back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Groh-groh... egal masculinitate

Pagini: << 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 >> Sari la pagina:

evelin_f

603 mesaje
Postat pe: 26 Ianuarie 2009, ora 15:58

am stat o jumatate de ora si am citit toate commenturile dar nu am inteles cum a-ti putut sa va coborati la mintea ei nu ati facut decat sa ii confirmati in mare parte ce spunea ea...nu ma intelegeti gresit sunt de partea barbatiilor dar asta e parerea mea pentru subiectul asta

romicojocaru

251 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 26 Ianuarie 2009, ora 16:22

De la: nick_titi, la data 2009-01-26 15:58:10am stat o jumatate de ora si am citit toate commenturile dar nu am inteles cum a-ti putut sa va coborati la mintea ei nu ati facut decat sa ii confirmati in mare parte ce spunea ea...nu ma intelegeti gresit sunt de partea barbatiilor dar asta e parerea mea pentru subiectul asta

draga titi care esti de partea noastra, ea a venit aici cu un tupeu absolut! ca sa nu mai zic ca a venit nu sa se lege de noi toti, ci a publicat un topic doar pt a face caterinka de mine! e dreptul meu sa ma apar sau o sa o faca alcineva pt mine?

Raporteaza abuz de limbaj
evelin_f

603 mesaje
Postat pe: 26 Ianuarie 2009, ora 16:28

poti sa te aperi si fara sa cobori la nivelul ei .....puteai sa ii spui" mars fah d-acia cu fat frumosul tau cu tot si nu ne mai scurge pwla de zloboz ca ramanem fara el si trebuie sa mai pastram si pentru alte pitipoance frustrate ca tine" si asta e varianta academica

romicojocaru

251 mesaje

Postat pe: 26 Ianuarie 2009, ora 16:37

De la: nick_titi, la data 2009-01-26 16:28:27poti sa te aperi si fara sa cobori la nivelul ei .....puteai sa ii spui" mars fah d-acia cu fat frumosul tau cu tot si nu ne mai scurge pwla de zloboz ca ramanem fara el si trebuie sa mai pastram si pentru alte pitipoance frustrate ca tine" si asta e varianta academica

eu nu pot injura o fata asa! sincer!! dar o fac din vorbe in asa fel incat sa ii para rau! (probabil ca nici tu nu poti sa injuri asa, nu?)

evelin_f

603 mesaje
Postat pe: 26 Ianuarie 2009, ora 16:42

eu nu dar dasca sigur poate

romicojocaru

251 mesaje

Postat pe: 26 Ianuarie 2009, ora 16:54

De la: nick_titi, la data 2009-01-26 16:42:46eu nu dar dasca sigur poate

ca sa fim rautaciosi, clar da! dasca e un om pe care as vrea tare mult sa il cunosc, dar imi e teama! asta poate a luat-o in serios cu partea cu gay si mi-o trage!

Fosta membra 9am.ro

1414 mesaje

Postat pe: 26 Ianuarie 2009, ora 17:34

Ba ce penal e topicul asta damn!!! sunt in sesiune si nu prea am timp sa intru asa des paci pfffff @dana1701 cam increzuta fata si vad ca are ceva personal cu @romeo86, ce-mi plac mie tipele in genul asta zici tu ca suntem porci aaaa mai mai pacat ca nu te cunosc, as fi pompat la tine sa iti dai seama ca prietena porcului e scroafa, vezi tu cum grohai dupa jum de ora de "biiiip" de iti curg balele si pe urma..... aaa sorry hai ca incep sa o iau pe aratura...
Sunt curios daca te simti mai bine acum ca "ti-ai dat drumul" pe forum ?!

Neclaritati, dubii, relatii interumane, lipsa de comunicare, zbucium interior. Same shit everyday...
Azgard

657 mesaje

Postat pe: 26 Ianuarie 2009, ora 18:03

mda , topicul asta chiar este funny ,
ma romeo , fata asta vad ca are ceva serios cu tine , eu zic ca te place rau si asta e modul ei de a se da la tine si tu nu faci nimica o lasi asa pe uscat cu fatu infipt in ea , dar am impresia ca fata are un fizic de groh , groh , asa ca mai bine o lasi pe unde o fi ....

burn baby, burn ...
romicojocaru

251 mesaje

Postat pe: 26 Ianuarie 2009, ora 18:18

De la: Azgard, la data 2009-01-26 18:03:17mda , topicul asta chiar este funny ,

ma romeo , fata asta vad ca are ceva serios cu tine , eu zic ca te place rau si asta e modul ei de a se da la tine si tu nu faci nimica o lasi asa pe uscat cu fatu infipt in ea , dar am impresia ca fata are un fizic de groh , groh , asa ca mai bine o lasi pe unde o fi ....

eu nu mi-o trag cu toate "doamnele" asa cum s-a intitulat Inaltimea Sa! asta sa fie clar

romicojocaru

251 mesaje

Postat pe: 26 Ianuarie 2009, ora 18:27

De la: DMark, la data 2009-01-26 17:34:58 Ba ce penal e topicul asta damn!!! sunt in sesiune si nu prea am timp sa intru asa des paci pfffff @dana1701 cam increzuta fata si vad ca are ceva personal cu @romeo86, ce-mi plac mie tipele in genul asta zici tu ca suntem porci aaaa mai mai pacat ca nu te cunosc, as fi pompat la tine sa iti dai seama ca prietena porcului e scroafa, vezi tu cum grohai dupa jum de ora de "biiiip" de iti curg balele si pe urma..... aaa sorry hai ca incep sa o iau pe aratura...
Sunt curios daca te simti mai bine acum ca "ti-ai dat drumul" pe forum ?!

auziti ma? asa ca sa pun tara la cale! ce credeti ca face dana acum? Si cred ca o sa ii fac un topic...cu "Ce face dana1701 acum!?"...poate mi-o ia unul inainte

gabi8ma

1005 mesaje
Oras: Oradea

Postat pe: 26 Ianuarie 2009, ora 19:24

tanti dana , esti suparata rau mama , ia du-te bea un ceai de valeriana si trece , asa-i ca nu esti dana3 de pe kudica , virgina aia de 45 de ani care avea oroare de sex ? sper ca nu , lasa ca o mai iei in freza de la viata , i-o mai tragi si tu , si iaca ajungi la capat , da stii ce-mi place ca ai tu ce ai cu romeo , nebunatico

si tu romeo nu raspunzi la chemarile insistente ale doamnei ? nu uita ca porcii au orgsm 30 de minute , asa ca^poate nu te-a injurat , ci vroia altceva ce nu i-a iesit dupa mesajele in privat , dragut

Niciodata nu stii unde te poarta viata , inchide ochii , deschide inima , intinde-ti aripile , si lumea e la picioarele tale in timp ce tu te minunezi la picioarele lumii de frumusetea bogatia diversitatea cruzimea existentei umane
gabi8ma

1005 mesaje
Oras: Oradea

Postat pe: 26 Ianuarie 2009, ora 19:27

De la: Romeo86, la data 2009-01-26 16:54:01

ca sa fim rautaciosi, clar da! dasca e un om pe care as vrea tare mult sa il cunosc, dar imi e teama! asta poate a luat-o in serios cu partea cu gay si mi-o trage!

la replica asta abia astept reactia lui dasca

Niciodata nu stii unde te poarta viata , inchide ochii , deschide inima , intinde-ti aripile , si lumea e la picioarele tale in timp ce tu te minunezi la picioarele lumii de frumusetea bogatia diversitatea cruzimea existentei umane
Fosta membra 9am.ro

1414 mesaje

Postat pe: 26 Ianuarie 2009, ora 19:33

De la: gabi8ma, la data 2009-01-26 19:27:08
De la: Romeo86, la data 2009-01-26 16:54:01

la replica asta abia astept reactia lui dasca

Raspuns previzibil !
Apropo ce faci atunci cand esti pe WC si se arde becul ?!

Neclaritati, dubii, relatii interumane, lipsa de comunicare, zbucium interior. Same shit everyday...
9am047754

2954 mesaje
Postat pe: 26 Ianuarie 2009, ora 21:17

romeo nu vreau sa ti-o trag...nu-s gay...e k ...poatye doar amici la o bere:)))

istrate_legumaxi

1 mesaj
Postat pe: 27 Ianuarie 2009, ora 07:38

Ia-ti un vibrator........
Si mai scuteste-ne

cocodracu

2 mesaje
Postat pe: 27 Ianuarie 2009, ora 08:00

De la: dana1701, la data 2009-01-24 21:51:07Mai romica, nu ti-am zis sa te duci la nani? Ti-am mai zis ca esti varza-tuta. Pai cum scrii tu in contextul acela cu 2i in loc de unul singur? Nu-ti mai striga prostia si mitocania incontinuu, caci tot tu pici de fraier. Pentru restul maimutelor: grohaiti, caci atat puteti. Aveti doar un spirit de turma, misogino-grohaitor. Nu se intrevad urme de talent, inteligenta sau creier. Ma intreb daca aveti penis. Sau parintii vostri sunt de vina pt frustrarile voastre? Cu cat deveniti mai agresivi, cu atat va tradati nesiguranta si prostia. Hai noroc! A fost de vis. Ne mai amuzam cu grohii din voi si iar o luam de la cap. Va recomand sa faceti cat mai mult sex sau dragoste daca stiti ce inseamna. La sala cu voi! Sa deveniti o sarbatoare de muschi! Macar atat, daca suflet si creier nexam. Laudati-va si masurati-va penisul incontinuu. Asta e baza grohaielilor voastre. Groh-groh...

"Ma intreb daca aveti penis"

ma intreb si eu de ce la tine aproape in toate posturile mentionezi de "penis". Ai traume fetitza? Ai ramas marcata cumva? Esti NF?

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 27 Ianuarie 2009, ora 08:49

Eu cred ca Dana1701 e barbat, ca prea exagereaza cu limbajul porcos...Probabil face vreo "gluma" de pe vremea MIRC-ului, adica se da drept femeie pe net...

Africano

32 mesaje

Postat pe: 27 Ianuarie 2009, ora 09:00

vorbm aici
Fosta membra 9am.ro

7 mesaje
Postat pe: 27 Ianuarie 2009, ora 09:17

dana daca ai fi fericita nu ai scrie ce ai scris... si daca barbatii sunt toti cum zici tu treci pe femei draga nu mai e nici o rusine...

ioanmihali12

5 mesaje
Postat pe: 27 Ianuarie 2009, ora 09:27

BUNA..DANA

NU INTELEG DE CE ESTI SUPARATA PE BARBATII...O MARE PARTE NE GASIM NOI.DAR DACA TU TE REFERI..LA ACEI BARBATI("PRIMATE...GRASI...)INSEAMNA CA TIE ITI PLACE MOSNEGI..DE CE..PT CA NU POATE SA-TI FACA NIMICA...DOAR SA TE ATINGA CU LIMBA...DA SI FAT FRUMOS..ACELA PE BATERI...CU SIGURANTA NU TE INSEALA..DAR CE SA ZICEM NOI BARBATII..NE INSURAM CU FEMEI LA 60KG SI PESTE 6 LUNI..ARE 100 KG..PENTRU NOI NU ESTE UN CHIN....CA NE PIERDEM..IN GRASIMEA LOR..NE CHINUITI..CU MOFTURILE VOASTRE..VA LUATI BICICLETE...DE SLABIT..SI MANCATI CA SCROAFELE...SI NECHIINUITI..ATUNCI CAND NE SPUNETI ..DESBRACATE..CA AM PIERDUT 5 CM INTR-O SAPTAMANA...SI ACEASTA SE REPETA LA 2 ZILE

rugananca

15 mesaje
Postat pe: 27 Ianuarie 2009, ora 09:37

n-aveti treaba?la sala,ceva?cititi o carte.vedeti un film...iesiti cu prietenii...daca aveti!!!!!!! si daca incercati sa aveti o viata sociala cat mai activa veti intalni multe scroafe si multi porci....SO...ce aveti cu saraca dana? cat despre dasca 777 am obs ca e din is ,as pune pe cineva sa-l bata la cat de idiot a putut sa fie cand afirma ca toate femeile vor sa fie violate si bla bla nu stau sa citesc porcariile tuturor celor cu probleme mintale. adica din cauza celor ca dasca 777 mi-e frica mie sa umble singure "pe strada" si de aia avem si stirile de la ora5. GET A REAL LIFE!

rugananca

15 mesaje
Postat pe: 27 Ianuarie 2009, ora 09:40

corectez : ...."mi-e frica mie sa umblu singura..."

Fosta membra 9am.ro

47 mesaje
Postat pe: 27 Ianuarie 2009, ora 10:12

Bravo, Dana, ai pus problema bine, ai dreptate 99%,

e_militaru

533 mesaje
Postat pe: 27 Ianuarie 2009, ora 10:15

mi se pare evident ca intre romeo, dana si rap boy s-a infiripat la un moment dat o idila dragastoasa. Nu stiu exact cine cu cine si in ce ordine, sau daca fat frumos a ramas de izbeli(s)te, insa cert e ca Dana are nevoie disperata de dragoste, de sex. Evident ca aruncand cu noroi in toti barbatii si-a aratat clar intentia de a trece la lesbianism, , lucru care marturisesc ca ma mahneste, ptr ca ingroase randurile posesoarelor de duracell la feti frumosi. Dar Dana, sincer, o sa iti trebuiasca si un Fat Frumos care iti spune La multi ani, si unul care iti zambeste, si unul indeajuns de maaare sa iti pui capul pe pieptul lui cand esti ostenita dimineata(ar fi prea mare daca ma intrebi pe mine, mult prea mare si nu cred ca si-ar merita banii, vorba aia, la Constanta ajungi si cu un camion si cu o masina mica )
Mi-ar fi placut sa nu ma regasesc deloc in descrierea Danei. Nu din cauza ca nu stiam lucrurile astea despre mine, dar asa de precis le-a spus, incat tare mi-e teama ca am trecut prin viata ei si ea prin patul meu. Un sfat, daca imi este permis, Dana: pana nu o sa treci peste si pana nu o sa crezi ca e bine sa faci sex si pentru placerea ta si nu numai a porcului, o sa tot ai zile amare. Iti doresc mult bine Dana, atat cat poate dori mintea mea viciata.

Alexis77

31 mesaje

Postat pe: 27 Ianuarie 2009, ora 10:16

"Deodata, desi pe jumatate adormita, ea simti mangaierile lui. La inceput timide, ca si cum i-ar fi fost rusine. Apoi, mangaierile devenira mai indraznete. Mai mult, si mai mult, pe tot corpul ei, mainile lui se plimbau cu nesat asa cum se intimpla… nu-si aducea aminte exact, cam cu 4-5 ani in urma. Senzatii pe care le credea uitate se intorceau. Memoria sentimentelor era vie, si o ajuta sa raspunda la fel. Mangaierile se ingramadeau, se repetau, el o invaluia, o intorcea. Acum era ca un virtej de senzatii de nedescris. Deodata… nimic. Absolut nimic.

- Ce s-a intimplat? intreaba Dana1701, surprinsa. Te rog, nu te opri, mai vreau!

- Shhhh… incerca el sa o linisteasca, gata, am terminat!

- Cum adica ai terminat???

- Gata, am gasit telecomanda, dormi linistita!…"

solrigores

32 mesaje

Postat pe: 27 Ianuarie 2009, ora 10:16

numai pot de ras cat de amuzant nu m-am putut abtine sa nu zic cv chiar dak o sa-mi fac sau nu dusmani=))pe de o parte este adevarat ce zice dana k barbatii vor sex de calitate dar nu prea stiu cum sa-l obtina nu prea au grija de ei lipseste apa de gura parfumul bun,gelul de dus,mersul la sala sau macar niste abdomene fakte acasa epilatul..ma rog rasul barbieritul si etc si astea incita partenera totusi...pe de alta parte cam exagerat pt dana:nu rezolvi nimic multumeste-te k fat frumos dak tot ai gasit perfectiunea n-o sa schimbi u lumea mai ales barbatii sau doar vrei sa te distrezi aici si atunci ii enervezi pastia?oricum funny

eu
lotto

2 mesaje
Postat pe: 27 Ianuarie 2009, ora 10:17

....in mare parte ai dreptate....nu cred ca si la partea cu igiena(nu stiu ce ai intalnit tu pana acum).....oricum sa stii ca ai niste probleme clare la capitolul socializare...o zi buna! papa!...

suller2005

14 mesaje
Postat pe: 27 Ianuarie 2009, ora 10:23

in sfarstit un comment inteligent pe tot forumul asta, pe care se pare ca exista prea multi "experti" in psihologia feminina...sau experte..

suller2005

14 mesaje
Postat pe: 27 Ianuarie 2009, ora 10:25

De la: allexandraa, la data 2009-01-27 09:37:27n-aveti treaba?la sala,ceva?cititi o carte.vedeti un film...iesiti cu prietenii...daca aveti!!!!!!! si daca incercati sa aveti o viata sociala cat mai activa veti intalni multe scroafe si multi porci....SO...ce aveti cu saraca dana? cat despre dasca 777 am obs ca e din is ,as pune pe cineva sa-l bata la cat de idiot a putut sa fie cand afirma ca toate femeile vor sa fie violate si bla bla nu stau sa citesc porcariile tuturor celor cu probleme mintale. adica din cauza celor ca dasca 777 mi-e frica mie sa umble singure "pe strada" si de aia avem si stirile de la ora5. GET A REAL LIFE!

la asta ma refeream..:D

berila20041889

15 mesaje
Oras: Iasi

Postat pe: 27 Ianuarie 2009, ora 10:30

nu stiu de ce dar am impresia ca dana1701 e una din animalele alea de 150-200 de kilograme care pe deasupra a fost si abuzata in copilarie de un tata betiv... sau poate a utat-o bunica-su prin cotet si au prins-o grohaitorii iar ea are impresia ca aia au fost barbati...

Pagini: << 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului Groh-Groh... egal masculinitate
Mergi la: