back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Ofensiva religioasa asupra copiilor - spalarea creierelor = bani in viitor?

Pagini: << 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 >> Sari la pagina:

Tramp

9944 mesaje
Postat pe: 11 Octombrie 2010, ora 14:28

De la: 9am183411, la data 2010-10-11 14:27:02Faci confuzie intre catolici si ortodocsi;nu ii baga pe toti in aceeasi oala ca nu e corect;cele enumerate mai sus au fost savarsite de catolici.

un fel de necredinciosi

Fosta membra 9am.ro

10086 mesaje
Postat pe: 11 Octombrie 2010, ora 15:01

De la: 9am183411, la data 2010-10-11 14:27:02Faci confuzie intre catolici si ortodocsi;nu ii baga pe toti in aceeasi oala ca nu e corect;cele enumerate mai sus au fost savarsite de catolici.

Bre...din cate stiu eu pe vremea cand a fost asasinata Hypatia nu erau catolici...daca nu ma insel nici pe vremea lui Carol cel mare.....Daca hitler impartea fascismul in doua ...inseamna ca o parte putea fi buna si alta rea...? ....Gresit.....crestinismul e periculos din cauza bibliei....iar biblia e comuna la toate sectele crestine.....Invata sa gandesti singur...nu crede ce spun astia care-si apara interesele....Chiar nici constantin imparatul nu a fost catolic si a fost un mare criminal ...si-a omorat chiar si copilul....si tu te rogi la el....sa avem scuze.....nu as face asa ceva nici cu riscul de a ajunge intr-un iad ipotetic.....

Raporteaza abuz de limbaj
bogdan1980

18 mesaje
Oras: Arad

Postat pe: 11 Octombrie 2010, ora 15:31

Draga Karpov, religia inseamna re-legare de Dumnezeu,ceea ce e f. bine,caci fara El e haos mare in lume, dupa cum se vede. Nu te uita la slujitori, ci cauta-L pe Domnul in Biblie si in oameni ai credintei.Sunt multe carti crestine care te-ar ajuta sa intelegi tainele lui Dumnezeu. Nu poti boxa cu El, bratul tau e prea scurt.INCREDE-TE IN DUMNEZEU DIN TOATA INIMA si-ti vei schimba gandirea si viata.La sfarsitul inevitabil al vietii, vei fi fericit. Cu simpatie.E.B.

matete

8 mesaje
Postat pe: 11 Octombrie 2010, ora 15:33

... nu pot sa nu fiu de acord cu tine in mare parte, cand vorbesti despre cei ce ar trebui sa reprezinte anumite valori ... totodata cred ca Dumnezeu nu are nevoie de ei, dar noi avem nevoie de oameni dedicati unor principii sanatoase ce ne pot ajuta sa pricepem de ce suntem pe aici si incotro ne indreptam ... este rusinos ca multi dintre ei au decazut, dar nu te lua de Dumnezeu pentru asta, pentru ca nu ai nici un drept s-o faci, si sigur vei plati, mai devreme sau mai tarziu ... am primit, ca oameni, intelepciune ca sa inventam multe lucruri, iar ele ne pot ajuta sa avansam ca civilizatie, sau sa ne autodistrugem, dar asta nu e vina lui Dumnezeu (tu poti folosi TV-ul echilibrat, pentru a te informa sau pentru a-ti imbunatati cultura generala, dar tot cu tv-ul iti poti distruge copilul, pentru care nu mai ai timp suficient in al educa, si va fi educat de "strada") ... multe lucruri pot fi puse in acest exemplu, iar eu sunt extrem de uimit de natura si complexitatea creierului uman, in aceeasi masura in care sunt uimit de ceea ce pot realiza unii oameni in conditii mult mai grele decat ale noastre ... ce faci cu ceea ce ai este decizia ta, si de asta nu poate fi acuzat Dumnezeu, insa "cum iti asterni, asa vei dormi", sau "ceea ce semeni , vei culege" ... si eu am fost dezgustat sa vad preoti beti langa mormantul surorii mele, dar nu dau vina pe Dumnezeu, si nu cred ca sunt toti la fel: am intalnit si preoti (sau pastori) care mi-au deschis mintea sa inteleg viata si rostul ei ... nu religia ne face mai buni, pentru ca, asa cum ai spus, fanatismul a dus la adevarate crime impotriva umanitatii, dar o viata fara principii ne poate distruge la fel de bine ... inchei, parafrazand inca un singur aspect recomandat in Biblie: "cercetati toate lucrurile si luati ce este bun"!!!

... sa fim sanatosi !!!

Ic3

922 mesaje
Oras: Constanta

Postat pe: 11 Octombrie 2010, ora 15:59

De la: 9am185619, la data 2010-10-11 15:31:45Draga Karpov, religia inseamna re-legare de Dumnezeu,ceea ce e f. bine,caci fara El e haos mare in lume, dupa cum se vede. Nu te uita la slujitori, ci cauta-L pe Domnul in Biblie si in oameni ai credintei.Sunt multe carti crestine care te-ar ajuta sa intelegi tainele lui Dumnezeu. Nu poti boxa cu El, bratul tau e prea scurt.INCREDE-TE IN DUMNEZEU DIN TOATA INIMA si-ti vei schimba gandirea si viata.La sfarsitul inevitabil al vietii, vei fi fericit. Cu simpatie.E.B.

Aikido ...ca tehnica sau Jiu-jitsu crezi ca l-ar ajuta? ......chiar daca are bratul scurt..Poate poate-i scapa una in freza....

Somnul ratiunii naste monstrii.Bestii cu chipurii umane ce se hranesc cu neputinta acestei lumi ce se incapataneaza sa traiasca in ignoranta.
Ic3

922 mesaje

Postat pe: 11 Octombrie 2010, ora 16:21

Pe care auzi dintre cei care sustin religia:Luati din biblie numai ce e bun,nu faceti ce face popa,faceti ce spune popa.....Mai oameni buni...Toti aveti tendinta sa credeti ca biblia e singura carte...unica in alcatuirea ei..capabila sa formeze caractere.Un almanah plin de moralitate si simbioza existentiala..menit sa aduca lumina in capul tuturor.

Dawkins considera religia o �mem�, un concept cultural, care se adapteaza si supravietuieste in societate. Totusi, nu intelege de ce oamenii considera ca fara Dumnezeu am fi imorali. Mai ales ca cei �indoctrinati� au, de multe ori, comportamente mai imorale decat ateii. Si mai ales, nu ne putem baza pe Biblie pentru a ne intemeia morala. Vechiul Testament e plin de violuri, crime si absurditati de natura misogina. Iar informatiile despre Iisus arata faptul ca el a fost un evreu revoltat impotriva sistemului, care n-a fost acceptat de evrei. Dar ideile sale au fost �preluate� de noi, pentru ca ne �conveneau�.

Din pacate, religia submineaza stiinta, duce la fanatism si incurajeaza discrimarea. Si totul se intampla, pentru ca noi nu avem un scop precis in viata si, mai presus, ne este frica de moarte. �Poate ca viata este goala. Poate ca nu este nimic dupa moarte�, spune Dawkins. Ce-i drept, suntem extrem de orgoliosi daca ne inchipuim ca o fiinta superioara ar da doi bani pe sufletul nostru.

Somnul ratiunii naste monstrii.Bestii cu chipurii umane ce se hranesc cu neputinta acestei lumi ce se incapataneaza sa traiasca in ignoranta.
9am242867

1 mesaj
Postat pe: 11 Octombrie 2010, ora 16:36

De la: Ic3, la data 2010-10-11 16:21:03 .....Ce-i drept, suntem extrem de orgoliosi daca ne inchipuim ca o fiinta superioara ar da doi bani pe sufletul nostru.

Tu cati bani ai da pe viata sau sufletul copilului tau?

Fosta membra 9am.ro

10086 mesaje
Postat pe: 11 Octombrie 2010, ora 16:36

De la: 9am185619, la data 2010-10-11 15:31:45Draga Karpov, religia inseamna re-legare de Dumnezeu,ceea ce e f. bine,caci fara El e haos mare in lume, dupa cum se vede. Nu te uita la slujitori, ci cauta-L pe Domnul in Biblie si in oameni ai credintei.Sunt multe carti crestine care te-ar ajuta sa intelegi tainele lui Dumnezeu. Nu poti boxa cu El, bratul tau e prea scurt.INCREDE-TE IN DUMNEZEU DIN TOATA INIMA si-ti vei schimba gandirea si viata.La sfarsitul inevitabil al vietii, vei fi fericit. Cu simpatie.E.B.

Pai eu nu prea cred in ceea ce scrie prin biblie....asa ca nu vad cum l-as descoperi pe dumnezeu acolo...Biblia a fost scrisa de oameni...nu prea inteligenti...si posibil schizofrenici si uneori paranoici...De ce as crede cand stiu ca ar fi fost in stare sa faca modificari doar gandindu-se la interesele lor personale...de moment...Dovada ar trebui sa fie de alta natura....Noi oamenii de multe ori nu reusim sa aducem argumente sau dovezi insa in acest caz e simplu...E vorba de o divinitate...daca are pretentia sa-l recunoastem ca atare ar trebui sa ia legatura cu noi.Daca nu o ia atunci e mai logic sa cred ca nu-i pasa de credinta noastra...adica suntem plictisitori ...sau mai e varianta cea mai logica ....ca nu exista...Rugati-l voi sa apara ...sa vedeti ca nu se intampla nimic ...si poate ca asa e mai bine ...si asa e destul de rau cand ne gandim ca asa a vrut dumnezeu sau ca e pedeapsa de la cel de sus...atunci cand se intampla dezastre naturale....

Fosta membra 9am.ro

10086 mesaje
Postat pe: 11 Octombrie 2010, ora 16:39

De la: 9am242867, la data 2010-10-11 16:36:09
De la: Ic3, la data 2010-10-11 16:21:03 .....Ce-i drept, suntem extrem de orgoliosi daca ne inchipuim ca o fiinta superioara ar da doi bani pe sufletul nostru.

Dar tu ti-ai pus problema ca nascandu-l l-ai condamnat la moarte ? Poate ii era mai bine acolo de unde a venit...adica din neant....

Fosta membra 9am.ro

202 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 11 Octombrie 2010, ora 16:49

De la: _KARPOV, la data 2010-10-11 11:53:54
De la: luptatoareacurajoasa, la data 2010-10-11 11:21:55
De la: _KARPOV, la data 2010-10-11 00:32:30
De la: Will, la data 2010-10-10 21:52:04ateii n-au sanse de supravietuire

De la zalmoxes citire.....

AYRELIA
BENERIA
SYM FORO
SYN DIO
SYN ZE SASE TRI
KAI TETHI GATRI
AYRIS NONAM
NIASCHARIAN

STR�LUCITOARE
CURAT�
M�REA�� DOAMN�
SUNT CREDINCIOAS�
SUNT CU TREI DE �ASE
DAR AT�T TE ROG
C�NDVA S� M� AJU�I
S� RENASC

S-ar parea ca asta e motivul pentru care crestinilor le este frica de numarul 666 ....dracul e zalmoxes...Le e frica de pedeapsa deoarece au intrat in sectele crestine....
Lucifer este peste tot...In mintile oamenilor care nu duc o viata curata sufleteste si trupeste...diavolul este chiar si prin biserici.in mintile preotilor,,care nu sunt cinstiti....pt ca el stie ca oamenii mai mult se uita la eticheta decat la continut....Pt ca oamenilor le lipseste logica in gandire..datorita ca poate nu au avut de unde sa invete,,exemple de urmat

Bei ! Tu nu intelegi nimic...Puteai sa intelegi din postarea mea anterioara ca numarul 666 reprezenta pentru noi ,in urma cu 2000 de ani ceva deosebit...era dovada credintei in Zalmoxes...in adevarata credinta a vechilor daci...Preotii din aceasta cauza urasc acest numar ...666....le e frica sa nu se intoarca lumea la vechea credinta....Tu esti sectanta.....crezi in isus...si in dumnezeul evreilor...ai prin cap o religie straina...impusa cu forta...Daca asa gandesti si in pat ...e clar....partenerul tau cred ca mai are si o alta "fecioara" ...o" luptatoarecurajoasa" de rezerva.......
Eu vad ca tu nu intelegi nimic...Eu vorbesc de credinta dreapta...Tu vorbesti de credinta stramba...Apoi cat de prieten ,,nu am...Pt ca nu prea am timp sa imi caut..Si barbatii care gandesc normal sunt rari...apoi vreau un barbat cu principiii morale si care este pozitiv si se comporta frumos cu o femeie...Asa ceva nu prea mai gasesti..Oamenii sunt goi,,datorita ca nu insista in fapte bune...Si in gandire pozitiva.Tot ce este bun si pozitiv,,vine de la Dumnezeu

Ic3

922 mesaje

Postat pe: 11 Octombrie 2010, ora 17:14

Nu inteleg ce legatura are viata copilului meu cu paragraful de mai sus..
Pentru ca sufletul este o notiune abstracta.. caracteristica religiilor.Si pe care eu nu dau doi bani...
Ori..copierea si scoaterea din context..practica a celor care au probleme la capitolul logica...e neindicata.

Ic3

922 mesaje

Postat pe: 11 Octombrie 2010, ora 17:17

Luptatoareacurajoasa

Oamenii sunt goi,,datorita ca nu insista in fapte bune...Si in gandire pozitiva.

Nici nu stie sa vorbeste.Lasa calu ca sa paste...

Ebony

14969 mesaje
Oras: Timisoara

Postat pe: 11 Octombrie 2010, ora 18:35

De la: _KARPOV, la data 2010-10-11 16:39:38

Dar tu ti-ai pus problema ca nascandu-l l-ai condamnat la moarte ? Poate ii era mai bine acolo de unde a venit...adica din neant....

bogdan1980

18 mesaje

Postat pe: 12 Octombrie 2010, ora 14:12

De la: Ic3, la data 2010-10-11 17:17:44Luptatoareacurajoasa

Oamenii sunt goi,,datorita ca nu insista in fapte bune...Si in gandire pozitiva.

Nici nu stie sa vorbeste.Lasa calu ca sa paste...

bogdan1980

18 mesaje

Postat pe: 12 Octombrie 2010, ora 14:18

"Daca poporul Meu peste care este chemat Numele Meu se va smeri,se va ruga si va cauta Fa�a Mea,si se va abate de la caile lui rele,-il voi asculta din ceruri,ii voi ierta pacatul ,si-i voi t�m�dui �ara. (2 Cronici 7:14) Ce-ar fi sa incercam sa facem asta cu totii? In fiecare seara ,la 9 sa ne rugam 10 minute pentru Romania. Nu mai fiti necredinciosi, ca la greu, la boala sau altceva de genul asta, toti cerem ajutorul Domnului. Doamne ajuta!

Fosta membra 9am.ro

10086 mesaje
Postat pe: 12 Octombrie 2010, ora 14:31

De la: 9am185619, la data 2010-10-12 14:18:41"Daca poporul Meu peste care este chemat Numele Meu se va smeri,se va ruga si va cauta Fa�a Mea,si se va abate de la caile lui rele,-il voi asculta din ceruri,ii voi ierta pacatul ,si-i voi t�m�dui �ara. (2 Cronici 7:14) Ce-ar fi sa incercam sa facem asta cu totii? In fiecare seara ,la 9 sa ne rugam 10 minute pentru Romania. Nu mai fiti necredinciosi, ca la greu, la boala sau altceva de genul asta, toti cerem ajutorul Domnului. Doamne ajuta!

Tu chiar nu intelegi ca in povestea asta este vorba doar de evrei...e vorba despre dumnezeul evreilor....pe el il doare in cot de ceilalti....Sfatul meu e sa citesti talmudul...cel adevarat....acolo o sa vezi ca noi"neamurile" nu reprezentam nimic....suntem mai rau priviti decat animalele...O religie de 2 bani...si una si alta....importate de la evrei......Sau esti evreica...scuze !

Fosta membra 9am.ro

10086 mesaje
Postat pe: 12 Octombrie 2010, ora 14:41

De la: luptatoareacurajoasa, la data 2010-10-11 16:49:34

AYRELIA
BENERIA
SYM FORO
SYN DIO
SYN ZE SASE TRI
KAI TETHI GATRI
AYRIS NONAM
NIASCHARIAN

STR�LUCITOARE
CURAT�
M�REA�� DOAMN�
SUNT CREDINCIOAS�
SUNT CU TREI DE �ASE
DAR AT�T TE ROG
C�NDVA S� M� AJU�I
S� RENASC

S-ar parea ca asta e motivul pentru care crestinilor le este frica de numarul 666 ....dracul e zalmoxes...Le e frica de pedeapsa deoarece au intrat in sectele crestine....
Lucifer este peste tot...In mintile oamenilor care nu duc o viata curata sufleteste si trupeste...diavolul este chiar si prin biserici.in mintile preotilor,,care nu sunt cinstiti....pt ca el stie ca oamenii mai mult se uita la eticheta decat la continut....Pt ca oamenilor le lipseste logica in gandire..datorita ca poate nu au avut de unde sa invete,,exemple de urmat

Bei ! Tu nu intelegi nimic...Puteai sa intelegi din postarea mea anterioara ca numarul 666 reprezenta pentru noi ,in urma cu 2000 de ani ceva deosebit...era dovada credintei in Zalmoxes...in adevarata credinta a vechilor daci...Preotii din aceasta cauza urasc acest numar ...666....le e frica sa nu se intoarca lumea la vechea credinta....Tu esti sectanta.....crezi in isus...si in dumnezeul evreilor...ai prin cap o religie straina...impusa cu forta...Daca asa gandesti si in pat ...e clar....partenerul tau cred ca mai are si o alta "fecioara" ...o" luptatoarecurajoasa" de rezerva.......
Eu vad ca tu nu intelegi nimic...Eu vorbesc de credinta dreapta...Tu vorbesti de credinta stramba...Apoi cat de prieten ,,nu am...Pt ca nu prea am timp sa imi caut..Si barbatii care gandesc normal sunt rari...apoi vreau un barbat cu principiii morale si care este pozitiv si se comporta frumos cu o femeie...Asa ceva nu prea mai gasesti..Oamenii sunt goi,,datorita ca nu insista in fapte bune...Si in gandire pozitiva.Tot ce este bun si pozitiv,,vine de la Dumnezeu

Credinta dreapta ...e credinta nemului meu...e credinta in Zalmoxes....E o credinta veche de cateva mii de ani...Ce rost are sa credem in dumnezeul evreilor si in isus ....reprezentantul unei secte evreiesti pe care nici macar evreii nu-l recunosc....Daca isus era mesia ...logic era ca ei sa fie primii care sa-l agreeze...doar i-au fost contemporani. Din moment ce majoritatea din acel moment a considerat ca este un criminal...eu ma supun majoritatii...Consider ca ceilalti aveau un interes...erau niste oameni fara capatai care bantuiau prin lume si care erau dependenti material de isus...Singura lor sansa de a-si pastra privilegiile si de a nu munci era sa inventeze o noua religie...Nu vad de ce m-as baza pe astfel de oameni....eu vad ce se intampla si in prezent...desi sunt atatea informatii tot se nasc alte religii...prosti si naivi au existat dintotdeauna....Cred ca ar fi cazul sa te trezesti ...sa-ti gasesti un barbat ....sa te faca sa te simti bine.....sa scoata dracii din tine...sa simti minunea orgasmului...Lasa-l pe isus ...el a incercat marea cu degetul si s-a fript.....

Ic3

922 mesaje

Postat pe: 12 Octombrie 2010, ora 15:20

De la: 9am185619, la data 2010-10-12 14:18:41"Daca poporul Meu peste care este chemat Numele Meu se va smeri,se va ruga si va cauta Fa�a Mea,si se va abate de la caile lui rele,-il voi asculta din ceruri,ii voi ierta pacatul ,si-i voi t�m�dui �ara. (2 Cronici 7:14) Ce-ar fi sa incercam sa facem asta cu totii? In fiecare seara ,la 9 sa ne rugam 10 minute pentru Romania. Nu mai fiti necredinciosi, ca la greu, la boala sau altceva de genul asta, toti cerem ajutorul Domnului. Doamne ajuta!

Ce ar fi daca ne-ai ignora total...si ai posta pe un topic unde nu ai intalni atata aversiune fata de religie ?Tii neaparat sa se roage cineva cu tine? Ai neaparat nevoie de tandem pentru asta?
Si apropo...ce efect crezi ca o sa aiba?..sa te rogi pentru Romania...Scad preturile,cresc salariile,isi dau Basescu si Boc demisia?....dispare saracia,bogatii o sa se pupe pe bot cu calicii?
Sa visezi nu e rau...dar revin-o cu picioarele pe pamant..God not exist..!

Ic3

922 mesaje

Postat pe: 12 Octombrie 2010, ora 15:49

Pentru cine vrea sa se amuze un pic...!

sclavii.blogspot.com/2010/10/argumentul-prin-ignoranta.html

Fosta membra 9am.ro

202 mesaje

Postat pe: 12 Octombrie 2010, ora 16:54

De la: _KARPOV, la data 2010-10-12 14:41:05
De la: luptatoareacurajoasa, la data 2010-10-11 16:49:34

AYRELIA
BENERIA
SYM FORO
SYN DIO
SYN ZE SASE TRI
KAI TETHI GATRI
AYRIS NONAM
NIASCHARIAN

STR�LUCITOARE
CURAT�
M�REA�� DOAMN�
SUNT CREDINCIOAS�
SUNT CU TREI DE �ASE
DAR AT�T TE ROG
C�NDVA S� M� AJU�I
S� RENASC

Credinta dreapta ...e credinta nemului meu...e credinta in Zalmoxes....E o credinta veche de cateva mii de ani...Ce rost are sa credem in dumnezeul evreilor si in isus ....reprezentantul unei secte evreiesti pe care nici macar evreii nu-l recunosc....Daca isus era mesia ...logic era ca ei sa fie primii care sa-l agreeze...doar i-au fost contemporani. Din moment ce majoritatea din acel moment a considerat ca este un criminal...eu ma supun majoritatii...Consider ca ceilalti aveau un interes...erau niste oameni fara capatai care bantuiau prin lume si care erau dependenti material de isus...Singura lor sansa de a-si pastra privilegiile si de a nu munci era sa inventeze o noua religie...Nu vad de ce m-as baza pe astfel de oameni....eu vad ce se intampla si in prezent...desi sunt atatea informatii tot se nasc alte religii...prosti si naivi au existat dintotdeauna....Cred ca ar fi cazul sa te trezesti ...sa-ti gasesti un barbat ....sa te faca sa te simti bine.....sa scoata dracii din tine...sa simti minunea orgasmului...Lasa-l pe isus ...el a incercat marea cu degetul si s-a fript.....
Scuze dar eu cred ca oamenii s-au fript rau de tot..Mai ales la situatia din romania...Si cand o sa se porneasca un al treilea razboi mondial din cauza rautatii oamenilor,,oamenii or sa se frica si mai rau...Apoi Iisus saracul sa rastignit pt noi,,pt ca vrea sa ne ajute,,,Si rastignirea a fost un plan al lui Dumnezeu,,ca sa fie invierea si sa poata demostra ca Iisus este Dumnezeu..Cuvantul intrupat al lui Dumnezeu...apoi la Dumnezeu ii este mila de noi oamenii..Dar nu ca Dumnezeu ar fii sarac..Saraci suntem noi oamenii si vai de capul nostru...Noi oamenii suntem rai....de asta suntem nefericiti...Pt ca daca oamenii ar avea pace in suflet si am fii buni unii cu altiii....noi oamenii am fii fericiti..Dar din cauaza rautatii si mandriei noastre..noi oamenii ne facem sa suferim unii pe altii

Fosta membra 9am.ro

202 mesaje

Postat pe: 12 Octombrie 2010, ora 16:57

Scuze dar eu cred ca oamenii s-au fript rau de tot..Mai ales la situatia din romania...Si cand o sa se porneasca un al treilea razboi mondial din cauza rautatii oamenilor,,oamenii or sa se frica si mai rau...Apoi Iisus saracul sa rastignit pt noi,,pt ca vrea sa ne ajute,,,Si rastignirea a fost un plan al lui Dumnezeu,,ca sa fie invierea si sa poata demostra ca Iisus este Dumnezeu..Cuvantul intrupat al lui Dumnezeu...apoi la Dumnezeu ii este mila de noi oamenii..Dar nu ca Dumnezeu ar fii sarac..Saraci suntem noi oamenii si vai de capul nostru...Noi oamenii suntem rai....de asta suntem nefericiti...Pt ca daca oamenii ar avea pace in suflet si am fii buni unii cu altiii....noi oamenii am fii fericiti..Dar din cauza rautatii si mandriei noastre..noi oamenii ne facem sa suferim unii pe altii

Fosta membra 9am.ro

202 mesaje

Postat pe: 12 Octombrie 2010, ora 17:00

De la: _KARPOV, la data 2010-10-12 14:31:06

Tu chiar nu intelegi ca in povestea asta este vorba doar de evrei...e vorba despre dumnezeul evreilor....pe el il doare in cot de ceilalti....Sfatul meu e sa citesti talmudul...cel adevarat....acolo o sa vezi ca noi"neamurile" nu reprezentam nimic....suntem mai rau priviti decat animalele...O religie de 2 bani...si una si alta....importate de la evrei......Sau esti evreica...scuze !
Si apoi daca o sa imi aleg barbat...O sa imi aleg un barbat cu pace in suflet care iubeste pe pe Dumnezeu si care iubeste si pe oameni....Pt ca eu vreau sa am o viata linistita si cu pace in suflet....Nu imi plac ateistii,,pt ca sunt oameni rai si indraciti

Ic3

922 mesaje

Postat pe: 12 Octombrie 2010, ora 19:07

De la: luptatoareacurajoasa, la data 2010-10-12 17:00:50

Si apoi daca o sa imi aleg barbat...O sa imi aleg un barbat cu pace in suflet care iubeste pe pe Dumnezeu si care iubeste si pe oameni....Pt ca eu vreau sa am o viata linistita si cu pace in suflet....Nu imi plac ateistii,,pt ca sunt oameni rai si indraciti

Ai testat vreun ateu pana acum? ...Ce te face sa-i categorisesti rai? ....!

jhonsmith1973

25 mesaje
Oras: Alexandria

Postat pe: 12 Octombrie 2010, ora 19:49

De la: 9am185619, la data 2010-10-12 14:18:41"Daca poporul Meu peste care este chemat Numele Meu se va smeri,se va ruga si va cauta Fa�a Mea,si se va abate de la caile lui rele,-il voi asculta din ceruri,ii voi ierta pacatul ,si-i voi t�m�dui �ara. (2 Cronici 7:14) Ce-ar fi sa incercam sa facem asta cu totii? In fiecare seara ,la 9 sa ne rugam 10 minute pentru Romania. Nu mai fiti necredinciosi, ca la greu, la boala sau altceva de genul asta, toti cerem ajutorul Domnului. Doamne ajuta![/quot. Te provoc sa imi arati in biblie unde sunt amintiti dacii . Care popor? Isis era evreu, nu? Amintesteti ca Isus a fost cu greu convins sa vindece un neevreu..." perle incalea porcilor" . Nu existain biblie nici o referire la crestinarea lumii, el aves ce aves cu romanii....inca ceva , poate nu stiai insa nu existain nici o dovada ca imparatul Constantin ar fi cost cresting, legendary spune ca pe patul de moarte s-ar fi crestinat ajutat de confesor.... Dar astea-s legends. Religia lui era political si visul refacerii imperiului roman.

Fosta membra 9am.ro

10086 mesaje
Postat pe: 12 Octombrie 2010, ora 20:13

Ateii sunt mai buni la pat.....

Fosta membra 9am.ro

202 mesaje

Postat pe: 13 Octombrie 2010, ora 11:17

De la: _KARPOV, la data 2010-10-12 20:13:44

Pai da ateii sunt plini de draci in ei,,pt ca murdari tot ce le iese in cale....Dar eu nu am nevoie de pasiunea asta trecatoare care vine de la diavol si pt a murdari ratiunea omului si pt al face pe om sa creada ca pasiunea este iubire...Prefer iubirea rationala,,si pasiunea rationala,,,pasiunea plina de draci

Fosta membra 9am.ro

202 mesaje

Postat pe: 13 Octombrie 2010, ora 11:20

De la: luptatoareacurajoasa, la data 2010-10-13 11:17:59
De la: _KARPOV, la data 2010-10-12 20:13:44

Pai da ateii sunt plini de draci in ei,,pt ca murdari tot ce le iese in cale....Dar eu nu am nevoie de pasiunea asta trecatoare care vine de la diavol si pt a murdari ratiunea omului si pt al face pe om sa creada ca pasiunea este iubire...Prefer iubirea rationala,,si pasiunea rationala,,,pasiunea plina de draci
Prefer sa ignor pasiunea draceasca,,si sa o inlocuiesc cu pasiunea rationala,,chiar daca pasiunea rationala nu este atata de plina de draci..Dar este mai durabila

PDL

981 mesaje
Oras: Cluj

Postat pe: 13 Octombrie 2010, ora 14:12

Unarticol extraordinar www.ziua.net/display.php?id=200022&data=2006-05-22 Alianta fara de Dumnezeu Victor RONCEA Cand Stalin s-a apucat sa debiteze "Cate divizii are Papa?!" nu-si putea inchipui ca, peste ani, privilegiatii sistemului vor zambi stramb inregistrand victoriile tacute ale crestinismului asupra comunismului. Esenta comunismului a fost, neindoios, anti-crestinismul: desfiintarea Omului din om. Moastele sutelor de mii de preoti executati in masa si aura sutelor de biserici distruse sunt ruguri inca aprinse in memoria colectiva a credinciosilor. Calvarul umanitatii a lovit Romania ortodoxa parca mai abitir, poate tocmai datorita credintei profunde a natiunii romane. Iesiti in strada strigand "Exista Dumnezeu!" romanii i-au raspuns si lui Stalin si urmasilor lui ghebositi in rau. In ciuda loviturilor date si sufletului si fiintei natiunii - la Pitesti, Ramnic, Sighet, Aiud, Canal, s.a. - romanii si-au pastrat credinta: peste 90%, indica sondajele. Si totusi, vorba lui Basescu, blestemul comunismului bantuie inca asupra Romaniei, sufocand dezvoltarea fireasca a tarii. Trei exemple grave ne demonstreaza cat de adanc stapaneste acest blestem si c*m teleghideaza conducatorii nostri impotriva Romaniei si a credintei acesteia. Gojdu. daca 16 ani in care statul nu s-a gandit sa actioneze eficient pentru recuperarea din Ungaria a imensei averi a Nobel-ului Romaniei - Emanuil Gojdu, un Guvern care se proclama salvatorul tarii de pecinginea coruptiei PSD preia, fara jena, un proiect pritocit in MAE-ul lui Geoana. Cuplul PNL format de inca ministrul de Externe Ungureanu si inca premierul Tariceanu reusesc sa creeze o Ordonanta de Urgenta prin care este incalcat Testamentul Gojdu si misiunea peste ani a Fundatiei sale, de sprjinire a tinerilor ortodocsi studiosi si saraci din Transilvania si Ungaria. Show-ul mediatic de la sedinta de Guvern comuna Ungaria-Romania reuseste sa eludeze esenta: semnarea Acordului international pentru infiintarea Fundatiei Publice Ungaro-Romane Gojdu. d**a revolta societatii, 18 inalti ierarhi ai Bisericii ortodoxe, inclusiv Patriarhul Teoctist, explica conducatorilor ca, oricum, trebuie sa mearga sa se culce: Acordul - care se incearca sa fie aprobat prin tertipuri de Senat saptamana aceasta - este impotriva romanilor si a Romaniei, afirma acestia. Daca unul din artizanii Acordului anti-romanesc si anti-bisericesc vrea sa ne arate ca nu intamplator i s-a ales numele, al doilea, care a inceput de la o vreme sa-si faca cruce invers, ar trebui sa stie, conform noii sale credinte, ca in Pozzo dei Giganti, d**a Dante, s-ar putea sa existe o alee rezervata pentru el: in Cerchio IX, Contro chi si fida, Zonna II. Afacerea "Cathedral Plaza". Isi dau seama oare derivatii din FSN, respectiv PD, de Cluj sau de Videle, ca au tarat Romania intr-un scandal diplomatic cu cea mai mare putere politica si spirituala a lumii: Vaticanul si Biserica Catolica?! Actionand impotriva Bucurestiului si a bucurestenilor, impotriva Catedralei catolice Sfantul Iosif, monument istoric, administratorii de pe bordura Capitalei si-au permis sa-l persifleze nu numai pe IPS Arhiepiscopul Robu ci sa insulte o credinta, credinciosii si prelatii acesteia, pana la cel mai inalt: Sfantul Scaun. Prima actiune de reciprocitate a Vaticanul s-a consemnat ieri: d**a Nota verbala diplomatica de protest, ramasa, atentie!, fara raspuns, cea mai mare Parohie romaneasca, ortodoxa, gazduita de Abatia catolica Tre Fonane din Roma, a fost inchisa. Urmeaza naruirea visurilor PD de intrarea in PPE, un partid european, crestin, dragi tovarasi. Opera Domnului e mare. Iata c*m urmasii lui Ceausescu, neo-nomenklaturistii, ii desavarsesc opera, arestand bisericile intre blocuri si infigand tarusi de metal in trupul si inima orasului. Dumnezeul celor fara de Dumnezeu, banul, le-a dictat invers alesilor nostri, impotriva intereselor noastre, ale alegatorilor fara alternativa, ale Romaniei. Basescu promitea tepe pentru corupti in Piata Victoriei; au trecut doi ani si am ramas doar cu nasul lipit de termopane. Videanu propune tepe de sticla si beton in Piata Revolutiei; cei care cadem in ele suntem insa tot noi. Tismaneanu. Doar un rand pentru el si Basescu: nu originea sa ar conta (cunosc mai multi evrei importanti din SUA si Romania care stramba si ei din nas cand aud de el), nici ca a avut parinti bolsevici; ci ca, prin formare, intreaga sa fiinta (ca si a dizidentoklaturistilor), nu s-a putut rupe de "Convingerile comuniste" pe care le slujea cu abnegatie, in chiar anii cand Goma, de exemplu, era batut la talpi de Securitate. Ateismul, care il caracterizeaza, nu il poate recomanda in postura de judecator al unui sistem anti-crestin care a oprimat un popor pentru credinta sa. Daca acesti conducatori pierduti si-au intors fata de la Dumnezeu, generatia tanara, neo-conservatoare, care i-a votat, in lehamite, va face la fel cu ei. Ce alegeri interesante vom avea in primavara lui 2007!

PDL

981 mesaje

Postat pe: 13 Octombrie 2010, ora 14:13

Posted: Mon Oct 23, 2006 6:09 am Post subject: Un email pe care trebuie sa-l citeasca si altii

Rasaritul Rasariturilor Sau fenomenul �Magarului lui Buridan� Motto: �Precum exista o betie de Dumnezeu, care nu vede lumea sau uratenia ei, asa este si o betie de lume, care nu vede in uratenia ei nici sfintenia lui Dumnezeu!� Pr. Dumitru Staniloaie Fil. X, nota 296, pg 276. Absurdul pitoresc al gandirii postdecembriste ne imbie sa deschidem roetgenul bunului simt si sa privim in jur. Nu va speriati, nu vreau sa va sochez cu scheme si brenduri ortodocse sau filfizonice, ci pur si simplu adresez o provocare mediilor actuale de credinciosi atipici ce bantuie societatile noastre elitiste. Unii se ocupa cu �Aporiile lui Zenon�, adica complexitatile miscarii, ale devenirii spatiului si timpului, altii, culmea�.se ocupa cu mestecarea unui colt de paine uscat prin canale insalubre din orasele viitoarei UE, versiunea carpatico danubiano pontica. Care mesteca mai multa metafizica? Care isi propun sa digere mai multe axiome existentialiste? Unsurosul, marginasul, uitatul din canale, sau titratul, scolitul, spray-atul din uiversitatile platibile? Care ajunge oare la o cunoastere dincolo de cunoastere? Aurolacul care tipa ca celalalt locatar fara chirie si titlu de proprietate ii fura jegul de pres cu care se invelea, sau dilentantul cu fruntea de brend geluit care inlocuieste prima pagina din lucrarea de licenta a altuia si o preda cu spaga cuvenita, profesorului cu sprancene stufoase si albe de la facultativa facultate? Intre tainul becalizant si chitantele de la intretinere, asemenea unei dileme Buridaniste ne vom desfasura si noi radiografia prezenta. Rasaritul speciei noastre e de un absurd apus! Bai, fratele meu, c*m poti dormi in patul tau linistit, cu perne antialergice si pilote din puf de pinguin, cand semenul tau se taraste prin bube si canale? Este trist, este actual? E si ce�.vei zice! c*m poti tine discursuri patriotice de la pupitre cu senzori, cand sufletul tau ingaduie ca sub sala in care zbieri tu sa traiasca astfel de creaturi pentru care Hristos si a dat nu o picatura (c*m se mai predica din amvoane poleite cu foite de aur de prin bisericile megalomane) ci intreg Trupul si Sangele-I Sfant? c*m te poti urca intr-un Mercedes, d**a ce ai tinut in Duminica Vamesului si Fariseului o predica scrisa de prin seminar, cand inca te mai rugai fierbinte si sa ignori fie si cu un ban aruncat in scarba pe Hristos care se tanguie la poarta Biserici? Am vazut cazuri aberante in care cersetori faimosi, adica adevarate �Biblioteci din Alexandria� vremurilor noastre, ajunsi in strada, desi au diplome prin Germania, Italia, Statele Unite, loviti de pantoful cremuit al vreunui popa cu diploma falsificata, agramat si acrit?!(Afiz scuipatului in fata romanilor practicat de cadrele profesorale din schimbul de profesori Romania-Statele unite, cand acestia au fost prelucrati la Ambasada SUA cu sfaturi gen:� sa nu ezitati sa loviti cu piciorul cersetorii din Bucuresti��� sa mergeti cu geamurile ridicate la masina, deoarece este periculos �� - ei vorbesc de astea�ca un cunoscator va spun ca sunt va de capul lor, la ei acasa! �mi-e scarba de atata pupincurism diplomatic!) c*m sa nu te apuce dragostea de alquaidan ortodocs de-ti vine sa ridici biciul pe care odinioara Hristos (cel mai Terorist pentru farisei si pui de naparci!)l-a folosit din plin in Templu! Ati observat fratilor ca in planul doi, tocmai la rasarit, calculat exact, ireprosabil, poate chiar de ziditori (free-masons? )aproape la fiecare biserica Ortodoxa exista un WC? De nu mai stii la cine te inchini! Pai, da, va rog sa dati inconjor altarului de la Rasarit al fiecarei biserici si sa descoperiti un alt rasarit�.WC-ul! La observatia mea rautacioasa, fireste, un popa zice: �Pai, da parinte, e facut acolo sa fie cel mai departe de oamenii care vin in biserica�!�, eu: �Pai, da, dar chiar la Rasarit, calculat cu precizie? De ce nu l a facut mai la dreapta��asa c*m trebuia�.?� Acela inalta din umerii falsi de sub reverenda din puf de piersica�.care fireste nu se sifoneaza si intra intinzand mainile la pupat ca o fata mare! Cine, Dumnezeu a avut aceste idei geniale cu WC-urile la Rasarit? Cine ne obliga sa ne rugam la funduri si escremente? Aceiasi, care L-au rastignit, naimitii satanei si locotenentii neromani! Sfidam aceste veritabile zabale ale �Calului Troian�, dar in schimb facem cladiri, cat mai multe, cat mai tembele arhitectural, biserici nave spatiale nu alta, cu termopanele prin care soarele ne zambeste trist, cu clopote pe Cd-uri, cu incalzire prin podele, si nu prin suflete, cu pernute pentru dresurile de pret ale doamnelor care mai vin pentru cinci minute la biserica si lasa un pomelnic cu blesteme si rugi pentru afaceri, dar, nu-i asa�.cu verzisori sau euroi de pret! Sa nu cumva sa deranjam genunchiul spicluit al credinciosilor nostrii, sau sa-i incomodam cu frigul�.sa le fie cat mai cald�.si s-a vazut rezultatul�.. adorm ca pruncii, nascand astfel un somn al credintei cat monstrul din Lockness. Complexatii oedipi de azi nu mai citesc, nu mai observa, nu-si mai pun intrebari, deoarece NOUL TATUC � NEOCOMUNISMUL UE (un fel de �Big Brother� megaloman sau de �lapte batut al comunismului� - Tutea) gandeste pentru ei. Pentru o sponsorizare, predica devine talk-show, fara sa lezeze urechile patronilor din sala de ceremonii, c*m a devenit naosul bisericilor actuale, sau a politicilor vanghelisto- becalo-vadimiste . Asta, pentru ca, doar, doar vor apuca si ei o gura buna, fara chitante (recept-uri) din �Cornul Abundentei� (fonduri Phare, Sapard, etc), cu rahat, fireste ce se intinde inainte si chiar pidos (nic). Nu se ia in calcul strigatul din pustia citadina sau nu si �Darul lui Midas�, cu ale sale efecte secundare mai primejdioase decat chair cauza bolii in sine intra in altare spre ne-zidire. Oare am uitat Legenda lui Manole? Un altar al jertfei se zideste din jertfe pentru Jertfa, nu din prea plinul castigat la Jack Pot, Pocker, Black Jack prin casinourile fostului Mic Paris, devenit acum doar Moulin Rouge de colo pana colo al trepadusilor flausati de la vladici pana la opinci! Macar daca �Drumul Damascului� ar fi fost asfaltat si pavat de elite si nu de sobolani, si flegme de pret valutar, ai fi putut merge cu gandul si visele in zbor, dar, nu�..in aste vremuri totul trebuie sa fie kisch ieftin, zis si modernist, sau post modenist, altfel nu prinde la capetele patrate de azi. �Galaxia Guttenberg� al tuturor domeniilor minunate din cultura romana a fost deposedata abuziv de pitice negre sau chiar gauri negre ce absorb toata lumina ce cuteaza a calatorii prin vecinatate�.preferam , sincer sa vad bodegile faimoase pline de scriitori si elite decat barurile fluorescente manelizatoare de azi�la fel: preferam sa vad Uniuni adevarate de scriitori decat Adunaturi de turnatori cu diplome si teancuri invechite si prafuite de carti SH. �Idele lui Marte� se tes printre acestia ce in loc sa fie �Farul din Alexandria� al nemului care i-a zamislit in definitiv, se improsca ca porcii d**a ce ani de-a randul au dat cu subsemnatul pe la politrucii talmudisti: Makarenco si Anutza Pauker & Co. �Iubirea lui Narcis� (�Iubirea de sine, uraste totul�, Sf Ioan Damaschinul) , egoismul cel mai acerb, rade had si nu lasa pe nimeni sa razbata prin sine, daca nu sunt de acord cu osanalele si piptanatul perilor lor de maimuta bleaga. �Moartea lui Iisus s-a facut momeala satanei�(Filocalia III, nota 93, pg 471-472)�Hannibal-ceste jurand vom duce pana la capat jertfa neamului si vom scutura matreata puturoasa a celor ce-si dau uiumul satanei, fie din ce domeniu trandavesc sau uneltesc. Va promitem!!! Sa intelegeti bine, caldiceilor tulburi, chiar daca parem obiditi si invinsi, vom razbate prin �Labirintul lui Dedal�, locul ratacirii si confuziei maximale, condusi de �Firul Ariadnei�, calauza salvatoare ca fie ce o fi suntem os de eroi si viteji, ADN ul sufletesc este de nebiruit�indiferent cat s-a diluat esenta, ceva tot mai ramane. Asadar, sa depasim dilema magarusului buridanist si sa ne hotaram, noi astia care stim ca paradigma democratica este gaunoasa, tocmai pentru ca i se substituie fraudulos cantitatea, calitatii. Rasaritul ca si inchinarea sa nu ne fie la WC ul freemasonist ci la Rasaritul rasariturilor� .Hristos, care ne cheama la �Iisusiaticul chip si la hristoidica asemanare� pe toti si unii pe altii! Acelasi pentru cei care ma stiu, Oricine pentru altii, Pr Iulian Gavriluta

PDL

981 mesaje

Postat pe: 13 Octombrie 2010, ora 14:14

Metrosexualii si retrosexualii! -------------------------------------------------------------------------------- In Lume ne-a cazut pe cap o nouo pleasca venita din partea unui englez, numele nu are importanta, pentru ca am pacatui sa le mai pomenim numele unor astfel de indivizi. Mai nou si Rom�nia se screme prelua,impune pe piata. duua c�te stiu sunt mai multe definiti vreo patru la numar, eu ma opresc doar la aceste douo, metro si retro. Metro, sexualul la metru, a inceput sa ne dea lectii,cum sa ne imbracam si comportam. Pe l�nga aceasta neobrazare mai aduga una si mai si, cum ca pentru el nu are importanta orientarea sexuala, pai c�nd a avut? Niciodata nu s-a pus problema orientari sexuale, pentru ca lumea avea bunul simt a nu pune �n discutie asemena chestiuni. Mai bine spus, nimanui nu-i trecea prin cap ca colegul X este homalau, daca acesta avea bunul simt a fie indeajuns de discret. Nouo astora care nu ne trecea prin cap asemena chestiuni ne arunca acuza cum ca am fi retro, bun, nu ar fi nimic daca acuzele la adresa noastra ar fi oprite aici. Un retro nu isi face unghiile, vopseste parul, pudreaza, rujeaza, el nu stie de cosmeticician, este considerat un nespalat. Asa sa fie? Nu stim, dar una o stim sigur, un barbat trebuie sa ram�na barbat nu feminizeze cum recomanda a acesti metro. G�ndul ma duce la ani 70-80 din Germania, c�nd femeile au cerut prin demonstrati si fel si fel de organizati ca barbatii sa fie radical schimbati, cereau un metro,insa expresia nu fusese inca aruncata pe piata. Rezultatul, germanii s-au feminizat, femeile barbatit. Un alt fenomen si-a facut aparitia, barbatii sunt indiferenti fata de femei intr-un procent destul de serios, acestea cauta disperata barbatii (cine are bani prin Africa) pentru a le satisface. Este cauza pentru care Germania se afla in topul tarilor in care homosexualitatea a depasit 50%, masturbarea valabil ambelor sexe , precum si al obiectelor Sexy-Shop nu mai are rost discuta. Nu o sa �nt�lniti intr-o Discoteca din Germania, tinerii caut�nd face curte fetelor, care cel mai adesea se imbata mai rau dec�t baietii. Mai nou s-a instaurat o moda, nu stim de cine finantata. Tinerii sub 18 sunt ademeniti spre discoteci la un pret de 5 Euro, in care (tineti-va bine), este inclus alocolul nelimitat! Eu in fiecare noapte in jurul orei 3-4 dimineata trec pe l�nga trei discoteci (din redactie, centru orasului), am intrat de mai multe ori fie cu colegii fie singur sa beau o bere. Ma ingrozesc ce imi este dat sa vad, asa ceva in Germania anilor 90 nu exista, acestii tineri sunt metro si sa va argumentez de ce. Majoritatea au adoptat moda zilei, aparent nimic rau in asta (voi reveni la moda), insa, frizurile, modul cum se manifesta, danseaza, releva o drama foarte ad�nca. Sunt insingurati, timizi (ambele sexe), ei nu stiu ce inseamna a te indragosti de o fata, dar nici aceasta nu stie mai mult, sunt incapabili (la v�rsta lor, este anormal) a se indragosti. Imaginea unei astfel de serate tineresti arata mai degraba impartita in douo culori, fetele cu fetele care au lansat o nouo moda, nu doar ca danseaza impreuna ci si una din fete sublineste baiatul, lesbianism in public, atentie, nu sunt localuri specifice acestor deviati. Baiesti nuau ajuns at�t de departe,insa, acestia par a fi animale turbate. Ca sa nu mai vorbesc de faptul ca muzica este un techno fara cap si coada, se repeta ore in sir aceiasi sonoritate muzicala, data la la maxim de dudie podeaua si pereti (ciment). Este un metrosexual neinteresat de sex. Mentionez; totii acesti tinerii sunt clientii de baza al laboratoaerelor de cosmetica, se pare ca procentul depaseste pe cel al fetelor. Sa luam putin moda. Metrosexuali sutin cum ca un retro se imbraca neadecvat, nu au gust pentru eleganta. Nimic mai fals! In primul r�nd tinuta eleganta la care fac referire metro, p�na prin anii 70 , indivizi retro nu ieseau din casa fara cravata, femeile in rochi elegante, fiind o placere sa iesi la plimbare si privesti oamneii de pe strada. duua anii 70 s-a impus -generalizat moda Jeans,sportiva. Asa ca eleganta la care fac referire acesti metro ca si in cazul paradei de orientarea sexuala nu are justificare. In alta ordine de idei, recenta moda pentru baieti este tot metro. Daca va veti duce din curiozitate la raioanele fete si baieti, veti observa ca in linie nu mai exista absolut nici o diferenta, exact ce cere acesti metro, sa manifestam partea femeiasca (barbati), iar femeile pe cea barbateasca. G�ndul ma duce la o profetie biblica, nu mai stiu pe unde se afla, acolo spune ca; Antihristul va schimba ordinea lucruilor, va opri nasterile, ceea ce parintilor nostri nici prin g�nd nu le-a trecut. Se pare ca acesti metro indeplinesc in amanunt aceasta sarcina. In mare c-am acestea ar fi moda metrosexualilor, cine nu se adapteaza este exclus, nu are sanse lega o relatie cu o fata, este considerat un ratat, demodat. Observam lejer faptul ca la baza ca relatiile cu o fata nu se leaga cu toate ca acesti tinerii sunt la zi cu moda, poarta cele mai scumpe haine, cele mai moderne aparate cu putinta, se comporta super modern si totusi acestia ram�n niste ratati pe viata si asta din frageda v�rsta. Metro-ul asta mai contine o sop�rla veninoasa, tinerii trebuie raporta la un idol, fotablist, c�ntarez sau actor. Daca p�na mai ieri revistele prezentau femeile perfecte, acum a venit r�ndul barbatilor perfecti, adica metro. Unde exista perfectiune? C�ti baieti sau fete reusesc gasi foto-modelul prezentat de reviste? Ce rezulta din aceasta nebunie, am prezentat sumar constatarile din discoteci, repet; asa ceva nu exista in urma cu 10- 15 ani, era o placere sa mergi la o discoteca si, atentie; se mergea imbracat elegant , flitru era in toi. Cele mai frumoase seri de dans si flirt in Germania le-am trait, de o eleganta si frumuseste care si acum c�nd scriu ma g�ndesc nostalgic. Asa ceva azi nu mai exista, a disparut subit! Banuiesc ca multi dintr-e D-vs ati trait astfel de momente, poate va aduceti aminte, minim 50% din ceeicare intrau la "agatat" plecau cuplati, multii si-au intemeiat familii, cum era c�ndva la Hora, ei, va asigur; in noua forma la care am asistat si analizato, nici macar 1% nu iese cuplat, majoritatea beti crita, violenti si tristi, ingrozitor de tristi! Aceasta este adevarata fata a acestui metrosexual ci nu ceea din reviste sau prezentata obsesiv la TV. �nt�mplator zilele trecute am ascultat un Jurnal TVR, in care s-a discutat aceasta tema, indivizi unul Bucurescu (a-la de face Cultura Libre), si un alt dement, s-au legat de emisiunea cu icoanele in care era pe l�nga Plesu, Patapievici, am intels Alex Mihai Stoenescu si Becali, ultimul luat peste picior,insa, despre primi trei intelctuali rasati nu s-a gasit spune dec�t ca sunt retrosexuali, adica sunt niste nespalatii (da, asa au redat verbal si in imagine un retro). Las�nd la o parte t�mpenia cum ca a doua zi se vor gasi niste organizati ortodoxe care sa protesteze, reptata obsesiv, am ramas masca la ce obraznicie mi-a fost dat sa asist. Douo zile mai t�rziu Andressco in Ziua, incearca face praf intr-unmod barbar aceiasi intelctuali,pe totii ceei care au semant Apelul CivicMedia sau luat apararea. Eu nu am voie sa spun Andreescu este un dobitoc, Bucurescu homalau, ca deh politic-corectitudinea asta imi interzice, insa aceste javre au drept inventa un nou termen sa ma faca nespalat, atace violent pe orcine nu le aproba aberatiile. Obraznicia acestor indivizi intrece orce masura a bunei cuvinte, eu ma intreb p�na c�nd? Libertatea si conceptul de democratie acesti indivizi il pune in pericol ci nu un Vadim sau Becali,pentru ca acesti descreierati compromit iremediabil democratia. Eu cred ca acesta este scopul acestor javre,pentru ca asa cum spuneam �ntr-un material anterior, acesti deviati vor fi victimele dictatorului care sta la usa, anuntat in Rom�nia anului 2000 via TVR. In cazul acestor intelctuali nu s-a putut pune stamplia fundamentalist relgios, ortodox, s-a gasit formula retrosexual, nespalat, necioplit, cum este posibil asa ceva? Lucrurile sunt prea grave ,pericoluleste prea mare ca sa mai le ingaduim acestor scursuri a societati a ne mai jigni, interzice manifesta , expune punctele de vedere public! Mai jagardelelor, eu nu sunt retrosexaul ci OM asa cum la facut Dumnezeu, sunt barbat, nu femeie de care imi place la nebunie, frumoasa mai este ca sa nu fie iubita si sa nu te imrepunezi cu ea, asta chiar ca este pacat. Dar nu femeia din reviste,NU, pe aia sa o lingeti voi netrebnicilor, ci cea normala, care miroase a femeie de la o posta, ca si acestieia �i place sa miros a barbat. Nebunilor pentru voi am scriis si publicat poezia de mai jos (dar si altele) Chipuri de fete in baieti chipuri de femei in cele barabtesti femei cu femei barbati cu barbati copii in adulti adult in copil (sper ca am traduso din germana corect) Transformari- IBSN 3-930672- 89-8 Stati mai nenorocitilor, mai spurcaciunilor, de nu crap inainte de vreme, v-am pregatit una si mai si, Cateaua Turbata, asta chiar ca trebuie sa o public urgent sa vi-o traga mandea cum va place, nu la popo, ci in ocarina, mama voastra de besti ordinare! Na, ma semnez,nu imi este frica de voi pramatiilor! Octavian Mihaescu Germania

Pagini: << 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului Ofensiva religioasa asupra copiilor - Spalarea creierelor = bani in viitor?
Mergi la: