Info
x
Ofensiva religioasa asupra copiilor - spalarea creierelor = bani in viitor?
|
Fosta membra 9am.ro 202 mesaje Membru din: 21/04/2010 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 24 Octombrie 2010, ora 10:15
Oamenii se duc la Dumnezeu doar atunci cand le este frica...Atunci sunt cuminti,respecta principiile morale...Din cate vad oamenii asteapta razboiluil
Pt ca razboiul apare de la rautatile oamenilor,,din cauza minciunilor,,rautatiii.....
|
|
Ic3 922 mesaje Membru din: 29/06/2009 Oras: Constanta |
Postat pe: 24 Octombrie 2010, ora 10:22
De la: luptatoareacurajoasa, la data 2010-10-24 09:47:50De la: Ic3, la data 2010-10-24 07:58:13Dumnezeu sigur ca ale caitatile morale,,Pe care le are Iisus...Iisus era Cuvantul lui Dumnezeu intrupat in om...Si prin Iisus Dumnezeu ne-a aratat cum vrea noi oamenii trebuie sa fim...Sa il luam ca exemplu pe Iisus.....Dar oamenii nu inteleg ca crucificarea lui Iisus a fost un plan al lui Dumnezeu,,,ca sa existe invierea sa demostreze ca este DumnezeuDe la: luptatoareacurajoasa, la data 2010-10-23 20:50:41 Voi barbatii sunteti unul mai dement ca celalalt..Unul ii ateu,,altui ii crestin betiv curvar si cine stie cate parti rele mai are....Ce sa mai lungim vorba...Barbatii sunt unii mai nebuni ca celalalt...Ei distrug caracterul femeulor,prin minciunile lor..Apoi mai vor fete virgine..Pai la gradinita sunt fete virgine..Dar nici acolo ca le violeaza golanii de barbati.... E cumva vorba de planul Marshall
Raporteaza abuz de limbaj
Somnul ratiunii naste monstrii.Bestii cu chipurii umane ce se hranesc cu neputinta acestei lumi ce se incapataneaza sa traiasca in ignoranta.
|
|
Postat pe: 24 Octombrie 2010, ora 10:26
De la: luptatoareacurajoasa, la data 2010-10-24 10:15:10 Oamenii se duc la Dumnezeu doar atunci cand le este frica...Atunci sunt cuminti,respecta principiile morale...Din cate vad oamenii asteapta razboiluil Si scufita rosie a dat de lup...in drumul ei catre bunicuta....Racni la ea din toti bojocii :Baga mare si fate-ncoa cu juma de doza..ca ma apuca tremuriciu numai cand ma gandesc la prajiturele...
Somnul ratiunii naste monstrii.Bestii cu chipurii umane ce se hranesc cu neputinta acestei lumi ce se incapataneaza sa traiasca in ignoranta.
|
|
Postat pe: 24 Octombrie 2010, ora 13:07
De la: luptatoareacurajoasa, la data 2010-10-24 10:15:10 Oamenii se duc la Dumnezeu doar atunci cand le este frica...Atunci sunt cuminti,respecta principiile morale...Din cate vad oamenii asteapta razboiluil Si tot ei [oamenii] se duc la buda..cand le vine..................Damblaua
|
|
Fosta membra 9am.ro 10086 mesaje Membru din: 11/06/2010 |
Postat pe: 25 Octombrie 2010, ora 02:01
Un alt amestec la Roma a implicat �cheile". Timp de aproape o mie de ani, locuitorii Romei crezuser� �n cheile mistice ale zeului p�g�n Ianus �i ale zei�ei Cibele . �n mitraism, una din ramurile principale ale tainelor ajunse la Roma, zeul soare purta dou� chei . C�nd �mp�ratul a pretins c� este succesorul �zeilor" �i Supremul Pontif al tainelor, cheile au ajuns s� fie simboluri ale autorit��ii sale. Mai t�rziu, c�nd episcopul Romei a devenit Pontifex Maximus prin anul 378, el a devenit automat posesorul cheilor mistice. Aceasta i-a adus recunoa�tere din partea p�g�nilor �i, din nou, s-a ivit ocazia de a-l amesteca pe Petru �n �ntreaga poveste. Nu-i spusese Cristos lui Petru: ���i voi da cheile �mp�r��iei cerurilor" (Matei 16:19)? Totu�i, doar �n 431 a sus�inut papa �n mod public c� cheile pe care le poseda erau cheile autorit��ii date apostolului Petru. Aceasta se �nt�mpla la peste cincizeci de ani dup� ce papa devenise Pontifex Maximus, posesorul cheilor. Cheia dat� lui Petru (�i tuturor discipolilor) reprezenta mesajul Evangheliei prin care oamenii puteau intra �n �mp�r��ia lui Dumnezeu. Pentru c� unii n-au �n�eles corect lucrul acesta, nu este ceva neobi�nuit ca Petru s� fie �nf��i�at ca portarul Cerului, hot�r�nd pe cine s� lase s� intre �i pe cine nu! Aceasta este foarte asem�n�tor ideilor asociate zeului p�g�n Ianus, pentru c� el era p�zitorul u�ilor �i al por�ilor �n mitologia roman�. Ianus, cu o cheie �n m�n�, este ar�tat �n desenul al�turat. El era reprezentat cu dou� fe�e - una t�n�r�, cealalt� �mb�tr�nit� (o versiune t�rzie a lui Nimrod �ntrupat �n Tamuz). Este interesant s� observ�m c� nu numai cheia era un simbol al lui Ianus, ci �i coco�ul era considerat a fi sacru pentru el . Nu a existat nici o problem� �n a lega coco�ul de Petru, c�ci oare nu c�ntase un coco� �n noaptea �n care se lep�dase el de Domnul? (Ioan 18:27) Este cert faptul c� titlul de �Supremul Pontif" sau de �Pontifex Maximus" pe care �l poart� papa n-a fost introdus de cre�tini, c�ci el era titlul folosit de �mp�ra�ii romani �naintea erei cre�tine. Cuv�ntul �pontif" vine de la cuv�ntul pons, �pod", �i fado, �a face". El �nseamn� �f�uritor de poduri". �mp�ra�ii, ca preo�i-regi, au fost considera�i �n vremurile p�g�ne a fi f�uritorii �i p�zitorii podurilor din Roma. Fiecare dintre ei slujea ca mare preot �i sus�inea c� este podul sau puntea de leg�tur� �ntre via�a aceasta �i cea de apoi. Acea ramur� a tainelor cunoscut� ca mitraism s-a r�sp�ndit �n Roma p�n� ce a devenit - la un moment dat - aproape singura credin�� din imperiu . Preotul-�ef era numit Pater Patrum, adic� P�rintele P�rin�ilor . Derivat direct din acest titlu, la conducerea Bisericii Romano-catolice se afl� papa - P�rintele P�rin�ilor. �P�rintele" mitraismului �i avea pe atunci sediul �n Roma, �i �p�rintele" catolicismului �i-l are acum pe al s�u acolo. Od�jdiile scumpe �i foarte �mpodobite pe care le poart� papii au fost f�cute dup� ve�mintele �mp�ra�ilor romani. Istoricii n-au l�sat acest fapt s� treac� neobservat, ci ei confirm� faptul c� �ve�mintele clerului... erau mo�teniri din partea Romei p�g�ne" . P.S. A fost o data ca niciodata....ca daca n-ar fi nu s-ar povesti......
Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 25 Octombrie 2010, ora 02:10
Practic nu exist� nici o �ndoial� c� func�ia papal� a fost creat� printr-un amestec de p�g�nism cu cre�tinism. Pallium-ul, mitra cu cap de pe�te, ve�mintele babiloniene, cheile mistice, titlul de Pontifex Maximus, au fost �mprumutate din p�g�nism. Toate aceste lucruri, precum �i faptul c� Cristos n-a instituit niciodat� func�ia de pap� �n biserica Sa, arat� limpede c� papa nu este nici Vicarul lui Cristos, nici succesorul apostolului Petru.
|
Postat pe: 25 Octombrie 2010, ora 02:13
L�ng� marele altar din catedrala Sf. Petru se afl� o statuie mare de bronz a lui �Petru". Unii scriitori de odinioar� au sus�inut c� aceasta a fost la origine o statuie a lui Jupiter! - redenumit� cu numele de Petru. Aceasta a fost opinia �mp�ratului Leo care a publicat un edict �n anul 628 �mpotriva folosirii statuilor pentru �nchinare. Cu toate acestea, aceast� statuie este privit� cu cea mai profund� venera�ie, �i picioarele ei au fost de at�tea ori s�rutate, �nc�t degetele aproape au fost roase! Practica s�rut�rii unui idol sau a unei statui a fost �mprumutat� din p�g�nism. Dup� cum am v�zut, �nchinarea la Baal a fost legat� de str�vechea �nchinare adus� lui Nimrod �n forma lui zeificat� (ca zeu al soarelui). Pe vremea lui Ilie, mul�imi de oameni s-au aplecat �naintea lui Baal �i l-au s�rutat. �Totu�i", a zis Dumnezeu, �Mi-am l�sat �apte mii �n Israel care nu �i-au plecat genunchii �naintea lui Baal �i a c�ror gur� nu l-a s�rutat" (1 �mp�ra�i 19:18). �ntr-una din formele lui �tainice", Nimrod (�ntrupat �n t�n�rul Tamuz) era reprezentat sub forma unui vi�el. S-au f�cut statui de vi�ei, li s-au adus �nchinare �i au fost s�rutate! �Ei p�c�tuiesc tot mai mult, �i �i-au f�cut imagini turnate din argint �i idoli dup� priceperea lor, to�i fiind lucrarea meseria�ilor; li se spune: Oamenii care �aduc jertfe s� s�rute vi�eii" (Osea 13:1-3). S�rutarea unui idol era o parte a �nchin�rii �naintea lui Baal! Nu numai c� Biserica Romano-catolic� a adoptat practica s�rut�rii unui idol, ci acela�i lucru s-a �nt�mplat �i cu obiceiul procesiunilor religioase �n care erau purta�i idolii. Asemenea procesiuni constituie o parte obi�nuit� a practicii romano-catolice, totu�i acestea nu-�i au originea �n cre�tinism. �n secolul 15 �.Cr. , o imagine a zei�ei babiloniene I�tar a fost purtat� cu mare pomp� �i ceremonie din Babilon �n Egipt . Procesiuni de idoli au fost practicate �n Grecia, Egipt, Etiopia, Mexic �i �n multe alte ��ri �n vremurile str�vechi. Biblia arat� nebunia celor care cred c� de la idoli poate veni ceva bun - idoli at�t de lipsi�i de putere, �nc�t trebuie s� fie purta�i! Isaia, referindu-se �n mod direct la dumnezeii Babilonului, a avut de spus lucrul acesta: �Ei vars� aurul din pung� �i c�nt�resc argintul pe c�ntar, �i tocmesc un aurar: �i el face din ele un dumnezeu; ei se apleac� cu fa�a la p�m�nt, da, �i se �nchin�. Ei �l duc pe umeri, ei �l poart� (Isaia 46 6,7).
|
Postat pe: 25 Octombrie 2010, ora 02:30
Zeii p�g�ni erau numi�i �Petru� Oric�t de surprinz�tor ar p�rea, este un lucru bine �tiut printre studen�ii religiei antice c� principalii dumnezei p�g�ni c�rora li se aducea �nchinare �n primele civiliza�ii erau cunoscu�i, �n general, cu numele de PETRU. Este �n egal� m�sur� �tiut faptul c� preo�ii acelor dumnezei p�g�ni erau de asemenea numi�i PETRU. Acela�i nume, �ntr-o form� sau alta, era folosit pentru TEMPLELE p�g�ne consacrate acelor dumnezei. Observa�i c� Bryant, �n lucrarea sa Ancient Mythology, spune: �Nu doar dumnezeii, ci �i hierophantae [preo�i speciali] din majoritatea templelor; �i acei preo�i �n mod deosebit care se ocupau de s�rb�torirea tainelor erau numi�i PATRE� (vol. 1, pag. 354). Acest lucru este important! Cuv�ntul PATRE are acela�i sens �i aceea�i pronun�ie ca PATOR sau PETRU. Bryant continu�. �PATRE era f�r� �ndoial� un termen religios.... acela�i ca �i PATOR �i PATORA.� Dumnezeii p�g�ni din vechime, preo�ii care le slujeau, �i sanctuarele lor sacre � templele lor � TOATE erau numite PETOR sau PETRU (oricare pronun�ie este acceptabil�, pentru c� vocalele sunt fluide �n toate limbile � �n special cea semitic�). Semnifica�ia cuv�ntului �Petru� Ce semnifica�ie avea cuv�ntul PATOR sau PETRU pentru oamenii din antichitate? Destul de surprinz�tor, cuv�ntul se g�se�te �n Biblie. C�nd Moise scrie despre preo�ii egipteni, arat� c� ei se numeau PETRU sau �interpre�i� � interpre�i ai vechilor taine egiptene. Citi�i Geneza 41:8. Davidson arat� �n lexiconul lui ebraic c� cuv�ntul alc�tuit din consoane P-T-R (PETRU) �nseamn� �a interpreta� sau �interpretare� (pag. 638; Brown, Driver, Briggs, pag. 837; �i Gesenius, pag. 877 �i pag. 843). Bryant eviden�iaz� faptul c� �termenul era folosit mereu cu referire la interpretarea oracolelor� (pag. 308). Preo�ii p�g�ni ai religiilor oculte erau numi�i PATORI sau PETRU. Ei aveau puterea de a interpreta tainele p�g�ne. Acest lucru este ar�tat mai departe de Bunson �n cartea lui Hieroglyph, pag. 545, unde spune c� egiptenii � dup� cum arat� �i Biblia � �i numeau pe �interpre�ii� sau pe preo�ii lor: PETR, adic� PETRU. Termenul PETRU a fost unul dintre primele nume date dumnezeilor p�g�ni. El a rezistat p�n� �n perioada greac� �i cea roman�. Dar �ntre timp el a c�p�tat �i o semnifica�ie laic� larg r�sp�ndit�. A ajuns s� aib�, �n general, semnifica�ia de �tat� sau �p�rinte.� Dar acesta nu era sub nicio form� sensul lui principal. Bryant continu�: �Cuv�ntul PATER, atunci c�nd era folosit ca mod de adresare �n contextul religios grec �i roman, NU �nsemna, a�a cum se crede, tat� sau p�rinte; ci se referea la influen�a divin� a zeit��ii, numit� de oamenii din orient PATOR� (idem, pag. 353). �n multe religii din antichitate, tat�l era preotul familiei. Acesta este motivul pentru care capul familiei a devenit cunoscut de asemenea ca PATOR sau �tat�.� Tat�l, datorit� rolului s�u preo�esc, a devenit cunocut ca ARCHPATOR, sau, a�a cum se traduce de obicei, PATRIARH. Astfel a ajuns termenul PATOR s� capete semnifica�ia laic� de �tat�.� Dar la �nceput el �nsemna �ntotdeauna �interpret� � �n special unul al religiilor oculte. Principalii dumnezei p�g�ni numi�i PETRU Avem dovezi clare c� vechii romani �i numeau pe principalii lor zei PETRU � interpre�i divini. Scriitorul roman Lucilius aminte�te de Neptun, Liber, Saturn, Marte, Ianus �i Quirnus � to�i erau numi�i PATER. (Vezi Lucilii Fragments.) El nu dorea s� spun� c� ace�tia erau �zei-ta�i.� Dorea s� spun� c� erau zei de rangul PETRU � zei principali. Lucilius nu epuizeaz� lista. De fapt, nu �l men�ioneaz� pe JUPITER, �tat�l� zeilor romani. Dar nu era necesar s� �l men�ioneze ca �zeu-PETRU.� Datorit� rangului s�u �nalt, titlul PETRU era practic inclus �n numele s�u. El era numit JU-PETRU. Gladstone, �n lucrarea sa despre antichit��ile Greciei, arat� c� Jupiter �i zeul grec ZEUS erau unul �i acela�i � JU-PETRU era modul roman de a spune ZEUS-PETRU, zeu principal al grecilor (Homer and the Homeric Age, vol. I, pag. 287), PETRU era numele care a ajuns s� semnifice rangul �nalt printre zei � �i printre preo�ii lor. Grecii foloseau termenul �Petru� Romanii nu au fost singurii care �i-au numit zeii PETRU. The Classical Manual arat� c� grecii foloseau termenul PETRU (sau variante ale lui) la fel de des ca romanii. De exemplu, Apolo era numit PATRIUS iar urma�ii lui APOLO PATRIUS (pag. 23). Pausanius ne spune c� Artemis �i Bahus erau numi�i PATORA, adic� zei-PETRU (vol. 1, 2). Pindar vorbe�te despre Poseidon Petraios. El spune c� tesalonicenii se �nchinau la Neptun sub acest titlu (Pyth. Ode 4). �n Egipt, preo�ii amonieni � care conduceau unul dintre principalele oracole p�g�ne din Egiptul antic � erau numi�i Petori, dup� cum spune �i Bryant: �Instrumentul (idolul) principal din m�inile lor era numit PIETAURUM� (idem, pag. 356). De multe ori, acest idol lua forma unei st�lp, sau par (idem, pag. 358). Zei�a p�g�n� Artemis este deseori �nf��i�at� st�nd l�ng� un st�lp de piatr� care este numit PATROA sau PETRU (Pausanius, vol. 1). Ace�ti st�lpi �i toate simbolurile falice similare au ajuns s� fie cunoscute sub numele de PETRA � sacrii PETRU. (Este �nc� un lucru obi�nuit �n limbajul vulgar s� se fac� referire la membrul masculin folosindu-se numele lui religios original � PETRU). Aceste pietre-Petru falice se g�seau peste tot �n lumea antic�. De fapt, nu se face nicio men�ionare a unui oracol p�g�n din vechime f�r� s� se fac� referire �i la emblema PETRU � piatra sacr�. Ca �i cuv�ntul PATOR � care a ajuns s� indice pur �i simplu �tat� sau �p�rinte� � cuv�ntul PETRA a ajuns s� �nsemne orice piatr� mare. Dar la �nceput, avea doar semnifica�ia religioas�. �Termenul PETRA a ajuns �n cele din urm� s� �nsemne orice st�nc� sau piatr� �i s� fie limitat la aceast� semnifica�ie. Dar �n primele veacuri era FOLOSIT MEREU �N SENS RELIGIOS; �i se referea la altarele lui Osiris, sau ale Soarelui (Baal), �i la alte oracole care se presupunea c� trebuiau expuse� (Bryant, pag. 359). Cu alte cuvinte, termenul PETRA �nsemna piatra-PETRU sacr� � o piatr� care de obicei avea forma unui falus. Saracul sf.Petru....si-a dat arama pe fata.....
|
|
|
|
Sil100 250 mesaje Membru din: 1/09/2010 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 25 Octombrie 2010, ora 12:26
De la: luptatoareacurajoasa, la data 2010-10-22 18:21:03De la: Sil100, la data 2010-10-22 17:26:11eco_girl, unele pareri le-am exprimat ca pareri personale si ma asteptam sa fie luate ca atare. Daca ai alte pareri n-ai decat sa le susti cu argumente...Pai sunt picturi cu Iisus si maica Domnului...Dumnezeu zice sa nu te inchini la zei,,,la idoli...Dar In icoane este Iisus si maica Domnului...Si cat la sfinti nici eu nu ma rog...Eu ma rog doar la Iisus si Tatal ceresc.....Dar respect icoanele care reprezinta chipul lui Iisus si maica Domnului...Cat si sfintii care au dus o viata sfanta,curata sufleteste si trupeste..Eu cinstesc si sfanta cruce,,pe care Domnul Iisus a murit pt noi pacatosii,,,ca sa il Cceptatam ca exemplu ca Dumnezeu,prin inviere Luptatoareo, cand saruti si te inchini la o icoana a lui Iisus sau a Maicii Domnului ce saruti si la ce te inchini de fapt? Lasand la o parte simbolismul care spune ca de fapt nu te inchini si nu saruti o bucata de lemn (hartie, sticla dupa caz...) pictata crezi ca reprezentarile respective au vreo legatura cu realitatea? Daca dai o cautare pe google o sa gasesti mii de reprezentari ale lui Iisus care nu prea seamana una cu alta... Exista chiar si reprezentari cu Iisus negru (cu caractere negroide), ori daca Iisus a fost un personaj istoric real, toate aceste reprezentari nu pot fi decat "fals si uz de fals"! Iisus nu poate sa arate in mii de feluri diferite! Observatia despre Iisus este valabila si pentru Maica Domnului si pentru o gramada de altii sfiinti (care par a fi frati daca te uit atent la fizionomiile lor intr-o biserica). Singura modalitate de a distinge un sfat de altul e textul care apare scris sub el! Doar cativa sfiinti au cateva caracteristici speciale: Sf. Gheorghe reprezentat ucigand un balaur, Sf. Andrei reprezentat cu un tip special de cruce si or mai fi cativa pe care eu nu-i stiu... Raporteaza abuz de limbaj |
|
BLAGOSLOVUL 130 mesaje Membru din: 12/03/2010 Oras: Braila |
Postat pe: 25 Octombrie 2010, ora 12:50
Am sa iti raspund eu daca imi permiti.Imaginea unei fizionomii depinde in principal de reflectarea luminii in acel chip.Si fiecare vede pe Iisus asa cum este luminat sufletul lui.Nu il vedem pe Dumnezeu printr-o reflexie si iluminare exterioara ,ci prin una interioara.Deci Hristos Domnul ,fiind Dumnezeu ,nu poate fi prins intr-o forma(caci forma e marginita-deci nu ar fi infinit).Daca zici ca e om ,atunci judecam omeneste,daca zici ca e Dumnezeu,atunci trebuie sa ne adaptam.Si in treacat fiind spus si fizionomia omului se poate modifica instantaneu,functie de starea interioara,daca suntem realisti.
|
Sil100 250 mesaje Membru din: 1/09/2010 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 25 Octombrie 2010, ora 15:01
De la: 9am183411, la data 2010-10-25 12:50:23Am sa iti raspund eu daca imi permiti.Imaginea unei fizionomii depinde in principal de reflectarea luminii in acel chip.Si fiecare vede pe Iisus asa cum este luminat sufletul lui.Nu il vedem pe Dumnezeu printr-o reflexie si iluminare exterioara ,ci prin una interioara.Deci Hristos Domnul ,fiind Dumnezeu ,nu poate fi prins intr-o forma(caci forma e marginita-deci nu ar fi infinit).Daca zici ca e om ,atunci judecam omeneste,daca zici ca e Dumnezeu,atunci trebuie sa ne adaptam.Si in treacat fiind spus si fizionomia omului se poate modifica instantaneu,functie de starea interioara,daca suntem realisti. 9am183411, cu cat vobesti mai putin cu atat ai mai putine sanse sa te faci de ras... parerea mea. O reprezentare interioare... e normal sa ramana interioara. Si un personaj istoric sa fie un personaj istoric (adica ceva care a existat si arata intr-un anume fel). Fizionomia unui om se modifica in functie de starea interioara, dar asta nu se face intr-o asemenea masura ca omul respectiv sa nu mai poata fi recunoscut si nu cred ca cineva poate afirma ca un alb poate fi confundat cu un negru in nicio situatie. Poti sa colorezi fata unui alb in negru sau invers, dar trasaturile faciale nu se pot modifica decat in urma unor accidente sau a unor operatii estetice! Daca nu poti cuprinde un D-zeu intr-o imagine, ce tot incearca cei care picteaza bisericile cand il fac pe Iisus? Sa ne prezinte o aproximare? Si daca cu Iisus ar fi o situatie mai speciala cum ramane cu ceilalti sfinti care seamana ca doua picaturi de apa? Nici ei nu pot fi facuti distinti? P.S.: Explicatia pe care mi-ai dat-o despre radio si TV m-a lasat fara cuvinte... n-am raspuns pentru ca nu pot sa comentez aberatii... Raporteaza abuz de limbaj |
|
bogdan1980 18 mesaje Membru din: 11/04/2010 Oras: Arad |
Postat pe: 25 Octombrie 2010, ora 15:47
Pti Jsmith: Domnul Isus a pus la incercare credinta femeii, ca mai apoi sa-i ndeplineasca dorinta.El a venit pa pamantul nostru murdar sa aduca mantuirea, sa-i invete pe oameni sa fie asemenea Lui Dumnezeu.Citeste Matei 5,6,7 ,.Incearca sa nu i te mai opui lui Dumnezeu, ci primeste invataturile Lui..Domnul sa te ajute!!!!
|
bogdan1980 18 mesaje Membru din: 11/04/2010 Oras: Arad |
Postat pe: 25 Octombrie 2010, ora 15:52
Pt. Karpov:Vei da socoteala inaintea lui Dumnezeu pt. orice cuvant nefolositor, mai bine roaga-te sa-L cunosti pe Domnul Isus prin Evanghelii. Decat sa crezi tot felul de lucruri false, cauta CALEA,ADEVARUL SI VIATA! Doamne ajuta!
|
Postat pe: 25 Octombrie 2010, ora 16:52
De la: 9am185619, la data 2010-10-25 15:52:46 Pt. Karpov:Vei da socoteala inaintea lui Dumnezeu pt. orice cuvant nefolositor, mai bine roaga-te sa-L cunosti pe Domnul Isus prin Evanghelii. Decat sa crezi tot felul de lucruri false, cauta CALEA,ADEVARUL SI VIATA! Doamne ajuta! Pai eu nu ma folosesc de falsuri...Eu cand afirm ca dumnezeu e criminal ...ma bazezez pe cele scrise in cartea sfanta...in vechiul testament...Dumnezeu da porunca sa fie ucisi barbatii...femeile...copiii ...pruncii si toate animalele...Eu asta inteleg...ca dumnezeu vrea sa stim ca e un criminal in serie...Vrea sa stim ...pentru a nu mai gresi ...caci astfel ne va asasina...El a distrus o lume...prin potop...Vrea sa se impuna cu forta...Eu asta nu suport ...pentru mine dumnezeu e un nenorocit de criminal in serie .....Sa stea in Sodoma si Gomora lui...Diavolul nu a facut asemenea crime...Spune-mi si mie ce circumstante atenuante ii gasesti unui asemenea criminal? Cine ii da lui dreptul la crima ? Ce vina au oamenii ca gresesc ...? Nu el a fost retardatul care i-a creat asa...? Chiar nu putea sa prevada greselile noastre si sa le preintampine? Era asa de greu sa mai adauge ceva prin softul creierului nostru ...pentru a fi si noi asa cum isi doreste el? Vrea ca noi sa avem mentalitate de sclavi ...insa ne-a facut orgoliosi...Ori e tampit ...ori e nebun...S-o fi selinizat saracu'.....Iar cu isus am o problema...nu cred ca este un veritabil mesia...cred ca a fost reinventat...de catre un grup de prostavani...apostoli sau profeti de 2 bani...Sa nu uitam ca primul care i-a dat gir...a fost varul sau...ioan botezatorul...Cred ca era vorba de o afacere de familie...O lupta pentru putere ...o lupta pentru suprematia religioasa....o modalitate de mobilizare a maselor impotriva stapanitorilor romani...Dovezile sunt doar simple aberatii...Nu cred in faptul ca una ca maria ....care a scos zvonul ca a ramas gravida cu duhul sfant...are credibilitate...De ce as crede-o ca isus a inviat? De ce nu s-au petrecut lucruri normale...ci doar chestii stiintifico-fantastice...de ce si lui isus i se intamplau aceleasi chestii ca si la zeii din trecut...precum horus...marduk....mithra...? E mai mult decat dubios...imi da convingerea clara ca isus ...chiar daca a existat...a fost doar un infractor de rand.....un nationalist ...un vadim al timpurilor sale...A trait intr-o lume a prostilor si i s-a creat o legenda ...cusuta cu ata alba...un mit exagerat...un mit care dainuie datorita prostiei si indoctrinarii de la varste fragede.....Crestinii de fapt sunt niste personaje tarate ...care au fost maltratati psihic in copilarie....
|
|
Octavian_Brichis 19 mesaje Membru din: 20/10/2010 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 25 Octombrie 2010, ora 17:07
De la: _KARPOV, la data 2010-10-25 16:52:12De la: 9am185619, la data 2010-10-25 15:52:46 Pt. Karpov:Vei da socoteala inaintea lui Dumnezeu pt. orice cuvant nefolositor, mai bine roaga-te sa-L cunosti pe Domnul Isus prin Evanghelii. Decat sa crezi tot felul de lucruri false, cauta CALEA,ADEVARUL SI VIATA! Doamne ajuta! Mai bine luati de aici, ca sa aveti la ce sa meditati serios: Postulatele lui Octavian Brichi�: 1. Totul �n Univers este ENERGIE, ALGORITM �i ECHILIBRU. (Totul este ENERGIE, combinat� dup� un anumit ALGORITM �i aflat� �ntr-un anumit ECHILIBRU!). C�te astfel de combina�ii ale acestor trei termeni cunoa�tem p�n� acum? Exersa�i-v� mintea, �i g�ndi�i-v� la asta! De exemplu, g�ndi�i-v� la un �copac�. Acesta este o anumita Energie combinat� dup� un anumit Algoritm �i aflat� �ntr-un anumit Echilibru � pentru ca noi s�-l percepem ca un �copac�. V� pute�i imagina cum ar putea ar�ta aceea�i Energie, combinat� dup� acela�i Algoritm, dar aflat� �n alt Echilibru? Sau, aceea�i Energie, combinat� dup� acela�i Algoritm, dar �n Dezechilibru (lips� de Echilibru)? Acum, cu aceast� �n�elegere a TOTUL, v� pute�i imagina �Teleportarea� sau �Universuri paralele�? To�i le �sim�im�, dar le putem �n�elege mai bine acum? 2. Pentru cei mai religio�i, �ENERGIE, ALGORITM �i ARMONIE� este Dumnezeul nostru, al tuturor, din Univers! Nu ar fi Lumea un loc mai bun dac� noi to�i am avea o unic� �i profund� credin�� (nu religie) c� �ENERGIE, ALGORITM �i ARMONIE� este Dumnezeul nostru, al tuturor din Univers!, �n locul a mai multe religii (intolerante)? Aceasta poate fi noua credin�� a �Omului Viitorului�, a Noii Con�tiin�e Planetare. Nu este aceasta o evolu�ie a subcon�tientului colectiv �i o poart� deschis� c�tre viitor �i c�tre o mai u�oar� cale spre �n�elegerea �i contactul cu civiliza�iile extraterestre? Nu este o bun� baz� �n a-i �n�elege pe al�ii (chiar �i din alte p�r�i din Univers)? �i atunci, de ce nu? Putem s� r�sp�ndim asta? P�n� nu sc�p�m de limitarea creierului dat� de imaginea lui Dumnezeu sau Allah (sau al�ii) ca fiind o fiin��, un b�tr�n simpatic, nu vom avansa �n direc�ia bun�, nu ne vom putea retrage din direc�ia gre�it� �n care merge Lumea de ast�zi. |
|
Octavian_Brichis 19 mesaje Membru din: 20/10/2010 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 25 Octombrie 2010, ora 17:10
De la: luptatoareacurajoasa, la data 2010-10-24 10:15:10 Oamenii se duc la Dumnezeu doar atunci cand le este frica...Atunci sunt cuminti,respecta principiile morale...Din cate vad oamenii asteapta razboiluil O schimbare de spiritualitate: Postulatele lui Octavian Brichi�: 1. Totul �n Univers este ENERGIE, ALGORITM �i ECHILIBRU. (Totul este ENERGIE, combinat� dup� un anumit ALGORITM �i aflat� �ntr-un anumit ECHILIBRU!). C�te astfel de combina�ii ale acestor trei termeni cunoa�tem p�n� acum? Exersa�i-v� mintea, �i g�ndi�i-v� la asta! De exemplu, g�ndi�i-v� la un �copac�. Acesta este o anumita Energie combinat� dup� un anumit Algoritm �i aflat� �ntr-un anumit Echilibru � pentru ca noi s�-l percepem ca un �copac�. V� pute�i imagina cum ar putea ar�ta aceea�i Energie, combinat� dup� acela�i Algoritm, dar aflat� �n alt Echilibru? Sau, aceea�i Energie, combinat� dup� acela�i Algoritm, dar �n Dezechilibru (lips� de Echilibru)? Acum, cu aceast� �n�elegere a TOTUL, v� pute�i imagina �Teleportarea� sau �Universuri paralele�? To�i le �sim�im�, dar le putem �n�elege mai bine acum? 2. Pentru cei mai religio�i, �ENERGIE, ALGORITM �i ARMONIE� este Dumnezeul nostru, al tuturor, din Univers! Nu ar fi Lumea un loc mai bun dac� noi to�i am avea o unic� �i profund� credin�� (nu religie) c� �ENERGIE, ALGORITM �i ARMONIE� este Dumnezeul nostru, al tuturor din Univers!, �n locul a mai multe religii (intolerante)? Aceasta poate fi noua credin�� a �Omului Viitorului�, a Noii Con�tiin�e Planetare. Nu este aceasta o evolu�ie a subcon�tientului colectiv �i o poart� deschis� c�tre viitor �i c�tre o mai u�oar� cale spre �n�elegerea �i contactul cu civiliza�iile extraterestre? Nu este o bun� baz� �n a-i �n�elege pe al�ii (chiar �i din alte p�r�i din Univers)? �i atunci, de ce nu? Putem s� r�sp�ndim asta? P�n� nu sc�p�m de limitarea creierului dat� de imaginea lui Dumnezeu sau Allah (sau al�ii) ca fiind o fiin��, un b�tr�n simpatic, nu vom avansa �n direc�ia bun�, nu ne vom putea retrage din direc�ia gre�it� �n care merge Lumea de ast�zi. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 25 Octombrie 2010, ora 22:01
De la: Octavian_Brichis, la data 2010-10-25 17:10:57De la: luptatoareacurajoasa, la data 2010-10-24 10:15:10 Oamenii se duc la Dumnezeu doar atunci cand le este frica...Atunci sunt cuminti,respecta principiile morale...Din cate vad oamenii asteapta razboiluil aICI GRESESTI.pENTRU CEI RELIGIOSI dUMNEZEU ESTE CEL CE CREEAZA ENERGIA,DA ALGORITMUL SI CREEAZA SI SUSTINE ARMONIA Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 26 Octombrie 2010, ora 00:04
De la: 9am183411, la data 2010-10-25 22:01:58De la: Octavian_Brichis, la data 2010-10-25 17:10:57De la: luptatoareacurajoasa, la data 2010-10-24 10:15:10 Oamenii se duc la Dumnezeu doar atunci cand le este frica...Atunci sunt cuminti,respecta principiile morale...Din cate vad oamenii asteapta razboiluil Despre care e vorba ? Ala pa care il stiu eu ...din vechiul testament...e cam pe invers....
|
Postat pe: 26 Octombrie 2010, ora 10:23
De la: Sil100, la data 2010-10-25 12:26:47Astea sunt simboluri de credinta....Eu nu ma rog la icone...Sau cand ma rog ,ma rog cu ochii inchisi..Apoi am citit biblia de la iavovisti...Care au scris-o ei....Si zic ca aceste ganduri vin de la Dumnezeu....Spre exemplu la noi ortodoxii,,,au fost oameni sfinti,,smeriti,,,Ceea ce la iahavisti nu exista asa ceva...Ei se cred mai buni ca altiii si pun importanta pe niste simboluri de credinta.....Dar nu pun importanta pe cele 10 porunci....Pt ca eu la iahavisti nu prea am auzit sa existe oameni smeriti.....cu inima......Da sa iti impui punctul de vedere prin adevar,,ca doar asa se pot construi oamenii,, Oameniidau importanta unor lucruri superficiale,,,dar nu dau importanta celor 10 porunci......Sarutatul icoanei,,este simbol de credinta si respect si umilinta.....Dar idoliii sunt viteii din aur,,,,si zei.....Ca omul si-ar fii facut o icoana,,ci chipul lui Iisus si se roaga la el...Chiar daca chipul poate fii altul..Nu are importanta....Omul se inchina la Iisus...Cat despre sectanti,,,ei au modificat biblia,,,si cred ca unele lucruri vin de la Dumnezeu...Ca ei nu respecta Sfanta Cruce pe care a murit mantuitorul....Astea sunt lucruri neimportnate,,,doar simboluri de credinta,,,neimportnate...Si doar oamenii superficiali,,dau importanta asemenea lucruriDe la: luptatoareacurajoasa, la data 2010-10-22 18:21:03De la: Sil100, la data 2010-10-22 17:26:11eco_girl, unele pareri le-am exprimat ca pareri personale si ma asteptam sa fie luate ca atare. Daca ai alte pareri n-ai decat sa le susti cu argumente...Pai sunt picturi cu Iisus si maica Domnului...Dumnezeu zice sa nu te inchini la zei,,,la idoli...Dar In icoane este Iisus si maica Domnului...Si cat la sfinti nici eu nu ma rog...Eu ma rog doar la Iisus si Tatal ceresc.....Dar respect icoanele care reprezinta chipul lui Iisus si maica Domnului...Cat si sfintii care au dus o viata sfanta,curata sufleteste si trupeste..Eu cinstesc si sfanta cruce,,pe care Domnul Iisus a murit pt noi pacatosii,,,ca sa il Cceptatam ca exemplu ca Dumnezeu,prin inviere Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 26 Octombrie 2010, ora 13:09
Luptatoarea fara frica nu se dezminte...ievovistii,iahavistii ...sau cum naiba le mai spui...sunt cumva martorii lui yehova? .....Oricum...daca te ghidezi in viata dupa filozofia lor ajungi la balamuc..
|
|
Postat pe: 26 Octombrie 2010, ora 15:05
De la: Ic3, la data 2010-10-26 13:09:57Da..iahovistii,,baptistiivorbesc cu ironie despre maica Domnului,,O considera doar o femeie oarecare..Asa ii invata Sarsaila...Baptistii si iahovistii nu respecta sfanta cruce....Au interpretat biblia dupa cum au vrut ei....Dar ei daca nu au inima curata si smerita nu au cum sa gandeasca curat....Eu cred ca un crestin adevarat,,,nu pune atata pret pe niste lucruri superficiale,,pe niste simboluri de credinta...Astia de la baptisti,sau din alte secte gandesc toti la fel...Nu exista invdividualitate.....Sunt toti mandri cu religia lor si desconsidera alte religii...Religia este ceva superficial,,pt ca religia inseamna obiceiuri,,simboluri,....Dar pt a avea o relatie cu Dumnezeu....OMUL trebuie sa respecte poruncile lui Dumnezeu si sa traiasca cum vrea Dumnezeu..Si asta doar in timp o poti intelege,,nu sa lasi sa iti spele creierul cei din secta cu idele lor care practic nu au nici o logica si au dus doar la efecte secundare.... Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 26 Octombrie 2010, ora 15:41
De la: luptatoareacurajoasa, la data 2010-10-26 15:05:19De la: Ic3, la data 2010-10-26 13:09:57Da..iahovistii,,baptistiivorbesc cu ironie despre maica Domnului,,O considera doar o femeie oarecare..Asa ii invata Sarsaila...Baptistii si iahovistii nu respecta sfanta cruce....Au interpretat biblia dupa cum au vrut ei....Dar ei daca nu au inima curata si smerita nu au cum sa gandeasca curat....Eu cred ca un crestin adevarat,,,nu pune atata pret pe niste lucruri superficiale,,pe niste simboluri de credinta...Astia de la baptisti,sau din alte secte gandesc toti la fel...Nu exista invdividualitate.....Sunt toti mandri cu religia lor si desconsidera alte religii...Religia este ceva superficial,,pt ca religia inseamna obiceiuri,,simboluri,....Dar pt a avea o relatie cu Dumnezeu....OMUL trebuie sa respecte poruncile lui Dumnezeu si sa traiasca cum vrea Dumnezeu..Si asta doar in timp o poti intelege,,nu sa lasi sa iti spele creierul cei din secta cu idele lor care practic nu au nici o logica si au dus doar la efecte secundare.... Bei...pasarica...In primul rand crestinismul este o secta a religiei evreiesti.....In al doilea rand sectele de care vorbesti tu sunt ale crestinilor....Dupa parerea ta aia cred intr-un dumnezeu tampit ...iar voi in unul bun....desi e vorba de acelasi dumnezeu......De unde stii tu ca dumnezeul tau si isus ...sunt divinitatile reale...? Doar pentru ca asa zice popa si ca asa scrie prin biblie ? Prin biblie scrie ca exista vrajitoare...intre timp s-a dovedit ca nu exista si ca nici nu au existat...In acest caz de ce sa cred ca altceva e real cand s-a dovedit ca biblia minte sau ,hai sa spunem,ca exagereaza.....De unde putem sti ce e real si ce nu este...Ne dam cu presupusul sau ne incredem in niste smecheri ...numiti preoti.....De ce sa cred in biblie si sa nu cred in talmud,coran,legendele olimpului,in budism,confucianism,etc....Ce dovada exista ca aia mint si crestinii....o parte mica dintre ei ....daca avem in vedere sectele ....spun adevarul....Sa nu uitam ca exista cateva miliarde de oameni care cred in altceva...Poate daca te nasteai prin china sau india ,erai budista....poate erai adepta cultului falusului...si ca urmare acum ai fi sustinut sus si tare ca falusul este atotputernic si ti-ai fi dorit relatii sexuale cat mai multe ca nu cumva sa fii pacatoasa...Dupa parerea mea orice abordare este gresita ...o divinitate daca ar exista ...nu s-ar implica...O divinitate ar fi creat ceva perfect...adica noi suntem perfecti...deci divinitatea nu ar incerca sa ne indrepte ...un mesia nu-si avea rostul ....e ca si cum ai recunoaste ca ai gresit ....ca ai creat ceva ce trebuie eliminat sau pedepsit...E ca si cum te-ai pedepsi pe tine creatorul...pentru faptul ca ai gresit atunci cand ai creat omul...Gresit este numai faptul ca noi credem ca un creator ar avea interese de acest gen...de parca ar fi creatorul unui mic mobilier de bucatarie...Eu zic sa lasi toate astea ...in grija preotilor...sa se sacrifice ei ...tu vezi-ti de cultul falusului...e mult mai interesant.....
|
|
Postat pe: 26 Octombrie 2010, ora 15:43
Maiiiiii.....luptatoare-o.
...Faza e alta.....Cestiunea era ca....indiferent de relgia adoptata....meriti un loc la spitalul de glumeti. ...Nu pun la indoiala crezul in diferite ramuri ale religiilor...de orice neam ar fi ea....Oricum...eu nu dau o ceapa...degerata pe vre-una din ele....
|
|
Postat pe: 26 Octombrie 2010, ora 15:43
De la: _KARPOV, la data 2010-10-26 00:04:35De la: 9am183411, la data 2010-10-25 22:01:58De la: Octavian_Brichis, la data 2010-10-25 17:10:57De la: luptatoareacurajoasa, la data 2010-10-24 10:15:10 Oamenii se duc la Dumnezeu doar atunci cand le este frica...Atunci sunt cuminti,respecta principiile morale...Din cate vad oamenii asteapta razboiluil pai asa vezi tu,prin ceea ce esti;dar Dumnezeu in vechiul testament curata arborele genealogic al omenirii sa dea mai multa roada;daca ar lovi unn drept,da ai putea sa te superi;dar pune frau raului sa nu prolifereze;daca tu ai paduchi,nu ii indepartezi pe ca ai fi bun;te mananca de viu.
|
Postat pe: 26 Octombrie 2010, ora 15:54
De la: 9am183411, la data 2010-10-26 15:43:23De la: _KARPOV, la data 2010-10-26 00:04:35De la: 9am183411, la data 2010-10-25 22:01:58De la: Octavian_Brichis, la data 2010-10-25 17:10:57De la: luptatoareacurajoasa, la data 2010-10-24 10:15:10 Oamenii se duc la Dumnezeu doar atunci cand le este frica...Atunci sunt cuminti,respecta principiile morale...Din cate vad oamenii asteapta razboiluil Sunt de acord...dar cine a creat raul ?Doar nu l-am creat eu...Vinovatul trebuie sa plateasca...Oamenii vinovati au fost asasinati de dumnezeu ....deci si dumnezeu trebuie sa fie asasinat...el e capul rautatilor...El a creat omul asa cum l-a creat...De ce nu i-a creat in momentul in care ar fi ajuns la un alt nivel de intelegere ...Primitivismul unui asemenea dumnezeu ...nu are de a face cu cel care a" creat " universul...Daca si cel care a "creat" universul ...ar fi gresit ....atunci era un haos total...Nefiind haos ....atunci e clar ...e vorba de alt dumnezeu sau e vorba de inexistenta lui....Daca dumnezeu ne-a creat....atunci de fapt e vorba de un pui de dumnezeu...un dumnezeu supus greselii...Ca urmare nu ar trebui bagat in seama...ar trebui sa-l gasim pe cel care a "creat" universul...Acela e cel adevarat.....
|
Archer 15 mesaje Membru din: 10/09/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 27 Octombrie 2010, ora 21:50
Ma amuz in fiecare zi de tampeniile lui Karpov si lc3 !! Sunt extrem de limitati si in caz ca nu ati observat cu cat incercati sa ii scoateti din prostia lor mai rau ii bagati!! lasati-i sa se certe intrei ei pana se plictisesc, argumentele ok nu au ce cauta aici
|
Postat pe: 27 Octombrie 2010, ora 22:11
De la: Archer, la data 2010-10-27 21:50:47Ma amuz in fiecare zi de tampeniile lui Karpov si lc3 !! Sunt extrem de limitati si in caz ca nu ati observat cu cat incercati sa ii scoateti din prostia lor mai rau ii bagati!! lasati-i sa se certe intrei ei pana se plictisesc, argumentele ok nu au ce cauta aici Bei ! O sa te pedepseasca cel de sus....Ca nu il aperi....Vorbesti doar ca sa te afli in treaba...Ar trebui sa fii mai combativ...sa ne demonstrezi ca dumnezeul tau avea tot dreptul sa faca crime....A procedat normal cu sodoma si gomora....nu ca un schizofrenic...A fost totul OK ...atunci cand a luat decizia sa distruga opera sa si sa-l salveze pe paraliticul de Noe....Ce sa-ti spun....mare destept ....dumnezeul asta al tau....el stia ca toti pruncii si copiii din Sodoma si gomora nu vor fi credinciosi...si cei contemporani cu noe...Mai scuza-ma....nu prea cred asta ....el a dovedit ca nu prevede viitorul ....atunci cand a creat omul....Nu a fost in stare sa prevada pacatul evei....Daca l-ar fi prevazut ...ar fi putut sa-l impiedice ....doar era vorba de creatia lui....De ce si el si biblia si preotii dau vina pe acarul paun...Se intelege clar ca vina e doar a lui ....el a creat niste personaje ...supuse greselii...Tentatia cu marul i se datoreaza ....Sarpele sau ....desi s-ar parea ca nu fusese inca inventat....e tot creatia lui...A fost un creator de duzina ....era la mana celor pe care i-a creat...S-a suparat ca magarul pe sat....si a asasinat milioane de oameni...Spune-mi ce scuza avea ....daca te crezi atat de istet....Noi,eu si ic3 nu suportam criminalii si mincina....Dovedeste tu contrariul....Eu nu am exagerat cu nimic....am folosit argumente"biblice"...Sa inteleg ca tu pui la indoiala crimele ...pardon faptele lui dumnezeu ....relatate de biblie..? Necredinciosule......
|
Postat pe: 27 Octombrie 2010, ora 23:07
De la: Sil100, la data 2010-10-25 15:01:05De la: 9am183411, la data 2010-10-25 12:50:23Am sa iti raspund eu daca imi permiti.Imaginea unei fizionomii depinde in principal de reflectarea luminii in acel chip.Si fiecare vede pe Iisus asa cum este luminat sufletul lui.Nu il vedem pe Dumnezeu printr-o reflexie si iluminare exterioara ,ci prin una interioara.Deci Hristos Domnul ,fiind Dumnezeu ,nu poate fi prins intr-o forma(caci forma e marginita-deci nu ar fi infinit).Daca zici ca e om ,atunci judecam omeneste,daca zici ca e Dumnezeu,atunci trebuie sa ne adaptam.Si in treacat fiind spus si fizionomia omului se poate modifica instantaneu,functie de starea interioara,daca suntem realisti. Dragul meu se pare ca nu esti la curent cu ce imagini virtuale poate face lumina prin reflexii si refractii;mai studiaza optica;vedem datorita luminii si de multe ori si datorita ochiului;iar despre modificarea fizionomiei iti recomand exercitii de mimica faciala;sa vezi ce deosebita e fiecare exppresie de alta,desi e acelasi om;si in definitiv tu cauti in icoane fizionomii;un credincios il vede pe Dumnezeu,dupa cum o femeie poate fi vazuta de diferiti indivizi in felurite moduri,in functie de ce au ei in interior; Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 27 Octombrie 2010, ora 23:09
De la: _KARPOV, la data 2010-10-26 15:54:02De la: 9am183411, la data 2010-10-26 15:43:23De la: _KARPOV, la data 2010-10-26 00:04:35De la: 9am183411, la data 2010-10-25 22:01:58De la: Octavian_Brichis, la data 2010-10-25 17:10:57De la: luptatoareacurajoasa, la data 2010-10-24 10:15:10 Oamenii se duc la Dumnezeu doar atunci cand le este frica...Atunci sunt cuminti,respecta principiile morale...Din cate vad oamenii asteapta razboiluil FRATE KARPOV AI AUZIT DE LIBERUL ARBITRU?ALA E AUTORUL RAULUI;NU LUCRU SAU PERSOANA E REA,CI FAPTELE CE LE FACE PRIN LIBERA ALEGERE;SI CUM DUMNEZEU NU NE-A FACUT ROBOTI,CI NE-A CREAT LIBERI,POTI ALEGE ORICE,INCLUSIV RAUL.
|
Postat pe: 27 Octombrie 2010, ora 23:12
Rugaciune pentru luminarea mintii copiilor nostri
Doamne Iisuse Hristoase, Dumnezeul nostru, lumineaza mintile copiilor nostri cu harul Tau cel datator de viata. Tu, Care dai celor intelepti intelepciunea si celor priceputi priceperea, trimite peste ei Duhul Tau cel Sfant datatorul intelepciunii, al cunostiintei si al intelegrii. Tu i-ai luminat pe alesii Tai in toata vremea. Tu i-ai insuflat pe cei trei mari dascali ai lumii si Ierarhi Vasile cel Mare, Grigorie de Dumnezeu Cuvantatorul si Ioan Gura de Aur si s-au aratat vase alese ale sfinteniei, raspandind in lume dreapta credinta. Tu ai luminat-o pe Sfanta Mare Mucenita Ecaterina si ea a rusinat multimea ritorilor pagani. Tu, Doamne, lumineaza-i si pe copiii nostri (numele), ca sa invete cele bineplacute Tie si sa se umple de cunostiinta adevarului. Da-le lor stiinta, pricepere, rabdare si chibzuinta. Sa nu primeasca ei cunostiinte pierzatoare de suflet, nici sa invete ce e urat de Dumnezeu. Fa-i ascultatori fata de dascalii care ii invata cele bune si sarguinciosi in indeplinirea celor ce li s-au randuit. Iar la vremea potrivita, Doamne, ajuta-i sa gaseasca locul in care sa foloseasca cele pe care le-au invatat si sa munceasca spre binele lor si spre folosul aproapelui. Tu ii osandesti pe cei ce isi ingroapa talantii si ii binecuvantezi pe cei care ii inmultesc cu pricepere. Randiueste-le tu Doamne, Cel Ce randuiesti toate spre mantuire, unde sa munceasca, ce sa munceasca si cum sa munceasca. Da-le lor, Doamne, spor in toata lucrarea cea buna si ii intareste in credinta ca sa Te marturiseasca printr-o vietuire curata pana in ultima zi a vietii lor. Amin. Am gasit aceasta rugaciune in volumul �Canon de rugaciune pentru copilul bolnav si alte rugaciuni* Povatuiri pentru folosul copiilor�, editie tiparita cu binecuvantarea P.S.Dr. Laurentiu Streza pe atunci Episcop al Caransebesului, de catre Editura Cristiana si Manastirea Nera, sper sa va fie de folos. Voi posta, cu ajutorul Domnului, in articolele ce urmeaza inca cateva rugaciuni deosebite ce se gasesc in aceasta carte si care de-a lungul timpului mie mi-au fost de un real ajutor. Doamne ajuta! Raporteaza abuz de limbaj |
|
|
|

Pt ca razboiul apare de la rautatile oamenilor,,din cauza minciunilor,,rautatiii.....
......Alooooooooo
:
in Sodoma si Gomora lui...Diavolul nu a facut asemenea crime...Spune-mi si mie ce circumstante atenuante ii gasesti unui asemenea criminal? Cine ii da lui dreptul la crima ? Ce vina au oamenii ca gresesc ...? Nu el a fost retardatul care i-a creat asa...? Chiar nu putea sa prevada greselile noastre si sa le preintampine? Era asa de greu sa mai adauge ceva prin softul creierului nostru ...pentru a fi si noi asa cum isi doreste el? Vrea ca noi sa avem mentalitate de sclavi ...insa ne-a facut orgoliosi...Ori e tampit ...ori e nebun...S-o fi selinizat saracu'.....Iar cu isus am o problema...nu cred ca este un veritabil mesia...cred ca a fost reinventat...de catre un grup de prostavani...apostoli sau profeti de 2 bani...Sa nu uitam ca primul care i-a dat gir...a fost varul sau...ioan botezatorul...Cred ca era vorba de o afacere de familie...O lupta pentru putere ...o lupta pentru suprematia religioasa....o modalitate de mobilizare a maselor impotriva stapanitorilor romani...Dovezile sunt doar simple aberatii...Nu cred in faptul ca una ca maria ....care a scos zvonul ca a ramas gravida cu duhul sfant...are credibilitate...De ce as crede-o ca isus a inviat? De ce nu s-au petrecut lucruri normale...ci doar chestii stiintifico-fantastice...de ce si lui isus i se intamplau aceleasi chestii ca si la zeii din trecut...precum horus...marduk....mithra...? E mai mult decat dubios...imi da convingerea clara ca isus ...chiar daca a existat...a fost doar un infractor de rand.....un nationalist ...un vadim al timpurilor sale...A trait intr-o lume a prostilor si i s-a creat o legenda ...cusuta cu ata alba...un mit exagerat...un mit care dainuie datorita prostiei si indoctrinarii de la varste fragede.....Crestinii de fapt sunt niste personaje tarate ...care au fost maltratati psihic in copilarie....
...sau cum naiba le mai spui...sunt cumva martorii lui yehova?