back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Groh-groh... egal masculinitate

Pagini: << 7 8 9 10 11 Sari la pagina:

SLY

202 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 5 Mai 2009, ora 02:25

De la: dana1701, la data 2009-02-15 17:22:50Mai Romica, nici n-ai cum sa te mai bagi in discutie. Poate doar cand cobori la sol. In privinta lui gabi8ma cred ca ma confunda cu cineva din familia lui de cartier. Nu scriu pe kudica. Aceste comentarii se refera strict la grohii din forum care deschid subiect de turma de bananier. Nu puteti sa ganditi cu inteligenta si caracter, cu barbatie. Ganditi doar cu penisul pe care il doriti mai mare decat se ridica in pantalon. Prin urmare nu ma refer la Feti- Frumosi cand va raspund voua. Deja vad lozinca la poalele bananierului in care stati cocotati. Ia uite ce scrie: ”NU DISPERATI!” In rest, s-auzim numai de bine.

....buna dana ....dar de ce crazi tu ca toti barbatii vor sa aibe penisul mare .....simt cumva ca esti prea larga si adanca si cel de acasa nu te satisface ???/...de tot o dai ca barbatii vor peniosuri mari ....uite ca eu nu vreau mai mult decat il am ....imi este de ajuns ....si pana acum nu s a plans nimeni ....iar daca o sa intalnesc aceea femeie ...am sa o invit sa mearga la alta masa .....unde se serveste mai mult....... imi pare rau de frustare ata dar .....ia ti un dildo si poate ca o sa iesi la capat cu pb ta.........iar in ceeace priveste postarea de inceput sunt cam de acord cu tine insa sa sti ca exceptiile intaresc regula.....deci nu este cazul sa generalizezi...... sa nu crezi ca ma simt ranit in orgoliul meu de barbat.....dar poate ca timpul iti va vindeca si ranile facute de altii...nu dispera exista leac si pt frustrarea ta......

Fosta membra 9am.ro

382 mesaje
Postat pe: 5 Mai 2009, ora 13:18

mda ... am citit cam tot de pe aici ... m-am distrat copios ... pe bune ... singura replica ce o am pentru dana cat o fi ea la numar ... ciudat ... nu este replica mea ... este dintr-un film ... la asa subiect ... asa replica ... :
"...MA DUC SA PA PI.S ... !!!" :D:D:D

Raporteaza abuz de limbaj
Fosta membra 9am.ro

660 mesaje
Postat pe: 5 Mai 2009, ora 13:30

De la: SLY, la data 2009-05-05 02:25:52....buna dana ....dar de ce crazi tu ca toti barbatii vor sa aibe penisul mare .....simt cumva ca esti prea larga si adanca si cel de acasa nu te satisface ???/...de tot o dai ca barbatii vor peniosuri mari ....uite ca eu nu vreau mai mult decat il am ....imi este de ajuns ....si pana acum nu s a plans nimeni ....iar daca o sa intalnesc aceea femeie ...am sa o invit sa mearga la alta masa .....unde se serveste mai mult....... imi pare rau de frustare ata dar .....ia ti un dildo si poate ca o sa iesi la capat cu pb ta.........iar in ceeace priveste postarea de inceput sunt cam de acord cu tine insa sa sti ca exceptiile intaresc regula.....deci nu este cazul sa generalizezi...... sa nu crezi ca ma simt ranit in orgoliul meu de barbat.....dar poate ca timpul iti va vindeca si ranile facute de altii...nu dispera exista leac si pt frustrarea ta......

adi3

716 mesaje
Oras: Zalau

Postat pe: 5 Mai 2009, ora 22:42

lovitura sub jugulara merita de fapt totul,un pic revizuita gandirea la femeie dar ce sa faci asa sunt ele o iau in cap si inca bine ca vor mai mult decat prevede viata....

david...romantic incurabil
max_airz

15 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 24 Iunie 2009, ora 10:18

ce topic patetic..

valentin_ionut

12 mesaje
Postat pe: 8 Iulie 2009, ora 19:39

groh,groh-egal masculitate??? asa vb voi? dar stiti de ce scroafa tine ochii inchisi cand i-o trage porcul vier?...va spun eu:k sa nu-i intre span in ochi ...pt k porcul are jucarik k un burghiu dar voi fetelor de ce tineti ochii inchisi si deschideti gura cand ajungeti la orgasm? groh,groh=feminitate

Fosta membra 9am.ro

58 mesaje
Postat pe: 9 Iulie 2009, ora 13:54

of!!!!!!femeia vesnica ranita....daca barbatiib sunt groh-groh,ele sunt tup,tup...vesnik cu coada ridicata dupa ceva nou,k de vechi sa plictisit si-l tine acasa

Dracula
linky

8 mesaje
Postat pe: 22 August 2009, ora 22:05

nu am putut citi decat prima pagina ....mai iesiti din casa...luati-o la fuga..ca poate atingeti nirvana..nu mai stati toata ziua in fata comp ..ca uite ce iese.

GeorgePaul87

20 mesaje
Oras: Cluj

Postat pe: 6 Noiembrie 2009, ora 13:57

De la: mikydutza, la data 2009-02-27 17:26:24
De la: Romeo86, la data 2009-02-20 18:52:15
De la: rap_boy, la data 2009-02-19 16:34:40Doamneee mor de ras aici Dupa 4 reprize de guitzat k o purcica s-a gandit k i-ar mai trebui alte 6 pagini in care madam dana sa isi exteriorizeze frustrarile si esecurile ei in viata... Ce mi se pare superb e umorul morbid si negru de care da dovada dasca knd ii raspunde

Bravo meshtere bravo... Acum asteptam guitzatoarea sa apara sub clar de luna si sa mai grohaie ceva la ceas tarziu din noapte in sperantza k ne vom ataca si vom sari cu pustile de vanatoare dupa ea...
Deci danutza nu ne lasa sa asteptam...

sunt bun...si cand zic asta chiar am si de ce. tocmai am aflat ca dana e casatorita...de vreo 3 ani...de aici puteti sa trageti singuri concluziile !!! Mai am sa aflu unde sta, si voi da anunt sa mergem intr-o vizita la ea...

Ma bag si eu la o vizita nocturna in cocina cu ranga

:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Cel mai tare! :)))) Am ras cu lacrimi... :D

GeorgePaul87

20 mesaje
Oras: Cluj

Postat pe: 6 Noiembrie 2009, ora 13:58

De la: SLY, la data 2009-05-05 02:25:52

....buna dana ....dar de ce crazi tu ca toti barbatii vor sa aibe penisul mare .....simt cumva ca esti prea larga si adanca si cel de acasa nu te satisface ???/...de tot o dai ca barbatii vor peniosuri mari ....uite ca eu nu vreau mai mult decat il am ....imi este de ajuns ....si pana acum nu s a plans nimeni ....iar daca o sa intalnesc aceea femeie ...am sa o invit sa mearga la alta masa .....unde se serveste mai mult....... imi pare rau de frustare ata dar .....ia ti un dildo si poate ca o sa iesi la capat cu pb ta.........iar in ceeace priveste postarea de inceput sunt cam de acord cu tine insa sa sti ca exceptiile intaresc regula.....deci nu este cazul sa generalizezi...... sa nu crezi ca ma simt ranit in orgoliul meu de barbat.....dar poate ca timpul iti va vindeca si ranile facute de altii...nu dispera exista leac si pt frustrarea ta......

Lasand gluma la o parte, sunt de acord cu Sly.

KKLLAAUUSS

49 mesaje
Postat pe: 10 Aprilie 2010, ora 15:40

n-am rabdare cu toate ca ar fii interesant,sa citesc 10 pagini de carcota,eu sunt prea barbat bine indiferent ce zice dana,asa ,ca sa stiti!!!!

lasa-te in voia vietzii.totul e doar o lectie...mai grea sau mai usoara.
Pagini: << 7 8 9 10 11 Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului Groh-Groh... egal masculinitate
Mergi la: