Info
x
Ofensiva religioasa asupra copiilor - spalarea creierelor = bani in viitor?
|
Ic3 922 mesaje Membru din: 29/06/2009 Oras: Constanta |
Postat pe: 15 Octombrie 2010, ora 14:36
ce au de pierdut cei care cred(si nu doar cred ci si incearca sa-si traiasca viata in spiritul acestei credinte) in cazul in care "nu exista nimic si religia e falsa". Deci, cam asta pierd: zbuciumul vietii de zii cu zi, invidia fata de semenul tau sau chiar de rude si de frati ca au ceea ce tu nu ai, dorinta din ce in ce mai mare si devastatoare de a avea mereu mai mult decat ceea ce ai si nemultumirea cu ceea ce ai, noptile prin baruri, cluburi, si distrugerea organismului prin fumat, alcool si, de ce nu...modernele droguri, egoismul
![]() ......Fatuca draga...Lasand la o parte ranchiuna...ce o port din tot sufletul idiotilor.... In incercarea de a te elimina din acest cerc exclusivist...Iar dai cu oistea-n gard? Minune marca eco_girl.. ..Pai tot ce ai enumerat tu mai sus..drept caracteristici ale pierderilor suferite de cei care...repet...cei care cred(si nu doar cred ci si incearca sa-si traiasca viata in spiritul acestei credinte)...in cazul in care "nu exista nimic si religia e falsa"... Aprinde lumina ca sa stins lumanarea..!
Somnul ratiunii naste monstrii.Bestii cu chipurii umane ce se hranesc cu neputinta acestei lumi ce se incapataneaza sa traiasca in ignoranta.
|
|
eco_girl 22 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 15 Octombrie 2010, ora 15:16
De la: Ic3, la data 2010-10-15 14:36:47ce au de pierdut cei care cred(si nu doar cred ci si incearca sa-si traiasca viata in spiritul acestei credinte) in cazul in care "nu exista nimic si religia e falsa". Deci, cam asta pierd: zbuciumul vietii de zii cu zi, invidia fata de semenul tau sau chiar de rude si de frati ca au ceea ce tu nu ai, dorinta din ce in ce mai mare si devastatoare de a avea mereu mai mult decat ceea ce ai si nemultumirea cu ceea ce ai, noptile prin baruri, cluburi, si distrugerea organismului prin fumat, alcool si, de ce nu...modernele droguri, egoismul vezi, tocmai asta e marea diferenta dintre noi...tu tot ce poti sa simti e ura, ranchiuna pentru niste oameni care nu-ti faci niciun rau, sentimente care, by the way...tot impotriva ta se vor intoarce mai devreme sau mai tarziu, imbolnavidu-ti pana la urma si corpul...eu nu simt ura sau ranchiuna pentru cei car nu cred, dimpotriva simt mila si le doresc tot binele asta insemnad si faptul ca le doresc din tot sufletul sa ajunga si ei la starea de spirit si la bucuria pe care numai credinta si comuniunea cu Dumnezeu ti-o pot aduce. Nu pot sa te condamn ca esti asa, nu stiu ce te-a adus in starea asta insa imi pare rau, sincer pentru tine daca poti sa simti ura pentru niste oameni numai pentru faptul ca isi exprima opinia, cred ca trebuie sa fii tare nefericit, pentru ca, orice ai spune, sigur nu poti sa ai o viata linistita cand sufletul ti-e plin de ura. Oricum, eu iti doresc numai bine, indiferent cat de tare ma urasti (chiar daca nu am habar pentru ce ).
Raporteaza abuz de limbaj |
|
Ic3 922 mesaje Membru din: 29/06/2009 Oras: Constanta |
Postat pe: 15 Octombrie 2010, ora 16:26
Pentru eco_girl Cea ce nu vrei sa intelegi...sub nici-o forma...este ca ai atribuit credinciosilor calitati pe care intradevar le au.. .cea mai mare parte dintre ei (ai facut asta probabil inconstient)...Nu eu sunt cel aflat in dilema .Cei care nu o sa inteleaga ce ai vrut sa spui de fapt sunt credinciosii.Repet>>>in cazul in care "nu exista nimic si religia e falsa"Deci, cam asta pierd: zbuciumul vietii de zii cu zi, invidia fata de semenul tau sau chiar de rude si de frati ca au ceea ce tu nu ai, dorinta din ce in ce mai mare si devastatoare de a avea mereu mai mult decat ceea ce ai si nemultumirea cu ceea ce ai, noptile prin baruri, cluburi, si distrugerea organismului prin fumat, alcool si, de ce nu...modernele droguri, egoismul... Din asta..prin deductie logica intelegem...ca :credinciosii sunt (si o iau in ordinea enuntata de tine)invidiosi pe semeni,rude,frati(aici nu mai era necesar sa mentionezi gradul de rudenie..odata ce ai spus rude),avari,fumatori,betivi,drogati,egoisti..... ![]() Si apropo....Mai zici ca eu sunt rau
Raporteaza abuz de limbaj
Somnul ratiunii naste monstrii.Bestii cu chipurii umane ce se hranesc cu neputinta acestei lumi ce se incapataneaza sa traiasca in ignoranta.
|
|
Fosta membra 9am.ro 202 mesaje Membru din: 21/04/2010 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 15 Octombrie 2010, ora 17:29
De la: _KARPOV, la data 2010-10-14 20:49:38Pai sfant este doar Dumnezeu..Noi oamenii suntem doar temple ai duhului sfant...Daca templul nostru este curat...Nu stiu cati sfinti au mers pe umele lui Hristos..Pt ca El a fost si este exemplu pt oameni...Dar oameni care duc o viata in pacat,,pt ca au avut un alt drum in viata..Apoi se pocaiesc de pacate si incep o viata curata si nu mai repeta aceleasi greseli...si devin oameni buni si cinstiti...Acesti oameni merita tot respectul....Pt ca un om care inainte a dus o viata departe de Dumnezeu sa faca si pacate...De la: Ic3, la data 2010-10-14 19:42:21De la: Sil100, la data 2010-10-14 18:30:57 O intrebare pentru luptatoareacurajoasa. Poti sa-mi spui si mie de unde-ti vin ideile care te ghideaza? Si din care ai expus pe forum... E vorba doar de Biblie sau si de un alt tip de literatura religioasa? N-am vazut idei de inspiratie stiintifica si banuiesc ca nu esti prea familiarizata cu domeniul... Raporteaza abuz de limbaj |
|
eco_girl 22 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 15 Octombrie 2010, ora 17:33
De la: Ic3, la data 2010-10-15 16:26:54 ...prefer sa cred ca te prefaci ca nu intelegi decat ca asta e capacitatea ta de intelegere. Deci hai sa traduc ca la clasa I: Eu am raspuns la intrebarea asta: "....Scrie-mi, te rog, cam ce ar avea de pierdut cei care cred in ceva ce nu exista? Vreau parerea ta... avand in vedere premisa de mai sus (ca religia e falsa)" In afara de faptul ca am uitat sa pun ghilimelele la cuvantul "pierdut" (apropos, ghilimelele sunt folosite pentru a reda o nuanta de ironie uneori sau pentru citate, in cazul asta...e vorba de prima optiune) totul e clar ca apa de izvor. Rescriu fraza: "pai plecand se la premisa de care aminteai mai sus, hai sa-ti spun ce au de "pierdut" cei care cred(si nu doar cred ci si incearca sa-si traiasca viata in spiritul acestei credinte) in cazul in care "nu exista nimic si religia e falsa". Deci, cam asta "pierd":(am pus ghilimelele pe care initial, le-am uitat, pentru ca aici pierd e cu o nuanta de ironie, fiindca lipsa acestor caracteristici nu este o pierdere, ci dimpotriva...nu?): zbuciumul vietii de zii cu zi, invidia fata de semenul tau sau chiar de rude si de frati ca au ceea ce tu nu ai, dorinta din ce in ce mai mare si devastatoare de a avea mereu mai mult decat ceea ce ai si nemultumirea cu ceea ce ai, noptile prin baruri, cluburi, si distrugerea organismului prin fumat, alcool si, de ce nu...modernele droguri, egoismul (groaznice "pierderi" nu-i asa?)" Si acum traducerea: am spus deci ca cei care cred si nu exista nimic (adica in supozitia ca religia e falsa dar ei cred), tocmai acele lucruri le pierd (adica: invidia, avaritia, alcolismul, drogurile, etc si....din moment ce am spus ca LE PIERD inseamna ca NU LE AU, nu?!!!, ori daca tu cu logica ta deduci invers inseamna ca logica ta are o problema grava.) Si am spus clar ca nu toti crestinii "pierd"(adica nu au caracteristicile astea), ci acei crestini care incearca sa traiasca in spiritul credintei lor, nu vorbeam de pseudocrestini care desi se numesc crestini sunt departe de statutul asta, eu ma refeream la adevaratii crestini. Daca nici acum nu ai inteles ce voiam sa zic, inseamna ca, chiar ai o problema serioasa de perceptie! si tie!
|
Postat pe: 15 Octombrie 2010, ora 17:33
De la: Ic3, la data 2010-10-15 16:26:54Pai da dar nu toti se imbolnavesc din cauza rautatii care se afla in interiorul lor.....Problemele oamenilor difera de la om la om... Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 10086 mesaje Membru din: 11/06/2010 |
Postat pe: 15 Octombrie 2010, ora 17:42
Anunt matrimonial : Caut virgina (fecioara) pentru duhul sfant....Va fi anuntata ulterior imperecherii ca este gravida...de catre un parpanghel cu aripi....
|
Postat pe: 15 Octombrie 2010, ora 17:46
De la: luptatoareacurajoasa, la data 2010-10-15 17:29:01De la: _KARPOV, la data 2010-10-14 20:49:38Pai sfant este doar Dumnezeu..Noi oamenii suntem doar temple ai duhului sfant...Daca templul nostru este curat...Nu stiu cati sfinti au mers pe umele lui Hristos..Pt ca El a fost si este exemplu pt oameni...Dar oameni care duc o viata in pacat,,pt ca au avut un alt drum in viata..Apoi se pocaiesc de pacate si incep o viata curata si nu mai repeta aceleasi greseli...si devin oameni buni si cinstiti...Acesti oameni merita tot respectul....Pt ca un om care inainte a dus o viata departe de Dumnezeu sa faca si pacate...De la: Ic3, la data 2010-10-14 19:42:21De la: Sil100, la data 2010-10-14 18:30:57 O intrebare pentru luptatoareacurajoasa. Poti sa-mi spui si mie de unde-ti vin ideile care te ghideaza? Si din care ai expus pe forum... E vorba doar de Biblie sau si de un alt tip de literatura religioasa? N-am vazut idei de inspiratie stiintifica si banuiesc ca nu esti prea familiarizata cu domeniul... Mai luptatoareanaiva...daca nu eram sub legamant de castitate(asa imi cere mie cultul de care apartin-cultul falusului)...atunci chiar as fi fost curios cu ce idei ai fi venit prin pat...Cred ca-mi faceai creierul funda.....
|
|
|
|
bogdan1980 18 mesaje Membru din: 11/04/2010 Oras: Arad |
Postat pe: 15 Octombrie 2010, ora 18:23
Mai bine Karpov nu adresa injurii la adresa lui Dumnezeu, ca vei da socoteala.Nu crezi, treaba ta, dar lasa-L pe Dumnezeu sa fie ascultat si crezut de cine vrea. Ce rau ti-a facut? Esti prea inversunat, metoda sovietica tipica de atac la adresa DIVINITATII. Citeste Noul Testament si Domnul iti va da raspuns la toate intrebarile existentiale. M-as bucura daca te-ai pocai cu adevarat. DOAMNE AJUTA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
Postat pe: 16 Octombrie 2010, ora 01:57
De la: 9am185619, la data 2010-10-15 18:23:54 Mai bine Karpov nu adresa injurii la adresa lui Dumnezeu, ca vei da socoteala.Nu crezi, treaba ta, dar lasa-L pe Dumnezeu sa fie ascultat si crezut de cine vrea. Ce rau ti-a facut? Esti prea inversunat, metoda sovietica tipica de atac la adresa DIVINITATII. Citeste Noul Testament si Domnul iti va da raspuns la toate intrebarile existentiale. M-as bucura daca te-ai pocai cu adevarat. DOAMNE AJUTA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Mai bine citeste tu vechiul testament...poate te lamuresti ca dumnezeu a inceput primul...eu doar ma apar...Crestinii , daca ar fi corecti...ar cere ei scoaterea religiei si icoanelor din scoli...Dovada ca nu ajuta la nimic ...sunt eu.....
|
Postat pe: 16 Octombrie 2010, ora 10:39
De la: _KARPOV, la data 2010-10-16 01:57:07Pai daca vorbesti urat de Dumnezeu..Doar dracul se apropie de tine...Pt ca in porunca a 7 scrie...Sa nu iei numele lui Dumnezeu in desert.....Cu Dumnezeu sufletul si mintea ta sa fie supusa si smerita...Dar cu oamenii sa ai demnitate,,si sa lupti pt dreptatea taDe la: 9am185619, la data 2010-10-15 18:23:54 Mai bine Karpov nu adresa injurii la adresa lui Dumnezeu, ca vei da socoteala.Nu crezi, treaba ta, dar lasa-L pe Dumnezeu sa fie ascultat si crezut de cine vrea. Ce rau ti-a facut? Esti prea inversunat, metoda sovietica tipica de atac la adresa DIVINITATII. Citeste Noul Testament si Domnul iti va da raspuns la toate intrebarile existentiale. M-as bucura daca te-ai pocai cu adevarat. DOAMNE AJUTA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 16 Octombrie 2010, ora 10:42
De la: _KARPOV, la data 2010-10-16 01:57:07Stiai ca ateistii intra in categoria animalelor care se conduc dupa instincte....Tu o sa ramai toata viata singur doar cu orgasmul tau prapaditDe la: 9am185619, la data 2010-10-15 18:23:54 Mai bine Karpov nu adresa injurii la adresa lui Dumnezeu, ca vei da socoteala.Nu crezi, treaba ta, dar lasa-L pe Dumnezeu sa fie ascultat si crezut de cine vrea. Ce rau ti-a facut? Esti prea inversunat, metoda sovietica tipica de atac la adresa DIVINITATII. Citeste Noul Testament si Domnul iti va da raspuns la toate intrebarile existentiale. M-as bucura daca te-ai pocai cu adevarat. DOAMNE AJUTA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
Postat pe: 16 Octombrie 2010, ora 10:46
De la: luptatoareacurajoasa, la data 2010-10-16 10:42:02De la: _KARPOV, la data 2010-10-16 01:57:07Stiai ca ateistii intra in categoria animalelor care se conduc dupa instincte....Tu o sa ramai toata viata singur doar cu orgasmul tau prapaditDe la: 9am185619, la data 2010-10-15 18:23:54 Mai bine Karpov nu adresa injurii la adresa lui Dumnezeu, ca vei da socoteala.Nu crezi, treaba ta, dar lasa-L pe Dumnezeu sa fie ascultat si crezut de cine vrea. Ce rau ti-a facut? Esti prea inversunat, metoda sovietica tipica de atac la adresa DIVINITATII. Citeste Noul Testament si Domnul iti va da raspuns la toate intrebarile existentiale. M-as bucura daca te-ai pocai cu adevarat. DOAMNE AJUTA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Si eu care voiam sa-ti trimit prin posta si tie....acum m-am suparat...nu-ti mai trimit...
|
Postat pe: 16 Octombrie 2010, ora 10:49
De la: luptatoareacurajoasa, la data 2010-10-16 10:39:25De la: _KARPOV, la data 2010-10-16 01:57:07Pai daca vorbesti urat de Dumnezeu..Doar dracul se apropie de tine...Pt ca in porunca a 7 scrie...Sa nu iei numele lui Dumnezeu in desert.....Cu Dumnezeu sufletul si mintea ta sa fie supusa si smerita...Dar cu oamenii sa ai demnitate,,si sa lupti pt dreptatea taDe la: 9am185619, la data 2010-10-15 18:23:54 Mai bine Karpov nu adresa injurii la adresa lui Dumnezeu, ca vei da socoteala.Nu crezi, treaba ta, dar lasa-L pe Dumnezeu sa fie ascultat si crezut de cine vrea. Ce rau ti-a facut? Esti prea inversunat, metoda sovietica tipica de atac la adresa DIVINITATII. Citeste Noul Testament si Domnul iti va da raspuns la toate intrebarile existentiale. M-as bucura daca te-ai pocai cu adevarat. DOAMNE AJUTA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Pai eu nu iau numele lui dumnezeu in desert...deoarece nu am de gand sa merg in desert......
|
jhonsmith1973 25 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Alexandria |
Postat pe: 16 Octombrie 2010, ora 12:43
De la: cosmin15021976, la data 2010-10-14 15:39:05De la: jhonsmith1973, la data 2010-10-14 10:22:54De la: jhonsmith1973, la data 2010-10-12 19:49:39De la: 9am185619, la data 2010-10-12 14:18:41"Daca poporul Meu peste care este chemat Numele Meu se va smeri,se va ruga si va cauta Fa�a Mea,si se va abate de la caile lui rele,-il voi asculta din ceruri,ii voi ierta pacatul ,si-i voi t�m�dui �ara. (2 Cronici 7:14) Ce-ar fi sa incercam sa facem asta cu totii? In fiecare seara ,la 9 sa ne rugam 10 minute pentru Romania. Nu mai fiti necredinciosi, ca la greu, la boala sau altceva de genul asta, toti cerem ajutorul Domnului. Doamne ajuta

).