Info
x
Klaus iohannis: romÂnia lucrului bine fĂcut
|
9am_1454 1051 mesaje Membru din: 1/02/2013 |
Postat pe: 15 Aprilie 2015, ora 08:28
De la: _HAAKOON_, la data 2015-04-14 16:08:04 Bine ca nu-mi soliciti vre-o opinie ... M-ai linistit. De ce nu-l intrebi tu pe Chitotiu ? A, am uitat esti plecat din tara si nu te deranjezi... Bine asa ! |
|
Fosta membra 9am.ro 84 mesaje Membru din: 8/04/2015 |
Postat pe: 15 Aprilie 2015, ora 16:07
De la: 9am_1454, la data 2015-04-15 08:28:49De la: _HAAKOON_, la data 2015-04-14 16:08:04
Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 15 Aprilie 2015, ora 19:50
Adevarat a inviat !
Traian Băsescu 21 de ore · Anteniștii turnătorului Felix și RTV-viștii mai tînărului coleg de arme al lui Felix, Sebastian Ghiță, falsifică adevărul, încercînd să pună semnul egal între pozițiile lor tradiționale de denigrare a justiției și pozițiile mele care vizează respectarea drepturilor omului de către justiție. În timp ce voi apărați de ani de zile infractori anchetați în libertate și condamnați definitiv, eu încerc să conving publicul că, deasupra dorinței legitime de a-i vedea pedepsiți pe corupți, trebuie așezat, pînă la condamnare, dreptul omului, indiferent cine este el, la demnitate, libertate și apărare. Zece ani, eu am luptat cu toată clasa politică pentru a proteja justiția, iar voi ați luptat zece ani împotriva mea, pentru a zădărnici proiectul justiției independente. Dar nu voi accepta niciodată, pentru nimeni, ideea că oamenii sunt întemnițați înainte de a fi judecați (dacă nu distrug probe și nu au ucis...), înțelegînd eu că, de cîteva luni, arestul preventiv este utilizat, nedeclarat, ca mijloc de presiune psihică pentru a-l face pe inculpat să accepte că a făcut ce nu a făcut, în speranța că va fi pus în libertate. Voi, cu siguranță, ați accepta orice ticăloșie a justiției dacă aceasta ar fi îndreptată împotriva acelora pe care turnătorul Felix și urmașul său, Sebastian Ghiță, i-ar considera adversari. Eu vreau să continue MCV-ul pînă cînd vom avea o justiție eficientă, sobră și decentă, iar voi vreți o justiție spectacol de televiziune, care să nu vă atingă stăpînii, dar pe care s-o aduceți ca pe Ponta sau ca pe liberali la raport în fața răspopitului sau a măscăriciului antenist. Vedeți ce mult ne deosebim, simpatici anteniști + rtv-iști? Parca-parca, vine de-acasa ...
|
Postat pe: 16 Aprilie 2015, ora 10:17
Comunicat de presă
(16 aprilie 2015) Președintele României, domnul Klaus Iohannis, partidelor și formațiunilor politice reprezentate în Parlamentul României Luni, 20 aprilie a.c., Președintele României, domnul Klaus Iohannis, invită la Palatul Cotroceni partidele și formațiunile politice reprezentate în Parlamentul României, în vederea unor consultări referitoare la stadiul legislației electorale, inclusiv cel al reglementărilor necesare asigurării dreptului de vot al românilor care trăiesc în afara granițelor. Pe agenda consultărilor se vor mai afla discuții referitoare la procedurile parlamentare de încuviințare a cererilor de urmărire penală, reținere, arestare sau percheziție a membrilor Parlamentului, precum și alte teme de interes public. Calendarul consultărilor este următorul: ora 10.00 - Partidul Social Democrat; ora 11.00 - Partidul Național Liberal; ora 12.00 - Uniunea Națională pentru Progresul României; ora 15.00 - Partidul Conservator; ora 16.00 - Uniunea Democrată Maghiară din România; ora 17.00 - Grupul parlamentar al Minorităților Naționale; www.presidency.ro/?_RID=det&tb=date&id=15627&_PRID=lazi Bine facut, la ce s-or fi asteptand !
|
cristina_4158 79 mesaje Membru din: 7/04/2015 |
Postat pe: 16 Aprilie 2015, ora 13:28
De la: Black_Friday_, la data 2015-04-16 06:45:37De la: _HAAKOON_, la data 2015-04-15 19:50:11Adevarat a inviat ! ,,Betivanul,, doreste mentinerea MCV in comparatie cu puscariabilii PSD. Si pentru a avea un motiv sa-ti bagi gheara in gat .....sunt motive intemeiata ca Elena sa iasa din arrest mult mai puternica decat a intrat. Se pare ca NU SUNT PROBE....asa ca in tam-dem cu Base va clatina din temelii toata ceata cea vestita a lui Ponta si cei cateva sute de hoti. Ia zi matale ce se va intampla daca intra (si va intra) ȘOVA la bulau? Nu cumva il va insoti si tovarasul PONTA? Raporteaza abuz de limbaj |
|
gabigabi2 33366 mesaje Membru din: 13/10/2011 |
Postat pe: 16 Aprilie 2015, ora 14:04
De la: Black_Friday_, la data 2015-04-16 06:45:37De la: _HAAKOON_, la data 2015-04-15 19:50:11Adevarat a inviat ! ca o fi nebun de spaima , nu contest , mai ales ca are si de ce sa se teama : prea multe drumuri cu sacose pline cu euroi duc la el , dar base' vorbeste la fel ca-ntotdeauna , in functie de momentul vorbirii lui si cui i se adreseaza ! si , nu-i nici o problema sa-si schimbe ideea de azi pe miine si astfel au aparut discursurile cu NU suntem in Criza ; Romanii sfideaza Criza vs. Am DECIS Taierea salariilor cu 25 % ptr. ca e Criza ! cit despre antepronuntarile lui, urmate imediat de dosarele facute la comanda ; amenintarile lui , etichetarile facute la gramada , ca de ex. : zoaie, penali, puscariabili , suntem mincati deja si asteptam sa i se aplice si lui aceeasi regula ! ....zic si eu asa, dar nu-i asa, ca doar ce-i spusei pimpului ca NU poti indrepta o nedreptate facind alta !
|
Postat pe: 16 Aprilie 2015, ora 14:12
De la: cristina_4158, la data 2015-04-16 13:28:33De la: Black_Friday_, la data 2015-04-16 06:45:37De la: _HAAKOON_, la data 2015-04-15 19:50:11Adevarat a inviat ! adica, ce zici tu ? ca nu sunt probe impotriva lui Udrea si Basescu : Denunturi / Declaratii date de Sandu, Pinalti si chiar Udrea in legatura cu Milioanele de euro bagate in campaniile lui Basescu ? banii - 6 Milioane de lei dati de Bercea tot lui Base in 2009 , el fiind BENEFICIARUL lor , exact la fel ca si A. Nastase care a facut Puscarie ptr. asta, nefiind decit probe indirecte , dar trebuia dat un exemplu ca sa satisfaca MCV.ul ? Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 16 Aprilie 2015, ora 14:23
da', scuzati ca uitai sa te-ntreb, Pimpule : dl. pres. K . Iohannis e cumva de la PSD, ptr. ca e Singurul care s-a exprimat ca ar vrea ca acest MCV sa fie ridicat, ca eu n-am auzit pe altcineva sa se pronunte asupra acestui subiect ?!
|
|
|
|
Postat pe: 16 Aprilie 2015, ora 14:24
De la: gabigabi2, la data 2015-04-16 14:04:02 De la: Black_Friday_, la data 2015-04-16 06:45:37... . Iar ati aparut PORCILOR, tu si oligfrenul de serviciu !? nu puteti a guita si grohai decat pe acest topic, NESIMTITLOR? hai, valea, oligofrenopanaramelor! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 16 Aprilie 2015, ora 14:34
caraghiosule, eu credeam ca-ti fac un bine si o placere comentind ce scrii
altfel, la ce naiba mai bati tasta ? ca sa-ti tii de urit ?
|
Postat pe: 16 Aprilie 2015, ora 14:47
De la: Black_Friday_, la data 2015-04-16 14:36:52De la: gabigabi2, la data 2015-04-16 14:34:59caraghiosule, eu credeam ca-ti fac un bine si o placere comentind ce scrii eiii, ii puneam doar un pic de sare si piper ca sa fie mai comestibil ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Musetel 9787 mesaje Membru din: 4/04/2012 |
Postat pe: 16 Aprilie 2015, ora 14:57
Pârtieeeeeeeeeeeeeeeeeeee!
Vin cu desertu'! www.vesel.ro/upload/images/20090129214447thumb300_107-prajitura-... Unde sunt tacamurile, Sire? Sau ne permiti sa papam cu manutzele aste' doua? Apa curje la ciop ori tre' sa trag din fantana? Am muschi!
Raporteaza abuz de limbaj
''Dacă ar trebui să scriu o carte de morală, primele 99 de pagini le-aș lăsa goale și pe a o suta aș scrie: "Există o singură datorie. Aceea de a iubi"". Albert Camus
''CONSTIINTA este marturia si dovada prezentei incontestabile a lui DUMNEZEU in OM ! '' Musetel deea
''Si tu diffères de moi, mon frère, loin de me léser, tu m'enrichis.'' Antoine de Saint Exupéry
|
|
Postat pe: 16 Aprilie 2015, ora 15:29
De la: gabigabi2, la data 2015-04-16 14:23:45da', scuzati ca uitai sa te-ntreb, Pimpule : dl. pres. K . Iohannis e cumva de la PSD, ptr. ca e Singurul care s-a exprimat ca ar vrea ca acest MCV sa fie ridicat, ca eu n-am auzit pe altcineva sa se pronunte asupra acestui subiect ?! Cristina faaaaaaaaa......! Dupa parerea mea? Cu siguranta presedintele ales va juca dupa sunetul sirenei venit de peste mari si tari. L-am votat dar nu pun baza pe el din pacate deoarece si-a pierdut credibilitatea cand juca hora fratiei in USL....totusi il respect si sper sa fie cu urechea ciulita in directia vestului, Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 16 Aprilie 2015, ora 15:42
De la: cristina_4158, la data 2015-04-16 15:29:46De la: gabigabi2, la data 2015-04-16 14:23:45da', scuzati ca uitai sa te-ntreb, Pimpule : dl. pres. K . Iohannis e cumva de la PSD, ptr. ca e Singurul care s-a exprimat ca ar vrea ca acest MCV sa fie ridicat, ca eu n-am auzit pe altcineva sa se pronunte asupra acestui subiect ?! lasa vraja ! K. Iohannis este singurul pesedist ptr. ca a spus ca-si doreste ca MCV sa fie ridicat, ca altcineva n-a mai spus asa ceva ? nu despre asta tot bati cimpii ? ESTE ? Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 16 Aprilie 2015, ora 15:58
Io, Mushketoaica aici prezenta, stiu di ce va certati voi!
Respirati anaerob din cauza politicii, foc sa ia!
''Dacă ar trebui să scriu o carte de morală, primele 99 de pagini le-aș lăsa goale și pe a o suta aș scrie: "Există o singură datorie. Aceea de a iubi"". Albert Camus
''CONSTIINTA este marturia si dovada prezentei incontestabile a lui DUMNEZEU in OM ! '' Musetel deea
''Si tu diffères de moi, mon frère, loin de me léser, tu m'enrichis.'' Antoine de Saint Exupéry
|
|
Postat pe: 16 Aprilie 2015, ora 16:18
De la: Musetel, la data 2015-04-16 15:58:05Io, Mushketoaica aici prezenta, stiu di ce va certati voi! da' de ce ti se pare ca orice discutie in contradictoriu este Cearta , ca nu inteleg ? Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 16 Aprilie 2015, ora 16:25
O fi iubire, aain?
|
|
Postat pe: 16 Aprilie 2015, ora 16:34
De la: Musetel, la data 2015-04-16 16:25:42O fi iubire, aain? poate fi si iubire , de ce nu ? adica intr-o confruntare pe Idei , chiar si-ntre Iubiti, soti, parteneri de orice fel , trebuie sa fie neaparat Ura si Injuraturi si Urlete ?
|
Postat pe: 16 Aprilie 2015, ora 16:36
De la: gabigabi2, la data 2015-04-16 16:34:10De la: Musetel, la data 2015-04-16 16:25:42O fi iubire, aain? Deci voi nu va puteti iubi, dovada stau apeltivele utilizate, da, da! Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 16 Aprilie 2015, ora 16:43
De la: Musetel, la data 2015-04-16 16:36:44De la: gabigabi2, la data 2015-04-16 16:34:10De la: Musetel, la data 2015-04-16 16:25:42O fi iubire, aain? in cazul de fata , iubirea nu se pune, intr-adevar dar, Tu esti cea care cataloghezi orice discutie in contradictoriu ca fiind Cearta ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 16 Aprilie 2015, ora 16:46
Daca tot suntem la kucina nobile, checul de somon e un chec cu somon facut din oua, faina, cascaval, somon, praf de copt, patrunjel/marar samd....
Mai am ceva restante inspre domniile voastre? Imi respect preseditele idiferent cine ar fi! Tata zicea ca oi avea sange albastru.... Un test de amuzament m-o scos rege autoritar si iubit de popor.... Daca sunt pro monarhie? De ce nu as fi? Ah.... sar din shabloane, vad.... C'est vie! Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 16 Aprilie 2015, ora 16:55
De la: Musetel, la data 2015-04-16 16:46:15Daca tot suntem la kucina nobile, checul de somon e un chec cu somon facut din oua, faina, cascaval, somon, praf de copt, patrunjel/marar samd.... care sabloane si impuse de catre cine ? dar, nu esti singura : Black e monarhist, eu sunt monarhista si celebrul @Vanea era, baaaa , chiar si celalalt celebru ,adica @ Mytcor ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 16 Aprilie 2015, ora 18:30
De la: Musetel, la data 2015-04-16 16:46:15Daca tot suntem la kucina nobile, checul de somon e un chec cu somon facut din oua, faina, cascaval, somon, praf de copt, patrunjel/marar samd.... Mushetzoaicooo, daca vrei sa fii intre neamuri, ia si tu niste lectii de bonton de la Scrofosenia fudula sau de la BlackPorcul Internaut,, ce draku, altfel , nu te primesc in COCINA, n-ai "manera"corespunzatoare si nu tin in cocina SROFOSENII FANDOSITE. !
|
Postat pe: 16 Aprilie 2015, ora 18:46
De la: _HAAKOON_, la data 2015-04-16 18:30:54De la: Musetel, la data 2015-04-16 16:46:15Daca tot suntem la kucina nobile, checul de somon e un chec cu somon facut din oua, faina, cascaval, somon, praf de copt, patrunjel/marar samd.... Indraznesti sa critici my mañera, Lord Hakon/Haakon razboinicu'-bataushu' pamantului? Oh, tu nici visezi , MyLord, cati d'ashtia ca tine cunoscu Terra Nostra! A propos bonton era cu certitudne asta, aain? www.youtube.com/watch?v=bv5vMJKBAbo hi,hi,hi... Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 16 Aprilie 2015, ora 18:53
se afla in arest la domiciliu la momentul respectiv.
Nicusor Constantinescu ¬ Da ? Nici... nimeni de la presa.. nimeni nu face o... prezentare a apararii mele, da ? Graduala ! Pe problema aia, pe problema.... nimeni, nu zice nimic ! Absolut nimic ! Si eu ce sa fac, ca te-ai imbolnavit tu ? Fac si pe.... n-am voie sa fac anumite chestii, dupa cum stii ! DGC ¬ Eu am vazut.... stiu, pai da ? pai i-am spus lui Victor, da eu am vazut astea date-n presa, cel putin in presa locala ! CND ¬ Bai, Gabi, hai, ma ! (Injuratura obscena) Facem misto unul de altul sau ce facem ? DGC ¬ Nu.... CND ¬ N-ai vazut nimica, ma !!! Au scris unii in ziar, o pagina jumate si atat !!! Ai vazut o... (cuvant obscen). Si-ai mai vazut o emisiune de un sfert de ora in care a vorbit VICTOR RADU, de 2 lei ! Aia ai vazut tu ! DGC ¬ Si stiri... CND ¬ Ce-am vazut si eu ! da ? Atat !!! Nu-i normal sa fie o campanie zilnica, ma, baiatule ??? Ti-am explicat romaneste ! G ¬ Da, dom'le, am inteles, o sa se faca ! CND ¬ Ia de la Carmen Banioti - Banioti, toate documentele din dosar, ce-am depus noi, da ? G ¬ Da, da. CND ¬ Si.... vis-a-vis de.... de minciunile astea cu incalcarea controlului judiciar, de care ti-am spus, si vis-a-vis de toate hotararile de consiliu, inclusiv punctul de vedere al prefectului, care ne-a scris si ai copie dupa asta, ca sunt legale hotararile si dispozitia nr. 7, pentru care sunt acuzat ca.... cutare ! dati-le, ca presa nu are, ma, baiatule, ma !!! Nu are ce spun eu ! Am vorbit cu CIUTACU, mi-a zis "domn' Constantinescu, eu nu stiu ce sa.... eu ce vad, ce vad scrie-n presa, daca mie nu-mi da nimeni, eu ce sa fac ? Nu trebuie sa ma conving si eu de o realitate, acuzatiile care se fac, apararea dumneavoastra, ce-ati depus la dosar, ce-a spus prefectul, sunt valabile, nu-s valabile...." Si normal ! G ¬ Da. CND ¬ Eu nu stiu, ca eu nu am.... fiind acasa, eu nu am... o.... hartiile care s-au depus la dosar vis-a-vis de.... dosarul asta cu arestarea ! Ultima. Alea sunt la Carmen Banioti, care trebuia matale sa le iei sa le dai la presa ! Da ! G ¬ Am inteles. CND ¬ Da..... G ¬ Bine, bine. CND ¬ Si sa coordonezi zilnic treaba asta, da ?" Inculpatul Constantinescu Nicusor Daniel a mai purtat o discutie la data de 13.03.2015, ora 17:59:0, cu un barbat necunoscut, notat in redare cu X: "X ¬ Da. CND ¬ Ai primit alea ? X ¬ Am primit, acuma ii dadeam si lu..... VICTOR RADU. CND ¬ Asa, da-i exact cum ti-am dat eu scris, ca e punctual facut ! X ¬ Da. Da, le transmit si colegilor.... CND ¬ Citeste ca sa intelegi si tu, da-i si lui VICTOR RADU ca stie subiectul, pentru ca a fost la NEW YORK si-l ajut cu treaba asta, da ? X ¬ Da ! Da, da, da, normal ! CND ¬ Si da-i si interviul, tot, brut, sa faca ce vor si ei, nu numa.....nu dai numai o stire de 2 minute ! Da tot..... ce ti-am dat interviul ! X ¬ Acuma-l trimit pe tot la Constanta, VICTOR RADU mi se pare ca s-a apucat de.... s-a apucat deja de scris. CND ¬ Bine. Sa traiesti. X ¬ Ca noi am fost pe acolo. Bine, la revedere. CND ¬ Pa." "Persoana identificata cu numele Victor Radu este reporter in departamentul Social Politic al Televiziunii TV Neptun, detinuta de SC Soti Cable Neptun SRL "Dar nu voi accepta niciodată, pentru nimeni, ideea că oamenii sunt întemnițați înainte de a fi judecați (dacă nu distrug probe și nu au ucis...), înțelegînd eu că, de cîteva luni, arestul preventiv este utilizat, nedeclarat, ca mijloc de presiune psihică pentru a-l face pe inculpat să accepte că a făcut ce nu a făcut, în speranța că va fi pus în libertate. Voi, cu siguranță, ați accepta orice ticăloșie a justiției dacă aceasta ar fi îndreptată împotriva acelora pe care turnătorul Felix și urmașul său, Sebastian Ghiță, i-ar considera adversari." TRAIAN BASESCU Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 16 Aprilie 2015, ora 23:47
Rusia ne ameninta pe fata iar premierul Kim Ir Ponta da un raspouns evaziv pe un site de doi lei, fara o iesire de la Palatul Victoria .
Despre presedinte ce sa mai spun....rusinos, foarte rusinoasa tacerea presedintelui. DEJA IMI ESTE DOR DE BASESCU! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Black_Friday_ 4276 mesaje Membru din: 23/08/2013 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 17 Aprilie 2015, ora 02:32
De la: cristina_4158, la data 2015-04-16 23:47:22Rusia ne ameninta pe fata iar premierul Kim Ir Ponta da un raspouns evaziv pe un site de doi lei, fara o iesire de la Palatul Victoria . Ghinion! Sa vina in Piata Universitatii Diaspora, Romanca de la Bruxelles si tinerii frumosi si liberi de pe Facebook, sa isi dea singuri suturi in koor. Normal ca iti este dor de basescu, nici nu ma asteptam la altceva. Daca era el la Cotroceni, alta era situatia! Praf ii facea pe rusi! Le mai vindea rusilor de ALRO niste energie ieftina, o mai punea pe fie'sa sa le mai vanda niste benzinarii, facea el un smen, ceva ca sa-i distruga... Un lucu ma nedumereste, de ce pe pagina pe care ati deschis-o pentru osanale la adresa lui Iohannis, veniti voi sa il pupati pe zeul vostru basescu in koor? Bai trepanatilor, se intampla exact ceea ce anticipam cu cateva luni inainte de alegeri, voi fara basescu sunteti morti, niste morti vii, zombi! Fara tatuc, nu are cine sa mai gandeasca in locul vostru, nu mai stiti nici sa va incheiati la sireturi sau sa duceti lingura la gura. Traiti degeaba si daca javra chioara o sa intre in parnaie si nu o sa mai apara in spatiul public sa va transmita din intelepciunea lui, voi o sa muriti in chinuri. Mai bine incolonati-va, spalatilor pe creier si luati preventiv calea puscariei, sa traiti acolo cu gurul vostru care va calauzeste in viata, stalinistilor!!!
|
Postat pe: 17 Aprilie 2015, ora 10:58
'Neatza Buna, domnu' Hak'! Io pot sta la masa dumneavoastra? Nu vreau niciun shut, niciun fault, doar sa shed si sa cetesc si eventual, daca am ceva de zis, scurt pe doi, verde -româneste, sa spun!
Pot ori ba?
|
|
Postat pe: 17 Aprilie 2015, ora 11:02
De la: cristina_4158, la data 2015-04-16 23:47:22Rusia ne ameninta pe fata iar premierul Kim Ir Ponta da un raspouns evaziv pe un site de doi lei, fara o iesire de la Palatul Victoria . Daca tu erai presedintele, ce ai fi spus? Ce ai fi facut? Nu imi spuneti ca un presedinte detine roluri doar onorifice....Nu pot a crede! Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 17 Aprilie 2015, ora 11:12
Io, fratilor români de pretutindeni, v-as cere sa inlantuiti o tzâruca RESPECTUL OMULUI si DREPTURILE OMULUI de a se exprima POLITICOS SI RESPECTABIL, colea in cele doua jiltzuri ce le intrezaresc a se contura la masa aiasta rotunda, mai, voi, atacantii din linia intai!
Nu va este rusine sa va exprimati in asa mod , prin astfel de ziceri care umilesc limba noastra româna? Voi, chiar nu va cititi speach-urile inainte de a le slobozi acolo pe main, ha? Poi daca sunteti cititi, si sunteti!!!, v-ati pregatit si defensiva pe care o veti putea pleda intr-o eventuala sala cu muuuuult lemn in decoratie, printre care si o bara....poate tot din lemn, ha? La loc comanda! Cujetati inainte de a azvarli cuvintele pe forum, va rog! O zi faina tuturor! Raporteaza abuz de limbaj
|
|
|
|

si sa lasam DREAKU SITE-urile OFICIALE ale FOSTULUI PRESEDINTE si ACTUALULUI Herr W E R N E R - PRASIDENT-, acestea, fiind NISTE CHESTII bine facute si maculate corespunzator, n-ar avea nici o logica sa cautam ceea ce NU EXISTA !
....zic si eu asa, dar nu-i asa, ca doar ce-i spusei pimpului ca NU poti indrepta o nedreptate facind alta !
altfel, la ce naiba mai bati tasta ? ca sa-ti tii de urit ?