Info
x
Ofensiva religioasa asupra copiilor - spalarea creierelor = bani in viitor?
|
Fosta membra 9am.ro 10086 mesaje Membru din: 11/06/2010 |
Postat pe: 27 Octombrie 2010, ora 23:35
De la: BLAGOSLOVUL, la data 2010-10-27 23:09:37De la: _KARPOV, la data 2010-10-26 15:54:02De la: 9am183411, la data 2010-10-26 15:43:23De la: _KARPOV, la data 2010-10-26 00:04:35De la: 9am183411, la data 2010-10-25 22:01:58De la: Octavian_Brichis, la data 2010-10-25 17:10:57De la: luptatoareacurajoasa, la data 2010-10-24 10:15:10 Oamenii se duc la Dumnezeu doar atunci cand le este frica...Atunci sunt cuminti,respecta principiile morale...Din cate vad oamenii asteapta razboiluil Cum functioneaza liberul asta ...arbitru....Din cate stiu eu ....dumnezeu ,daca ne facem de cap,ne casapeste ca pe cei din sodoma si gomora sau ca pe cei de pe vremea lui noe...Asa ca bancul cu liberul arbitru nu tine ...poate doar la fotbal.....
|
|
corall2004 42 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Cluj |
Postat pe: 28 Octombrie 2010, ora 10:58
De la: _KARPOV, la data 2010-10-23 17:39:03De la: luptatoareacurajoasa, la data 2010-10-23 17:28:24De la: _KARPOV, la data 2010-10-23 11:15:08Mai tu chiar esti dus rau..Crezi ca daca mi-ar trebui barbat,,crezi ca mi-as lua un nebun ca tine,,sa ma insele si sa ma minta si sa desconsidere femeia...Pt ca din cate am inteles tu dersconsideri femeile,,ca sunt usuratice,,ca fac si dreg....Daca imi trebuie barbat,,imi iau un crestin ca mine,,ca sa ma faca sa ma simt si bine si sa ma si respecte...Nu mias lua de barbat un descreierat ca tine,,care nu are habar nici cum il cheamaDe la: luptatoareacurajoasa, la data 2010-10-23 10:06:41Pai am mai intalnit eu nebuni care se credeau Iisus Hristos...Erau inchisi la balamuc..Sigur nu scrii de acolo?Esti cumva si tu inchis la balamuc...Sau am uitat,,in romania multi nebuni sunt liberi..Tu esti bolnav frate...Din cauza unor ca tine,,au devenit femeile asa usuratice,,pt ca s-au lasat spalate pe creier de barbati bolnavi ca tine..Pana si unii preoti sunt bolnavi,cu capul...Ca invata femeia sa suporte toate tampeniile unui barbat,,,si nu invata femeile sa isi impuna punctul de vedere,sa aiba demnitate...Pt ca doar cu demnitate oamenii se contruiesc unii pe altiii....Daca barbatul este un dement si curvar,,asa vor devenii si copiii lui.Si uite de asta s-a umplut tara de oameni fara minte..Din cauza barbatilor...care au distrus legile morale si ale bunui simt "- De aceea va zic: Orice pacat si orice hula se va ierta oamenilor dar hula impotriva Duhului nu se va ierta. Celui care va zice cuvant impotriva Fiului Omului se va ierta lui; dar celui care va zice impotriva Duhului Sfant nu i se va ierta lui, nici in veacul acesta, nici in cel ce va sa vina (Mt. 12, 31-32). " Ai grija ca s-ar putea sa te trezesti odata si o sa-ti dai rau de tot cu capul de pereti. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 28 Octombrie 2010, ora 11:22
"Slujirea Fiului este sfanta. Taina Lui poate fi dezvaluita numai de cel caruia i-o descopera Duhul: ...nimeni nu poate sa zica: Domn este Iisus, decat in Duhul Sfant (I Cor. 12, 3). Daca omul nu L-a recunoscut in Iisus pe Domnul, nu este vina lui: el n-a avut parte de Revelatia care l-ar initia in "marea taina a dreptei credinte: S-a aratat in trup" (a se compara I Tim. 3, 16). Omul care nu cunoaste taina nu este vinovat ca trece prin viata fara sa-i pese de ea. Iata de ce Celui care va zice cuvant impotriva Fiului omului, se va ierta lui (Mt. 12, 32).
Cu totul altfel procedeaza Duhul. Fiul Omului isi ascunde Dumnezeirea, Duhul si-o descopera, dezvaluind totodata si sfintenia Fiului. Una dintre semnificatiile biblice ale cuvantului "Duh" rezida in epifania lui Dumnezeu in lume, interventia Creatorului in viata noastra cotidiana. In cazul in care Dumnezeu se afla la vedere in pragul sufletului tau, iar tu nu-L primesti - asta inseamna ca din nou ai trecut pe langa Viata. Cel care nu observa mana salvatoare care i se intinde sau o loveste din intunecarea sufletului ramane singur cu nenorocirea sa. Numai Dumnezeu ne poate implini din nou cu Vesnicia Lui. Numai El poate echilibra presiunea din noi si din afara, astfel ca la revenirea noastra intru Vesnicie sa nu fim striviti. Daca in interiorul nostru presiunea a scazut (intrucat puterile ne-au fost toarse de vidul in care pluteam din obisnuinta), iar Duhul care este gata sa ne daruiasca plinirea Celui ce plineste toate intru toti (Ef. 1, 23) a fost respins de noi, atunci vom lua cu noi acel vid in locasul sfant. In Vesnicie se vor pomeni cei ce nu sunt adaptati la viata de-acolo. Si atunci Vei manca, dar nu te satura si foamea va roade launtrul tau (Mih. 6, 14). Pentru ca omul sa se poata mantui, punctele de contact intre glumea de aici si Vesnicie sunt marcate cu pecetea de Duh. Omul alearga pe o sosea si intalneste in mod regulat semne rutiere care, intr-un limbaj conventional, anunta din timp: 500 de metri pana la un restaurant, mai mergi dupa aceea inca 20 de metri si faci la dreapta... Cel ce goneste insa si nu acorda atentie acestor semne nu are dreptul sa spuna cu suparare ca a fost trimis la drum lung fara nicio speranta sa gaseasca de-ale gurii. Duhul se atinge de om, ii trimite semne si minuni, dovezi si marturii... Omul insa Ii intoarce spatele, se face ca nu aude batai in usa sa. Si nu-I da drumul Musafirului care, in realitate, este Stapanul. Cel ce nu a invatat sa auda aici glasul Duhului, va fi cufundat acolo intr-o tacere solitara si disperata. Cel ce nu a invatat sa se bucure de Dumnezeu aici, nu se va putea bucura de El nici atunci cand El Se va arata ca toate intru toti (Ef. 1, 23). Tocmai de aceea celui care va zice impotriva Duhului Sfant, nu i se va ierta lui, nici in veacul acesta, nici in cel ce va sa fie (Mt. 12, 32). Cel care nu a fost obisnuit sa traiasca aici cu Dumnezeu, cum ar putea sa traiasca cu El in Viata ce va sa fie? Pacatul hulei la adresa Duhului nu are nimic comun cu indoiala asupra unui lucru neclar; este pacatul impotrivirii la ceea ce este evident. Atunci cand omul vede o adevarata minune si nu-i da crezare. Am avut candva ocazia sa stau de vorba cu un demnitar. De la inceput el m-a prevenit ca este ateu. Nu-i nimic, continuam discutia. Deodata, observ pe peretii cabinetului lui niste cruci, din cele pe care preotul le deseneaza pe peretii unei incaperi in timpul sfintirii ei. Surprinzand privirea si nedumerirea mea, demnitarul a spus: "Cabinetul meu a fost sfintit de un preot!" Eu, desigur, il intreb: Pentru ce? Si aud raspunsul: Eu, de fapt m-am instalat aici nu demult si, nu stiu de ce, de la inceput nu ma simteam bine in acest cabinet. Nu rezist mai mult de o ora si jumatate. Parca cineva ma stoarce de vlaga. Incep sa ma sufoc. Simt nevoia sa ies pe coridor, sa trec pe la colegul meu sa trag din tigara, sa ies pe strada... Numai dupa aceea imi refac cat de cat puterile. Am fost sfatuit: "Cheama un preot, lasa-l sa-ti sfinteasca cabinetul". M-am hotarat gandindu-ma ca mai rau nu are cum sa fie... Asa ca preotul mi-a sfintit aici totul. Si stiti, acum pot sta aici chiar si 12 ore pe zi - nu ma deranjeaza..." Care credeti ca a fost ultima lui fraza din finalul convorbirii noastre? "Dar eu tot ateu am ramas." " Raporteaza abuz de limbaj |
|
nastasemihail 47672 mesaje Membru din: 3/11/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 28 Octombrie 2010, ora 11:27
Eu am mai spus pe acest forum, care este mesajul lui Isus.
Dar se doreste din partea celor ce se denumesc credinciosi, mai departe mistificarea mesajului lui. Raporteaza abuz de limbaj
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
|
|
Postat pe: 28 Octombrie 2010, ora 11:35
De la: nastasemihail, la data 2010-10-28 11:27:13Eu am mai spus pe acest forum, care este mesajul lui Isus. nu inteleg la ce mistificare te referi, daca la ceea cea am scris eu mai sus e vorba de pasaje din Biblie, iar daca consideri Evanghelia mistificare, ce pot sa mai zic? Apropos, din ce secta faci parte? Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 28 Octombrie 2010, ora 11:39
Prin executarea lui a urmarit un singur scop initial. care s-a transformat si in unul universal. A vrut sa se vindece de o boala f grava, mortala. prin moarte clinica, conform denumirilor actuiale. El nu se putea vindeca cu puterile lui. De a fi executat nu se facea vinovat cu nimic. Atuinci i-a enervat pe oficiali pina i-a facut sa actioneze.
De fapt nu a murit nici un moment, ci a fost in coma. Revenirea la viata in corp, i-a asigurat vindecarea. De aceea si ridea, dupa. Nu mai intru in amanunte. Sacrificiul lui ptr omenire, este o minciuna. Nici o entitate nu face asa ceva. A demonstrat ca moartea poate fi invinsa in corp. El a urmarit de fapt, sa se vindece, nu sa demonstreze ceva anume. Era un initiat. Intrarea in moarte clinica o face orice om inconstient. Dar el fiind un initiat, tocmai acest lucru nu putea sa-l faca, fiind f constient, continuu. Si cu probleme de sanatate. De aceea avea nevoie de a fi "ajutat'. Si a fost. Se si spune, ca el ii ajuta pe altii, dar pe el nu s-a putut ajuta. In plus toti se mira, daca a fost atit de puiternic psihic, de ce nu a fugit de executie, stiind ca se apropia. Fiindca avea nevoie de ea. Raporteaza abuz de limbaj
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
|
|
Postat pe: 28 Octombrie 2010, ora 11:44
De la: nastasemihail, la data 2010-10-28 11:39:19Prin executarea lui a urmarit un singur scop initial. care s-a transformat si in unul universal. A vrut sa se vindece de o boala f grava, mortala. prin moarte clinica, conform denumirilor actuiale. El nu se putea vindeca cu puterile lui. De a fi executat nu se facea vinovat cu nimic. Atuinci i-a enervat pe oficiali pina i-a facut sa actioneze. pffoai, omule! da bat campii rau de tot!
Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 28 Octombrie 2010, ora 11:44
De la: corall2004, la data 2010-10-28 11:44:01De la: nastasemihail, la data 2010-10-28 11:39:19Prin executarea lui a urmarit un singur scop initial. care s-a transformat si in unul universal. A vrut sa se vindece de o boala f grava, mortala. prin moarte clinica, conform denumirilor actuiale. El nu se putea vindeca cu puterile lui. De a fi executat nu se facea vinovat cu nimic. Atuinci i-a enervat pe oficiali pina i-a facut sa actioneze. bati campii voiam sa spun, scuze de greseala
|
|
|
|
Postat pe: 28 Octombrie 2010, ora 11:45
De la: corall2004, la data 2010-10-28 11:35:51De la: nastasemihail, la data 2010-10-28 11:27:13Eu am mai spus pe acest forum, care este mesajul lui Isus. Nu am de gind sa intru in polemica pe aceasta tema. Nu sint in nici o secta. Dar voi ati ajuns sa pervertiti si gindirea copiilor, cu timpeniile voastre. Daca nu va astimparati cu astfel de ofensive religioase, veti suporta din ce in ce mai multi tineri cu idei exact inverse de cum vreti voi. Mai puneti-va mintea la contributie si mai ginditi cu creierele voastre, nu cu ale celor de acum 2000 de ani. Nu dau nici un apropo la nici o postare, dar daca ma faci ce nu sint, normal reactionez. Gindirea pragmatica, conform cunostintelor actuale, trebuie pusa in fata, nu versete pe care nici voi nu le mai intelegeti. Din pacate nici stiinta nu recunoaste puterea psihicului oamenilor. Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 28 Octombrie 2010, ora 11:48
cred ca pentru voi ateii nu exista nicio speranta, asteptati sa muriti ca sa vedeti adevarul, da atunci o sa fie tarziu pentru voi. Vai de sufletele voastre! (a, am uitat ca nu aveti asa ceva!)
|
Postat pe: 28 Octombrie 2010, ora 11:48
De la: corall2004, la data 2010-10-28 11:44:44De la: corall2004, la data 2010-10-28 11:44:01De la: nastasemihail, la data 2010-10-28 11:39:19Prin executarea lui a urmarit un singur scop initial. care s-a transformat si in unul universal. A vrut sa se vindece de o boala f grava, mortala. prin moarte clinica, conform denumirilor actuiale. El nu se putea vindeca cu puterile lui. De a fi executat nu se facea vinovat cu nimic. Atuinci i-a enervat pe oficiali pina i-a facut sa actioneze. Parca spuneati de revelarea adevarului. O tot dati cu ce vi se spune de acum vreo 1500 de ani, din momentul intrarii in perioada intunecata a omenirii. Iesiti din ea, si mai aflati si voi cite ceva. Ca altii au iesit de mult. De fapt nu au intrat niciodata. Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 28 Octombrie 2010, ora 11:53
De la: corall2004, la data 2010-10-28 11:44:44De la: corall2004, la data 2010-10-28 11:44:01De la: nastasemihail, la data 2010-10-28 11:39:19Prin executarea lui a urmarit un singur scop initial. care s-a transformat si in unul universal. A vrut sa se vindece de o boala f grava, mortala. prin moarte clinica, conform denumirilor actuiale. El nu se putea vindeca cu puterile lui. De a fi executat nu se facea vinovat cu nimic. Atuinci i-a enervat pe oficiali pina i-a facut sa actioneze. E grav daca bate campii......ar trebui sa anuntam ONG-urile care se ocupa de protectia lor....
|
Postat pe: 28 Octombrie 2010, ora 11:54
De la: corall2004, la data 2010-10-28 11:48:14cred ca pentru voi ateii nu exista nicio speranta, asteptati sa muriti ca sa vedeti adevarul, da atunci o sa fie tarziu pentru voi. Vai de sufletele voastre! (a, am uitat ca nu aveti asa ceva!) Tu chiar nu pricepi ca nu sint ateu. Cred in ce consider eu, nu in ce imi ordona un ordonator de idei. Pricepeti odata. Ca sintem mai puternici decit voi, care daca va dispare mentorul, ramineti ca la dentist. Nu puteti gindi cu capul vostru. Si ca sa vezi ca nu am ceva cu tine. Eu am mai spus asta pe forum. Si argumentele nu le-am spus. Nu se poate contrazice ideea de baza, decit cu argumente ilogice. Isus a fost un om, cu capacitati din nastere mai deosebite, si autoinitiat. Si a fost zeificat, de oameni. El a spus clar ca nu e dumnezeu. Ca doar nu minte biblia. Asa spuneti voi. Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 28 Octombrie 2010, ora 11:57
De la: corall2004, la data 2010-10-28 11:48:14cred ca pentru voi ateii nu exista nicio speranta, asteptati sa muriti ca sa vedeti adevarul, da atunci o sa fie tarziu pentru voi. Vai de sufletele voastre! (a, am uitat ca nu aveti asa ceva!) Dai dovada de iresponsabilitate si rea vointa sa spui asa ceva. Daca cititi acele scrieri, si va rugati la pereti aveti impresia ca voi aveti suflet, si a ltii nu? Va inselati,. Toate fiintele vii au suflet, nu numai oamenii. doar ca voi nu ginditi cu capul vostru, ci cu versete din carti. Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 28 Octombrie 2010, ora 12:07
De la: corall2004, la data 2010-10-28 11:35:51De la: nastasemihail, la data 2010-10-28 11:27:13Eu am mai spus pe acest forum, care este mesajul lui Isus. Bei ! Sectanta esti tu ....uiti ca religia voastra are acelasi dumnezeu primitiv si criminal ca si cel al evreilor..? Voi v-ati "rasculat", ati inventat un mesia si ati pus-o de o noua religie....Asa ca lasa paiul din ochiul altora....vezi-ti de barna ta.......
|
Postat pe: 28 Octombrie 2010, ora 12:11
De la: corall2004, la data 2010-10-28 11:35:51De la: nastasemihail, la data 2010-10-28 11:27:13Eu am mai spus pe acest forum, care este mesajul lui Isus. De unde stii tu ca evangheliile nu mint ? Ai avut si tu vreo revelatie sau doar tii cont de niste excroci care se numesc preoti.....?Daca ar fi sa ne luam dupa una ca tine ...ar trebui sa credem si in legendele olimpului sau in talmud....coran.....sau mai stiu eu ce opere "alese"....pentru fraieri......
|
|
BLAGOSLOVUL 130 mesaje Membru din: 12/03/2010 Oras: Braila |
Postat pe: 28 Octombrie 2010, ora 15:40
Dumnezeu sa ne binecuvinteze si sa ne lumineze,amin!
|
BLAGOSLOVUL 130 mesaje Membru din: 12/03/2010 Oras: Braila |
Postat pe: 28 Octombrie 2010, ora 15:42
Iertati-me de prezenta si poate v-am suparat cumva;mi-a facut placere sa coversam;mi-ar fi placut mai mult un duh al iubirii,dar vad ca nu prea ofer nici eu;asa ca ce sa cer si altora;inca o data ,iertati!
|
Postat pe: 28 Octombrie 2010, ora 17:00
De la: nastasemihail, la data 2010-10-28 11:57:26De la: corall2004, la data 2010-10-28 11:48:14cred ca pentru voi ateii nu exista nicio speranta, asteptati sa muriti ca sa vedeti adevarul, da atunci o sa fie tarziu pentru voi. Vai de sufletele voastre! (a, am uitat ca nu aveti asa ceva!) da, imi pare rau daca te-am jignit si imi cer scuze, insa am vazut pe aici ca majoritatea dintre atei spuneau ca nu exista suflet, la ei ma refeream. deci regret, nu e intentia mea sa jignesc pe nimeni! Restul, ma abtin sa mai comentez ca n-au nici un sens polemicile pe tema asta din moment ce fiecare simte altfel. Numai Dumnezeu e in masura sa arate fiecaruia adevarul, noi chiar daca il detinem suntem prea marunti ca sa putem convinge din cuvinte, e necesara lucrarea Duhului Sfant pentru a deschide ochii fiecaruia. Doamne ajuta! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Ic3 922 mesaje Membru din: 29/06/2009 Oras: Constanta |
Postat pe: 28 Octombrie 2010, ora 17:33
De la: Archer, la data 2010-10-27 21:50:47Ma amuz in fiecare zi de tampeniile lui Karpov si lc3 !! Sunt extrem de limitati si in caz ca nu ati observat cu cat incercati sa ii scoateti din prostia lor mai rau ii bagati!! lasati-i sa se certe intrei ei pana se plictisesc, argumentele ok nu au ce cauta aici Se amuza ...Bravo...te felicit..esti unul dintre cei carora le pasa...chestia e ca nu se prea stie de ce..Suntem noi limitati...dar limitele tale unde sunt mai nescrupulosule? In IQ-ul ala al tau...insamantat genetic de antemergatorii tai nu ti-au montat si dorinta de a lipsi cu desavarsire de prin zona?...Sa ne lasi..sa ne plictisim...Pentru ca argumentul asta al tau...a fost intradevar OK....pentru un bun cre[s]tin Ai de la mine un ou proaspat
Raporteaza abuz de limbaj
Somnul ratiunii naste monstrii.Bestii cu chipurii umane ce se hranesc cu neputinta acestei lumi ce se incapataneaza sa traiasca in ignoranta.
|
|
Postat pe: 28 Octombrie 2010, ora 23:59
De la: BLAGOSLOVUL, la data 2010-10-28 15:40:42Dumnezeu sa ne binecuvinteze si sa ne lumineze,amin! Nu te va lumina...trebuie sa-ti duci crucea singur....
|
Fosta membra 9am.ro 2243 mesaje Membru din: 4/08/2010 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 29 Octombrie 2010, ora 01:07
De la: corall2004, la data 2010-10-28 11:44:44De la: corall2004, la data 2010-10-28 11:44:01De la: nastasemihail, la data 2010-10-28 11:39:19Prin executarea lui a urmarit un singur scop initial. care s-a transformat si in unul universal. A vrut sa se vindece de o boala f grava, mortala. prin moarte clinica, conform denumirilor actuiale. El nu se putea vindeca cu puterile lui. De a fi executat nu se facea vinovat cu nimic. Atuinci i-a enervat pe oficiali pina i-a facut sa actioneze. ai anuntat inspectoratul pt.protectia mediului ...???
Zambesc celor ce ma urasc sa simta ura mea...Zambesc celor ce ma iubesc sa simta dragostea mea...
..Iar daca intr-o zi cei pe care ii iubesc ma vor trada le zambesc sa simta indiferenta mea...
|
|
Postat pe: 29 Octombrie 2010, ora 01:09
De la: BLAGOSLOVUL, la data 2010-10-28 15:42:49Iertati-me de prezenta si poate v-am suparat cumva;mi-a facut placere sa coversam;mi-ar fi placut mai mult un duh al iubirii,dar vad ca nu prea ofer nici eu;asa ca ce sa cer si altora;inca o data ,iertati! mars in iad, da' sa nu uiti sa-ti iei o duzina de lumanari cu tine,ca-i intuneric rau p'acolo... poti pune in traista si-un clondir de ...,,ROMULUS''...
Zambesc celor ce ma urasc sa simta ura mea...Zambesc celor ce ma iubesc sa simta dragostea mea...
..Iar daca intr-o zi cei pe care ii iubesc ma vor trada le zambesc sa simta indiferenta mea...
|
|
Postat pe: 29 Octombrie 2010, ora 01:11
De la: BLAGOSLOVUL, la data 2010-10-28 15:40:42Dumnezeu sa ne binecuvinteze si sa ne lumineze,amin! dumnezeu sa ...TE binecuvanteze si sa TE lumineze, esti singurul care chiar ai nevoie ...dupa modul de exprimare si putinele cunostinte empirice care le posezi... ...deci...iti dau un ...,,ROMULUS''... Raporteaza abuz de limbaj
|
|
bogdan1980 18 mesaje Membru din: 11/04/2010 Oras: Arad |
Postat pe: 29 Octombrie 2010, ora 18:31
Ce ai citit azi din Biblie, vestea buna pentru noi? Ce ai facut pentru tara ta, pentru Dumnezeu, pentru semeni, pentru sufletul tau? Citeste 2 Cronici 7:14 si vei vedea ce avem de facut noi, toti crestinii romani. In fiecare seara, la 9, sa ne rugam 10 minute pt. Romania . Cu simpatie pt. toti tinerii si mai putin tinerii romani! E.M.
|
Postat pe: 29 Octombrie 2010, ora 18:48
De la: 9am185619, la data 2010-10-29 18:31:56 Ce ai citit azi din Biblie, vestea buna pentru noi? Ce ai facut pentru tara ta, pentru Dumnezeu, pentru semeni, pentru sufletul tau? Citeste 2 Cronici 7:14 si vei vedea ce avem de facut noi, toti crestinii romani. In fiecare seara, la 9, sa ne rugam 10 minute pt. Romania . Cu simpatie pt. toti tinerii si mai putin tinerii romani! E.M. Sau schimbat vremurile...Nu mai e suficient sa te rogi 10 minute....trebuie sa iasa lumea in strada ca in 1989 si sa nu plece de acolo pana nu pleaca jigodiile de la putere.... karpov 6.66...versetul 6...................
|
Fosta membra 9am.ro 202 mesaje Membru din: 21/04/2010 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 2 Noiembrie 2010, ora 17:27
De la: _KARPOV, la data 2010-10-29 18:48:42Pai aia de la putere sunt barbati..Si barbatii sunt hotarati atunci cand este vorba de interese..Isi apara interesele..barbatii sunt mereu perversi si hotarati chiar si la interesele proprii mai alesDe la: 9am185619, la data 2010-10-29 18:31:56 Ce ai citit azi din Biblie, vestea buna pentru noi? Ce ai facut pentru tara ta, pentru Dumnezeu, pentru semeni, pentru sufletul tau? Citeste 2 Cronici 7:14 si vei vedea ce avem de facut noi, toti crestinii romani. In fiecare seara, la 9, sa ne rugam 10 minute pt. Romania . Cu simpatie pt. toti tinerii si mai putin tinerii romani! E.M. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 2 Noiembrie 2010, ora 19:49
De la: luptatoareacurajoasa, la data 2010-11-02 17:27:36De la: _KARPOV, la data 2010-10-29 18:48:42Pai aia de la putere sunt barbati..Si barbatii sunt hotarati atunci cand este vorba de interese..Isi apara interesele..barbatii sunt mereu perversi si hotarati chiar si la interesele proprii mai alesDe la: 9am185619, la data 2010-10-29 18:31:56 Ce ai citit azi din Biblie, vestea buna pentru noi? Ce ai facut pentru tara ta, pentru Dumnezeu, pentru semeni, pentru sufletul tau? Citeste 2 Cronici 7:14 si vei vedea ce avem de facut noi, toti crestinii romani. In fiecare seara, la 9, sa ne rugam 10 minute pt. Romania . Cu simpatie pt. toti tinerii si mai putin tinerii romani! E.M. Si au fost alesi de niste femei destepte ca tine...Din cate stiu eu,femeile la noi in tara sunt mai multe decat barbatii...De ce nu va alegeti voi intre voi...sau stiti voi de ce.....
|
Fosta membra 9am.ro 202 mesaje Membru din: 21/04/2010 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 4 Noiembrie 2010, ora 09:58
De la: _KARPOV, la data 2010-11-02 19:49:36eu una l-as fii ales pe becali...Dar romanii ceilalti nu vor,,pt ca nu vroiau sa fie crestini sa se interzica filmele porno la televiziune si tot ce este legat de sex..Pt ca la orice film te uiti,,doar scene de sex vezi....Televizorul face omul prostDe la: luptatoareacurajoasa, la data 2010-11-02 17:27:36De la: _KARPOV, la data 2010-10-29 18:48:42Pai aia de la putere sunt barbati..Si barbatii sunt hotarati atunci cand este vorba de interese..Isi apara interesele..barbatii sunt mereu perversi si hotarati chiar si la interesele proprii mai alesDe la: 9am185619, la data 2010-10-29 18:31:56 Ce ai citit azi din Biblie, vestea buna pentru noi? Ce ai facut pentru tara ta, pentru Dumnezeu, pentru semeni, pentru sufletul tau? Citeste 2 Cronici 7:14 si vei vedea ce avem de facut noi, toti crestinii romani. In fiecare seara, la 9, sa ne rugam 10 minute pt. Romania . Cu simpatie pt. toti tinerii si mai putin tinerii romani! E.M. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 4 Noiembrie 2010, ora 12:10
De la: luptatoareacurajoasa, la data 2010-11-04 09:58:14De la: _KARPOV, la data 2010-11-02 19:49:36eu una l-as fii ales pe becali...Dar romanii ceilalti nu vor,,pt ca nu vroiau sa fie crestini sa se interzica filmele porno la televiziune si tot ce este legat de sex..Pt ca la orice film te uiti,,doar scene de sex vezi....Televizorul face omul prostDe la: luptatoareacurajoasa, la data 2010-11-02 17:27:36De la: _KARPOV, la data 2010-10-29 18:48:42Pai aia de la putere sunt barbati..Si barbatii sunt hotarati atunci cand este vorba de interese..Isi apara interesele..barbatii sunt mereu perversi si hotarati chiar si la interesele proprii mai alesDe la: 9am185619, la data 2010-10-29 18:31:56 Ce ai citit azi din Biblie, vestea buna pentru noi? Ce ai facut pentru tara ta, pentru Dumnezeu, pentru semeni, pentru sufletul tau? Citeste 2 Cronici 7:14 si vei vedea ce avem de facut noi, toti crestinii romani. In fiecare seara, la 9, sa ne rugam 10 minute pt. Romania . Cu simpatie pt. toti tinerii si mai putin tinerii romani! E.M. Cu un presedinte ca becali....ne-am intoarce in timp...in Evul Mediu...intunecat...Iar televizorul ajuta mai fata....Nu te obliga nimeni sa te uiti la filmele porno....desi tie ti-ar prinde bine...ca nu stii nimic.... si te lasa barbatul...dupa 3 zile...
|
|
|

Pt ca razboiul apare de la rautatile oamenilor,,din cauza minciunilor,,rautatiii.....
a creat raul ?Doar nu l-am creat eu...Vinovatul trebuie sa plateasca...Oamenii vinovati au fost asasinati de dumnezeu ....deci si dumnezeu trebuie sa fie asasinat...el e capul rautatilor...El a creat omul asa cum l-a creat...De ce nu i-a creat in momentul in care ar fi ajuns la un alt nivel de intelegere ...Primitivismul unui asemenea dumnezeu ...nu are de a face cu cel care a" creat " universul...Daca si cel care a "creat" universul ...ar fi gresit ....atunci era un haos total...Nefiind haos ....atunci e clar ...e vorba de alt dumnezeu sau e vorba de inexistenta lui....Daca dumnezeu ne-a creat....atunci de fapt e vorba de un pui de dumnezeu...un dumnezeu supus greselii...Ca urmare nu ar trebui bagat in seama...ar trebui sa-l gasim pe cel care a "creat" universul...Acela e cel adevarat.....
...Bravo...te felicit..esti unul dintre cei carora le pasa...chestia e ca nu se prea stie de ce..Suntem noi limitati...dar limitele tale unde sunt mai nescrupulosule?