back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Groh-groh... egal masculinitate

Pagini: << 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 >> Sari la pagina:

Alexana_yuppy

5 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 27 Ianuarie 2009, ora 10:43

f mijto topic ... nu mai intervenim ca ve descurcati destul de bine
mai avem si noi de cine sa radem
Oricum se stie ca dak femeia e nesatisfacuta da in diverse

mozesfl

12 mesaje
Oras: Medgidia

Postat pe: 27 Ianuarie 2009, ora 11:06

Dap...In mare parte ai dreptate...Insa este vorba de cerere si...oferta. Nu poti acuza un barbat ca este porc atata timp cat stai langa el. Ai deveni cu siguranta partenera scroafa.
Si apoi, mai e si problema ca femeile isi doresc pe cineva care sa fie macho, cel mai tare din parcare. De cele mai multe ori, acel macho, este porkul despre care faceai referire.
Pentru ca s a demonstrat in State ca porkul este de fapt cel mai inteligent animal, cu siguranta si barbatii isi doresc sa fie ...porci.
Cred ca generalizand, nu facem decat sa devenim feminishti/misogini, dupa caz. De ce sa nu luam viata cu ceea ce ne ofera, bune si rele?!
Ai grija cu cine te incurci...Cine se aseamana se aduna. Si se pare ca ai facut o cel putin o data...

Pupici

Raporteaza abuz de limbaj
solrigores

32 mesaje

Postat pe: 27 Ianuarie 2009, ora 11:11

off o sa explic mai bn sa nu fiu luata de rau la partea k igiena crek orice om dupa ore d emunca scoala are nevoie d eo masa buna un dus spalat dinti apa de gura etc e normal unii insa se baga in pat langa partenera fara unele chestii din astea.
parerea mea nu rezolvam nimic criticand pe altii si mai mult dak ii ascultam ajutam barbatii sunt k niste copii trebuie invatati nu criticati si luati in bataie de joc legat de barbatia lor pt asa mai rau fac ei pot deveni fiinte suave f tandre delicate dak stim cum exact copii care vor sa fie intelesi de cei maturi inc azul asta femeia viata de cuplu pt asta e fakta sa invatam unul d ela altul nu sa criticam tre sa recunoastem k sunt si femei jalnice la fel k si barbati k padurea la...neingrijite neparfumate imbracate k mamaie si etc dar asta e dak nu le explica nimeni ce si cum iar legat de gramatica forum-ul este libera exprimare fiecare scrie cum doreste in secolul vitezei nu sta nimeni sa scrie corect pe mess forum etc mai rau e k rau da rmai rau e fara rau mai bn respectati-va iubiti-va si asa o sa decurga mai bn conversatiile parerea mea pt k si barbatii pot da k noroi si ink cat si cum!

eu
Fosta membra 9am.ro

5 mesaje

Postat pe: 27 Ianuarie 2009, ora 11:14

=))))))) Cata frustrare !!! Nu am mai vazut pana acum! Cred ca faci parte din grupul feministelor convinse ! Vei sfarsi prost :D

cristinalahodni

2 mesaje
Postat pe: 27 Ianuarie 2009, ora 11:22

Probabil acum esti frustrata sau suparata de ceva anume !in mare parte ai dreptate desi totusi nu ar trebui sa-i criticam asa aspru sunt un bun necesar de care avem nevoie!

Greenie

4535 mesaje
Postat pe: 27 Ianuarie 2009, ora 11:35

De la: shuller, la data 2009-01-27 10:23:25in sfarstit un comment inteligent pe tot forumul asta, pe care se pare ca exista prea multi "experti" in psihologia feminina...sau experte..

exista sexperte dar te cam oftici asa nitel ca ochelarii tai de pe nas stau cam strambi nitel... ce sa'i faci, asta e..

suller2005

14 mesaje
Postat pe: 27 Ianuarie 2009, ora 11:38

De la: Greenie, la data 2009-01-27 11:35:29
De la: shuller, la data 2009-01-27 10:23:25in sfarstit un comment inteligent pe tot forumul asta, pe care se pare ca exista prea multi "experti" in psihologia feminina...sau experte..

exista sexperte dar te cam oftici asa nitel ca ochelarii tai de pe nas stau cam strambi nitel... ce sa'i faci, asta e..

nu prea vad eu legatura intre oftica si ochelarii strambi, care probabil stateau asa de la cantitatea de sange in alcool pe care o aveam cand am facut poza..

rap_boy

573 mesaje

Postat pe: 27 Ianuarie 2009, ora 11:43

De la: allexandraa, la data 2009-01-27 09:37:27n-aveti treaba?la sala,ceva?cititi o carte.vedeti un film...iesiti cu prietenii...daca aveti!!!!!!! si daca incercati sa aveti o viata sociala cat mai activa veti intalni multe scroafe si multi porci....SO...ce aveti cu saraca dana? cat despre dasca 777 am obs ca e din is ,as pune pe cineva sa-l bata la cat de idiot a putut sa fie cand afirma ca toate femeile vor sa fie violate si bla bla nu stau sa citesc porcariile tuturor celor cu probleme mintale. adica din cauza celor ca dasca 777 mi-e frica mie sa umble singure "pe strada" si de aia avem si stirile de la ora5. GET A REAL LIFE!

Treaba avem, avem vieti personale dar, aici intram din tertze motive, cum ar fi mai imparti un gand bun cu un prieten, te mai miri de prostia umana, mai faci o caterinca, etc...
Asa k dak nu iti convine ceva... Ignora-ne si vezi-ti de borshu tau

Blaze two then call me in the mornin' PEAAAAAAAAAACE !
adonis_adi04

43 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 27 Ianuarie 2009, ora 11:43

Groh!!! Ia ca ma bag si eu ca mistretu. Daca astfel de persoane atragi, asta vrea sa zica ca iti meriti soarta.

Ma duc sa-mi masor penisul.

Numai bine!

mihai_dorin

22 mesaje
Postat pe: 27 Ianuarie 2009, ora 11:44

mda... foarte frumos dana1701... totusi din toate cuvintele pe care le`ai tastat tu acolo, tind sa cred ca ai fost parasita, sau respectivul si`a batut joc de tine... in fine... ceva ti s`a intamplat mai mult ca sigur... poate ca intr`adevar majoritatea dintre noi barbatii asa suntem, dar nu uita ca mai sunt si exceptii... am 25 de ani, am avut pana acum 2 relatii, una de 6 luni in care a fost totul aiurea din partea ei in sensul ca oricat de mult m`am apropiat de ea si oricat de mult am incercat sa`i arat ca tin la ea, a fost in zadar si a fost foarte indiferenta insa... in tot acest timp am vrut`o doar pe ea pana m`am saturat si i`am zis stop. gata. era virgina si eu eram virgin dar nu am vrut sa o f_t si nici n`am facut`o. apoi am avut a doua relatie de 2 ani si 2 luni in care a fost iubire din partea amandurora... ea a fost prima si eu am fost primu dar i`am fost fidel in toti acesti 2 ani ba chiar eu am fost cel care tot timpul incerca sa faca ceva: sa facem de mancare impreuna, sa facem ceva in casa (chestii gospodaresti) si pana la urma tot ea a fost cea care m`a parasit. nespalat nu am fost in viata mea si nici nu voi vreodata (daca tot ai folosit cuvantul acesta). sincer din relatia asta mi`am dat seama ca barbatii nu sunt chiar asa cum cred unele din voi, mi`am dat seama ca pot fi mai bun ca ea. acum sunt SINGUR dar oricand pregatit sa ofer unei fete totul bineinteles doar sa merite (SUNT DIN ORADEA DACA VREUNA DIN VOI E INTERESATA)... si din contra... putem fi mai buni ca voi chiar (unii din noi)... ei ce ai de spus? adica eu sunt cel care incerc sa fac multe din lucrurile enumerate de tine mai sus, ca barbat, si sa inteleg ca tot eu sunt porc? mai gandeste`te... oricum jignirile aduse la adresa noastra nu le iau in seama mai ales din cauza faptului ca ma cunosc pe mine insumi, stiu ce am facut bun pana acum si stiu ce fel de persoana sunt...

Sonyk0

75 mesaje
Oras: Resita

Postat pe: 27 Ianuarie 2009, ora 11:45

Mare dreptate ai Dana, asa este, barbatii sunt niste grohaitori inutili. Ceea ce iti ofera ei iti ofera si un vibrator pentru ca de altceva nu sunt buni Vad zilnic colegii mei de birou cum cauta "puicute" pe net, iar nevestele saracele pe langa servici se duc acasa sa-si hraneasca grohaitorii, care altceva nu stiu decat la bere cu prietenii si cu burtile lor umflate de nesimtire. Nu merita sa tii un astfel de specimen langa tine, mai bine... shut in fund.

Greenie

4535 mesaje
Postat pe: 27 Ianuarie 2009, ora 11:57

De la: shuller, la data 2009-01-27 11:38:56

nu prea vad eu legatura intre oftica si ochelarii strambi, care probabil stateau asa de la cantitatea de sange in alcool pe care o aveam cand am facut poza..

si te mandresti cu asta de parca ar fi ceva de laudat, patetic..

mihai_dorin

22 mesaje
Postat pe: 27 Ianuarie 2009, ora 11:58

aaa... uitasem ceva... ca vad ca si despre asta s`a discutat si chiar s`a pus accent pe asta... apropo de satisfactie: in relatia ce`am avut`o a fost la maxim din partea amandurora in toti acei 2 ani... si cum ati zis ff multe din voi fetelor/femeilor: MARIMEA NU CONTEAZA. sau ba da, cred ca conteaza dar la femeile de genu celor de pe centura. fosta a fost foarte incantata si multumita de "utilajul din dotare". mi`a oferit ocazia sa invat ce`i place unei femei sa`i faci ca sa o satisfaci la maxim si am vazut cum e, e MINUNAT. mi`a placut sa`i ofer ei placere intai si apoi sa`mi ofere ea mie... am stiut sa facem ca totul sa fie frumos... ei cam asta e... fetelor/femeilor nu toti barbatii sunt la fel ;) depinde peste ce barbati dati ... numai bine si pareri mai bune despre noi fetelor

suller2005

14 mesaje
Postat pe: 27 Ianuarie 2009, ora 11:59

De la: Greenie, la data 2009-01-27 11:57:43

si cam cum ai ajuns tu la concluzia ca e ceva de lauda? era doar o explicatie..dar voi sexpertele le stiti pe toate nu? acu nu tre sa fi suparata pentru ca ti'am dat nota 2..ti'am zis k maine iti dau 3

suller2005

14 mesaje
Postat pe: 27 Ianuarie 2009, ora 12:02

De la: shuller, la data 2009-01-27 11:59:55

si app..daca ai sange in alcool nu inseamana neaparat k esti beat mort..ma mir cum de nu stiai asa ceva..sexperto..

filipov_alexandru

471 mesaje
Postat pe: 27 Ianuarie 2009, ora 12:04

De la: cristielena, la data 2009-01-27 11:11:58off o sa explic mai bn sa nu fiu luata de rau la partea k igiena crek orice om dupa ore d emunca scoala are nevoie d eo masa buna un dus spalat dinti apa de gura etc e normal unii insa se baga in pat langa partenera fara unele chestii din astea.
parerea mea nu rezolvam nimic criticand pe altii si mai mult dak ii ascultam ajutam barbatii sunt k niste copii trebuie invatati nu criticati si luati in bataie de joc legat de barbatia lor pt asa mai rau fac ei pot deveni fiinte suave f tandre delicate dak stim cum exact copii care vor sa fie intelesi de cei maturi inc azul asta femeia viata de cuplu pt asta e fakta sa invatam unul d ela altul nu sa criticam tre sa recunoastem k sunt si femei jalnice la fel k si barbati k padurea la...neingrijite neparfumate imbracate k mamaie si etc dar asta e dak nu le explica nimeni ce si cum iar legat de gramatica forum-ul este libera exprimare fiecare scrie cum doreste in secolul vitezei nu sta nimeni sa scrie corect pe mess forum etc mai rau e k rau da rmai rau e fara rau mai bn respectati-va iubiti-va si asa o sa decurga mai bn conversatiile parerea mea pt k si barbatii pot da k noroi si ink cat si cum!

Bun bun....barbatii educa femeile, femeile educa barbatii...o sa fim o tara plina de educati..... Ma ofer sa educ si sa fiu educat

georgemazilu

25 mesaje
Postat pe: 27 Ianuarie 2009, ora 12:13

Saracutza Dana...a aruncat ea cu noroi aiurea'n tramvai si tot nu s-a autosugestionat cum ar fii vrut(din cauza lui romeo,rap boy,dasca si altii).
Trebuie sa fii foarte nfericita ca femeie sa spui din traumele personale legate de barbati e clar ca n-a cunoscut prea multi la viatza ei,e clar ca e lesby sau e pe cale sa devina...
Rrrusineeeee mai Dana mai,se pare ca traiesti pe planeta porcilor

Alexis77

31 mesaje

Postat pe: 27 Ianuarie 2009, ora 12:24

[Sonyk draga, sunteti singurele vinovate de sexperientele traite. Daca pentru tine barbatii sunt "niste grohaitori inutili" si tot ceea ce-ti pot oferi ei iti poate oferi si un vibrator, clar faci parte din randul acelor frustrate, parasite si complexate. Nimeni nu e perfect. Si in randul vostru sunt astfel de specimene, dar n-am vazut pana acum vreun barbat sa se planga in halul asta. Fetelor daca aveti parte de "grohaitori" pe langa voi, cine va obliga sa impartiti trocul? Plecati.

Esti dezgustata de colegii tai de birou? E problema lor. Ti-e frica de faptul ca la fel de bine ti se poate intampla si tie? Nasol. De ce ti-e frica, nu scapi. Nu-mi spune ca un tip se transforma in "grohaitor" peste noapte. Daca nu reusesti sa-l "citesti" indeajuns de bine, inseamna ca ai o problema sau esti masochista.

rap_boy

573 mesaje

Postat pe: 27 Ianuarie 2009, ora 12:36

De la: shuller, la data 2009-01-27 12:02:18

si app..daca ai sange in alcool nu inseamana neaparat k esti beat mort..ma mir cum de nu stiai asa ceva..sexperto..

Si dak ar fi sa o luam asa frumos amice, poate ai avut ALCOOL IN SANGE...Probabil k d-aia faci si dezacorduri de genu cat despre treba cu sexperta, cam umbli pe cele 7 carari ale domnului, bagi tu mana in foc k nu stie mai multe k tine ??

Blaze two then call me in the mornin' PEAAAAAAAAAACE !
suller2005

14 mesaje
Postat pe: 27 Ianuarie 2009, ora 12:41

De la: rap_boy, la data 2009-01-27 12:36:45
De la: shuller, la data 2009-01-27 12:02:18

Si dak ar fi sa o luam asa frumos amice, poate ai avut ALCOOL IN SANGE...Probabil k d-aia faci si dezacorduri de genu cat despre treba cu sexperta, cam umbli pe cele 7 carari ale domnului, bagi tu mana in foc k nu stie mai multe k tine ??

1.daca nu ai auzit de expresia "sange in alcool" este problema ta. dar asta nu inseamna ca nu exista sau ca este un dezacord. invatza sa nu mai critici fara sa stii despre ce este vorba..ai o sansa in plus sa nu te faci de ras
2. nu stiu si nici nu ma intereseaza ce stie sau cat stie. ideea este,daca esti in stare sa o pricepi, ca indiferent de ce esti in stare nu ai dreptul sa critici in stanga si dreapta, sa te dai mare, sa arati ce potent esti tu sau ce mari realizari ai avut in viata. parca era un forum de schimb de idei nu de critici permanente si de laude..
3. si daca tot ceea ce stii se reduca la pozitii sexuale...

Tipy

5 mesaje
Oras: Constanta

Postat pe: 27 Ianuarie 2009, ora 12:43

subiecte de 2 bani ca de obicei...o sa ma dezabonez chiar acum.

ciuperca_dan

11 mesaje
Postat pe: 27 Ianuarie 2009, ora 12:47

Imi pare rau de tine....cred ca ai nevoie de ajutor specializat.Ghinionuil tau e ca ai dat peste un mitocan,manelist,frustrat si e goist.Dar sa stii....mai intreaba si tu in stanga si-n dreapta.....mai exista barbati cu capul pe umeri,respectuosi...barbati adevarati.La partea cu masina ...in mare parte ai dreptate...dar oare sa ne strangem de gat cand vedem cotzofenele care poarta covrigi impletiti de haur la urechi...si le atarna pana la buric?Acum sa imi spui....tu...fata frustrata....
Long life..

eatmyrockets

16 mesaje
Oras: Botosani

Postat pe: 27 Ianuarie 2009, ora 12:48

cel mai interesant topic posibil

draga dana, cine te pune sa citesti ce se plange lumea pe aici? a, da, esti frustrata ca fat frumos nu ti`o indeasa destul

nah...barbatii or fi porci, dar femeile sunt cele mai rele animale posibile (fiecare interpreteaza ce vrea) dar ideea e ca rau cu rau, dar mai rau fara rau mai dana, asa ca dute la fat frumos ala al tau si zii sa mai presteze cum trebuie, si sa nu mai umble la parasute si sa nu te mai tina la cratita ca deh, in fiecare chestie de asta este cate un pic de trauma ....si pe tine te traumatizeaza fat frumos cu cerintele lui, si tu simti ca nu mai faci fata, si vii si te alaturi aci, sa te legi de groh-groh si bagi pe toata lumea in aceeasi oala...a, uitai, nu put

ciuperca_dan

11 mesaje
Postat pe: 27 Ianuarie 2009, ora 12:53

scuze pt unenele greseli de ortografie....am scris in mare graba..

ciuperca_dan

11 mesaje
Postat pe: 27 Ianuarie 2009, ora 12:56

De la: darkmonk13, la data 2009-01-27 12:48:14cel mai interesant topic posibil
draga dana, cine te pune sa citesti ce se plange lumea pe aici? a, da, esti frustrata ca fat frumos nu ti`o indeasa destul
nah...barbatii or fi porci, dar femeile sunt cele mai rele animale posibile (fiecare interpreteaza ce vrea) dar ideea e ca rau cu rau, dar mai rau fara rau mai dana, asa ca dute la fat frumos ala al tau si zii sa mai presteze cum trebuie, si sa nu mai umble la parasute si sa nu te mai tina la cratita ca deh, in fiecare chestie de asta este cate un pic de trauma ....si pe tine te traumatizeaza fat frumos cu cerintele lui, si tu simti ca nu mai faci fata, si vii si te alaturi aci, sa te legi de groh-groh si bagi pe toata lumea in aceeasi oala...a, uitai, nu put

ciuperca_dan

11 mesaje
Postat pe: 27 Ianuarie 2009, ora 12:58

Bravo man...nu am vrut sa fiu asa de dur
Stii ce ma intriga?Toate ....hmmm,pardon,isi dau cu parerea...si o fac pe sfintele...Barbatii e porci....iar ele niste maicuzte....

ciuperca_dan

11 mesaje
Postat pe: 27 Ianuarie 2009, ora 12:58

Bravo man...nu am vrut sa fiu asa de dur
Stii ce ma intriga?Toate ....hmmm,pardon,isi dau cu parerea...si o fac pe sfintele...Barbatii e porci....iar ele niste maicuzte....

eatmyrockets

16 mesaje
Oras: Botosani

Postat pe: 27 Ianuarie 2009, ora 13:02

De la: ciuperca_dan@yahoo.com, la data 2009-01-27 12:58:57Bravo man...nu am vrut sa fiu asa de dur

merci, da ce, nu e asa? pune pe toata lumea in aceeasi oala...asa hai sa ne luam si noi dupa ce zicea napoleon, si sa nu mai avem incredere in femei, si sa le consideram pe toate tarfe si profitoare si materialiste, cand stiu sigur ca nu e asa

alistar65

2 mesaje
Oras: Curtea de Arges

Postat pe: 27 Ianuarie 2009, ora 13:07

toti barbatii e porci...DAR NICI FEMEILE NU E OAMENI

azzumi

111 mesaje
Postat pe: 27 Ianuarie 2009, ora 13:25

Ei si voi acum faceti pe nestiutori, "barbatii" de care a vorbit Dana exista, dar nu trebuie decat sa alegi...astfel de specimene se vad de la o posta ...ptr. ca sunt atat de "inteligenti" si de evidenti incat...nu ai cum sa nu-i observi?!...Eu nu vreau sa generalizez, un barbat cu cat are mai multi muschi cu atat inteligenta e mai mica....eu n-am nevoie de un pachet de muschi langa mine, bine, nici sa fie sa nu poata merge pe strada....oricum prefer pe cei mai slabuti sunt mult mai ok.
Iar acum....piuuuu POTOPUL!

Pagini: << 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului Groh-Groh... egal masculinitate
Mergi la: