back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Groh-groh... egal masculinitate

Pagini: << 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 >> Sari la pagina:

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 24 Ianuarie 2009, ora 21:36

De la: Romeo86, la data 2009-01-24 21:35:32nananana a revenit danaaaa?
cum a fost futaiul? te-a luat prin toate partile? te-a mufat?

dupa cum a raspuns, a fost... sec... dar cu litere mari...
asa ca nu mai GROGAITI (sau grohaiti??)

romicojocaru

251 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 24 Ianuarie 2009, ora 21:39

auzi dana ai si tu 18 ani? esti inca virgina? sau ce se intampla cu tine? oricum sa nu ma rogi sa te ajut cu ceva sexual ca nu vreau apoi sa imi strigi ...esti genul !

Raporteaza abuz de limbaj
adi3

716 mesaje
Oras: Zalau

Postat pe: 24 Ianuarie 2009, ora 21:47

a cam primit multe de la porcii de barbati, da ce sa faci asa e in tenis unii dau altii primesc...

david...romantic incurabil
rap_boy

573 mesaje

Postat pe: 24 Ianuarie 2009, ora 21:47

De la: dana1701, la data 2009-01-24 21:29:33
De la: Romeo86, la data 2009-01-24 21:21:18
De la: rap_boy, la data 2009-01-24 21:17:16
De la: Romeo86, la data 2009-01-24 21:12:38

cum sa te lasi pagubas la asemenea nesimtiti? niste groh-groh...

Poi porci suntem toti... ce vrei si tu aku... Dar cand faci porcu mai porc decat admite legea deja incepi sa dai de magaru ascuns adanc in porcu ala !!! Si nu e frumos sa il superi pe ala ca are shtromeleagu mare si ti-l propteste cand nu te astepti (vezi fat frumos )

vorbe intelepte...sper sa priceapa, iar in cazul in care isi cere scuze, ceea ce nu cred, eu le accept, pt ca sunt om intelegator pana la un punct. Ea azi a trecut de punctul meu critic.

GROGAITI, GROHAITI... DAR DOAR ATAT PUTETI????

Bai, aku ma gandeam k piticu ala care umbla singuratic si frustrat prin creieru tau se va gandi sa renuntze... da el nu, betmen betmen...

Cumva ai tras ceva? grogaim ?? grohaim... si tu k o catzea ce esti cum marai cand unu din magarii de aci iti planteaza shtromeleagu (a se citi Fat-Frumos) in zone sensibile ale personalitatii tale ?

Blaze two then call me in the mornin' PEAAAAAAAAAACE !
Fosta membra 9am.ro

7130 mesaje
Postat pe: 24 Ianuarie 2009, ora 21:50

dana1701 vs. restu' lumii 0-5

sdpoCVHBU IUBH M[BNWUGFN idn [tptbgb bg
dana17

24 mesaje

Postat pe: 24 Ianuarie 2009, ora 21:51

Mai romica, nu ti-am zis sa te duci la nani? Ti-am mai zis ca esti varza-tuta. Pai cum scrii tu in contextul acela cu 2i in loc de unul singur? Nu-ti mai striga prostia si mitocania incontinuu, caci tot tu pici de fraier. Pentru restul maimutelor: grohaiti, caci atat puteti. Aveti doar un spirit de turma, misogino-grohaitor. Nu se intrevad urme de talent, inteligenta sau creier. Ma intreb daca aveti penis. Sau parintii vostri sunt de vina pt frustrarile voastre? Cu cat deveniti mai agresivi, cu atat va tradati nesiguranta si prostia. Hai noroc! A fost de vis. Ne mai amuzam cu grohii din voi si iar o luam de la cap. Va recomand sa faceti cat mai mult sex sau dragoste daca stiti ce inseamna. La sala cu voi! Sa deveniti o sarbatoare de muschi! Macar atat, daca suflet si creier nexam. Laudati-va si masurati-va penisul incontinuu. Asta e baza grohaielilor voastre. Groh-groh...

Fosta membra 9am.ro

7130 mesaje
Postat pe: 24 Ianuarie 2009, ora 21:54

De la: dana1701, la data 2009-01-24 21:51:07Mai romica, nu ti-am zis sa te duci la nani? Ti-am mai zis ca esti varza-tuta. Pai cum scrii tu in contextul acela cu 2i in loc de unul singur? Nu-ti mai striga prostia si mitocania incontinuu, caci tot tu pici de fraier. Pentru restul maimutelor: grohaiti, caci atat puteti. Aveti doar un spirit de turma, misogino-grohaitor. Nu se intrevad urme de talent, inteligenta sau creier. Ma intreb daca aveti penis. Sau parintii vostri sunt de vina pt frustrarile voastre? Cu cat deveniti mai agresivi, cu atat va tradati nesiguranta si prostia. Hai noroc! A fost de vis. Ne mai amuzam cu grohii din voi si iar o luam de la cap. Va recomand sa faceti cat mai mult sex sau dragoste daca stiti ce inseamna. La sala cu voi! Sa deveniti o sarbatoare de muschi! Macar atat, daca suflet si creier nexam. Laudati-va si masurati-va penisul incontinuu. Asta e baza grohaielilor voastre. Groh-groh...

e sambata seara. spune-mi te rog ca te duci intr-un club ceva si ca nu o sa stai toata noaptea pe forum sa ne faci porci in continuu plsssssssssssssssssssssssssssssss

sdpoCVHBU IUBH M[BNWUGFN idn [tptbgb bg
rap_boy

573 mesaje

Postat pe: 24 Ianuarie 2009, ora 21:58

De la: dana1701, la data 2009-01-24 21:51:07Mai romica, nu ti-am zis sa te duci la nani? Ti-am mai zis ca esti varza-tuta. Pai cum scrii tu in contextul acela cu 2i in loc de unul singur? Nu-ti mai striga prostia si mitocania incontinuu, caci tot tu pici de fraier. Pentru restul maimutelor: grohaiti, caci atat puteti. Aveti doar un spirit de turma, misogino-grohaitor. Nu se intrevad urme de talent, inteligenta sau creier. Ma intreb daca aveti penis. Sau parintii vostri sunt de vina pt frustrarile voastre? Cu cat deveniti mai agresivi, cu atat va tradati nesiguranta si prostia. Hai noroc! A fost de vis. Ne mai amuzam cu grohii din voi si iar o luam de la cap. Va recomand sa faceti cat mai mult sex sau dragoste daca stiti ce inseamna. La sala cu voi! Sa deveniti o sarbatoare de muschi! Macar atat, daca suflet si creier nexam. Laudati-va si masurati-va penisul incontinuu. Asta e baza grohaielilor voastre. Groh-groh...

Da-i omului un deget si el il lasa deoparte si ia restu...
Mai din pacate daca ash trece peste spiritul mahalagistic de care dai dovada ash zice k ai o dara de inteligentza pe undeva, da o tii palmataa bine. Spiritul de turma a fost atunci knd ai inceput sa latri aiurea. Si data viitoare knd mai incerci sa o faci pe dejteapta si sa scoti un citat dintr-o carte de psihanaliza fa-o si tu mai cu cap nu de alta dar miroase a vid in capshoru tau de aici din focsani.
Stii ce imi place totusi? Zici k suntem porci si facem si dregem (aici este indicata trauma suferita de tine ) dar de altfel pomenesti undeva de un Fat-Frumos care ti-o trage... HOPA HENTZ Citandu-l pe nenea Ombladon de la Parazitii: " CE FACI FA ESTI RUDA CU BUMERANGU???" Te intorci la persoanele care tocmai le criticai...
Hmm am uitat k vibratorul nu se pune... OH WELL!

romicojocaru

251 mesaje

Postat pe: 24 Ianuarie 2009, ora 21:59

De la: rap_boy, la data 2009-01-24 21:58:48

Da-i omului un deget si el il lasa deoparte si ia restu...

Mai din pacate daca ash trece peste spiritul mahalagistic de care dai dovada ash zice k ai o dara de inteligentza pe undeva, da o tii palmataa bine. Spiritul de turma a fost atunci knd ai inceput sa latri aiurea. Si data viitoare knd mai incerci sa o faci pe dejteapta si sa scoti un citat dintr-o carte de psihanaliza fa-o si tu mai cu cap nu de alta dar miroase a vid in capshoru tau de aici din focsani.

Stii ce imi place totusi? Zici k suntem porci si facem si dregem (aici este indicata trauma suferita de tine ) dar de altfel pomenesti undeva de un Fat-Frumos care ti-o trage... HOPA HENTZ Citandu-l pe nenea Ombladon de la Parazitii: " CE FACI FA ESTI RUDA CU BUMERANGU???" Te intorci la persoanele care tocmai le criticai...

Hmm am uitat k vibratorul nu se pune... OH WELL!

dana cred ca si-a pus drept de moderator pe topic pt ca nu pot sa public un coment...de 5 minunte incerc. ar fi cam asa:
mi-a mai trimis un mesaj in mare parte asemanator cu primul...se pare ca a ramas blocata, si ii trebuie un reset sau un futai mai zdravan, insa am ceva pt tine, tarfulita mica, te fac praf si s-a putea sa mori de ciuda pe forumul asta, dar nu in seara asta ca am ceva treaba si ma apuc sa studiez gramatica limbii romane.

romicojocaru

251 mesaje

Postat pe: 24 Ianuarie 2009, ora 22:05

pa dana, vezi ca ti-au crescut coarne in cap!

rap_boy

573 mesaje

Postat pe: 24 Ianuarie 2009, ora 22:09

Romeo Romeo... nu asa se face, nu iti spala rufele in public ! Totusi radem glumim dar in limitele bunului simtz si ale normalului ;)

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 24 Ianuarie 2009, ora 22:13

De la: rap_boy, la data 2009-01-24 22:09:01Romeo Romeo... nu asa se face, nu iti spala rufele in public ! Totusi radem glumim dar in limitele bunului simtz si ale normalului ;)

cum s-ar zice: "Bombing for peace is like fucking for virginity"

romicojocaru

251 mesaje

Postat pe: 24 Ianuarie 2009, ora 22:13

De la: rap_boy, la data 2009-01-24 22:09:01Romeo Romeo... nu asa se face, nu iti spala rufele in public ! Totusi radem glumim dar in limitele bunului simtz si ale normalului ;)

nu am gresit cu nimic, s-a purtat urat cu noi si isi merita fiecare cuvant, iar daca e sa am de tras la raspundere ceva, o voi face pt ca sunt major, nu ca dana cine stie ce adolescenta cu cosuri pe fata si desteapta nevoie mare. so, nb all, mai putin dana care are treaba

berila

1111 mesaje

Postat pe: 25 Ianuarie 2009, ora 13:59

Dana, te scot la o cafea?

Over

What's cookin`, good lookin`?
romicojocaru

251 mesaje

Postat pe: 25 Ianuarie 2009, ora 14:12

De la: berila, la data 2009-01-25 13:59:08Dana, te scot la o cafea?

Over

daca vrei sa te sacrifici tu si sa ii arati danei cum e un fat-frumos adevarat, nu ai decat...go for it, dar te avertizez ca s-ar putea sa mori otravit cu cafeaua aia.

9am047754

2954 mesaje
Postat pe: 25 Ianuarie 2009, ora 15:00

dana ...sfatul meu..eu sunt mai misogin,dar sa stii ca tot am nev de fem,asa si u ai nev de barbati..e k...sexul ajuta,te calmeaza...crede-ma;)...deci e k..relax...vibrator sau barbat:P ce vrei u:P

berila

1111 mesaje

Postat pe: 25 Ianuarie 2009, ora 15:57

BUMP!

jtazjmen

651 mesaje
Postat pe: 25 Ianuarie 2009, ora 16:41

Dana.. chiar atat de frustrata esti de viata ta?? adica fa-ma sa pricep... tu ai facut o descriere tatalui tau sau prietenului tau???

Totusi inclin sa cred ca nu ai avut niciodata un prieten pentru ca ai fost violata in copilaria ta iar acum esti lesby!!
Si inca un lucru: vii aici, frara sa ti se fi facut ceva, si iti expui frustrarile, jignind pe toata lumea, improscand cu noroi in stanga si in dreapta.. oare nu intri si tu in acea categorie descrisa de tine cu lux de amanunte ?? pentru ca mie, mi se pare ca in loc sa fi vorbit, ai grohait!!!

jtazjmen

651 mesaje
Postat pe: 25 Ianuarie 2009, ora 16:42

si inca ceva.. dana.. go fu*k yourself!!

adi3

716 mesaje

Postat pe: 25 Ianuarie 2009, ora 16:47

ceva traume psihologice are ....da no frustrarile trebuie sa iasa si ele undeva

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 25 Ianuarie 2009, ora 17:00

Asta se intampla cand arunci pietre in oameni care nu ti-au facut nimic...okie te-a ranit unul...dar nu toti sunt porci...cred ca si tatal si poate si fratele tau sunt tot barbatii , ei sunt la fel...dc nu iti mai plac barbatii,RELAX oricum sunt mai multe femei pe pamant, deci let it be PEACE

romicojocaru

251 mesaje

Postat pe: 25 Ianuarie 2009, ora 17:51

De la: lawyer, la data 2009-01-25 16:42:55si inca ceva.. dana.. go fu*k yourself!!

totusi i-am oferit o sansa in care sa isi ceara scuze...eu am facut-o doar ce este si asta subintelegandu-se din faptul ca ea a mentionat "acum ma duc sa mi-o trag"!

adi3

716 mesaje

Postat pe: 25 Ianuarie 2009, ora 20:36

cine-i ne fericitul cu care si-o trage

romicojocaru

251 mesaje

Postat pe: 25 Ianuarie 2009, ora 21:46

De la: adi, la data 2009-01-25 20:36:54cine-i ne fericitul cu care si-o trage

cuu nu stii? FAT-FRUMOS!!!

9am047754

2954 mesaje
Postat pe: 25 Ianuarie 2009, ora 21:49

mai bn sp si taceai...gura mica...suge,taci...vagab lu tata...:d

berila

1111 mesaje

Postat pe: 26 Ianuarie 2009, ora 12:35

bump, ma intereseaza in mod deosebit ce mai are dana de zis.

romicojocaru

251 mesaje

Postat pe: 26 Ianuarie 2009, ora 14:45

De la: berila, la data 2009-01-26 12:35:17bump, ma intereseaza in mod deosebit ce mai are dana de zis.

nu cred ca mai are ceva de zis! si-a luat-o rau de la noi si peste tot de la FAT-FRUMOS! sigur a plans cu lacrimi de crocodil ca nimeni nu o iubeste. pai cu atitudinea asta cred si eu!
cum ii spunea im mesaj: "adio dana"

rap_boy

573 mesaje

Postat pe: 26 Ianuarie 2009, ora 14:49

Si dupa ce au venit si tha big boys(adik astia mai dilii k noi) Consider k pot declara topicul oficial INCHIS !

Dana a ramas cu Fatu ei, noi ne-am amuzat pe cinste... MOVING ON !

romicojocaru

251 mesaje

Postat pe: 26 Ianuarie 2009, ora 14:51

De la: rap_boy, la data 2009-01-26 14:49:38Si dupa ce au venit si tha big boys(adik astia mai dilii k noi) Consider k pot declara topicul oficial INCHIS !

Dana a ramas cu Fatu ei, noi ne-am amuzat pe cinste... MOVING ON !

ce topic inchis! nu o sa ma dau niciodata in laturi sa ma amuz pe gandirea "universala" si "totala" a danei. Lasa aici marturie ca sa poate sa fii cat se poate de nesuferita!

romicojocaru

251 mesaje

Postat pe: 26 Ianuarie 2009, ora 14:52

aviz domnisoarelor/ doamnelor de senzatii tari! sunt cu un pas inaintea vostra!

Pagini: << 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului Groh-Groh... egal masculinitate
Mergi la: