back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Minuni, altele decit cele cu care suntem obisnuiti

Pagini: << 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 >> Sari la pagina:

9am_1497

306 mesaje
Oras: Galati

Postat pe: 9 Februarie 2013, ora 12:04

Am vrut sa fac o observatie glumeata, referitor la cele numere, dar ma abtin, nu de alta dar nu as vrea sa ma intelegeti gresit. adica ca la loto 3...5 7.... 9 ...

Marin56.blogspot.com
Fosta membra 9am.ro

7124 mesaje
Postat pe: 9 Februarie 2013, ora 12:31

De la: 9am_1497, la data 2013-02-09 12:04:40Am vrut sa fac o observatie glumeata, referitor la cele numere, dar ma abtin, nu de alta dar nu as vrea sa ma intelegeti gresit. adica ca la loto 3...5 7.... 9 ...

Ei, mai stiu si numerele astea de gluma. Doar ca poate au combinat si ele, numerele, ceva, si nu mai stiu cum sa-si recupereze fostul cont. Si acum, tot ce intra nou pe forum, e numerotat!

Raporteaza abuz de limbaj
''Un bun si sigur prieten e constiinta ta: n-o ucide, ci las-o sa moara odata cu tine.'' � Nicolae Iorga
9am_1497

306 mesaje

Postat pe: 9 Februarie 2013, ora 13:45

Eu faceam aluzie la necuvantatoare...

Marin56.blogspot.com
Fosta membra 9am.ro

1478 mesaje

Postat pe: 9 Februarie 2013, ora 20:14

Mersi nea Simy pentru apreciere. Nu am putut raspunde acolo.

symy1

4661 mesaje
Oras: Zalau

Postat pe: 9 Februarie 2013, ora 20:23

De la: GRINGOS, la data 2013-02-09 20:14:35Mersi nea Simy pentru apreciere. Nu am putut raspunde acolo.
Sa fi sanatos nea' Marine...te citesc in continuare maine te astept la beserica...

symy-apocalipsa.blogspot.ro
Fosta membra 9am.ro

1478 mesaje

Postat pe: 11 Februarie 2013, ora 12:07

Buna dimineata ! Iar pe metereze! Dupa o zi de odihna, vin cu forte proaspete. Proaspete ? Vorba vine. Ca ieri am facut vreo trei drumuri si de aseara ma doare iar soldul si spatele. Poate dat fiind si vremea rea de afara ca toata noaptea a plouat. Iar eu , de cand cu fractura aia nenorocita din clasa a 8-a , am barometrul la purtator. Stiu mai bine cum o sa fie timpul timpul in urmatoarele 24 de ore. Mai ceva decat meteorologii. Poate ma primesc aia acolo langa Bursu, la jumate de norma. Cum ma vaitam eu , cand apare fica-mea, imi spune:
- Imbraca-te mai bine, vrei sa racesti?
Probabil fiind de vina si baia facuta. Ca mi s-a tras chiar dupa ce am iesit din cada. Ca mergeam stramb. Dupa vreo o ora o vad pe fica-mea acu, ca facea exercitii de spate.
- Da tu ce ai ? o intreb.
- Poi ma doare si pe mine spatele. Si fac exercitii sa-mi treaca. Fa si tu ca mine.
- Apoi te lauzi bine . Rade harb de oala sparta. Poi cand o sa ajungi ca mine , ce o sa mai faci?
- Da mai ajung ?
- Nu se stie ? Sa fac ca tine ? Da , dar chemi si salvarea inainte , ca atunci cand termin eu exercitiile , sa apara si ea. Sa aiba timp . Ce vrei sa ma prinda cu exercitiile ne facute?
- Rad si eu , fac haz de necaz.
Dar cu toate astea tot nu am scapat de facut mancare.
- Ce mai facem azi de mancare? ma intreaba ea.
- Ce atata mancare ? Vrei sa ne ingrasam ? Gata la siluieta Doua feli de paine ajunge!
Dar nu am convins-o.
- Poi as face o supa de a mea, cu rosii , cartofi, morcovi, ceapa, patrunjel, si suc de rosii. Si orez. Gandind ca scap mai repede.
- Bravo , zice ea. Cand vin am ce manca.
- Poi am crezut ca o faci tu cand vii.
- Nu , nu eu cand vin sunt obosita , si n-am chef de mancare. Vreau sa mananc mancare facuta de tine .
Adevarul ca ii place cum gatesc eu. Ca eu mai stiu si niste secrete culinare invatate , adica `furate` de la mama. Atunci cand mama se apuca de facut mancare, eu , ca sa mai scap de bataie , ma faceam foarte interesat de a asista la facutul mancarii.
- Pune mana si nu sta. Daca vrei sa inveti sa faci mancare , ajuta-ma!
Si am ajutat-o azi , am ajutat-o maine, si uite asa am invatat cateva feluri de mancare mai usoare , in opinia mea. Cum ma vedea ca stau s-au fac alceva decat ce ar avea ea nevoie, imi spunea :
- Treci si ajuta-ma! Curata cartofi!
Si imi pune in fata vreo doua chile de cartofi.
- Cum sa-i curat eu pe toti, zic eu speriat.
- Da ! Si hai mai repede ca acu se face 12, si nu am terminat mancarea. Iar cand o veni tac`tu , o sa vrea crapelnita!
Asa ca dupa cartofi le veni randul si la alte zarzavaturi, morcovi, ceapa, pentru care plangeam mereu, - ce o fi avand ceapa asta ?- patrunjel si altele. Si uite asa am debutat cu prima mea mancare : supa de rosii, cu suc de rosii, si alte zarzavaturi in ea. Intr-o zi cand nu era acasa nimeni, fara ca ei sa-mi spuna, ma ofer sa le fac o surpriza. Pregatesc mancarea. A iesit buna , chit ca o facusem pe reseul electric. Ca pe atunci nu aveam aragaz si implicit butelie. Cand au venit acasa m-au felicitat. ca inca mama , mi-a si spus:
- Ia uite Fanica , avem un nou bucatar. Ia sa faci de acu mancare tu ! Si am mai si facut dar nu multe, ca alfel mama m-ar fi pus sa le fac chiar pe toate. Pe multe din ele , ca sa mai scap , ii spuneam ca nu stiu sa le fac. Odata tot in dorul de a o ajuta, am facut iar mancarea mea preferata. Dar cum mai si citeam s-au mai faceam si alceva , uitai de ea si reusii sa o afum. Se prinse orezul de fund pentru ca el nu a vrut sa se plimbe singur prin oala. Speriat am alergat afara. Noroc ca erau afara si Lubita si madam Berdan. Ma intreaba ce am patit Dupa ce le povestesc cum si ce , ma sfatuiesc sa schimb repede mancarea in alta oala. Ma duc repede si le urmez sfatul. Dar cu toate incercarile mele, tot nu am reusit sa alung acea urma de afumat. Nu se afumase tare , dar avea un usor iz. Cand a veni mama si a gustat-o , a si cunoscut, ca mi-a si zis:
- Da, ai reusit sa o afumi?
Facusem si eu ca in bancul ala cu `mancarea ca la mama` Daca nu il stiti o sa vi-l spun altadata. sau cei care il stiu , sa-l spuna la cei care nu-l stiu!
Mi-a prins bine si `grupa` la armata. Cand sergentul Bejenaru sau Traila , chipurile ca sa ma mai scape de instructie, ma propuneau la `grupa` la bucatarie. Ei , dar nici acolo nu scapam prea ieftin. Ca ne asteptau cate un munte de cartofi. Ne strangeam si altii de la alte specialitati, vreo sase insi, si atacam inamicul. Adica cartofii. Cand muntele scadea la un deal , mai luam si noi cate o pauza, pana se prindea bucatarul de anul doi, si ne baga iar in priza:
- Ce bibanilor , v-ati dat la barfa? Terminati de curatat, ca azi numai mancati.
Si iar scadea dupa o ora gramada , care acu ajunsese la o movila. In fine dupa inca o ora terminam si noi, drept care , bucatarul ne rasplatea cu porti speciale.
- Hai ca meritati! Dupa ce mancati sa vad si cazanele bec! Oricum , tot mai bine era la `grupa` decat la instructie. Mai `fentam ` si noi armata , cum ziceau unii.
Asa ca , a doua zi cand m-am sculat, desi nu prea imi ardea sa ma dau jos din pat, din cauza soldului, mi-am calcat totusi pe inima. Cand intru in bucatarie , pe masa ma astepta o suta de mii , si alte cutii de bulion si rosii in bulion , etc. Asa ca inarmat cu rabdare si vointa , am plecat iar la piata, dupa suc de rosii si patrunjel.
Dupa ce am curatat cartofii, le-a venit randul si cepei, si morcovului. Cu ceapa am terminat repede. La morcov , descoperisem de ceva timp, un nou procedeu de curatat morcovii. De ce sa-i rad ? imi spun . Areunc vitaminele din coaja. Si acolo sunt cele mai multe vitamine! Mai bine ii spal cu spalatorul de sarma. Nici nu stiti ce frumosi au iesit ! Parca erau noi. Poate unii ,o sa radeti de mine, iar altii ca sa nu recunoasteti , o sa spuneti ca stiam si noi de acest procedeu.
Un morcov mai barosan , mi-a dat totusi de furca. Ca era de toate taliile, si avea si multe `cratere`. Nu cratere de pe luna ci , gauri lasate de cate o coropisnita pofticioasa , ce sa daduse la morcovul meu. Da ! Ei si dupa care a urmat procedura. Imi faceam mereu griji ca sa nu cumva sa o afum iar. Dar stiti cum e ! Ca de ce iti este frica nu scapi. Cum eu ma credeam Napoleon, am inceput mancarea si am lasat-o sa fiarba in legea ei. Numai ca sa nu stau de geaba , m-am apucat de scris in acest timp. Cand dupa cateva pagini , ma duc totusi in bucatarie , deja se daduse alarma. Iar orezul buclucas imi jucase iar renghiul. Am rasturnat in alta oala imediat. Poate nu o sa se prinda madama mea . Ca imi da cu ce apuca in cap. Rad si eu ! Aluzie cand era Roxy mica , iar eu o mai necajeam. Iar ea cum tipa:
- Mama , tata nu ma lasa!
Iar masa de dincolo:
- Mai lasa fata , ca daca vin la voi , va dau cu ce apuc in cap!
Iar ea cand voiam sa o necajesc iar, imi spunea:
- lasa-ma , ca daca vine mama , iti da cu ce apuca in cap. Ei si vorba asta a ramas. iar acu astept sa se faca ora 4 , ca sa imi aflu sentinta: - sunt bun de insur... asta,... de bucatar? Important sa alunece pe gat ... Nu ?

Fosta membra 9am.ro

1478 mesaje

Postat pe: 11 Februarie 2013, ora 18:27

Iar nu merge blogul. Nu pot intra in el. Nu a mers toata ziua. Nu pot sa descjid autentificarea Care va jucati cu `globurile` mele?

symy1

4661 mesaje

Postat pe: 11 Februarie 2013, ora 19:01

De la: GRINGOS, la data 2013-02-11 18:27:41Iar nu merge blogul. Nu pot intra in el. Nu a mers toata ziua. Nu pot sa descjid autentificarea Care va jucati cu `globurile` mele?
Incearca usa besericii...poate...poate

Fosta membra 9am.ro

7124 mesaje
Postat pe: 11 Februarie 2013, ora 19:08

De la: GRINGOS, la data 2013-02-11 18:27:41Iar nu merge blogul. Nu pot intra in el. Nu a mers toata ziua. Nu pot sa descjid autentificarea Care va jucati cu `globurile` mele?

Stii vorba aceea, Gringos: Salveaza-ti ce ti-e mai drag ca vine potopul,
Ei bine, eu zic ca se duce spre terminate acest forum, nu mai suporta ''inteligenta'' deboranta.

''Un bun si sigur prieten e constiinta ta: n-o ucide, ci las-o sa moara odata cu tine.'' � Nicolae Iorga
Fosta membra 9am.ro

1478 mesaje

Postat pe: 11 Februarie 2013, ora 21:40

Minune mare fratilor! A inviat comisarul Moldovan sau Mitrofan....A fost un fleac , dupa ce l-au ciuruit.

Fosta membra 9am.ro

1478 mesaje

Postat pe: 11 Februarie 2013, ora 22:34

Cum adaugati voi scrisul de jos? ca eu am intrat la My profil , dar nu am gasit nimic.Nu vad nici o bara.

9am_1497

306 mesaje

Postat pe: 12 Februarie 2013, ora 11:18

Un �mparat a prins un t�nar supus care v�na pe domeniul lui. L-a aruncat �n temnita si i-a spus ca-l va elibera daca va raspunde la intrebarea: Ce vrea de fapt femeia?
T�narul si-a chemat si a intrebat mama, sora, verisoara, vecina, dar nici una n-a putut sa-i dea un raspuns corect. �n fine a chemat si o vrajitoare batr�na si ur�ta. Aceasta i-a promis ca-i spune raspunsul corect cu conditia ca dupa ce va fi eliberat o va lua de sotie. Neav�nd alta solutie t�narul a acceptat. Raspunsul dezvaluit de vrajitoare a fost: Femeia, de fapt, doreste sa fie stap�na propriei sale vieti! �mparatul l-a eliberat imediat.
A urmat nunta si noaptea nuntii. �nsa nu mica i-a fost mirarea c�nd �n pat a gasit o fata t�nara si deosebit de frumoasa care i-a spus: pentru ca te-ai tinut de cuv�nt, jumatate de zi voi fi b�trana si urata iar cealalta jumatate voi fi ca acum. Urmeaza ca tu sa alegi �n care jumatate de zi sa fiu t�nara si �n care sa fiu batr�na. T�n�rul cazu pe g�nduri: sa r�da toti de el vaz�ndu-l cu o batr�na si ur�ta iar noaptea sa petreaca cele mai placute clipe alaturi de o t�nara fermecatoare, sau sa se plimbe ziua cu cea mai frumoasa fata printre oameni iar noaptea....�n cele din urma t�narul i-a spus sa aleaga ea cum crede ca e mai bine. Imediat a venit si raspunsul: Voi fi tot timpul t�nara si frumoasa pentru ca am gasit barbatul care mi-a dat libertatea de a fi stap�na pe propria mea viata..
Morala : NU CONTEAZA ...
DACA O FEMEIE E FRUMOASA SAU UR�TA.
IN FOND FIECARE E O VRAJITOARE.

Marin56.blogspot.com
9am_1497

306 mesaje

Postat pe: 12 Februarie 2013, ora 11:18

nina
Un �mparat a prins un t�nar supus care v�na pe domeniul lui. L-a aruncat �n temnita si i-a spus ca-l va elibera daca va raspunde la intrebarea: Ce vrea de fapt femeia?
T�narul si-a chemat si a intrebat mama, sora, verisoara, vecina, dar nici una n-a putut sa-i dea un raspuns corect. �n fine a chemat si o vrajitoare batr�na si ur�ta. Aceasta i-a promis ca-i spune raspunsul corect cu conditia ca dupa ce va fi eliberat o va lua de sotie. Neav�nd alta solutie t�narul a acceptat. Raspunsul dezvaluit de vrajitoare a fost: Femeia, de fapt, doreste sa fie stap�na propriei sale vieti! �mparatul l-a eliberat imediat.
A urmat nunta si noaptea nuntii. �nsa nu mica i-a fost mirarea c�nd �n pat a gasit o fata t�nara si deosebit de frumoasa care i-a spus: pentru ca te-ai tinut de cuv�nt, jumatate de zi voi fi b�trana si urata iar cealalta jumatate voi fi ca acum. Urmeaza ca tu sa alegi �n care jumatate de zi sa fiu t�nara si �n care sa fiu batr�na. T�n�rul cazu pe g�nduri: sa r�da toti de el vaz�ndu-l cu o batr�na si ur�ta iar noaptea sa petreaca cele mai placute clipe alaturi de o t�nara fermecatoare, sau sa se plimbe ziua cu cea mai frumoasa fata printre oameni iar noaptea....�n cele din urma t�narul i-a spus sa aleaga ea cum crede ca e mai bine. Imediat a venit si raspunsul: Voi fi tot timpul t�nara si frumoasa pentru ca am gasit barbatul care mi-a dat libertatea de a fi stap�na pe propria mea viata..
Morala : NU CONTEAZA ...
DACA O FEMEIE E FRUMOASA SAU UR�TA.
IN FOND FIECARE E O VRAJITOARE.

Marin56.blogspot.com
Fosta membra 9am.ro

7124 mesaje
Postat pe: 12 Februarie 2013, ora 11:30

Aici suportera Ninei. ....una dintre ele, banuiesc ca sunt mai multe care o plac pe Nina ta.

Fosta membra 9am.ro

441 mesaje
Oras: Sinaia

Postat pe: 12 Februarie 2013, ora 11:42

De la: 9am_1492, la data 2013-02-12 11:30:55

Aici suportera Ninei. ....una dintre ele, banuiesc ca sunt mai multe care o plac pe Nina ta.

Buna dimineata,Ingrid.

Selena
Fosta membra 9am.ro

7124 mesaje
Postat pe: 12 Februarie 2013, ora 11:48

Pui mic, nu te-ai plictisit? Esti un copil dulce dar devii pisaloaga......
tu crezi ca pianu' ala e asa de usor? Daca pica peste tine, tot incercand sa il duci sus in mansarda?

Fosta membra 9am.ro

42 mesaje
Postat pe: 12 Februarie 2013, ora 11:56

...incearca sa intri pe feresatra, intrarea este posibil sa fie blocata de un maldar de gunoi.

9am_1497

306 mesaje

Postat pe: 12 Februarie 2013, ora 12:29

Nu mai inteleg nimic ! Cand imi ia poza veche cand nu o ia ...Cand ma memoreaza , cand ma pierde ...Minune mare ! care de fapt ramane aia noua sau aia veche. Mie nu-mi prea plac numerele ca se incurca...Unde intru ca sa acesesz si eu bara de jos unde scriti voi ? Ca la my profil nu am gasit nimic.

Marin56.blogspot.com
symy1

4661 mesaje

Postat pe: 12 Februarie 2013, ora 12:48

Marineeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee ia noteaza;Pasu1;intrii la profilu tau...2;dai clik peDATE CONT...3;Dai clik pe ''DESPRE MINE''...4Scrii in casuta''SEMNATURAFORUM''..NUMELE TAU SAU CE VREI..

sunt_al_naibii

3127 mesaje
Postat pe: 12 Februarie 2013, ora 13:00

De la: 9am_1443, la data 2013-02-12 11:42:55
De la: 9am_1492, la data 2013-02-12 11:30:55

Buna dimineata,Ingrid.

nu te inteleg...de ce insisti sa comunici cu cineva care nu este prezent pe forum ...

Numai persoanele care se smulg din atracția sferelor mistico-religioase s�lbatice pot ajunge la inspiratia, ocrotirea și ajutorul Adev�ratului Dumnezeu--------"Dragostea infinit� este singurul ADEV�R ... orice altceva este o iluzie." - David Icke-----http://youtu.be/s8P7Eitg9cs-------chiar daca un om este ingenuncheat ...dar inca mai are spiritul si constiinta treze...acel om este liber....
9am_1497

306 mesaje

Postat pe: 12 Februarie 2013, ora 13:08

Mersi nea Symy1! A trebuit sa cotrobai cam mult. Ia sa vad acu daca si a mers!

Marin56.blogspot.com
9am_1497

306 mesaje

Postat pe: 12 Februarie 2013, ora 13:09

De la: 9am_1497, la data 2013-02-12 13:08:06Mersi nea Symy1! A trebuit sa cotrobai cam mult. Ia sa vad acu daca si a mers!

da a mers , dar mi-au furat astia si masina , ... si numele....le vreau inapoi ! Doamna profesoara imi vreau broastele inapoi...

Marin56.blogspot.com
9am_1497

306 mesaje

Postat pe: 12 Februarie 2013, ora 13:10

De la: 9am_1497, la data 2013-02-12 13:09:28
De la: 9am_1497, la data 2013-02-12 13:08:06Mersi nea Symy1! A trebuit sa cotrobai cam mult. Ia sa vad acu daca si a mers!

da a mers , dar mi-au furat astia si masina , ... si numele....le vreau inapoi ! Doamna profesoara imi vreau broastele inapoi...

Si imi vreau si toate mesajele inapoi... macar alea de anul trecut...

Marin56.blogspot.com
9am_1497

306 mesaje

Postat pe: 12 Februarie 2013, ora 13:22

De la: GRINGOS, la data 2013-02-11 21:40:24Minune mare fratilor! A inviat comisarul Moldovan sau Mitrofan....A fost un fleac , dupa ce l-au ciuruit.

Acu am ramas si cu mainile curate...

Marin56.blogspot.com
sunt_al_naibii

3127 mesaje
Postat pe: 12 Februarie 2013, ora 13:40

De la: 9am_1497, la data 2013-02-12 13:22:36
De la: GRINGOS, la data 2013-02-11 21:40:24Minune mare fratilor! A inviat comisarul Moldovan sau Mitrofan....A fost un fleac , dupa ce l-au ciuruit.

las' ca-ti iei tu ,,revansa''....

Numai persoanele care se smulg din atracția sferelor mistico-religioase s�lbatice pot ajunge la inspiratia, ocrotirea și ajutorul Adev�ratului Dumnezeu--------"Dragostea infinit� este singurul ADEV�R ... orice altceva este o iluzie." - David Icke-----http://youtu.be/s8P7Eitg9cs-------chiar daca un om este ingenuncheat ...dar inca mai are spiritul si constiinta treze...acel om este liber....
sunt_al_naibii

3127 mesaje
Postat pe: 12 Februarie 2013, ora 13:43

lascarica....vezi c-au inceput sa-ti cada bibelourile...

sunt_al_naibii

3127 mesaje
Postat pe: 12 Februarie 2013, ora 13:44

De la: 9am_1497, la data 2013-02-12 13:22:36

cine n-are noroc la carti...are noroc in dragoste...

sunt_al_naibii

3127 mesaje
Postat pe: 12 Februarie 2013, ora 13:47

De la: 9am_1497, la data 2013-02-12 13:10:49

Si imi vreau si toate mesajele inapoi... macar alea de anul trecut...

mai limba...vezi ca tie ti-a cam crescut nasu' ma.....

sunt_al_naibii

3127 mesaje
Postat pe: 12 Februarie 2013, ora 13:49

De la: 9am_1497, la data 2013-02-12 12:29:33Nu mai inteleg nimic ! Cand imi ia poza veche cand nu o ia ...Cand ma memoreaza , cand ma pierde ...Minune mare ! care de fapt ramane aia noua sau aia veche. Mie nu-mi prea plac numerele ca se incurca...Unde intru ca sa acesesz si eu bara de jos unde scriti voi ? Ca la my profil nu am gasit nimic.

dom' semaca...va rog sa credeti ca nu v-am tradat....nu trageti dom' semaca....sunt io ...lascarica...

symy1

4661 mesaje

Postat pe: 12 Februarie 2013, ora 13:54

Pagini: << 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului Minuni, altele decit cele cu care suntem obisnuiti
Mergi la: