back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Groh-groh... egal masculinitate

Pagini: << 6 7 8 9 10 11 >> Sari la pagina:

dana17

24 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 14 Februarie 2009, ora 15:51

Stimabile, lolozaur sau balaur depasit de situatie.......
Din poza ta de avatar, vroiai sa rezulte ca esti un om pasnic,dar din ce ai scris reiese ca esti un bebe-violent. In mod sigur o sa vrei sa-ti bati nevastacand vei fi mare. Cum nevasta n-o sa vrea sa stea pentru ca... ma-ntelegi... are si domnia sa nu numai drept de vot, o sa ramai nu numai cu frustrarea de la mamica ta, dar si cu lipsa de curaj, de lasitate de la taticul tau. Asa ca fa si tu un curs de barbatie sau daca nu, ramai cu frustrarea si lozinca barbatilor-groh din acest forum care se intrec in pumni si cuvinte care mai de care mai jegoase in directia sexului opus. Sau poate te transformi intr-un criminal in serie care hacuieste femeile astea emancipate domnule... unde mai pui ca acu au si drept de vot?! Da ce pacat ca nu au pentru cine vota. Ma-ntelegi, mon cher...
Mai Romica fara frica, nu ti-am zis ca esti varza rau? Ce te mai bagi in discutii care sunt interzise minorilor sau adolescentilor intarziati? Ia mai citeste din cartea de bucate si mai amesteca cartile de joc in oala cu sarmale pe care ti le scoti pe ascuns din nas! Eiiii...

gabi8ma

1005 mesaje
Oras: Oradea

Postat pe: 14 Februarie 2009, ora 22:28

danuta , danuta cum stai mama cu ejacularea in locuri ciudate ? sau barbatelul tau nu mai vrea sa te faca nici platit ? parca asa ziceai ultima data ca a dormit langa tine o sapt si nu ti-a facut nimica - nimica nici macar o limbuta , desi tu esti aia care il platesti , vezi tu danuta eu n-am uitat injuraturile tale si comportamentul de centura pe care l-ai afisat pe kudica , asa ca daca tot vrei sa fii in ton cu site-ul pai spune mama ca te doare ca ai paianjeni si vrei si tu ceva acolo

si auzi romica ia te rog nu te mai eschiva atata si treci la actiune , ei comedie

Niciodata nu stii unde te poarta viata , inchide ochii , deschide inima , intinde-ti aripile , si lumea e la picioarele tale in timp ce tu te minunezi la picioarele lumii de frumusetea bogatia diversitatea cruzimea existentei umane
romicojocaru

251 mesaje

Postat pe: 15 Februarie 2009, ora 15:44

De la: dana1701, la data 2009-02-14 15:51:44Stimabile, lolozaur sau balaur depasit de situatie.......
Din poza ta de avatar, vroiai sa rezulte ca esti un om pasnic,dar din ce ai scris reiese ca esti un bebe-violent. In mod sigur o sa vrei sa-ti bati nevastacand vei fi mare. Cum nevasta n-o sa vrea sa stea pentru ca... ma-ntelegi... are si domnia sa nu numai drept de vot, o sa ramai nu numai cu frustrarea de la mamica ta, dar si cu lipsa de curaj, de lasitate de la taticul tau. Asa ca fa si tu un curs de barbatie sau daca nu, ramai cu frustrarea si lozinca barbatilor-groh din acest forum care se intrec in pumni si cuvinte care mai de care mai jegoase in directia sexului opus. Sau poate te transformi intr-un criminal in serie care hacuieste femeile astea emancipate domnule... unde mai pui ca acu au si drept de vot?! Da ce pacat ca nu au pentru cine vota. Ma-ntelegi, mon cher...
Mai Romica fara frica, nu ti-am zis ca esti varza rau? Ce te mai bagi in discutii care sunt interzise minorilor sau adolescentilor intarziati? Ia mai citeste din cartea de bucate si mai amesteca cartile de joc in oala cu sarmale pe care ti le scoti pe ascuns din nas! Eiiii...

dana tie nu ti-e rusine de noi? uite eu nu sunt aici sa iti dau educatie, de asta trebuia sa se ocupe fat-frumos, sau mamaica ta draga...tu nu vezi cat esti de aiurita!!!
eu am renuntat...se pare ca multi te stiu cat esti de retardata...ai probleme, graveeeee!, foarte grave.

Ai cuvantul meu ca nu o sa te mai bag in seama, dupa aceasta discutie.

Raporteaza abuz de limbaj
dana17

24 mesaje

Postat pe: 15 Februarie 2009, ora 17:22

Mai Romica, nici n-ai cum sa te mai bagi in discutie. Poate doar cand cobori la sol. In privinta lui gabi8ma cred ca ma confunda cu cineva din familia lui de cartier. Nu scriu pe kudica. Aceste comentarii se refera strict la grohii din forum care deschid subiect de turma de bananier. Nu puteti sa ganditi cu inteligenta si caracter, cu barbatie. Ganditi doar cu penisul pe care il doriti mai mare decat se ridica in pantalon. Prin urmare nu ma refer la Feti- Frumosi cand va raspund voua. Deja vad lozinca la poalele bananierului in care stati cocotati. Ia uite ce scrie: ”NU DISPERATI!” In rest, s-auzim numai de bine.

gabi8ma

1005 mesaje
Oras: Oradea

Postat pe: 15 Februarie 2009, ora 22:44

dana , sunt o EA , deci nu pot gandi cu penisul , dar ma gandesc la el , nu te confund pt ca iti recunosc stilul de centurista de 3 parale , ai vrea tu macar sa te apropii de cartierul in care locuiesc , si eu as vrea sa te apropii , si sa iti apropii ceva de dinti o ranga de ex , sau drujba lui radu ( cred ca mi-o imprumuta ) injura mataluta mult si bine , dar cine stie , odata tot se afla unde esti , cine esti , si la momentul respectiv cred ca vei avea parte de atentia dupa care tanjesti cu atata disperare , precum si dupa altceva care evident iti lipseste , tu esti o biped(a) care face specia de rusine , in rest multa sanatate ... pana ne intalnim

Niciodata nu stii unde te poarta viata , inchide ochii , deschide inima , intinde-ti aripile , si lumea e la picioarele tale in timp ce tu te minunezi la picioarele lumii de frumusetea bogatia diversitatea cruzimea existentei umane
Fosta membra 9am.ro

1414 mesaje

Postat pe: 16 Februarie 2009, ora 00:24

De la: gabi8ma, la data 2009-02-15 22:44:12dana , sunt o EA , deci nu pot gandi cu penisul , dar ma gandesc la el , nu te confund pt ca iti recunosc stilul de centurista de 3 parale , ai vrea tu macar sa te apropii de cartierul in care locuiesc , si eu as vrea sa te apropii , si sa iti apropii ceva de dinti o ranga de ex , sau drujba lui radu ( cred ca mi-o imprumuta ) injura mataluta mult si bine , dar cine stie , odata tot se afla unde esti , cine esti , si la momentul respectiv cred ca vei avea parte de atentia dupa care tanjesti cu atata disperare , precum si dupa altceva care evident iti lipseste , tu esti o biped(a) care face specia de rusine , in rest multa sanatate ... pana ne intalnim

LET THE HUNT BEGIN !!!
Eu imi iau un Barrett M98B sniper rifle , dintre mine si pocahontas @dasca cu topoarele lui oare cine castiga ?!
Inscrierile se fac la nr de telefon 666 let's go fucking spree.

Neclaritati, dubii, relatii interumane, lipsa de comunicare, zbucium interior. Same shit everyday...
radhookoo

1009 mesaje
Postat pe: 16 Februarie 2009, ora 15:56

De la: gabi8ma, la data 2009-02-14 22:28:37danuta , danuta cum stai mama cu ejacularea in locuri ciudate ? sau barbatelul tau nu mai vrea sa te faca nici platit ? parca asa ziceai ultima data ca a dormit langa tine o sapt si nu ti-a facut nimica - nimica nici macar o limbuta , desi tu esti aia care il platesti , vezi tu danuta eu n-am uitat injuraturile tale si comportamentul de centura pe care l-ai afisat pe kudica , asa ca daca tot vrei sa fii in ton cu site-ul pai spune mama ca te doare ca ai paianjeni si vrei si tu ceva acolo

si auzi romica ia te rog nu te mai eschiva atata si treci la actiune , ei comedie

asta am zis si eo.. ca e ne.fu.tu.ta de muuuulta vreme si acu face pe meseriasa poate poate o fuce careva...

bai SLOBODANA, sa te pipi pe parerea ta. bine? ca fetele urate n-au voie sa vorbeasca asa. Alea frumoase cand vorbesc asa, te incita da' alea urate merita o caramida-n dinti. Sa fie si mai urate. Eo am o caramida special pentru tine. Stai sa ma prind eu cine esti si-ti fac machiaj nou nout.. poate daca-ti scot dintii aia strambi, data viitoare cand su.gi p.u.la nu mai lasi brazde.

Sanatate multa!

daca m-am obosit sa-ti raspund, inseamna ca ai scris o imbecilitate.
lolozaur_the_slayer

54 mesaje

Postat pe: 16 Februarie 2009, ora 16:09

De la: dana1701, la data 2009-02-14 15:51:44Stimabile, lolozaur sau balaur depasit de situatie.......

Imi pare rau sa te anunt k nu ai ce cauta aici ! Daca nu itzi plac barbatzi si daca nu ai ce face aici si prietenul tau ejaculeaza prematur si nu esti satisfacuta si te iei de barbatzi sa sti k lipsa de sex creaza nebunie se pare k la tine e intr-o stare avansata ... nu cred ca varsta mea are relevanta in aceasta discutie ... numi place sa ma leg de familia ta pt k nu e civilizat si da dovada de o nesimtire iesita din comun .. dar din pacate sunt nesimtit si presupun ca tactu e mandru de ce fata are .. cred k ai fost batura rau cand erai mica de ai ajuns asa o scorpie .. u si cu vaduva neagra :)) asa k marsh de aici k deja ai inceput sa ma calci pe coada si nu imi place nu vezi k lumea are numai acuze la adresa ta ?? cate cuvinte de lauda sunt pt tine ?? nu observi k nici fetele ( surioarele tale ) colegele de suferinta nu sunt cu tine.. Dar dupa cum un domnitor celebru al Moldovei spunea " Daca voi nu ma vreti eu va vreau " asa esti si u te bagi unde nu trebuie si te iei de cine nu trebuie .

Despre modestia mea.. as putea vorbi ore in sir..
adi3

716 mesaje
Oras: Zalau

Postat pe: 16 Februarie 2009, ora 18:19

o compatimesc pe saraca cred ca astea cu nume de dana is predestinate
la marginea societatii,respecta-te pe tine insuti frumoaso si ca sa nu zici ca am ceva personal nu mai pune botul la toata caterinca ai merita o bataita la curutz da din aia de placere....

david...romantic incurabil
dana17

24 mesaje

Postat pe: 17 Februarie 2009, ora 21:02

Ce mai grohaiti.... Mai lolozaur ce cauti tu in acest subiect de te vaiti ca o gainusa? Subiectul cu titlul ”Groh-Groh egal masculinitate” l-am deschis eu. Daca nu-ti place butoneaza telecomanda si cheama-ti mamica sa-ti faca frectie si sa-ti gateasca ficatei cu ousor. Asta numai daca ti-ai baut lapticul.

Pentru Adi: ”pe tine insuti frumoaso” cum ai scris e incorect. Daca mai inveti ceva gramatica, atunci promit sa te mai iau in seama. INSATI trebuia, mon cher!

In rest, mi-am atins scopul. Ati ajuns sa fiti de acord cu voi insiva. Sunteti grohi rau, iar frustrarile pe care nu vreti sa vi le rezolvati macar la un psiholog, ziceti voi ca trebuie sa vi le rezolvati cu ranga. Hahaahahhaa... ce ma amuzati! Teribil
Ia sa mai aud care urmaeza sa guite in urmatoarele ore. Luati si voi o pauza. Sau o tableta de calmare. S-ar putea sa mai vin. Dar nu va faceti iluzii. Hahahahahahaha...

9am047754

2954 mesaje
Postat pe: 18 Februarie 2009, ora 22:47

De la: dana1701, la data 2009-02-17 21:02:16 Ce mai grohaiti.... Mai lolozaur ce cauti tu in acest subiect de te vaiti ca o gainusa? Subiectul cu titlul ”Groh-Groh egal masculinitate” l-am deschis eu. Daca nu-ti place butoneaza telecomanda si cheama-ti mamica sa-ti faca frectie si sa-ti gateasca ficatei cu ousor. Asta numai daca ti-ai baut lapticul.

Pentru Adi: ”pe tine insuti frumoaso” cum ai scris e incorect. Daca mai inveti ceva gramatica, atunci promit sa te mai iau in seama. INSATI trebuia, mon cher!

In rest, mi-am atins scopul. Ati ajuns sa fiti de acord cu voi insiva. Sunteti grohi rau, iar frustrarile pe care nu vreti sa vi le rezolvati macar la un psiholog, ziceti voi ca trebuie sa vi le rezolvati cu ranga. Hahaahahhaa... ce ma amuzati! Teribil
Ia sa mai aud care urmaeza sa guite in urmatoarele ore. Luati si voi o pauza. Sau o tableta de calmare. S-ar putea sa mai vin. Dar nu va faceti iluzii. Hahahahahahaha...

Dana ma exciti...stai in pozitia porcului?...sa facem si noi o treaba?...groh groh...:P....toata noaptea o sa grohaim...grr si perversitati cu un psiholog cu o ranga in mana care iti da peste cap:))...da...grr...asta ar fi sexy:d...si la sfarsit sa iei o tableta de calmare sa te relaxezi dupa sex,,,si s-ar putea sa mai vin sa te mai ft ,dar nu iti fa iluzii:P,,,hai sa guitam iubito ca niste porci in calduri,uitandu-ne la luna:)))....si la sfarsit sa mancam slanina..si u sa inghiti ceva..alb si lipicios ca slanina:D,..grr...asa da grohait nu?

9am047754

2954 mesaje
Postat pe: 18 Februarie 2009, ora 22:47

=)))))))))))))))))))))))))

rap_boy

573 mesaje

Postat pe: 19 Februarie 2009, ora 16:34

Doamneee mor de ras aici Dupa 4 reprize de guitzat k o purcica s-a gandit k i-ar mai trebui alte 6 pagini in care madam dana sa isi exteriorizeze frustrarile si esecurile ei in viata... Ce mi se pare superb e umorul morbid si negru de care da dovada dasca knd ii raspunde

Bravo meshtere bravo... Acum asteptam guitzatoarea sa apara sub clar de luna si sa mai grohaie ceva la ceas tarziu din noapte in sperantza k ne vom ataca si vom sari cu pustile de vanatoare dupa ea...
Deci danutza nu ne lasa sa asteptam...

Blaze two then call me in the mornin' PEAAAAAAAAAACE !
Fosta membra 9am.ro

1414 mesaje

Postat pe: 19 Februarie 2009, ora 17:18

Topic foarte .

Neclaritati, dubii, relatii interumane, lipsa de comunicare, zbucium interior. Same shit everyday...
romicojocaru

251 mesaje

Postat pe: 20 Februarie 2009, ora 18:52

De la: rap_boy, la data 2009-02-19 16:34:40Doamneee mor de ras aici Dupa 4 reprize de guitzat k o purcica s-a gandit k i-ar mai trebui alte 6 pagini in care madam dana sa isi exteriorizeze frustrarile si esecurile ei in viata... Ce mi se pare superb e umorul morbid si negru de care da dovada dasca knd ii raspunde

Bravo meshtere bravo... Acum asteptam guitzatoarea sa apara sub clar de luna si sa mai grohaie ceva la ceas tarziu din noapte in sperantza k ne vom ataca si vom sari cu pustile de vanatoare dupa ea...

sunt bun...si cand zic asta chiar am si de ce. tocmai am aflat ca dana e casatorita...de vreo 3 ani...de aici puteti sa trageti singuri concluziile !!! Mai am sa aflu unde sta, si voi da anunt sa mergem intr-o vizita la ea...

cypcy

18 mesaje
Postat pe: 20 Februarie 2009, ora 22:24

Gataaaa!!! Cred ca stiu de ce esti asa complexata!!! Te-a dezbracat un "groh-groh" de asta si cand sa te fta ti-a dat doua palme si te-a alungat afara ca nu se merita!!! Ha? Asta era? Mhahahahaha!!!!Doamneeee!!! Mama ce te-am ghicit! hi hi hi

romicojocaru

251 mesaje

Postat pe: 25 Februarie 2009, ora 21:01

In curand aflu si adresa ta...am aflat sectorul...dar este timp !

Azgard

657 mesaje

Postat pe: 26 Februarie 2009, ora 15:24

De la: Romeo86, la data 2009-02-25 21:01:30In curand aflu si adresa ta...am aflat sectorul...dar este timp !

mah eu cred ca te pacaleste ca oricat de bun ai fi , nu poate sa fie ea asa de proasta , si eu nu cred ca e casatorita , ca asta ar insemna sa se fi legalizat casatoria cu animale , ca nu exista un barabat asa disperat

burn baby, burn ...
romicojocaru

251 mesaje

Postat pe: 26 Februarie 2009, ora 15:35

De la: Azgard, la data 2009-02-26 15:24:15
De la: Romeo86, la data 2009-02-25 21:01:30In curand aflu si adresa ta...am aflat sectorul...dar este timp !

mah eu cred ca te pacaleste ca oricat de bun ai fi , nu poate sa fie ea asa de proasta , si eu nu cred ca e casatorita , ca asta ar insemna sa se fi legalizat casatoria cu animale , ca nu exista un barabat asa disperat

LOL ! tu crezi ca pe ea o intreb...am sursele mele si e casatorita 100%

Azgard

657 mesaje

Postat pe: 26 Februarie 2009, ora 15:52

De la: Romeo86, la data 2009-02-26 15:35:12

pai atunci nu pot sa zic decat ca mie mila de respectivul care s-a sacrificat inntr-un mod asa de brutal

burn baby, burn ...
radhookoo

1009 mesaje
Postat pe: 27 Februarie 2009, ora 15:46

De la: Azgard, la data 2009-02-26 15:52:21

pai atunci nu pot sa zic decat ca mie mila de respectivul care s-a sacrificat inntr-un mod asa de brutal

natural selection: one idiot at a time. De-aia s-a casatorit cu ea :)) sa putem evolua noi

daca m-am obosit sa-ti raspund, inseamna ca ai scris o imbecilitate.
filipov_alexandru

471 mesaje
Postat pe: 27 Februarie 2009, ora 17:26

De la: Romeo86, la data 2009-02-20 18:52:15
De la: rap_boy, la data 2009-02-19 16:34:40Doamneee mor de ras aici Dupa 4 reprize de guitzat k o purcica s-a gandit k i-ar mai trebui alte 6 pagini in care madam dana sa isi exteriorizeze frustrarile si esecurile ei in viata... Ce mi se pare superb e umorul morbid si negru de care da dovada dasca knd ii raspunde

sunt bun...si cand zic asta chiar am si de ce. tocmai am aflat ca dana e casatorita...de vreo 3 ani...de aici puteti sa trageti singuri concluziile !!! Mai am sa aflu unde sta, si voi da anunt sa mergem intr-o vizita la ea...

Ma bag si eu la o vizita nocturna in cocina cu ranga

filipov_alexandru

471 mesaje
Postat pe: 27 Februarie 2009, ora 17:27

De la: radhookoo, la data 2009-02-27 15:46:08
De la: Azgard, la data 2009-02-26 15:52:21

natural selection: one idiot at a time. De-aia s-a casatorit cu ea :)) sa putem evolua noi

One must die for the good of others

Elnada

54 mesaje
Oras: Focsani

Postat pe: 28 Februarie 2009, ora 12:03

Uoff ...o fi inceput veun razboi intre barbati si femei de care inca Nu am luat la cunostinta avand in vedere faptul ca e dulce impacarea...
@ dana17..in ceea ce spui acolo nu faci decat sa il ataci pe romeo86...intr-un fel ai dreptate insa ...sa fim seriosi E LIBERTATE DE OPINIE, iar prin arenarea ta in a incerca sa subminezi "muritorii de rand" nu faci decat sa te afunzi in aceeasi mocirla cu "porcii astia de barbati"
Clar ..tu ii consideri porci dar culmea faci sex cu ei , ei te considera tarfa ..si ei fac sex cu tine , chiar daca cu unii doar la nivel mental de genul "fu-2-10-gura"
Ti-ai gasit pe un site "men`s only"unde au binevoit sa nu arunce cu oua clocite in noi "men`s only " de asemenea (trebuie sa recunoastem si ei traiesc pt noi si noi pt ei).Daca indivizii de aici iti par a fi de atat de joasa speta bucura-te ca nu ii tii de mana si gata ..cu ce te afecteaza?Cu ocazia asta iti vezi Fat Frumos-ul ala cu p#la de aur superior "cocinei" din care face parte.
Personal putin imi pasa de parerile care Nu ma privesc personal, iar daca se intampla si cineva face "afirmatii nefondate " la adresa mea...nici atunci probabil nu voi fi atat de afectata atat timp cat persoana aia Nu inseamna nimic pentru mine.Asa ca cel mai cuminte si sanatos ar fi sa te preocupi ca parerea celor care realmente conteaza pentru tine sa fie aceea buna ,bucura-te ca ai parte de Fat Frumos si nu de porcu` imputit si that`s it.
By the way...Fat Frumos nu era personaju` negativ in Shrek???

singuraticu_dan

24 mesaje
Oras: Hunedoara

Postat pe: 21 Martie 2009, ora 16:33

poate ai dreptate dar nu toti santem cum zici tu,dar acept multe ce zici dar nui asa viata .Eu am stat 20 de ani cu Dusmanul in pat si inca nu sti multe din viata

kiku

154 mesaje

Postat pe: 22 Martie 2009, ora 22:59

problema e alta decit cea descrisa de autoarea primului mesaj. ce te faci cind femeia nu e in stare sa accepte sensibilitatea barbatului. cind e atit de obisnuita cu masculul dur care a fost tatal sau bunicul....si se asteapta ca barbatul care ii face curte in mod elegant,care e sensibil si educat...sa fie dur si mitocan. sa o repeada, sa injure din cind in cind...sa refuze sa faca unele lucruri "degradante" cum ar fi spalarea unei farfurii. sa fie chiar ea care il obliga sa se comporte ca un om fara sentimente, cu anume raceala. daca ea face fitze el sa nu o caute deloc, daca ea ii face un cadou el sa nu fie prea entuziasmat, sa fie critic.

eu asta nu inteleg!!! de ce exista femei care sunt in stare sa jigneasca un barbat bun....sa zicem care spala farfuriile, face piata, se ingrijeste de ea, face micul dejun...si ea ride cu prietenii ei cind ei insinueaza ca ar fi gay...cind ea stie ca nu e asa!!! eu oricum le-as lua intotdeauna apararea barbatilor. pentru ca unii sunt deformati de femei....mama, bunica, matusa...si pe urma prietena-sotia.

yuppy000748

14 mesaje
Postat pe: 22 Martie 2009, ora 23:05

nu am zis ca e :( dar prieteni de ai lui au afirmat ca ii plac naieti ... si nu stiu ce sa cred poti sa vb mai mult cu me? daca nu te bagi la somn? ca daca vb cu o fata are alta parere baiatu stie ce simte vreau sfaturi te rog vreau sa inteleg skorpyutza_86 daca vrei sa vb cu mine:((

yuppy000748

14 mesaje
Postat pe: 22 Martie 2009, ora 23:11

tin enorm la el nu cred ca o sa ne mai impacam nu ne am certat pe tema sexulu...
dar vreau sa il ajut sa treaca peste toate problemele si nu stiu cum :(( am incercat i am fost ca prietena un an s a apropiat de mine enorm si cand a vazut ca e prea mult s a retras
nu i am reprosat nicodata nimik si nu o fac pt ca ar insemna sa il fac sa isi piarda increderea in el de tot :((
tre sa vb cu cineva si de aia mi am facut curaj sa intru si sa caut subiecte pe tema timiditati si a tuturor problemelor legate de subiect...

Florin_bacalu

88 mesaje
Postat pe: 8 Aprilie 2009, ora 16:59

ne cerem scuze ca te-ai nascut femeie si esti deranjata de clubul nostru de groh groh... intr-adevar ai dreptate. suntem afemeiati si proci si cum ne mai faci tu in tot felul, dar oricat te-ai tine tu de batzoasa si desteapta, tot printre porci iti gasesti fericirea. in cazul tau, ai suferit tu ceva la viatza ta, si nu iti mai raman decat doua solutii. ori te dai pe invers sa te satisfaca o femeie, ori iti faci operatie si iti pui un carnacior intre picioare sa vi in lumea noastra de porc. sa fi de cinste. tu si toate care te sustin in opinii.

9am047754

2954 mesaje
Postat pe: 9 Aprilie 2009, ora 08:29

dana de ce nu mai raspunde?:))

Pagini: << 6 7 8 9 10 11 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului Groh-Groh... egal masculinitate
Mergi la: