Info
x
Ofensiva religioasa asupra copiilor - spalarea creierelor = bani in viitor?
|
Fosta membra 9am.ro 23741 mesaje Membru din: 25/04/2010 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 23 Octombrie 2010, ora 12:11
si tu te blocasi?
Nu te teme ca ai prea mult bun simt
|
|
Archer 15 mesaje Membru din: 10/09/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 23 Octombrie 2010, ora 14:28
Bai oameni buni, nu le mai faceti pe plac unor retarzi ca Lc3 si Karpov...lasati-i sa vorbeasca singuri pt ca asa s-ar injura reciproc sau cu altii ca ei care se trezesc vorbind fara sa stie pe ce lume traiesc, oricum nu aduc decat argumente de tot rahatul imbrobodite cu vorbe spurcate, ceea ce dovedeste gradul lor de educatie...nul !! inainte de a manca rahat ar fi trebuit sa se informeze si pe urma sa dezinformeze, dar eu le urez pofta buna in continuare
|
|
Fosta membra 9am.ro 10086 mesaje Membru din: 11/06/2010 |
Postat pe: 23 Octombrie 2010, ora 16:28
De la: Archer, la data 2010-10-23 14:28:49Bai oameni buni, nu le mai faceti pe plac unor retarzi ca Lc3 si Karpov...lasati-i sa vorbeasca singuri pt ca asa s-ar injura reciproc sau cu altii ca ei care se trezesc vorbind fara sa stie pe ce lume traiesc, oricum nu aduc decat argumente de tot rahatul imbrobodite cu vorbe spurcate, ceea ce dovedeste gradul lor de educatie...nul !! inainte de a manca rahat ar fi trebuit sa se informeze si pe urma sa dezinformeze, dar eu le urez pofta buna in continuare Bei ...am inteles ...vrei sa consumi totul ...doar tu....Nu avea nicio grija noi consumam altceva ...asa ca poti sa te ghiftuiesti cat vrei ...cu ceea ce consumi de obicei....Retardul se manifesta la cei care nu inteleg ce este adevarat si ce este fals....Tu crezi in ceva ce nu exista....nici macar nu ti-ai pus problema sa incerci sa gandesti singur....Daca ai gandit si ai ajuns la aceeasi concluzie ...atunci e grav...A te baza pe niste minciuni si povesti din biblie....fara sa-ti pui problema ca sunt exagerari si utopii ale unor bolnavi psihici....e grav...In acest caz tu faci parte din ceata de retarzi care oricand ar crede in ceva scris de o persoana daca cele spuse sunt crezute de marea majoritate....Nu ai remarcat nici macar un fapt banal....si in prezent oamenii nu gandesc...nu gandesc in cazuri normale....Aleg in parlament niste dobitoci care nici macar nu se prezinta la vot si unele legi trec prin parlament prin aprobare tacita ....sau voteaza nestiind ce trebuie sa voteze....cum s-a intamplat recent cu TVA-ul de 5%.....Asta e nivelul tau de intelegere....Faptul ca tu crezi in povesti nemuritoare ...nu te face mai inteligent...Crezi intr-un criminal....fara a avea vreo dovada....Crezi in ceva ce nu exista ...si a carei existenta nu poate fi probata....Ai putea sa te gandesti pe unde isi are domiciliul prin univers...si pe unde te va caza pe tine si miliardele de miliarde de oameni decedati....Nu ti se pare nimic anormal prin universul asta infinit....de ce un dumnezeu ca al tau care e ancorat doar pe relatia evrei ....ar fi gandit o asemenea imensitate ? Care ar fi rolul universului....avand in vedere ca pe el nu-l intereseaza decat razboaiele si razbunarile....E un dumnezeu care-si merita soarta....un dumnezeu care-si merita enoriasii....Nu ma merita pe mine....eu sunt cu mult superior gandirii lui criminale.....
|
|
Postat pe: 23 Octombrie 2010, ora 16:56
De la: Archer, la data 2010-10-23 14:28:49Bai oameni buni, nu le mai faceti pe plac unor retarzi ca Lc3 si Karpov...lasati-i sa vorbeasca singuri pt ca asa s-ar injura reciproc sau cu altii ca ei care se trezesc vorbind fara sa stie pe ce lume traiesc, oricum nu aduc decat argumente de tot rahatul imbrobodite cu vorbe spurcate, ceea ce dovedeste gradul lor de educatie...nul !! inainte de a manca rahat ar fi trebuit sa se informeze si pe urma sa dezinformeze, dar eu le urez pofta buna in continuare Credinciosii au evoluat pana la Homo errectus dar, ciudat, evolutia s-a oprit aici. De fapt erectia a avut loc numai partial si a fost insuficienta. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 23741 mesaje Membru din: 25/04/2010 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 23 Octombrie 2010, ora 17:00
De la: _KARPOV, la data 2010-10-23 16:56:10De la: Archer, la data 2010-10-23 14:28:49Bai oameni buni, nu le mai faceti pe plac unor retarzi ca Lc3 si Karpov...lasati-i sa vorbeasca singuri pt ca asa s-ar injura reciproc sau cu altii ca ei care se trezesc vorbind fara sa stie pe ce lume traiesc, oricum nu aduc decat argumente de tot rahatul imbrobodite cu vorbe spurcate, ceea ce dovedeste gradul lor de educatie...nul !! inainte de a manca rahat ar fi trebuit sa se informeze si pe urma sa dezinformeze, dar eu le urez pofta buna in continuare
Raporteaza abuz de limbaj
Nu te teme ca ai prea mult bun simt
|
|
Postat pe: 23 Octombrie 2010, ora 17:02
De la: Ingrid, la data 2010-10-23 17:00:09De la: _KARPOV, la data 2010-10-23 16:56:10De la: Archer, la data 2010-10-23 14:28:49Bai oameni buni, nu le mai faceti pe plac unor retarzi ca Lc3 si Karpov...lasati-i sa vorbeasca singuri pt ca asa s-ar injura reciproc sau cu altii ca ei care se trezesc vorbind fara sa stie pe ce lume traiesc, oricum nu aduc decat argumente de tot rahatul imbrobodite cu vorbe spurcate, ceea ce dovedeste gradul lor de educatie...nul !! inainte de a manca rahat ar fi trebuit sa se informeze si pe urma sa dezinformeze, dar eu le urez pofta buna in continuare Bei ! Crestinii nu existau la acea vreme.....orice asemanare a acestora cu respectivii...bla...bla...bla.....
Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 202 mesaje Membru din: 21/04/2010 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 23 Octombrie 2010, ora 17:28
De la: _KARPOV, la data 2010-10-23 11:15:08Mai tu chiar esti dus rau..Crezi ca daca mi-ar trebui barbat,,crezi ca mi-as lua un nebun ca tine,,sa ma insele si sa ma minta si sa desconsidere femeia...Pt ca din cate am inteles tu dersconsideri femeile,,ca sunt usuratice,,ca fac si dreg....Daca imi trebuie barbat,,imi iau un crestin ca mine,,ca sa ma faca sa ma simt si bine si sa ma si respecte...Nu mias lua de barbat un descreierat ca tine,,care nu are habar nici cum il cheamaDe la: luptatoareacurajoasa, la data 2010-10-23 10:06:41Pai am mai intalnit eu nebuni care se credeau Iisus Hristos...Erau inchisi la balamuc..Sigur nu scrii de acolo?Esti cumva si tu inchis la balamuc...Sau am uitat,,in romania multi nebuni sunt liberi..Tu esti bolnav frate...Din cauza unor ca tine,,au devenit femeile asa usuratice,,pt ca s-au lasat spalate pe creier de barbati bolnavi ca tine..Pana si unii preoti sunt bolnavi,cu capul...Ca invata femeia sa suporte toate tampeniile unui barbat,,,si nu invata femeile sa isi impuna punctul de vedere,sa aiba demnitate...Pt ca doar cu demnitate oamenii se contruiesc unii pe altiii....Daca barbatul este un dement si curvar,,asa vor devenii si copiii lui.Si uite de asta s-a umplut tara de oameni fara minte..Din cauza barbatilor...care au distrus legile morale si ale bunui simt Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 23 Octombrie 2010, ora 17:32
De la: Archer, la data 2010-10-23 14:28:49Bai oameni buni, nu le mai faceti pe plac unor retarzi ca Lc3 si Karpov...lasati-i sa vorbeasca singuri pt ca asa s-ar injura reciproc sau cu altii ca ei care se trezesc vorbind fara sa stie pe ce lume traiesc, oricum nu aduc decat argumente de tot rahatul imbrobodite cu vorbe spurcate, ceea ce dovedeste gradul lor de educatie...nul !! inainte de a manca rahat ar fi trebuit sa se informeze si pe urma sa dezinformeze, dar eu le urez pofta buna in continuarePai vad ca ca manaca rahat,,dar nu se mai satura...Sunt nesatui rau Dar vorbesc urat despre Iisus..Murdaresc numele lui Iisus cu gurile lor spurcate,lingatoare de ..maimutica
|
|
|
|
Postat pe: 23 Octombrie 2010, ora 17:39
De la: luptatoareacurajoasa, la data 2010-10-23 17:28:24De la: _KARPOV, la data 2010-10-23 11:15:08Mai tu chiar esti dus rau..Crezi ca daca mi-ar trebui barbat,,crezi ca mi-as lua un nebun ca tine,,sa ma insele si sa ma minta si sa desconsidere femeia...Pt ca din cate am inteles tu dersconsideri femeile,,ca sunt usuratice,,ca fac si dreg....Daca imi trebuie barbat,,imi iau un crestin ca mine,,ca sa ma faca sa ma simt si bine si sa ma si respecte...Nu mias lua de barbat un descreierat ca tine,,care nu are habar nici cum il cheamaDe la: luptatoareacurajoasa, la data 2010-10-23 10:06:41Pai am mai intalnit eu nebuni care se credeau Iisus Hristos...Erau inchisi la balamuc..Sigur nu scrii de acolo?Esti cumva si tu inchis la balamuc...Sau am uitat,,in romania multi nebuni sunt liberi..Tu esti bolnav frate...Din cauza unor ca tine,,au devenit femeile asa usuratice,,pt ca s-au lasat spalate pe creier de barbati bolnavi ca tine..Pana si unii preoti sunt bolnavi,cu capul...Ca invata femeia sa suporte toate tampeniile unui barbat,,,si nu invata femeile sa isi impuna punctul de vedere,sa aiba demnitate...Pt ca doar cu demnitate oamenii se contruiesc unii pe altiii....Daca barbatul este un dement si curvar,,asa vor devenii si copiii lui.Si uite de asta s-a umplut tara de oameni fara minte..Din cauza barbatilor...care au distrus legile morale si ale bunui simt Bei ! Ma confunzi...Eu apreciez femeile...au un loc aparte in mintea si in sufletul meu...Daca tu crezi ca ai putea gasi printre crestinii tai unul ca mine...te inseli...Daca te duci la biserica si ii intrebi pe cei de acolo o sa afli ca jumatate sunt divortati....iar jumatatea cealalta sunt betivi sau isi bat sotiile...Fa experimentul asta intr-un sat....urmareste enoriasii cand ies de la biserica si o sa remarci ca prima escala e la crasma....Asa ca pacatosul nu sunt eu ...eu apreciez o fata cuminte....daca esti atunci ti-a pus dumnezeu mana in cap....te iau de nevasta.....Si o sa nasti un ateu de toata frumusetea..... Sper sa fie cu mine ...sa nu-si bage coada ....duhul sfant....
|
Postat pe: 23 Octombrie 2010, ora 17:44
De la: luptatoareacurajoasa, la data 2010-10-23 17:32:10De la: Archer, la data 2010-10-23 14:28:49Bai oameni buni, nu le mai faceti pe plac unor retarzi ca Lc3 si Karpov...lasati-i sa vorbeasca singuri pt ca asa s-ar injura reciproc sau cu altii ca ei care se trezesc vorbind fara sa stie pe ce lume traiesc, oricum nu aduc decat argumente de tot rahatul imbrobodite cu vorbe spurcate, ceea ce dovedeste gradul lor de educatie...nul !! inainte de a manca rahat ar fi trebuit sa se informeze si pe urma sa dezinformeze, dar eu le urez pofta buna in continuarePai vad ca ca manaca rahat,,dar nu se mai satura...Sunt nesatui rau Bei ! Se simte ca nu ai barbat...Daca aveai acum deja erai in al noualea cer...Parerea mea este ca ar trebui sa-ti incepi viata sexuala ....cu un barbat bun...la pat...Sa te lasi mangaiata peste tot....sa te lasi sarutata pe sani ...pe pulpe...pe fund...pe clitoris....sa iasa dracii din tine....Dupa ce vei avea primul orgasm clitoridian sigur o sa-l doresti si pe cel vaginal ....Iar isus va ramane undeva in plan secund...O sa-ti fie gandul la Ijos......
|
Postat pe: 23 Octombrie 2010, ora 17:50
De la: _KARPOV, la data 2010-10-23 17:39:03De la: luptatoareacurajoasa, la data 2010-10-23 17:28:24De la: _KARPOV, la data 2010-10-23 11:15:08Mai tu chiar esti dus rau..Crezi ca daca mi-ar trebui barbat,,crezi ca mi-as lua un nebun ca tine,,sa ma insele si sa ma minta si sa desconsidere femeia...Pt ca din cate am inteles tu dersconsideri femeile,,ca sunt usuratice,,ca fac si dreg....Daca imi trebuie barbat,,imi iau un crestin ca mine,,ca sa ma faca sa ma simt si bine si sa ma si respecte...Nu mias lua de barbat un descreierat ca tine,,care nu are habar nici cum il cheamaDe la: luptatoareacurajoasa, la data 2010-10-23 10:06:41Pai am mai intalnit eu nebuni care se credeau Iisus Hristos...Erau inchisi la balamuc..Sigur nu scrii de acolo?Esti cumva si tu inchis la balamuc...Sau am uitat,,in romania multi nebuni sunt liberi..Tu esti bolnav frate...Din cauza unor ca tine,,au devenit femeile asa usuratice,,pt ca s-au lasat spalate pe creier de barbati bolnavi ca tine..Pana si unii preoti sunt bolnavi,cu capul...Ca invata femeia sa suporte toate tampeniile unui barbat,,,si nu invata femeile sa isi impuna punctul de vedere,sa aiba demnitate...Pt ca doar cu demnitate oamenii se contruiesc unii pe altiii....Daca barbatul este un dement si curvar,,asa vor devenii si copiii lui.Si uite de asta s-a umplut tara de oameni fara minte..Din cauza barbatilor...care au distrus legile morale si ale bunui simt Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 173 mesaje Membru din: 23/10/2010 Oras: Arad |
Postat pe: 23 Octombrie 2010, ora 18:05
Nu va mai certati ! Mai bine dati o mana de ajutor si intocmiti tabelele cu scolile din Romania ca sa stie popii unde sa mearga sa arate copiilor cum e lemnul acela din crucea lui Hristos!
Nimic nu e mai frumos ca visul! Samuel.
|
|
Postat pe: 23 Octombrie 2010, ora 18:11
De la: luptatoareacurajoasa, la data 2010-10-23 17:50:57De la: _KARPOV, la data 2010-10-23 17:39:03De la: luptatoareacurajoasa, la data 2010-10-23 17:28:24De la: _KARPOV, la data 2010-10-23 11:15:08Mai tu chiar esti dus rau..Crezi ca daca mi-ar trebui barbat,,crezi ca mi-as lua un nebun ca tine,,sa ma insele si sa ma minta si sa desconsidere femeia...Pt ca din cate am inteles tu dersconsideri femeile,,ca sunt usuratice,,ca fac si dreg....Daca imi trebuie barbat,,imi iau un crestin ca mine,,ca sa ma faca sa ma simt si bine si sa ma si respecte...Nu mias lua de barbat un descreierat ca tine,,care nu are habar nici cum il cheamaDe la: luptatoareacurajoasa, la data 2010-10-23 10:06:41Pai am mai intalnit eu nebuni care se credeau Iisus Hristos...Erau inchisi la balamuc..Sigur nu scrii de acolo?Esti cumva si tu inchis la balamuc...Sau am uitat,,in romania multi nebuni sunt liberi..Tu esti bolnav frate...Din cauza unor ca tine,,au devenit femeile asa usuratice,,pt ca s-au lasat spalate pe creier de barbati bolnavi ca tine..Pana si unii preoti sunt bolnavi,cu capul...Ca invata femeia sa suporte toate tampeniile unui barbat,,,si nu invata femeile sa isi impuna punctul de vedere,sa aiba demnitate...Pt ca doar cu demnitate oamenii se contruiesc unii pe altiii....Daca barbatul este un dement si curvar,,asa vor devenii si copiii lui.Si uite de asta s-a umplut tara de oameni fara minte..Din cauza barbatilor...care au distrus legile morale si ale bunui simt Bei ! Se simte ca nu ai barbat...Daca aveai acum deja erai in al noualea cer...Parerea mea este ca ar trebui sa-ti incepi viata sexuala ....cu un barbat bun...la pat...Sa te lasi mangaiata peste tot....sa te lasi sarutata pe sani ...pe pulpe...pe fund...pe clitoris....sa iasa dracii din tine....Dupa ce vei avea primul orgasm clitoridian sigur o sa-l doresti si pe cel vaginal ....Iar isus va ramane undeva in plan secund...O sa-ti fie gandul la Ijos. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 23 Octombrie 2010, ora 18:57
Din motive politice, așa cum sugereaz� istoricul Edward Gibbon, ierarhia creștin� a considerat copierea s�rb�torilor și a riturilor p�g�ne ca fiind soluția r�sp�ndirii accelerate a cultului lor �n mase, mase care pe atunci erau puternic atașate vechilor s�rb�tori și practici rituale p�g�ne. Factorul pentru care primii creștini au ales datele de 25 decembrie sau 6 ianuarie ca moment al nașterii Fiului lui Dumnezeu a fost deci c� la aceste date, �n lumea roman�, germanic� și oriental� se celebrau diverse date de naștere ale zeilor p�g�ni. Povestea unui zeu salvator n�scut din fecioar� pe 6 ianuarie sau 25 decembrie, nu era deloc nou�, cele mai multe culte p�g�ne ale vremii ador�nd c�te un astfel de zeu. Astfel, pe 6 ianuarie, data solstițiului egiptean, era celebrat� rev�rsarea apelor Nilului și �n �cultele misterelor� locale nașterea �eonului� din fecioar�. Epifaniu, scriitor creștin, red� �n lucrarea sa ritul celebr�rilor din 6 ianuarie și semnificația acestuia la egipteni și la arabii din �Petra� (Eleusa, unde se serba nașterea pruncului-zeu Dusares din fecioar�. Alt scriitor creștin, anume Ipolit, descrie cum la Eleusis, �n Grecia, se celebra tot atunci s�rb�toarea misterelor, c�nd ierofantul exclama la nașterea pruncului sacru: �Fecioara care era grea a conceput și a n�scut un fiu!�. Tot pe 6 ianuarie grecii s�rb�toreau nașterea zeului Dionis, zeul care ca și Iisus, transforma apa �n vin. O s�rb�toare popular� la Roma celebra pe 25 decembrie nașterea Soarelui ne�nvins (Dies Solis Invicti Nati, Deus Sol Invictus), ca simbol al renașterii soarelui și alung�rii iernii (ca și Saturnaliile). Odat� ce creștinii au abandonat celebrarea nașterii Fiului lui Dumnezeu pe 6 ianuarie opt�nd pentru data de 25 decembrie, scriitorii creștini fac frecvente leg�turi �ntre renașterea soarelui și nașterea lui Hristos. Triburile nord-europene (germanice) celebrau și ele, la aceeași dat�, �Iule�, pentru a comemora �renașterea soarelui d�t�tor de lumin� și c�ldur�, de maniera �n care și creștinii spuneau despre Isus, n�scut tot atunci, c� este �Lumina lumii�. Reprezent�rile numismatice romane ale lui Sol invictus prezint� adesea un chip cu o coroan� de raze, așa cum �n primele reprezent�ri creștine Iisus avea și el o coroan� de spini. Astfel c�, �n secolul al V-lea chiar, �n vremea papei Papa Leon I cel Mare, erau creștini care afirmau c� serbeaz� nu at�t nașterea lui Hristos, c�t a zeului-soare, fapt care l-a determinat pe acest pap� s�-i mustre pe r�t�ciți, �ns� nu neg�nd cumva c� trebuie cinstit zeul-soare, ci doar c� nu trebuie cinstit mai mult dec�t Hristos . Unul dintre zeii cei mai populari la Roma, �n perioada ridic�rii creștinismului, anume Mitra, avea și el ziua de naștere serbat� pe 25 decembrie. Mitra era un zeu persan al c�rui cult și rit era și foarte asem�n�tor creștinismului, așa cum constata scriitorul creștin Iustin Martirul �n Apologia sa prin secolul al II-lea, așa cum va remarca mai t�rziu și Tertulian la debutul secolului al III-lea. (De praescritione haereticorum). Pe la mijlocul secolului al III-lea, Sf�ntul Ciprian cartaginezul, clama extaziat: Oh, ce magic� lucrare a Providenței c� ziua �n care Soarele s-a n�scut � Hristos și el se naște! . Creștinii secolului al III-lea credeau c� creația lumii a avut loc la echinocțiul de prim�var�, pe atunci plasat pe 25 martie; prin urmare, noua creație prin ��ntruparea lui Hristos� (concepția), trebuia, �n viziunea lor, s� aib� loc tot pe 25 martie, moment de la care num�r�ndu-se 9 luni (sarcina, gestația) se obținea data de 25 decembrie. S�rb�torile din jurul solstițiului de iarn� au, dup� cum se vede, o origine precreștin�. Ele sunt legate �n mod indisolubil de evenimentele astronomice care au loc �n acea perioad�.
|
|
Fosta membra 9am.ro 2243 mesaje Membru din: 4/08/2010 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 23 Octombrie 2010, ora 19:21
De la: luptatoareacurajoasa, la data 2010-10-14 10:04:17 Crestiniii nu trebuie sa ii invete pe necrestini ca sa profite de pe urma lor....Crestinul trebuie sa fie sever si sa nu lase pe nimeni,ca sa isi puna parerea lui,,peste parerea lui...Fiecare este liber sa gandeasca asa cum vrea el...Necrestinului ii plac oamenii crestini,,,ca sa poata profita de pe rma lor,pt ca sunt oameni inofensivi...Dar crestinul trebuie sa fie sever... ....deci...iti dau un...,,ROMULUS''
Zambesc celor ce ma urasc sa simta ura mea...Zambesc celor ce ma iubesc sa simta dragostea mea...
..Iar daca intr-o zi cei pe care ii iubesc ma vor trada le zambesc sa simta indiferenta mea...
|
|
Postat pe: 23 Octombrie 2010, ora 19:24
De la: Archer, la data 2010-10-23 14:28:49Bai oameni buni, nu le mai faceti pe plac unor retarzi ca Lc3 si Karpov...lasati-i sa vorbeasca singuri pt ca asa s-ar injura reciproc sau cu altii ca ei care se trezesc vorbind fara sa stie pe ce lume traiesc, oricum nu aduc decat argumente de tot rahatul imbrobodite cu vorbe spurcate, ceea ce dovedeste gradul lor de educatie...nul !! inainte de a manca rahat ar fi trebuit sa se informeze si pe urma sa dezinformeze, dar eu le urez pofta buna in continuare PRIETENE DRAG,ITI DAU UN SFAT DE BUN SIMT,DU-TE TALICA SI PUNE MANA PE SAPA SI NU MAI FA PE INTELECTUALUL RASAT,NU TE PRINDE,AI GURA PLINA DE VENIN SI BUBE,DACA NU CREZI ITI VOI REAMINTI PRINTR-UN COPY A LU' PASTE PRIMELE MESAJE CU CARE TI-AI FACUT INTRAREA PE ACEST FORUM...
Zambesc celor ce ma urasc sa simta ura mea...Zambesc celor ce ma iubesc sa simta dragostea mea...
..Iar daca intr-o zi cei pe care ii iubesc ma vor trada le zambesc sa simta indiferenta mea...
|
|
Postat pe: 23 Octombrie 2010, ora 19:28
De la: luptatoareacurajoasa, la data 2010-10-23 17:32:10De la: Archer, la data 2010-10-23 14:28:49Bai oameni buni, nu le mai faceti pe plac unor retarzi ca Lc3 si Karpov...lasati-i sa vorbeasca singuri pt ca asa s-ar injura reciproc sau cu altii ca ei care se trezesc vorbind fara sa stie pe ce lume traiesc, oricum nu aduc decat argumente de tot rahatul imbrobodite cu vorbe spurcate, ceea ce dovedeste gradul lor de educatie...nul !! inainte de a manca rahat ar fi trebuit sa se informeze si pe urma sa dezinformeze, dar eu le urez pofta buna in continuarePai vad ca ca manaca rahat,,dar nu se mai satura...Sunt nesatui rau irinuco,fa si mataluta oleaca de gargara cu musetel,poate-ti revine memoria si-ti amitesti mizeriile debitate prin garbo cat si p'aci,nu mai fa pe acuzatoarea,nu esti decat o ganganie lasa care se ascunde in spatele religiei iudeo-crestine in loc sa afirme deschis ce hram de mucegai poarta in venele-i pline de otrava sfanta...
|
|
Postat pe: 23 Octombrie 2010, ora 19:55
Irinuco...! Mi-e dor de tine ....Pe unde umbli ? Iar iti faci de cap ? Treci in pat....Dezbracarea....Imediatttttttttt..........
|
Postat pe: 23 Octombrie 2010, ora 19:58
Erata : Am uitat sa mentionez ca mesajul de mai sus provine de la duhul sfant....Am fost rugat sa i-l transmit...e vorba doar de o simpla revelatie.....am si eu un har ....asta e.....dumnezeu ma prefera desi sunt ateu....
|
Postat pe: 23 Octombrie 2010, ora 20:50
Voi barbatii sunteti unul mai dement ca celalalt..Unul ii ateu,,altui ii crestin betiv curvar si cine stie cate parti rele mai are....Ce sa mai lungim vorba...Barbatii sunt unii mai nebuni ca celalalt...Ei distrug caracterul femeulor,prin minciunile lor..Apoi mai vor fete virgine..Pai la gradinita sunt fete virgine..Dar nici acolo ca le violeaza golanii de barbati....
|
Postat pe: 23 Octombrie 2010, ora 20:52
De la: _KARPOV, la data 2010-10-23 19:58:46Tu mai du-te si mai plimba ursul.... Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 23 Octombrie 2010, ora 20:54
De la: 9am243147, la data 2010-10-23 18:05:09Nu va mai certati ! Mai bine dati o mana de ajutor si intocmiti tabelele cu scolile din Romania ca sa stie popii unde sa mearga sa arate copiilor cum e lemnul acela din crucea lui Hristos!Pai ma duc si le pun sapa in mana la toti popiii si la munca...Daca nu se pun pe treaba si sa lase frica si sa invete oamenii calea cea dreapta.....
|
Postat pe: 23 Octombrie 2010, ora 23:12
De la: 9am243147, la data 2010-10-23 18:05:09Nu va mai certati ! Mai bine dati o mana de ajutor si intocmiti tabelele cu scolile din Romania ca sa stie popii unde sa mearga sa arate copiilor cum e lemnul acela din crucea lui Hristos! Nu stiu cum se poate rezolva asta....E greu cu transportul....Trebuie sa tinem cont de faptul ca totusi e vorba de cateva sute de tone de lemn sfant....
|
BLAGOSLOVUL 130 mesaje Membru din: 12/03/2010 Oras: Braila |
Postat pe: 23 Octombrie 2010, ora 23:52
Draga Karpov se vede ca nu cunosti prea bine femeile daca le reduci dorintele la un orgasm;mai cultiva-te putin;Nu toate femeile sunt curve si ,daca nu consideri asa mai trateaza oamenii diferentiat ,nu prin propriile patimi.Invata sa vorbesti in primul rand civilizat;indiferent de subiect nu aborda un limbaj vulgar;nu e nevoie.Jignesti lumea cum ai bea apa si te crezi centrul universului;Esti prea imatur ca sa intelegi ceva;mai cizeleaza-te;parerea mea
Si eu mai stiu ceva:cainele care latra nu musca;asa ca nu te mai afisa cu tot felul de perforrmante virtuale in virtual
|
|
Postat pe: 24 Octombrie 2010, ora 00:34
De la: 9am183411, la data 2010-10-23 23:52:19Draga Karpov se vede ca nu cunosti prea bine femeile daca le reduci dorintele la un orgasm;mai cultiva-te putin;Nu toate femeile sunt curve si ,daca nu consideri asa mai trateaza oamenii diferentiat ,nu prin propriile patimi.Invata sa vorbesti in primul rand civilizat;indiferent de subiect nu aborda un limbaj vulgar;nu e nevoie.Jignesti lumea cum ai bea apa si te crezi centrul universului;Esti prea imatur ca sa intelegi ceva;mai cizeleaza-te;parerea mea Bre...Din cate stiu eu curvele sunt frigide...frigidele nu au orgasm....O femeie care nu are ....e vrednica de mila...nici nu merita sa te incurci cu asa ceva....Eu incerc sa-i schimb dominanta...are o viata de 2 bani...trebuie sa si-o traiasca...Pentru aceasta a fost "creata" ...daca nu ia de la viata ceea ce i-a fost sortit...degeaba mai traieste...Fixatia cu religia sau cu isus de multe ori a nascut monstri.....Daca cercetezi postarile poate remarci ca nu eu jignesc primul...si de obicei nu am un limbaj vulgar...Vulgaritatea mea se limiteaza doar la niste expresii ...poate fara perdelute...dar nu injur si nici nu folosesc invective .......Luptatoarea noastra se lupta cu morile de vant ....eu incerc sa-i deschid mintea ...sa-i deblochez creierul...Sa incerce sa gandeasca singura...sfat pe care ti-l dau si tie...incearca sa faci abstractie de ce ai invatat despre religie si incearca sa intelegi lumea cu neuronii tai ...nu ai altuia...Poate vei avea o revelatie...poate vei intelege ca lucrurile nu sunt atat de simple....Poate reusesti sa te desprinzi de gandirea limitata a celor dinaintea ta ....care au gandit ceva acum 2000 de ani....Aceia totusi nu au fost Socrate sau Platon...au fost niste oameni care nu intelegeau nimic...isi dadeau si ei cu parerea.....
|
|
Ic3 922 mesaje Membru din: 29/06/2009 Oras: Constanta |
Postat pe: 24 Octombrie 2010, ora 07:55
De la: Ingrid, la data 2010-10-23 12:11:49si tu te blocasi? Se mai intampla..... : ...Afurisita asta de inertie
Somnul ratiunii naste monstrii.Bestii cu chipurii umane ce se hranesc cu neputinta acestei lumi ce se incapataneaza sa traiasca in ignoranta.
|
|
Ic3 922 mesaje Membru din: 29/06/2009 Oras: Constanta |
Postat pe: 24 Octombrie 2010, ora 07:58
De la: luptatoareacurajoasa, la data 2010-10-23 20:50:41 Voi barbatii sunteti unul mai dement ca celalalt..Unul ii ateu,,altui ii crestin betiv curvar si cine stie cate parti rele mai are....Ce sa mai lungim vorba...Barbatii sunt unii mai nebuni ca celalalt...Ei distrug caracterul femeulor,prin minciunile lor..Apoi mai vor fete virgine..Pai la gradinita sunt fete virgine..Dar nici acolo ca le violeaza golanii de barbati.... Noi...barbatii suntem... ......AloooooooooDumniezau ala in care crezi....ne-a creat dupa chipul si asemanarea lui .......Nu crezi ca are aceleasi calitati?....Avand in vedere ca este mascul..bineinteles
Somnul ratiunii naste monstrii.Bestii cu chipurii umane ce se hranesc cu neputinta acestei lumi ce se incapataneaza sa traiasca in ignoranta.
|
|
nastasemihail 47672 mesaje Membru din: 3/11/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 24 Octombrie 2010, ora 08:04
Nu va mai faceti griji. Aproape 2000 de ani de pragmatism. Se va dezvolta tehnica de parasire a oricarui corp ceresc. Dupa care se va cunoaste adevarata notiune de Dumnezeu. Si cu transformarea radicala si definitiva a oamenilor. Dar dupa ce vom cunoaste cea mai formidabila lupta ptr supravietuire in numele....pragmatismului. Dar in cosmos.
Nu dati....ca va dau inapoi.....
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
|
|
nastasemihail 47672 mesaje Membru din: 3/11/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 24 Octombrie 2010, ora 08:17
Nici o lupta in numele religiilor nu va face ce va face lupta in numele resurselor. Peste 2000 de ani. Va fi ca o plata, fiindca omenirea va scapa definitiv de determinismul planetelor si va intra definitiv in era cosmica.
Ceea ce banui si eu, ca in cosmos modul nostru de gindire reptilian, agresiv, nu mai e posibil. Raporteaza abuz de limbaj
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
|
|
Postat pe: 24 Octombrie 2010, ora 09:47
De la: Ic3, la data 2010-10-24 07:58:13Dumnezeu sigur ca ale caitatile morale,,Pe care le are Iisus...Iisus era Cuvantul lui Dumnezeu intrupat in om...Si prin Iisus Dumnezeu ne-a aratat cum vrea noi oamenii trebuie sa fim...Sa il luam ca exemplu pe Iisus.....Dar oamenii nu inteleg ca crucificarea lui Iisus a fost un plan al lui Dumnezeu,,,ca sa existe invierea sa demostreze ca este DumnezeuDe la: luptatoareacurajoasa, la data 2010-10-23 20:50:41 Voi barbatii sunteti unul mai dement ca celalalt..Unul ii ateu,,altui ii crestin betiv curvar si cine stie cate parti rele mai are....Ce sa mai lungim vorba...Barbatii sunt unii mai nebuni ca celalalt...Ei distrug caracterul femeulor,prin minciunile lor..Apoi mai vor fete virgine..Pai la gradinita sunt fete virgine..Dar nici acolo ca le violeaza golanii de barbati.... Raporteaza abuz de limbaj |
|
|
|

isi are domiciliul prin univers...si pe unde
Si eu mai stiu ceva:cainele care latra nu musca;asa ca nu te mai afisa cu tot felul de perforrmante virtuale in virtual
......Alooooooooo