back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Ofensiva religioasa asupra copiilor - spalarea creierelor = bani in viitor?

Pagini: << 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 >> Sari la pagina:

Ic3

922 mesaje
Oras: Constanta

Postat pe: 15 Octombrie 2010, ora 14:36

ce au de pierdut cei care cred(si nu doar cred ci si incearca sa-si traiasca viata in spiritul acestei credinte) in cazul in care "nu exista nimic si religia e falsa". Deci, cam asta pierd: zbuciumul vietii de zii cu zi, invidia fata de semenul tau sau chiar de rude si de frati ca au ceea ce tu nu ai, dorinta din ce in ce mai mare si devastatoare de a avea mereu mai mult decat ceea ce ai si nemultumirea cu ceea ce ai, noptile prin baruri, cluburi, si distrugerea organismului prin fumat, alcool si, de ce nu...modernele droguri, egoismul

......Fatuca draga...Lasand la o parte ranchiuna...ce o port din tot sufletul idiotilor....
In incercarea de a te elimina din acest cerc exclusivist...Iar dai cu oistea-n gard?

Minune marca eco_girl..
..Pai tot ce ai enumerat tu mai sus..drept caracteristici ale pierderilor suferite de cei care...repet...cei care cred(si nu doar cred ci si incearca sa-si traiasca viata in spiritul acestei credinte)...in cazul in care "nu exista nimic si religia e falsa"...

Aprinde lumina ca sa stins lumanarea..!

Somnul ratiunii naste monstrii.Bestii cu chipurii umane ce se hranesc cu neputinta acestei lumi ce se incapataneaza sa traiasca in ignoranta.
eco_girl

22 mesaje
Postat pe: 15 Octombrie 2010, ora 15:16

De la: Ic3, la data 2010-10-15 14:36:47ce au de pierdut cei care cred(si nu doar cred ci si incearca sa-si traiasca viata in spiritul acestei credinte) in cazul in care "nu exista nimic si religia e falsa". Deci, cam asta pierd: zbuciumul vietii de zii cu zi, invidia fata de semenul tau sau chiar de rude si de frati ca au ceea ce tu nu ai, dorinta din ce in ce mai mare si devastatoare de a avea mereu mai mult decat ceea ce ai si nemultumirea cu ceea ce ai, noptile prin baruri, cluburi, si distrugerea organismului prin fumat, alcool si, de ce nu...modernele droguri, egoismul

......Fatuca draga...Lasand la o parte ranchiuna...ce o port din tot sufletul idiotilor....
In incercarea de a te elimina din acest cerc exclusivist...Iar dai cu oistea-n gard?

Minune marca eco_girl..
..Pai tot ce ai enumerat tu mai sus..drept caracteristici ale pierderilor suferite de cei care...repet...cei care cred(si nu doar cred ci si incearca sa-si traiasca viata in spiritul acestei credinte)...in cazul in care "nu exista nimic si religia e falsa"...

Aprinde lumina ca sa stins lumanarea..!

vezi, tocmai asta e marea diferenta dintre noi...tu tot ce poti sa simti e ura, ranchiuna pentru niste oameni care nu-ti faci niciun rau, sentimente care, by the way...tot impotriva ta se vor intoarce mai devreme sau mai tarziu, imbolnavidu-ti pana la urma si corpul...eu nu simt ura sau ranchiuna pentru cei car nu cred, dimpotriva simt mila si le doresc tot binele asta insemnad si faptul ca le doresc din tot sufletul sa ajunga si ei la starea de spirit si la bucuria pe care numai credinta si comuniunea cu Dumnezeu ti-o pot aduce. Nu pot sa te condamn ca esti asa, nu stiu ce te-a adus in starea asta insa imi pare rau, sincer pentru tine daca poti sa simti ura pentru niste oameni numai pentru faptul ca isi exprima opinia, cred ca trebuie sa fii tare nefericit, pentru ca, orice ai spune, sigur nu poti sa ai o viata linistita cand sufletul ti-e plin de ura. Oricum, eu iti doresc numai bine, indiferent cat de tare ma urasti (chiar daca nu am habar pentru ce ).

Raporteaza abuz de limbaj
Ic3

922 mesaje
Oras: Constanta

Postat pe: 15 Octombrie 2010, ora 16:26

Pentru eco_girl

Cea ce nu vrei sa intelegi...sub nici-o forma...este ca ai atribuit credinciosilor calitati pe care intradevar le au.. .cea mai mare parte dintre ei (ai facut asta probabil inconstient)...Nu eu sunt cel aflat in dilema .Cei care nu o sa inteleaga ce ai vrut sa spui de fapt sunt credinciosii.
Repet>>>in cazul in care "nu exista nimic si religia e falsa"Deci, cam asta pierd: zbuciumul vietii de zii cu zi, invidia fata de semenul tau sau chiar de rude si de frati ca au ceea ce tu nu ai, dorinta din ce in ce mai mare si devastatoare de a avea mereu mai mult decat ceea ce ai si nemultumirea cu ceea ce ai, noptile prin baruri, cluburi, si distrugerea organismului prin fumat, alcool si, de ce nu...modernele droguri, egoismul...

Din asta..prin deductie logica intelegem...ca :credinciosii sunt (si o iau in ordinea enuntata de tine)
invidiosi pe semeni,rude,frati(aici nu mai era necesar sa mentionezi gradul de rudenie..odata ce ai spus rude),avari,fumatori,betivi,drogati,egoisti.....
Si apropo....Mai zici ca eu sunt rau

Somnul ratiunii naste monstrii.Bestii cu chipurii umane ce se hranesc cu neputinta acestei lumi ce se incapataneaza sa traiasca in ignoranta.
Fosta membra 9am.ro

202 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 15 Octombrie 2010, ora 17:29

De la: _KARPOV, la data 2010-10-14 20:49:38
De la: Ic3, la data 2010-10-14 19:42:21
De la: Sil100, la data 2010-10-14 18:30:57 O intrebare pentru luptatoareacurajoasa. Poti sa-mi spui si mie de unde-ti vin ideile care te ghideaza? Si din care ai expus pe forum... E vorba doar de Biblie sau si de un alt tip de literatura religioasa? N-am vazut idei de inspiratie stiintifica si banuiesc ca nu esti prea familiarizata cu domeniul...

Am vazut ca ai dat o definitie pentru crestini, citez: "acei barbati care isi bat sotiile sau fura nu sunt crestini..." Serios? Este o definitie al naibi de restrictiva pentru crestini. Nu stiu cati dintre crestini ar fi de acord cu aceasta excluziune. Eu stiam ca pot fi considerati crestini toti cei care, indiferent de faptele de care se fac vinovati, ajung la sfarsit sa se pocaiasca si se duc sa se spovedeasca si sa-si ceara iertare. Ma insel oare?

Din discutiile pe care le-am avut pe forum si nu numai am tras concluzia ca asta e o tactica des folosita de crestini cand sunt "prinsi la inghesuiala" cu intrebari incomode. Ei exclud tot felul de lucruri din definitia credinciosilor:

- daca le vorbesti despre abuzurile sau coruptia preotilor iti vor spune "sa faci ce zice popa, nu ce face popa"

- daca le vorbesti despre cruciade vor spune ca acolo sunt vinovati catolicii (desi avem si noi destui catolici in Romania)

- daca le vorbesti despre crimele si comportamentele imorale din Vechiul Testament, vor spune ca in Noul Testament e cu totul alta treaba (desi Iisus nu s-a dezis niciodata de Vechiul Testament.. a spus ca a venit sa implineasca legea nu sa se dezica de ea)

... si exemplele pot continua religia fiind un fel de "balaur cu multe-multe capete" si orice incercare de a taia un cap duce la aparitia altora. Prin urmare o disputa cu un credincios nu se va incheia niciodata, acesta cautand tot timpul cai de scapare chiar daca prin asta ajunge sa se dezica cam de tot ce inseamna credinta...

Asa a fost si asa va fi intotdeauna in capul credinciosilor...Vid...imens....
Cat tine de obiceiul acestora de a bate campii..de a deraia de la subiect..de a schimba sensul intrebarilor ce le sunt adresate...Poveste lunga...Cretinismul caracteristic nu lasa loc de altceva...
Am vazut la TV,citit prin ziare,auzit la radio...ecoul care la avut ultima descindere a retarzilor la mostele cuvioasei Paraschieva (Ce o insemna asta nu prea stiu)..Decat ca o imensa gramada de retardati si retardate..au facut sir sa pupe geamul nespalat al unei cutii izolate cu sticla...unde rahatii ce pastoresc ..turma...au bagat oasele...nu se stie cui...transformata peste noapte in sfanta....Sfanta pl.iii...
Dupa ce sa saturat de maciuci...a devenit sfanta....
Asa se perpetueaza prostia..dementa colectiva....Iar cei care tolereaza si sustin asta se fac vinovati de genocid..Un genocid al ratiunii si gandirii indoctrinate cu iluzii si mizerii mascate de egoism,aroganta si putere...Infectii ale unei societati muribunde....
Unde este moralitatea si curatenia natiunii...
Pentru ca..cei care au renuntat la ratiune sunt curvele sistemului in care se pierd..Fantome ale istoriei celor simpli si buni...!

Ai incurcat-o...O sa vina luptatoareacurajoasa si o sa te ceara in casatorie...
Pai sfant este doar Dumnezeu..Noi oamenii suntem doar temple ai duhului sfant...Daca templul nostru este curat...Nu stiu cati sfinti au mers pe umele lui Hristos..Pt ca El a fost si este exemplu pt oameni...Dar oameni care duc o viata in pacat,,pt ca au avut un alt drum in viata..Apoi se pocaiesc de pacate si incep o viata curata si nu mai repeta aceleasi greseli...si devin oameni buni si cinstiti...Acesti oameni merita tot respectul....Pt ca un om care inainte a dus o viata departe de Dumnezeu sa faca si pacate...

eco_girl

22 mesaje
Postat pe: 15 Octombrie 2010, ora 17:33

De la: Ic3, la data 2010-10-15 16:26:54
Pentru eco_girl

Cea ce nu vrei sa intelegi...sub nici-o forma...este ca ai atribuit credinciosilor calitati pe care intradevar le au.. .cea mai mare parte dintre ei (ai facut asta probabil inconstient)...Nu eu sunt cel aflat in dilema .Cei care nu o sa inteleaga ce ai vrut sa spui de fapt sunt credinciosii.
Repet>>>in cazul in care "nu exista nimic si religia e falsa"Deci, cam asta pierd: zbuciumul vietii de zii cu zi, invidia fata de semenul tau sau chiar de rude si de frati ca au ceea ce tu nu ai, dorinta din ce in ce mai mare si devastatoare de a avea mereu mai mult decat ceea ce ai si nemultumirea cu ceea ce ai, noptile prin baruri, cluburi, si distrugerea organismului prin fumat, alcool si, de ce nu...modernele droguri, egoismul...

Din asta..prin deductie logica intelegem...ca :credinciosii sunt (si o iau in ordinea enuntata de tine)
invidiosi pe semeni,rude,frati(aici nu mai era necesar sa mentionezi gradul de rudenie..odata ce ai spus rude),avari,fumatori,betivi,drogati,egoisti.....

...prefer sa cred ca te prefaci ca nu intelegi decat ca asta e capacitatea ta de intelegere.
Deci hai sa traduc ca la clasa I:
Eu am raspuns la intrebarea asta:
"....Scrie-mi, te rog, cam ce ar avea de pierdut cei care cred in ceva ce nu exista? Vreau parerea ta... avand in vedere premisa de mai sus (ca religia e falsa)"

In afara de faptul ca am uitat sa pun ghilimelele la cuvantul "pierdut" (apropos, ghilimelele sunt folosite pentru a reda o nuanta de ironie uneori sau pentru citate, in cazul asta...e vorba de prima optiune) totul e clar ca apa de izvor. Rescriu fraza:

"pai plecand se la premisa de care aminteai mai sus, hai sa-ti spun ce au de "pierdut" cei care cred(si nu doar cred ci si incearca sa-si traiasca viata in spiritul acestei credinte) in cazul in care "nu exista nimic si religia e falsa". Deci, cam asta "pierd":(am pus ghilimelele pe care initial, le-am uitat, pentru ca aici pierd e cu o nuanta de ironie, fiindca lipsa acestor caracteristici nu este o pierdere, ci dimpotriva...nu?): zbuciumul vietii de zii cu zi, invidia fata de semenul tau sau chiar de rude si de frati ca au ceea ce tu nu ai, dorinta din ce in ce mai mare si devastatoare de a avea mereu mai mult decat ceea ce ai si nemultumirea cu ceea ce ai, noptile prin baruri, cluburi, si distrugerea organismului prin fumat, alcool si, de ce nu...modernele droguri, egoismul (groaznice "pierderi" nu-i asa?)"

Si acum traducerea: am spus deci ca cei care cred si nu exista nimic (adica in supozitia ca religia e falsa dar ei cred), tocmai acele lucruri le pierd (adica: invidia, avaritia, alcolismul, drogurile, etc si....din moment ce am spus ca LE PIERD inseamna ca NU LE AU, nu?!!!, ori daca tu cu logica ta deduci invers inseamna ca logica ta are o problema grava.) Si am spus clar ca nu toti crestinii "pierd"(adica nu au caracteristicile astea), ci acei crestini care incearca sa traiasca in spiritul credintei lor, nu vorbeam de pseudocrestini care desi se numesc crestini sunt departe de statutul asta, eu ma refeream la adevaratii crestini. Daca nici acum nu ai inteles ce voiam sa zic, inseamna ca, chiar ai o problema serioasa de perceptie! si tie!

Fosta membra 9am.ro

202 mesaje

Postat pe: 15 Octombrie 2010, ora 17:33

De la: Ic3, la data 2010-10-15 16:26:54
Pentru eco_girl

Pai da dar nu toti se imbolnavesc din cauza rautatii care se afla in interiorul lor.....Problemele oamenilor difera de la om la om...

Fosta membra 9am.ro

10086 mesaje
Postat pe: 15 Octombrie 2010, ora 17:42

Anunt matrimonial : Caut virgina (fecioara) pentru duhul sfant....Va fi anuntata ulterior imperecherii ca este gravida...de catre un parpanghel cu aripi....

Fosta membra 9am.ro

10086 mesaje
Postat pe: 15 Octombrie 2010, ora 17:46

De la: luptatoareacurajoasa, la data 2010-10-15 17:29:01
De la: _KARPOV, la data 2010-10-14 20:49:38
De la: Ic3, la data 2010-10-14 19:42:21
De la: Sil100, la data 2010-10-14 18:30:57 O intrebare pentru luptatoareacurajoasa. Poti sa-mi spui si mie de unde-ti vin ideile care te ghideaza? Si din care ai expus pe forum... E vorba doar de Biblie sau si de un alt tip de literatura religioasa? N-am vazut idei de inspiratie stiintifica si banuiesc ca nu esti prea familiarizata cu domeniul...

Am vazut ca ai dat o definitie pentru crestini, citez: "acei barbati care isi bat sotiile sau fura nu sunt crestini..." Serios? Este o definitie al naibi de restrictiva pentru crestini. Nu stiu cati dintre crestini ar fi de acord cu aceasta excluziune. Eu stiam ca pot fi considerati crestini toti cei care, indiferent de faptele de care se fac vinovati, ajung la sfarsit sa se pocaiasca si se duc sa se spovedeasca si sa-si ceara iertare. Ma insel oare?

Din discutiile pe care le-am avut pe forum si nu numai am tras concluzia ca asta e o tactica des folosita de crestini cand sunt "prinsi la inghesuiala" cu intrebari incomode. Ei exclud tot felul de lucruri din definitia credinciosilor:

- daca le vorbesti despre abuzurile sau coruptia preotilor iti vor spune "sa faci ce zice popa, nu ce face popa"

- daca le vorbesti despre cruciade vor spune ca acolo sunt vinovati catolicii (desi avem si noi destui catolici in Romania)

- daca le vorbesti despre crimele si comportamentele imorale din Vechiul Testament, vor spune ca in Noul Testament e cu totul alta treaba (desi Iisus nu s-a dezis niciodata de Vechiul Testament.. a spus ca a venit sa implineasca legea nu sa se dezica de ea)

... si exemplele pot continua religia fiind un fel de "balaur cu multe-multe capete" si orice incercare de a taia un cap duce la aparitia altora. Prin urmare o disputa cu un credincios nu se va incheia niciodata, acesta cautand tot timpul cai de scapare chiar daca prin asta ajunge sa se dezica cam de tot ce inseamna credinta...

Asa a fost si asa va fi intotdeauna in capul credinciosilor...Vid...imens....
Cat tine de obiceiul acestora de a bate campii..de a deraia de la subiect..de a schimba sensul intrebarilor ce le sunt adresate...Poveste lunga...Cretinismul caracteristic nu lasa loc de altceva...
Am vazut la TV,citit prin ziare,auzit la radio...ecoul care la avut ultima descindere a retarzilor la mostele cuvioasei Paraschieva (Ce o insemna asta nu prea stiu)..Decat ca o imensa gramada de retardati si retardate..au facut sir sa pupe geamul nespalat al unei cutii izolate cu sticla...unde rahatii ce pastoresc ..turma...au bagat oasele...nu se stie cui...transformata peste noapte in sfanta....Sfanta pl.iii...
Dupa ce sa saturat de maciuci...a devenit sfanta....
Asa se perpetueaza prostia..dementa colectiva....Iar cei care tolereaza si sustin asta se fac vinovati de genocid..Un genocid al ratiunii si gandirii indoctrinate cu iluzii si mizerii mascate de egoism,aroganta si putere...Infectii ale unei societati muribunde....
Unde este moralitatea si curatenia natiunii...
Pentru ca..cei care au renuntat la ratiune sunt curvele sistemului in care se pierd..Fantome ale istoriei celor simpli si buni...!

Ai incurcat-o...O sa vina luptatoareacurajoasa si o sa te ceara in casatorie...
Pai sfant este doar Dumnezeu..Noi oamenii suntem doar temple ai duhului sfant...Daca templul nostru este curat...Nu stiu cati sfinti au mers pe umele lui Hristos..Pt ca El a fost si este exemplu pt oameni...Dar oameni care duc o viata in pacat,,pt ca au avut un alt drum in viata..Apoi se pocaiesc de pacate si incep o viata curata si nu mai repeta aceleasi greseli...si devin oameni buni si cinstiti...Acesti oameni merita tot respectul....Pt ca un om care inainte a dus o viata departe de Dumnezeu sa faca si pacate...

Mai luptatoareanaiva...daca nu eram sub legamant de castitate(asa imi cere mie cultul de care apartin-cultul falusului)...atunci chiar as fi fost curios cu ce idei ai fi venit prin pat...Cred ca-mi faceai creierul funda.....

bogdan1980

18 mesaje
Oras: Arad

Postat pe: 15 Octombrie 2010, ora 18:23

Mai bine Karpov nu adresa injurii la adresa lui Dumnezeu, ca vei da socoteala.Nu crezi, treaba ta, dar lasa-L pe Dumnezeu sa fie ascultat si crezut de cine vrea. Ce rau ti-a facut? Esti prea inversunat, metoda sovietica tipica de atac la adresa DIVINITATII. Citeste Noul Testament si Domnul iti va da raspuns la toate intrebarile existentiale. M-as bucura daca te-ai pocai cu adevarat. DOAMNE AJUTA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Fosta membra 9am.ro

10086 mesaje
Postat pe: 16 Octombrie 2010, ora 01:57

De la: 9am185619, la data 2010-10-15 18:23:54 Mai bine Karpov nu adresa injurii la adresa lui Dumnezeu, ca vei da socoteala.Nu crezi, treaba ta, dar lasa-L pe Dumnezeu sa fie ascultat si crezut de cine vrea. Ce rau ti-a facut? Esti prea inversunat, metoda sovietica tipica de atac la adresa DIVINITATII. Citeste Noul Testament si Domnul iti va da raspuns la toate intrebarile existentiale. M-as bucura daca te-ai pocai cu adevarat. DOAMNE AJUTA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Mai bine citeste tu vechiul testament...poate te lamuresti ca dumnezeu a inceput primul...eu doar ma apar...Crestinii , daca ar fi corecti...ar cere ei scoaterea religiei si icoanelor din scoli...Dovada ca nu ajuta la nimic ...sunt eu.....

Fosta membra 9am.ro

202 mesaje

Postat pe: 16 Octombrie 2010, ora 10:39

De la: _KARPOV, la data 2010-10-16 01:57:07
De la: 9am185619, la data 2010-10-15 18:23:54 Mai bine Karpov nu adresa injurii la adresa lui Dumnezeu, ca vei da socoteala.Nu crezi, treaba ta, dar lasa-L pe Dumnezeu sa fie ascultat si crezut de cine vrea. Ce rau ti-a facut? Esti prea inversunat, metoda sovietica tipica de atac la adresa DIVINITATII. Citeste Noul Testament si Domnul iti va da raspuns la toate intrebarile existentiale. M-as bucura daca te-ai pocai cu adevarat. DOAMNE AJUTA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Mai bine citeste tu vechiul testament...poate te lamuresti ca dumnezeu a inceput primul...eu doar ma apar...Crestinii , daca ar fi corecti...ar cere ei scoaterea religiei si icoanelor din scoli...Dovada ca nu ajuta la nimic ...sunt eu.....
Pai daca vorbesti urat de Dumnezeu..Doar dracul se apropie de tine...Pt ca in porunca a 7 scrie...Sa nu iei numele lui Dumnezeu in desert.....Cu Dumnezeu sufletul si mintea ta sa fie supusa si smerita...Dar cu oamenii sa ai demnitate,,si sa lupti pt dreptatea ta

Fosta membra 9am.ro

202 mesaje

Postat pe: 16 Octombrie 2010, ora 10:42

Stiai ca ateistii intra in categoria animalelor care se conduc dupa instincte....Tu o sa ramai toata viata singur doar cu orgasmul tau prapadit

Fosta membra 9am.ro

10086 mesaje
Postat pe: 16 Octombrie 2010, ora 10:46

De la: luptatoareacurajoasa, la data 2010-10-16 10:42:02

Stiai ca ateistii intra in categoria animalelor care se conduc dupa instincte....Tu o sa ramai toata viata singur doar cu orgasmul tau prapadit

Si eu care voiam sa-ti trimit prin posta si tie....acum m-am suparat...nu-ti mai trimit...

Fosta membra 9am.ro

10086 mesaje
Postat pe: 16 Octombrie 2010, ora 10:49

De la: luptatoareacurajoasa, la data 2010-10-16 10:39:25

Pai daca vorbesti urat de Dumnezeu..Doar dracul se apropie de tine...Pt ca in porunca a 7 scrie...Sa nu iei numele lui Dumnezeu in desert.....Cu Dumnezeu sufletul si mintea ta sa fie supusa si smerita...Dar cu oamenii sa ai demnitate,,si sa lupti pt dreptatea ta

Pai eu nu iau numele lui dumnezeu in desert...deoarece nu am de gand sa merg in desert......

jhonsmith1973

25 mesaje
Oras: Alexandria

Postat pe: 16 Octombrie 2010, ora 12:43

De la: cosmin15021976, la data 2010-10-14 15:39:05
De la: jhonsmith1973, la data 2010-10-14 10:22:54
De la: jhonsmith1973, la data 2010-10-12 19:49:39
De la: 9am185619, la data 2010-10-12 14:18:41"Daca poporul Meu peste care este chemat Numele Meu se va smeri,se va ruga si va cauta Fa�a Mea,si se va abate de la caile lui rele,-il voi asculta din ceruri,ii voi ierta pacatul ,si-i voi t�m�dui �ara. (2 Cronici 7:14) Ce-ar fi sa incercam sa facem asta cu totii? In fiecare seara ,la 9 sa ne rugam 10 minute pentru Romania. Nu mai fiti necredinciosi, ca la greu, la boala sau altceva de genul asta, toti cerem ajutorul Domnului. Doamne ajuta![/quot. Te provoc sa imi arati in biblie unde sunt amintiti dacii . Care popor? Isis era evreu, nu? Amintesteti ca Isus a fost cu greu convins sa vindece un neevreu..." perle incalea porcilor" . Nu existain biblie nici o referire la crestinarea lumii, el aves ce aves cu romanii....inca ceva , poate nu stiai insa nu existain nici o dovada ca imparatul Constantin ar fi cost cresting, legendary spune ca pe patul de moarte s-ar fi crestinat ajutat de confesor.... Dar astea-s legends. Religia lui era political si visul refacerii imperiului roman.

Te provoc sa imi arati in biblie unde sunt amintiti dacii . Care popor? Isis era evreu, nu? Amintesteti ca Isus a fost cu greu convins sa vindece un neevreu..." perle incalea porcilor" . Nu existain biblie nici o referire la crestinarea lumii, el aves ce aves cu romanii....inca ceva , poate nu stiai insa nu existain nici o dovada ca imparatul Constantin ar fi cost cresting, legendary spune ca pe patul de moarte s-ar fi crestinat ajutat de confesor.... Dar astea-s legends. Religia lui era political si visul refacerii imperiului roman.

Draga John Smith, tu cumva esti un pic de mormon?

In nici un caz.....Nu am nici o religie.....Imi plac oamenii care gandesc liber si neichistati de dogme idioate, vechi de mii de ani....nici macar originale si in plus , atat de mult modificate incat nimeni nu mai stie cum erau in realitate. Dac nu stiai, la un moment dat un grup de cercetatori a incercat sa stabileasca cat din biblia de acum o mie de ani a supravietuit" pana in zilele noastre...Rezultatul a fost ca...mai putin de cinci la suta...Asta spune totul...Nu crezi?

Fosta membra 9am.ro

10086 mesaje
Postat pe: 16 Octombrie 2010, ora 13:20

De la: jhonsmith1973, la data 2010-10-16 12:43:35
De la: cosmin15021976, la data 2010-10-14 15:39:05
De la: jhonsmith1973, la data 2010-10-14 10:22:54
De la: jhonsmith1973, la data 2010-10-12 19:49:39
De la: 9am185619, la data 2010-10-12 14:18:41"Daca poporul Meu peste care este chemat Numele Meu se va smeri,se va ruga si va cauta Fa�a Mea,si se va abate de la caile lui rele,-il voi asculta din ceruri,ii voi ierta pacatul ,si-i voi t�m�dui �ara. (2 Cronici 7:14) Ce-ar fi sa incercam sa facem asta cu totii? In fiecare seara ,la 9 sa ne rugam 10 minute pentru Romania. Nu mai fiti necredinciosi, ca la greu, la boala sau altceva de genul asta, toti cerem ajutorul Domnului. Doamne ajuta![/quot. Te provoc sa imi arati in biblie unde sunt amintiti dacii . Care popor? Isis era evreu, nu? Amintesteti ca Isus a fost cu greu convins sa vindece un neevreu..." perle incalea porcilor" . Nu existain biblie nici o referire la crestinarea lumii, el aves ce aves cu romanii....inca ceva , poate nu stiai insa nu existain nici o dovada ca imparatul Constantin ar fi cost cresting, legendary spune ca pe patul de moarte s-ar fi crestinat ajutat de confesor.... Dar astea-s legends. Religia lui era political si visul refacerii imperiului roman.

Te provoc sa imi arati in biblie unde sunt amintiti dacii . Care popor? Isis era evreu, nu? Amintesteti ca Isus a fost cu greu convins sa vindece un neevreu..." perle incalea porcilor" . Nu existain biblie nici o referire la crestinarea lumii, el aves ce aves cu romanii....inca ceva , poate nu stiai insa nu existain nici o dovada ca imparatul Constantin ar fi cost cresting, legendary spune ca pe patul de moarte s-ar fi crestinat ajutat de confesor.... Dar astea-s legends. Religia lui era political si visul refacerii imperiului roman.

Draga John Smith, tu cumva esti un pic de mormon?

In nici un caz.....Nu am nici o religie.....Imi plac oamenii care gandesc liber si neichistati de dogme idioate, vechi de mii de ani....nici macar originale si in plus , atat de mult modificate incat nimeni nu mai stie cum erau in realitate. Dac nu stiai, la un moment dat un grup de cercetatori a incercat sa stabileasca cat din biblia de acum o mie de ani a supravietuit" pana in zilele noastre...Rezultatul a fost ca...mai putin de cinci la suta...Asta spune totul...Nu crezi?

5% ...? Eu as fi fost in stare sa pun pariu ca e vorba de ...-5%

Sil100

250 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 17 Octombrie 2010, ora 00:20

Intrebarea ramande deschisa pentru credinciosi. O reiau pe scurt: "Si daca religia e falsa ce-ar implica asta?" Atentie, pentru cei care n-au urmarit discutia de la inceput: nu e vorba despre a stabili daca religie e fasa sau nu, ci doar de a discuta implicatiile pe care le-ar presupune falsitatea religiei...

Am vazut ca luptatoareacurajoasa a trecut pe langa intrebare fara sa accepte provocarea, ii propun deci sa-si schimbe titulatura din luptatoareacurajoasa in luptatoareafricoasa.

eco_girl s-a facut ca nu intelege intrebarea si mi-a dat un raspuns sablon care ma face sa ma gandesc la o sceneta cu Florin Piersic. Nu stiu cum se numeste sceneta, e ceva din Caragiale, da' cred c-o stie toata lumea. E vorba despre un elev care la orice intrebare vorbeste despre un castravete.
Sunt convins ca poti sa te gandesti si vezi macar cateva implicatii ale falsitatii (presupuse) a religiilor. Asa ca iti mai dau o sansa... "mai baga o fisa".

Fosta membra 9am.ro

202 mesaje

Postat pe: 17 Octombrie 2010, ora 11:42

De la: Sil100, la data 2010-10-17 00:20:24Intrebarea ramande deschisa pentru credinciosi. O reiau pe scurt: "Si daca religia e falsa ce-ar implica asta?" Atentie, pentru cei care n-au urmarit discutia de la inceput: nu e vorba despre a stabili daca religie e fasa sau nu, ci doar de a discuta implicatiile pe care le-ar presupune falsitatea religiei...

Am vazut ca luptatoareacurajoasa a trecut pe langa intrebare fara sa accepte provocarea, ii propun deci sa-si schimbe titulatura din luptatoareacurajoasa in luptatoareafricoasa.

eco_girl s-a facut ca nu intelege intrebarea si mi-a dat un raspuns sablon care ma face sa ma gandesc la o sceneta cu Florin Piersic. Nu stiu cum se numeste sceneta, e ceva din Caragiale, da' cred c-o stie toata lumea. E vorba despre un elev care la orice intrebare vorbeste despre un castravete.
Sunt convins ca poti sa te gandesti si vezi macar cateva implicatii ale falsitatii (presupuse) a religiilor. Asa ca iti mai dau o sansa... "mai baga o fisa".
Si tu poti sa iti schimbi pofilul...In maimutica bagacioasa

bogdan1980

18 mesaje
Oras: Arad

Postat pe: 17 Octombrie 2010, ora 14:50

Asta sa fie cea mai mare problema a natiunii noastre. Poate va veni o vreme cand Il vei chema pe Dumnezeu sa te ajute in probleme si El iti va spune ca nu te-A CUNOSCUT Orice parinte poate alege sa-si lase sau nu copilul la orele de religie BIBLIA, daca o citesti sau ti se vor explica de cineva adevarurile din ea, iti va lumina mintea si iti va schimba gandirea. Intra pe net la RESURSE CRESTINE sa afli mai multe. Doamne ajuta!

cosmin15021976

16 mesaje
Postat pe: 17 Octombrie 2010, ora 21:27

De la: _KARPOV, la data 2010-10-15 17:42:12

Anunt matrimonial : Caut virgina (fecioara) pentru duhul sfant....Va fi anuntata ulterior imperecherii ca este gravida...de catre un parpanghel cu aripi....

In momentul in care ai gandit o asemenea trasnaie cred ca luase-i ceva la bord, altfel nu imi inchipui ca poti vorbi atat de vulgar la adresa religiei si credintei cuiva!
Imi place de voi cei care denigrati niste lucruri complicate si complexe pentru simplul motiv ca nu le intelegeti sau pentru ca sunteti niste complexati la adapostul unor nick-uri care de care mai fanteziste!
Complexare placuta in continuare, domnule KARPOV (pacat de numele pe care ti l-ai ales!)!

cosmin15021976

16 mesaje
Postat pe: 17 Octombrie 2010, ora 21:37

Inca un lucru, domnule KARPOV,
Avand in vedere ce ai scris, cred ca retardat te poti numi chiar dumneata, desi nu cred ca este cazul!
Daca dumneata nu crezi, nu inseamna ca trebuie sa ne jignesti pe noi, cei care credem! Incepi sa semeni cu sergentii cu IQ-ul redus care se gaseau in armata pana acum cativa ani si care, atunci cand nu intelegeau ceva, incepeau sa urle, sa injure etc. in speranta ca le va veni o idee "geniala" cu care sa-si combata oponentul!
Vise placute, domnule KARPOV!

Fosta membra 9am.ro

14360 mesaje

Postat pe: 17 Octombrie 2010, ora 22:05

De la: cosmin15021976, la data 2010-10-17 21:37:04Inca un lucru, domnule KARPOV,
Avand in vedere ce ai scris, cred ca retardat te poti numi chiar dumneata, desi nu cred ca este cazul!
Daca dumneata nu crezi, nu inseamna ca trebuie sa ne jignesti pe noi, cei care credem! Incepi sa semeni cu sergentii cu IQ-ul redus care se gaseau in armata pana acum cativa ani si care, atunci cand nu intelegeau ceva, incepeau sa urle, sa injure etc. in speranta ca le va veni o idee "geniala" cu care sa-si combata oponentul!

deci...iti dau...un...,,ROMULUS''...

Voi fi la fel de dur ca adevarul si la fel de neindurator ca dreptatea.----,,Minciuna premeditata nu mai e chestie de fantezie,tine de caracter''-Tudor Musatescu----Prietenii vin si pleaca, dar dusmanii raman si se acumuleaza.----- -----Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost -----DUMNEZEU iubeste ingerii rebeli , adevaratii creatori care fac orice societate sa progreseze,ii ajuta si-i ocroteste, in schimb ii este indiferenta soarta oricarui ignorant mistico-religios------Este mult mai aproape de DUMNEZEU un ateu decat un miorlaitor ignorant mistico-religios,indiferent de confesiunea sau religia propovaduita ----Este mult mai bine, zic eu, s� ��i faci lectura pe vapor dec�t s� faci sex cu fundul.-TRAIAN BASESCU
Fosta membra 9am.ro

14360 mesaje

Postat pe: 17 Octombrie 2010, ora 22:07

De la: cosmin15021976, la data 2010-10-17 21:27:16

In momentul in care ai gandit o asemenea trasnaie cred ca luase-i ceva la bord, altfel nu imi inchipui ca poti vorbi atat de vulgar la adresa religiei si credintei cuiva!
Imi place de voi cei care denigrati niste lucruri complicate si complexe pentru simplul motiv ca nu le intelegeti sau pentru ca sunteti niste complexati la adapostul unor nick-uri care de care mai fanteziste!
Complexare placuta in continuare, domnule KARPOV (pacat de numele pe care ti l-ai ales!)!

gogule...probleme ma...???

Voi fi la fel de dur ca adevarul si la fel de neindurator ca dreptatea.----,,Minciuna premeditata nu mai e chestie de fantezie,tine de caracter''-Tudor Musatescu----Prietenii vin si pleaca, dar dusmanii raman si se acumuleaza.----- -----Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost -----DUMNEZEU iubeste ingerii rebeli , adevaratii creatori care fac orice societate sa progreseze,ii ajuta si-i ocroteste, in schimb ii este indiferenta soarta oricarui ignorant mistico-religios------Este mult mai aproape de DUMNEZEU un ateu decat un miorlaitor ignorant mistico-religios,indiferent de confesiunea sau religia propovaduita ----Este mult mai bine, zic eu, s� ��i faci lectura pe vapor dec�t s� faci sex cu fundul.-TRAIAN BASESCU
Fosta membra 9am.ro

10086 mesaje
Postat pe: 17 Octombrie 2010, ora 22:41

De la: cosmin15021976, la data 2010-10-17 21:37:04Inca un lucru, domnule KARPOV,

Eu nu am facut pe nimeni retardat...daca te simti ...e treaba ta ! In alta ordine de idei daca eu am ceva de comentat despre crestinism , comunism si fascism este din cauza faptului ca toate trei au un numitor comun...crima...! Dupa parerea ta eu nu am voie sa jignesc un adept al unei organizatii criminale?Cand o sa va recunoasteti crimele bisericii crestine ...atunci mai vorbim...Pana una alta voi ma jigniti pe mine ...ati vrut sa ma transformati intr-o leguma ...obligandu-ma sa invat religia de la 7 ani....Mi-ar fi rusine sa vorbesc in locul tau...te dai viteaz in spatele tastaturii...De ce nu raspunzi strict la atacurile mele...De ce crezi in dumnezeul criminal al vechiului testament?De ce crezi intr-o religie vinovata de milioane de crime..?...Parerea mea e sa cauti retardatii in alta parte...Pana in momentul de fata eu nu sunt vinovat de nicio crima...biserica crestina insa este...Ma gandesc ca poate nu ai auzit de Copernic..de Hypatia..de Giordano Bruno....Pune mana pe carte si dupa aceea vei avea dreptul sa ataci pe cineva care va condamna crimele...in speranta ca acestea nu se vor mai repeta...Daca esti asa destept de ce nu te duci in Anglia sa opresti luptele religioase dintre gasca catolica si cea protestanta...sau ei au voie sa omoare ...ca asa vrea dumnezeu...hai sictir...

Fosta membra 9am.ro

10086 mesaje
Postat pe: 17 Octombrie 2010, ora 22:51

De la: cosmin15021976, la data 2010-10-17 21:27:16

Bei ! Ca sa vezi ca am dreptate cu Virginica ta ...iti dau un citat al unui crestin celebru :

Calvin este c�t se poate de clar, declar�nd cultul Feciarei Maria și a sfinților ca fiind o superstiție

Fosta membra 9am.ro

10086 mesaje
Postat pe: 17 Octombrie 2010, ora 23:50

Inaugurat �n anul 1923 �n Bucuresti, ca un spital de nivel european si cel mai mare din Rom�nia, Spitalul Clinic de Psihiatrie "Prof. Dr. Al. Obregia" impune continuu �n Rom�nia, de aproape un secol progresul medical, stiintific si universitar �n psihiatrie. De aceea, spitalul reprezinta astazi o unitate de referinta �n domeniu, care aliniaza psihiatria rom�neasca la standardele moderne europene si internationale.

Serviciile de sanatate publica - pentru adulti, copii, adolescenti si v�rstnici - sunt asigurate de clinici si sectii de psihiatrie si sanatate mintala, de compartimente de psihiatrie comunitara, reintegrare psiho-sociala, psihoterapie, alcoologie, tulburari cognitive, de cabinete specializate pentru servicii medico-chirurgicale si expertiza, camera de garda si laboratoare de analiza etc.

Fiind un spital public profilat pe psihiatrie, desfasoara �nvatam�ntul universitar si postuniversitar de stat de psihiatrie �n cadrul celor 4 Catedre specializate din Universitatea de Medicina si Farmacie "Carol Davila" Bucuresti, iar prin Compartimentele de cercetare promoveaza competitiv psihiatria rom�neasca si imaginea Spitalului la nivel international.

marco

627 mesaje
Postat pe: 18 Octombrie 2010, ora 00:07

De la: _KARPOV, la data 2010-10-17 23:50:46

Inaugurat �n anul 1923 �n Bucuresti, ca un spital de nivel european si cel mai mare din Rom�nia, Spitalul Clinic de Psihiatrie "Prof. Dr. Al. Obregia" impune continuu �n Rom�nia, de aproape un secol progresul medical, stiintific si universitar �n psihiatrie. De aceea, spitalul reprezinta astazi o unitate de referinta �n domeniu, care aliniaza psihiatria rom�neasca la standardele moderne europene si internationale.

Serviciile de sanatate publica - pentru adulti, copii, adolescenti si v�rstnici - sunt asigurate de clinici si sectii de psihiatrie si sanatate mintala, de compartimente de psihiatrie comunitara, reintegrare psiho-sociala, psihoterapie, alcoologie, tulburari cognitive, de cabinete specializate pentru servicii medico-chirurgicale si expertiza, camera de garda si laboratoare de analiza etc.

Fiind un spital public profilat pe psihiatrie, desfasoara �nvatam�ntul universitar si postuniversitar de stat de psihiatrie �n cadrul celor 4 Catedre specializate din Universitatea de Medicina si Farmacie "Carol Davila" Bucuresti, iar prin Compartimentele de cercetare promoveaza competitiv psihiatria rom�neasca si imaginea Spitalului la nivel international.

... cind deja mai multi te considera ... RETARDAT ... nu mai mira pe nimeni ca tu esti singurul care nu intelege de ce ...

... si aici nu gasesc vinovati decit ''sistemul'' romanesc ... de selectie ... al ... copiilor ... asa au ajuns niste handicapati sa existe in dauna altora ... dar te-ai ales cu ceva de ... vinzare ... si asta scuza totul ...

Fosta membra 9am.ro

10086 mesaje
Postat pe: 18 Octombrie 2010, ora 02:04

De la: marco, la data 2010-10-18 00:07:50

... cind deja mai multi te considera ... RETARDAT ... nu mai mira pe nimeni ca tu esti singurul care nu intelege de ce ...

... si aici nu gasesc vinovati decit ''sistemul'' romanesc ... de selectie ... al ... copiilor ... asa au ajuns niste handicapati sa existe in dauna altora ... dar te-ai ales cu ceva de ... vinzare ... si asta scuza totul ...

Bei ! Ti-ai spalat creierul cu ofensiva religioasa ...e bun detergentul asta.....face bine la cei cu capul in traista.....

Fosta membra 9am.ro

202 mesaje

Postat pe: 18 Octombrie 2010, ora 10:05

De la: _KARPOV, la data 2010-10-18 02:04:42
De la: marco, la data 2010-10-18 00:07:50

Bei ! Ti-ai spalat creierul cu ofensiva religioasa ...e bun detergentul asta.....face bine la cei cu capul in traista.....
Tu stii ca oamenilor intelgenti,le plac lucrurile inteligente....Si oamenilor care au lipsa de asa ceva le plac doar lucrurile slabe,,prostiile...Un om inteligent are principiii morale si un om care impune respect...Care are demnitate.

Dorulet

7896 mesaje

Postat pe: 18 Octombrie 2010, ora 10:23

LOL !!!! Ce topic de tot "rahatul".......vorba aia " mul�i da pro�ti"!
"lupt�toarea" asta....vorbe�te despre logic� �i ra�iune, da-i lipse�te cu des�v�r�ire! �i Karpov s-a erijat �n mai mult sau mai pu�in cunoscutul "Don Quijote".....frumooooosss!!!! Ce s�-i faci?! N-ai cei face...fiecare cu ce-i lipse�te!
Oricum...e veselie mare p'acilea!

C�nd toat� lumea g�nde�te la fel �nseamn� c� nimeni nu g�nde�te.
Pagini: << 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului Ofensiva religioasa asupra copiilor - Spalarea creierelor = bani in viitor?
Mergi la: