back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Cum sa procedam ca sa eliminam hotii si coruptii!!!

Pagini: << 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 >> Sari la pagina:

9am117598

624 mesaje
Postat pe: 29 Iulie 2010, ora 19:37

PANA LA URMA O SA PLECE TOTI DIN TARA, O SA VADA CINE O SA MAI LUCREZE PENTRU EI .

9am209358

9 mesaje
Postat pe: 29 Iulie 2010, ora 22:39

De la: terente, la data 2008-12-17 10:41:59Avem la dispozitie puterea! Suntem multi, noi cetatenii! Trebuie sa ne trezim!
Putem afla relativ usor ce averi ilicite si-au facut politicienii, cel putin cei care au investit in Romania banii furati!

Solutia cea mai simpla:: O organizatie militara cetateneasca la nivel de tara, care sa se ocupe cu rapirea imbuibatilor si a familiilor lor, si prin folosirea de metode foarte normale sa fie judecati de un tribunal ad-hoc, in timp ce "mosiile" lor sunt pustiite prin foc!

Totul sa fie filmat si transmis publicului larg, sa vada ce patesc hotii!

Altfel nu s-ar mai putea, ei sunt atat de multi, si raspanditi ca un cancer...

O astfel de solutie radicala ar fi si rapida si cu rezultate vizibile!

Voi ce solutii ati avea?
Hotul in cap lastat !

Raporteaza abuz de limbaj
9am209364

7 mesaje
Postat pe: 29 Iulie 2010, ora 23:26

In Romania principalul hot este STATUL si slujitorii lui,cetatenii se acomodeaza !

Fosta membra 9am.ro

1257 mesaje
Oras: Buzau

Postat pe: 29 Iulie 2010, ora 23:55

Cu ,,Raid''....

lyly

500 mesaje
Oras: Petrosani

Postat pe: 4 August 2010, ora 09:26

O veste totuºi bunã pentru comunitatea localã: / Judecãtorul penal Valentin Popescu, cel ce trântea dosare pentru o sticlã de Alexandrion ori contra favoruri sexuale, rãmâne la rãcoare

Data publicarii: 08/04/2010 Autor: Cãtãlin DOCEA

www.zvj.ro/node/6027

Curtea de Apel Alba Iulia a programat pentru mâine, 5 august 2010, un nou termen al dosarului penal 603/57/2010, dosar în care judecãtorul Valentin Popescu, zis deja - în unele medii - Vali “Rãcoare”, a fost trimis în judecatã pentru infracþiuni de corupþie.

Soarta lui Popescu - cel care, deºi ar putea scãpa de o parte din capetele de acuzare, va face încã multã “ºcoalã” alãturi de pârnãiaºii de rând - pare a fi cât se poate de clarã. Surse judiciare spun cã, având în vedere mãsurile dure solicitate de la centru împotriva celor ce comit fapte de corupþie din fotolii de angajaþi ai statului, Popescu are ºanse reale sã rãmânã la “facultate” pentru cel puþin trei ani de zile. Deºi încearcã sã-i creeze o imagine de “om care a greºit ºi el puþin”, cei doi apãrãtori angajaþi ai inculpatului sunt convinºi cã doar o clemenþã ieºitã din comun a instanþei de judecatã l-ar putea elibera pe Popescu înainte de termenul preconizat. Apropo de imaginea de “om care a greºit ºi el puþin”, am omis sã vã informãm cã, la termenul anterior al procesului, în 22 iulie a.c., apãrarea a încercat o loviturã de imagine printr-o caracterizare extrem de pozitivã fãcutã în faþa instanþei de o doamnã judecãtor, colegã cu fostul vicepreºedinte al Judecãtoriei Petroºani. Pe lângã faptul cã l-a prezentat pe Popescu, cel ce trântea dosare pentru o sticlã de Alexandrion, musai cu multe stele, ori contra favoruri sexuale, doamna judecãtor a arãtat în faþa instanþei cã nu a cunoscut aspecte mai puþin morale, cu atât mai puþin penale, ale activitãþii judelui încarcerat.

Ba chiar, spunea doamna judecãtor Elena Ecaterina Pîrvu, cãci despre dumneaei este vorba, a aflat de îndeletnicirile judecãtorului (apucãturi penale ºi, aºa cum am arãtat, pur sexuale) din presa localã.

Nu avem idee cât de mult va cântãri caracterizarea doamnei judecãtor în faþa instanþei. Omeneºte vorbind, nimeni nu-ºi doreºte ca un individ sã sufere, dincolo de gratii, chiar dacã - în nemernicia lui - a produs la rândul sãu înzecit mai multã suferinþã. În viaþa realã însã, viaþã care bate filmul ºi se colcãie în penal, puþini ar fi cei încântaþi sã afle cã au pierdut un proces, pe care-l credeau câºtigat din start, pentru cã un judecãtor penal, cu apucãturi de cea mai joasã speþã, s-a tãvãlit prin camerele insalubre ale unei cabane rãu famate cu partea adversã, o conlocuitoare minoritarã dispusã la un numãr magistral în interes personal. N-avem treabã pe unde ºi-a vârât-o domnul judecãtor. N-am înþeles însã de ce ºi-a ºters-o, satisfãcut, de obrazul justiþiei...

lyly

500 mesaje

Postat pe: 7 August 2010, ora 14:07

In luna iulie 2010 am trimis la Curtea Europeana a Drepturilor Omului ultimul document legal in cazul Mihalcea, decizia penala nr. 234 pronuntata in dosarul penal nr. 606/57/2009 la data de 25-01-2010, acesta fiind al treilea dosar intocmit de Curtea de Apel Alba Iulia, ca urmare a plangerilor mele adresate Ministrului de interne si DIICOT, prin care am sesizat fapte de coruptie savarsite de mai multi lucratori de politie de la Politia Petrosani, in cazul Mihalcea.
Redactarea deciziei a durat 5 luni si 3 saptamani.
Pentru a intra in posesia ei, am solicitat ICCJ , in scris si prin intermediul postei electronice, in fiecare luna, sa-mi fie comunicata si de fiecare data mi se raspundea ca e in curs de redactare.
In data de 29 iunie 2010, am trimis, prin intermediul postei electronice, o petitie Inspectiei Judiciare a CSM, prin care am solicitat sa se efectueze demersurile legale necesare pentru a fi redactata si comunicata.
In data de 23-07-2010 am primit, prin posta, decizia penala.
Aceasta decizie mi-a confirmat, inca odata, ca in Romania nu se lupta cu adevarat impotriva coruptiei. Cand un simplu cetatean, fara relatii si bani, sesizeaza acte de coruptie, organele abilitate nu-i acorda atentia cuvenita , oricate dovezi legale ar detine, dimpotriva, este considerat inamic al sistemului.
Raspunsurile date la memorii, petitii si plangeri sunt evazive, batjocoritoare si hilare.
Nu se raspunde la faptele infractionale si de coruptie pe care petitionarul le sesizeaza si se omite cu buna stiinta sa se pronunte asupra probelor legale pe care acesta le administreaza.
Aceste afirmatii se bazeaza pe experientele traite de mine timp de 6 ani, prin hatisurile justitiei si politiei.
Tot ce am relatat in mesajele mele, postate pe mai multe forumuri , este 100% ADEVARAT, dovezile fiind postate pe site-ul ’’aparati drepturile’’, site care apartine d-lui Valter Cojman, luptator impotriva coruptiei si abuzurilor din Romania.

pic6.piczo.com/aparatidreptur...2&vsrc=preview
aparatidrepturile.piczo.com/cazulmihalcea?cr=6
aparatidrepturile.piczo.com/paginadestart?cr=6

Nu am luptat doar impotriva celor trei infractori recidivisti care au atentat, pe strada, la viata mea, a fiului si sotului meu, fara niciun motiv, m-am luptat si cu martorii mincinosi ai liderului grupului infractional, Argeseanu Valeriu Cosmin, si cu sistemul corupt din Romania.
Am fost constienta de faptul ca in Romania nu voi reusi sa scot la lumina adevarul , dar asta nu m-a impiedicat sa continui lupta pentru adevar si dreptate.
Am dorit sa ajunga cazul Mihalcea la Curtea Europeana a Drepturilor Omului in speranta ca pe acest pamant exista o institutie care pretuieste si respecta adevarul si dreptatea.
Consider ca este unicul for ce mai poate contribui la aflarea adevarului si gasirea dreptatii.
Sunt o persoana luptatoare, dreapta si nu cedez , niciodata, in fata minciunii, hotiei si a nedreptatilor.
Cu Dumnezeu in suflet si in minte am luptat cinstit si legal, sacrificandu-mi sanatatea si viata pentru fericirea si libertatea unicului meu copil.
Nu regret nimic din ce-am facut si sunt gata oricand sa o iau iar de la capat daca cineva ar mai indrazni sa faca vreo nedreptate mie sau familiei mele.

Postez motivele de recurs formulate de subsemnata, Mihalcea Catalina si sotul meu, Mihalcea Olavi, impotriva sentintei penale nr. 122 din 13 octombrie 2009, pronuntata in dosarul penal nr. 606/57/2009 de Curtea de Apel Alba Iulia.

Înalta Curte de Casatie ºi Justitie

Sectia penalã Dosar 606/57/2009 Termen 25-01-2010

Domnule Presedinte,

Subsemnatii, Mihalcea Olavi si Mihalcea Cãtãlina, domiciliati în Petroºani, str. Aviatorilor, bloc. 66, ap. 25, cod. 332110, judetul Hunedoara, în temeiul art. 385, indice 10, alin. (2) Cod procedurã penala, formulãm si depunem, în termen legal,

MOTIVELE
recursului declarat la data de 22 octombrie 2009, impotriva Sentintei penale nr. 122, pronuntata în dosarul nr. 606/57/2009, la 13 octombrie 2009, de cãtre Curtea de Apel Alba Iulia. Solicitãm ca prin solutia ce o veti pronunta, sã dispuneti casarea în întregime a sentintei ºi rejudecarea spetei.
Temei legal: art. 385, indice 9, alin. (1) pct. 10, ºi art. 385, indice 15, alin. (2), lit. c), Cod procedurã penalã.
ÎN FAPT,
instanta Curtii de Apel Alba Iulia, nu se pronuntã asupra aspectului cã reclamatia subsemnatilor din data de 12-12-2004 a fost formulatã în sensul prevederilor art. 222 Cod procedurã penalã;

- instanta Curtii de Apel Alba Iulia, nu retine aspectul cu privire la faptul cã incidentul din seara de 11 decembrie 2004, orele 20:30, petrecut în public, ne-a produs vãtãmãri grave, iar agresorul aflat sub influenta consumului de alcool a avut complici, fapte ce îl obligau profesional pe subcomisarul de politie, Todor Vasile, sã dispunã consemnarea într-un proces-verbal a plângerii orale pe care subsemnatii am facut-o în 11-12-2004, în sediul Politiei Petroºani, între orele 22:00 ºi 22:30, în sensul prevederilor art. 222, alin. (4) Cod procedurã penalã.

- instanta Curtii de Apel Alba Iulia nu retine cã subcomisarul Todor Vasile era în postul de ofiter de serviciu la Politia Municipiului Petroºani la data desfãºurãrii evenimentului ºi nu a dispus efectuarea primelor cercetãri în vederea strângerii datelor, informatiilor ºi probelor în speþã, în sensul prevederilor art. 224 alin. (1) Cod. procedurã penalã.
Motivarea politistului a fost cã: ,,nu am hârtie de scris”;

- instanta de fond nu retine cã, în pofida existentei a mai multor indicii temeinice privind sãvârºirea unei infractiuni de cãtre un agresor recidivist ºi aflat sub influenta consumului de bãuturi alcoolice, subcomisarul Todor Vasile a încãlcat cu bunã ºtiintã prevederile art. 63 alin. (1) Cod procedurã penalã;

-în acest sens facem precizarea cã, aprecierea ºi constatarea instantei Curtii de Apel cu privire la faptul cã activitatea politiºtilor reclamaþi ar fi fost desfaºuratã în limitele prerogativelor conferite de lege, este neîntemeiatã, subiectivã ºi chiar abuzivã deoarece instanta nu a luat în considerare prevederile art. 224 alin. (1) Cod procedurã penalã;

-având în vedere data depunerii plângerii la Politia Municipiului Petroºani de cãtre subsemnatii ºi data primei audieri în cauzã a subsemnatilor, apare ca inadmisibil, ilegal ºi netemeinic faptul cã instanta Curtii de Apel apreciazã ca fiind corectã (care respectã LEGEA) ºi legalã (conformã LEGII), activitatea ºi contributia în actul de cercetare a celor doi politiºti reclamati . Temei legal: art. 19, alin. (3) Cod penal;

-este abuzivã ºi subiectivã conexarea faptului cã, au fost condamnaþi fiul nostru ºi agresorul, cu atribuirea unui rol determinant a faptului cã cei doi politiºti reclamati ar fi efectuat, în mod corespunzãtor atributiilor de serviciu, actele de cercetare penalã doar prin întocmirea unor dosare penale (1014/P/2004, 69315/2004, 210602/2005);

- instanta Curtii de Apel Alba Iulia nu constatã cã, aflat în exercitiul atributiilor sale de serviciu, subcomisarul Todor Vasile prin inactiunea cu bunã ºtiintã ne cauzeazã o vãtãmare a intereselor legale ale subsemnatilor, în sensul prevederilor art. 246 Cod penal;
- este ilegalã ºi abuzivã constatarea din dispozitivul Sentintei penale nr. 122 din 13-10-2009 cu privire la faptul cã ar exista în cauzã ,,o dorintã legitimã”, a subsemnatilor, de a fi traºi la rãspundere penalã cei doi politiºti pentru incidentul în care a fost implicat fiul nostru. Mai mult decât atât, constatarea nici nu este argumentatã în fapt;

- Este netemeinicã constatarea cu privire la faptul cã, subsemnatii ne-am plâns ,,numai pentru infractiunea de abuz în serviciu contra intereselor persoanelor prevãzutã de art. 246 Cod. Penal”.

-instanta Curtii de Apel Alba Iulia nu se pronuntã nici cu privire la obligativitatea strângerii probelor necesare pentru aflarea adevãrului ºi pentru lãmurirea cauzei sub toate aspectele în scopul unei juste solutionãri, având în vedere cã subcomisarul Todor Vasile nu a dispus nici minima mãsurã de a constata cã, agresorul era sub influenta bãuturilor alcoolice. Temei legal: art. 202 alin. (1), art 202 alin. (4) Cod. procedurã penalã.
FOAIE DE OBSERVAÞIE CLINICÃ GENERALÃ din 11-12-2004 aflatã la dosar.
- în dispozitivul sentintei, instanta nu se pronuntã sub nicio formã sau mod, cu privire la refuzul subcomisarului Todor Vasile de a da curs solicitãrilor telefonice ale unor martori de a trimite un echipaj de politie la locul incidentului, având în vedere cã se afla la comanda Politiei Municipiului Petroºani - în serviciu, la post, iar faptele se petreceau în public;

-lipsa unui proces-verbal încheiat ca urmare a comiterii unei agresiuni, de cãtre un grup de persoane, la locul faptei la acea datã ºi orã cât ºi lipsa consemnãrii plângerii orale între orele 22:00 ºi 22:30 ale subsemnatilor, nu au fost constatate ºi nici retinute în dispozitivul sentintei;

-învederãm ºi faptul cã susnumitul subcomisar Todor Vasile cu bunã ºtiintã a minimalizat ºi a apreciat în mod subiectiv gravitatea evenimentului cât ºi consecintele acestuia, fapt neretinut în constatarea instantei de fond;

-instanta Curtii de Apel nu se pronuntã asupra inadvertentelor, relevabile în argumentarea cu privire la modul defectuos în care au procedat cei doi politiºti reclamati, respectiv, subcomisar de politie, Todor Vasile, ºi agent principal de politie, Balint Ernest, la întocmirea actelor de cercetare penalã, în spetã (date, fapte, elemente privind starea de fapt ºi împrejurãrile în care s-au petrecut faptele), ce se constituie ca argumente ale existentei elementelor constitutive ale comiterii infractiunii de abuz în serviciu;

-din data de 11 decembrie 2004, imediat dupã incident, când de fapt ºi de drept am sesizat verbal (oral) ºi în scris cã suntem victimele unui grup de trei agresori, am fost audiati abia dupã trecerea a 17 zile, în 28 decembrie, (fiul ºi tatãl, Mihalcea Andrei Iulian ºi Mihalcea Olavi). Subsemnata, Mihalcea Cãtãlina, am fost audiatã dupã trecerea a 23 de zile, la 03-01-2005. În aceastã perioadã, complicii agresorului Argeºeanu, respectiv, numitii Geonea Gheorghitã Robert ºi Geonea Laurentiu Daniel au fost transformati în martori, ca urmare a audierii acestora din urmã de cãtre agentul principal de politie judiciarã, Ernest Balint. Fãrã nicio confruntare între pãrti, complicii primesc calitatea de martori, iar subsemnatii calitatea de agresori. Facem urmãtoarele precizãri în acest sens: în 17 decembrie 2004 este înregistrat la Politia Municipilui Petroºani denuntul verbal al lui Popan Ioan - socrul lui Argeºeanu Valeriu Cosmin - (agresorul), care la data desfãºurãrii evenimentului era internat în Spitalul Petroºani. Tot în 17 decembrie 2004 - agresorul este consultat de cãtre medicul legist ºi primeºte un certificat medico-legal în acest sens. Tot în 17 decembrie se desfãºoarã ºi audierea lui Popan Ioan - (socrul agresorului) în calitate de martor, declaratia acestuia fiind subiectivã ºi irelevantã, el nefiind la locul incidentului. În concluzie, lipsa confruntãrii între pãrti (agresori, victime), fãrã o cercetare legalã, obiectivã ºi profesionalã, se constitue ca elemente definitorii ale îndeplinirii în mod defectuos a unui act, care ne-a provocat o vãtãmare a intereselor legale, au indus instanta în eroare ºi au determinat vicierea actului de justitie.

-invocarea cu privire la faptul cã, solutiile date de cãtre procurori sunt în acord cu actele premergãtoare efectuate, este nefondatã ºi abuzivã;

- cu toate cã, la data cercetãrilor efectuate de cãtre cei doi politiºti, existau indicii temeinice cu privire la numãrul supraapreciat de zile de îngrijiri medicale acordate numitului Argeºeanu Valeriu Cosmin, fapt pe care l-am sesizat verbal, susnumitii au refuzat o expertizare în acest sens, expertizare ce urma sã fie efectuatã de cãtre Intitutul National de Medicinã Legalã - un fapt relevant, privind favorizarea infractorilor, îl constitue desfãºurarea unui mare numãr de activitãti într-o singurã zi, 17 decembrie 2004:

1. socrul agresorului - numitul Popan Ioan face denunt verbal (oral) ºi se întocmeºte cu aceastã ocazie un proces verbal - conform legii - ;

2. susnumitul Popan Ioan - fiind audiat redacteazã o declaratie de martor - cu toate cã la data ºi ora desfãºurãrii evenimentului, 11 decembrie 2004, orele 20:30, se afla internat în Spitalul Municipal Petroºani;

3. agresorul Argeºeanu Valeriu Cosmin este consultat în Spitalul Municipiului Petroºani de cãtre medicul legist, dr. Jula Valeriu;

4. se elibereazã certificatul medico-legal nr. 212212/BII/17-12-2004;

5. Politia Municipiului Petroºani redacteazã ºi expediazã adresa nr. 63.401/2004, prin care solicitã Serviciului Judetean de Medicinã Legalã - Hunedoara, avizarea certificatului medico-legal, nr. 212212/BII/17-12-2004.

-în ziua de 22-12-2004 orele 13:00, numitul Argeºeanu Valeriu Cosmin se externeazã (dupã 10 zile efectiv de spitalizare) concluzia medicului-legist Jula Valeriu fiind fãrã echivoc: leziuni produse prin lovire ,, cu ºi de un corp dur”

-prin avizul (ilegal) al Serviciului Judetean de Medicinã Legalã - Hunedoara (nr. 598566/B din 23-12-2004), se schimbã concluzia medicului - legist în sensul cã ,,leziunea s-a produs prin lovire activã directã cu un corp dur”. În concluzie, cei doi politiºti reclamati ne refuzã o cerere de avizare cãtre Institutul National de Medicinã Legalã, în timp ce se folosesc - în mod cu totul subiectiv, neprofesional, ilegal ºi suspicios, de o avizare a unui Serviciu Judetean de Medicinã Legalã;

-pe baza acestor ,,operatiuni politieneºti” originale ,,se obtine” învinuirea fiului nostru, Mihalcea Andrei Iulian, avizul (ilegal) al Serviciului Judetean de Medicinã Legalã - Hunedoara, nr. 598566/B/23-12-2004, constituind actul care a stat la baza condamnãrii infractiunii de tentativã de omor calificat, de cãtre susnumitul;

- instanta Curtii de Apel nu constatã ºi nici nu retine, cã cei doi politiºti reclamati au consemnat declaratiile martorilor (pentru subsemnatii) în mod trunchiat ºi pãrtinitor.

PE FOND,
în concluzie Instata Curtii de Apel Alba Iulia, nu s-a pronuntat asupra unor fapte retinute în sarcina intimatilor prin actul de sesizare (sau s-a pronuntat nefondat), nu s-a pronuntat asupra unor probe ºi nici cu privire asupra unor cereri esentiale, de naturã sã influenteze în mod substantial solutia procesului.
Temei legal: art. 385, indice 9, aliniatul (1), pct. 10, din Codul de procedurã penalã.

Solicitãm Onoratei Instante a Înaltei Curti de Casatie ºi Justitie, admiterea recursului ºi a motivelor de recurs aºa cum au fost formulate de cãtre subsemnatii petenti, Mihalcea Olavi ºi Mihalcea Cãtãlina, casarea în totalitate a hotãrârii datã prin Sentinta penalã nr. 122 din 13 octombrie 2009, în dosarul nr. 606/57/2009, iar în urma administrãrii probelor, sã dispuneti rejudecarea cauzei de cãtre instanta de fond.

Temei legal prevederile art. 385 indice 15 alin. (2) litera c ) din Codul de procedurã penalã.

11-01-2010

MIHALCEA OLAVI

MIHALCEA CÃTÃLINA

lyly

500 mesaje

Postat pe: 7 August 2010, ora 14:07

Postez decizia penala nr. 234 din 25 ianuarie 2010, pronuntata in dosarul penal nr. 606/57/2009 de Inalta Curte de Casatie si Justitie.

Decizia nr. 234 Dosar nr. 606/57/2009

Sedinta publica din 25 ianuarie 2010

Complet din :
Alixandri Vasile- Presedinte
Livia Doina Stanciu- Judecator
Ana- Hermina Iancu- Judecator
Magistrat asistent: Silvia Iancu

Ministerul Public - Parchetul de pe langa Curtea de Casatie si Justitie a fost reprezentat de procuror Stefania Stan.

S-au luat in examinare recursurile declarate de petitionarii Mihalcea Olavi si Mihalcea Catalina impotriva sentintei penale nr. 122 din 13 octombrie 2009 a Curtii de Apel Alba Iulia- Sectia Penala.

S-a prezentat recurentul petitionar Mihalcea Olavi . Au lipsit recurenta petitionara Mihalcea Catalina, precum si intimatii Todor Vasile si Ernest Balint. Procedura de citare a fost legal indeplinita.

Magistratul asistent a invederat Inaltei Curti de Casati ca recurentii petitionari au depus la dosar, prin registratura, un memoriu cu motivele de recurs (filele 8-12 dosar instanta).
La solicitarea Inaltei Curti, recurentul petitionar a aratat ca ambele recursuri au fost declarate in termenul prevazut de lege.

Reprezentantul parchetului a aratat ca, in opinia sa, ambele recursuri au fost declarate in termenul prevazut de lege. Inalta Curte, constatand ca nu mai sunt alte chestiuni prealabile, in temeiul art. 385, ind. 13 alin 1 C. pr. pen., a acordat cuvantul la dezbateri.

Recurentul petitionar a solicitat, casarea hotararii atacate si, pe fond, trimiterea cauzei in vederea efectuarii de cercetari fata de intimati sub aspectul faptelor sesizate in plangerea initiala.

Reprezentantul parchetului a solicitat respingerea recursurilor declarate de petitionari ca nefondate si mentinerea ca fiind legala si temeinic motivata a hotararii atacate, precum si a rezolutiei de neincepere a urmaririi penale dispusa in cauza.

CURTEA

Asupra recursurilor penale de fata constata: Prin sentinta penala nr. 122 din 13 octombrie 2009 pronuntata de de Curtea de Apel Alba Iulia, in dosarul nr. 606/57/2009, a fost respinsa, ca nefondata, plangerea formulate de petentii MIHALCEA OLAVI si MIHALCEA CATALINA impotriva rezolutiei nr. 220/P/ 2008 din 7.04.2009 a Parchetului de pe lang[ Curtea de Apel Alba Iulia din 30.04.2009, emisa in lucrarea nr. 393/II/2/2009, prin care se dispusese neinceperea urmaririi penale fata de intimatii Tudor Vasile si Ernest Balint.

Pentru a pronunta aceasta hotarare, prima instanta a retinut ca prin rezolutia din 7.04.2009 a Parchetului de pe langa Curtea de Apel Alba Iulia emisa in dosarul nr. 220/P/2008, s-a dispus neinceperea urmaririi penale fata de faptuitorii Tudor Vasile si Ernest Balint, cercetati sub aspectul infractiunii prevazute de art. 246 Cod penal, pe motiv ca, in calitatea lor de lucratori de politie si-au indeplinit corespunzator atributiile de serviciu in cadrul anchetei penale desfasurate in legatura cu incidentul petrecut la data de 11.12.2004, intre Argeseanu Valeriu Cosmin si fiul persoanelor vatamate , Mihalcea Andrei Iulian.

Solutia de neurmarire penala a fost adoptata pe temeiul dispozitiilor art. 10. lit. d) din Codul de procedura penala, constatandu-se ca nu exista elemente in raport de care sa se concluzioneze ca lucratorii de politie ar fi incercat influentarea anchetei sau a persoanelor audiate in cauza.

Rezolutia din 7.04.2009 a procurorului de caz a fost atacata cu plangere la procurorul general al Parchetului de pe langa Curtea de Apel Alba Iulia care a confirmat solutia adoptata in cauza, prin rezolutia din 30.04.2009, in lucrarea nr. 393/II/2/2009.

Nemultumite de solutiile adoptate la nivelul Ministerului Public, la data de 20.05.2009, persoanele vatamate au formulat plangere la instanta Curtii de Apel Alba Iulia, solicitand desfiintarea rezolutiei de neurmarire penala si reluarea cercetarilor fata de intimati, sub aspectul savarsirii infractiunilor prevazute de art. 246, art. 248 si art. 264 Cod penal.

In motivarea plangerii s-a invocat, atat reaua credinta , cat si omisiunea culpabila a lucratorilor de politie in efectuarea actelor de cercetare penala in cauza ce formase obiectul dosarului nr. 1014/P/2004 al Parchetului de pe langa Tribunalul Hunedoara, exercitarea necorespunzatoare a atributiilor de serviciu de urmarire efectuate in cursul anchetei penale, acte si masuri ce ar fi avut de consecinta denaturarea situatiei de fapt si a a vinovatilor celor implicati in incidetul petrecut in 11.12.2004.

Pe baza actelor si lucrarilor din dosarul cauzei, prima instanta a constatat ca rezolutia de neurmarire penala este legala si temeinica, neexistand elemente care sa sustina savarsirea de catre intimate a infractiunii de abuz in serviciu ori a oricarei alte fapte prevazute de legea penala.

S-a retinut de catre instanta ca in cadrul anchetei penale fusesera stranse si analizate probe utile solutionariii cauzei, intimatii actionand in limitele legii si intr-un mod diligent si adecvat intereselor anchetei, avand in vedere ca activitatile desfasurate au condus la indentificarea si pedepsirea celor vinovati.

Impotriva acestei sentinte, in termen legal, au declarat recurs petentii Mihalcea Olavi si Mihalcea Catalina, reinterand sustinerile formulate in fata primei instante referitoare la abuzurile si deficientele din activitatea de cercetare penala realizata de intimati cu ocazia stabilirii faptelor petrecute in incidentul in care au fost implicati.

De asemenea, s-a aratat ca mentinand solutia de neurmarire penala dispusa in cauza de catre procuror, prima instanta nu a analizat elementele de conduita necorespunzatoare invocate in plangerea penala privind pe intimati.

S-a sustinut in esenta ca prin modul defectuos in care au fost conduse si efectuate actele de cercetare penala de catre intimati, drepturile petentilor au fost grav prejudiciate, prin imposibilitatea de a demonstra nevinovatia fiului lor si de a se obtine in justitie condamnarea adevaratilor agresori.

Examinand cauza in raport de motivele invocate, cat si din oficiu, conform dispozitiilor art. 385 ind 6, alin. 3 Cod procedura penala, Inalta Curte de Casatie si Justitie constata ca recursurile sunt nefondate, pentru considerentele ce urmeaza:

Procedurile penale privind violentele exercitate in cadrul incidentului petrecut la data de 11.12.2004, pe raza orasului Petrosani, au fost initiate de catre intimati, lucratori de politie in cadrul IPJ Hunedoara- Politia Municipiului Petrosani.

Dupa efectuarea primelor cercetari, constand in audierea persoanelor implicate in conflict si a celor care putea furniza informatii in legatura cu modul in care s-au petrecut faptele, Politia Municipiului Petrosani a consemnat rezultatul verificarilor preliminare in referatul intocmit la 12-01-2005, cu propunere de declinare a competentei de solutionare a cauzei in favoarea Parchetului de pe langa Tribunalul Hunedoara.

Solutia propusa avea in vedere posibila incadrare juridical a violentelor exercitate in cadrul conflictului in tentativa la infractiunea de omor , agresor prezumat fiind fiul petentilor si victima Argeseanu Valeriu Cosmin.

Ulterior, cauza a fost preluata in instrumentare de Parchetul de pe langa Tribunalul Hunedoara, iar dupa efectuarea urmariririi penale de catre procuror, a fost emis rechizitoriul din 14-04-2005, prin care au fost trimisi in judecata Mihalcea Andrei Iulian si Argeseanu Valeriu Cosmin.

Prin sentinta penala nr. 22/26.01.2006 a Tribunalului Hunedoara, Mihalcea Andrei Iulian a fost condamnat pentru savarsirea infractiunii de tentativa de omor comisa asupra victimei Argeseanu Valeriu Cosmin: la randul sau, Argeseanu Valeriu Cosmin a fost gasit vinovat si condamnat pentru 3 infractiuni de lovire sau alte violente comise asupra petentilor si a fiului lor.
Hotararea de condamnare pronuntata in cauza a ramas definitiva prin decizia nr. 4978 din 24-10-2007 a Inaltei Curti de Casatie.

Prin plangerea penala formulata impotriva intimatilor, petentii au solicitat cercetarea modului in care a decurs ancheta penala privind incidentul in care au fost implicati , sustinand ca intimatii ar fi savarsit o serie de abuzuri si ilegalitati in instrumentarea cauzei, cu consecinte vatamatoare in planul stabilirii situatiei de fapt si indentificarea celor vinovati.

Exercitarea necorespunzatoare a atributiilor de serviciu de catre intimati a fost invocate in raport de intarzierea cu care ar fi intervenit la locul incidentului, de consemnarea unei alte ore decat cea la care avusese loc conflictul in realitate, neluarea masurilor necesare pentru constatarea starii fizice a persoanelor implicate in agresiune, arbitrariul cu care au fost selectate persoanele audiate in calitate de martori, nerespectarea dispozitiilor legale prevazute pentru audierea martorilor ori redactarea trunchiata si partinitoare a declaratiilor, neinformarea asupra calitatii partilor in ancheta si a drepturilor lor procesuale, influentarea unor declaratii, neridicarea si neconservarea obiectului corp delict folosit la savarsirea agresiunii, efectuarea gresita si nelegitima a unor conexari de plangeri si cauze si, in general, caracterul incomplet si superficial al anchetei.

Acuzele aduse intimatilor nu au fost sustinute cu nicio proba sau orice alte elemente de fapt din care sa rezulte interesul particular al intimatilor in instrumentarea intr-un anume fel a cauzei, plangerea penala formulate in caz continand practice viziunea petentilor asupra modului in care ar fi trebuit efectuata cercetarea penala si stabilite prioritatile in activitatea desfasurata.

Activitatea de cercetare penala, incluzand si actele premergatoare, este prevazuta in competenta organelor de cercetare ale politiei judiciare, fiind in atributul acestora indentificarea si planificarea activitatilor menite sa conduca la stabilirea faptelor ce constituie infractiune si a celor responsabili de comiterea lor.

Intreaga activitate desfasurata de organele de cercetare penala este supusa cenzurii procurorului, in cadrul supravegherii exercitate din oficiu, conform dispozitiilor art. 216 si urm. din Codul de procedura penala, fie la cererea persoanei interesate, prin intermediul plangerii prevazute de art. 275 Cod procedura penala.

In cazurile in care are loc sesizarea instantei, activitatea de urmarire penala este verificata de acest organ judiciar, iar solutiile pronuntate sunt la randul lor supuse cailor legale de atac.

Revenind la speta, se constata ca activitatea intimatilor s-a desfasurat doar in faza actelor premergatoare si ca, ulterior acestui moment, procurorul de caz a fost cel care a efectuat urmarirea penala.

Procurorul de caz a apreciat astfel asupra suficientei probatoriului administrat in cursul urmariririi penale , dispunand trimiterea in judecata a persoanelor considerate responsabile de producerea incidentului petrecut la data de 11.12.2004.

In cursul procedurilor judiciare subsecvente sesizarii instantei a fost analizata temeinicia acuzatiilor formulate de parchet si apararile partilor din proces.

Prin hotararea judecatoreasca intrata in puterea lucrurului judecat a fost stabilita vinovatia persoanelor trimise in judecata, fara a se constata existenta vreunor dificiente in activitatea de urmarire penala.

In acest contest, Inalta Curte constata ca nu exista indicii care sa sustina pretinsul comportament abuziv neglijent ori partinitor al intimatilor in efectuarea anchetei penale, urmarirea penala si ulterior cercetarea judecatoareasca confirmand intrutotul rezultatul verificarilor preliminare.

Toate aceste elemente au fost corect retinute si evaluate de prima instanta care prin hotararea pronuntata in cauza a confirmat solutia de neurmarire penala adoptata la nivelul Ministerului Public fata de intimatii Tudor Vasile si Ernest Balint.

In consecinta, in temeiul art. 385 ind. 15 pct. 1 lit.b) Cod procedura penala, Inalta Curte de Casatie si Justitie va respinge, ca nefondate, recursurile declarate in cauza si va dispune obligarea recurentilor petenti Mihalcea Olavi si Mihalcea Catalina la plata cheltuielilor judiciare catre stat, conform art. 192 alin. 2 Cod procedura penala.

PETRU ACESTE MOTIVE
IN NUMELE LEGII
DECIDE:

Obliga petentii petitionari la plata sumelor de catre 100 lei, cu titlu de cheltuieli judiciare catre stat.
DEFINITIVA.
Pronuntata in sedinta publica, azi 25 ianuarie 2010.

Presedinte A. Vasile
Judecator L.D. Stanciu
Judecator A.H. Iancu.
Magistrat asistent S. IANCU

lyly

500 mesaje

Postat pe: 10 August 2010, ora 09:44

In 2007 am postat urmatorul mesaj pe un forum juridic:

’’Nu conteaza ca sanatatea mea fizica (nu mentala ) s-a deteriorat mult, nu conteaza ca pot sa patesc ca dl Tundrea, sa mor cu dreptatea in mana, eu voi lupta in continuare pt. adevarul acestui caz, atat cat Dumnezeu imi va permite.’’

Azi, 10 august 2010, am citit pe site-ul ‘’Lumea justiei ‘’ - Exclusiv: Parchetul General a descoperit adevaratul asasin din Cazul Tundrea! Magistratii care l-au omorat pe Tundrea trebuie sa plateasca!

lumeajustitiei.ro/dezvaluiri/cazuri-celebre/198-aas-rs.html

Magistratii vinovati de moartea d-lui Tundrea trebuie sa plateasca pentru eroarea judiciara pe care au facut-o, sa fie o lectie dura si dreapta pentru toti cei care mai distrug vieti nevinovate.

9am185213

1 mesaj
Postat pe: 10 August 2010, ora 10:51

Arestati sau eliminati din societate.
Intr-un sat sarac din com. Dor Marunt s-a gasit ieri dimineata un om mort, vizibil batut cu capul spart, mana rupta.
Sa vedem daca autoritatile vor gasii cine este vinovat oentru moartea acelui om.
Eu sincer cred ca nu va gasi pe nimeni vinovat. Vinovat este mortul, el si-a spart capul, si-a rup t mana si a murit, in final.

CIPRIOTU

1445 mesaje
Oras: Odorheiul Secuiesc

Postat pe: 11 August 2010, ora 00:47

De la: 9am185213, la data 2010-08-10 10:51:55Arestati sau eliminati din societate.
Intr-un sat sarac din com. Dor Marunt s-a gasit ieri dimineata un om mort, vizibil batut cu capul spart, mana rupta.
Sa vedem daca autoritatile vor gasii cine este vinovat oentru moartea acelui om.
Eu sincer cred ca nu va gasi pe nimeni vinovat. Vinovat este mortul, el si-a spart capul, si-a rup t mana si a murit, in final.

ASA ESTE ,NU A MAI SUPORTAT PE BASEBOC SI S-A AUTO.

9am117598

624 mesaje
Postat pe: 11 August 2010, ora 14:16

SUNT COMPLET DE ACORD CA, NU I-A MIA SUPORTA PE BASESCU SII BOOC , 2 PITICI CARE NE CONDUC , LEA DTA PAINEA SI CUTITU IN MANA , FRAIERII CARE I-AU VOTTA PLUS CA AU FURTA VOTURILE

9am117598

624 mesaje
Postat pe: 11 August 2010, ora 14:22

ieri fiu meu in zi de salar a luta rest de plata 400 ron dupa taieri, e bugetra ! sa traisca ei cu banii astai cand esti tanar si doresti sa fac o fcaulttae sa te realizezi, afirmi, RUSINEEEELOR, CE SA FACA UN TANATR CU ACESTI BANI, NU II AJUNG SA PALTESCA CARDURILE LA BNACA

lyly

500 mesaje

Postat pe: 21 August 2010, ora 18:49

’’Vali “Rãcoare” Popescu, judecãtorul penal, mai are de aºteptat câteva zile pentru a-ºi afla sentinþa
DATA PUBLICARII:

08/20/2010
AUTOR:
Cãtãlin DOCEA

www.zvj.ro/node/6150

La Curtea de Apel Alba Iulia, dosarul în care judecãtorul Valentin Popescu, vicepreºedinte (suspendat) al Judecãtoriei Petroºani, a fost trimis în faþa instanþei pentru infracþiuni de corupþie se apropie de final.
Ieri, la penultimul termen al procesului, reprezentantul DNA a solicitat instanþei condamnarea lui Valentin Popescu pentru comiterea infracþiunilor pentru care a fost trimis în judecatã, cerând totodatã ca pedeapsa sã fie una privativã de libertate. De cealaltã parte, apãrãtorii inculpatului au solicitat achitarea acestuia pentru toate faptele ºi, în subsidiar, dacã instanþa va considera cã e cazul, o pedepsã cu suspendare, fãrã executare. S-au depus concluzii scrise.
Atunci când i s-a dat ultimul cuvânt, judecãtorul Popescu a solicitat instanþei ca, dacã va fi gãsit vinovat, sã primeascã pedeapsã cu suspendare, neprivativã de libertate. Instanþa a mai acordat un termen, sentinþa urmând a fi pronunþatã în ºedinþã publicã sãptãmâna viitoare, joi, 26 august 2010. Vom reveni.’’

Merita acest judecator sa fie achitat pentru faptele de coruptie comise ?
Eu consider ca merita sa fie inchis pentru a vedea si simti ce inseamna viata din inchisoare.
A sosit timpul ca si oamenii legii, care comit infractiuni si fapte de coruptie, sa fie pedepsiti.
Din cauza coruptiei din justitie si politie, eu si familia mea am trait 6 ani de cosmar.
Durerile si suferintele la care am fost supusa, timp de 6 ani, isi spun cuvantul acum.
In loc sa imi tratez bolile, a trebuit sa platesc zeci de milioane de lei cheltuieli judiciare, sute de milioane de lei avocatilor pe care i-am angajat sa apere drepturile mele si familiei mele si zeci de milioane de lei pe ’’plimbarile’’ pe care le-am facut la Deva, Alba Iulia si Bucuresti, unde ’’s-au cercetat si judecat’’ dosarele cazului Mihalcea.
Daca viata mea ia sfarsit, va raspunde vreun magistrat pentru raul pe care l-a facut mie si familiei mele?
Ma rog lui Dumnezeu sa nu am parte de soarta d-lui Tundrea.
Ma doare nespus de mult ca in Romania nu am reusit sa gasesc dreptatea pentru care am luptat 6 ani . Adevarul cazului Mihalcea am reusit sa-l scot la lumina, dar oamenii legii l-au tinut ascuns pentru a nu fi trase la raspundere persoanele care au masluit nenumarate documente.
Sunt sigura ca CEDO nu va trata cu indiferenta si nepasare documentele legale care atesta ca noi, familia Mihalcea, am spus intodeauna adevarul.

lyly

500 mesaje

Postat pe: 26 August 2010, ora 20:56

Ultima orã.
Judecãtorul Popescu - 3 ani ºi ºase luni cu executare
Data publicarii: 08/26/2010

www.zvj.ro/node/6191

Prin sentinþa pronunþatã în ºedinþã publicã, Curtea de Apel Alba Iulia a hotãrât urmãtoarele:

- Condamnarea inculpatului Popescu Valentin la urmãtoarele pedepse: 2 ani închisoare pentru sãvârºirea infracþiunii de încheiere de tranzacþii financiare incompatibile cu funcþia avutã, 2 ani închisoare pentru sãvârºirea infracþiunii de trafic de influenþã, 3 ani închisoare ºi interzicerea unor drepturi pentru sãvârºirea infracþiunii de luare de mitã, 2 ani închisoare pentru sãvârºirea infracþiunii de cumpãrare de influenþã, 3 ani închisoare pentru sãvârºirea infracþiunii de abuz în serviciu, 6 luni închisoare pentru sãvârºirea infracþiunii de fals în înscrisuri sub semnãturã privatã.

- Contopirea pedepselor aplicate în pedeapsa cea mai grea de 3 ani închisoare ºi 2 ani interzicerea unor drepturi, pe care o sporeºte cu 6 luni închisoare urmând ca în final inculpatul sã execute pedeapsa de 3 ani ºi 6 luni închisoare ºi pedeapsa complementarã a interzicerii pe o perioadã de 2 ani dupã executarea pedepsei principale a urmãtoarelor drepturi: dreptul de a alege si de a fi ales în autoritãþile publice, dreptul de a ocupa o funcþie implicând exerciþiul autoritãþii de stat, dreptul de a ocupa o funcþie sau de a exercita o profesie ori de a desfãºura o activitate, de natura aceleia de care s-a folosit condamnatul pentru sãvârºirea infracþiunii.

Mai multe amãnunte în ediþia de vineri, 27 august 2010, a cotidianului nostru.

9am148844

32 mesaje
Postat pe: 27 August 2010, ora 21:38

sunt de parere ca si toata lumea!
hotii sa fie pedepsiti!
buna intrebare ...... CU CINE INCEPEM?
are oare romania un sistem judiciar si fiscal pus la punct prin care sa se impuna legea si sa fie respectata?
poate oare sa spuna vreodata de ce si pe ce am fost vanduti europei?????
sa dea dumnezeu sa gresesc......dar nu cred!!
am ajuns la atata deznadejde incat orice comentariu am face nimic nu e de folos!
sunt un optimist ,sunt un luptator,sunt unul din oamenii care a respectat legea ,buna credinta (care nu o voi pierde),,...INSA NU MI-A FOLOSIT LA NIMIC!!!!
desi ca omenire suntem avansati ,in romania trebuie sa se intample ori un razboi civil unde nimic sa nu aiba limite!!
tot ce inseamna politic trebuie arsi!
politicienii din romania chiar de ar vrea sa dea inapoi ce au luat sau sa schimbe soarta romaniei in bine nu mai pot sa o faca!
au vandut integritatea si tot ce avea romania doar pentru a se imbogatii inaltii politici!
au acceptat tot felul de compromisuri europene, ne-au indopat ca asa e democratia si au vandut tara!
cum se poate romania sa nu aiba industrie???
oameni buni ganditi-va :cate combinate are romania si cate mai functioneaza????
unde este acea privatizare in masa cu retehnologizare si creere de locuri de munca???
intoate domeniile au vandut si cumparatorii ce au facut oameni buni ?-------au retehnologizat?????-----au creat locuri de munca????-------au imbunatatit cu ceva nivelul de trai????----NUUUUUU!
ei au fost trimisi sa distruga CONCURENTA pe piata europeana si mondiala!
romania era puternica dar din pacate cu conducatori fara minte care sau multumit cu acele fonduri unde si-au tras partea, sau multumit cu bonusurile luate din vanzari si facilitatile de care se bucura familiile lor in strainatate!
este inadmisibil si strigator la cer sa vezi cum lumea pleaca de acasa ,cum lumea se sinucide din cauza problemelor(au datorii,au ramas fara munca samd) iar politicienii si copii lor isi fac parada la masini case si nu mai stiu ce!! ROMANIAAAAAAA DESTEAPTA-TE!!!!!!!!!!

9am117598

624 mesaje
Postat pe: 28 August 2010, ora 16:40

e adevarat ! NUMAI LEGILE F BINE PUSE ;LA [UNCT SI RESPECTATAE .A SA O COM DUCE SI NOI BINE, ALTFEL NE IGROAPA DE VII
AM INTREBAT IN ITALIA UN AMIC

CIPRIOTU

1445 mesaje

Postat pe: 28 August 2010, ora 18:43

De la: lyly, la data 2010-08-04 09:26:23O veste totuºi bunã pentru comunitatea localã: / Judecãtorul penal Valentin Popescu, cel ce trântea dosare pentru o sticlã de Alexandrion ori contra favoruri sexuale, rãmâne la rãcoare

Data publicarii: 08/04/2010 Autor: Cãtãlin DOCEA

www.zvj.ro/node/6027

Curtea de Apel Alba Iulia a programat pentru mâine, 5 august 2010, un nou termen al dosarului penal 603/57/2010, dosar în care judecãtorul Valentin Popescu, zis deja - în unele medii - Vali “Rãcoare”, a fost trimis în judecatã pentru infracþiuni de corupþie.

Soarta lui Popescu - cel care, deºi ar putea scãpa de o parte din capetele de acuzare, va face încã multã “ºcoalã” alãturi de pârnãiaºii de rând - pare a fi cât se poate de clarã. Surse judiciare spun cã, având în vedere mãsurile dure solicitate de la centru împotriva celor ce comit fapte de corupþie din fotolii de angajaþi ai statului, Popescu are ºanse reale sã rãmânã la “facultate” pentru cel puþin trei ani de zile. Deºi încearcã sã-i creeze o imagine de “om care a greºit ºi el puþin”, cei doi apãrãtori angajaþi ai inculpatului sunt convinºi cã doar o clemenþã ieºitã din comun a instanþei de judecatã l-ar putea elibera pe Popescu înainte de termenul preconizat. Apropo de imaginea de “om care a greºit ºi el puþin”, am omis sã vã informãm cã, la termenul anterior al procesului, în 22 iulie a.c., apãrarea a încercat o loviturã de imagine printr-o caracterizare extrem de pozitivã fãcutã în faþa instanþei de o doamnã judecãtor, colegã cu fostul vicepreºedinte al Judecãtoriei Petroºani. Pe lângã faptul cã l-a prezentat pe Popescu, cel ce trântea dosare pentru o sticlã de Alexandrion, musai cu multe stele, ori contra favoruri sexuale, doamna judecãtor a arãtat în faþa instanþei cã nu a cunoscut aspecte mai puþin morale, cu atât mai puþin penale, ale activitãþii judelui încarcerat.

Ba chiar, spunea doamna judecãtor Elena Ecaterina Pîrvu, cãci despre dumneaei este vorba, a aflat de îndeletnicirile judecãtorului (apucãturi penale ºi, aºa cum am arãtat, pur sexuale) din presa localã.

Nu avem idee cât de mult va cântãri caracterizarea doamnei judecãtor în faþa instanþei. Omeneºte vorbind, nimeni nu-ºi doreºte ca un individ sã sufere, dincolo de gratii, chiar dacã - în nemernicia lui - a produs la rândul sãu înzecit mai multã suferinþã. În viaþa realã însã, viaþã care bate filmul ºi se colcãie în penal, puþini ar fi cei încântaþi sã afle cã au pierdut un proces, pe care-l credeau câºtigat din start, pentru cã un judecãtor penal, cu apucãturi de cea mai joasã speþã, s-a tãvãlit prin camerele insalubre ale unei cabane rãu famate cu partea adversã, o conlocuitoare minoritarã dispusã la un numãr magistral în interes personal. N-avem treabã pe unde ºi-a vârât-o domnul judecãtor. N-am înþeles însã de ce ºi-a ºters-o, satisfãcut, de obrazul justiþiei...

SA IASA DE ACOLO CAND L-O SCOATE TATA-L MEU DE MANA

CIPRIOTU

1445 mesaje

Postat pe: 28 August 2010, ora 18:54

De la: 9am148844, la data 2010-08-27 21:38:46sunt de parere ca si toata lumea!
hotii sa fie pedepsiti!
buna intrebare ...... CU CINE INCEPEM?
are oare romania un sistem judiciar si fiscal pus la punct prin care sa se impuna legea si sa fie respectata?
poate oare sa spuna vreodata de ce si pe ce am fost vanduti europei?????
sa dea dumnezeu sa gresesc......dar nu cred!!
am ajuns la atata deznadejde incat orice comentariu am face nimic nu e de folos!
sunt un optimist ,sunt un luptator,sunt unul din oamenii care a respectat legea ,buna credinta (care nu o voi pierde),,...INSA NU MI-A FOLOSIT LA NIMIC!!!!
desi ca omenire suntem avansati ,in romania trebuie sa se intample ori un razboi civil unde nimic sa nu aiba limite!!
tot ce inseamna politic trebuie arsi!
politicienii din romania chiar de ar vrea sa dea inapoi ce au luat sau sa schimbe soarta romaniei in bine nu mai pot sa o faca!
au vandut integritatea si tot ce avea romania doar pentru a se imbogatii inaltii politici!
au acceptat tot felul de compromisuri europene, ne-au indopat ca asa e democratia si au vandut tara!
cum se poate romania sa nu aiba industrie???
oameni buni ganditi-va :cate combinate are romania si cate mai functioneaza????
unde este acea privatizare in masa cu retehnologizare si creere de locuri de munca???
intoate domeniile au vandut si cumparatorii ce au facut oameni buni ?-------au retehnologizat?????-----au creat locuri de munca????-------au imbunatatit cu ceva nivelul de trai????----NUUUUUU!
ei au fost trimisi sa distruga CONCURENTA pe piata europeana si mondiala!
romania era puternica dar din pacate cu conducatori fara minte care sau multumit cu acele fonduri unde si-au tras partea, sau multumit cu bonusurile luate din vanzari si facilitatile de care se bucura familiile lor in strainatate!
este inadmisibil si strigator la cer sa vezi cum lumea pleaca de acasa ,cum lumea se sinucide din cauza problemelor(au datorii,au ramas fara munca samd) iar politicienii si copii lor isi fac parada la masini case si nu mai stiu ce!! ROMANIAAAAAAA DESTEAPTA-TE!!!!!!!!!!
[/quote

CU CEI CARE AU FAVORIZAT,SUPRAVEGHEAT SI CREEAT LEGI PENTRU A SE STRECURA SI APARA DE POPOR ,CEI CARE AU TRECUT PRIN SFERELE DE CONDUCERE ALE ROMANIEI DUPA DEC 1989 SI IN LOC SA SERVEASCA TARA SI POPORUL ,SA-I ADUCA PROSPERITATE,PRIN CONSTRUIREA DE FABRICI,SAU MAI BINE ZIS PRIN RETEHNOLOGIZAREA CELOR PE CARE LE AVEAM SI PRODUCEAU PENTRU POPOR SI PENTRU EXPORT,NU CUM AU FACUT EI ,LE-AU DEMOLAT SI INCASAT BANII SI AU LASAT POPORUL SA MOARA DE FOAME,FRIG SI BOLI. ,BINENTELES CA NU TOTI DAR APROXIMATIV 90%

DanubianKnight

746 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 29 August 2010, ora 18:24

Sa-i deportam in locul despre care se face vorbire mai jos:

Este in interesul nostru, al tuturor romanilor, fie ca traim in Romania sau in strainatate, ca tara si civilizatia noastra sa devina mai bine cunoscute in plan mondial, pentru ca astfel nu vom mai fi confundati cu altii, nu se va mai crede ca suntem cu totii o natie de cersetori si de hoti, si cand vom reusi sa inlocuim dispretul cu respect, fiecare dintre noi nu va avea decat de castigat. Asta au facut si alte natii, dispretuite in trecut, precum evreii, polonezii si irlandezii. Iar pentru promovarea in lume a propriei culturi orice mijloc, oricat de bizar, trebuie incercat. Prin urmare, va invit sa semnati petitia de la linkul urmator, in incercarea de a obtine ca una din noile planete descoperite in sistemul solar (conform definitiei oficiale din 2006, care omologheaza in sistemul solar opt planete, de la Mercur la Neptun, si cinci planete pitice, inclusiv Pluto, numarul acestora din urma fiind in crestere) sa poarte numele zeului geto-dac Gebeleizis: www.petitieonline.ro/petitie-p06606049.html. Nu va costa decat cateva minute, si cu putin noroc orice copil de oriunde va invata la scoala ceva ce are legatura cu Romania.

Ezie dele mezenai (inscriptie pe un inel tracic, secolul V I.Ch.)
9am117598

624 mesaje
Postat pe: 30 August 2010, ora 14:38

zic

9am117598

624 mesaje
Postat pe: 30 August 2010, ora 14:39

CA, E TARA HOTILOR SI ABANDITILOR

Fosta membra 9am.ro

56 mesaje
Oras: Resita

Postat pe: 30 August 2010, ora 15:17

De la: terente, la data 2008-12-17 10:41:59Avem la dispozitie puterea! Suntem multi, noi cetatenii! Trebuie sa ne trezim!
Putem afla relativ usor ce averi ilicite si-au facut politicienii, cel putin cei care au investit in Romania banii furati!

Solutia cea mai simpla:: O organizatie militara cetateneasca la nivel de tara, care sa se ocupe cu rapirea imbuibatilor si a familiilor lor, si prin folosirea de metode foarte normale sa fie judecati de un tribunal ad-hoc, in timp ce "mosiile" lor sunt pustiite prin foc!

Totul sa fie filmat si transmis publicului larg, sa vada ce patesc hotii!

Altfel nu s-ar mai putea, ei sunt atat de multi, si raspanditi ca un cancer...

O astfel de solutie radicala ar fi si rapida si cu rezultate vizibile!

Voi ce solutii ati avea?
mult singe sa curga din ticalosi...,dar cine nu este ticalos in ziua de azi?

CIPRIOTU

1445 mesaje

Postat pe: 30 August 2010, ora 17:38

Care hoti? pai la noi nu sunt hoti pentru canu putem sa-i alegem deoarece fura 99%,deci nu exista hoti ,sau mai bine zis nu poate un hot sa spuna de altul ca-i hot.Cum se numeste un judecator care da castig de cauza hotului iar pagubitul plateste?binenteles contra unei atentii sau pile?

9am121159

2234 mesaje
Oras: Craiova

Postat pe: 30 August 2010, ora 22:55

Care hoti? pai la noi nu sunt hoti pentru canu putem sa-i alegem deoarece fura 99%,deci nu exista hoti ,sau mai bine zis nu poate un hot sa spuna de altul ca-i hot.Cum se numeste un judecator care da castig de cauza hotului iar pagubitul plateste?binenteles contra unei atentii sau pile
---------------
Au cazut toti in plasa lor

Justitiarul

119 mesaje
Postat pe: 4 Septembrie 2010, ora 14:54

..... . Predoiu garanteaza si protejeaza gruparea national-socialista care preia controlul tarii.... . Aceasta grupare national-socialista nu este a lui Traian Basescu... . Aceasta grupare national-socialista constituita din miliardari in robe isi gaseste puterea in functiile propriilor membrii... . In viziunea acestei grupari justitia este afaceri judiciare civile si penale ce sustine legalitatea condamnarii victimilor, favorizarii infractorilor, preluarea averilor si proprietatilor oamenilor.... .
Aceasta cgrupare national-socialista intruchipeaza inchizitia, gestapoul, stalinismul, anticristul... .

DanubianKnight

746 mesaje

Postat pe: 5 Septembrie 2010, ora 22:17

Este in interesul nostru, al tuturor romanilor, fie ca traim in Romania sau in strainatate, ca tara si civilizatia noastra sa devina mai bine cunoscute in plan mondial, pentru ca astfel nu vom mai fi confundati cu altii, nu se va mai crede ca suntem cu totii o natie de cersetori si de hoti, si cand vom reusi sa inlocuim dispretul cu respect, fiecare dintre noi nu va avea decat de castigat. Asta au facut si alte natii, dispretuite in trecut, precum evreii, polonezii si irlandezii. Iar pentru promovarea in lume a propriei culturi orice mijloc, oricat de bizar, trebuie incercat. Prin urmare, va invit sa semnati petitia de la linkul urmator, in incercarea de a obtine ca una din noile planete descoperite in sistemul solar (conform definitiei oficiale din 2006, care omologheaza in sistemul solar opt planete, de la Mercur la Neptun, si cinci planete pitice, inclusiv Pluto, numarul acestora din urma fiind in crestere) sa poarte numele zeului geto-dac Gebeleizis: www.petitieonline.ro/petitie-p06606049.html. Nu va costa decat cateva minute, si cu putin noroc orice copil de oriunde va invata la scoala ceva ce are legatura cu Romania.

Ezie dele mezenai (inscriptie pe un inel tracic, secolul V I.Ch.)
9am117598

624 mesaje
Postat pe: 6 Septembrie 2010, ora 14:43

SA-I TRIMITEM IN LOC CU VERDEATA, UNDE ....

Flo13

373 mesaje
Postat pe: 6 Septembrie 2010, ora 14:46

De la: 9am117598, la data 2010-09-06 14:43:17SA-I TRIMITEM IN LOC CU VERDEATA, UNDE ....

vor trai si mai fericiti .

super_green_frog

1358 mesaje

Postat pe: 6 Septembrie 2010, ora 17:08

De la: 9am117598, la data 2010-08-11 14:22:01ieri fiu meu in zi de salar a luta rest de plata 400 ron dupa taieri, e bugetra ! sa traisca ei cu banii astai cand esti tanar si doresti sa fac o fcaulttae sa te realizezi, afirmi, RUSINEEEELOR, CE SA FACA UN TANATR CU ACESTI BANI, NU II AJUNG SA PALTESCA CARDURILE LA BNACA

"Sa treaca cu fruntea sus" da, ? Boul de Videanu e preocupar de cifra care arata ca a crescut rata economisirii. Stam bine dom,nule, sa nu dramatizam, totul e lapte si miere in opinia lor. Asa gandea si ceasca. Sufera de aceeasi boala pare-se ! Sa nu-si gaseasca acelasi remediu..

All Things Grow With Love
super_green_frog

1358 mesaje

Postat pe: 6 Septembrie 2010, ora 17:14

De la: Justitiarul, la data 2010-09-04 14:54:20..... . Predoiu garanteaza si protejeaza gruparea national-socialista care preia controlul tarii.... . Aceasta grupare national-socialista nu este a lui Traian Basescu... . Aceasta grupare national-socialista constituita din miliardari in robe isi gaseste puterea in functiile propriilor membrii... . In viziunea acestei grupari justitia este afaceri judiciare civile si penale ce sustine legalitatea condamnarii victimilor, favorizarii infractorilor, preluarea averilor si proprietatilor oamenilor.... .
Aceasta cgrupare national-socialista intruchipeaza inchizitia, gestapoul, stalinismul, anticristul... .

Interesant, cam asta e directia pe care o intuim in viata de zi cu zi. Cum dovedim ? Ce e de facut ? Avem presedinte ? De partea cui e ? Ce are de gand ? Raspunsuri inexistente pana in acest moment. Le asteptam de atatia ani de mandat. Totul merge in directia descrisa de tine din cate se vede cu ochiul liber. Lipitorile scabroase se ingrasa pe inrobirea si saracirea noastra. pe infometarea copiilor din casele romanilor. NU stie prezidentul asta. E prea sus, e printre nori si amorasi.

All Things Grow With Love
Pagini: << 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului CUM SA PROCEDAM CA SA ELIMINAM Hotii SI CORUPTII!!!
Mergi la: