Info
x
Groh-groh... egal masculinitate
|
9am047754 2954 mesaje Membru din: 15/05/2009 |
Postat pe: 27 Ianuarie 2009, ora 20:07
ps.alexandra stau in gradinari,daca vrei sa pui pe cineva s ama bate te astept,dar sa stii ca daca vine cineva te caut...si iti promit te gasesc...nu ma stii ,nu stii cine sunt...asa ca taci fa,si nu comenta unde nu stii
|
|
Postat pe: 27 Ianuarie 2009, ora 20:09
allexandra ,stau in gradinari,dc ma vrei hai sa ma bati,nu sugerez,oricum,,poti incerca,te astept,si in plus,fa prostao,ia si fu.a-te...poate te mai calmezi
:))))
Raporteaza abuz de limbaj |
|
gabi8ma 1005 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Oradea |
Postat pe: 27 Ianuarie 2009, ora 20:33
dasca , eu vreau sa te bat la sah ce zici ?
Raporteaza abuz de limbaj
Niciodata nu stii unde te poarta viata , inchide ochii , deschide inima , intinde-ti aripile , si lumea e la picioarele tale in timp ce tu te minunezi la picioarele lumii de frumusetea bogatia diversitatea cruzimea existentei umane
|
|
rugananca 15 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 27 Ianuarie 2009, ora 20:48
stimate domn,ms de info.am sa trimit fratii de peste prut si cutitarii de la sofia. sa nu uiti sa-mi multumesti dupa ca ti-am dat o lectie de viata. stimate domn,lasa-ma ma cu faza era un misto..e simplu de spus asta si simplu sa ma faci idioata. afla ca e prima si ultima data cand raspund pt dumneavoastra,stimate domn. si de ce toti limitatii psihic cand vor sa jigneasca o persoana o acuza pe aceasta (si fara a o cunoaste..k deh..pt asta e forumul :sa ai o viata virtuala cu prieteni virtuali si mai multi dusmani virtuali) spunand ca nu are o viata sexuala activa ? !!! ca sa nu zic nf. extraordinar ce m-ai atins
|
Postat pe: 27 Ianuarie 2009, ora 20:49
mesajul era pt dasca 777 ,se subintelege
|
Postat pe: 27 Ianuarie 2009, ora 20:51
De la: allexandraa, la data 2009-01-27 20:48:09stimate domn,ms de info.am sa trimit fratii de peste prut si cutitarii de la sofia. sa nu uiti sa-mi multumesti dupa ca ti-am dat o lectie de viata. stimate domn,lasa-ma ma cu faza era un misto..e simplu de spus asta si simplu sa ma faci idioata. afla ca e prima si ultima data cand raspund pt dumneavoastra,stimate domn. si de ce toti limitatii psihic cand vor sa jigneasca o persoana o acuza pe aceasta (si fara a o cunoaste..k deh..pt asta e forumul :sa ai o viata virtuala cu prieteni virtuali si mai multi dusmani virtuali) spunand ca nu are o viata sexuala activa ? !!! ca sa nu zic nf. extraordinar ce m-ai atins cati ani ai 10-15?ce vrei u ?cutitari,moldoveni?....ce pana mea vreai?...am pb importante,,,nu am chef de pustoaice sa ma frece la cap ...hai pa Raporteaza abuz de limbaj |
|
cili_br 49 mesaje Membru din: 24/01/2009 |
Postat pe: 27 Ianuarie 2009, ora 20:58
Daga Dana ti-am scris un raspuns dar din greseala l-am sters, nu ma repet, e clar, ai o frustare. Nu mai jigni porcul comparand-ul cu oamenii. Si tu esti prin comportamentul tau sub nivelul lui. Eu am cunoscut femei maritate care se culcau cu "n" barbati, ele sunt scrofe? Nu uita ca in RAI a fost Adam, iar zdreanta de Eva l-a nenorocit. Dar tot raul e de la femei? Nu . Toti gresim. Mai gandeste si tu.
id
|
|
Postat pe: 27 Ianuarie 2009, ora 20:58
De la: allexandraa, la data 2009-01-27 09:37:27 n-aveti treaba?la sala,ceva?cititi o carte.vedeti un film...iesiti cu prietenii...daca aveti!!!!!!! si daca incercati sa aveti o viata sociala cat mai activa veti intalni multe scroafe si multi porci....SO...ce aveti cu saraca dana? cat despre dasca 777 am obs ca e din is ,as pune pe cineva sa-l bata la cat de idiot a putut sa fie cand afirma ca toate femeile vor sa fie violate si bla bla nu stau sa citesc porcariile tuturor celor cu probleme mintale. adica din cauza celor ca dasca 777 mi-e frica mie sa umblu singura "pe strada" si de aia avem si stirile de la ora5. GET A REAL LIFE! de la stimabilul domn dasca 777 draga idioata,scz fata idioata,eu fac misto.probabil e greu sa te prinzi ca esti idioata,dar asta e,esti idioata,u crezi ca violez fete,u crezi ca ele nu imi dau ce doresc?..offf..mai vb cui fetele de pe aici si o sa afli...idioato:)) NU-L MAI IMITA PE BADEA.TOTI NE UITAM LA TV.CU TOTII STIM CA ASA "FACE" BADEA. NU E NEVOIE SA IL MAI "VAD" O DATA IN COMENTURILE TALE. INCEARCA SA FII ORIGINAL PE VIITOR IN VIATA AI DREPTATE DASCA 777.Hai pa.pur si simplu nu avem ce discuta. no offence. si ar trebui sa faci diferenta intre Conditional prezent" (as pune pe cineva sa-l bata) si timpul "viitor" (voi pune...) numai bine! enjoy life! Raporteaza abuz de limbaj |
|
|
|
|
Postat pe: 27 Ianuarie 2009, ora 21:03
De la: allexandraa, la data 2009-01-27 20:58:36 o intrebare....il intelegi pe badea?...serios...sau e greu pt tn?...in fine...probabil e greu sA il intelegi pe badea, si ma bucur ca tu creziu ca il imit,deoarece il respect pe badea si dc il imit ma simt mandru...bye Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 27 Ianuarie 2009, ora 21:08
|
adi3 716 mesaje Membru din: 22/11/2007 Oras: Zalau |
Postat pe: 27 Ianuarie 2009, ora 21:38
auoleu dasca cred ca cineva ne-a pus gand rau...hmm io zic foc de voie ca m-am incins,auzi are frica sa mearga pe strada seara, ar trebui so ducem la o bauta cu noi...pariez ca vom fi violati...sau in cel mai bun caz sex napraznic
david...romantic incurabil
|
|
Postat pe: 27 Ianuarie 2009, ora 21:51
ce obsedati sexual! oh my god ! orice-ati posta are tenta sexuala! de voi mi-e frica sa nu dau cand merg singura pe strada!
|
Postat pe: 27 Ianuarie 2009, ora 21:55
ati vazut ce-a scris......posta are tenta sexuala..
|
|
deea_ffs 10 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 27 Ianuarie 2009, ora 22:27
Si cum ziceam PEACE ALL...MAKE LOVE NOT WAR...eu sunt de parere ca in viata asta a noastra am experimentat si una si alta adica ...si curbe si porci ...dar nu cred ca au fost toti ...la fel.Persoanele rele sau bune , simtite sau nesimtite , cu 7 ani de acasa sau fara ,,,femei sau barbati ....a si mai e ceva poate ca unele persoane merita sa fi o curba sau un porc ....sau poate nu merita ...asta sta la dispozitia tuturor ...ori ai ori nu . Peace !
“Zambeste, atunci cand doare cel mai mult.”
|
|
jejnk 138 mesaje Membru din: 14/11/2007 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 27 Ianuarie 2009, ora 22:28
www.youtube.com/watch?v=qqXi8WmQ_WM ..asta ca sa ma injure fetiscanele de pe aici
|
romicojocaru 251 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 27 Ianuarie 2009, ora 23:14
Domnilor si mai ales doamnelor si domnisoareeeelor !!! Avand in vedere ca acest topic IMI ESTE ADRESAT in mare parte
imi permit sa il inchid. Va rog sa nu mai comentati aici toate prostiile! Va multumesc P.S. Dana hai pe la mine, ca te servesc cu un ceai de iasomie! Raporteaza abuz de limbaj |
|
mihai_motoc 1 mesaj Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 27 Ianuarie 2009, ora 23:32
Problema ta este ca nu cred ca atunci cand l-ai cunoscut mirosea altfel si ai acceptat situatia,deci este de fapt problema ta si a lui daca ati stabilit sau nu niste reguli minimale intre voi doi.Daca nu ti-ar fi placut nu ai fi acceptat in continuare relatia.Normal ca barbatii intotdeauna si-ar dori ca femeia cu care fac dragoste,sex etc. sa fi fost virgina,nu mi s-a intamplat decat odata,de obicei esti al doilea sau cel mult numarul 3 in relatia sexuala cu o femeie.A fost in mod real al doilea barbat din viata ta cum poate i-ai spus?Normal ca fiecare barbat isi doreste sa primeasca cat mai mult de la o femeie asa cum si o femeie isi doreste sa primeasca cat mai mult de la un barbat.Degeaba te plangi acum ,trebuia demult sa-ti pui pe o lista la stanga sau la dreapta plusurile relatiei si la dreapta sau la stanga minusurile,sa vezi care sunt mai multe si cum se compenseaza si sa iei o decizie corecta.Evident ca lucrurile nu pot intotdeauna fi judecate la rece,de multe ori fiind oameni ne lasam tarati de sentimente.Oricum Fat-Frumos va apare poate peste un timp sau niciodata,asta este o problema a destinului.Sunt sigur ca problemele care te deranjeaza nu au aparut peste noapte,daca ai fi avut o discutie la timp pe aceste teme ori se rezolvau(macar o parte) ori v-ati fi despartit la timp.Acum degeaba izbesti cu putere in toti barbatii sa stii ca nu iti foloseste la absolut nimic.Totusi trebuie sa intelegi ca barbatii sunt de pe Marte iar femeile de pe Venus.
|
romicojocaru 251 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 27 Ianuarie 2009, ora 23:37
De la: 252205, la data 2009-01-27 23:32:55Problema ta este ca nu cred ca atunci cand l-ai cunoscut mirosea altfel si ai acceptat situatia,deci este de fapt problema ta si a lui daca ati stabilit sau nu niste reguli minimale intre voi doi.Daca nu ti-ar fi placut nu ai fi acceptat in continuare relatia.Normal ca barbatii intotdeauna si-ar dori ca femeia cu care fac dragoste,sex etc. sa fi fost virgina,nu mi s-a intamplat decat odata,de obicei esti al doilea sau cel mult numarul 3 in relatia sexuala cu o femeie.A fost in mod real al doilea barbat din viata ta cum poate i-ai spus?Normal ca fiecare barbat isi doreste sa primeasca cat mai mult de la o femeie asa cum si o femeie isi doreste sa primeasca cat mai mult de la un barbat.Degeaba te plangi acum ,trebuia demult sa-ti pui pe o lista la stanga sau la dreapta plusurile relatiei si la dreapta sau la stanga minusurile,sa vezi care sunt mai multe si cum se compenseaza si sa iei o decizie corecta.Evident ca lucrurile nu pot intotdeauna fi judecate la rece,de multe ori fiind oameni ne lasam tarati de sentimente.Oricum Fat-Frumos va apare poate peste un timp sau niciodata,asta este o problema a destinului.Sunt sigur ca problemele care te deranjeaza nu au aparut peste noapte,daca ai fi avut o discutie la timp pe aceste teme ori se rezolvau(macar o parte) ori v-ati fi despartit la timp.Acum degeaba izbesti cu putere in toti barbatii sa stii ca nu iti foloseste la absolut nimic.Totusi trebuie sa intelegi ca barbatii sunt de pe Marte iar femeile de pe Venus. alooooo! tu nu stii sa citesti? vezi ce am scris mai sus! gata s-a terminat! adio dana1701, viata buna ! iar voi vedeti-va de treaba! e clar?
|
cismarualin 151 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 28 Ianuarie 2009, ora 01:04
De la: mihai.dorin, la data 2009-01-27 11:44:14mda... foarte frumos dana1701... totusi din toate cuvintele pe care le`ai tastat tu acolo, tind sa cred ca ai fost parasita, sau respectivul si`a batut joc de tine... in fine... ceva ti s`a intamplat mai mult ca sigur... poate ca intr`adevar majoritatea dintre noi barbatii asa suntem, dar nu uita ca mai sunt si exceptii... am 25 de ani, am avut pana acum 2 relatii, una de 6 luni in care a fost totul aiurea din partea ei in sensul ca oricat de mult m`am apropiat de ea si oricat de mult am incercat sa`i arat ca tin la ea, a fost in zadar si a fost foarte indiferenta insa... in tot acest timp am vrut`o doar pe ea pana m`am saturat si i`am zis stop. gata. era virgina si eu eram virgin dar nu am vrut sa o f_t si nici n`am facut`o. apoi am avut a doua relatie de 2 ani si 2 luni in care a fost iubire din partea amandurora... ea a fost prima si eu am fost primu dar i`am fost fidel in toti acesti 2 ani ba chiar eu am fost cel care tot timpul incerca sa faca ceva: sa facem de mancare impreuna, sa facem ceva in casa (chestii gospodaresti) si pana la urma tot ea a fost cea care m`a parasit. nespalat nu am fost in viata mea si nici nu voi vreodata (daca tot ai folosit cuvantul acesta). sincer din relatia asta mi`am dat seama ca barbatii nu sunt chiar asa cum cred unele din voi, mi`am dat seama ca pot fi mai bun ca ea. acum sunt SINGUR dar oricand pregatit sa ofer unei fete totul bineinteles doar sa merite (SUNT DIN ORADEA DACA VREUNA DIN VOI E INTERESATA)... si din contra... putem fi mai buni ca voi chiar (unii din noi)... ei ce ai de spus? adica eu sunt cel care incerc sa fac multe din lucrurile enumerate de tine mai sus, ca barbat, si sa inteleg ca tot eu sunt porc? mai gandeste`te... oricum jignirile aduse la adresa noastra nu le iau in seama mai ales din cauza faptului ca ma cunosc pe mine insumi, stiu ce am facut bun pana acum si stiu ce fel de persoana sunt... laaa vrajeala cu primul ca mai saptamana trecuta am povestit cu fosta ta.recunoaste ca ai ramas virgin Raporteaza abuz de limbaj |
|
deea_ffs 10 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 28 Ianuarie 2009, ora 01:09
“Zambeste, atunci cand doare cel mai mult.”
|
|
Fosta membra 9am.ro 8 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 28 Ianuarie 2009, ora 04:06
Mi se face scirba cind citesc ca in lumea de azi numai la sex se deduce totul ....
Jenant...mai ales Dana. Ma abtin de la alte comentarii, dar ar trebui sa terminati cu porcaria asta (mai ales Dana) si sa nu faceti un topic din...asa ceva. Curios daca treci peste asta ... niciodata nu te vei apropia de un batbat cu motivul toti sunt porci ? Si noi barbatii ce sa facem sa stam cu berea in mina si sa asteptam rencarnarea poate asa ne vor iubi femeile. Rusinica...
|
Postat pe: 28 Ianuarie 2009, ora 05:38
De la: adi, la data 2009-01-27 21:55:38ati vazut ce-a scris......posta are tenta sexuala.. era unu"vrea",a postat un sub interesant vreau sex total,hai sa ii combinam: allexandraa+ vrea=love :)))),,,ca intre obsedati
|
dany45_yuppy 13 mesaje Membru din: 22/11/2007 Oras: Arad |
Postat pe: 28 Ianuarie 2009, ora 06:13
ai perfecta dreptate ,dar cind ti-a spus cineva acum cita-va vreme ca nu-i nimic de capul lui,tu ai ascultat ,sau te-ai bucurat ca te-a bagat in seama ala mare si tare,cu capul ras din cartier? Cred ca toata vina o porti tu
|
alin_labus 4 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 28 Ianuarie 2009, ora 14:04
Hmm...pana la Godzila, habar n-aveam ca dimensiunea conteaza si pt femei. Fat Misto asta este asa, un fel de chestie perisabila, sau mai curand prima faza a barbatului lui in trasformarea lui sigura in Groh-Groh. Dar ce spun eu aici, toata lumea stie ca, castravetii sunt buni tineri! Spor la cules doamnelor!
|
eternaldelusion 8 mesaje Membru din: 14/11/2007 Oras: Pitesti |
Postat pe: 28 Ianuarie 2009, ora 14:35
m-ai atins pe bune dar vad ca vocile itzi spun un scenariu foarte bine pus la punct. Draga mea, asa face sotul tau iubit/ prieten? Daca da, esti o FRAIERA CA STAI! Faza nasoala draga pitzi, e ca omu ala munceste, si tu vrei sa stai ca naspeta acasa shi nici macar o oala de mancare sa nu faci sau sa speli o imputita de rufa. Si spun bine imputita, ca n-ai mai spalat de 3 saptamani. Si cum stai tu in motul patului toata ziua, amaratului aluia i se ia de tine ca de mere acre, ca pe deasupra daca nu misti un ac in casa, si osanza se pune pe tine ca pe groh-groh si firesc ca se duce la amante, iar pe deasupra si-o merita cu prisosinta sa faca alea misto de el, ca doar e un fraier ca sta cu tine.CONCLUZIA: Pepuseee, vrei sa fi intretinuta, pune labuta de pitzipoanca si mai misca ceva prin casa, o mancarica, o rufita si neaparat nu uita sa iti speli chiloteii, ca daca uiti sigur ii trece cheful omului, si nu mai comenta, pentru ca esti intretinuta. In schimb, daca vrei sa scapi de trebusoarele de acasa pune osul de pitzipoanca la munca, si ai sa vezi ca nici nenea nu se mai plange asa rau. Itzi doresc numai neuroni activi
|
jtazjmen 651 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 28 Ianuarie 2009, ora 15:10
De la: allexandraa, la data 2009-01-27 21:51:57ce obsedati sexual! oh my god ! orice-ati posta are tenta sexuala! de voi mi-e frica sa nu dau cand merg singura pe strada! daca dai de noi pe strada, cand mergi tu asa singurica, pe trotuar, noaptea... fa in asa fel incat nici sa nu fugi, nici sa nu stai!! aaa.. impiedica-te!!
|
alin_labus 4 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 28 Ianuarie 2009, ora 15:52
Ia stai asa! Dar ce cauti tu fetica, singurica, noaptea pe strada?!
Vezi ca pana si obsedatii au mandria lor, nu se arunca la tot ce misca! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 28 Ianuarie 2009, ora 17:26
la cum arata mai bine o frec la rece cu poza lu cosanzeana...
|
|
orzanmarian 17 mesaje Membru din: 22/11/2007 Oras: Brasov |
Postat pe: 28 Ianuarie 2009, ora 17:36
nu stiu cu ce te-ar fi suparat barbati de ai ajuns la gandirea asta si sincer nici nu ma intereseaza. Singurul lucru la care ar trebui sa te gandendesti este ca nu este vinovata persoana care are un comportament abuziv sau care insala sau care isi bate joc de cealalta persoana ci vinovat este cel care il provoaca pe celalalt sa aiba astfel de comportamente. Exemplu ca sa poti sa intelegi Draga DANA este disputa contradictorie si lipsita de bun simt dintre Tine si ROMEO "Tu l-ai provocat si el a dat dovada de un comportament pe care tu l-ai enumerat". Sper ca Fat-Frumos al tau sa te poarte pe Calul lui alb fara sa te zdruncine ca sa pot vedea si eu si alti zambetul tau frumos de alta data. Mersi
|
AndreiM06 31 mesaje Membru din: 14/11/2007 |
Postat pe: 28 Ianuarie 2009, ora 18:33
de aia se cheama Yuppy Men's Only(adik pentru a se evita fustrarile multor femei,ca si asa sunt multe ale barbatilor,care zic numai pe net ce au pe suflet)
|
|
|

:))))
imi permit sa il inchid. Va rog sa nu mai comentati aici toate prostiile! Va multumesc
e clar?
:)))),,,ca intre obsedati
m-ai atins pe bune
dar vad ca vocile itzi spun un scenariu foarte bine pus la punct. Draga mea, asa face sotul tau iubit/ prieten? Daca da, esti o FRAIERA CA STAI! Faza nasoala draga pitzi, e ca omu ala munceste, si tu vrei sa stai ca naspeta acasa shi nici macar o oala de mancare sa nu faci sau sa speli o imputita de rufa. Si spun bine imputita, ca n-ai mai spalat de 3 saptamani. Si cum stai tu in motul patului toata ziua, amaratului aluia i se ia de tine ca de mere acre, ca pe deasupra daca nu misti un ac in casa, si osanza se pune pe tine ca pe groh-groh si firesc ca se duce la amante, iar pe deasupra si-o merita cu prisosinta sa faca alea misto de el, ca doar e un fraier ca sta cu tine.