de un interlop „angajat” de un afacerist deranjat de anchetele publicate. Nimeni nu a fost condamnat vreodatã pentru acestã faptã, deºi autorii au fost identificaþi.

(sursa: Observatorul Vãii Jiului, www.ovj.ro / Robert Vagner - corespondent Antena 3)

lyly parca seamana cu povestea ta...???

"Stiu cine sunt si imi place asa cum sunt"Am incredere in mine orice s-ar intampla. Sufletul meu stie sa aleaga exact ceea ce am nevoie, sunt convinsa ca exista un rost divin in tot ceea ce se petrece si ca nimic nu este intamplator.....AM SA-MI AMINTESC IN FIECARE DIMINEATA....... -Sa rad mult si des; -Sa castig respectul oamenilor inteligenti si afectiunea copiilor; -Sa obtin aprecierea criticilor corecte si sa indur tradarea prietenilor ipocriti; -Sa apreciez ceea ce este frumos si sa descopar ce este bun in fiecare; -Sa fac astfel ca macar un suflet sa stie ce inseamna dragostea pentru ca traiesti tu; -Sa las in urma mea o lume un pic mai buna.......
VAM_CIURUIT

426 mesaje
Oras: Satu Mare

Postat pe: 26 Aprilie 2010, ora 10:28

Oricum,noi la PDL avem finantele ,asa ca putem cumpara pe oricine !

lyly

500 mesaje

Postat pe: 26 Aprilie 2010, ora 10:47

Cazul Mihalcea relatat de ziarul ''Ziarul Vãii Jiului'' în data de 15-08-2008.
Directorul ziarului - dl Catãlin Docea.
Reporter- d-soara Anamaria Nedelcoff.

''Un tânãr condamnat aiurea la PUªCÃRIE îºi cautã dreptatea la CEDO

O familie din Petroºani a ajuns pânã la CEDO pentru a-ºi face dreptate .

*Fiul lor, Andrei Mihalcea, a fost condamnat pe nedrept la patru ani de închisoare cu suspendare, pentru comiterea infracþiunii de tentativã de omor *.
Mama bãiatului, Cãtãlina Mihalcea, este mai hotãrâtã ca oricând sã îi facã dreptate fiului ei, având probe solide despre cum poliþiºtii ºi procurorii au încercat sã muºamalizeze cazul.

Firul evenimentelor....
Nenorocirea care s-a abãtut asupra familiei Mihalcea a început în data de 11 decembrie 2004. Atunci, fiul Cãtãlinei, Andrei, a fost bãtut pânã ºi-a pierdut cunoºtinþa de trei recidiviºti din cartierul
Aeroport, pe motiv cã tânãrul, care cum are 23 de ani, nu a stat ca unul dintre ei sã îi dea o palmã.
Valeriu Argeºeanu ºi fraþii Geonea, cunoscuþi pentru faptele rele pe care le fac în cartier, l-au bãtut pe fiul meu întruna.
I-au rupt nasul, cã i-au dat cu picioarele în cap ºi Argeºeanu l-a cãlcat ºi pe cap, încercând sã îl striveascã.
Dupã aceea, l-au ridicat în stare de inconºtienþã ºi au început sã îl loveascã aºa, cum era el, fãrã milã, ne povesteºte mama bãiatului.
Alertaþi, pãrinþii lui Andrei au sosit ºi ei la faþa locului, întrebând cine le-a lovit bãiatul. Drept rãspuns, au fost loviþi ºi ei.
Olavi Mihalcea a primit un pumn de la Valeriu Argeºeanu, care l-a fãcut pe acesta sã cadã, care i-a smuls ºi bâta de baseball pe care o avea în mânã.
Am vrut sã plecãm, dar Argeºeanu a venit spre noi cu bâta. Eu m-am întors ºi am întins mâinile ca sã îmi apãr copilul ºi atunci am fost lovitã peste braþe, la cap ºi peste picioare, îºi aminteºte femeia.
De altfel, la un moment dat, Andrei Mihalcea a primit bâta de la cineva din mulþime.
Andrei stãtea, fiind foarte buimãcit, a crezut cã m-au omorât.
Ne cãuta din priviri ºi nu ne-a gãsit ºi, vãzându-l, Argeºeanu a venit spre el.
Bãiatul meu s-a întors cu bâtã cu tot, dar nu cred cã l-a lovit, fiindcã el nu avea nicio vânãtaie, nimic. Nu avea nici sânge, nu pãrea sã fi fost bãtut.
Iar martorii au spus cã Argeºeanu nu a fost lovit , a declarat Cãtãlina Mihalcea.
Infractorii au parte de tratament preferenþial.
Chiar dacã sunt o mulþime de persoane care declarã faptul cã Argeºeanu ºi fraþii Geonea au fost cei care l-au bãtut pe Andrei Mihalcea, victima, care a avut nevoie de aproape o lunã de îngrijiri medicale, a fost transformat de polþisti ºi procurori în agresor. ‘’
Asta s-a întâmplat deoarece Valeriu Argeºeanu, împreunã cu fraþii Geonea, au dat declaraþii mincinoase.
În plus, agresorul a fost scos de medicii de la Spitalul de Urgenþã grav rãnit, scriind cã
acesta ar fi fost adus la spital în comã ºi ar fi....epileptic.
Acesta nu avea nimic, credeþi-mã.
ªi nu o spun numai eu, o spun toþi cei care au fost acolo. Numai cã Argeºeanu fusese graþiat ºi era în perioada de probã, în care nu mai trebuia sã facã rele, fiindcã putea intra înapoi în puºcãrie.
În plus, Argeºeanu a minþit în fiecare declaraþie, spunând, pe lângã altele, cã el nu are antecedente penale , a explicat femeia.
Ameninþãri.
Un an ºi câteva luni de la eveniment, în plin proces, Valeriu Argeºeanu l-a ameninþat verbal în mod constant pe Andrei. ºi, de-ºi acesta a depus o plângere la poliþie împotriva lui, Argeºeanu a
primit doar un avertisment.
În tot acest timp, se lãuda cã el are cel mai tare certificat medico-legal, pe care a dat 300 de euro, ºi cã îl va bãga pe fiul meu în puºcãrie.
Cum este posibil aºa ceva?, se întreabã Cãtãlina Mihalcea.
Lipsesc din probele pentru CEDO
Referitor la dosarul înaintat la Curtea Europeanã pentru Drepturile Omului, femeia ne povesteºte cã nu a putut înainta dosarul complet, întrucât lipsesc probe din el.
Ea ne-a arãtat, cu dovezi, cum cã de-a lungul tuturor proceselor pe care le-a intentat atât poliþiºtilor ºi procurorilor care au muºamalizat cazul au fost sustrase mai multe declaraþii din dosare, declaraþii care au apãrut într-un final la Înalta Curte de Casaþie ºi Justiþie.
Dosarul ne-a fost acceptat, iar noi trebuie sã mai trimitem niºte documente.
Le vom trimite ºi pe acelea.
Nici nu ºtiþi cât vreau ca fiul meu sã fie achitat.
El nu este infractor, este un copil foarte bun, foarte deºtept ºi asta v-o spune toatã lumea.
Sper sã se facã dreptate. Iar cei care mi-au transformat fiul nevinovat în infractor vor plãti dacã nu acum, în faþa lui Dumnezeu.
De pedeapsa lui Dumnezeu nu scapã nimeni, niciodatã, a mai spus mama îndureratã.''

CAZUL MIHALCEA - politiadinromania.ro/index.php?action=printpage;topic=103.0

Fosta membra 9am.ro

5843 mesaje
Postat pe: 26 Aprilie 2010, ora 12:10

De la: diavolita_40, la data 2010-04-24 14:10:40Cumpar Vouchere pentru programul Rabla - 0745030882.

cumpara

petreflorescu

46 mesaje
Postat pe: 26 Aprilie 2010, ora 12:40

Ca sa ajungi puternic, sa ai o baza de actiune, incepi tot cu frauda.
Atunci care mai este diferenta intre cel ce codamna si condamnat+ riscul de a gresi ca esti aflat sub presiune.

Fosta membra 9am.ro

5843 mesaje
Postat pe: 26 Aprilie 2010, ora 12:54

De la: petreflorescu, la data 2010-04-26 12:40:14Ca sa ajungi puternic, sa ai o baza de actiune, incepi tot cu frauda.
Atunci care mai este diferenta intre cel ce codamna si condamnat+ riscul de a gresi ca esti aflat sub presiune.

CU CAT FURI MAI MULT
CU ATAT ESTI MAI LA ADAPOST

super_green_frog

1358 mesaje

Postat pe: 26 Aprilie 2010, ora 17:57

Introducerea unui formular de declaratie fiscala speciale pentru firmele care au contracte cu statul si in ale caror conturi se plimba banii nostrii. Sa stim si noi si ei, cine, cum, cat..si cine trebuie sa verifice legalitatea, conformitatea, buna executie, etc. Ar sari mai usor in ochi HOTIA, NEPOTISMUL SI CORUPTIA. Se vrea ????

All Things Grow With Love
Fosta membra 9am.ro

5843 mesaje
Postat pe: 27 Aprilie 2010, ora 12:56

De la: super_green_frog, la data 2010-04-26 17:57:54Introducerea unui formular de declaratie fiscala speciale pentru firmele care au contracte cu statul si in ale caror conturi se plimba banii nostrii. Sa stim si noi si ei, cine, cum, cat..si cine trebuie sa verifice legalitatea, conformitatea, buna executie, etc. Ar sari mai usor in ochi HOTIA, NEPOTISMUL SI CORUPTIA. Se vrea ????

traiasca PCR-ul

jimi_rom

174 mesaje

Postat pe: 27 Aprilie 2010, ora 14:29

IiIon si politica

Cine salveaza Romania?

petreflorescu

46 mesaje
Postat pe: 27 Aprilie 2010, ora 15:15

AI DREPTATE, CATE CAPETE S-AU SCURTAT SI DE TALHARI SI DE MISEI NU AM SCAPAT

catel

32 mesaje
Postat pe: 27 Aprilie 2010, ora 18:46

da, observ ca aici ii un fel de ... priveghi. daca toti ar sta si comenta numai... pot spune ca aici ii ceva de genul .... TARA ARDE SI BABA SE PIAPTANA. din cati scrieti pe aici ati putea sa surprindeti ceva noutati chiar voi.

Fosta membra 9am.ro

46 mesaje
Postat pe: 28 Aprilie 2010, ora 09:10

De la: jimi_rom, la data 2010-04-27 14:29:45
IiIon si politica

Cine salveaza Romania?

Romania trebuie salvata de romani care trebuie sa nimiceasca toti romanii hoti si corupti. Intrebarea care se pune este cum ii delimitam pe unii de altii !

Fosta membra 9am.ro

5843 mesaje
Postat pe: 28 Aprilie 2010, ora 09:13

De la: Andrei_Popescu10, la data 2010-04-28 09:10:45
De la: jimi_rom, la data 2010-04-27 14:29:45
IiIon si politica

Cine salveaza Romania?

Romania trebuie salvata de romani care trebuie sa nimiceasca toti romanii hoti si corupti. Intrebarea care se pune este cum ii delimitam pe unii de altii !

TRAGI O LINIE IN ASFALT

lyly

500 mesaje

Postat pe: 28 Aprilie 2010, ora 09:16

Conventia Organizatiilor de Media solicita protectia autoritatilor pentru jurnalistul Catalin Docea

www.zvj.ro/node/5085
Data publicarii:
04/28/2010

Conventia Organizatiilor de Media (COM) isi exprima ingrijorarea fata de amenintarile cu violenta la adresa jurnalistului hunedorean Catalin Docea si solicita autoritatilor sa elucideze de urgenta acest caz.

Integritatea fizica si chiar viata jurnalistului Catalin Docea, director al cotidianului „Ziarul Vaii Jiului”, din Petroºani, ar putea fi in pericol. Conform probelor existente (vezi www.zvj.ro/node/5058 ºi proba video www.youtube.com/watch?v=7Gk9quSOCUI&feature=email), un grup organizat din Valea Jiului este dispus sa plateasca 2.000 de lei pentru agresarea fizica a jurnalistului. In sustinerea celor afirmate, probele sunt concludente ºi alarmante.
Catalin Docea sustine ca persoanele implicate in aceasta „afacere” i-au dat de inteles ca detin informatii cu privire la programul, domiciliul, traseele pe care le frecventeaza si autoturismul acestuia. Jurnalistul considera ca toate aceste mesaje sunt menite sa il intimideze si sa il faca sa inteleaga ca este urmarit si ca „oricand i se poate intampla ceva”.
Catalin Docea a initiat in ultimii ani mai multe investigatii jurnalistice care vizeaza reprezentanti ai administratiei ºi ai institutiilor publice, cu atributii in mentinerea ordinii publice din zona Valea Jiului.
La data de 19 aprilie 2010, Catalin Docea a inregistrat o plangere la Parchetul de pe langa Tribunalul Hunedoara, prin care reclama faptul ca integritatea personala ºi activitatea profesionala ii sunt puse in pericol de reprezentanti ºi foºti reprezentanti ai Politiei, administratiei ºi mediului de afaceri din Valea Jiului, in complicitate cu persoane din lumea interlopa. Pana la aceasta data, rezultatele cercetarilor intarzie sa apara, deºi probele existente sunt ingrijoratoare.
Conventia Organizatiilor de Media solicita Parchetului General al Romaniei si Inspectoratului General al Politiei Romane sa se implice in cercetarea ºi solutionarea acestui incident. De asemenea, solicita celor doua institutii o pozitie oficiala cu privire la demersurile intreprinse pana la aceasta data in acest caz.
COM considera ca amenintarile ºi intimidarile la adresa jurnalistilor aduc atingere libertatii de exprimare si democratiei, situatie de neacceptat intr-un stat membru al Uniunii Europene.
In anul 2002, in localitatea Valea Jiului, jurnalista Carmen Cosman, corespondent la publicatia Romania Libera, a fost batuta in plina strada. Conform relatarilor din presa, desi autorii au fost identificati de organele de cercetare, nici unul dintre acestia nu a suferit vreo condamnare.
citeste si Plangerea Lui Catalin Docea catre DIICOT si Parchet
asculta si Proba audio 1 , Proba audio 2 , Proba audio 3
Conventia Organizatiilor de Media este o alianta a 40 de organizatii de media. COM s-a format in decembrie 2001. Gasiti mai multe informatii pe www.organizatiimedia.ro.
Contact Secretariat COM: 021 313 4047/ 021 311 1375

Cãtre
DIICOT
DIICOT Alba Iulia
DIICOT Hunedoara
Parchetul de pe lângã Tribunalul Hunedoara

Subsemnatul DOCEA CÃTÃLIN, domiciliat în Petroºani, str. ..., bl. ..., sc. ..., et. ..., ap. ...,
cod ..., jud. Hunedoara, CNP ..., director al cotidianului Ziarul Vãii Jiului, cu sediul în
Petroºani, str. ..., et. ..., jud. Hunedoara, prin prezenta vã aduc la cunoºtinþã o serie de aspecte în baza cãrora am serioase temeri cã integritatea fizicã ºi chiar viaþa îmi sunt puse în pericol ca urmare a ocupaþiei de interes public pe care o desfãºor în calitate de ziarist.
În data de 16 aprilie 2010, începând cu ora 16:00, am participat în calitate de invitat la
emisiunea “Punctul pe i”, difuzatã în direct la posturile regionale de televiziune ºi radio
Mondo TV ºi Mondo FM.
Pe parcursul emisiunii au intervenit telefonic în direct o serie de persoane pentru a transmite public opinii cu privire la cele discutate în studio cu moderatul emisiunii. În aceastã emisiune a intervenit telefonic o persoanã care, în direct, a relatat faptul cã i s-a propus sã mã agreseze, cu scopul evident de a fi intimidat ºi de a înceta sã mai public în ziarul pe care îl conduc aspecte negative cu privire la activitatea unor instituþii ale statului. Respectiva persoanã a mai relatat faptul cã a refuzat sã mã agreseze, dar m-a sfãtuit sã am grijã pe unde ºi cu cine umblu ºi ce fac (pun la dispoziþia organelor de cercetare înregistrarea audio a acestui pasaj din emisiune). A lãsat de înþeles cã are legãturã cu articolele scrise de mine, lucru pe care mi l-a ºi confirmat ulterior.
Persoana care a intervenit în direct a refuzat sã îºi decline identitatea, dar a promis cã mã va contacta ulterior emisiunii pentru a-mi furniza mai multe detalii. De altfel, am recunoscut dupã timbrul vocii persoana care a sunat ca fiind numitul Ciobâlc, zis Cioby sau Csaby, despre al cãrui nume real am date cã ar fi ..., locuitor al municipiului Petroºani, cunoscut cu antecedente penale inclusiv pentru comiterea unor infracþiuni cu violenþã, pe care îl cunoºteam personal având în vedere cã îmi desfãºor activitatea de ziarist într-un municipiu destul de mic.
Dupã încheierea emisiunii, consultând telefonul mobil personal, cu numãrul ..., am observant cã fusesem apelat ºi în timpul emisiunii de aceeaºi persoanã, numitul Ciobâlc, de la numãrul de telefon ... la ora 17:04 (emisiunea a început la 16:00 ºi s-a încheiat la 17:30).
Acesta m-a resunat la 17:46, de pe acelaºi numãr de telefon mobil (pe care de altfel îl aveam salvat în agenda telefonicã) ºi mi-a propus sã ne întâlnim pentru a-mi da mai multe detalii cu privire la persoana care, contra unei sume de bani, i-a propus sã mã agreseze. Am înregistrat respectiva convorbire telefonicã bãnuind cã, având în vedere faptul cã se urmãreºte agresarea mea cu scopul foarte probabil de a fi intimidat ºi împiedicat sã îmi mai fac meseria, m-am gândit cã ea va fi de folos organelor de cercetare penalã. Pun, de asemenea, la dispoziþia organelor de cercetare înregistrarea audio.
Ulterior discuþiei telefonice, la indicaþiile respectivei persoane, m-am deplasat pe strada Aleea... din Petroºani, în aproprierea locuinþei numitului Ciobâlc, unde am avut cu aceasta o discuþie de aproximativ 15 minute. Am înregistrat, de asemenea, ºi aceastã discuþie directã cu numitul Ciobâlc, discuþie desfãºuratã în autoturismul pe care îl utilizez, cu scopul de a constitui un indiciu în faþa organelor de cercetare penalã întrucât mã tem pentru integritatea ºi chiar viaþa mea. Pun înregistrarea audio la dispoziþia organelor de cercetare, cu precizarea cã discuþia dintre mine ºi numitul Ciobâlc începe dupã la minutul 1, secunda 30.
Pe parcursul întâlnirii directe, aºa cum rezultã ºi din cuprinsul fiºierului audio, numitul
Ciobâlc mi-a relatat cã în ziua de luni, 12 aprilie 2010, a fost contactat de numitul Bãlãeþ
Dumitru, zis Miticã, fost poliþist la Poliþia municipiului Petroºani, actualmente pensionar ºi proprietar al unui motel situat pe raza oraºului Aninoasa, la intersecþia DN 66 cu DN 66A.
Bãlãeþ i-ar fi solicitat lui Ciobâlc ca, în schimbul sumei de 2.000 de lei, sã mã agreseze cu scopul de a fi intimidat sã îmi mai fac meseria, lãsându-l sã înþeleagã cã solicitarea de a fi agresat vine din partea unui cadru activ al Poliþiei municipiului Petroºani, în ultima vreme poliþiºtii Brãgaru, Borºa, Goºa ºi Nica fiind nominalizaþi negativ în articole pe care leam publicat în ziarul care le conduc, articole scrise de subsemnatul sau alþi redactori. Chiar în ziua în care Ciobâlc susþine cã a fost contactat, în ziarul pe care îl conduc a apãrut un articol negativ referitor la poliþistul Goºa Geani, angajat al Poliþiei municipiului Petroºani, în articol fiind fãcute remarci negative ºi cu referire la comandantul Brãgaru. În aceeaºi zi a apãrut, de asemenea, un articol referitor la numitul Roman Darius, procuror în cadrul Parchetului de pe
lângã Judecãtoria din Petroºani ºi executorul judecãtoresc Cecilia Rãducanu în conexiune directã cu cazul în care au fost reþinuþi judecãtorul Valentin Popescu din Petroºani ºi avocata Neliana Ursachi, tot din Petroºani. Nu exclud nici varianta ca între iniþiatorii comenzii sã se fi aflat una dintre aceste persoane, mai ales cã este posibil ca procurorul Roman Darius sã fi instrumentat dosare în care sã fi fost inculpat numitul Ciobâlc.
Bãlãeþ s-ar fi oferit, aºa cum rezultã din relatãrile numitului Ciobâlc, sã îi dea acestuia indicia cu privire la domiciliul meu, maºina utilizatã, orele la care vin ºi plec de acasã, faptul cã mã deplasez inclusiv pe timp de noapte, informaþii care consider cã ar fi putut fi obþinute de Bãlãeþ în principal de la poliþiºti care executã serviciul ºi pe timp de noapte, aºa cum este numitul Goºa Geani, persoanã care are motive întemeiate sã mã urascã personal ºi sã solicite agresarea mea cu scopul de a fi intimidat. Am dedus cã Bãlãeþ a avut o atitudine deschisã faþã de numitul Ciobâlc în a-i solicita sã mã agreseze ºi a-i oferi o serie de informaþii despre mine întrucât nu cunoºtea faptul cã eu ºi numitul Ciobâlc ne cunoaºtem.
De asemenea, tot din relatãrile numitului Ciobâlc, rezultã cã - dacã el ar fi fost de acord sã mã agreseze - la suma de bani cu care urma sã fie recompensat ar fi fost dispuse sã contribuie ºi persoane de la conducerea unei primãrii din Valea Jiului. Bãnuiala mea este cã, având în vedere articolele publicate de ziarul pe care îl conduc, singura primãrie despre care poate fi vorba este Primãria municipiului Lupeni, prin numitul Lungu Gabriel – city manager, Resmeriþã Cornel – primar ºi Resmeriþã Cornel Cristian, fiul primarului, deputat
PSD în colegiul Vulcan – Lupeni – Uricani. Precizez cã pe rolul Tribunalului Hunedoara se ºi aflã un dosar civil împotriva subsemnatului ca urmare a unei plângeri depuse de numitul Resmeriþã Cornel, primarul municipiului Lupeni, personal aflându-mã în relaþii foarte bune, de prietenie chiar, cu toþi ceilalþi primari din Valea Jiului, zonã în care apare cotidianul pe care îl conduc. De altfel, la o intervenþie telefonicã avutã de acesta la postul de radio Mondo
FM la începutul acestui an urmare a unor articole publicate de mine, Resmeriþã Cornel a afirmat cã am noroc cã este primar lãsând sã se înþeleagã cã, în caz contrar, ar veni peste mine în redacþie sã mã agreseze personal.
Numitul Ciobâlc m-a mai sfãtuit sã am grijã întrucât, deºi el nu a refuzat categoric sã mã
agreseze, deci nu i-a dat un rãspuns cert numitului Bãlãeþ, este posibil ca acesta din urmã sã fi solicitat altei sau altor persoane sã execute comanda de a mã agresa cu scopul de a fi intimidat.
Nu cunosc posibilele legãturi între numitul Bãlãeþ ºi persoane din conducerea Primãriei
municipiului Lupeni ori familia Resmeriþã, dar ºtiu cã – pe timp de noapte – patrulele din
Petroºani obiºnuiesc sã mai staþioneze la motelul numitului Bãlãeþ, situat la limita dintre
localitãþile Petroºani ºi Aninoasa, cã este posibil ca printre clienþii motelului sãu, unul
oarecum discret ºi puþin frecventat, sã se afle ºi poliþiºti, foºti colegi cu acesta pe vremea când era cadru activ al Poliþiei municipiului Petroºani.
Cunosc, de asemenea, cã în afarã de numãrul de Vodafone pe care l-am relatat mai sus, numitul Ciobâlc mai utilizeazã un numãr de telefon pe reþeaua Cosmote, ... sau ..., asupra numãrului exact nefiind sigur, telefon prin intermediul cãruia a þinut, ºi poate mai þine, legãtura cu numitul Bãlãeþ Dumitru. Nu cunosc dacã numitul Ciobâlc a executat alte comenzi similare, dacã a avut solicitãri similare de la numitul Bãlãeþ, dar am dedus faptul cã – în mod evident – cei doi se cunosc foarte bine, probabil de pe vremea când Bãlãeþ era poliþist iar Ciobâlc a comis fapte penale, iar Bãlãeþ are mare încredere în acesta.
Am rugãmintea ca prezenta solicitare sã fie analizatã ºi sã fie dispuse mãsurile legale ce se cuvin fãrã ca, dacã este posibil, în derularea cercetãrilor sã fie implicaþi angajaþi ai Poliþiei municipiului Petroºani ori ai Parchetului de pe lângã Judecãtoria din Petroºani întrucât, în special în ultima vreme, am relatat în cotidianul pe care îl conduc o serie de aspecte negative cu privire la activitatea unor poliþiºti, procurori ºi judecãtori din Petroºani, parte dintre aceºtia fãcând, urmare ºi a articolelor mele, obiectul unor cercetãri interne ori ale DNA Alba Iulia.
Am deci serioase dubii ºi o teamã legitimã cã la nivelul Vãii Jiului ar exista o preocupare
serioasã în privinþa preîntâmpinãrii problemelor ce mi s-ar putea crea urmare a activitãþii pe care o desfãºor.
[…]
Arãt cã, urmare a informaþiilor extrem de grave ce mi s-au adus la cunoºtinþã, am teama
legitimã cã viaþa îmi este pusã în pericol, sunt conºtient de faptul cã respectiva comandã de a fi agresat putea fi transmisã de numitul Bãlãeþ Dumitru ºi altor persoane în afara celei ce mi-a mãrturisit aspectele pe care vi le-am pus la dispoziþie prin prezenta, însã faptul cã administrez o societate comercialã ºi conduc un cotidian local nu îmi permite sã nu mã deplasez atât pe timp de zi cât ºi pe timp de noapte ºi nu îmi permite sã îmi întrerup nici mãcar temporar
activitãþile de zi cu zi. Consider cã existã elemente suficiente în sprijinul dovedirii realitãþii cã viaþa ºi integritatea mea ºi a membrilor familiei mele este pusã în pericol, la fel cum în pericol se aflã locuinþa personalã, cele douã autoturisme pe care le utilizez eu ºi cotidianul pe care îl conduc în acitivitatea de zi cu zi ºi sediul cotidianului, situat pe strada ..., nr. ..., etaj ...,Petroºani.
Anexez la prezenta un numãr de 3 fiºiere audio, 2 reprezentând discuþia telefonicã ºi cea directã cu numitul Ciobâlc, iar cea de-a treia reprezentând înregistrarea intervenþiei telefonice avute de numitul Ciobâlc la Mondo TV ºi Mondo FM.
Am încercat, prin mijloacele care mi-au stat la dispoziþie, sã determin colegii de breaslã sã nu mediatizeze la nivel local ori naþional faptul cã mi-a fost adusã la cunoºtinþã, prin intermediul unei emisiuni transmise live la radio ºi tv, o tentativã de a fi agresat în schimbul unei sume de bani, întrucât sunt conºtient cã acest aspect ar putea dãuna anchetei dvs., dar nu sunt convins cã aceastã informaþie nu va fi propagatã în presa localã, fapt ce ar putea zãdãrnici ancheta.
Stau la dispoziþia organelor de cercetare cu orice alte lãmuriri se va considera cã este nevoie ºi precizez cã toate informaþiile pe care le deþin le-am transcris în prezenta sesizare ºi se aflã în cele trei înregistrãri audio pe care le pun la dispoziþia dvs. Precizez cã am transmis ori urmeazã sã transmit prezenta sesizare la DIICOT Alba Iulia, DIICOT Hunedoara ºi Parchetul de lângã Tribunalul Hunedoara întrucât nu cunosc cu exactitate ce instituþie are compentenþã în soluþionarea acestor aspecte, cã pot fi contactat la telefon ... ºi cã solicit intervenþia urgent a organelor în drept întrucât sunt conºtient cã viaþa îmi este pusã în pericol.

Cu deosebitã consideraþie,
DOCEA CÃTÃLIN
Petroºani,
str. ..., bl. ..., sc. ..., et. ..., ap. ...,
cod ...,
jud. Hunedoara

Pagini: << 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului CUM SA PROCEDAM CA SA ELIMINAM Hotii SI CORUPTII!!!
Mergi la: