Info
x
Ofensiva religioasa asupra copiilor - spalarea creierelor = bani in viitor?
|
eco_girl 22 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 22 Octombrie 2010, ora 13:45
De la: Sil100, la data 2010-10-22 13:02:11 Pentru eco_girl: exact asa cum spuneam "am stricat orzul pe gaste"! Sil100, sincer acum...chiar m-am plictisit de raspunsurile si explicatiile "demne" de un copil de clasa I pe care le dai aici (la chestia cu capacitatile paranormale...si nu numai, dar in special, ai demonstrat lucrul asta in cel mai evident mod, oricum era exact explicatia la care ma asteptam din partea ta...un raspus muult mai inteligent era acel simplu "Nu stiu" de la inceptul frazei, restul...ca de obicei...JENANT!!). Asa cum spuneam oameni cu astfel de capacitati sunt folositi si de FBI si alte servicii secrete chiar de guverne(or fi si astia niste jucatori la loto, mai stii ). Deci, asa cum spuneam...nu mai vreau sa continui, pentru ca conversatia asta ar dura la nesfarsit, si chiar nu am timp de pierdut in discutii fara sens. Ramai in ateismul tau, daca esti fericit asa, si celelalte nemultumiri...dute eventual si atarna-ti o pancarda de gat si fa o greva, ceva...ca eu n-am cum sa te ajut in frustrarile tale. O viata frumoasa iti doresc!
|
|
Fosta membra 9am.ro 10086 mesaje Membru din: 11/06/2010 |
Postat pe: 22 Octombrie 2010, ora 14:42
Cine l-a mai vazut pe dumnezeu inafara de moise ? Moise a fost un criminal....E un proverb ...spune-mi cu cine te imprietenesti ...ca sa-ti spun cine esti...Nu stiu care din cei doi are ceva de pierdut...ca imagine...Tind sa cred ca moise....A fi prieten cu dumnezeul razbunator din vechiul testament nu e o cinste...El a creat rebuturile...si ii casapea cum il ducea capul ....A se citi episodul cu asasinarea celor din neamul lui Amalec....barbati....femei...copiii si pruncii...Bei ,cu pruncii ce avea....Dar cu animalele ? Ca si pe alea le-a casapit...Ce mai scula e si dumnezeul asta...cum poti crede asa ceva...doar pe motiv ca niste evrei au avut halucinatii....Vrem dovezi....dovezi ca acest criminal exista...Nu doar vorbele unor primitivi...As fi privit altfel mesajul daca venea din partea unor persoane ca Socrate...Aristotel...Platon...Solon....Asa ca nu mai puneti baza pe biblie ...e o carte plina de aberatii ,exagerari si minciuni...E un manual perfect pentru unul care vrea sa insele...Traim intr-un mileniu in care avem pretentia ca orice afirmatie sa fie dovedita...Daca nu se poate demonstra existenta lui dumnezeu..rational si logic ar fi sa consideram ca nu exista....pana la proba contrarie.....Ce-ar fi sa ne incarcam memoria cu toate tapeniile care ii trec unuia sau altuia prin cap....nu e logic...ar insemna sa ne risipim intelectual....Aceasta manipulare dureaza de prea mult timp...sunt mii de ani ...a fost timp suficient pentru a se aduna dovezi...cu toate astea singura "dovada" este biblia....Se cheltuie sume exorbitante pentru nimic...pentru niste prelati care isi acorda diverse functii de parca asta i-ar face mai importanti in fata dumnezeului lor....Acestia nu au nicio valoare...nu reusesc sa comunice nimic cu dumnezeul lor....si cu toate astea au privilegii ...Care ar fi rostul acestora? De ce enoriasii nu se seisizeaza ? Eu cred ca de frica...Le este frica de dumnezeul lor ...E un dumnezeu rau ...care in mintea lor ....lasa impresia ca i-ar pedepsi daca se indoiesc de prelati....E greu sa accepti o gandire irationala ...fara logica...O accepti ...insa te deranjeaza avand in vedere ca vor sa ti-o impuna cu forta...Prelatii si crestinii ...vor sa fii ilogic...sa nu-ti pui intrebari ...insa te vor destept ...pentru a le crea obiecte si servicii de care si ei sa se foloseasca...Daca sunt atat de buni de ce preotii sunt ahtiati dupa tot ce e nou...Nu-i intereseaza daca noul de fapt nu poate aparea decat daca ai o gandire materialista...Le plac masinile...calculatoarele,televizoarele,telefoanele mobile...nu ii intereseaza daca au fost create de catre unii care nu s-au gandit ca acestea pot fi create doar de dumnezeu...Nu conteaza ca unele se bazeaza pe teoria evolutiei...nu conteaza ca s-a demonstrat ca lumea a aparut cu miliarde de ani inaintea aparitiei lui dumnezeu...E un talmes-balmes....in creierul lor....amesteca in creier cele doua teorii ...au un fel de ghiveci ....dar nu reusesc sa-si depaseasca conditia...Si totul are la baza ...frica....lasitatea si blocajul intelectual...Daca acest blocaj ar fi in mintea tuturor ...atunci multe nu s-ar fi inventat...Dumnezeu ne-a lasat in fundul gol (poate doar cu cate o frunzulita)...restul e facut de catre om...Halal creator...
|
|
BLAGOSLOVUL 130 mesaje Membru din: 12/03/2010 Oras: Braila |
Postat pe: 22 Octombrie 2010, ora 14:54
Mai baieti discutia cu voi m-a luminat putin la minte.Chiar ca e utila.Dar sa punem mingia si in terenul vostru ca prea ati fost pe atac.Sa ma lamuriti si pe mine de ce aveti asa incredere in stiinta.Absoluta.Vad ca tot ceea ce sustineti se refera la dumnezeul numit stiinta.Deci nu sunteti atei puri,ci lupi in piei de oaie.Nu va mai dati atei ,cand faptele va dau de gol.Deci ce CERTITUDINI are stiinta?Daca ma lamuriti ,jos palaria.Desi stiinta are doar presupuneri ,teorii (ce in timp au fost desfiintate sau depasite,si este destul de marginita,daca nu zice nimic de Creatorul lumii.Sa fiti binecuvantati de Dumnezeu !
Raporteaza abuz de limbaj |
|
Sil100 250 mesaje Membru din: 1/09/2010 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 22 Octombrie 2010, ora 15:00
eco, mi se pare mie sau ai uitat sa raspunzi la intrebarea: "Stii ce se spune in Biblie despre ghicitori, clarvazatori, etc.?" Eu chiar vreau sa-mi raspunzi desi tu ai spus ca vreau sa ma scot punand aceasta intrebare ca sa nu raspund la o alta...
|
Postat pe: 22 Octombrie 2010, ora 15:27
De la: 9am183411, la data 2010-10-22 14:54:23Mai baieti discutia cu voi m-a luminat putin la minte.Chiar ca e utila.Dar sa punem mingia si in terenul vostru ca prea ati fost pe atac.Sa ma lamuriti si pe mine de ce aveti asa incredere in stiinta.Absoluta.Vad ca tot ceea ce sustineti se refera la dumnezeul numit stiinta.Deci nu sunteti atei puri,ci lupi in piei de oaie.Nu va mai dati atei ,cand faptele va dau de gol.Deci ce CERTITUDINI are stiinta?Daca ma lamuriti ,jos palaria.Desi stiinta are doar presupuneri ,teorii (ce in timp au fost desfiintate sau depasite,si este destul de marginita,daca nu zice nimic de Creatorul lumii.Sa fiti binecuvantati de Dumnezeu ! 9am183411, se vede ca nu prea intelegi ce este stiinta. Stiinta incearca sa stabileasca adevaruri despre lumea inconjuratoare prin emiterea de ipoteze si verificarea lor experimentala pe baza unei metodologii riguroase. Sunt numeroase certitudini legate de stiinta, toata tehnica e bazata pe cercetarea stiintifica si probabil cand te uiti la televizor, folosesti un calculator sau mergi cu masina ar trebui sa te gandesti ca toate astea sunt posibile datorita unor cercetatori care au lucrat pentru a descoperi sau crea anumite lucruri. Probabil ca ai observat ca pentru a folosi unul din obiectele la care m-am referit mai sus nu trebuie sa te rogi deci comparatia cu D-zeu nu-si are sensul. Mai mult, stiinta se bazeaza pe dovezi si este un proces unde au deseori corectii. Se procedeaza cam asa: se emite o ipoteza, se incearca verificarea experimentala si daca teoria corespunde cu datele experimentale este adoptata altfel este abandonata si se emite o alta ipoteza. Daca o ipoteza este larg acceptata pana la un moment dat nu inseamna ca va ramane asa in viitor. Daca apare o alta teorie care explica mai bine datele expermimentale va lua locul vechii teorii. E clar? Spre deosebire de religie care tinde sa ramana statica, stiinta incurajeze cercetarea si inovatia si nu impune acceptarea fara dovezi a unor afirmatii facute de nu stiu ce savant. Raporteaza abuz de limbaj |
|
eco_girl 22 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 22 Octombrie 2010, ora 16:19
De la: Sil100, la data 2010-10-22 15:00:08eco, mi se pare mie sau ai uitat sa raspunzi la intrebarea: "Stii ce se spune in Biblie despre ghicitori, clarvazatori, etc.?" Eu chiar vreau sa-mi raspunzi desi tu ai spus ca vreau sa ma scot punand aceasta intrebare ca sa nu raspund la o alta... Sil100, atata timp cat eu vin cu dovezi clare si evidente pe care tu preferi sa le ignori, dand in continuare cu presupunerile tale de doi bani, nu am de ce sa ma mai obosesc sa-ti dau explicatii si am incheiat orice discutie. Asa ca, nu te mai obosi sa ma mai intrebi sau sa astepti raspunsuri de la mine ca nu le vei mai primi. "Noapte" buna" in continuare! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 202 mesaje Membru din: 21/04/2010 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 22 Octombrie 2010, ora 17:14
De la: _KARPOV, la data 2010-10-22 14:42:44Pai am mai intalnit eu nebuni care se credeau Iisus Hristos...Erau inchisi la balamuc..Sigur nu scrii de acolo?Esti cumva si tu inchis la balamuc...Sau am uitat,,in romania multi nebuni sunt liberi...
|
|
Postat pe: 22 Octombrie 2010, ora 17:26
eco_girl, unele pareri le-am exprimat ca pareri personale si ma asteptam sa fie luate ca atare. Daca ai alte pareri n-ai decat sa le susti cu argumente...
Ceea ce nu vrea sa ne spuna eco, e ca in Biblie sunt condamanti cei care ghicesc si spun ca au viziuni. Un apostol parca i-a pus pe nu stiu ce credinciosi (nou convertiti) sa arda toate documentele care faceau referire la spriritism si ghicit. De asemeni, tot prin Biblie sunt avertismente in privinta profetilor falsi. Dar cand vrei sa argumentezi niste lucruri se pare ca nu conteaza de pe unde-ti iei argumentele, chiar daca sunt in contradictie evidenta cu Biblia! In fond tot in Biblie se spune sa nu-ti faci chip cioplit la care sa te inchini si toate bisericile ortodoxe, catolice si multe din cele protestante sunt pline de icoane si statui... Raporteaza abuz de limbaj |
|
|
|
|
Postat pe: 22 Octombrie 2010, ora 18:21
De la: Sil100, la data 2010-10-22 17:26:11eco_girl, unele pareri le-am exprimat ca pareri personale si ma asteptam sa fie luate ca atare. Daca ai alte pareri n-ai decat sa le susti cu argumente...Pai sunt picturi cu Iisus si maica Domnului...Dumnezeu zice sa nu te inchini la zei,,,la idoli...Dar In icoane este Iisus si maica Domnului...Si cat la sfinti nici eu nu ma rog...Eu ma rog doar la Iisus si Tatal ceresc.....Dar respect icoanele care reprezinta chipul lui Iisus si maica Domnului...Cat si sfintii care au dus o viata sfanta,curata sufleteste si trupeste..Eu cinstesc si sfanta cruce,,pe care Domnul Iisus a murit pt noi pacatosii,,,ca sa il Cceptatam ca exemplu ca Dumnezeu,prin inviere Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 22 Octombrie 2010, ora 18:54
De la: eco_girl, la data 2010-10-22 16:19:20De la: Sil100, la data 2010-10-22 15:00:08eco, mi se pare mie sau ai uitat sa raspunzi la intrebarea: "Stii ce se spune in Biblie despre ghicitori, clarvazatori, etc.?" Eu chiar vreau sa-mi raspunzi desi tu ai spus ca vreau sa ma scot punand aceasta intrebare ca sa nu raspund la o alta... Nu am gasit postarea in care apar dovezile tale ca dumnezeu exista...poti sa mi le repeti si mie...dau o
|
Postat pe: 22 Octombrie 2010, ora 19:06
Pentru Sil 10:nu toti credinciosii sunt prostim saa inculti.Intamplator sunt in legatura stransa cu stiinta.Asa ca nu vinde tu pielea ursului in padure.Mai bine raspunde-mi la intrebare direct.Stiinta pleaca de la axiome.Realitatea care exista nu este explicata.Una e utilitatea alta expplicatia.Cum ma pot plimba cu masina facuta de om ,pot merge si cu un magar.Asa ca omul nu a facut ceva original.Doar a copiat din natura.
Iar ptr Karpov sa dovedeasca el ca nu e Dumnezeu si dovedim si noi ca e.El arunca un cuvant si noi tre sa dansam.Sa mai danseze si el. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 22 Octombrie 2010, ora 19:52
De la: 9am183411, la data 2010-10-22 19:06:44Pentru Sil 10:nu toti credinciosii sunt prostim saa inculti.Intamplator sunt in legatura stransa cu stiinta.Asa ca nu vinde tu pielea ursului in padure.Mai bine raspunde-mi la intrebare direct.Stiinta pleaca de la axiome.Realitatea care exista nu este explicata.Una e utilitatea alta expplicatia.Cum ma pot plimba cu masina facuta de om ,pot merge si cu un magar.Asa ca omul nu a facut ceva original.Doar a copiat din natura. Exista o singura "dovada" a existentei lui dumnezeu ...biblia...Biblia dupa parerea mea ,a fost scrisa de niste analfabeti,fara discernamant,interesati....si a fost modificata de unul sau altul....dupa cum i-a dus capul...Daca ar fi sa cred in dumnezeu....mi-ar fi rusine sa aduc ca argument biblia ....mai ales vechiul testament...Vechiul testament e de fapt folosit ca dovada a existentei lui dumnezeu....Cum as putea sa ma incred intr-o asemenea carte...o carte care cuprinde niste mituri...Daca as crede biblia ar trebui sa dau aceeasi crezare si celorlalte scrieri despre unii ca Marduk,Ra,Horus,Mithra,Zeus,Allah.....Deci daca biblia nu poate fi recunoscuta ca dovada inseamna ca nu exista un dumnezeu asa cum e descris acolo....Daca noi oamenii beneficiem de atatea inventii care ne ajuta sa comunicam....ar insemn ca si dumnezeu sa le aiba ...si inca vreo cateva milioane in plus avand in vedere puterea pe care o are...La ce-i folosesc daca nu le intrebuinteaza ? Daca exista trebuie folosite...daca nu le folosesti inseamna sa ai o minte retrograda....Avem un dumnezeu care nu are cum sa existe ....Pentru a exista ceva ....trebuie sa existe ceva dinainte....Acel ceva nu are o forta sau o inteligenta aparte...E vorba doar de o trecere de la inferior spre superior....Nu e logica gandirea religioasa cu existenta a ceva superior care creeaza ceva inferior....Deci dumnezeu nu are cum sa existe ....fara a exista ceva in care sa se dezvolte ...Voi ganditi ca poate se plimba prin univers ....dar s-ar parea ca acest univers nu a existat ....A existat ceva ...insa acel ceva nu avea o constiinta....de acolo probabil a plecat totul...s-a creat universul....a aparut viata ....insa acel ceva nu poate fi considerat un dumnezeu asa cum e gandit el de catre primitivii care au scrijelit tampeniile din vechiul testament...Eu in locul tau m-as dezice de o asemenea lucrare...nu de alta...dar sa nu ajungi de rasul lumii peste cativa ani....asa cum rad eu acum de prostii aia ...preoti si crestini ...care i-au asasinat pe Copernic si pe Giordano Bruno...pe motiv ca soarele se plimba in jurul pamantului...Tu chiar crezi ca un dumnezeu ....atat de prost conceput ...ca cel din vechiul testament ...ar fi putut imagina un univers atat de complicat ? Gandeste-te doar la vitezele din univers...la viteza luminii....La viteza de 700.000 km pe ora ...cu care ne deplasam noi prin galaxie ....fara sa simtim nimic....chiar si la vitezele de rotatie sau de revolutie.....Chiar crezi ca au putut fi imaginate de unul care are profilul intelectual si moral al criminalului din vechiul testament..? Ma indoiesc....E ca si cum eu as scrie o carte despre comportamentul lui Adi copilul minune....despre gigi becali ...vanghelie....si sa incerc sa-i lamuresc pe cei din viitor ca acestia au creat lumea sau ca au inventat ceea ce se stie in prezent....Daca lumea ar afla de Einstein ....s-ar mira ca cele spuse de mine sunt in contradictie flagranta cu realitatea...si pe drept nu m-ar crede....Asa ca de ce as crede eu niste anonimi....atata timp cat eu stiu ca au existat oameni cu mult mai capabili in vremea lui moise , care nu au auzit povestile din biblie...Acesti oameni sunt Socrate...Aristotel ..Platon...Solon...Seneca ...care a fost contemporan cu isus ...si multi altii....Nu poti gandi corect daca nu stii cate ceva din tot ce s-a intamplat pe lumea asta...Un om inteligent ,neinformat ...e la fel de prost ca unul prost.....
|
Postat pe: 22 Octombrie 2010, ora 20:00
De la: 9am183411, la data 2010-10-22 19:06:44Pentru Sil 10:nu toti credinciosii sunt prostim saa inculti.Intamplator sunt in legatura stransa cu stiinta.Asa ca nu vinde tu pielea ursului in padure.Mai bine raspunde-mi la intrebare direct.Stiinta pleaca de la axiome.Realitatea care exista nu este explicata.Una e utilitatea alta expplicatia.Cum ma pot plimba cu masina facuta de om ,pot merge si cu un magar.Asa ca omul nu a facut ceva original.Doar a copiat din natura. pai de ce nu spui dl. '411 ca esti in stransa legatura cu stiinta? Imi faceam si eu alt plan de afaceri nu cu ursul din padure... Imi scapa intelesurile profunde ale analogiei magar-masina, dar hai treaca-mearga. Explica-mi si mie cum e cu originalitatea in 2 privinte: radio si TV. Poate stii ceva ce eu nu stiu... au furnicile antene care capteaza undele electro-magnetice si le transforma in imagini bidimensionale?Curiozitatea legata de creatorul Universului o inteleg, e o dorinta legitima de a cunoaste. Ceea ce nu inteleg e usurinta cu care sunt acceptate tot felul de povesti religioase doar pentru ca sunt prezentate cu titlu de adevar. P.S.: Cand cineva face o afirmatie: "eu cred in ceva" e normal ca acel cineva s-o si demonstreze. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 22 Octombrie 2010, ora 21:22
radio:comunicarea balenelor
TV:transmiterea gandurilor la oameni(doar nu se instaleaza informatia de pe dischete);si la urma urmelor undele tv sunt tot unde ca si cele radio ,numai ca sunt pe alta frecventa iar ptr Karpov:ptr ortodocsi sursa de inspiratie nu e numai Biblia ,ci si alta(iti las placerea sa o descoperi singur);si imi pare mie ca ai zis ca nu ai avut un profesor de religie bun;fara modestie ma ofer eu;cu o conditie :sa fie dialog ,nu sa bati campii
|
Postat pe: 22 Octombrie 2010, ora 22:59
P.S.: Cand cineva face o afirmatie: "eu cred in ceva" e normal ca acel cineva s-o si demonstreze
Depinde ce numesti tu demonstratie;spre exemplu iubirea exista dar cum o demonstrezi direct(nu prin consecinte);LA FEL PROSTIA,GANDURILE,SENTIMENTELE,credinta;ca sa demonstrezi "eu cred in Dumnezeu"sau "eu nu cred in Dumnezeu"-stiintific-inseamna sa faci un "experiment" care sa produca acel lucru; Sunt multe lucruri pe care si tu si eu si altii le accepta desi nu le-au vazut DIRECT ,ci prin efectele lor;spre exemplu:celula,electronul,gravitatia,reactia nucleara,etc Ceea ce vedem noi e prea putin domeniul vizivil spre ex este o fereastra ingusta;infrasunetele ,spre ex , cainii le aud,noi nu;pisica vede si ceea ce noi nu vedem;si cum le accepti pe toate acestea?prin credinta,prin incredere Sa luam istoria :ai vreo dovada ca gigis han a existat?L-ai vazut tu?Sau cunosti pe cineva in viata care sa-l fi vazut?sau e vreo poza? Sa luam geografia:esti sigur ca au foist erele geologice?ce dovezi DIRECTE ai? Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 22 Octombrie 2010, ora 23:04
Si realizand ca nu poti explica totul ,ci presupui ca exista cunoasterea unei mici parti,accepti ca e cineva mai destept si mai puternic care le-a produs si le sustine si ne-a creat;asta e punctul de plecare stiintific;si nu e o poveste asta
Deci daca ne smerim(adica nu te prostesti ,ci recunosti ca ai multe de invatat),putem sa facem apel la ACEEA PERSOANA(care este mai inteligenta ca noi),si ,ca niste copii,sau frati mai mici,o rugam sa ne lumineze intelegerea;si asta e REVELATIA Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 22 Octombrie 2010, ora 23:06
SI DE AICI POTI AVEA O CUNOSTERE SUPRARATIONALA,printr-o facultate superioara ratiunii;sa nu zici ca nu exista-in cazul asta marginesti prea mult omul.
|
Postat pe: 22 Octombrie 2010, ora 23:44
De la: 9am183411, la data 2010-10-22 22:59:56P.S.: Cand cineva face o afirmatie: "eu cred in ceva" e normal ca acel cineva s-o si demonstreze Spre deosebire de crestini...noi nu ne rugam la nimic...nici macar la erele geologice...Chiar daca despre tot ce credem noi ca exista sau ca a existat...s-ar confirma candva in viitor ca am gresit ...sigur nu va rade nimeni de noi ...avand in vedere ca noi nu ne rugam la nimic....si ca nu ne temem de nimic...Ne-am nascut din nimic si vom pleca spre niciunde.....In legatura cu alte dovezi decat biblia ....sper ca nu-mi povestesti despre talmud sau evanghelii sau coran....Acestr gen de opere literare nu ma lamuresc....Vreau o dovada palpabila ....un fax ...un email....o conferinta de presa ...Cel putin ca o confirmare ca mai este in viata....De ce nu as crede ca Sarsaila a reusit sa-l invinga pana la urma....poate ca el este stapanul....si poate ca poarta spre viata vesnica a fost inchisa.....
|
Postat pe: 22 Octombrie 2010, ora 23:53
Daca nu vii de niciunde si pleci niciunde e cam saraca viata ta;nici macar nu poti sa visezi;sa vad ce te faci la batranete...
|
Postat pe: 23 Octombrie 2010, ora 00:15
De la: 9am183411, la data 2010-10-22 23:53:27Daca nu vii de niciunde si pleci niciunde e cam saraca viata ta;nici macar nu poti sa visezi;sa vad ce te faci la batranete... Eu ma simt bine asa...sunt o parte din acest univers ...traiesc o clipa ....La batranete ma voi simti bine ....deoarece nu voi fi batran...imi voi pastra sufletul tanar...Nu imi va fi frica de judecata de apoi...e un avantaj in comparatie cu voi crestinii....Nu ma intereseaza o viata vesnica deoarece nu e posibila ....nu ne permit actualele legi ale fizicii...Oricat traiesti tot mai vrei ....a trai o viata anosta in rai ...nu imi doresc....Eu sunt fabricat sa simt ceea ce simt...acolo nu as mai simti...ar fi o eternitate ciudata...prefer sa nu mai fie...M-am simtit bine inainte de a ma naste....sper sa fie la fel...si sigur va fi....E putin probabil ca a mea constiinta de sine sa mai apara in univers ...e o combinatie ...e adevarat ....dar probabilitatea sa se repete este foarte mica....Poate doar daca cineva va debloca "misterul constiintei" in viitor ...poate atunci si constiinta mea va face parte dintr-o constiinta universala ...Atunci o sa am satisfactia ca nu am crezut in nimic...doar in mine...Eu sunt un mic dumnezeu pe acest pamant....in acest moment al universului necreat ...al acestui univers care se joaca cu noi.....
|
Postat pe: 23 Octombrie 2010, ora 00:49
De la: luptatoareacurajoasa, la data 2010-10-22 18:21:03De la: Sil100, la data 2010-10-22 17:26:11eco_girl, unele pareri le-am exprimat ca pareri personale si ma asteptam sa fie luate ca atare. Daca ai alte pareri n-ai decat sa le susti cu argumente...Pai sunt picturi cu Iisus si maica Domnului...Dumnezeu zice sa nu te inchini la zei,,,la idoli...Dar In icoane este Iisus si maica Domnului...Si cat la sfinti nici eu nu ma rog...Eu ma rog doar la Iisus si Tatal ceresc.....Dar respect icoanele care reprezinta chipul lui Iisus si maica Domnului...Cat si sfintii care au dus o viata sfanta,curata sufleteste si trupeste..Eu cinstesc si sfanta cruce,,pe care Domnul Iisus a murit pt noi pacatosii,,,ca sa il Cceptatam ca exemplu ca Dumnezeu,prin inviere Sa stii de la mine ( ma pricep )....un orgasm multiplu iti ofera mai multa placere si mai multa incredere in tine ....decat credinta in dumnezeu....Incearca sa-l obtii si atunci vei vedea ca nimic nu mai conteaza.....Te vei simti in al noulea cer...deci pe undeva...la dreapta" tatalui"...
|
Postat pe: 23 Octombrie 2010, ora 10:06
Pai am mai intalnit eu nebuni care se credeau Iisus Hristos...Erau inchisi la balamuc..Sigur nu scrii de acolo?Esti cumva si tu inchis la balamuc...Sau am uitat,,in romania multi nebuni sunt liberi..Tu esti bolnav frate...Din cauza unor ca tine,,au devenit femeile asa usuratice,,pt ca s-au lasat spalate pe creier de barbati bolnavi ca tine..Pana si unii preoti sunt bolnavi,cu capul...Ca invata femeia sa suporte toate tampeniile unui barbat,,,si nu invata femeile sa isi impuna punctul de vedere,sa aiba demnitate...Pt ca doar cu demnitate oamenii se contruiesc unii pe altiii....Daca barbatul este un dement si curvar,,asa vor devenii si copiii lui.Si uite de asta s-a umplut tara de oameni fara minte..Din cauza barbatilor...care au distrus legile morale si ale bunui simt
|
Fosta membra 9am.ro 223 mesaje Membru din: 28/09/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 23 Octombrie 2010, ora 10:10
totusi nu poti reduce pe Dzeu - la un orgasm ...
.lucrurile sunt mult mai complexe dar nu pot fi ridicol de complexe...... in sfarsit.... Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 23 Octombrie 2010, ora 10:38
Acum am inteles.Deci esti multumit cu viata ta si nu doresti altceva.Clipa de fata te multumeste.Dar orgasmele le ai pana la o anumita varsta.De atunci incolo ce o sa faci?O sa traiesti din amintiri.?Eu am incheiat discutiile.Dumnezeu sa ne binecuvinteze.
|
Postat pe: 23 Octombrie 2010, ora 11:09
De la: 9am183411, la data 2010-10-23 10:38:49Acum am inteles.Deci esti multumit cu viata ta si nu doresti altceva.Clipa de fata te multumeste.Dar orgasmele le ai pana la o anumita varsta.De atunci incolo ce o sa faci?O sa traiesti din amintiri.?Eu am incheiat discutiile.Dumnezeu sa ne binecuvinteze. Care dumnezeu....al meu sau al tau.....?
|
Postat pe: 23 Octombrie 2010, ora 11:15
De la: luptatoareacurajoasa, la data 2010-10-23 10:06:41Pai am mai intalnit eu nebuni care se credeau Iisus Hristos...Erau inchisi la balamuc..Sigur nu scrii de acolo?Esti cumva si tu inchis la balamuc...Sau am uitat,,in romania multi nebuni sunt liberi..Tu esti bolnav frate...Din cauza unor ca tine,,au devenit femeile asa usuratice,,pt ca s-au lasat spalate pe creier de barbati bolnavi ca tine..Pana si unii preoti sunt bolnavi,cu capul...Ca invata femeia sa suporte toate tampeniile unui barbat,,,si nu invata femeile sa isi impuna punctul de vedere,sa aiba demnitate...Pt ca doar cu demnitate oamenii se contruiesc unii pe altiii....Daca barbatul este un dement si curvar,,asa vor devenii si copiii lui.Si uite de asta s-a umplut tara de oameni fara minte..Din cauza barbatilor...care au distrus legile morale si ale bunui simt Bei ! La tine asta tine loc de preludiu ? Chiar nu simti care e motivul credintei tale ? E speranta! Ai inlocuit barbatul cu un mascul feroce care taia si spanzura prin vechiul testament...Tu de fapt simti nevoia unui barbat puternic.....care sa te domine si care sa-ti ofere orgasme pe banda rulanta.....Esti nimfomana ....vrei zilnic placere...vrei in orice moment...de aceea te-ai refugiat in credinta ...e o forma de refulare...e singurul mod in care in fiecare clipa iti creezi placerea.....
|
Postat pe: 23 Octombrie 2010, ora 11:15
De la: luptatoareacurajoasa, la data 2010-10-23 10:06:41Pai am mai intalnit eu nebuni care se credeau Iisus Hristos...Erau inchisi la balamuc..Sigur nu scrii de acolo?Esti cumva si tu inchis la balamuc...Sau am uitat,,in romania multi nebuni sunt liberi..Tu esti bolnav frate...Din cauza unor ca tine,,au devenit femeile asa usuratice,,pt ca s-au lasat spalate pe creier de barbati bolnavi ca tine..Pana si unii preoti sunt bolnavi,cu capul...Ca invata femeia sa suporte toate tampeniile unui barbat,,,si nu invata femeile sa isi impuna punctul de vedere,sa aiba demnitate...Pt ca doar cu demnitate oamenii se contruiesc unii pe altiii....Daca barbatul este un dement si curvar,,asa vor devenii si copiii lui.Si uite de asta s-a umplut tara de oameni fara minte..Din cauza barbatilor...care au distrus legile morale si ale bunui simt Bei ! La tine asta tine loc de preludiu ? Chiar nu simti care e motivul credintei tale ? E speranta! Ai inlocuit barbatul cu un mascul feroce care taia si spanzura prin vechiul testament...Tu de fapt simti nevoia unui barbat puternic.....care sa te domine si care sa-ti ofere orgasme pe banda rulanta.....Esti nimfomana ....vrei zilnic placere...vrei in orice moment...de aceea te-ai refugiat in credinta ...e o forma de refulare...e singurul mod in care in fiecare clipa iti creezi placerea.....
|
Ic3 922 mesaje Membru din: 29/06/2009 Oras: Constanta |
Postat pe: 23 Octombrie 2010, ora 12:09
De la: _KARPOV, la data 2010-10-22 13:14:18
Somnul ratiunii naste monstrii.Bestii cu chipurii umane ce se hranesc cu neputinta acestei lumi ce se incapataneaza sa traiasca in ignoranta.
|
|
De la: Ic3, la data 2010-10-23 12:09:26De la: _KARPOV, la data 2010-10-22 13:14:18
Somnul ratiunii naste monstrii.Bestii cu chipurii umane ce se hranesc cu neputinta acestei lumi ce se incapataneaza sa traiasca in ignoranta.
|
|
De la: Ic3, la data 2010-10-23 12:09:34De la: Ic3, la data 2010-10-23 12:09:26De la: _KARPOV, la data 2010-10-22 13:14:18
|
|
|
|

cam asa se intampla cu toti oamenii...
). Deci, asa cum spuneam...nu mai vreau sa continui, pentru ca conversatia asta ar dura la nesfarsit, si chiar nu am timp de pierdut in discutii fara sens. Ramai in ateismul tau, daca esti fericit asa, si celelalte nemultumiri...dute eventual si atarna-ti o pancarda de gat si fa o greva, ceva...ca eu n-am cum sa te ajut in frustrarile tale. O viata frumoasa iti doresc!
avea....Dar cu animalele ? Ca si pe alea le-a casapit...Ce mai scula e si dumnezeul asta...cum