back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Ofensiva religioasa asupra copiilor - spalarea creierelor = bani in viitor?

Pagini: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 >> Sari la pagina:

jhonsmith1973

25 mesaje
Oras: Alexandria

Postat pe: 25 Septembrie 2010, ora 13:04

Ma ingrijoreaza profund ofensiva religioasa in scoli. Noua strategie a statului de a promova agresiv religia in toate segmentele sociale , in dauna stiintei si progresului, nu poate duce decat la intoleranta si conflicte religioase. Este de neinteles cum , desii este cunoscut faptul ca , la o varsta mica, copilul nu poate intelege exact implicatiile reale ale unei ore de religie, aceasta se preda inca din gradinite. Crestem fanatici religiosi, contribuabili docili ai unei clase privilegiate, de o moralitate dubioasa, delicat spus, pentru ca unii au interes sa fie asa? De ce nu sunt pedepsite fapte grave ale clerului, mai ales ca acestea acopera mai tot Codul Penal? Poate stie cineva ce sa ales de pedofilii, hotii si escrocii ce serveau in BOR, fapte mediatizate pe larg in presa...eu nu am mai auzit de ei....Voi? Nu credeti ca avenit vremea sa facem ceva?

Fosta membra 9am.ro

10086 mesaje
Postat pe: 25 Septembrie 2010, ora 16:00

De la: jhonsmith1973, la data 2010-09-25 13:04:39Ma ingrijoreaza profund ofensiva religioasa in scoli. Noua strategie a statului de a promova agresiv religia in toate segmentele sociale , in dauna stiintei si progresului, nu poate duce decat la intoleranta si conflicte religioase. Este de neinteles cum , desii este cunoscut faptul ca , la o varsta mica, copilul nu poate intelege exact implicatiile reale ale unei ore de religie, aceasta se preda inca din gradinite. Crestem fanatici religiosi, contribuabili docili ai unei clase privilegiate, de o moralitate dubioasa, delicat spus, pentru ca unii au interes sa fie asa? De ce nu sunt pedepsite fapte grave ale clerului, mai ales ca acestea acopera mai tot Codul Penal? Poate stie cineva ce sa ales de pedofilii, hotii si escrocii ce serveau in BOR, fapte mediatizate pe larg in presa...eu nu am mai auzit de ei....Voi? Nu credeti ca avenit vremea sa facem ceva?

Cred ca ar trebui chemat BOR-ul si Statul Roman in judecata pentru inselaciune ! Si toti preotii pin procese penale ....sa dovedeasca existenta lui dumnezeu ....sa-l chemam in instanta si pe el si pe isus,ca martori....si sa cerem scoaterea in afara legii a bisericii ....Prozelitismul nu ar trebui permis ....cine vrea sa se roage poate si acasa ....sa-si faca biserici in debarale sau in pivnita....sa-si plateasca preoti....Sunt niste calici care nu-si permit ...insa au pretentia sa ajunga intr-un rai ipotetic ....pe banii statului si indirect ai mei ....Asta e un fel de hotie pe care ei cred ca dumnezeul lor o tolereaza ....halal credinta.....

Raporteaza abuz de limbaj
Fosta membra 9am.ro

10086 mesaje
Postat pe: 25 Septembrie 2010, ora 16:07

Fosta membra 9am.ro

10086 mesaje

Fosta membra 9am.ro

10086 mesaje

Fosta membra 9am.ro

10086 mesaje

Fosta membra 9am.ro

10086 mesaje
Postat pe: 25 Septembrie 2010, ora 16:12

De la: _KARPOV, la data 2010-09-25 16:00:13
De la: jhonsmith1973, la data 2010-09-25 13:04:39Ma ingrijoreaza profund ofensiva religioasa in scoli. Noua strategie a statului de a promova agresiv religia in toate segmentele sociale , in dauna stiintei si progresului, nu poate duce decat la intoleranta si conflicte religioase. Este de neinteles cum , desii este cunoscut faptul ca , la o varsta mica, copilul nu poate intelege exact implicatiile reale ale unei ore de religie, aceasta se preda inca din gradinite. Crestem fanatici religiosi, contribuabili docili ai unei clase privilegiate, de o moralitate dubioasa, delicat spus, pentru ca unii au interes sa fie asa? De ce nu sunt pedepsite fapte grave ale clerului, mai ales ca acestea acopera mai tot Codul Penal? Poate stie cineva ce sa ales de pedofilii, hotii si escrocii ce serveau in BOR, fapte mediatizate pe larg in presa...eu nu am mai auzit de ei....Voi? Nu credeti ca avenit vremea sa facem ceva?

Cred ca ar trebui chemat BOR-ul si Statul Roman in judecata pentru inselaciune ! Si toti preotii pin procese penale ....sa dovedeasca existenta lui dumnezeu ....sa-l chemam in instanta si pe el si pe isus,ca martori....si sa cerem scoaterea in afara legii a bisericii ....Prozelitismul nu ar trebui permis ....cine vrea sa se roage poate si acasa ....sa-si faca biserici in debarale sau in pivnita....sa-si plateasca preoti....Sunt niste calici care nu-si permit ...insa au pretentia sa ajunga intr-un rai ipotetic ....pe banii statului si indirect ai mei ....Asta e un fel de hotie pe care ei cred ca dumnezeul lor o tolereaza ....halal credinta.....

jhonsmith1973

25 mesaje
Oras: Alexandria

Postat pe: 27 Septembrie 2010, ora 12:29

Eu cred ca renuntarea la a mai privilegia aceasta clasa sociala ar fi suficient....fara protectia ce li se acorda in prezent, s-ar duce de rapa singuri.....

Tramp

9944 mesaje
Postat pe: 27 Septembrie 2010, ora 12:36

De la: _KARPOV, la data 2010-09-25 16:07:14

kARPOV!TE-AI INECAT CU UN OS DE

9am154027

22 mesaje
Postat pe: 27 Septembrie 2010, ora 12:42

eu cred ca ceea ce se intampla in momentul de fata demonstreaza cat de descoperit este poporul roman reprezentat fiind de actuala scena politica compusa desigur din majoritate si opozitie care continua sa se invarta in jurul legilor si a jurisprudentei incercand sa demonstreze care mai de care ; nu stiu ce ; si uita de adevaratele probleme ale tarii si ca simplu cetatean intreb ;cand o sa maturizati scena politica romaneasca ?

Fosta membra 9am.ro

10086 mesaje
Postat pe: 27 Septembrie 2010, ora 12:43

De la: jhonsmith1973, la data 2010-09-27 12:29:56Eu cred ca renuntarea la a mai privilegia aceasta clasa sociala ar fi suficient....fara protectia ce li se acorda in prezent, s-ar duce de rapa singuri.....

Asa vor unii sa traiasca ....pe spinarea prostilor ! Eu stiu un preot care are 2 copii preoti....Au ales aceasta meserie din comoditate....sunt niste betivi si curvari....Asa se vor duce singuri pe copca ....si biserica in timp,nu va mai insemna nimic ! Trebuie sa fii tampit sa crezi ca e normal sa faci biserici la fiecare intersectie....sa inglodezi in datorii generatiile viitoare atunci cand le va veni vremea sa fie restaurate ....Atunci vor fi declarate monumente ....vor fi considerate vechi si se vor cere bani de la buget....Nu vad de ce ar trebui sa sustinem noi ,societatea ,cu bani ,reparatia si intretinerea a vreo 20.000 de lacasuri de cult ...Cine vrea sa se roage sa si le intretina....De ce nu vin enoriasii cu propunerea asta....de ce nu platesc enoriasii salariile preotilor....vreti sa ajungeti in rai insa atunci cand e vorba sa dati bani....va mai ganditi...Platiti-va voi naivitatile ....Ce ar fi sa facem si noi ateii niste cladiri babane ,cum le fac crestinii ....ca un fel de pensiuni in care sa ne intalnim si sa discutam... Sa cerem si noi bani de la buget ....inclusiv pentru administratorii acestor cladiri....Sunt convins ca prostimea nu ar fi de acord...Ar tipa in gura mare....

Fosta membra 9am.ro

14360 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 27 Septembrie 2010, ora 13:00

bre,daca tot e sa-i spele pe creier barem sa foloseasca un detergent de calitate si musai sa fie ecologic sa nu cumva sa le ramana pete pe creier,ceva gen IHDN sau si mai rau SATAN cel MARE si PROSTII cu CREIER de TINICHEA

Voi fi la fel de dur ca adevarul si la fel de neindurator ca dreptatea.----,,Minciuna premeditata nu mai e chestie de fantezie,tine de caracter''-Tudor Musatescu----Prietenii vin si pleaca, dar dusmanii raman si se acumuleaza.----- -----Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost -----DUMNEZEU iubeste ingerii rebeli , adevaratii creatori care fac orice societate sa progreseze,ii ajuta si-i ocroteste, in schimb ii este indiferenta soarta oricarui ignorant mistico-religios------Este mult mai aproape de DUMNEZEU un ateu decat un miorlaitor ignorant mistico-religios,indiferent de confesiunea sau religia propovaduita ----Este mult mai bine, zic eu, s� ��i faci lectura pe vapor dec�t s� faci sex cu fundul.-TRAIAN BASESCU
9am210075

2 mesaje
Postat pe: 1 Octombrie 2010, ora 17:53

E incredibil!!!!!!!!!!!!! nu ascultati pe acest om caci abereaza!noi toti suntem crestini ortodocsi,in credinta cea adevarata si trebuie sa ii invatam si pe cei mici lucruri folositoare pt mantuirea lor nu lucruri rele care ii imbolnavesc sufleteste pe copii in numele progresului cica...ma simt atat de intrigata pt ca exista asemenea satanisti care se opun credintei adevarate.e dreptul si datoria noastra sa ne aparam si practicam religia fara a ofensa pe ceilalti.sunteti atat de rai!!mai mult ca sigur veti ajunge in iad si o sa va para rau dar o sa fie prea tarziu!!!!!!!!!!!!cata nesimtire ignoranta si necredinta!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Fosta membra 9am.ro

8928 mesaje
Postat pe: 1 Octombrie 2010, ora 17:57

Ce mai zici de sambetisti si cultele neoprotestante , care trebuie sa ,,dea pentru Domnul'' cel putin 10% din venit (zeciuiala!) ?

Fosta membra 9am.ro

8928 mesaje
Postat pe: 1 Octombrie 2010, ora 18:04

De la: _KARPOV, la data 2010-09-25 16:07:12
Calm, Cristofor! Calm!

Fosta membra 9am.ro

2146 mesaje

Postat pe: 1 Octombrie 2010, ora 21:03

De la: M_Elody, la data 2010-10-01 17:57:30Ce mai zici de sambetisti si cultele neoprotestante , care trebuie sa ,,dea pentru Domnul'' cel putin 10% din venit (zeciuiala!) ?

Asta e conform bibliei,daca nu cer bani de la buget e OK,daca cer nu e bine !Sa li se ia toata averea ,asa cum se prevede undeva prin biblie ! Daca vrea careva sa ajunga in rai sa tina cont de asta ! Nu vad de ce am plati noi pentru asta,nu avem niciun interes ,in "iad" nu se cer pomeni ,asta e placerea noastra ,de ce vreti sa ne-o luati ?

originala ...nu-mi plac copiile .
july

563 mesaje
Postat pe: 1 Octombrie 2010, ora 21:07

De la: 9am210075, la data 2010-10-01 17:53:06E incredibil!!!!!!!!!!!!! nu ascultati pe acest om caci abereaza!noi toti suntem crestini ortodocsi,in credinta cea adevarata si trebuie sa ii invatam si pe cei mici lucruri folositoare pt mantuirea lor nu lucruri rele care ii imbolnavesc sufleteste pe copii in numele progresului cica...ma simt atat de intrigata pt ca exista asemenea satanisti care se opun credintei adevarate.e dreptul si datoria noastra sa ne aparam si practicam religia fara a ofensa pe ceilalti.sunteti atat de rai!!mai mult ca sigur veti ajunge in iad si o sa va para rau dar o sa fie prea tarziu!!!!!!!!!!!!cata nesimtire ignoranta si necredinta!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nu suntem toti crestini ortodocsi, si nu suntem toti crestini.

Fosta membra 9am.ro

10086 mesaje
Postat pe: 1 Octombrie 2010, ora 21:31

De la: 9am210075, la data 2010-10-01 17:53:06E incredibil!!!!!!!!!!!!! nu ascultati pe acest om caci abereaza!noi toti suntem crestini ortodocsi,in credinta cea adevarata si trebuie sa ii invatam si pe cei mici lucruri folositoare pt mantuirea lor nu lucruri rele care ii imbolnavesc sufleteste pe copii in numele progresului cica...ma simt atat de intrigata pt ca exista asemenea satanisti care se opun credintei adevarate.e dreptul si datoria noastra sa ne aparam si practicam religia fara a ofensa pe ceilalti.sunteti atat de rai!!mai mult ca sigur veti ajunge in iad si o sa va para rau dar o sa fie prea tarziu!!!!!!!!!!!!cata nesimtire ignoranta si necredinta!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Bei ! Tu pe ce lume traiesti ? Nu ai citit si tu biblia ? Cum poti sa-i ceri unui copil de 5 ani sa creada intr-un criminal ....inseamna sa-l distrugi psihic ! Bei ! Eu imi puneam intrebari la varsta aia ! Nu toti ne-am nascut prosti ! Eu stiam de inchizitie ,de crimele ei ,stiam de arderea pe rug a vrajitoarelor...Ii auzeam pe ai mei cand am mers la scoala ca nu e normal sa se faca religia in scoli avand in vedere cruzimea si crimele dumnezeului din vechiul testament ! Mi se parea inca de atunci o ciudatenie ca dumnezeu a permis atarnarea pe cruce a copilului lui din flori pe care l-a avut in urma violului (sex fara acordul prealabil al victimei) asupra mariei....Aberante mi se par bisericile cu turnulete ,ca ale tiganilor ...total lipsite de bun gust ...multitudinea de culte si secte care cred diferit in acelasi mesia inventat de isus insasi...Asazisele minuni si basme de adormit copii ...Tupeul de a plati din banii mei preotii si profesorii de religie ! Mie cine imi da de pomana daca ma rog de prietena mea ? Dumnezeu nu poate fi invocat si de la domiciliu ? E chiar atat de tampit incat are nevoie de biserici ,preoti ,protopopi,episcopi,arhiepiscopi,mitropoliti,patriarhi,papi.....pentru a se face inteles si cunoscut ? Ar trebui sa-ti dai seama ca asta inseamna pacat ...sa te rogi undeva ,sa iei bani de la oameni si de la stat pentru a urla in biserici ...Pe mine ma deranjeaza sunetul clopotului dimineata...vreau sa dorm ...ma deranjeaza cand urla preotul liturghia si la difuzorul din strada ...am biserica chiar pe strada mea....

Sil100

250 mesaje

Postat pe: 1 Octombrie 2010, ora 23:22

Religia in soala e o mare prostie atata timp cat se face pentru indoctrinare si nu pentru informare. E cu atat mai rau cu cat cei care sunt victime nu au prea mult discernamant.

Apropo, de la ce varsta se incepe cu religia? Intreb asta pentru ca nu stiu exact... (bine, am vazut ca si la unele gradinite s-a introdus religia), in scoala de la ce clasa se incepe?

Parerea mea e ca ofensiva asta religioasa nu va face decat sa duca la o reactie contrara care va zgudui religia din temelii. Fie ca-si dau seama sau nu popii nu fac decat sa-si dea singuri foc la valiza. Sper sa nu mai prind religia in scoala cand o sa ajunga copii mei la varsta potrivita!

Fosta membra 9am.ro

10086 mesaje
Postat pe: 2 Octombrie 2010, ora 00:09

De la: Sil100, la data 2010-10-01 23:22:14
Religia in soala e o mare prostie atata timp cat se face pentru indoctrinare si nu pentru informare. E cu atat mai rau cu cat cei care sunt victime nu au prea mult discernamant.

Apropo, de la ce varsta se incepe cu religia? Intreb asta pentru ca nu stiu exact... (bine, am vazut ca si la unele gradinite s-a introdus religia), in scoala de la ce clasa se incepe?

Parerea mea e ca ofensiva asta religioasa nu va face decat sa duca la o reactie contrara care va zgudui religia din temelii. Fie ca-si dau seama sau nu popii nu fac decat sa-si dea singuri foc la valiza. Sper sa nu mai prind religia in scoala cand o sa ajunga copii mei la varsta potrivita!

Religia se face de la prima clasa ...asa ca pregateste-ti enoriasii ....sa nu uiti sa le iei penar,creioane ,pixuri,lumanari,iconite,carticica cu rugaciuni .......

Ebony

14969 mesaje
Oras: Timisoara

Postat pe: 2 Octombrie 2010, ora 07:14

De la: M_Elody, la data 2010-10-01 18:04:26
De la: _KARPOV, la data 2010-09-25 16:07:12
Calm, Cristofor! Calm!

Fosta membra 9am.ro

10086 mesaje
Postat pe: 2 Octombrie 2010, ora 10:54

Ora de religie.....se introduce optional pe forum ....asteptam naivi care sa participe....naivi din toate tarile uniti-va....

Intrebarea 1 : de ce dumnezeu ,in timpul exodului lui moise nu i-a dat acestuia o harta ...? A procedat ca un sadic.....din cate imi amintesc eu ,prostavanii aia s-au plimbat prin pustiu vreo 60 de ani ....asta chiar cred ca e culmea prostiei...nu se compara nici macar cu gluma aia cu potopul lui noe si a corabiei sale,putin mai mare decat bucurestiul nostru ....pentru a incapea toate animalutele si plantele ...confectionata tot dupa planurile lu' domnu arhitect si olar renumit...da ...e vorba de ala care a confectionat evreii din lut....

Intrebarea 2 : Cum a reusit domnul Noe sa prinda toate bacteriile si toti virusii ?A avut ochelari speciali sau le-a alergat cu microscopul ? Cum a reusit sa adune si acele animale care erau specifice unei anumite zone...america ....africa...europa ? I le-a adus dumnezeu sau s-a deplasat el personal....banuiesc ca a avut diurna de deplasare ....altfel murea de foame si pierea umanitatea....
Bai da cate minuni a mai facut 'mnezeu insa cand i-a dat poruncile lui moise ,nu a gasit alt material prin depozit ....decat piatra...Oare de ce nu a folosit lutul ? Era mai simplu...Ce inseamna sa fii un dumnezeu primitiv ...de vechi testament....nici macar hartie igienica nu folosea....ar fi scris pe ea legile....Sau te pomenesti ca nu avea nici cu ce scrie ...folosea dalta pentru cioplit bolovani ....Cred ca pe vremea aia se descurca mai greu cu minunile....Noi oamenii l-am cam intrecut ....inventam pe banda rulanta...De fapt e normal....orice ucenic isi depaseste profesorul ...Iar profesorii cu varsta devin senili..

9am187740

190 mesaje
Postat pe: 2 Octombrie 2010, ora 14:17

SPALAREA CEREIEROLO, ACCEPTATEA SCAVIEI, A BATJOCURI DIN PARTEA BOGATILOR.CAM ASTA SE INVATA LA RELIGIE.PREASLAVIREA DICTATORULUI, ACCEPTAREA UMILINTEI IN SPERANTA CA DUPA MOARTE VEI FI IN RAI SI CEI NEMERICI CARE AU UMILIT VIATA TA VOR FI IN IAD .PROSTIE.

Fosta membra 9am.ro

73 mesaje
Oras: Deva

Postat pe: 2 Octombrie 2010, ora 14:43

Nu este chiar exact 9am210075, NU SUNTEM TOTI CRESTINI ORTODOCSI !
Bisericile sau cultele sectante sunt desprinse din catolicism ! Mai sunt si reformati (tot din catolicism desprinsi, si islamisti si ceva resturi din ce a fost candva o puternica comunitate evreiasca ...
Fara sa-i mai punem lka socoteala pe atei, care au dreptul lor la optiune, si pe satanisti !!!
Cred insa ca problema ridicata de tema acestui forum este gresita, in cel mai bun caz partizana...

M-am saturat, ATAT A FOST sa fie ! Privesc cum cade soarele-n apus si-astept raspunsuri care n-or sa vie la intrebari pe care nu le-am pus... P.S.- asta mi se intampla undeva pe o plaja imensa din Aurora, WestCoast - OREGON
Bruce_Lee

36 mesaje
Postat pe: 2 Octombrie 2010, ora 14:50

Religia e importanta in formarea copilului....
Dincolo de adevar sau fals ....religia promoveaza un cod moral necesar...
Religia e parte integranta a culturii si civilizatiei....
Exista adevarul stiintific demonstrat prin experimente ..si inchis in teorii si teoreme...dar fara sentimente omul e nimic...
Grandoarea il face arogant...si dispretuitor....cand atitudinea cea mai potrivita este aceea de-a vedea ca lumea nu-ncepe cu sine si nu se sfarseste cu sine....iar existenta omului in lume e firava ...

Copii nu pot fi indoctrinati....Ceeace se preda in scoli...in speta ...religia ...n-are efect de spalarea a creerului...Il invata pe copil aspecte de morala crestina....Copii mei invata religia...nedevenind religiosi....

Noi nu putem ignora ca religia a fost si este o putere ...morala ...care provoaca conflicte...razboaie...terorism...
Dar nu religia face aceste grozavii....ci interpretarea ei ....abuziva....

Si stiinta poate provoca catastrofe....generand Darwinismul Social...cu cele doua ramificatii....comunismul si nazismul..arderea unor carti.....inchiderea oamenilor in lagare....spalarea creerului...izolarea completa prin cenzurarea informatiei...

Recomand filmele ...``1984`` si ``Ferma animalelor`` realizate dupa cartile omonime ale lui Orwell
De asemenea Dostoievsky a fost preocupat de anumite idei care circulau in vremea sa si a prefigurat teoretic o forma de societate totalitara...in ``Posedatii``

Nu cred ca `` homo homini lupus`` ..poate fi deviza intr-o lume umana ..pe care avem datoria s-o creem..! In acelasi timp , e foarte adevarat ...acest enunt : cine uita istoria risca s-o repete `` Ar trebui sa ne gandim la baile de sange si genocidele ..secolului trecut ...cand confortul si tehnica au ajuns `` pe cele mai inalte culmi ``...ca sa ne dam seama ca n-am progresat catusi de putin ..de la omul cu bata si ghioaga din preistorie..
Archer

15 mesaje

Postat pe: 2 Octombrie 2010, ora 14:51

Ha ha ha !! Idioti fara cap ce sunteti !!! ofensiva religioasa??? voi va auziti ce vorbiti? spalare de creiere??? poate de prostia din ele pe care se pare ca o aveti voi comentatori destepti si cu creiere "nespalate " si pline de rahat sunteti destepti, bravo!! sunteti preocupati de subiecte f interesante. Daca sunteti prosti nu mai deschideti macar gura ca sa starniti putoarea, habar nu aveti cu ce se mananca religia si va aflati in vorba ca prostii fara sa aveti nici cea mai vaga idee despre ce e vb!! interpretari sunt multe, barfe cat lumea, la fel si fufe ca voi care le culegeti pe cele mai proaste.Vai de capu vostru

Fosta membra 9am.ro

73 mesaje
Oras: Deva

Postat pe: 2 Octombrie 2010, ora 14:57

Eu, spre deosebire de Dvs. stimate D-le KARPOV (nickname este legat cumva de Marele Maestru International de Sah, cu care va comparati in acest fel ?!?) am fost, in calitate de Diriginte, la orele de Religie predate elevilor mei mari, de clasa a XII-a. Profesoara era o absolventa de Teologie, cu un handicap locomotor, dar in compensatie cu un extraordinar bun simt...
Regret, dar sunteti departe de adevar !
Dupa ce am cunoscut-o, am propus si am obtinut acordul parintilor Annei (tatal - ortodox, mama - budista) sa-mi botez nepotzica americanca la ortodocsi ! Si am convingerea ca am facut bine !

M-am saturat, ATAT A FOST sa fie ! Privesc cum cade soarele-n apus si-astept raspunsuri care n-or sa vie la intrebari pe care nu le-am pus... P.S.- asta mi se intampla undeva pe o plaja imensa din Aurora, WestCoast - OREGON
Archer

15 mesaje

Postat pe: 2 Octombrie 2010, ora 14:59

daca orele de religie care te invata un cod moral si cum sa fii om nu sunt bune poate esti de acord ca introducerea orelor de sexologie la clasele primare ti se pare o idee buna...halal de boul care a starnit subiectul asta si de ceilalti care il sustin !! Voi sunteti cu creierele spalade de massmedia aveti in cap sex si prostie !! cam asa va pot caracteriza !!

Archer

15 mesaje

Postat pe: 2 Octombrie 2010, ora 15:16

Bei !! Karpov ! aaa scuze !! dobitocimea voastra !! dupa parerea mea tu dormi in continuare, si dormi atat de profund ca nici clopotele nu au ce-ti face !! Tu vezi nasterea lui IIsus ca pe un viol cand Maria a acceptat cand a aflat vestea de la inger, si dupa logica ta, Dumnezeu care e spirit a putut face sex?? atat de prost esti incat nu poti sti ce e ala spirit?? apoi mi-a placut cum folosesti termenul ala ca la tigani "!! muti critici mult mai destepti ca tine sau ca noi sin nu doar din tara le-a caracterizat pe cele mai multe biserici opere de arta, comori nationale, construite de atunci cand noi nu stiam nici macar ce e aia, ca sa nu mai zic de treaba cu Moise: nu avea GPS pe vremea aia daca asta vrei sa stii iar daca ai fi citit in context te-ai fi prins de ce i-a pedepsit 60 de ani sa umble in pustiu !!! minuni se intampla si azi numai ca tu fiind prea legat la ochi si la minte refuzi sa le vezi !!! si ca sa stii si tu ca arca lui noe a fost descoperita iar bacteriile evolueaza f rapid, se adapteaza, ca sa nu mai zic ca prima forma de viata provine tot din apa, din mari pornind de la simple bacterii la organisme complexe!! ca sa nu mai zic ca existenta potopului a fost dovedita arheologic www.crestinortodox.ro/stiri-crestine-gardianul/potopul-noe-reali... so...esti praf !!

Ic3

922 mesaje
Oras: Constanta

Postat pe: 2 Octombrie 2010, ora 15:37

Pentru toti credinciosii...cre[s]tini care au postat contre... ...Evlavia din cuvintele folosite in rahatul postat,oratoria fara noima in favoarea plosnitelor ce deservesc religia in tara asta...nu sperie pe nimeni..Dilema in care va aflati inca din copilarie si reminescentele spirituale ce alcatuiesc identitatea fiecaruia dintre voi ma fac sa borasc.....La munca cu toate putorile care se numesc popi,dascali si celelalte otrepe ce traiesc pe spatele naivitatii lumii...

Somnul ratiunii naste monstrii.Bestii cu chipurii umane ce se hranesc cu neputinta acestei lumi ce se incapataneaza sa traiasca in ignoranta.
Pagini: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului Ofensiva religioasa asupra copiilor - Spalarea creierelor = bani in viitor?
Mergi la: