Info
x
Groh-groh... egal masculinitate
|
dana17 24 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 24 Ianuarie 2009, ora 17:34
Reteta-raspuns pt romeo si ceilalti care sunt vesnic in cautarea fetelor de treaba. Nesimtiti, mitocani, suine si in ce va mai regasiti. Daca va cititi n-o sa descoperiti in voi decat frustrare si cele ce am spus mai sus. Vreti o fata daca se poate virgina, apoi curva in pat ca deh..., apoi gospodina, sa faca sarmale si ce mai vrea burdihanul vostru nesimtit, apoi sa spele, sa faca ordine, sa miroasa si a chanel nr 5 la orice ora, iar voi sa putiti ca niste sconcsi, sa mearga si la serviciu si sa plateasca facturile, sa faca si copii de care sa aiba grija pt ca voi mergeti ca porcii la bere cu baietii. Voi saracii sunteti foarte obositi intre ghilimele. Serviciul sau afacerea va mananca toata energia. Va duceti la puicute cum va place sa le spuneti, sau dati anunt in ziar ca vreti sex ca nu va mai place fata sau nevasta pt ca de ce? Pt ca e prea de treaba asa cum se exprima un nesimtit frustrat care si acum isi masoara jucaria aia care nu se mai ridica nici la amante de treaba sau nu. Nici macar nu va protejati cand va inselati iubitele sau nevestele. Caci asta sunteti: niste porci. Asa cum spunea nush ce personaj: Toti barbatii ESTE niste porci, bre! Va plangeti ca niste babe inculte, nespalate cu zile care stau la o sezatoare pe marginea santului. Nu sta langa voi nicio femeie careia nu-i oferiti afectiune si sigurata, atentie si respect. Siguranta morala si materiala. Dar la mintea voastra de primate ce sa le explici?! In concluzie, sunteti intr-o mare ceata. In propria voastra ceata. Nevestele, iubitele sau prietenele sau cum vreti voi sa le spuneti merita sa se poarte frumos cu voi si sa fie sincere atat timp cat meritati. In rest sa va insele si sa va stoarca cat pot pentru ca nu meritati. Ajungeti sa fiti batjocura amantelor de care aveti impresia ca sunteti incantati si dezgustul iubitei sau nevestei pe care aveti impreaia ca o prostiti si de care va bateti joc credeti voi, tocmai pt ca e o femeie de treaba. Groh, groh, asta e numele vostru. Sunteti de tot rasul-plansul. Dar nu disperati. Mai aveti o sansa: marire de penis sau masina bengoasa ca inlocuitor de penis mare.
Hai noroc!
|
|
Fosta membra 9am.ro 7130 mesaje Membru din: 28/04/2010 |
Postat pe: 24 Ianuarie 2009, ora 17:46
voi femeile spuneti ca barbatii sunt niste porci, dar vreti aceleasi drepturi ca noi
chiar si asa ai 100 % dreptate Raporteaza abuz de limbaj
sdpoCVHBU IUBH M[BNWUGFN idn [tptbgb bg
|
|
berila 1111 mesaje Membru din: 18/08/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 24 Ianuarie 2009, ora 18:06
Ah, sa nu uit, desi scrie MEN`S ONLY la intrare, nu te sfii si altura`te grupului, posteaza`ti probleme si frustarile si o sa primesti critica, DIN AIA CONSTRUCTIVA. Nu mai arunca tu cu noroi pentru traumele tale, ca nu teà jignit nimeni, complexata mica ce esti. BINE AI VENIT!
Raporteaza abuz de limbaj
What's cookin`, good lookin`?
|
|
necunoscut 1 mesaj Membru din: 1/01/1970 |
Postat pe: 24 Ianuarie 2009, ora 18:13
dana, ai fost parasita recent? lasa, ca trece....
Raporteaza abuz de limbaj |
|
berila 1111 mesaje Membru din: 18/08/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 24 Ianuarie 2009, ora 18:17
De la: ayleen, la data 2009-01-24 18:13:09dana, ai fost parasita recent? lasa, ca trece.... deci nu mai pot,
What's cookin`, good lookin`?
|
|
Postat pe: 24 Ianuarie 2009, ora 18:40
De la: berila, la data 2009-01-24 18:17:35De la: ayleen, la data 2009-01-24 18:13:09dana, ai fost parasita recent? lasa, ca trece.... berila,.... inca putin.... te rog.....
|
romicojocaru 251 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 24 Ianuarie 2009, ora 18:51
de ce nu pot sa ii raspund danei1701. Am trimis de 2 ori mesajul si nu apare?
|
Postat pe: 24 Ianuarie 2009, ora 18:53
AM INCERCAT DE 3 ori sa ii trimit raspunsul danei, dar nu merge, probabil are ea un secret si eu nu il stiu.
in fine...ASTA E PT DANA1701 doamne fereste !!! cred ca daca m-as intalni cu tine tu m-ai manca in loc sa ma pupi! De ce esti invidioasa pe mine pt ca mi-am expus primul frustrarile?! Eu m-am saturat de fete gen "tu"!!! De unde ai atitudinea asta? Daca ai avut prieten care ti-a mirosit la nas, sau care te-a neglijat si ti-a mai ars cate-o palma din cand in cand, asta nu inseamna ca eu si cei care suntem aici si care ne chinuim sa scoatem "acidul din apa plata" vom sau am procedat la fel cu fetele noastre. Rezolva-ti astfel de dispute in alta parte sau fa si tu o gluma daca esti in stare. Have fun! si abia astept raspunsul tau. Raporteaza abuz de limbaj |
|
|
|
|
Postat pe: 24 Ianuarie 2009, ora 18:53
De la: Romeo86, la data 2009-01-24 18:51:30de ce nu pot sa ii raspund danei1701. Am trimis de 2 ori mesajul si nu apare? face voodoo celor care raspund contrar asteptarilor Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 24 Ianuarie 2009, ora 19:36
Coborati la sol, stimabililor! Adica din bananier, cum i-am spus si lui romeo sau romica nush cum il mai cheama. Frustrati sunteti voi, pt ca nu eu m-am vaitat ca baba de la sant. Of of mai mai...Ce mai cautati la femei, fete, neveste sau iubite daca nu sunt pe placul Groh-ului din voi? Aveti atatea variante! De la labe pana la gaini, capre, oite sau dosul unui alt Groh dezaxat. Nu se intrezaresc urme de talent, de inteligenta sau de bun-simt in comentariile voastre. Acum am treaba. Ma intalnesc cu Fat-Frumos. Abia astept sa ne-o tragem.
|
|
Postat pe: 24 Ianuarie 2009, ora 19:41
De la: dana1701, la data 2009-01-24 19:36:37Coborati la sol, stimabililor! Adica din bananier, cum i-am spus si lui romeo sau romica nush cum il mai cheama. Frustrati sunteti voi, pt ca nu eu m-am vaitat ca baba de la sant. Of of mai mai...Ce mai cautati la femei, fete, neveste sau iubite daca nu sunt pe placul Groh-ului din voi? Aveti atatea variante! De la labe pana la gaini, capre, oite sau dosul unui alt Groh dezaxat. Nu se intrezaresc urme de talent, de inteligenta sau de bun-simt in comentariile voastre. Acum am treaba. Ma intalnesc cu Fat-Frumos. Abia astept sa ne-o tragem. bine ca ne-ai spus... o sa am orgasm imaginandu-mi cum v-o trageti voi..... Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 24 Ianuarie 2009, ora 19:48
Mai Romica! Mai, draga! Nu te mai ingrijora atat. Lasa, poate mai creste nivelul si o sa devii barbat adevarat. De atitudinea ta depinde GASIREA si PASTRAREA unei fete de treaba. Cu cat cobori mai mult la sol, cu atat nivelul dintre picioarele tale ajunge la cote maxime. Asa... cu penisul frustrat cocotat acolo sus, langa alti maimutoi... crede-ma ca nu te ajuta cu nimic. Cati ca voi!
|
Postat pe: 24 Ianuarie 2009, ora 19:57
De la: dana1701, la data 2009-01-24 19:48:40Mai Romica! Mai, draga! Nu te mai ingrijora atat. Lasa, poate mai creste nivelul si o sa devii barbat adevarat. De atitudinea ta depinde GASIREA si PASTRAREA unei fete de treaba. Cu cat cobori mai mult la sol, cu atat nivelul dintre picioarele tale ajunge la cote maxime. Asa... cu penisul frustrat cocotat acolo sus, langa alti maimutoi... crede-ma ca nu te ajuta cu nimic. Cati ca voi! pai hai sa te lasam sa ti-o tragi linistita!!! si daca nu esti multumita poate gassesti vreun vibrator stil balaur, iar noi ne ducem de la labe la gaini si rate si ce ai mai enumerat tu. Te cam doare pe tine asa de noi? ca noi abia abia... Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 24 Ianuarie 2009, ora 20:04
De la: dana1701, la data 2009-01-24 19:48:40Mai Romica! Mai, draga! Nu te mai ingrijora atat. Lasa, poate mai creste nivelul si o sa devii barbat adevarat. De atitudinea ta depinde GASIREA si PASTRAREA unei fete de treaba. Cu cat cobori mai mult la sol, cu atat nivelul dintre picioarele tale ajunge la cote maxime. Asa... cu penisul frustrat cocotat acolo sus, langa alti maimutoi... crede-ma ca nu te ajuta cu nimic. Cati ca voi! aaaa? mai dureaza? hai ca au trecut 5 min
|
Postat pe: 24 Ianuarie 2009, ora 20:05
Poate nu ai citit bine. Eu mi-o trag cu Fat-Frumos. Asta inseamna ca sunt multumiita si chiar f.fericita. Nu ma plang ca voi, babele din forum. Mai romica mai, parca mi-ai scris intr-un mesaj privat ca esti dastept de nu mai poti si te culturalizezi cu nush ce carte de gospodine. Ce nu esti tu baiat cuminte ca in poza ta din avatar si sa lecturezi mai departe? Ia spune tu baietel, nu ti-a facut mamica ta gris cu lapte dimineata? Aaaaaaaa... pai de aceea nu esti tu in toanele tale. Of, of, mai,mai... Hai, du-te de bea laptic acrit si poate
|
Postat pe: 24 Ianuarie 2009, ora 20:06
De la: Romeo86, la data 2009-01-24 20:04:54De la: dana1701, la data 2009-01-24 19:48:40Mai Romica! Mai, draga! Nu te mai ingrijora atat. Lasa, poate mai creste nivelul si o sa devii barbat adevarat. De atitudinea ta depinde GASIREA si PASTRAREA unei fete de treaba. Cu cat cobori mai mult la sol, cu atat nivelul dintre picioarele tale ajunge la cote maxime. Asa... cu penisul frustrat cocotat acolo sus, langa alti maimutoi... crede-ma ca nu te ajuta cu nimic. Cati ca voi! e al doilea numar... primul era la 19.48... cand ti-a raspuns
|
Postat pe: 24 Ianuarie 2009, ora 20:08
mesaj privat.......oooopaaaa..... iaca vad eu aici ca e o disputa personala, intre 2 oameni personali....
hihihi si ma bag si eu.... hai, romeo , e randul tau sa zici
|
Greenie 4535 mesaje Membru din: 13/04/2009 |
Postat pe: 24 Ianuarie 2009, ora 20:11
hai frate, imi aruncasem si eu nasu aici, dar nu s'a postat.
asta e... all my for now
|
Postat pe: 24 Ianuarie 2009, ora 20:13
De la: Greenie, la data 2009-01-24 20:11:49hai frate, imi aruncasem si eu nasu aici, dar nu s'a postat. hai, gree, nu ma lasa singura la greu....
|
Postat pe: 24 Ianuarie 2009, ora 20:15
De la: dana1701, la data 2009-01-24 20:05:45Poate nu ai citit bine. Eu mi-o trag cu Fat-Frumos. Asta inseamna ca sunt multumiita si chiar f.fericita. Nu ma plang ca voi, babele din forum. Mai romica mai, parca mi-ai scris intr-un mesaj privat ca esti dastept de nu mai poti si te culturalizezi cu nush ce carte de gospodine. Ce nu esti tu baiat cuminte ca in poza ta din avatar si sa lecturezi mai departe? Ia spune tu baietel, nu ti-a facut mamica ta gris cu lapte dimineata? Aaaaaaaa... pai de aceea nu esti tu in toanele tale. Of, of, mai,mai... Hai, du-te de bea laptic acrit si poate fat-frumos nu mai are pwla ca i-au furat-o cei 3 zmei. Acu dute si colinda dupa ea ca sa ti-o tragi apoi. Si ti-am zis ca sunt cult, citit si cu bun simt, dar pana cand dau de persoane ca tine...crede-ma e inutil sa te agiti atat, si s-ar putea in curand sa plangi(amenintare zdravana) Nu esti bine primita de mine, nu te vreau in preajma mea, nici macar sa imi faci o ciorba.
|
rap_boy 573 mesaje Membru din: 30/10/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 24 Ianuarie 2009, ora 20:17
De la: dana1701, la data 2009-01-24 19:36:37Coborati la sol, stimabililor! Adica din bananier, cum i-am spus si lui romeo sau romica nush cum il mai cheama. Frustrati sunteti voi, pt ca nu eu m-am vaitat ca baba de la sant. Of of mai mai...Ce mai cautati la femei, fete, neveste sau iubite daca nu sunt pe placul Groh-ului din voi? Aveti atatea variante! De la labe pana la gaini, capre, oite sau dosul unui alt Groh dezaxat. Nu se intrezaresc urme de talent, de inteligenta sau de bun-simt in comentariile voastre. Acum am treaba. Ma intalnesc cu Fat-Frumos. Abia astept sa ne-o tragem. Sper k ai si baterii de schimb pt fatu tau frumos
Blaze two then call me in the mornin' PEAAAAAAAAAACE !
|
|
Postat pe: 24 Ianuarie 2009, ora 20:17
De la: dana1701, la data 2009-01-24 19:36:37Coborati la sol, stimabililor! Adica din bananier, cum i-am spus si lui romeo sau romica nush cum il mai cheama. Frustrati sunteti voi, pt ca nu eu m-am vaitat ca baba de la sant. Of of mai mai...Ce mai cautati la femei, fete, neveste sau iubite daca nu sunt pe placul Groh-ului din voi? Aveti atatea variante! De la labe pana la gaini, capre, oite sau dosul unui alt Groh dezaxat. Nu se intrezaresc urme de talent, de inteligenta sau de bun-simt in comentariile voastre. Acum am treaba. Ma intalnesc cu Fat-Frumos. Abia astept sa ne-o tragem. Sper k ai si baterii de schimb pt fatu tau frumos ![]() Scz pt double post... mama macsii de net
|
|
Postat pe: 24 Ianuarie 2009, ora 20:19
De la: rap_boy, la data 2009-01-24 20:17:04De la: dana1701, la data 2009-01-24 19:36:37Coborati la sol, stimabililor! Adica din bananier, cum i-am spus si lui romeo sau romica nush cum il mai cheama. Frustrati sunteti voi, pt ca nu eu m-am vaitat ca baba de la sant. Of of mai mai...Ce mai cautati la femei, fete, neveste sau iubite daca nu sunt pe placul Groh-ului din voi? Aveti atatea variante! De la labe pana la gaini, capre, oite sau dosul unui alt Groh dezaxat. Nu se intrezaresc urme de talent, de inteligenta sau de bun-simt in comentariile voastre. Acum am treaba. Ma intalnesc cu Fat-Frumos. Abia astept sa ne-o tragem. asta cu bateriile a meritat sa fie spusa de 2 ori!!!
|
Postat pe: 24 Ianuarie 2009, ora 20:21
De la: ayleen, la data 2009-01-24 20:19:33De la: rap_boy, la data 2009-01-24 20:17:04De la: dana1701, la data 2009-01-24 19:36:37Coborati la sol, stimabililor! Adica din bananier, cum i-am spus si lui romeo sau romica nush cum il mai cheama. Frustrati sunteti voi, pt ca nu eu m-am vaitat ca baba de la sant. Of of mai mai...Ce mai cautati la femei, fete, neveste sau iubite daca nu sunt pe placul Groh-ului din voi? Aveti atatea variante! De la labe pana la gaini, capre, oite sau dosul unui alt Groh dezaxat. Nu se intrezaresc urme de talent, de inteligenta sau de bun-simt in comentariile voastre. Acum am treaba. Ma intalnesc cu Fat-Frumos. Abia astept sa ne-o tragem. If u say so ... probabil, oricum nu imi place sa ma repet
|
|
Postat pe: 24 Ianuarie 2009, ora 20:26
Hahahahaha... chiar ma distrezi copios. Mai Romica , mai! Se poate sa nu scrii corect din punct de vedere gramatical? La asa desteptaciune si baietel cu gris cu lapte ca tine?! Vaaaai... rusinicaaa. Pana la bun-simt mai ai, iar pana la a fi cult e cale lunga. Nu ca as fi spus eu ceva, doar tu te laudai. Hai, spune adevarul. Cat e de mare si tare your pwla pe care tocmai ti-o expuneai intr-un mesaj anterior? Cat priveste ciorba... de la mine n-o sa vezi vreodata. Roaga-ti mamica pt inca un grisulet si daca mai cresti sa-ti dea si o ciorbita. Hai pa! Du-te la nani
|
Postat pe: 24 Ianuarie 2009, ora 20:29
dana asta si-o cauta rau de tot. Imi trimite mesaje ca vezi doamne ce desteapta e ea si eu sunt prost tuta!!
mor de frica ta ti-am zis, dar vino aici pe live sa te punem la punct noi toti...pt ca am impresia ca in seara asta nu o sa te reguleze nimeni.
|
Postat pe: 24 Ianuarie 2009, ora 20:29
Romeo?
aaaa.. .. postasei deja, credeam ca ramai in urma... ma iertati ca am intervenit, continuati...
|
Postat pe: 24 Ianuarie 2009, ora 20:30
De la: dana1701, la data 2009-01-24 20:26:52Hahahahaha... chiar ma distrezi copios. Mai Romica , mai! Se poate sa nu scrii corect din punct de vedere gramatical? La asa desteptaciune si baietel cu gris cu lapte ca tine?! Vaaaai... rusinicaaa. Pana la bun-simt mai ai, iar pana la a fi cult e cale lunga. Nu ca as fi spus eu ceva, doar tu te laudai. Hai, spune adevarul. Cat e de mare si tare your pwla pe care tocmai ti-o expuneai intr-un mesaj anterior? Cat priveste ciorba... de la mine n-o sa vezi vreodata. Roaga-ti mamica pt inca un grisulet si daca mai cresti sa-ti dea si o ciorbita. Hai pa! Du-te la nani This is very funny... mai am oleak si pik de pe scaun...
|
|
Postat pe: 24 Ianuarie 2009, ora 20:31
se mai intampla din repezeala sa mai gresesc si eu. stii tu asta? sau ai facut limba romana cu fat-frumos si in loc sa pay attention ai stat sa ti-o traga ala?
|
Postat pe: 24 Ianuarie 2009, ora 20:32
De la: Romeo86, la data 2009-01-24 20:31:09se mai intampla din repezeala sa mai gresesc si eu. stii tu asta? sau ai facut limba romana cu fat-frumos si in loc sa pay attention ai stat sa ti-o traga ala? mie asta mi-a placut! zau!
|
|
|

Hai noroc!
for now
Nu esti bine primita de mine, nu te vreau in preajma mea, nici macar sa imi faci o ciorba.