back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Groh-groh... egal masculinitate

Pagini: << 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 >> Sari la pagina:

berila

1111 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 27 Ianuarie 2009, ora 13:55

Dana?

What's cookin`, good lookin`?
avi

26 mesaje
Oras: Constanta

Postat pe: 27 Ianuarie 2009, ora 14:08

M-am trezit cam tarziu...
De fapt acum am primit topic-ul.
Am o intrebare:
-De unde p**a lu' Fat Frumos gasiti chestii precum Danutza (scris cu "tz" ca sa fiu si eu shucar...).
Mai fetito, parerea mea: Cine te-a f***t ultima daca nu a dat randament ( pentru tine, pt ca stiu ca habar n-ai ce inseamna, este raportul dintre lucrul mecanic util si lucrul mecanic consumat). Iti pripun ceva: tu probabil stii ce lucru mecanic util este nevoie sa te satisfaca. Mai calculeaza lucrul mecanic concumat de jucaria ta si gata, poti sa afli randamentul. ( hai ca ti-am dat mura-n gura, sper sa te descurci, daca nu cumva si la orele de fizica te jucai cu "Fat Frumos")
Si cu randamentul rezultat te duci la primul pe care il intalnesti si ii spui ianinte sa te apuci de treba: Bai baiatule, Uite cum sta treaba, dezvolti un 100% bine, daca nu las-o balta! Cred ca m-ai inteles, nu?
Spor la treaba...si las-o mai moale sau ai facut o pasiune din a fi luata la p**a?

Raporteaza abuz de limbaj
AndreiM06

31 mesaje
Postat pe: 27 Ianuarie 2009, ora 14:28

dana mai bine asteptai cateva luni sa iti revii din trauma.daca te duci si ti-o tragi cu fat frumos nu faci decat sa o iei aiurea mai rau,sfatul meu e sa faci o excursie cu niste prieteni si linishteshte-te o perioada,pana gasesti un baiat de treaba daca cauti sa te descarci asa pe forum nu ai sa faci decat pasi pe loc

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 27 Ianuarie 2009, ora 14:32

De la: AndreiM06, la data 2009-01-27 14:28:12dana mai bine asteptai cateva luni sa iti revii din trauma.daca te duci si ti-o tragi cu fat frumos nu faci decat sa o iei aiurea mai rau,sfatul meu e sa faci o excursie cu niste prieteni si linishteshte-te o perioada,pana gasesti un baiat de treaba daca cauti sa te descarci asa pe forum nu ai sa faci decat pasi pe loc

uite in sfarsit un om care ma aproba cand zic ca dana a fost parasita!!!!

jejnk

138 mesaje

Postat pe: 27 Ianuarie 2009, ora 14:39

M**E yuppy , kkmas in site`ul vostru de toata jena, stau de o juma de ora sa-mi ia un comment pt distrusa asta..conducerea pu*ii mele

jejnk

138 mesaje

Postat pe: 27 Ianuarie 2009, ora 14:39

@dana1701 pai daca majoritatea sunteti niste cu*ve, cum ati vrea sa ne comportam cu voi? sa va pupam si sa va lingem adidasi sa nu va duceti sa va fu**ti cu toti care va ies in cale? astea sunteti, asta primiti!! si tu vei primi asta mereu la cat de frustrata esti aa..si apropo, nu-i mai baga pe toti in aceeasi oala, ca nu toti sunt la fel...adica nu toti au burta si beau bere

deea_ffs

10 mesaje

Postat pe: 27 Ianuarie 2009, ora 14:50

Mai bine faceti toti o baba oarba sa va mai relaxati un pic ...cred ca si de o parte si de alta sunt uscaciuni ....acum mai sunt si cei care demostreaza postatnd ca sunt groh-groh ce sa ii faci asa e ...PEACE ALL...MAKE LOVE NOT WAR

“Zambeste, atunci cand doare cel mai mult.”
filipov_alexandru

471 mesaje
Postat pe: 27 Ianuarie 2009, ora 14:52

De la: b82riez, la data 2009-01-27 14:39:39@dana1701 pai daca majoritatea sunteti niste cu*ve, cum ati vrea sa ne comportam cu voi? sa va pupam si sa va lingem adidasi sa nu va duceti sa va fu**ti cu toti care va ies in cale? astea sunteti, asta primiti!! si tu vei primi asta mereu la cat de frustrata esti aa..si apropo, nu-i mai baga pe toti in aceeasi oala, ca nu toti sunt la fel...adica nu toti au burta si beau bere

O vorba de pe strada o stiu toti ai mei:))

fantassy

630 mesaje
Postat pe: 27 Ianuarie 2009, ora 14:54

De la: mikydutza, la data 2009-01-27 14:52:20
De la: b82riez, la data 2009-01-27 14:39:39@dana1701 pai daca majoritatea sunteti niste cu*ve, cum ati vrea sa ne comportam cu voi? sa va pupam si sa va lingem adidasi sa nu va duceti sa va fu**ti cu toti care va ies in cale? astea sunteti, asta primiti!! si tu vei primi asta mereu la cat de frustrata esti aa..si apropo, nu-i mai baga pe toti in aceeasi oala, ca nu toti sunt la fel...adica nu toti au burta si beau bere

O vorba de pe strada o stiu toti ai mei:))

cele mai multe curbe nu's femeeeei...

alindanielx

84 mesaje

Postat pe: 27 Ianuarie 2009, ora 15:00

wow super tare subiectul:)

Alin Chinezu
demirel_matei

15 mesaje
Oras: Campulung Muscel

Postat pe: 27 Ianuarie 2009, ora 15:16

numai atat devenise interesant

nyk_n00b

18 mesaje
Postat pe: 27 Ianuarie 2009, ora 15:22

dana1701
Doar o mica frustrata.. n-o luati in seama probabil e prea plina de ea, ori a fost parasita recent :-j

Bafta.

adi3

716 mesaje
Oras: Zalau

Postat pe: 27 Ianuarie 2009, ora 15:45

mai, mai pai daca le place sexul nu inseamna ca sunt curbe barbatii le catalogheaza curbe doar pe femeile pe care le STIU ca au umblat cu mai multi restul sunt bune...offf gandirea asta

david...romantic incurabil
tanasila_gabriel

1 mesaj
Postat pe: 27 Ianuarie 2009, ora 16:02

esti cumva lesby? sau tie iti face piata un vibrator? sau tie cine iti duce gunoiul? in bucatarie cine te ajuta? la curatenie te ajuta cineva? toate femeile sunt niste fandosite si niste nesimtite , nu te mai stigamtiza tu prin frustrarile pe care le porti in numele femeilor. Voi va vaitati? voi? care stati 6-7 ore sa va cumparati o pereche de chiloti? care va uitati dupa funduri de barbati. voi vorbiti de noi ca mergem la bere?? pai voi mergeti la cafea, la barfe, la desfacut relatii si alte combinatii..
femeile nu sunt cu nimic mai prejos decat barbatii...
si eu spal,fac mancare,piata,curatenie(etc) pentru amandoi..si nu ma bat cu caramida in piept... imi face placere sau nu trebuie facute....
Se pare ca tie nu iti sunt recunoscute eforturile si de aia ai atatea frustrari...poate nu ai gasit la partenerul tau de viata si parti pozitive(asta daca nu esti lesby).....
sau poate ar trebui sa ii spui si lui in fata ceea ce ai spus aici pe forum?! umm? ce zici

Alexis77

31 mesaje

Postat pe: 27 Ianuarie 2009, ora 16:03

O spune cineva mai bine?
www.youtube.com/watch?v=xnbLo-rx0EM

rugananca

15 mesaje
Postat pe: 27 Ianuarie 2009, ora 16:17

imi place cum gandesti shuller! ce se mai oftica astia d p forum cu una-doua...cauta si ei adrenalina in viata si n-au cu cine sa se certe! asa ca nu lua in seama rautatile sexpertelor de pe aici sau lu ala rai boy rap boy sau ceva de felul asta...de n-ar mai fi :-D ar fi mai multe de zis dar acum sunt mai ocupata cu alte treburi prioritare in viata

jtazjmen

651 mesaje
Postat pe: 27 Ianuarie 2009, ora 16:32

De la: allexandraa, la data 2009-01-27 16:17:48imi place cum gandesti shuller! ce se mai oftica astia d p forum cu una-doua...cauta si ei adrenalina in viata si n-au cu cine sa se certe! asa ca nu lua in seama rautatile sexpertelor de pe aici sau lu ala rai boy rap boy sau ceva de felul asta...de n-ar mai fi :-D ar fi mai multe de zis dar acum sunt mai ocupata cu alte treburi prioritare in viata

pe mine, sincer, ma enerveaza oamenii (fie ei barbati sau femei) care, de cate ori i-au bataie acasa, se razbuna pe nevinovati!!

Asta imi aduce aminte de profa de Romana din generala care de cate ori venea la scoala cu ochii in zeama, tuna, fulgera si ploua numai cu 2 si 3!!

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 27 Ianuarie 2009, ora 17:03

De la: thor, la data 2009-01-27 16:02:28esti cumva lesby? sau tie iti face piata un vibrator? sau tie cine iti duce gunoiul? in bucatarie cine te ajuta? la curatenie te ajuta cineva? toate femeile sunt niste fandosite si niste nesimtite , nu te mai stigamtiza tu prin frustrarile pe care le porti in numele femeilor. Voi va vaitati? voi? care stati 6-7 ore sa va cumparati o pereche de chiloti? care va uitati dupa funduri de barbati. voi vorbiti de noi ca mergem la bere?? pai voi mergeti la cafea, la barfe, la desfacut relatii si alte combinatii..
femeile nu sunt cu nimic mai prejos decat barbatii...
si eu spal,fac mancare,piata,curatenie(etc) pentru amandoi..si nu ma bat cu caramida in piept... imi face placere sau nu trebuie facute....
Se pare ca tie nu iti sunt recunoscute eforturile si de aia ai atatea frustrari...poate nu ai gasit la partenerul tau de viata si parti pozitive(asta daca nu esti lesby).....
sau poate ar trebui sa ii spui si lui in fata ceea ce ai spus aici pe forum?! umm? ce zici

Bahhhh!!!! Sa te iei de mana cu Dana, frustratule!!!! Tu ai citit ce ai scris acolo??? Ai facut EXACT acelasi lucru ca si ea....
Bah.... Daca gagica-ta / nevasta-ta sta 6-7 ore sa isi ia o pereche de chiloti e fix problema ta, baiatule ca ramai nefu.ut... Da' nu veni tu aici sa faci ce-a facut si anemica asta de-a deschis topicu' ca s-ar putea sa ti-o furi si tu!!

Vine aia si ii face pe barbati grohaitori, vii tu si faci TOATE femeile NESIMTITE, cand mai bine v-ati masturba putin si v-ati calma....

Oamenii ca voi ma fac sa-mi doresc ca parintii lor sa nu se fi cunoscut niciodata!!!

jtazjmen

651 mesaje
Postat pe: 27 Ianuarie 2009, ora 17:13

mda... in cazul in care v-ati intrebat vr-odata cum poate izbugni un razboi mondial, acest topic este cel mai bun exemplu!

daca as vrea sa arunc si eu cateva paie pe foc, as gasi alte cateva afirmatii de care sa ma iau!!

dar nu vreau

rugananca

15 mesaje
Postat pe: 27 Ianuarie 2009, ora 17:16

Pai sunt de acord cu tine LAWYER..nu stiu daca m-am facut inteleasa...de asta spuneam ca nu are rost sa te certi NICI MACAR pe un forum..deci cu necunoscuti?! vad ca lumea cauta din orice cearta..asta e ceea ce ma dezgusta cel mai mult pe-aici. numai bine!have fun!

gabi8ma

1005 mesaje
Oras: Oradea

Postat pe: 27 Ianuarie 2009, ora 17:22

De la: DMark, la data 2009-01-26 19:33:43
De la: gabi8ma, la data 2009-01-26 19:27:08
De la: Romeo86, la data 2009-01-26 16:54:01
De la: nick_titi, la data 2009-01-26 16:42:46eu nu dar dasca sigur poate

ca sa fim rautaciosi, clar da! dasca e un om pe care as vrea tare mult sa il cunosc, dar imi e teama! asta poate a luat-o in serios cu partea cu gay si mi-o trage!

la replica asta abia astept reactia lui dasca

Raspuns previzibil !
Apropo ce faci atunci cand esti pe WC si se arde becul ?!

adica ?

Niciodata nu stii unde te poarta viata , inchide ochii , deschide inima , intinde-ti aripile , si lumea e la picioarele tale in timp ce tu te minunezi la picioarele lumii de frumusetea bogatia diversitatea cruzimea existentei umane
gabi8ma

1005 mesaje
Oras: Oradea

Postat pe: 27 Ianuarie 2009, ora 17:30

danaaaaaaaa danuto , nebuna mica , unde esti ? pun pariu pe oricat ca e cineva de la yuppy ca sa faca reclama , au facut exact acelasi lucru pe kudica , tot dana o chema , si tot asa se exprima doar facea referire la femei , e amuzant oricum

romeo baiatule , ia te rog frumos sa o cauti pe domnisoara si sa o rezolvi , tu nu vezi ca numai pe tine te vrea , nebunilor

Niciodata nu stii unde te poarta viata , inchide ochii , deschide inima , intinde-ti aripile , si lumea e la picioarele tale in timp ce tu te minunezi la picioarele lumii de frumusetea bogatia diversitatea cruzimea existentei umane
costin_00

2 mesaje
Postat pe: 27 Ianuarie 2009, ora 18:46

Eu inca nu ma consider porc....Dar mi-as dori sa fiu unul....Si asta pentru ca orgasmul la porc dureaza 30 minute....

Fosta membra 9am.ro

19 mesaje
Oras: Ploiesti

Postat pe: 27 Ianuarie 2009, ora 18:51

Si totusi... ce-si doresc femeile? Mai ales vara?

adivesa

54 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 27 Ianuarie 2009, ora 18:52

Jenant...mai ales Dana. Ma abtin de la alte comentarii, dar ar trebui sa terminati cu porcaria asta (mai ales Dana) si sa nu faceti un topic din...asa ceva. Rusinica...

fantassy

630 mesaje
Postat pe: 27 Ianuarie 2009, ora 19:01

De la: gabi8ma, la data 2009-01-27 17:22:48
De la: DMark, la data 2009-01-26 19:33:43
De la: gabi8ma, la data 2009-01-26 19:27:08
De la: Romeo86, la data 2009-01-26 16:54:01
De la: nick_titi, la data 2009-01-26 16:42:46eu nu dar dasca sigur poate

ca sa fim rautaciosi, clar da! dasca e un om pe care as vrea tare mult sa il cunosc, dar imi e teama! asta poate a luat-o in serios cu partea cu gay si mi-o trage!

la replica asta abia astept reactia lui dasca

Raspuns previzibil !
Apropo ce faci atunci cand esti pe WC si se arde becul ?!

adica ?

adica, cine-ti da hartia igienica sau iti schimba becul daca tu esti pe cacastoare ref. la faptul ca o femeie are totusi nevoie de un barabt prin preajma, porc sau nu...

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 27 Ianuarie 2009, ora 19:05

Eu zic sa ii combinam ....poate iese o pereche fericita....ce ziceti? Dana si Thor I now pronunce you.....a happy couple

fantassy

630 mesaje
Postat pe: 27 Ianuarie 2009, ora 19:28

De la: Geozonne, la data 2009-01-27 19:05:10Eu zic sa ii combinam ....poate iese o pereche fericita....ce ziceti? Dana si Thor I now pronunce you.....a happy couple

or... I now pronounce you... Groh-groh and... n*simtita!!!

pfff... ce rea am fost...

9am047754

2954 mesaje
Postat pe: 27 Ianuarie 2009, ora 19:56

De la: allexandraa, la data 2009-01-27 09:37:27n-aveti treaba?la sala,ceva?cititi o carte.vedeti un film...iesiti cu prietenii...daca aveti!!!!!!! si daca incercati sa aveti o viata sociala cat mai activa veti intalni multe scroafe si multi porci....SO...ce aveti cu saraca dana? cat despre dasca 777 am obs ca e din is ,as pune pe cineva sa-l bata la cat de idiot a putut sa fie cand afirma ca toate femeile vor sa fie violate si bla bla nu stau sa citesc porcariile tuturor celor cu probleme mintale. adica din cauza celor ca dasca 777 mi-e frica mie sa umble singure "pe strada" si de aia avem si stirile de la ora5. GET A REAL LIFE!

draga idioata,scz fata idioata,eu fac misto.probabil e greu sa te prinzi ca esti idioata,dar asta e,esti idioata,u crezi ca violez fete,u crezi ca ele nu imi dau ce doresc?..offf..mai vb cui fetele de pe aici si o sa afli...idioato:))

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 27 Ianuarie 2009, ora 20:06

Salut,
un vibrator se poate numi Fat-frumos? .Bafta!!!

Pagini: << 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului Groh-Groh... egal masculinitate
Mergi la: