Info
x
Minuni, altele decit cele cu care suntem obisnuiti
|
Fosta membra 9am.ro 1478 mesaje Membru din: 30/03/2011 Oras: Galati |
Postat pe: 31 August 2011, ora 13:22
G1=G2. Facem abstractie de frecarea firului de scripete si de greutatile cu aerul. Daca marim o greutate, vedem ca sistemul se dezichilibreaza , greutatea mai mare G2, lasanduse in jos, si tragand dupa ea si pe G1. Unde sa luat G1
|
|
Postat pe: 31 August 2011, ora 13:24
La fel daca folosim un scripete fixat rigid de tavan , dupa care trecem un fir pe canalul lui, avand la capete doua greutati identice, acest sistem va fi in echilibru.
G1=G2. Facem abstractie de frecarea firului de scripete si de greutatile cu aerul. Daca marim o greutate, vedem ca sistemul se dezichilibreaza , greutatea mai mare G2, lasanduse in jos, si tragand dupa ea si pe G1. Unde sa luat G1 Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 31 August 2011, ora 13:49
Aceasta este masina lui Atwood.
Folosind a doua lege a lui Newton: mg = (m+M) a se gaseste valoarea lui g . Daca un corp cade liber de la inaltimea h , fara viteza initiala, obtinem timpul t. cat dureaza coborarea. Si viteza v pe care o are corpul cand atinge solul: h=gt2 v= gt Daca eliminam timpul t din cele doua ecuatii: se obtine relatia lui Galilei: v= radical din 2gh iar timpul de cadere de la inaltimea h este: t = v/g inlocuind se obtine t = radical din 2h/g Raporteaza abuz de limbaj |
|
Lylu67 1052 mesaje Membru din: 30/08/2011 Oras: Arad |
Postat pe: 31 August 2011, ora 19:29
Daca titlul topicului este -Minuni,altele decit cele obisnuite..........pai sa va povestesc si eu ceva.Intr-o seara am ramas in fata televizorului pina dupa 12,cind intr-un sfirsit m--am hotarit sa merg la somn ,stiind ca trebue sa ma trezesc la 5,am fixat alarma telefonului si am inceput coversatia mea cu D-zeu multumindui pt ziua ce trecuse si tot ce mai vorbim noi..................dar partea frumoasa acum vine.........la sfirsit cu mainile inpreunate ,cu un mic zimbet coltul gurii si cu ochii in tavan....zic.....sfinte ISUSE,sfinta Maria ,sfinte D-zeule ...sa nu ma lasati sa adorm ,ca intirzii la lucru........va rooooog.....nu ma lasati sa adorm.si imediat am adormit,fara sa ma mai gindesc la altceva....... Ei ....ce credeti voi.........cu 2 minute innainte sa inceapa alarma telefonului......aud o voce la urechea mea(destul de clara).........SINT DUMNEZEU.....in aceeasi secumda am zimbit,am spus....multumesc cu voce tare si m-am ridicat din pat. Toata ziua m-am gindit la cele intimplate,pt ca aceasta intimpare a fost mai deosebita ,dar mie mi se intimpla mai mereu mici minuni. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 31 August 2011, ora 20:18
Poate fi de vina si autosugestia, sau `grija` pe care i-ai scris-o creierului, iar acesta a reactionat mai devreme. Nu cred ca toate minunile care ni se intampla, trebuie sa le punem pe seama lui Dumnezeu. Si eu pateam la fel cand fixam ceasul cu ani in urma si ma sculam la 5 in fiecare zi. Seara ziceam inainte sa adorm, la 5 ma scol, si repetam asta de cateva ori in gand, si tot asa cu 5 minute inainte de a suna ceasul eu eram deja in picioare. ca si zicea Rody: ` Ce ai mai pus ceasul sa sune daca te-ai sculat inaintea lui`. `E pentru tine` , ii ziceam eu. In caz ca nu-l aud. Si nu tot timpul il auzeam.Sau saream in sus ca ars. sau il auzeam si imi ziceam , `Mai stau 5 minute`. Iar cand in sfarsit cineva ma impingea sa ma scol, era deja prea tarziu. ca trecuse juma de ora.Poate deveni si asta o obisnuinta.
Raporteaza abuz de limbaj |
|
nastasemihail 47672 mesaje Membru din: 3/11/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 1 Septembrie 2011, ora 00:48
Din 88, ma scol la ora fixa fara ceas. La minut. Dar de la un timp, parca s-a mai estompat fenomenul.
Raporteaza abuz de limbaj
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
|
|
Tramp 9944 mesaje Membru din: 16/08/2010 |
Postat pe: 1 Septembrie 2011, ora 16:01
De la: nastasemihail, la data 2011-09-01 00:48:19Din 88, ma scol la ora fixa fara ceas. La minut. Dar de la un timp, parca s-a mai estompat fenomenul. Furtunui solare..................................
|
Postat pe: 1 Septembrie 2011, ora 17:07
De la: Marin56, la data 2011-08-31 20:18:10Poate fi de vina si autosugestia, sau `grija` pe care i-ai scris-o creierului, iar acesta a reactionat mai devreme. Nu cred ca toate minunile care ni se intampla, trebuie sa le punem pe seama lui Dumnezeu. Si eu pateam la fel cand fixam ceasul cu ani in urma si ma sculam la 5 in fiecare zi. Seara ziceam inainte sa adorm, la 5 ma scol, si repetam asta de cateva ori in gand, si tot asa cu 5 minute inainte de a suna ceasul eu eram deja in picioare. ca si zicea Rody: ` Ce ai mai pus ceasul sa sune daca te-ai sculat inaintea lui`. `E pentru tine` , ii ziceam eu. In caz ca nu-l aud. Si nu tot timpul il auzeam.Sau saream in sus ca ars. sau il auzeam si imi ziceam , `Mai stau 5 minute`. Iar cand in sfarsit cineva ma impingea sa ma scol, era deja prea tarziu. ca trecuse juma de ora.Poate deveni si asta o obisnuinta. Adevarat,dar autosugestia este lucru cu interiorul si este o mare forta,iti poate influenta sanatatea,comportamentul si chiar evenimentele din viata.
|
|
|
|
Postat pe: 1 Septembrie 2011, ora 18:46
De la: lilu_67, la data 2011-09-01 17:07:48De la: Marin56, la data 2011-08-31 20:18:10Poate fi de vina si autosugestia, sau `grija` pe care i-ai scris-o creierului, iar acesta a reactionat mai devreme. Nu cred ca toate minunile care ni se intampla, trebuie sa le punem pe seama lui Dumnezeu. Si eu pateam la fel cand fixam ceasul cu ani in urma si ma sculam la 5 in fiecare zi. Seara ziceam inainte sa adorm, la 5 ma scol, si repetam asta de cateva ori in gand, si tot asa cu 5 minute inainte de a suna ceasul eu eram deja in picioare. ca si zicea Rody: ` Ce ai mai pus ceasul sa sune daca te-ai sculat inaintea lui`. `E pentru tine` , ii ziceam eu. In caz ca nu-l aud. Si nu tot timpul il auzeam.Sau saream in sus ca ars. sau il auzeam si imi ziceam , `Mai stau 5 minute`. Iar cand in sfarsit cineva ma impingea sa ma scol, era deja prea tarziu. ca trecuse juma de ora.Poate deveni si asta o obisnuinta. Sigur eu am aplicat aceasta `terapie` si inca o mai aplic si acum, de ani de zile ca sa ma vindec, sau sa-mi ameliorez sanatatea. fara medicamente. Si da rezultate daca stii cum sa-ti controlezi corpul , la care se adauga si fluxul cu chemarea launtrica. pentru ca creierul comanda ce vrei tu, este la dispozitia ta prin intermediul undelor ... sai zicem telepatice care vin din univers....Acea `Forta` care trebuie sa stii sa te inconjoare. Cand te obisnuiesti cu ea , de abia atunci ai controlul absolut. asupra ta, si de ce nu si la altii...Trebuie sa simti viata din prejur....si sa o canalizezi spre tine..Forta fie cu voi.... Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 1 Septembrie 2011, ora 22:07
De la: Marin56, la data 2011-09-01 18:46:45De la: lilu_67, la data 2011-09-01 17:07:48De la: Marin56, la data 2011-08-31 20:18:10Poate fi de vina si autosugestia, sau `grija` pe care i-ai scris-o creierului, iar acesta a reactionat mai devreme. Nu cred ca toate minunile care ni se intampla, trebuie sa le punem pe seama lui Dumnezeu. Si eu pateam la fel cand fixam ceasul cu ani in urma si ma sculam la 5 in fiecare zi. Seara ziceam inainte sa adorm, la 5 ma scol, si repetam asta de cateva ori in gand, si tot asa cu 5 minute inainte de a suna ceasul eu eram deja in picioare. ca si zicea Rody: ` Ce ai mai pus ceasul sa sune daca te-ai sculat inaintea lui`. `E pentru tine` , ii ziceam eu. In caz ca nu-l aud. Si nu tot timpul il auzeam.Sau saream in sus ca ars. sau il auzeam si imi ziceam , `Mai stau 5 minute`. Iar cand in sfarsit cineva ma impingea sa ma scol, era deja prea tarziu. ca trecuse juma de ora.Poate deveni si asta o obisnuinta. Exact....inseamna sa traiesti constient .................pacat ca sint destui care traiesc inconstient ,toata viata...............da stau si ma intreb eu asa de ce nu am stiut eu toate astea la 20 de ani.............ca atunci nu aveam nici graunte in cap,ma credeam buricu pamintului.......uff viata asta.
|
Tramp 9944 mesaje Membru din: 16/08/2010 |
Postat pe: 2 Septembrie 2011, ora 09:00
Aici,vad ca se lucreaza la etajele SUPERIOARE!.......................!!!!!Foarte bine ,sate unul,cate unul ajungem in cealalta dimensiune,calatorind mai iute ca si viteza luminii!
|
Postat pe: 2 Septembrie 2011, ora 10:08
De la: Tramp, la data 2011-09-02 09:00:46 Si tu vrei? ................in cealalta dimensiune?
|
Postat pe: 2 Septembrie 2011, ora 10:46
Ca raspuns la lincul doamnei Laura, de pe(am la `` Dovezi despre rastignirea lui Iisus.``am sa-l postez si aici ca sa vedeti cum se pune problema.
www.youtube.com/watch?v=vSFy4iW4zV0&feature=related Da ! Impresionant si emotionant , videoclip. In primul rand am sa va spun ca eu nu sunt un Ateu , cu atat mai mult, si convins. Nici nu stiam ce fel sunt, pana acu cateva luni cand in urma unor discutii pe site-ul :`Secretele lui Lovendal`, cineva a tras concluzia , : ` Ca, Marine , eu cred ca tu esti Deist. M-am uitat pe google si am vrut sa aflu ce e aia. Ca eu cu religia am fost intodeauna paralel. Si asa am aflat ca cei care cred intr-un Dumnezeu, dar nu sunt de acord cu ce scrie in Biblie sau alte carti sfinte, asa cum fac si eu, sunt Deisti. Nu stiam . Acum am aflat. Trebuie sa spun ca si eu am trecut prin experiente asemanatoare cu ale omului. La fel si eu pana la 35 de ani nu am cunoscut durerea in afara cazului cu moartea parinteler si rudelor, cand eram mic. Dupa care a urmat o perioada de liniste pentru mine pana la 35 de ani. Dupa asta am avut trei operatii din ce in ce mai grele si mai dureroase, la un interval de 2 ani intre ele. Ochi , picior mana. Atunci am invatat sa-mi controlez durerea fizica pentru prima data. Si o mai practic si acu dupa alti ani de suferinta. Mai trebuie sa spun ca la un moment dat vine o varsta cand sisitemul imunitar al fiecarui om , slabeste sau cedeaza, sau incepe sa dea semne de oboseala. Cand esti tanar toate ti se par extra, ca te simti in al 9-lea cer. Dar dupa o anumita varsta incep sa te ajunga `faptele rele` din tinerete. Nici eu nu beam , si nici nu fumam, si nici nu fumez. Mai trebuie sa recunosc ca si eu, acum , uneori am stari de emotie din diferite motive, asta si datorandu-se a multor evenimente emotionale, petrecute de curand. Am si eu zile proaste udate din belsug, la care se mai adauga si multe vise proaste, unde parca cineva ma tinea de mana si nu puteam sa ma impotrivesc. Si cu greu scapam si speriat ma trezeam. Sau multe masini sau trenuri care erau sa dea peste mine sau sa intre in mine. Cred ca asta e un numitor comun la multi oameni cand intra intr-o stare depresiva accentuata. Cum s-ar zice : ` Te-a ajuns pacatele tineretii` tineretii. Daca nu te-ai respectat acum suferi. Numai ca problema mai are si alte cauze: Starea organelor interne. Creierul nostru primeste informatii printr-un ` asa zis `` `fluid`` si comunica cu corpul nostru spunandu-ne starea organelor noastre. Cand un organ incepe sa sufere se rasfrange prin intermediul creierului si noua. Corpul nostru prin intermediul creierului, comunica cu noi. Spun asta din convingere ca am studiat problema d.p.d.v, anatomic. Si socru meu ianainte de a paraliza fuma ca un turc si bea de stinge, a trecut si el prin aceiasi stare ca acel om. A simtit ceva cald pe cap in anumita zona , dupa care el a paralizat juma de corp . La fel si la acel om cand zicea ca a simtit ca un burete pe cap si zice el:` ca a simtit ca intra duhul sfant in el `, de fapt se sparse un vas de sange in creier, cea ce a adus la starea depresiva a lui. A avut mare noroc ca Dumnezeu l-a intors de la moarte. Era intr-o stare de coma profunda. Ca poate a sa a vrut el. Cand creierul iti este inundat de vase de sange care se sparg, iti schimba si ordinea de zi. Incepi sa ai halucinatii. Dar poate ca nu a fost totusi ceva grav de s-a ameliorat cat de cat. Dar a ramas cu starea depresiva. Sa zica ca a avut noroc. Probabil ca a stiut sa `comunice` cu Dumnezeu. Zic asta pentru ca si eu cand am stari proaste `intr-un fel comunic cu el` ,ca sa zic asa, printr-un ` fluid` si ma autocontrolez ca sa imi alin suferintele. Folosesc ` autosugestia`.Trebuie sa stii cum sa-ti controlezi corpul ca el sa intre in rezonanta cu `el` pri intermediul fluidului din tine. Eu asa procedez. Cred in ceva totusi divin care nu este lasat la voia intamplarii. Cat priveste de iisus nu sunt convins ca el este intradevar fiul lui Dumnezeu. Si asta ca nu pomeneste nici Biblia si nici alte carti sfinte despre Iisus sau viata sa, pana la 30 de ani. Apare brusc deodata. El unde era pana atunci. Poate o fi fost si el pe acolo dar nici minunile nu le pot cataloga ca fiind in totalitate minuni. Poate avea si el harul vindecarii cu asa zisa energie. Oricum videoclipul are semnificatia lui , si este totusi bine venit ca iti mai aduce aminte de viata tumultoasa pe care ai avut-o si ti-a batut joc de ea. Daca vreti sa aflati de viata mea cititi-mi `Amintirile din copilarie si nu numai...``cand aveti timp. Poate o sa ma intelegeti si pe mine, cum pun problema. |
|
Postat pe: 2 Septembrie 2011, ora 15:47
De la: Marin56, la data 2011-09-02 10:46:33Ca raspuns la lincul doamnei Laura, de pe(am la `` Dovezi despre rastignirea lui Iisus.``am sa-l postez si aici ca sa vedeti cum se pune problema.Felicitari domnule Marin dar stiu ca ai rabdare,dar si talent de povestitor. Cit priveste ISUS ,eu il consider fiul lui D-zeu asa cum ma consider si pe mine tot un copil al LUI. ISUS a fost un spirit pur,iar prin invatarura si faptele lui,a vrut sa ne convinga ca toti putem evolua spiritual,ne-a aratat ca toti sintem capabili sa ajungem la aceasta stare,dar trebue sa avem credinta si in noi ca sintem capabili,dar daca nu credem in noi,atunci sa credem in el ISUS si in calea pe care el a urmato........................... |
|
Postat pe: 2 Septembrie 2011, ora 17:01
mersi ptr. apreciere, asta e ! Sunt rabdator astai cusurul meu... pardon, calitatea mea...Spre deosebire de altii cu care am mai venit in contact...
|
Postat pe: 2 Septembrie 2011, ora 18:09
Am intrat in contact cu notiunile de sugestie si autosugestie de prin 1984. Nu imi era prea clar ce si cum se maninca notiunile, atunci.
Cind le-am stapinit, nu mi-a venit sa cred ce forta iti dau aceste tehnici. deci ATENTIE, NU E DE JOACA. NU SINT VORBE DE SPUS LA O SUETA. Starea in care se face sugestia si autosugestia, tine mai mult de o stare depresiva nervoasa, si iesirea volitiva din ea, prin sugestie si autosugestie. Ptr cine vrea sa sugestioneze pe altii, sa experimenteze pe el, si apoi va vedea daca mai are chef....de altii.
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
|
|
Postat pe: 2 Septembrie 2011, ora 18:30
ASA E NEA NASTASE. DACA NU ESTE FOLOSITA CORECT, SI STAPANITA BINE... , POATE AVEA SI REPERCUSIUNI NEGATIVE. LA ALTII INCA NU SE POATE PUNE INCA PROBLEMA. iTI TREBUIE ANI DE EXPERIENTA. MAI ALES LA AUTOVINDECARE.
|
Postat pe: 2 Septembrie 2011, ora 19:33
``Reparam OZN-uri``... Hai ca asta a fost cea mai tare gluma pe anul asta.... Stiti ca mi-a dat si mie o idee. Imi deschid atelir service... de reparat O.Z.N.-uri. Cred ca e foarte profitabil. Poate asa ii atrag si pe Extraterestrii la mine in ograda...
|
Postat pe: 2 Septembrie 2011, ora 20:35
De la: nastasemihail, la data 2011-09-02 18:09:12Am intrat in contact cu notiunile de sugestie si autosugestie de prin 1984. Nu imi era prea clar ce si cum se maninca notiunile, atunci. Te rog explica-mi ,cum vine asta......Starea in care se face sugestia si autosugestia,tine mai mult de o stare DEPRESIVA NERVOASA,.....................e o metoda.....sau?
|
|
Fosta membra 9am.ro 23741 mesaje Membru din: 25/04/2010 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 2 Septembrie 2011, ora 20:45
De la: Marin56, la data 2011-09-02 19:33:44``Reparam OZN-uri``... Hai ca asta a fost cea mai tare gluma pe anul asta.... Stiti ca mi-a dat si mie o idee. Imi deschid atelir service... de reparat O.Z.N.-uri. Cred ca e foarte profitabil. Poate asa ii atrag si pe Extraterestrii la mine in ograda... Te rog sa te grabesti Marine! La mine in cartier a cazut un ozeneu pitic dintr-o planeta cu atmosfera aprinsa. Ghinionul a facut ca echipajul sa considere ca masina mea parcata la soare e un refugiu perfect si s-au bagat toti zece in ea. Fa-le repede servisu, ca am nevoie de masina in week end Nu stiu cum platesc, mai bine le propui un barter. Raporteaza abuz de limbaj
Nu te teme ca ai prea mult bun simt
|
|
Postat pe: 2 Septembrie 2011, ora 20:52
De la: Ingrid, la data 2011-09-02 20:45:12De la: Marin56, la data 2011-09-02 19:33:44``Reparam OZN-uri``... Hai ca asta a fost cea mai tare gluma pe anul asta.... Stiti ca mi-a dat si mie o idee. Imi deschid atelir service... de reparat O.Z.N.-uri. Cred ca e foarte profitabil. Poate asa ii atrag si pe Extraterestrii la mine in ograda... Zece negrii mititei?
|
Postat pe: 2 Septembrie 2011, ora 21:37
De la: lilu_67, la data 2011-09-02 20:35:45De la: nastasemihail, la data 2011-09-02 18:09:12Am intrat in contact cu notiunile de sugestie si autosugestie de prin 1984. Nu imi era prea clar ce si cum se maninca notiunile, atunci. pentru cine nu a aplicat-o niciodata , e teribil de complicat de explicat. Trebuie sa-ti eliberezi mintea , sa te eliberezi de ganduri si sa te concentrzi numai in acel loc unde te doare. dar inainte trebuie sa iti imaginezi si fluidul care vine de nicaieri si simti cum te cuprinde si nui dai drumul pana termini. Nu trebuie sa te opresti nici o secunda pana nu termini sedinta. ca e de rau. Nu stiu daca te-am lamurit dar cemai e teribil de complicat trebuie sa simti energia ca te invaluie indiferent de unde vine ca e de la Dumnezeu sau de unde vrei tu sa vina. In mintea ta conteaza ce este.... Poti incerca apoi cu muzica si testezi sa vezi la ce muzica rezoneaza corpul tau . Ca nu la toata lumea face bine si nu toate fac bine. Ma refer la organe. Pentru inceput cand apare o mancarime mai imposibila de scarpinat concentreazate... abateti atentia asupra locului si va dispare....este un test de acomoditatea organismului cu exteriorul. Trebuie sa simti Forta . Forta fie cu tine. sa stiti ca nu glumesc... incercati si voi.... Va dau sfaturi terapie gratis , poate imi dati si mie o bere.....pardon Braga.... |
|
Postat pe: 2 Septembrie 2011, ora 21:41
De la: Ingrid, la data 2011-09-02 20:45:12De la: Marin56, la data 2011-09-02 19:33:44``Reparam OZN-uri``... Hai ca asta a fost cea mai tare gluma pe anul asta.... Stiti ca mi-a dat si mie o idee. Imi deschid atelir service... de reparat O.Z.N.-uri. Cred ca e foarte profitabil. Poate asa ii atrag si pe Extraterestrii la mine in ograda... Unde, cand si incotro ? Ma teleportez acu. Da-mi coordonatele....please.... In caz ca nu fac fata o sa rog extraterestrii sa ma trimita la ei pe planeta la un curs de perfectionare cu durata de 4 ani lumina.....pe socoteala lor, si cu nava lor, in constelatia Pegasus, steaua Krypton. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 23741 mesaje Membru din: 25/04/2010 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 2 Septembrie 2011, ora 21:47
De la: Marin56, la data 2011-09-02 21:41:34De la: Ingrid, la data 2011-09-02 20:45:12De la: Marin56, la data 2011-09-02 19:33:44``Reparam OZN-uri``... Hai ca asta a fost cea mai tare gluma pe anul asta.... Stiti ca mi-a dat si mie o idee. Imi deschid atelir service... de reparat O.Z.N.-uri. Cred ca e foarte profitabil. Poate asa ii atrag si pe Extraterestrii la mine in ograda... Nu te sfatuiesc pe Krypton e plin de turisti in sezonul asta, vor autografe de la noul Superman, s-a aflat ca se reiau filmarile. Vezi ca are Karl coordonatele, stii ca are n-are treaba el retine tot
Raporteaza abuz de limbaj
Nu te teme ca ai prea mult bun simt
|
|
Postat pe: 3 Septembrie 2011, ora 22:19
De la: Marin56, la data 2011-09-02 21:37:44De la: lilu_67, la data 2011-09-02 20:35:45De la: nastasemihail, la data 2011-09-02 18:09:12Am intrat in contact cu notiunile de sugestie si autosugestie de prin 1984. Nu imi era prea clar ce si cum se maninca notiunile, atunci. Va dau un bax de bere ,daca imi spuneti ceva ce nu stiu.Ideia e ca dupa cunostintele mele,autosugestia se face in totala stare de relaxare,si nicdecum depresie nervoasa,tocmai de aceea am intrebat daca este o metoda?Dar poate ne explica Nastase.
|
|
Postat pe: 3 Septembrie 2011, ora 22:51
De la: lilu_67, la data 2011-09-03 22:19:39De la: Marin56, la data 2011-09-02 21:37:44De la: lilu_67, la data 2011-09-02 20:35:45De la: nastasemihail, la data 2011-09-02 18:09:12Am intrat in contact cu notiunile de sugestie si autosugestie de prin 1984. Nu imi era prea clar ce si cum se maninca notiunile, atunci. da sunt dator cu o informatie. sa stiti ca omul in disperare de cauza, cu alte cuvinte: ` cand ii vine oul,,,`` isi mai aduce aminte de cele sfinte, care crede el, ca ii poate aduce alinare. Asa ca atunci cand iti este rau nu mai gandesti limpede, si starea care te cuprinde atunci- nu am cuvinte sa spun cum e,- te duce la disperare. Si atunci e greu sa te apuci de treaba. Iti trebuie vointa de fier, ca sa razbesti. De aceia e bine sa se faca prventiv si nu in faze critice. cand simti deja ca te apuca.... |
|
Postat pe: 4 Septembrie 2011, ora 23:33
Daca nu stii sa intri in stare de relaxare, sau de meditatie, stie organismul, singur sa intre in acea stare . La asta ma refer. E de fapt intrarea intr-un minim de potential, si cunoasterea resorturilor cele mai profunde, ale sinelui. E ca si cum ai cauta pe fundul apei, ceva. Figuri de stil.
Stare depresiva apare cind exagerezi cu exaltarile. Si e naturala. Nu faci efortul sa intri in ea. Poate m-am exprimat putin gresit, stare depresiva. Dar cam asa e starea. Sint persoane ce nu se pot relaxa. Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 5 Septembrie 2011, ora 10:55
Mai sa fie! Acum , pe sfiintiile sale ii intereseaza si de concediul nostru , ce si cum sau ce facem in el. Chiar nici aici nu ne lasa in pace. Chiar trebuie sa facem tot ce doresc ei. Pana unde vor sa ajunga? Nu a fost suficient ca ne-a tinut in umbra si nestinta 2000 de ani, si acu vor sa fac la fel. Ce ii intereseaza atat de noi ce mancam cum mancam. Fiecare e liber sa fac ce-a ce vrea. Chiar trebuie sa fim iar condusi de biserica in toate? Nu e de ajuns ca ne inebuneste cu acele posturi lungi , unde ne da organismul peste cap? cand oamenii dupa atat post se indoapa , si multi dintre ei ajung la spital. Dupa ei ar trebui sa mancam numai iarba si frunze ca unele animale. sa nu ne distram , dar ei s-o faca, sa nu folosim netul dar ei sa o faca, sa nu ne uitam la filme deocheate, si cate si mai cate. NU li se pare ca au pus cam mult monopol pe noi. Ar fi in stare sa ne dea program de dormiot de sculat de mancat , de rugaciune care ar fi toata ziua, daca s-ar putea si sa nu mai facem in rest nimic alceva. Sa stam numai cu capul in tarana cum am stat.Apoi daca e tradare , sa o stim si noi....
|
Postat pe: 5 Septembrie 2011, ora 13:16
De la: Marin56, la data 2011-09-05 10:55:18Mai sa fie! Acum , pe sfiintiile sale ii intereseaza si de concediul nostru , ce si cum sau ce facem in el. Chiar nici aici nu ne lasa in pace. Chiar trebuie sa facem tot ce doresc ei. Pana unde vor sa ajunga? Nu a fost suficient ca ne-a tinut in umbra si nestinta 2000 de ani, si acu vor sa fac la fel. Ce ii intereseaza atat de noi ce mancam cum mancam. Fiecare e liber sa fac ce-a ce vrea. Chiar trebuie sa fim iar condusi de biserica in toate? Nu e de ajuns ca ne inebuneste cu acele posturi lungi , unde ne da organismul peste cap? cand oamenii dupa atat post se indoapa , si multi dintre ei ajung la spital. Dupa ei ar trebui sa mancam numai iarba si frunze ca unele animale. sa nu ne distram , dar ei s-o faca, sa nu folosim netul dar ei sa o faca, sa nu ne uitam la filme deocheate, si cate si mai cate. NU li se pare ca au pus cam mult monopol pe noi. Ar fi in stare sa ne dea program de dormiot de sculat de mancat , de rugaciune care ar fi toata ziua, daca s-ar putea si sa nu mai facem in rest nimic alceva. Sa stam numai cu capul in tarana cum am stat.Apoi daca e tradare , sa o stim si noi.... Da cine te-a suparat de dimineata,domnul marin,zimil mie .....ca jar maninca
|
Postat pe: 5 Septembrie 2011, ora 16:39
Unu care mi-a trimis acest mesaj ortodox...
|
|
|

Daca titlul topicului este -Minuni,altele decit cele obisnuite..........pai sa va povestesc si eu ceva.
Adevarat,dar autosugestia este lucru cu interiorul si este o mare forta,iti poate influenta sanatatea,comportamentul si chiar evenimentele din viata.
Si tu vrei?
................in cealalta dimensiune?
Va dau un bax de bere ,daca imi spuneti ceva ce nu stiu.