Info
x
Klaus iohannis: romÂnia lucrului bine fĂcut
|
Fosta membra 9am.ro 260 mesaje Membru din: 20/04/2015 |
Postat pe: 25 Aprilie 2015, ora 09:56
"O prietenă mi-a spus la final că trăim simultan în trei Românii: una a televizorului, una a politicienilor și una a realității de fiecare zi. Între ele, nu prea există punți de trecere. Deci, trebuie construite! M-am chtit să scriu tot scriu despre lucrurile astea, mai ales că le-am trăit și pe propria piele.
Cea mai statornica punte între România televizorului, România politicienilor și România vieții de fiecare zi ar fi o strașnică societate civilă. Adica o societate formată din civili, oameni de pe stradă, cetățeni anonimi cărora le pasă de bunul mers al cetății și nu un club mai mult sau mai puțin elitist și nici un grup de oameni care citesc aceleași cărți sau se înscriu în același partid sau finanțează același ONG. Mai curand, o mare de lume solidară, ca aceea care a stat la cozi în noiembrie 2014 să voteze și s-a întors apoi acasă, la treburile de fiecare zi, cu sentimentul că a spus ce avea de spus. După spunere, aceeași lume ar fi de așteptat să se implice din nou în treburile care o privesc și să ducă la capăt ceea ce a început să construiasca stând la coadă ore în șir." Facebook - Tatiana Niculescu Bran. Concluzia, concluziile ? |
|
Postat pe: 25 Aprilie 2015, ora 13:53
Președintelui României, domnul Klaus Iohannis, transmis cu ocazia a 10 ani de la semnarea Tratatului de aderare a României la Uniunea Europeană
Aniversăm astăzi 10 ani de la semnarea Tratatului de aderare a României (și Bulgariei) la Uniunea Europeană, eveniment care a avut loc la Abația Neumünster din Luxemburg. 25 aprilie 2005 este un moment cu o semnificație deosebită pentru țara noastră. Semnarea Tratatului de aderare a venit după un proces dificil de negocieri care a marcat transformări profunde în multe domenii ale vieții economico-sociale. Acest moment a însemnat recunoașterea faptului că România era pregătită să devină membră a Uniunii Europene, să se alăture unui spațiu de valori definit de democrație, stat de drept, economie de piață, respectarea drepturilor și libertăților fundamentale ale omului. Aderarea României la Uniunea Europeană, la fel ca și aderarea la NATO, a demonstrat că elitele politice și societatea sunt capabile să-și unească eforturile în direcția unor obiective naționale majore, care depășesc interese particulare sau conjuncturale. Astăzi putem fi mândri de faptul că facem parte dintr-o uniune de state suverane cu rol semnificativ la nivel global, din marea familie europeană pentru care asigurarea păcii, stabilității, prosperității pentru cetățenii săi și promovarea democrației și a statului de drept sunt obiective fundamentale. România a demonstrat că este un partener credibil și predictibil care pledează consecvent pentru adâncirea proiectului european, pentru respectarea principiilor și valorilor fundamentale ale Uniunii Europene. Drumul parcurs de România de la momentul semnării Tratatului de aderare și până acum nu a fost simplu. România s-a transformat mult, ca stat și ca societate, în toți acești ani, eforturile depuse pentru modernizare fiind semnificative. Calitatea de membru al Uniunii Europene pe care România a obținut-o începând cu 1 ianuarie 2007 a adus cetățenilor români multiple beneficii. Crearea unui cadru legislativ în concordanță cu cel al Uniunii Europene, asigurarea accesului la fondurile structurale și de coeziune, participarea la procesul de luare a deciziilor la nivelul european, libera circulație a persoanelor pe teritoriul Uniunii, precum și accesul companiilor românești pe piața unică europeană fac parte dintre beneficiile obținute. Există, încă, procese de integrare nefinalizate precum aderarea la Spațiul Schengen și adoptarea monedei unice. Rămânem profund atașați realizării acestor două obiective cât mai curând posibil. Vom sprijini, în continuare, consolidarea Uniunii Europene, adâncirea integrării europene. Susținem menținerea unității proiectului european și a solidarității între statele membre ca elementele centrale ale acestei construcții. România are toate premisele pentru a-și consolida poziția în interiorul Uniunii Europene, astfel încât vocea noastră să fie mai puternică în procesul decizional la nivel european. Iar acțiunea noastră comună va fi în această direcție. Am convingerea că, pe baza experienței acumulate în acești 10 ani care au trecut de la semnarea Tratatului de aderare, vom valorifica mai bine oportunitățile create de apartenența noastră la Uniune în beneficiul tuturor cetățenilor români. Departamentul de Comunicare Publică 25 Aprilie 2015 www.presidency.ro/?_RID=det&tb=date&id=15653&_PRID=lazi ,,Rămânem profund atașați realizării acestor două obiective cât mai curând posibil". Ai grija, Herr Werner, sa nu ramaneti vesnic ,,profund atasati" si nu, definitiv INTEGRATI! Chestia cu state suverane in interiorul unei uniuni/federatii sau confederatii, las-o mai moale Herr Werner, este o gogorita numai buna de fraierit naivii ignoranti, CALEAZA-TE indarjit pe obiectivele princilape, citez : ....,, asigurarea păcii, stabilității, prosperității pentru cetățenii săi, respectarea drepturilor și libertăților fundamentale ale omului. promovarea statului de drept si democrației, sunt obiective fundamentale" Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fl_Orion999 15216 mesaje Membru din: 2/06/2013 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 25 Aprilie 2015, ora 15:14
Raporteaza abuz de limbaj
Singura religie pe care o accept si o propovaduiesc este.....RELIGIA IUBIRII , a FERICIRII si a PROSPERITATII.... --------DUMNEZEU sa binecuvanteze ROMANIA.... *** ,,Fii om, fii drept ïżœi recunoaïżœte cïżœ, pe deasupra ambiïżœiilor, intrigilor ïżœi urilor, este Patria, este veïżœnicia neamului, ïżœi cïżœ acolo trebuie sïżœ ne ïżœntïżœlnim totdeauna, chiar dacïżœ nu ne ïżœnïżœelegem de fiecare datïżœ."(Ion Antonescu) *** ,,ïżœn ziua de azi, pentru a stïżœpïżœni cïżœt mai mulïżœi oameni, nu se mai cuceresc teritorii, ci sufletele acelor oameni. Odatïżœ ce ai sufletul, ai omul; iar cïżœnd ai omul, teritoriul vine de la sine."
(contele de Marenches) ***,,Putem avea fie democratie in aceasta tara , fie putem avea mari bogatii concentrate in mainile a putini oameni, dar nu le putem avea pe ambele'' [Louis Brandeis---membru al Curtii Supreme de Justitie a S.U.A. ]***
|
|
Postat pe: 25 Aprilie 2015, ora 15:14
Raporteaza abuz de limbaj
Singura religie pe care o accept si o propovaduiesc este.....RELIGIA IUBIRII , a FERICIRII si a PROSPERITATII.... --------DUMNEZEU sa binecuvanteze ROMANIA.... *** ,,Fii om, fii drept ïżœi recunoaïżœte cïżœ, pe deasupra ambiïżœiilor, intrigilor ïżœi urilor, este Patria, este veïżœnicia neamului, ïżœi cïżœ acolo trebuie sïżœ ne ïżœntïżœlnim totdeauna, chiar dacïżœ nu ne ïżœnïżœelegem de fiecare datïżœ."(Ion Antonescu) *** ,,ïżœn ziua de azi, pentru a stïżœpïżœni cïżœt mai mulïżœi oameni, nu se mai cuceresc teritorii, ci sufletele acelor oameni. Odatïżœ ce ai sufletul, ai omul; iar cïżœnd ai omul, teritoriul vine de la sine."
(contele de Marenches) ***,,Putem avea fie democratie in aceasta tara , fie putem avea mari bogatii concentrate in mainile a putini oameni, dar nu le putem avea pe ambele'' [Louis Brandeis---membru al Curtii Supreme de Justitie a S.U.A. ]***
|
|
Postat pe: 25 Aprilie 2015, ora 15:15
De la: Fl_Orion999, la data 2015-04-24 14:29:00 Klaus Iohannis, pentru noi, este Ceaușescu doi!!! Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 25 Aprilie 2015, ora 15:15
De la: Fl_Orion999, la data 2015-04-24 14:29:49 Pentru sibieni nu este o noutate promovarea insistentă a imaginii lui Klaus Iohannis și cultul personalității construit special pentru acest satrap local. Ei au fost obligați să suporte timp de 14 ani o propagandă dezmățată pentru care și ministrul propagandei naziste, Joseph Goebbels, ar fi fost invidios! Iată ce scriam noi despre propaganda iohannisiană în anul 2009: www.justitiarul.ro/klaus-iohannis-nu-johannis-un-mit-creat-artif...] Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 25 Aprilie 2015, ora 17:25
Ba' ghinionistule umbrit, scoate si tu ceva din tigva proprie daca te duce mintea, sa vii numai cu gogorite scrise de altii este simplu si facil, insa nu realizezi altceva decat o precisa si exemplara demonstratie a prostiei si nesimtirii IN CARE baltesti cu fudulie maxima si pe care, cu o nonsalanta inconstienta, le trambalezi de pe un topic pe altul, GINIONISTULE COPIST !
Raporteaza abuz de limbaj |
|
9am_1454 1051 mesaje Membru din: 1/02/2013 |
Postat pe: 25 Aprilie 2015, ora 18:35
Imi pare rau ca trebuie s-o spun atat de curand dar presedintele Romaniei, pe care l-am votat de frica sa nu iasa Ponta, ma dezamageste pe zi ce trece.
Comportamentul presedintelui, al Parlamentului, al guvernului, ma determina sa cred ca nu are rost sa mai merg la vot indiferent ce se va intampla. Raporteaza abuz de limbaj |
|
|
|
|
Black_Friday_ 4276 mesaje Membru din: 23/08/2013 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 25 Aprilie 2015, ora 19:13
De la: 9am_1454, la data 2015-04-25 18:35:07Imi pare rau ca trebuie s-o spun atat de curand dar presedintele Romaniei, pe care l-am votat de frica sa nu iasa Ponta, ma dezamageste pe zi ce trece.
|
Postat pe: 25 Aprilie 2015, ora 19:49
De la: 9am_1454, la data 2015-04-25 18:35:07Imi pare rau ca trebuie s-o spun atat de curand dar presedintele Romaniei, pe care l-am votat de frica sa nu iasa Ponta, ma dezamageste pe zi ce trece. e dreptul tau de a tacea,sau a nu vota ! insa, daca incerci sa intelegi si chiar ai sa reusesti sa intelegi, de ce apauda si rade unul de teapa ghinionistului oligofren mahalagiu.... probabil, ar fi posibil sa te razgandesti. Raporteaza abuz de limbaj |
|
gabigabi2 33366 mesaje Membru din: 13/10/2011 |
Postat pe: 26 Aprilie 2015, ora 08:22
Fitilist , ca de obicei si, tot ca de obicei MINTI si Denaturezi, basca insulta din dotarea gindirii tale si spun asta ptr. ca atit el , cit si eu am spus deja ca politicienii m-au pierdut de musteriu !....sa se voteze-ntre ei, ca tot
ala e !
|
Postat pe: 26 Aprilie 2015, ora 08:31
De la: 9am_1454, la data 2015-04-25 18:35:07Imi pare rau ca trebuie s-o spun atat de curand dar presedintele Romaniei, pe care l-am votat de frica sa nu iasa Ponta, ma dezamageste pe zi ce trece. deci : cam care ar fi fost "raul cel mai mic " ? dar e mai mult decit interesant : Nu l-am vrut pe Iohannis si am spus de ce , dar imi pare bine acum ca n-a iesit Ponta .... tu, l-ai vrut pe Iohannis dar , dezamagit degeaba- zic eu- ai inceput sa-l critici ! de ce nu ai rabdare si nu intelegi ca scena politica e intr-o asa mare vinzoleala cu DNA .ul , incit ar fi o Greseala acum sa schimbi ce merge , cit de cit, bine si sa pui pe jar o tzara-ntreaga prin rasturnarea unui guvern si intocmirea altuia ? Cu Cine, Silviule , cu unii ce vor fi luati miine de DNA ? ca nu seamana cu Base , ai stiut-o de la bun inceput, totusi ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 26 Aprilie 2015, ora 10:30
"Silvica", iar au navalit "binefacatorii" tai cu spurcaciunile din tigvele lor vacuumate, nu se poate dialoga rational, nu poti critica pe cel care l-ai votat si nu poti sustine demersurile si deciziile celui pe care l-ai delegat sa-ti reprezinte si impuna interesele de cetatean.
Citeste ultimul paragraf din textul postat de T.N.Bran pe facebook si ar fi suficient pentru a-ti da seama ca cei de teapa acestor doua spurcaciuni isterizate si imbecilizate, sunt o majoritate numai in cazul in care noi ceilalti nu ne implicam civic in societate, implicare civic-sociala activa, explicita si persistenta, de la sef de stat si pana la locul de munca in care isi practica profesia fiecare cetatean onest si cu simtul responsailitatii fata prezentul sau si viitorul urmasilor sai. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 26 Aprilie 2015, ora 10:55
In ce sa te implici tu bai degeneratule? Tu te-ai exprimat de atatea ori la adresa Romaniei ca nefiind tara ta si te-ai bucurat si ai topait ca un idiot cand anuntai ca se vor abate catastrofe asupra romanilor, ca vom intra in incapacitate de plata si nu se vor mi plati pensiile si salariile, ca va veni un cutremur catastrofal si ne vor scoate ciopartiti de sub daramaturi si acum...hop-top, spumega spiritul civic in tine si debordezi de atata grija fata de soarta Romaniei...
Mars bai de aici, asocialule! Du-te si trateaza-ti crucile din sange si lasa-ne sa ne vedem de ale noastre. Cum mai e cu casa aia imensa si masina de lux pe care le ai in proprietate in alta tara, in comparatie cu noi astia amarati care locuim in blocurile comuniste? Esti de o falsitate ingrozitoare, un om care si-a cladit intreaga existenta mizera de vierme infect numai pe minciuni! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 26 Aprilie 2015, ora 11:02
De la: gabigabi2, la data 2015-04-26 08:31:04De la: 9am_1454, la data 2015-04-25 18:35:07Imi pare rau ca trebuie s-o spun atat de curand dar presedintele Romaniei, pe care l-am votat de frica sa nu iasa Ponta, ma dezamageste pe zi ce trece. Si eu ma bucur ca nu a iesit Ponta. Oricum, tot nu ar fi fost lasat sa elimine sslugile lui basescu infiltrate peste tot, de la justitie pana la cele mai neinsemnate organisme ale statului. Ar fi fost la fel ca in 2012, para la Bruxelles si Washington, interventii ale ambasadorilor, acuzatii de lovituri de stat, scandaluri continue. Sper ca totusi Iohannis sa constientizeze faptul ca nu se poate face curatenie in tara asta pastrand oamenii chiorului in functii de decizie. Si in masura in care va fi lasat de catre adevaratii stapani ai Romaniei, sa faca ceea ce constitutional are dreptul. In rest, lasa-le pe hahalerele astea devotate trup si suflet chiorului sa scelalaie ca si-au luat teapa!
|
Postat pe: 26 Aprilie 2015, ora 11:48
Demiterea lui Traian Basescu a fost o incercare a unei lovituri de stat (esuata) mascata sub umbrela parlamentului, comisa de USL-ul condus de Ponta -Antonescu-Voiculescu prin care se dorea intoarcerea ROMNIEI in spatiul CSI si UEA insa acesti pulifrici de teapa celor doi spurcati nu ralizeaza ce ar fi insemnat o asemenea involutie a Romaniei pe scena EURO-ATLANTICA si consecintele directe (x,y,z)pe care le-ar fi suportat toti cetatenii Romaniei.
Paradoxal, referendumul de demitere a presedintelui, culmea, a fost intors impotriva ATENTATORILOR tocmai de numarul absentilor din fata urnelor de vot, ei au fost cei care au SALVAT Romania de la un inevitabil dezastru politic, financiar, economic si social, OFERIND BEC-ului si Curtii Constitutionale a Romaniei posibilitatea sa invalideze de jure si facto , rezultatele acelui referendum. Sunt pe tritoriul Romaniei suficiente conserve, chiar si de teapa celor doua spurcaciuni aflate aici pe forum, care sunt si ar fi gata oricand sa execute intocmai ordinul unui agresor invizibil sau nebanuit de toti ceilalti cetateni onesti, insa au ratat sansa pe care e-a oferit-o Ponta,Antonescu, Voiculescu, Iliescu, Nastase, Hrebengiuc etc. Analizeaza-i comportamentul si actiunile lui Ponta, Nastase, Sevrin, Dragnea, Oprea, Maior. etc si ai sa reusesti sa intelegi la un moment dat cea ce vor acesti vanzatori de interese ROMANESTI, citeste declaratiile lui Ponta de a Craiova sau recalcularea pensiilor militare si scoaterea acestora din principiul contributivitatii asa cum a dorit Dgaru, cel care impreuna cu Ponta au semnat un acord pentru DESFIINTAREA Directiei Nationale Anticoruptie. Dupa votul din 16 Noiembrie, GHINION, Ponta a devenit pisicut vreo doua luni de zile, statea ascuns rin cotloanele politicii romanesti exact cum stateau ascunsi politrucii comunisti in decembrie 1989, ianuarie si februarie 1990, apoi, ai iesit ca ramele dupa ploaie sub pulpana lui Iliescu, iar sub pulpana aceluiasi Iliescu si Nastase, a revenit si Ponta in mare verva si dispus sa-si dfinitiveze actiunea pe care a intreprins-o impreuna cu Antonescu. Priveste ofensiva politica a tuturor politicienilor in ceea ce priveste incatusarea infractorilor DE DEREPT COMUN, Citeste declaratiile MAFIOTULUI Nasase, (un dughinist convins) si admiratia sa fata de un eventual parteneriat cu China+ Rusia etc. Citeste defaimatoarele si iresponsabilele declaratii referitoare la presupusele centre de tortura ale CIA de pe teritoriul Romaniei ale KGB-istului Iliescu si, ai sa realizezi care este miza acestor declaratii, cu alte cuvinnte, KGB-istului Iliescu nu i-a fost indeajuns faptul ca a aservit economia romaneasca postdecembrista intereselor URSS, nu i-a fost suficient semnarea unui tratat injositor cu URSS in Aprilie 1991, nu i-a fost suficient ca v-a impus haznaua democratiei orignale si a statului de drepti mafiotizat de politrucii PCR timp de este un deceniu, acum, dupa un sfert de secol, va mai toarna pe capete si kkt-ul declaratiilor iresponsabile despre CIA, dulcea soapta a Moscovei ii imbie la declaratii defaimatoare iar amintirile din tinerete ii dau aripi bosorogului KGB-ist. Incearca sa-i intelegi pe aceste doua spurcaciuni forumistice, "Silvica", este vorba de nesimtire si prostie crasa sau premeditare si scop ? Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 26 Aprilie 2015, ora 12:11
Lovitura de stat a fost doar in capetele seci ale fanaticilor basisti idioti, care oricum nu judeca cu creierele lor, ci asculta mesajele trimise de loazele basescu sau capra cu breton, macovei...
Daca o actiune a Parlamentului, acoperita de prevederile Constitutiei (BTW, Curtea Constitutionala nu a declarat-o ca fiind ne-constitutionala masura demiterii), atunci cum naiba este actiunea unor procurori care solicita Senatului Romaniei sa justifice felul in care senatorii si-au exprimat un vot, in cazul asta in privinta arestarii lui Dan Sova? Unde mai este separarea puterilor in stat? Senatorii, ca si deputatii, beneficiaza de imunitate pentru opiniile politice si votul este exprimarea unei opinii politice? Ce e masura asta de forta prin care DNA solicita justificari? Nu este o incalcare a Constitutiei? In primul rand, cererea de aprobare a arestarii adresata Parlamentului este o idiotenie. Doar un judecator poate sa decida asta, nu un parlamentar. Procurorii doar ar trebui sa instiinteze Parlamentul ca efectueaza cercetari asupra unui parlamentar, pentru acuzatii de natura penala, imunitatea fiind doar pentru declaratii politice. Iar parlamentarul cercetat, daca nu este arestat justificat, nu asa cum se procedeaza acum, pe suspiciuni, ar trebui sa ramana in drepturile conferite de functie pana cand un complet de judecatori dau o rezolutie finala, care nu mai poate fi atacata, beneficiind de prezumtia de nevinovatie. Ce se intampla acum este o mascarada! Este la fel ca in anii '50 cand abuzurile se comiteau pe banda rulanta. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 26 Aprilie 2015, ora 12:28
De la: Black_Friday_, la data 2015-04-26 12:11:36Lovitura de stat a fost doar in capetele seci ale fanaticilor basisti idioti, care oricum nu judeca cu creierele lor, ci asculta mesajele trimise de loazele basescu sau capra cu breton, macovei... o incercare a unei lovituri de stat (esuata) mascata sub umbrela parlamentului, comisa de USL-ul condus de Ponta -Antonescu-Voiculescu. Asa s-a vazut si constatat nu numai de catre toate CANCELARIILE EUROPEI, ba' abonatule la prostie absoluta si nesimtie crasa. Te mai si lauzi ca, lucrezi pentru o multinationa si esti un pasager frecvent al COMPANIEI AERIENE Lufthansa, daca ai fi fost dupa cum te lauzi, ai fi vazut cu totu altfel datele problemei, dar asa...se observa din punctele lagrangiene ce esti, cine esti si cat te poate duce tigva. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 26 Aprilie 2015, ora 12:48
De la: _Haak0n_, la data 2015-04-26 12:28:42De la: Black_Friday_, la data 2015-04-26 12:11:36Lovitura de stat a fost doar in capetele seci ale fanaticilor basisti idioti, care oricum nu judeca cu creierele lor, ci asculta mesajele trimise de loazele basescu sau capra cu breton, macovei... Si zburand cu Lufthansa trebuie sa fii basist idiot? Altfel te dau jos din avion? Nu mai zbor cu Lufthansa, din cauza de prea multe greve, ci cu Austrian. Si peste o saptamana cu KLM. Ma duc in Norvegia si daca vrei, iti aduc o casca de viking, cu coarne. Pardon, tu ai coarnele la purtator. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 26 Aprilie 2015, ora 12:52
"În ziua de 21 august 2012, Plenul Curții Constituționale, învestit în temeiul art.146 lit.i) din Constituția României și al art.46-47 din Legea nr.47/1992 privind organizarea și funcționarea Curții Constituționale, cu majoritatea de voturi prevăzută de art.47 alin.(1) din Legea nr. 47/1992, a hotărât :
«1. Constată că procedura pentru organizarea și desfășurarea referendumului național din data de 29 iulie 2012 pentru demiterea Președintelui României, domnul Traian Băsescu, a fost respectată. Mmmm, cum e porcare? Tu esti mai presus de CCR? Mars, vita! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 26 Aprilie 2015, ora 13:02
De la: Black_Friday_, la data 2015-04-26 12:52:48"În ziua de 21 august 2012, Plenul Curții Constituționale, învestit în temeiul art.146 lit.i) din Constituția României și al art.46-47 din Legea nr.47/1992 privind organizarea și funcționarea Curții Constituționale, cu majoritatea de voturi prevăzută de art.47 alin.(1) din Legea nr. 47/1992, a hotărât : Evident, "Constată că PROCEDURA pentru ORGANIZAREA și DESFSURAREA referendumului național " deci, este vorba despre cadrul legislativ in ceea ce priveste desfasurarea unui referendum, oricare ar fi acel referendum Pai ba'trepanatule, vrei sa vina CCR-ul sa-ti emita o hoatarare prin care sa-ti scoata ochii cu incercarea unei lovituri de stat (esuata) mascata sub umbrela parlamentului, comisa de USL-ul condus de Ponta -Antonescu-Voiculescu? Da, te-ai cocotat in Lufthansa ca un "idiot basist" si ai coborat ca un imbecil nesimtit USL-ist, ai zburat cu low cost si cu genunchii in barba sau pe urechi , de aceea nu ai putut percepe opiniile colegilor de calatorie, pfff! ba', ma lesi cu asemenea dude, despre asemenea aeraje miasmate poti sa povestesti altora.. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 26 Aprilie 2015, ora 14:32
"Maestrul" găinilor care nasc pui vii susține că a citit în viața lui cel puțin un rechizitoriu.
Al lui Dragnea/ referendumul. Eu cred că minte. Iată de ce: El zice că e o făcătură și că nu sunt probe. Eu spun că sunt. Nu toate directe, dar rechizitoriul e plin de probe, inclusiv interceptări, note și smsuri ale lui Dragnea. El zice că frauda s-a realizat printr-un mecanism simplu. Procurorii descriu pe 353 de pagini cum frauda s-a realizat printr-un mecanism complex, coordonat pe multe paliere. Tocmai de aceea, printre multe, multe altele, probatoriul este extrem de divers și încărcat. În treacăt fie spus, au fost făcute inclusiv rapoarte de constatare tehnico științifică a semnăturilor. El zice că rechizitoriul nu face nici cea mai mică referire la primari. Numai că tot rechizitoriul face zeci de referiri la primari care sunt indicați cu nume și prenume, inclusiv rude și interceptări cu ei. El zice că fraudarea a fost o decizie politică a USL și nu înțelege de ce nu sunt Ponta și Antonescu în rechizitoriu, ci doar Dragnea. Eu îi spun că Justiția se face numai pe probe nu pe vorbe iar Dragnea este în cauză în calitate de coordonator, probat. El zice că rechizitoriul are aproape 500 de pagini. Eu îi spun că are 353. Din prostiile pe care le scrie "maestrul găinilor care nasc pui vii" rezultă următorarele: - Minte. Scrie după dictarea altora. Ceea ce nu e nicio surpriză. N-a citit niciun rechizitoriu. - Nu minte, l-o fi citit demult în mod clar habar n-are și n-a înțeles nimic din rechizitoriu - A citit doar comunicatul de presă. Ceea ce înseamnă că n-a citit niciun rechizitoriu. Numai că la cât de amatoristic scrie și la câte prostii pe bandă rulantă croșetează, pe mine mă face să cred că în viața lui n-a citit niciun rechizitoriu, referat, ordonanță sau închieiere. Altfel, ar fi înțeles și ar fi reținut ce e important într-un act al Justiției. În cazul acesta, nu a priceput mecanismul de fraudare, probatoriul, complexitatea dosarului, absolut nimic. În capul lui este o varză totală. Asta este încă o probă că "maestrul găinilor care nasc pui vii" și tuturor intoxicărilor, dezinformărilor și linșajelor la comandă ar trebui să se limiteze doar la ce-i dictează penalii din pușcării sau prietenii politici din libertate. Scrierile și zicerile "maestrului găinilor care nasc pui vii" despre Justiție sunt egale cu zero. Tataie, du-te la culcare și lasă dictarea de pe telefon! (asta-i buna rau, adica, bosorogul Incurca Lume si Moshmonditul Parazit Hodorog, sa-si vada de gainariile lui bolsevice de pe batatura proprie )Facebook-Sorina Matei Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 26 Aprilie 2015, ora 14:43
De la: _Haak0n_, la data 2015-04-25 09:56:53"O prietenă mi-a spus la final că trăim simultan în trei Românii: una a televizorului, una a politicienilor și una a realității de fiecare zi. Între ele, nu prea există punți de trecere. Deci, trebuie construite! M-am chtit să scriu tot scriu despre lucrurile astea, mai ales că le-am trăit și pe propria piele. si cit de mare a fost " LUMEA" asta care a stat la cozi ca sa voteze ? cam 400 mii ? asta consideri societatea civila ? poi, nu prea este decit o bucatica....o alta bucatica e ocupata cu diverse ....alta face gratare si bea berica....una e pesedista....alta-i basista,macovista, udrista ....de Unde atita societate civica , devreme ce din tot ce si-au dorit oamenii s-a ales praful ? P.S cind spuneam ca dupa ce- ti alegi candidatul preferat Trebuie sa Stai cu ochii pe el si sa-i taxezi orice deviere si nu sa-l Aplauzi si Lauzi ptr. incalcarea Constitutiei, pas cu pas , CE -mi ziceai , ia s-aud ce-mi ziceati voi ? aud ? Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 26 Aprilie 2015, ora 14:54
De la: _Haak0n_, la data 2015-04-26 12:28:42De la: Black_Friday_, la data 2015-04-26 12:11:36Lovitura de stat a fost doar in capetele seci ale fanaticilor basisti idioti, care oricum nu judeca cu creierele lor, ci asculta mesajele trimise de loazele basescu sau capra cu breton, macovei... FLEOSC...au vazut pe draqu ghem , Cancelariile ! au vazut ce-au Avut Interes sa vada , altfel trebuiau sa vada si afacerile EADS si Microsoft, Mita de la tiganii interlopi ptr. Basescu prin intermediul fratiorului Mircica si multe altele erau de vazut ! dar ce-au vazut le-a fost suficient sa-l Aibe la Mina pe T. B si sa joace asa cum i se cinta ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 26 Aprilie 2015, ora 15:32
Pai, numai FLOSCURI trantesti pe forum.
Amesteci perele pe care le oferi tampului George cu merele pe care le primesit de la ineptul Ioan si, in prostia ta caracteristica si, crezi ca ai rezolvat problema, in acea imaginatie bolnava lipsita de ratiune si discernamant pe care o tot etalezi si demonstrezi cotidian. Insa minciuna si ipocrizia au piciarele scurte si sunt evidentiate tocmai de ticalosia si nesimtirea perseverenta pe care o practici nonsalant. Nu tine, spusele sunt invalidate, lipseste fundamentul. logica si corenta, incearca altceva ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 26 Aprilie 2015, ora 15:52
o ti langa cu minciuna si ipocrizia mea si tu esti Inventatorul lor, aici, pe forum !
hai, mai incearca sa si pui la lucru logica aia pe care o dai de toti peretii, ca i-ai spart capul ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 146 mesaje Membru din: 5/08/2014 |
Postat pe: 26 Aprilie 2015, ora 15:52
Buey, io-te cine isi spala muey creierasii cei ramasi la locu' lor pe feis da buci!
Pfuai, de acolo i se trage, fratilor! El Matadore, nu mai bine te duci tu cu trupa ta pe Everest la o actiune umanitara, ce zici? Decat sa ne predai metode de comunicare nevrednice de orice reprezentant al rasei umane? Raporteaza abuz de limbaj
''Iisus Hristos este eternitatea care punctează istoria.'' Petre Tutea;
... Punct cu punct punctam infinitul dand forme neantului.
... Sufleteste ramanem mereu copii. Cand moare copilul, moare intregul nostru, tot. ;
''Veți cunoaște adevărul, iar adevărul vă va face liberi.'' Isus Christos, Evanghelia dupa Ioan
|
|
Fosta membra 9am.ro 146 mesaje Membru din: 5/08/2014 |
Postat pe: 26 Aprilie 2015, ora 15:56
Eu ma contopesc cu ploaia din luna lu' Aprilish bolunzish si pun de o tocanita de copane ! Sau sa fac un popricash?
Gabitza, te-am tzucat din mers! Raman aproape de voi, ca imi sunteti dragi! Seara faina! Mintenash e seara, la ce intuneric e, credeam ca e mai tarziu decat este defapt.... Pe curand! Raporteaza abuz de limbaj
''Iisus Hristos este eternitatea care punctează istoria.'' Petre Tutea;
... Punct cu punct punctam infinitul dand forme neantului.
... Sufleteste ramanem mereu copii. Cand moare copilul, moare intregul nostru, tot. ;
''Veți cunoaște adevărul, iar adevărul vă va face liberi.'' Isus Christos, Evanghelia dupa Ioan
|
|
Postat pe: 26 Aprilie 2015, ora 16:01
De la: SitNaltTa, la data 2015-04-26 15:56:07Eu ma contopesc cu ploaia din luna lu' Aprilish bolunzish si pun de o tocanita de copane ! Sau sa fac un popricash?
|
Postat pe: 26 Aprilie 2015, ora 17:25
Am anticipat corect, mai "Silvica", au intrat spurcaciunile pe topic si firul dialogului sau tema topicului s-au dus dracului, harcea-parcea le-au facut mizerabilii tai binefacatori guitasi impreuna cu zmucita de serviciu !
|
|
|

ala e !