Info
x
Minuni, altele decit cele cu care suntem obisnuiti
|
Fl_Orion999 15216 mesaje Membru din: 2/06/2013 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 7 Iulie 2013, ora 16:30
De la: gabigabi2, la data 2013-07-07 15:59:45" ....or sa dea iar Vina pe Dumnezeu.... " n-are nici o legatura ,,natura'' cu matricea energetico-informativa universala care a creat universul infinit si care-n acelasi timp creeaza continuu....creatia nu s-a incheiat ...chiar daca unii dobitoci inca mai spera asta...si deja gandesc la distrugerea ei...prin apocalipse,armaghedoane,razboaie,potopuri,molime sau ce alte rautati procreeaza creierele lor bolnave....conform cu scrierile religioase primitive care le-au intrat adanc in golul lor ...de-i zic creier....
Singura religie pe care o accept si o propovaduiesc este.....RELIGIA IUBIRII , a FERICIRII si a PROSPERITATII.... --------DUMNEZEU sa binecuvanteze ROMANIA.... *** ,,Fii om, fii drept �i recunoa�te c�, pe deasupra ambi�iilor, intrigilor �i urilor, este Patria, este ve�nicia neamului, �i c� acolo trebuie s� ne �nt�lnim totdeauna, chiar dac� nu ne �n�elegem de fiecare dat�."(Ion Antonescu) *** ,,�n ziua de azi, pentru a st�p�ni c�t mai mul�i oameni, nu se mai cuceresc teritorii, ci sufletele acelor oameni. Odat� ce ai sufletul, ai omul; iar c�nd ai omul, teritoriul vine de la sine."
(contele de Marenches) ***,,Putem avea fie democratie in aceasta tara , fie putem avea mari bogatii concentrate in mainile a putini oameni, dar nu le putem avea pe ambele'' [Louis Brandeis---membru al Curtii Supreme de Justitie a S.U.A. ]***
|
|
Fl_Orion999 15216 mesaje Membru din: 2/06/2013 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 7 Iulie 2013, ora 16:35
De la: Fl_Orion999, la data 2013-07-07 16:30:09De la: gabigabi2, la data 2013-07-07 15:59:45" ....or sa dea iar Vina pe Dumnezeu.... " ,,natura'' si tot ce tine de universul infinit este tot creatia acestei matrice...caruia dobitocii inchinatori la zei si moaste insista sa-i zica isus sau dumnezeu sau buda sau mai stiu io ce alt ,,zeu''.....
Raporteaza abuz de limbaj
Singura religie pe care o accept si o propovaduiesc este.....RELIGIA IUBIRII , a FERICIRII si a PROSPERITATII.... --------DUMNEZEU sa binecuvanteze ROMANIA.... *** ,,Fii om, fii drept �i recunoa�te c�, pe deasupra ambi�iilor, intrigilor �i urilor, este Patria, este ve�nicia neamului, �i c� acolo trebuie s� ne �nt�lnim totdeauna, chiar dac� nu ne �n�elegem de fiecare dat�."(Ion Antonescu) *** ,,�n ziua de azi, pentru a st�p�ni c�t mai mul�i oameni, nu se mai cuceresc teritorii, ci sufletele acelor oameni. Odat� ce ai sufletul, ai omul; iar c�nd ai omul, teritoriul vine de la sine."
(contele de Marenches) ***,,Putem avea fie democratie in aceasta tara , fie putem avea mari bogatii concentrate in mainile a putini oameni, dar nu le putem avea pe ambele'' [Louis Brandeis---membru al Curtii Supreme de Justitie a S.U.A. ]***
|
|
gabigabi2 33366 mesaje Membru din: 13/10/2011 |
Postat pe: 8 Iulie 2013, ora 16:25
De la: Fl_Orion999, la data 2013-07-07 16:30:09De la: gabigabi2, la data 2013-07-07 15:59:45" ....or sa dea iar Vina pe Dumnezeu.... " stai putin, daca n-ai fi atit de impatimit ANTI, ti-as spune ca DA, Matricea creeaza incontinuu, dar nu-i neaparata nevoie sa fie in Aceeasi Forma ....asta s-a nascut, a crescut si acum se incheie si, se reformeaza alta , pe clasicul dicton : nimic nu se pierde, nimic nu se cistiga , Totul se TRANSFORMA ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 1478 mesaje Membru din: 30/03/2011 Oras: Galati |
Postat pe: 9 Iulie 2013, ora 15:39
Am s� v� spun copii, iar o poveste. S� vedeți ce mi s-a �nt�mpalt acu dou� zile. M� uitam prin calculator și �mi vine ideea, s� mai fac și eu puțin� cur�țenie, s� dau cu aspiratorul...s� mai renunț la unele fișiere mai vechi, etc. C�nd dau de un fișier arhivat �n rar, de acu 20 de ani. Era un fișier numai cu mode și modele de fete. Cam tot ce am str�ns eu de at�ția ani. �l desfac s� v�d ce mai era pe atunci. C�nd s�-l desfac m� atenționeaz� c� fișierul e corupt. Ca s� vezi se corupse și fetele mele. Atunci m� chinui ca totuși s� le salvez și s� le aduc pe calea cea bun�. Cum unele poze se �nc�p�ținau s� se lase v�zute, am purces la reinstalarea win-ului, pe același hard cu doamnele mele corupte. Dup� primii pași de instalare aproape de sf�rșit intr� �n funcție CHKDSK-ul ca s� repare ce se mai poate repara. Am stat cam o jum�tate de or�, timp �n care a ținut-o numai �n scrool. Derula cu o vitez� amețitoare toate fetele mele pe un fundal negru. Adic� fișierele. Și la un moment dat �mi spune printre altele c� fișierele mele sunt corupte. Deci fetele erau corupte. Ca s� vezi. Dar imi spune dup� un timp c� le pot repara, spre bucuria mea. Și �ncepe. Dup� alt timp �mi spune c� sunt orfane (Orphane) Ca s� vezi, le l�sasem și orfane pe fete... P�n� la urm� le-a reparat cic�, dar c�nd am terminat de instalatul win-ul, C�nd am vrut s� repartizez fetele mele, pe o alt� partiție, iar nu m-a l�sat, invoc�nd cu �nc�p�ținare alt motiv. Și nici s� le rev�d nu m-a mai l�sat. Ca apoi de ciud� le-am și șters. Adic� le-am dat papucii. �mi puneau piedici și la alte programe. Se mișca greu și se mai și bloca. Ce s� fac? Dac� erau corupte. Ca s� vezi p�n� și calculatorul știa c� fetele erau corupte. M� �ntreb dac� erau alfel de poze cu b�ieți sau apusuri de soare, plaje, tot corupte ar fi fost? Tot ce e posibil! Ce e corupt corupt r�mane...Indiferent de natura cauzei. Cum spunea și Trahanache: O societate f�r� corupție ... și f�r� principii .. e c� nu le are...
Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 16238 mesaje Membru din: 20/03/2012 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 9 Iulie 2013, ora 19:39
De la: GRINGOS, la data 2013-07-09 15:39:57Am s� v� spun copii, iar o poveste. S� vedeți ce mi s-a �nt�mpalt acu dou� zile. M� uitam prin calculator și �mi vine ideea, s� mai fac și eu puțin� cur�țenie, s� dau cu aspiratorul...s� mai renunț la unele fișiere mai vechi, etc. C�nd dau de un fișier arhivat �n rar, de acu 20 de ani. Era un fișier numai cu mode și modele de fete. Cam tot ce am str�ns eu de at�ția ani. �l desfac s� v�d ce mai era pe atunci. C�nd s�-l desfac m� atenționeaz� c� fișierul e corupt. Ca s� vezi se corupse și fetele mele. Atunci m� chinui ca totuși s� le salvez și s� le aduc pe calea cea bun�. Cum unele poze se �nc�p�ținau s� se lase v�zute, am purces la reinstalarea win-ului, pe același hard cu doamnele mele corupte. Dup� primii pași de instalare aproape de sf�rșit intr� �n funcție CHKDSK-ul ca s� repare ce se mai poate repara. Am stat cam o jum�tate de or�, timp �n care a ținut-o numai �n scrool. Derula cu o vitez� amețitoare toate fetele mele pe un fundal negru. Adic� fișierele. Și la un moment dat �mi spune printre altele c� fișierele mele sunt corupte. Deci fetele erau corupte. Ca s� vezi. Dar imi spune dup� un timp c� le pot repara, spre bucuria mea. Și �ncepe. Dup� alt timp �mi spune c� sunt orfane (Orphane) Ca s� vezi, le l�sasem și orfane pe fete... P�n� la urm� le-a reparat cic�, dar c�nd am terminat de instalatul win-ul, C�nd am vrut s� repartizez fetele mele, pe o alt� partiție, iar nu m-a l�sat, invoc�nd cu �nc�p�ținare alt motiv. Și nici s� le rev�d nu m-a mai l�sat. Ca apoi de ciud� le-am și șters. Adic� le-am dat papucii. �mi puneau piedici și la alte programe. Se mișca greu și se mai și bloca. Ce s� fac? Dac� erau corupte. Ca s� vezi p�n� și calculatorul știa c� fetele erau corupte. M� �ntreb dac� erau alfel de poze cu b�ieți sau apusuri de soare, plaje, tot corupte ar fi fost? Tot ce e posibil! Ce e corupt corupt r�mane...Indiferent de natura cauzei. Cum spunea și Trahanache: O societate f�r� corupție ... și f�r� principii .. e c� nu le are... Fi-ti-ar coruptele sa-ti fie, Marine, ca mi-au dat lacrimile de ras! Dupa ce le-ai lasat orfane le-ai si harakirit!!! Zi saru-mana hardului ca nu erau pozele cu familia!
,,E-un curcubeu deasupra lumii sufletului meu"
|
|
Postat pe: 9 Iulie 2013, ora 21:17
Cum s� fac o asemenea prostie, conița mea ! Alea le am deoparte. Famelie mare , coane F�nic� ... patru suflete...renumerație mic� dup� buget...
|
Postat pe: 14 Iulie 2013, ora 17:47
Ce bine au sem�nat unele scene de la Bingo pe postul Antena , cu tot ce mi s-a �nt�mplat odat� și mie. Oare de unde au știut? Poate o s� intru și eu indirect cu ei odat�...s� le spun mai multe.
|
Postat pe: 16 Iulie 2013, ora 08:19
De la: GRINGOS, la data 2013-07-14 17:47:35Ce bine au sem�nat unele scene de la Bingo pe postul Antena , cu tot ce mi s-a �nt�mplat odat� și mie. Oare de unde au știut? Poate o s� intru și eu indirect cu ei odat�...s� le spun mai multe. Ti-ai luat bilete? eu nu ma pot uita la chestia aia, am nimerit de vrei doua ori si mi s-a parut un balci prost. Poate ma insel, dar
|
|
|
|
|
Postat pe: 16 Iulie 2013, ora 09:54
De la: _Ingrid, la data 2013-07-16 08:19:06De la: GRINGOS, la data 2013-07-14 17:47:35Ce bine au sem�nat unele scene de la Bingo pe postul Antena , cu tot ce mi s-a �nt�mplat odat� și mie. Oare de unde au știut? Poate o s� intru și eu indirect cu ei odat�...s� le spun mai multe. Nu te �nșeli! Nu avem noi norocul �la! Cine are noroc are ! Cine știe c�te �combinații� de �n � luate cate �m� sunt necesare pentru a te ... prinde! la lotto trebuia eu s� fiu cel ales. dar ... Cineva parc� �mi șoptea s� pun acele numere.. Dar eu ... �nc�p�ținat! Nu ! Pui tot ale mele. Și in loc de 18 am pus 19 , 23 �n loc de 22 . 5 �n loc de 6 iar celelate ce s� mai spun Era bun m�car și un 30! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 16 Iulie 2013, ora 10:28
De la: GRINGOS, la data 2013-07-16 09:54:26De la: _Ingrid, la data 2013-07-16 08:19:06De la: GRINGOS, la data 2013-07-14 17:47:35Ce bine au sem�nat unele scene de la Bingo pe postul Antena , cu tot ce mi s-a �nt�mplat odat� și mie. Oare de unde au știut? Poate o s� intru și eu indirect cu ei odat�...s� le spun mai multe. Asta e, nu poti sa ai noroc si la bani si in dragoste, stii vorba!
|
|
Postat pe: 16 Iulie 2013, ora 10:41
De la: _Ingrid, la data 2013-07-16 10:28:27De la: GRINGOS, la data 2013-07-16 09:54:26De la: _Ingrid, la data 2013-07-16 08:19:06De la: GRINGOS, la data 2013-07-14 17:47:35Ce bine au sem�nat unele scene de la Bingo pe postul Antena , cu tot ce mi s-a �nt�mplat odat� și mie. Oare de unde au știut? Poate o s� intru și eu indirect cu ei odat�...s� le spun mai multe. Apropo de acest subiect: Chia! C�t e adev�r și c�t e realitate ??? Ce leg�tur� poate s� fie �n asta? oare nu este și aici m�na cuiva? Ca �n ce aveam de g�nd s� spun mai jos ??? Am zis eu : C�nd oamenii bisericii nu g�sesc, sau nu vor s� g�seasc� diferite explicații, la c�te un fenomen mai acat�rii, dau vina pe �ngeri, demoni și �n final chiar pe Dumnezeu. Iar oamenii de știnț�, la fel, c�nd nu au nici ei �nc� r�spunsuri la diferite fenomene, dau vina pe marțieni sau extratereștrii. De pild� ieri la postul History, se f�cea aluzie la diverse molime, care au parcurs omenirea de-a lungul secolelor. La acea cium�, �ndiferent c� era spaniol�, neagr� sau de alt� culoare politic�. Ca s� nu mai spun de grip�. Și ca s� fie tac�mul complet, au și f�cut aluzie la credința fals� a unor or�șeni antici și demult, care spuneau c� toate nenorocirile și bolile care se ab�tuser� pe capul lor, erau prevestite de fecioara Maria, a c�rei chip cic� li se ar�tase... Normal dac� erau cuprinși de febra bolilor, cum s� nu vad� diverse ar�t�ri. Așa c� p�n� la urm� cei de acolo au dat vina tot pe extratereștrii. C� ei de fapt trimiteau bolile pe capul nostru prin intermediul unui meteorit plin cu viruși din spațiu. Ori fi �n spațiu, viruși mulți și necunoscuți pentru noi, dar nici chiar așa. Oare ce fel de viruși or fi �ia, de rezist� la o temperatur� at�t de mare a acelui meteorit , care se aprinde la frecarea lui cu atmosfera terestr�? Chiar așa de rezistenți s� fie oare virușii �ia, c� rezist� la mii de grade??? Poate da , poate nu! Mai degrab� eu �nclin s� cred c� acei viruși de azi pot fi și fabricați și apoi trimiși cu intenție sau din �greșeal� de o anumit� nav� , rachet� etc. oriunde vor mușchii lor. Poate o s� spuneți: Bine, bine azi poate așa or sta lucrurile, dar �n trecut? Ce erau rachete? Cine și cum infecta populația? De ce ? se știe prea bine! Eu cred c� mai degrab� alfel st�teau lucrurile și atunci. De unde știm c� nu erau și pe atrunci diferite � cercuri� care se se ocupau din umbr� de soarta noastr�, soarta nevoiașilor și a celor creduli, la care orice boal� sau minune era pus� �n c�rca lui Dumnezeu. C� așa a vrut el, c� ai fost p�c�tos! Și trebuiești a fi pedepsit. Și asta ca biserica �n dorința ei de a st�p�nii pre mulți, recurgeau la diferite șiretlicuri. Pe de-o parte mai era și lipsa știnței �n a medicinei. Pe atunci erau așa ziși vraci. Iar cei care aveu mai mult� știnț�, erau considerați un adev�rat pericol, fiind considerați vr�jitori sau șarlatani. Și erau aspru pedepsiți, pedeapsa lor duc�nd chiar și la moarte. Și alt� cauz� era și lipsa igienii, de care st�p�nirea de atunci nu era �nteresat� s� fac uz de programe �n a �nv�ța populația, sau a vindeca acele boli. Iar transmiterea lor nu constituia o mare problem�. Cred c� și azi se �ncearc� s� se mearg� pe aceeași idee, sc�z�nd credibilitatea �n doctori. Cum s-ar spune ne �ntoarcem iar la leacurile b�bești. Or fi și astea unele bune, dar nu trebuie s� și exager�m. Dup� ideea lor, la acei extratereștrii , li se pusese pata pe noi. Vor cu orice preț s� ne distrug�, s� ne �mpuțineze.... s�... s� ... s�...De unde nu știm c� tot din umbr� se umbl� cu diverse � arme � de nimicire �n mas�, av�nd scop denaturarea g�ndirii noastre, subjugarea judec�ții noastre, �n a ne face s� g�ndim cum vor EI! S� facem ce vor ei. R�i mai sunt extratereștrii �știa! Ce tot at�ta au cu noi. Pentru ce ne-au mai f�cut? Nu vor dec�t s� se joace cu noi, de-a r�zboiul? S� se duc� s� se mai ia și de alții din Univers, c� este mare și �nfinit. S� se mai duc� și pe la casele lor ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 16 Iulie 2013, ora 14:02
Gata ! Am dat divorț de ...Nu, nu de nevast�-mea! Cum era s� fac o așa mare prostie ? Mai trebuie și alt�dat�.... Pac la R�zboiu! Da am dat divorț, de �g�ina � pe care a botezat-o așa , fic�-mea. Papagalul meu. dar ce credeați? Poi nu se mai putea. Dimineața la 6 țipa și ne d�dea deșteptarea. la pr�nz și seara așișderea. Așa c� cu lacrimi �n ochi , i-am �ndeplinit dorința fic�-mii, de al exila. Ei dar c�nd a v�zut c� �l scot la plimbare, a �nceput s� m� și certe. Parc� știa el ce știa. Cred c� presimțise c� m� p�r�sea. C�nd am ajuns la Pet-ul din zon�, v�d la geam o colivie �n care erau dou� �zebre�. Nu zebre de �lea v�rgate, ci zebre australiene. Mai bine zis, cintezoi- australieni sau zebre - cintezoi, nici eu nu mai știu care cu cine voteaz�. Erau doi. Erau pereche. Ce �mi trece p�rin cap? Ce ar fi s� fac schimb �n natur�! Zis și f�cut. M� �nteresez de prețul lor și c�nd aud c� au același preț pe care �l d�dusem și eu pe �g�ina� mea, �i zic:
- Domnișoar�! Nu vreți s� facem o afacere? - �u ! Care? zice ea. Poi dați-mi la schimb cu diferenț� pe cei doi �ndr�gostiți. Și �i ar�t pe cei doi �n cauz�, care la �nceput st�tuse-r� b�gați unul �n altul , iar la vederea mea se desp�rțir�. - Cu �g�ina � asta a mea nu m� mai �nțeleg. Toat� ziua țip� și m� ceart�. M� ciupește, e s�lbatic. - Da ! Dar mai da-ți �nc� 350 . - Bine ! zic eu. C�nd la transbordat pe al meu , �n alt� cușc�, a mai mers. Dar c�nd a venit și r�ndul unuia din ei, nu se l�sa prins de loc. A trebuit s� g�f�ie un ceas ca s�-l prind�. Dup� ce i-a teleportat la mine �n cușc� pe cei doi, el a stat jos p�n� am ajuns acas�. Nu mai putea obosise. V�nz�toarea se uita speriat� la el. A trebuit s�-i acorde primul ajutor. l-a stropit cu ap� ca s�-și revin� Ce te joci? Era destul de cald afar�. Dup� o jumate de or� c�nd s-au mai liniștit și ei, gagiul a �nceput și el s� țipe la mine și s� m� certe. Cred c� aluzie la fug�real�. Dup� ce le-am mai dat ap� și m�ncare, ea , o dolof�nic� gri cu alb și pete negre, cu cioc portocaliu, se av�nt� �n jos la mas�. Și nu se �ncurca. El st�tea sus și �ncepuse s� țipe iar la mine, �nfoindu-se. Un fel de:� ci, ci ti, ta,ta, repetat , de vreo c�teva ori. Dup� care v�z�nd c� nu-l bag �n seam� , se �nfoi , c� se f�cuse mai mare ca ea. �ncepuse s� zic� ceva de genul : Zib, Zib, Zib, �n timp ce ea m�r�ia de jos, aprobator. Apoi a cobor�t și el jos la mas�. Nu v� mai spun c�nd a venit fic�-mea. Prima dat� nu i-a v�zut. A doua zi c�nd a venit i-a auzit pe unul m�r�ind. - Da asta �mi mai lipsea acu, trei c� g�ina.De parc� nu era de ajuns. Ea prima dat� nu v�zuse pe cei doi și crezuse c� era și fostul papagal cu ei �n cușc�. Am liniștit-o spun�nd c�: de g�ina ta am dat divorț. - Poi da Ca s� m� țipe �știa acu. Dac� m� scoal�, te dau afar� cu tot cu ei. - Las�- c� o s� fac� pui, c� sunt perechi, �ncerc eu s� o �mbunez. - Da numai or�curile alea mai lipseau, nu se l�sa ea. Dar nu a mai comentat. La mas� c�nd a �nceput fic�-mea s� m�n�nce , de bucurie, ei i-a ținut o serenad�, acompaniat și de ea. Cum el era nervos, cu pete maro la cap , tot gri - cafea cu lapte și cu ciocul roșu, se ștropși la fic�-mea. Și uite așa am de c�teva zile, mi s-a m�rit famelia : 6 suflete coane F�nic�... Dimineaț� cum m� v�d c� apar la buc�t�rie, m� țip� am�ndoi, s� le dau mai �nt�i lor m�ncare. Eu ? pot s� mai aștept. Și așa am mai f�cut rost de o orhestr� pe trei tonuri. Din c�nd �n c�nd c�nd dup� o mas� copioas�, mai f�ceau și ei o pauz�, pe el tot nu-l r�bda și tr�gea �ntr-una de ea, jumulind-o. �i f�cea coafura. Mai riposta și ea la el c�nd acesta �n dorința lui nebunatic� de aș ar�ta compasiunea faț� de ea, o ciupea mai tare.Și țipa și ea la el. Te umfl� r�sul c�nd �i vezi: Ea mare și gras�, �n timp ce el o așchimodie jumate din ea, dar al dracului. Noaptea dorm ca doi �dr�gostiți sub clar de lun�, b�gați unul �n altul. El la margine, iar ea la st�nga lui b�gat� toat� �n el. La un moment dat odat� nu vedeam dec�t unul. C� m-am și speriat. Credeam c� evadase unul. Zebre Australiene am vrut, zebre am g�sit. Dar sunt așa de simpatici... Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 22 Iulie 2013, ora 20:32
Unde esti? Ti s-a intamplat ceva?
|
|
Fosta membra 9am.ro 1228 mesaje Membru din: 4/07/2013 Oras: Galati |
Postat pe: 25 Iulie 2013, ora 12:29
De la: _Ingrid, la data 2013-07-22 20:32:43Unde esti? Ti s-a intamplat ceva? Nu ! Umblu tot umblu , ca nu mai am timp nici de mine. In rest caldura mare mon cher...De abia am reușit sa pun in miscare sistemul... Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 29 Iulie 2013, ora 20:12
Ziua Imnului National "Desteapta-te romane!" se sarbatoreste pe 1 Decembrie si a fost scris de Andrei Mure�anu (1816-1863),iar muzica imnului este semnata de Anton Pann.
Compozitia a devenit simbol al revolutiei romane din 1848 si a fost cantata pentru prima data in Parcul Zavoi din Ramnicu Valcea Potrivit Constitutiei Romaniei imnul national a devenit oficial din Decembrie 89. Iar az,i aflu ca azi 29 iulie e ziua imnului. Cand s-a schimbat? Oricum sunt bine venite acele versuri: `Desteapta-te romanie, din somnul cel de moarte , ce te adancira barbarii de tirani...Acum sau ninciodata...` Dar din pacate nu tot,i sau nu multi au si `ureche muzicala`. Nu vor sa inteleaga semnificatia acelor versuri. Poate om mai scapa de vampirii care sug sangele poporului si la propiu si la figurat. Poate dupa incercarea de stopare a sfidarii manelistilor , o veni si randul camatarilor si a altor clase de bisnitari si excroci, care traiesc de pe spinarea noastra `legal`... Si poate puterea lor nu ar mai fi asa de mare daca credulitatea ar fi pe masura. Poate se vor ocupa si de ei cineva, pentru a le taia radacinile din adanc. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 31 Iulie 2013, ora 15:45
hai romane, mai povesteste-ne ce mai faci...pasaruicile sunt ok?
Te suspectez ca ai castigat potul cel mare la pariuri si de aceea nu mai dai pe aici! Daca nu, da Doamne!!! Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 31 Iulie 2013, ora 17:24
De la: _Ingrid, la data 2013-07-31 15:45:48hai romane, mai povesteste-ne ce mai faci...pasaruicile sunt ok? Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 31 Iulie 2013, ora 17:32
De la: GRINGOS, la data 2013-07-31 17:24:23De la: _Ingrid, la data 2013-07-31 15:45:48hai romane, mai povesteste-ne ce mai faci...pasaruicile sunt ok? Eu cand intru pe forum, am n-am treaba, dau o raita pe la Minuni, monsericule Deci acu' te-ai bagat si la Bingo. Eu tare-as vrea sa castig, dar daca m-as ruga sa-mi faca cel de sus hatarul asta, mi-ar bate obrazul: ,,ia si tu, femeie, un bilet!" Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 31 Iulie 2013, ora 20:15
Auzi la �știa! Cic� ne este spațiul aerian violat ! O fi Kurt , care iar a venit �n vizit� de lucru și pe la noi, cu nava sa. O fi �n concediu. Deși cred c� mai are de treab� acolo la el. Iar �știa cu Zeolitul , chiar c� m� enerveaz�. Auzi la ei, acest mineral are puteri miraculoase vindec�toare. Poi dac� ar fi așa nu ar mai fi nici unul bolnav și ar tr�i sute de ani. Este și asta o �ncercare de �nșel�torie pe faț� și la care statul �nchide ochii și urechile. Doctorii de ce nu i-au inițiativ�? Este ceva asem�n�tor de vindecare miraculoas�, pe care le-am cunoscut și eu prin periglin�rile mele. Ceva de genul bioenergiei care nu este �nc� bine cunoscut� , dar vor s� o practice toți.Iar dac� se prinde... Și v�d c� �nc� nu se prind unii. Așa c� nea Luca Catalin , las-o mai moale, c� nu știi ce vorbești la canal D. Vindecarea pur� nu vine de la Zeolit ci de la cur� și credinț� sau autosugestie, care poate sau ar putea toata lumea s� o practice și mai ieftin, la urma urmei, și nu cu milioane...de lei sau Euro...
|
Postat pe: 31 Iulie 2013, ora 20:51
Kurt era, l-am simtit si eu!
Cu vindecarile astea, eu am cedat demult..daca stau sa cumpar toate alea minunate care ne fac bine, imi trebuie tot plafarul si n-as avea timp fizic sa inghit spirulina, goji, miere, propolis, toate taratele, fructele si radacinile minune. Poate la televizor sa mai ling si o piatra miraculoasa si pot sa ma culc extenuata. Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 1 August 2013, ora 09:01
Nea Tudore, nea Tudore ! Ai fi putut și matale s� faci o fapt� bun�! S� mergi mai departe! La cultura și banii matale, ce mai conta un 45 de M acolo! Poate lor le-ar fi prins mai mult bine...Sau nu știai r�spunsurile alea cu Noe...
|
Postat pe: 1 August 2013, ora 09:05
Observ totuși cu bucurie c� mai sunt unii , care m� mai și citesc. Și mai mult! V�d c� se mai ține seama și de p�rerile mele. Ca de pild� schimbarea reclamei cu Bingo Romania. V�d c� ați schimbat reclama.Poi așa da ! E mai credibil...
|
Postat pe: 1 August 2013, ora 12:07
Nuștiu c�t de adev�rate sunt efectele despre acest Zeolit, și c�t de doctor este dumnealui �n persoana d-lui Luca , dar nu prea v�d cu ochi buni acest tratament. Iar la �ntreb�rile mele, a diverselor persoane ce sau tratat cu acest mineral, despre efectele avute �n urma acestui tratament, rezultatele sau l�sat așteptate. Sau au �nt�rziat s� se arate, �n ciuda respect�rii lui. Ba mai mult ! Unele persoane au reclamat și o alt� boal�., pe care spuneau ei , c� nu o mai avuseser�. Deci atenție ! Are și efecte secundare! �n ciuda avertiz�rii lui. V�d c� daca ar fi s� ne lu�m dup� efecte , cauze și indicații, nu ar mai trebui s� mai m�nc�m nimic �n urma acestui tratament. C� �ncet , �ncet ne �ndrept�m c�tre o moarte sigur�. Nu avem voie aia, aia și tot. M�nc�m numai ciuperci și soia. Unele ciuperci sunt și d�un�toare. Mai introduc și ele toxine.S� nu g�tim �n oale de aluminiu, dar silicatul are deja aluminiu. Nu carne, nu lapte, nu p�ine, acu c�nd au l�sat și �știa TVA la 9 %, C�t despre cei bolnavi de cancer, ei sunt sortiți și așa pieirii. Ce s� mai consume și Zeolit care e deja 5 mil. M�car dac� ar ajuta. Pe toat� prezentarea lui, acest doctor se contrazice singur, asta arat� și ce mult� medicin� știe. Cine ia dat acestuia diploma? Și de DOCTOR? Urmeaz� acea list� de afectiuni ce vor fi vindicate probabil. Ce are una cu alta? Nu spune nimic de pietrele la rinichi, la fiere... Alea nu se pot vindeca? Sau nici el nu știe precis? Dac� nu credeți intrați la sectiunea de prezentare a Zeolitului și vedeți dac� am sau nu dreptate. Dar citiți tot și printre r�nduri...Dac� vreți o mai pun eu aici odat�. Sunt multe chestii care �n virtutea inerției, au fost trecute cu vederea, sau poate �n dorinta lui de a m�ri eficacitatea, sau al l�uda, a comis și erori sau a dat prea multe date care ar duce la dimunuarea adev�rului. Și dac� e așa unde a fost p�n� acu acest Zeolit? C� dup� revoluție, dac� ne -am lua dup� toți, ar trebui s� nu mai fie nimeni bolnavși s� numai murim nici unul . Cum era și acele siropuri de r�d�cina vieții etc...Cine le controleaz�? Doamna Luca a mea , vecina cu care �mp�rțeam și bune și rele, s-a dus mai repede �n urma acestui tratament dup� ureche, cu acel sirop minune. Poate mai tr�ia 6 luni...chiar dac� avea cancer la ficat. Unele medicamnete �n loc s� te fac� bine mai r�u �ți fac, c�nd mai sunt luate și dup� ureche. C� așa ia zis țața Frosa și ei ia f�cut bine. Rețete de babe. Sau altele te fac bine de una , dar te stric� de altele. Ca la mine �n cazul Predinsonului. M-a aparat poate de infectie la ochi, dar mi-a afectat articulația soldului transform�nd �n osteporoz� și �mplicit a dus la coxatroz�. O boal� ca asta c�nd intr� �n organism greu mai scapi de ea. Doar numai la �nlocuirea de organe te mai vindeci. Prev�d ca �n viitor singurul organ bun , și numai acela care il mai au bun , e capul. �n rest ne transform�m �n roboți sau gyborgi. Se declanșeaz� diverse reacții adverse �n organism ce nu mai pot fi controlate. Cel mai bun leac , consum rațional , f�r� stres , griji, cump�tat, și auto control de sine. Autosugestia!!! Trebuie s� crezi �n ea , �n a știi s� o controlezi! Nu cu tot felul de prostii, pastile , minereuri, etc.
|
9am117598 624 mesaje Membru din: 14/08/2009 |
Postat pe: 1 August 2013, ora 14:11
De la: 9am066282, la data 2010-09-24 19:03:58si Base si restul hotilor din guvern,ei se duc la chefuri cu sefii clanurilor,rusine nationalamare adevar ai spus.rusine lor. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 1 August 2013, ora 18:01
Nuștiu pe c�ți i-au �nteresat cazul �Elodia�? La �nceput nici eu nu am dat prea mare importanț�. Dar frustrat c� nu i se g�sea trupul, asta a f�cut ca s�-mi vin� �n minte tot felul de idei și soluții imaginabile , care mai de care mai tr�snite, pentru l�murirea cazului. Eu c�nd eram mic pe l�ng� c�rțile tehnice mai citeam , de ochii p�rinților și unele romane polițiste. Așa c� scriitori ca Haralamb Zinc�, Petre Luscalov și tot astefel de c�rți, cazuri cu �C�pitanul Apostolescu ancheteaz�, le-am suflat demult. M� și vedeam �n cazul lor f�c�nd anchete, din care eu trebuia s� ies �ntotdeauna �nving�tor. Nu ? Și avea tata o bogat� colecție de acest gen prin biblioteca lui �n acele timpuri. Apoi vizionarea unor seriale polițiste din acea vreme ca Colombo și altele, mi-a aprins setea de mister și anchete și alte alea. Și cum stam așa și m� g�ndeam acu cu ceva timp �n urm�, m-a str�fulgerat iar o idee. Poate era de vin� și telepatia! Cum ei nu reușeau s� g�seasc� cadavrul, m� g�ndeam c� ei nu au c�utat chiar peste tot. Cine știe sub c�te tone de beton, sub fundația unei cl�diri, zace acel trup, sau �ntr-o f�nt�n� p�r�sit� de asemeni astupat� cu beton sau p�m�nt. Bine c� la asemenea ad�ncime de peste 22m, nimic nu o poate dovedi. Cine ar s�pa at�t, așa de aiurea? Și asta putea s� fie și acoperirea lui. Bine c� pistele ar putea continua. Putea foarte bine s� �ncinereze acel trup și apoi cenușa �mpr�știat� �n cele patru v�nturi. Fie c� s-a f�cut de la bordul unei mașini �n plin mers pe o autostrad� noaptea, din v�rful unui mute, de la bordul unei nave aeriene, fie c� era avion sau elicopter. Și variantele ar putea continua. Iar cel mai probabil și mai puțin tragic, ar fi ca ceea �n cauz� s� fie plecat� de bun� voie �ntr-o țar� sub acoperire și dedublare. Schimbare de sex și operație estetic�. Chiar am v�zut pe vremuri și un astfel de film: � Bulevardul Paulista� care a tratat aceeași tem�. �n cazul unei eventuale �ngrop�ri secrete , numai un aparat ca cel din povestea � Trei dorințe� ar putea face faț�. Acolo se vorbea despre un grup de tineri cercet�tori, al unui institut , care au f�cut un aparat cu ajutorul c�ruia scanau terenul de sub care mergeau , descoperind diverse obiecte metalice , și nu numai. Ei l-au numit : � Ochiul atotv�z�tor�. Acest aparat consta dintr-un tub catodic, pe al c�rui ecran se �vedeau� diverse obiecte de metal, c�nd te deplasai. La cap�tul cel�lalt , aparatul avea un obiectiv special ce penetra terenul cu raze X. Și puteau descoperi obiecte aflate la d�ncimi variabile de p�n� la 1m. Era ceva bun. Chiar sa dovedit și util p�n� la urm� descoperind uneletele de sub o gr�mad� de p�m�nt ce se pr�bușise peste o șosea. Mai t�rziu l-au perfecționat cu � Raza Albastr� Și cum spuneam ar fi util și �n acest caz un aparat asem�n�tor. Poate or descoperi și scheletul ei.
|
Postat pe: 2 August 2013, ora 18:02
D�un�zi, am v�zut la un documentar despre animale, nu mai știu pe care post, niște broaște țestoase aflate �n �c�lduri�. Doi masculi se b�teau, �n timp ce ea privea tr�g�nd n�dejdie ca cel mai bun s� c�știge. Și cum acei masculi se duelau cat mai aprig, �ncerc�nd și ei s� o impresioneze pe tovar�șa, la un moment dat unul din ei reușește s� r�stoarne adversarul cu � roatele� �n sus. Motiv de mare bucurie pentru el, c� plec� �n vitez� bucuros, ca s�-i de-a banana tovar�șei. �n acest timp adversarul r�mase cu piciorușele �n sus, tot agit�ndu-le disperat, �ncerc�nd s� se r�stoarne singur, pentru a ajunge la poziția inițial�. Cum cel�lalt �și vedea liniștit și bucuros de treab�, lu�nd atitudine și lucr�nd la �n�lțime, acesta din urm�, cu un efort, ce numai iubirea �i putea da, reușește �ntr-un final s� se r�stoarne. Dup� care o lu� la fug� la gagica care l-a tr�dat. Ce a urmat, e lesne de �nțeles. O alt� cafteal�. Acu avea și motive. O prinsese �n flagrant. Nu ia mai trebuit și alți martori. Și asta am v�zut-o la toate animalele, p�s�rile, precum și alte or�t�nii. Și ne mai mir�m : Oare cui sem�n�m? La acest capitol v�d c� st�m bine ca toat� lumea. Și ne mai mir�m de unde ne tragem ? �ncet, �ncet , teoria lui Darwin va c�dea. Om mai avea noi și ceva comun cu maimuța , dar �nclin s� cred, c� cineva iar și-a b�gat coada �n semenția noastr� și asta c� avem totuși un numitor comun - procreerea! cu riscurile, avantajele și dezavantajele ei. Nu am v�zut dac� se aplic� și la ele tehnica �nșelatului. Presupun c� la acest capitol ele sunt mai cinstite. Nu am v�zut p�s�ri sau animale amanți. Poate mai �nv�ț�m și de la ele c�te ceva....
...Cic� unul venise la una pe c�nd soțul ei era plecat �n delegație. Și cum ea a vrut s� nu-i simt� lipsa soțului, a chemat pe unul. Dar cum delegațiile astea se sf�rșesc cam repede, �n timp ce se lucra puternic, se aude și o b�taie puternic� �n uș�. Ea sare sperit� din pat. - Vai e soțul meu. I s-a terminat delegația mai repede. El �ncepu s� tremure. - Trebuie s� sai pe feereastr�, ce vrei s� ne prind�? - Cum s� sar ? Doar stai la etajul 13... - Hai sari mai repede, nu e momentul acu, s� fii și superstițios. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 2 August 2013, ora 18:12
De la: GRINGOS, la data 2013-08-02 18:02:29 D�un�zi, am v�zut la un documentar despre animale, nu mai știu pe care post, niște broaște țestoase aflate �n �c�lduri�. Doi masculi se b�teau, �n timp ce ea privea tr�g�nd n�dejdie ca cel mai bun s� c�știge. Și cum acei masculi se duelau cat mai aprig, �ncerc�nd și ei s� o impresioneze pe tovar�șa, la un moment dat unul din ei reușește s� r�stoarne adversarul cu � roatele� �n sus. Motiv de mare bucurie pentru el, c� plec� �n vitez� bucuros, ca s�-i de-a banana tovar�șei. �n acest timp adversarul r�mase cu piciorușele �n sus, tot agit�ndu-le disperat, �ncerc�nd s� se r�stoarne singur, pentru a ajunge la poziția inițial�. Cum cel�lalt �și vedea liniștit și bucuros de treab�, lu�nd atitudine și lucr�nd la �n�lțime, acesta din urm�, cu un efort, ce numai iubirea �i putea da, reușește �ntr-un final s� se r�stoarne. Dup� care o lu� la fug� la gagica care l-a tr�dat. Ce a urmat, e lesne de �nțeles. O alt� cafteal�. Acu avea și motive. O prinsese �n flagrant. Nu ia mai trebuit și alți martori. Și asta am v�zut-o la toate animalele, p�s�rile, precum și alte or�t�nii. Și ne mai mir�m : Oare cui sem�n�m? La acest capitol v�d c� st�m bine ca toat� lumea. Și ne mai mir�m de unde ne tragem ? �ncet, �ncet , teoria lui Darwin va c�dea. Om mai avea noi și ceva comun cu maimuța , dar �nclin s� cred, c� cineva iar și-a b�gat coada �n semenția noastr� și asta c� avem totuși un numitor comun - procreerea! cu riscurile, avantajele și dezavantajele ei. Nu am v�zut dac� se aplic� și la ele tehnica �nșelatului. Presupun c� la acest capitol ele sunt mai cinstite. Nu am v�zut p�s�ri sau animale amanți. Poate mai �nv�ț�m și de la ele c�te ceva.... Cine ne-a s�dit �n noi tehnica asta? C� precis e vina cuiva. S� fie motivul �mbr�c�mintei variate sau mai ales a dezbr�catului. Uite ele au toate pene, sau blan� la fel. Oare dece nu se �mperecheaz� și alte tipuri sau specii de p�s�ri �ntre ele. C� la papagali v�d c� nu este o scuz� sau un obstacol. Dar sticleți, cu vr�bii sau alte p�s�ri diferite �ntre le... nu ! Pe c�nd noi? ... tot ce ne cade �n m�n�...Este și r�m�ne totuși un mare mister. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 3 August 2013, ora 14:19
Observ c� propaganda asta mincinoas� de vindecare cu ajutorul unui tratament mincinos , ce se numește Zeolit, mai precis activ protect zeolit, �ncepe s� ia amploare tot mai mare. V�d c� se tot mut� aceeași fars� de pe un canal pe un altul. Odat� l-am v�zut pe realitatea , acu dou� zile pe Canal D și azi �l v�d pe Favorit. Oare pe ce post mai urmeaz� , Sport, desene animate, cartoon network, mod� fashion , mezzo... etc. Mereu aceeași teorie despre așa zisele minuni �nf�ptuiete de acest cataroi, de pe strad� de pe insul� sau alte locuri , care are de fapt același efect - Nimic! Nu el reface organismul ci tratamentele de dup� paravanul lui și �ncredederea �n el. Dar fizic nu face nimic. Totul este o autosugestie, o mascarad�. Oare chiar nimeni nu vede acest lucru și se i-au dup� acele propagande gratuite a lui Luca? De ce nu se face o verificare ? Are dezlegare acest așa zis medicament? L-a verificat cineva? Are acord internațional? Avizul medicinii? Cei de la audio-vizual, de ce d� voie s� se fac� propagand� și publicitate la posturile TV? Chiar așa am ajuns �n țara asta ca toți excrocii s� se dea m�reți f�r� nici un temei? De unde știu ei ce face fizic acest zeolit? L-aș �ntreba pe acest medic�: el c�nd �i este r�u ia zeolit? Aș vrea s� o cred și pe asta! Numai mincinoși și excroci pe toate drumurile, care �ncearc� prin metode deloc ortodoxe s� g�seasc� o cale de �navuțire. Am �ntrebat pe medicul meu de familie și pe alții: și a zis c� totul e o mare fars� și mijloc de �mbog�țire pentru el. Nu este recunoscut . Așa c� nu-l mai credeți și asculta. Este aceeașit treab� de acu c�țiva ani cu Bioenergia de la București din Cr�ngași. Se merge mereu pe ideea : tratament vechi...prostul nou...El vorbește frumos �n mare, dar d� vina pe zeolit �n toate , care el s�racul , nu are nici o vin� .Tot tratamentul cu cei 2 litri de ap� e la putere . Iar un tratament brusc cum zice el poate duce la deregl�ri importante �n organism. Dar nu-i de vin� zeolitul, ci cel care �l manipuleaz�. Așa c�... atenție!1! ce luați, c�t luați și c�nd luați zeolit. Și mai ales pe ce aruncați banii!!! Probabil c� atunci c�nd intr� acea pulbere de piatr� �n corp , prima dat� el �ntreab� organele:
- �B� voi cum stați ? Care e mai afectat? A da ? Inima ? Poi atunci hai la ea �nt�i , iar dac� mai apuc� și ziua de m�ine mergem și pe la voi , ficat , rinichi etc...� Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 5 August 2013, ora 14:50
Cum urm�toarele zile mi le-am dedicat pentru l�murirea mea privind binefacerile acestui medicament minune, care se cheam� Zeolit, am tot urm�rit pe diverse site-uri și diverse secțiuni, despre Zeolit. Am purtat diverse dialoguri și discuții privind binefacerile acestui tratament. Nu mic� mi-a fost mirarea c�nd �nt�mpl�tor am dat de aceeași persoan� cu care mai discutasem pe secțiune � A luat cineva Zeolit?- comunitate� �n persoana d-lui KORLUK. Și g�sind numele și o adres� de ID l-am ad�ugat la mine �n lista de mess. Dup� care a �nceput dialogurile neștiind nici eu dar nici el de la �nceput, cine eram noi. Dup� enumerarea afecțiunilor mele s-a prins și el, c� eu eram deja aceeași persoan� cu care mai discutasem și pe blogurile d�nsului. �nc� de la �nceput a ținut s� m� asigure c� ei lucreaz� legal, c� au : pe site prezentat certificarea produsului, actul de Brevet emis de OSIM precum și prospectul. Toate bune p�n� acu. Numai c� �n dorința mea de a a face totuși puțin� lumin� �n unele nedumeriri ale mele, și profit�nd c� azi m� duceam la medicul de familie, pentru am elibera rețeta lunar�, am f�cut și lor �ntrebarea despre efectele binef�c�toare ale Zeolitului. Trebuie s� spun c� �nc� de la �nceput s-au uitat toate din cabinet foarte mirate la mine, de parc� m� teleportasem de pe Zirda cu ajutorul lui Kurt, direct la ele �n cabinet, așa erau de uimite. La �nceput au spus c� nici nu au auzit de el, cu toate cursurile lor anuale și lunare obligatorii. C� s� nu am �ncredere �n tot și �n toate care se vorbesc. Eu contrariat �ncerc s� fac și eu reclam� gratuit� acestui produs, dup� ce �mi spusese el și de la alții de pe unde am mai auzit și citit și eu c�te ceva, iar d�nsele m-au mai luat și pe sus. Mai aveau oleac� și cred c� m� și lua la b�taie.
- � Domnule Grigoriu, v� v�d om serios , albit și trecut prin viaț�. Chiar credeți �n tot ce se spune, �n toate prostiile? Noi nici nu am mai auzit de așa ceva. Noi avem produsele noastre recunoscute pe scar� mondial� nu ne �ncurc�m cu fiștecine. - Da doamn� doctor, mai �ncerc eu, a spus și la TV dl. Doctor Luca... Mai aveau oleac� și m� d�ceau afar� cred. Am dres-o și eu: - Nu doamn� nu cred nici eu �n toate minunile ap�rute peste noapte, dar... credeam c� a ap�rut ceva nou, iar eu nu știam de el. - Nu, nu ! vedeți-v� de treab�! Dac� era ceva nou, noi am fi știut primii. Și mi-am, v�zut de treab�, plec�nd și cu coada �ntre picioare. Așa-mi trebuie dac� dau ascultare și curs la toate bancurile.... Iar de aici am mai tras o posibil� concluzie: Cei care �l laud� pe diverse site-uri, ori fac publicitate mai mult sau mai puțin gratuit� lor, puși de ei, ori se merge pe ideea : �S� moar� și capra vecinului� cum am mai spus de alfel. Asta v�z�nd c� nu dau rezultatele scontante. Sau nu este dec�t o autosugestie alimentat� de dorința omului simplu și s�rac de a spera c� se fac� bine. C� așa e rom�nul! Adic� numai eu s� m�n�nc p�par� , și el nu? S� dea și el niște bani �n v�nt sau pe apa s�mbetei... C� așa e Rom�nul!!! Sincer s� spun �nc� de la �nceput de c�nd am auzit de aceast� piatr�, am avut unele suspiciuni. Mai ales c�nd pe c�t citeam mai multe am�nunte despre el,cu at�t m� dumiream mai mult. Cu acei compuși de silicați de Al, cu catiuoni negativi de Ca, Str, K, c� elibereaz� metale �n corp și cationii le absoarbe. Poi le ia cu o m�n� din corp și le d� �napoi cu dou�? Mai știu și eu ceva chimie. C� orice reacție poate fi și reversibil�. Deci cu dus �ntors. Și asta și �n funcție de corp și de rezistența organismului lui, de gradul lui, de puterea �n a lua diverse decizii. Și apoii și prețul pip�rat. 125R CUTIUȚA, cu una sau dou� cic� cadou... și tratament de 6 luni p�n� la 2-3 ani ? Poi Unde Ajungem. M�car s� maI ȘTIM PE CE D�M BANII? Barem s� știm pe ce murim , dac� tot o s� murim odat�! Cel puțin s� murim mai economic. C� și așa dup� moartea ta, toți le fac viața amar� familiei- Toți! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 6 August 2013, ora 09:28
Cred c� iar se revine la cei trei EU: Eu produc , eu controlez... Acu se aplic[ iar: Eu scriu , eu citesc...eu vorbesc singur....
Zebrele mele au �nebunit de tot. El o jumulește toat� ziua de �i merg fulgii. O so lase cheal�. Cred c� vor s�-mi m�reasc� familia... C�nd vii Cami s� �ți ar�t zebrele. Raporteaza abuz de limbaj |
|
|
|

VINA asta se cheama Viata , care-i Minunea- Minunilor !
Dupa ce le-ai lasat orfane le-ai si harakirit!!! Zi saru-mana hardului ca nu erau pozele cu familia!