back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Klaus iohannis: romÂnia lucrului bine fÃcut

Pagini: << 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 >> Sari la pagina:

Fosta membra 9am.ro

84 mesaje
Postat pe: 17 Aprilie 2015, ora 18:25

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, joi, intrebat fiind despre proiectul pensiilor speciale pentru membrii Legislativului,

"mi s-ar parea un lucru exceptional ca de acest drept sa beneficieze oamenii de cultura".

Musetel

9787 mesaje
Postat pe: 17 Aprilie 2015, ora 19:18

GABI...Stai linistita, nu imi schimba mie Hak' ceea ce simt IO ca sunteti voi, fiecare in parte!

Raporteaza abuz de limbaj
''Dacã ar trebui sã scriu o carte de moralã, primele 99 de pagini le-aº lãsa goale ºi pe a o suta aº scrie: "Existã o singurã datorie. Aceea de a iubi"". Albert Camus ''CONSTIINTA este marturia si dovada prezentei incontestabile a lui DUMNEZEU in OM ! '' Musetel deea ''Si tu diffères de moi, mon frère, loin de me léser, tu m'enrichis.'' Antoine de Saint Exupéry
Musetel

9787 mesaje
Postat pe: 17 Aprilie 2015, ora 19:23

Daca tot a luat-o pe aratura scenariul asta al Romaniei bine facute, de e sa ne ghidam dupa a lu' razboinicu' Hak' gandire si zicere, respectiv scriere, ar insemna urmatoarele:

1. ...Ca Romania bine facuta ar fi sa ne adresam unii altora prin utilizarea apelativelor demne de regnul animal!

2.... Ca ar trebui sa aducem aici texte copiate de prin alte parti si sa aplaudam ca la gradinita cand vedeam ceva proiectat pe ecranul de panza, toti, la unison, la comanda lui ...HAk'!

3. .... Caar trebui fiecare dintre noi sa ne alegem numele a cel putin unui fost razboinic universal nordic pentru a putea sa ne exprimam pe acest minunat topic deschis de minunatul unic....cum ii zice? Ah! Da: Hakon/Haakon/Haakkoonn? Été fleoshk!

Calc aceste amendamente, Hak'! Probleme?

Da, cred si IO: de organizare!

''Dacã ar trebui sã scriu o carte de moralã, primele 99 de pagini le-aº lãsa goale ºi pe a o suta aº scrie: "Existã o singurã datorie. Aceea de a iubi"". Albert Camus ''CONSTIINTA este marturia si dovada prezentei incontestabile a lui DUMNEZEU in OM ! '' Musetel deea ''Si tu diffères de moi, mon frère, loin de me léser, tu m'enrichis.'' Antoine de Saint Exupéry
Musetel

9787 mesaje
Postat pe: 17 Aprilie 2015, ora 19:25

PI ES:

Musetelu' e de cultura, frate?

Fosta membra 9am.ro

84 mesaje
Postat pe: 17 Aprilie 2015, ora 19:41

De la: Musetel, la data 2015-04-17 19:23:29Daca tot a luat-o pe aratura scenariul asta al Romaniei bine facute, de e sa ne ghidam dupa a lu' razboinicu' Hak' gandire si zicere, respectiv scriere, ar insemna urmatoarele:

1. ...Ca Romania bine facuta ar fi sa ne adresam unii altora prin utilizarea apelativelor demne de regnul animal!

2.... Ca ar trebui sa aducem aici texte copiate de prin alte parti si sa aplaudam ca la gradinita cand vedeam ceva proiectat pe ecranul de panza, toti, la unison, la comanda lui ...HAk'!

3. .... Caar trebui fiecare dintre noi sa ne alegem numele a cel putin unui fost razboinic universal nordic pentru a putea sa ne exprimam pe acest minunat topic deschis de minunatul unic....cum ii zice? Ah! Da: Hakon/Haakon/Haakkoonn? Été fleoshk!

Calc aceste amendamente, Hak'! Probleme?

Da, cred si IO: de organizare!

mda, ai probleme !
din pacate, problemele tale psihice sunt mult prea complicate si peste tot imprastiate incat, chiar nu stiu cine ar putea sa-ti rezolve asemenea probleme deosebit de problematice, Musheteao !

o pilula c-un SIKTIR, ti-ar rezolva vreo problema din duzinile de probleme nerezolvate pe care le ai?
sau, acel SIKTIR te-ar putea calma pentru o perioada de timp in care sa-ti relaxezi acea gulie zbuciumata, starile febrile si convulsiile mintale?

Musetel

9787 mesaje
Postat pe: 17 Aprilie 2015, ora 20:40

Neah, de tine era vorba in fraza, dedublatule!

TU ai probleme, printre care si PSIHICE!

Musetel

9787 mesaje
Postat pe: 17 Aprilie 2015, ora 20:45

Hai, baga de te injura tu pe tine! SPOR!

QED!

Fosta membra 9am.ro

84 mesaje
Postat pe: 17 Aprilie 2015, ora 21:52

PAI, greu de constientzat problemele problematice printre care iti contorsionezi acel psihic obosit eventual surescitat insa ar fi posibil intr-o buna zi sa-ti poti analiza propria imprastiere pe care ti-ai produs-o.

Ceea ce puteai foarte bine exprima intr-o singura postare, ai postat in doua si acelea incoerente, de un absurd absolut evident.

Musheteao, ti-as oferi o supradoza de SIKTIR insa te compatimesc si te prefer la schimb cu acei guitishti grohaitori, aia sunt sanatosi tun , dar sunt prosti facuti gramada, obsedati, isterizati si nesimtiti. adica, nebunii pot avea momente de trezire la realitate insa un prost nesimtit niciodata nu va reusi sa-si perceapa propria prostie, postura prosteasca si nesimtirea in care ii balteste mentalitatea si gandirea

nastasemihail

47672 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 18 Aprilie 2015, ora 01:19

Azi am varuit pomii si ei pe mine.

Am scapat azi de pneumonie, dar nu mai las.

M-am hotarit partial.... sa fac rost de 2-3 ciobanesti carpatini.

Un tata nu am cum sa mai fac rost.

Asa ca oricum nu am cum sa fac o treaba buna.

Nu stiu cum iti poti propune sa te intilnesti cu o persoana pierduta.

Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 18 Aprilie 2015, ora 09:02

De la: _HAAKOON_, la data 2015-04-17 21:52:36PAI, greu de constientzat problemele problematice printre care iti contorsionezi acel psihic obosit eventual surescitat insa ar fi posibil intr-o buna zi sa-ti poti analiza propria imprastiere pe care ti-ai produs-o.

Ceea ce puteai foarte bine exprima intr-o singura postare, ai postat in doua si acelea incoerente, de un absurd absolut evident.

Musheteao, ti-as oferi o supradoza de SIKTIR insa te compatimesc si te prefer la schimb cu acei guitishti grohaitori, aia sunt sanatosi tun , dar sunt prosti facuti gramada, obsedati, isterizati si nesimtiti. adica, nebunii pot avea momente de trezire la realitate insa un prost nesimtit niciodata nu va reusi sa-si perceapa propria prostie, postura prosteasca si nesimtirea in care ii balteste mentalitatea si gandirea

intr-adevar : ti-e foarte greu sa-ti constientisezi problemele , atit cele psihice, cit si cele de ordin moral....intr-adevar si te inteleg ca-i mai usor de vazut paiul din ochiul altuia !

Fosta membra 9am.ro

84 mesaje
Postat pe: 18 Aprilie 2015, ora 11:02

Foarte multi/multe, care bubuie de nesimtire si prostie sau ramasi intr-o bujie !

Un lucru bine facut ar fi, sa-i ignor, sa le dau cu flit!
Insa, prostilor fuduli si nesimtiti,
le ofer o stanga-n dinti !

Musetel

9787 mesaje
Postat pe: 18 Aprilie 2015, ora 12:03

De la: nastasemihail, la data 2015-04-18 01:19:29Azi am varuit pomii si ei pe mine.

Am scapat azi de pneumonie, dar nu mai las.

M-am hotarit partial.... sa fac rost de 2-3 ciobanesti carpatini.

Un tata nu am cum sa mai fac rost.

Asa ca oricum nu am cum sa fac o treaba buna.

Nu stiu cum iti poti propune sa te intilnesti cu o persoana pierduta.

Ce paradox totusi! Varul alunga insectele si parazitii, fiind un fel de panaceu pentru copac.

Eu sunt pe cale de a scapa de o angina, care, cu tot cu antibiotic, se incapatana sa ma paraziteze!

Eu iubesc pisicile si le prefer cainilor. E normal, vei spune, doar sunt femeie!

Un tata biologic nu putem clona, e drept, nici nu cred ca ar trai prea mult, nu avem aceasta putere, Mihai. Dar un Tata avem pentru eternitate, oriunde am fi noi! Dupa ce imi pierdusem tatal, pe tati meu, simteam ca parte din mine a plecat undeva unde eu inca nu pot accede. Imi lipseste si acum, dupa 4 ani de la decesul sau. Nu il pot inlocui , stiu. Insa trebuie sa imi continui drumul vietii mele, de mine depind oameni, am multe de daruit si stiu mereu ca acolo unde ajung eu, ajunge si cel putin o raza de lumina.

Treaba buna toti stim si putem a face! PARIU?

Hey, nimic nu se pierde, totul se transforma, Mihai, te rog: Ridica-te si mergi inainte! Sunt cu tine, o parte din mine!

Musetel

9787 mesaje
Postat pe: 18 Aprilie 2015, ora 12:10

Un upercut stangaci zici, patroane? Ignori tu oare ca stanga ta devine dreapta omului din fata ta? Ignori tu ca forta cu care executi tu upercutul cu stanga, hraneste dreapta omului din fata ta?

Daca tu reprezinti NORMALITATEA, multumesc bunului Dumnezeu ca mi-a permis sa traiesc NEBUNIA mea, numai astfel puteai domnia ta stimabil de sincera sa cunosti sentimentul de COMPASIUNE!

Ramai cu bine, draga omule! Nu te mai inoportunez, nici nu stiu cumde imi permisesem sa patrund chiar si pentru o singura clipa mintea ta! Cu bine!

Fl_Orion999

15216 mesaje

Postat pe: 18 Aprilie 2015, ora 13:12

De la: _HAAKOON_, la data 2015-04-18 11:02:08Foarte multi/multe, care bubuie de nesimtire si prostie sau ramasi intr-o bujie !

Un lucru bine facut ar fi, sa-i ignor, sa le dau cu flit!
Insa, prostilor fuduli si nesimtiti,
le ofer o stanga-n dinti !

adica un fel de vini, vIdi si-apoi sugi..... sau mai pe romaneste...ai venit, ai supt-o....DUTEEEEEEEEEEEEE......

Singura religie pe care o accept si o propovaduiesc este.....RELIGIA IUBIRII , a FERICIRII si a PROSPERITATII.... --------DUMNEZEU sa binecuvanteze ROMANIA.... *** ,,Fii om, fii drept �i recunoa�te c�, pe deasupra ambi�iilor, intrigilor �i urilor, este Patria, este ve�nicia neamului, �i c� acolo trebuie s� ne �nt�lnim totdeauna, chiar dac� nu ne �n�elegem de fiecare dat�."(Ion Antonescu) *** ,,�n ziua de azi, pentru a st�p�ni c�t mai mul�i oameni, nu se mai cuceresc teritorii, ci sufletele acelor oameni. Odat� ce ai sufletul, ai omul; iar c�nd ai omul, teritoriul vine de la sine." (contele de Marenches) ***,,Putem avea fie democratie in aceasta tara , fie putem avea mari bogatii concentrate in mainile a putini oameni, dar nu le putem avea pe ambele'' [Louis Brandeis---membru al Curtii Supreme de Justitie a S.U.A. ]***
Fl_Orion999

15216 mesaje

Postat pe: 18 Aprilie 2015, ora 14:06

De la: _HAAKOON_, la data 2015-04-18 13:47:00Iar vrei 'uie, ba' buric jegos, sau vrei un sugios si-un bocanc peste ratul balos si jegos !?
Nicio problema, Ciordau Cersetor, o sa mi-o lingi, sugi si-o sa-nghiti tacticos , oferta e gratis , placerea-i a mea, iar shtanga faloasa dincolo de laringe iti va intra.

Nu era cazu' sa-mi demonstrezi inc-o data ca educatia ti-ai facut-o in calitate de puradel al unei satre binecunoscute de romulani cu patru clase si-un pic....da-n afara de injuraturi [si-alea compilate de la altii....inclusiv de la mine....recunosc ca si io injur cateodata lepre ca tine....], mai stii ceva inteligent balosule ...???

Singura religie pe care o accept si o propovaduiesc este.....RELIGIA IUBIRII , a FERICIRII si a PROSPERITATII.... --------DUMNEZEU sa binecuvanteze ROMANIA.... *** ,,Fii om, fii drept �i recunoa�te c�, pe deasupra ambi�iilor, intrigilor �i urilor, este Patria, este ve�nicia neamului, �i c� acolo trebuie s� ne �nt�lnim totdeauna, chiar dac� nu ne �n�elegem de fiecare dat�."(Ion Antonescu) *** ,,�n ziua de azi, pentru a st�p�ni c�t mai mul�i oameni, nu se mai cuceresc teritorii, ci sufletele acelor oameni. Odat� ce ai sufletul, ai omul; iar c�nd ai omul, teritoriul vine de la sine." (contele de Marenches) ***,,Putem avea fie democratie in aceasta tara , fie putem avea mari bogatii concentrate in mainile a putini oameni, dar nu le putem avea pe ambele'' [Louis Brandeis---membru al Curtii Supreme de Justitie a S.U.A. ]***
gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 18 Aprilie 2015, ora 15:17

Fosta membra 9am.ro

84 mesaje
Postat pe: 18 Aprilie 2015, ora 15:45

guitzashilor grohaitori, mai vreti !?

nicio problema, va servesc exact ceea ce va place cel mai mult si tot ceea ce va pofteste acele tigve vacuumate de mahalagii infecti !

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 18 Aprilie 2015, ora 15:55

Fl_Orion999

15216 mesaje

Postat pe: 18 Aprilie 2015, ora 16:08

De la: _HAAKOON_, la data 2015-04-18 15:45:41guitzashilor grohaitori, mai vreti !?

nicio problema, va servesc exact ceea ce va place cel mai mult si tot ceea ce va pofteste acele tigve vacuumate de mahalagii infecti !

la cat esti de bou, nici nu-ti dai seama ca mahalaua e la tine-n curte si-n suflet...pai cine e cel mai ,,cognitiv'' de pe-aici si tot timpul umbla cu mizeria-n gura si cu noroiu-n suflet...cine jigneste mult, prost si fara rost....???

Fosta membra 9am.ro

84 mesaje
Postat pe: 18 Aprilie 2015, ora 16:23

insistentilor guitasi grohaitori nesimtiti, recititi-va textele postate pe acest topic si observati cu atetie si incercati sa intelegeti raspunsurile pe care le-ati primit !

infectilor paraziti sociali !
SIKTIR!

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 18 Aprilie 2015, ora 16:48

vai de capul tau ! din ce in ce mai mult, comportamentul tau ,te scoate in afara Umanului !
mi-e mila de tine ....mi-e scirba....dar mi-e si jena !

Fosta membra 9am.ro

84 mesaje
Postat pe: 18 Aprilie 2015, ora 16:53

De la: gabigabi2, la data 2015-04-18 16:48:37vai de capul tau ! din ce in ce mai mult, comportamentul tau ,te scoate in afara Umanului !

Revarsa-ti acea mila perversa, meschina si nesimtita, asupra celor din familia ta sau a celorcare ti-o solicita, Jegoaso Hodoroaga, SIKTIR !

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 18 Aprilie 2015, ora 16:56

De la: gabigabi2, la data 2015-04-17 17:58:07
De la: Musetel, la data 2015-04-17 17:29:58
De la: gabigabi2, la data 2015-04-17 17:19:10
De la: Musetel, la data 2015-04-17 16:49:24Ce ne face sa ne pierdem increderea in oameni? Experientele negative? Posibil...

Ce ne face sa suprapunem oameni, lucruri, fpte, intamplari? Asta facem, pierzand esentialul, pierzand esenta....

De ce nu avem pur si simplu incredere unii in ceilalti?

Aaain?

poiii, intrebarea ta contine si raspunsul : suprapunem oamenilor lucrurile facute de ei si vorbele spuse si daca astea NU dau Masura omului, ele fiind Esentiale , CE altceva o poate da?

Da, solutia e mereu in mine, stiu. Astfel avui un raspuns recent, aflandu-ma in cumpana.

Dar cand suprapunem oamenilor din fata noastra lucruri pe care noi credem ca le-au infaptuit ei.... asa-i ca ne putem insela?

Suntem usor de debusolat, noi, ca oameni, ma refer. atat de usor de debusolat, incat reusim la un moment dat sa emitem eronat, este?

Si daca emitem totusi corect si suntem suprapusi cu oameni care au emis inaintea noastra pe acelasi drum sau pe unul paralele gresit? De ce sa culegem noi, cei de azi si de acum, poamele ce rodesc azi ca urmare a faptelor predecesorilor nostri?

poate ca daca ai vorbi ceva mai concret, te-as intelege mai bine...zic !

desigur: oricine poate veni - ca de ex,, aici pe forum - un d'alde @ Hakon sau @" Cristina" sa spuna asa cum si spun , verzi si uscate despre mine si tu, DACA esti un om superficial si nu esti atenta si mai si VREI sa -i crezi atunci , Orice zic eu sau Orice fac , nu conteaza si-i vei crede pe ei !

si atunci ce poti face ca sa nu te-nseli , tu fiind de buna- credinta si nu vrei sa fi trimeasa - deliberat- pe o carare gresita ?
compari ce stii despre ei ....cum scriu, ce cuvinte folosesc in emiterea ideilor si cite de sanatoase sau normale sunt ele , cu felul meu de a gindi - mereu constant si egal cu mine- insami- si a ma exprima si tragi concluzia !

asta ii spuneai Musetelei despre soiul tau spurcat de om si tu, prin insulta adusa ei, ai confirmat ca Felul in care gindeste un om si Ceea ce Spune el, ii da adevarata masura ! iar tu ai pierdut orice masura !
dar, bineinteles ca se aplica oriunde si oricui aceasta regula !

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 18 Aprilie 2015, ora 17:01

De la: _HAAKOON_, la data 2015-04-18 16:53:13
De la: gabigabi2, la data 2015-04-18 16:48:37vai de capul tau ! din ce in ce mai mult, comportamentul tau ,te scoate in afara Umanului !

Revarsa-ti acea mila perversa, meschina si nesimtita, asupra celor din familia ta sau a celorcare ti-o solicita, Jegoaso Hodoroaga, SIKTIR !

intr-adevar : numai un OM poate solicita un ajutor ....uneori chiar si un Animalul il cere.... dar, nu e cazul la tine , ptr. ca -ti lipseste constiinta si simtul moral !

Fosta membra 9am.ro

84 mesaje
Postat pe: 18 Aprilie 2015, ora 17:10

Cine sa fie cel care s-ar lasa ajutat de un prost/proasta dovedita exponential , consacrata si de-o notorietate absoluta?

Fugi "fa" Hdorogo Ingalta si vinde-ti jegul de sub unghii la vreo taraba de prin mahalaua in care ti-ai petrecut existenta , SIKTIR !

cristina_4158

79 mesaje
Postat pe: 18 Aprilie 2015, ora 17:14

De la: _HAAKOON_, la data 2015-04-18 17:10:35Cine sa fie cel care s-ar lasa ajutat de un prost/proasta dovedita exponential , consacrata si de-o notorietate absoluta?

Fugi "fa" Hdorogo Ingalta si vinde-ti jegul de sub unghii la vreo taraba de prin mahalaua in care ti-ai petrecut existenta , SIKTIR !

De ce ta pui la mintea atrofiata a acestei retardate?
Nu crezi ca nesimtita stalinista trebuie ignorata alaturi de celelalti guristi PSDisti?

Fosta membra 9am.ro

84 mesaje
Postat pe: 18 Aprilie 2015, ora 17:21

De la: cristina_4158, la data 2015-04-18 17:14:18
De la: _HAAKOON_, la data 2015-04-18 17:10:35Cine sa fie cel care s-ar lasa ajutat de un prost/proasta dovedita exponential , consacrata si de-o notorietate absoluta?

Nu crezi ca nesimtita stalinista trebuie ignorata alaturi de celelalti guristi PSDisti?

Le-am facut o promisiune si imi respect angajamentul.

Le raspund exact asa cum merita si in limbajul pe care il inteleg cel mai bine, atat guitashei scrofoline, cat si grohaitorului internaut.

Altfel, atat Stulta Cretinizata, cat si Infectul Grohaitor continua sa-si reverse ineptiile si minciunile si cred ca au si drepate, in NESIMTENIA ISTERIZAREA si deosebit de INSISTENTA. lor participare pe acest topic sau forum.

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 18 Aprilie 2015, ora 17:22

asa ma , asa trebuie facut : denigrati , insultati, dati-va cu rotile-n sus, dezveliti-va rusinea, faceti orice, dar Murdariti-i pe cei ce nu v-au adulat Idolul de TINICHEA si, moaaama, ce-a mai zornait ieri seara, pe realitateatv !

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 18 Aprilie 2015, ora 17:26

De la: _HAAKOON_, la data 2015-04-18 17:21:43

Le raspund exact asa cum merita si in limbajul pe care il inteleg cel mai bine, atat guitashei scrofoline, cat si grohaitorului internaut.

Altfel, atat Stulta Cretinizata, cat si Infectul Grohaitor continua sa-si reverse ineptiile si minciunile si cred ca au si drepate, in NESIMTENIA ISTERIZAREA si deosebit de INSISTENTA. lor participare pe acest topic sau forum.

MINCINOS, LAS si TICALOS ....asta ti-e scuza !
dar @ 750 si @Ion000 CE ti-au facut ca sa-i insulti oricind ? ce pretext ai ptr. jignirea lor continua , bai bolnav mintal ce esti ?

Fosta membra 9am.ro

84 mesaje
Postat pe: 18 Aprilie 2015, ora 17:33

Altfel, atat Stulta Cretinizata, cat si Infectul Grohaitor continua sa-si reverse ineptiile si minciunile si, IN NEMERNICIA, PROSTIA SI TICALOSIAT LOR , Ei cred ca au si drepate, persevereaza cu NESIMTIREA , ISTERICALELE si deosebit de INSISTENTA. TICALOSIE in participarea lor pe acest topic sau forum si, le-o returnez cu var fi indesat !

Pagini: << 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului KLAUS IOHANNIS: ROMÂNIA LUCRULUI BINE FÃCUT
Mergi la: