Info
x
Minuni, altele decit cele cu care suntem obisnuiti
|
Fosta membra 9am.ro 16238 mesaje Membru din: 20/03/2012 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 6 August 2013, ora 10:05
Of, nu stiu draga cand mai vin, serviciul meu e total incert acum. Omului meu de acolo i s-a si desfacut contractul de munca.
Cu zeolitul ma bucur ca ai studiat inainte sa dai banii. Ne dorim atat de mult sa ne facem bine incat permanent apar leacuri minune care sa raspunda celor mai dureroase suferinte, cele pentru care oamenii sunt gata sa plateasca oricat ca sa salveze pe cineva drag. Nu stiu ce-i cu zeolitul, daca e pe cinstite sau nu, dar avem in tara producatori de medicamente extrem de puternici, sunt sigura ca daca era cu adevarat ceva deosebit ar fi cumparat patentul pe o suma cu care respectivul putea sa stea toata viata in Bora Bora.
,,E-un curcubeu deasupra lumii sufletului meu"
|
|
Fosta membra 9am.ro 1228 mesaje Membru din: 4/07/2013 Oras: Galati |
Postat pe: 6 August 2013, ora 10:49
Imi pare r�u s� aud asta!
Și cum era și de așteptat intotdeaunaun produc�tor �și laud� marfa luyi, iar altul �l combate. Așa și �n cazul zeolitului c�nd cel contactat de mine KORLUK �l denigreaz� pe dr. Luca de la TV-uri. Pe cine s� mai crezi acu ? C� alui e mai curat , c� e mai pur, c� e... mai extra c� face mai mult bine decat r�u iar cel�lat invers...concurența! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 6 August 2013, ora 11:22
De la: 9am_2262, la data 2013-08-06 10:49:48Imi pare r�u s� aud asta! Și cum �știa și-au pus �n g�nd s� m�reasc� v�rsta de pensionare la femei , de la 62 la 65 , nu m-ar mira dac� m�ine s-ar mai da o lege , �n care toat� lumea s� nu mai ias� la pensie, at�t b�rbați c�t și femei. Deci s� muncim p�n� more. Ba mai mult pensionarii buni de munc� tineri p�n� la 79,9999 de ani s� munceasc� și ei. Poi și așa ei au cele mai nesimțite pensii. Iar eu care am tras toat� viața de m-am și �mboln�vit �nfrunt�nd condiții grele , gaze toxice , s� ies cu o pensie mizer�. Poi asta e dreptate ? Asta e trai ? Apropo de Maria Mirabila- broscoiul.- oachi Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 8 August 2013, ora 11:31
Of , of, of! C�nd am s� scap de c�inii �știa r�i și vagabonzi din piața Micro 38 - 39 și �mprejurimi? C�ini care stau �n grupuri pe sub tarabe, pe sub mașini, p�zind tarabele negustorilor, care abia așteapt� s� sf�șie un crac de pantaloni, și asta �n cel mai fericit caz. Acu dou� s�pt�m�ni c�nd �mi f�ceam nelipsita plimbare spre piaț�, m-a atacat un c�ine roșcat, de m�rime medie cu botul negru, foarte agresiv, aciuiat la mila trec�torilor, �n zonaBlocurilor N 20 - Z7, l�ng� o parcare de mașini. Trebuie s� spun c� apariția lui brusc� din boscheți, m-a luat pe nepreg�tite. M-am speriat foarte! Și cum el tot insista la mine repez�ndu-se mereu, nelu�nd �n seam� protestele mele, am �ncercat s� m� dau eu la el �nfuriat. Numai c� din cauza operației de la picior, mi-am pierdut echilibrul și am luat cunoștinț� cu asfaltul, zdrelindu-mi coatele, genunchii și palmele. Dar nici acu dup� c�z�tur�, el tot nu s-a liniștit insist�nd și mai tare. Trebuie s� spun c� și indiferența trec�torilor și a grupurilor de copii care se jucau l�ng� el, nu ia impresionat de accidentul meu, ca și cum nici nu eram acolo Astai cultur�? La �ntreb�rile mele ai cui e ? Au spus c� e a str�zii. L-am amenințat pe c�ine c� dac� se mai d� la mine �i rup picioarel. Nu știu dac� a b�gat la cap și �nclin s� cred c� nu. Au urmat zile �n care a lipsit de la apel. Cred c� nu mai avea sector acolo. Azi dup� ce veneam din piaț� la 11 trecute de fix, c� eu �ntotdeauna la 11 trecute de fix , am nu am treab� vin acas�, m-a atacat iar același c�ine, cu aceiași martori a grupului de copii care se jucau cu mingea. Probabil c� era sup�rat c� nu-l pusese și pe el s� joace fotbal cu ei și ele. Binențeles c� am țipat la el singur. Nimeni iar nu mi-a dat nici o atenție. Ba mai mult, una r�dea. O amuza tare scena c� eu fugeam dup� c�ine și el dup� mine. Și asta c� hingherii din oraș Galați dorm, �n loc s�-și fac� meseria, s� curețe orașul de ei. I-am mai chemat odat�! O so mai fac dac� trebuie. Ei ce ar vrea ca eu s� prind c�inele și s�-l pun �n brațele lor? Și alt� vin�, e a primarului care nu este deloc receptiv la doleanțele cet�țenilor. Nu face nimic. Nici m�car nu asfalteaz� str�zile. Se limiteaz� numnai a le c�rpi, cum face aici la noi. Iar dup� prima ploaie se șterge asfaltul. Numai spun de balta mare care se adun� �n piaț� , trece apa de glezne, iar dup� ce pun asfaltul �n mijlocul lor se adun� b�lți care ajung la trotuare, așa de bine l-au pus. Pl�tim niște taxe pentru str�ngerea c�inilor vagabonzi, ca și pentru �nfrumusețarea orașului. Un primar care a jucat forbal, nu știe dec�t s� ne dribleze, fiind orb la necazurile noastre.
Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 3068 mesaje Membru din: 30/04/2011 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 8 August 2013, ora 11:52
Cainii simt cand unei persoane ii este frica si deopotriva ,simt bunatatea si rautatea. Turbat, inteleg ca nu era de era prietenul copiilor
|
Fl_Orion999 15216 mesaje Membru din: 2/06/2013 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 8 August 2013, ora 12:37
De la: 9am_2262, la data 2013-08-08 11:31:58 Of , of, of! C�nd am s� scap de c�inii �știa r�i și vagabonzi din piața Micro 38 - 39 și �mprejurimi? C�ini care stau �n grupuri pe sub tarabe, pe sub mașini, p�zind tarabele negustorilor, care abia așteapt� s� sf�șie un crac de pantaloni, și asta �n cel mai fericit caz. Acu dou� s�pt�m�ni c�nd �mi f�ceam nelipsita plimbare spre piaț�, m-a atacat un c�ine roșcat, de m�rime medie cu botul negru, foarte agresiv, aciuiat la mila trec�torilor, �n zonaBlocurilor N 20 - Z7, l�ng� o parcare de mașini. Trebuie s� spun c� apariția lui brusc� din boscheți, m-a luat pe nepreg�tite. M-am speriat foarte! Și cum el tot insista la mine repez�ndu-se mereu, nelu�nd �n seam� protestele mele, am �ncercat s� m� dau eu la el �nfuriat. Numai c� din cauza operației de la picior, mi-am pierdut echilibrul și am luat cunoștinț� cu asfaltul, zdrelindu-mi coatele, genunchii și palmele. Dar nici acu dup� c�z�tur�, el tot nu s-a liniștit insist�nd și mai tare. Trebuie s� spun c� și indiferența trec�torilor și a grupurilor de copii care se jucau l�ng� el, nu ia impresionat de accidentul meu, ca și cum nici nu eram acolo Astai cultur�? La �ntreb�rile mele ai cui e ? Au spus c� e a str�zii. L-am amenințat pe c�ine c� dac� se mai d� la mine �i rup picioarel. Nu știu dac� a b�gat la cap și �nclin s� cred c� nu. Au urmat zile �n care a lipsit de la apel. Cred c� nu mai avea sector acolo. Azi dup� ce veneam din piaț� la 11 trecute de fix, c� eu �ntotdeauna la 11 trecute de fix , am nu am treab� vin acas�, m-a atacat iar același c�ine, cu aceiași martori a grupului de copii care se jucau cu mingea. Probabil c� era sup�rat c� nu-l pusese și pe el s� joace fotbal cu ei și ele. Binențeles c� am țipat la el singur. Nimeni iar nu mi-a dat nici o atenție. Ba mai mult, una r�dea. O amuza tare scena c� eu fugeam dup� c�ine și el dup� mine. Și asta c� hingherii din oraș Galați dorm, �n loc s�-și fac� meseria, s� curețe orașul de ei. I-am mai chemat odat�! O so mai fac dac� trebuie. Ei ce ar vrea ca eu s� prind c�inele și s�-l pun �n brațele lor? Și alt� vin�, e a primarului care nu este deloc receptiv la doleanțele cet�țenilor. Nu face nimic. Nici m�car nu asfalteaz� str�zile. Se limiteaz� numnai a le c�rpi, cum face aici la noi. Iar dup� prima ploaie se șterge asfaltul. Numai spun de balta mare care se adun� �n piaț� , trece apa de glezne, iar dup� ce pun asfaltul �n mijlocul lor se adun� b�lți care ajung la trotuare, așa de bine l-au pus. Pl�tim niște taxe pentru str�ngerea c�inilor vagabonzi, ca și pentru �nfrumusețarea orașului. Un primar care a jucat forbal, nu știe dec�t s� ne dribleze, fiind orb la necazurile noastre. primar la galati este fostul pres. de la otelu'....MARIUS STAN....Ppuneti-l in tema cu ce se-ntampla in oras.... Raporteaza abuz de limbaj
Singura religie pe care o accept si o propovaduiesc este.....RELIGIA IUBIRII , a FERICIRII si a PROSPERITATII.... --------DUMNEZEU sa binecuvanteze ROMANIA.... *** ,,Fii om, fii drept �i recunoa�te c�, pe deasupra ambi�iilor, intrigilor �i urilor, este Patria, este ve�nicia neamului, �i c� acolo trebuie s� ne �nt�lnim totdeauna, chiar dac� nu ne �n�elegem de fiecare dat�."(Ion Antonescu) *** ,,�n ziua de azi, pentru a st�p�ni c�t mai mul�i oameni, nu se mai cuceresc teritorii, ci sufletele acelor oameni. Odat� ce ai sufletul, ai omul; iar c�nd ai omul, teritoriul vine de la sine."
(contele de Marenches) ***,,Putem avea fie democratie in aceasta tara , fie putem avea mari bogatii concentrate in mainile a putini oameni, dar nu le putem avea pe ambele'' [Louis Brandeis---membru al Curtii Supreme de Justitie a S.U.A. ]***
|
|
Postat pe: 8 August 2013, ora 12:38
Nu nea Sandu nu asta e problema. problema este c� de la operație eu merg șchiop și ei , la mintea lor nu fac deosebirea intre un om s�n�tos , bolnav sau beat. dac� chiar un om mi-a spus c� mai bea mai puțin tataie, și asta dup� ce ma izbit pe jos, c� m-a dep�șit prin c�mpul meu nevizual din st�nga. Toți c�inii au un lovbe ptr mine . Ce o fi �n capul lor?
|
Postat pe: 8 August 2013, ora 15:06
Acu a �nceput și postul Canal D s� dea ap� la moar�, mincinoșilor, excrocilor și trișorilor din țar�. O s� le zic �canalul p�c�lelilor�. Dup� prezentarea tratamentului cu Zeolit, acu s-au apucat de alceva. Mereu fac publicitate la cine nu trebuie. La cine pl�tește mai mult! Au prezentat prima dat�, la o emisiune : �Astai rom�nia� pe acea vindec�toare miraculoas�, care cu puterile ei, cic� �l ridica pe acel subiect din pat. Și pe deasupra �l mai și vindeca. Ca apoi s� dea și de acea stareț� din Maramureș, care cic� și ea era vindec�toare. Oare c�nd so trezii poporul �sta al nostru, s� nu mai cread� orice i se spune sau i se arat�? S� nu mai viseze dup� afaceri dubioase și mai puțin ortodoxe și s� mai pun� și osul la trab�. Dar nu ei stric�, ci sistemul care le d� nas și curaj. Care �i �ncurajeaz�, care le permite. Și pe l�ng� ei și alții se �ntrețin din umbr�. De ce nu d� o lege care s�-i linișteasc� pe așa zișii vindec�tori, cu aceste minciuni. S� le piar� pofta de a mai am�gii poporul! Au ajuns mai speciali dec�t doctorii. Ei taie și sp�nzur�. Mereu apar c�te unul din c�nd �n c�nd. Am ajuns o țar� de tot r�sul! Prin trucaje și aranjamente filmate, �și fac un sistem de �mbog�țire mincinoas� și din asta. Au l�sat -o popii și acu o fac ei. Chiar crede toat� lumea �n minciunile lor? Oare nu mai este nici unul treaz de-a adev�ratelea, cu picioarele pe p�m�nt, �n toat� țara asta, s� �i ia la �ntreb�ri? Am devenit țara tuturor posibilit�ților, și a minciunilor , numai pentru munc� nu! Chiar nu vrea �nc� nimeni s� �nțeleag� c� nu sunt minuni. C� sunt numai excrocherii. Omul nostru este foarte inventiv , c�nd vrea s� fac� o afacere, si mai ales pentru el. Și atunci , pentru el nu mai conteaz� nimic!
|
|
|
|
Postat pe: 11 August 2013, ora 09:25
S�racu P�cal�! Ce l-au mai t�iat și maltratat s�racu!. L-au mai omor�t și ei de c�teva ori. Cred c� a fost prima variant� inainte de montaj, c�nd au greșit ordinea scenelor. Dar vorba aia : Zi P�cal� , și d�-i pace!
|
Postat pe: 11 August 2013, ora 13:11
Dac� ar fi s� se aplice strategia din filmul lui P�cal�, ca toți care spun minciuni s� fie �necați �n Olt, ar seca și Dun�rea , ce spun Dun�rea ci toate fluviile lumii , �nclusiv Amazonul, de mulțimea mincinoșilor din �ntreaga lume. Nu ar mai fi nici pești.
Așa cum iar au �nceput s� fac� și cei de la Canal D cu acele minuni de lemne și trunchi de copaci care �n orice form� sau desen ei v�d o cruce. Un fals reușit! Nici m�car imaginea �n oglind� nu e perfect�. Un desen f�cut de alții imperfect , ce dup� p�rerea lor reprezint� o cruce și care dup� ei e sf�nt. 15 ani de minciuni. Dac� eram Lipoveni ce mai f�ceau? Desenau crucea lor �n acel trunchi cu cele dou� brațe și un braț oblic? Ce mai conta tot sf�nt era ! Nu ? Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 11 August 2013, ora 16:00
De la: 9am_2262, la data 2013-08-11 13:11:09Dac� ar fi s� se aplice strategia din filmul lui P�cal�, ca toți care spun minciuni s� fie �necați �n Olt, ar seca și Dun�rea , ce spun Dun�rea ci toate fluviile lumii , �nclusiv Amazonul, de mulțimea mincinoșilor din �ntreaga lume. Nu ar mai fi nici pești. Cum de ii gasesti? eu nici nu stiu pe ce canal este D-ul asta...si ar trebui sa ma informez, ca-mi place de Teo Trandafir si va face o emisiune la astia.Vezi ca se zice escroc - escrocherie. Cum te descurci pe canicula asta? Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 11 August 2013, ora 19:26
De la: _Ingrid, la data 2013-08-11 16:00:35De la: 9am_2262, la data 2013-08-11 13:11:09Dac� ar fi s� se aplice strategia din filmul lui P�cal�, ca toți care spun minciuni s� fie �necați �n Olt, ar seca și Dun�rea , ce spun Dun�rea ci toate fluviile lumii , �nclusiv Amazonul, de mulțimea mincinoșilor din �ntreaga lume. Nu ar mai fi nici pești. Greu, greu conița mea ! Sunt zile c�nd nici nu mai ies pe canicul� din cas�. C� �mi crește tensiunea! Aștept c�nd se r�corește. Dar mai este olecuț� și vine iar iarna, și iar o s� stau �n cas�... Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 11 August 2013, ora 19:29
De la: 9am_2262, la data 2013-08-11 19:26:53De la: _Ingrid, la data 2013-08-11 16:00:35De la: 9am_2262, la data 2013-08-11 13:11:09Dac� ar fi s� se aplice strategia din filmul lui P�cal�, ca toți care spun minciuni s� fie �necați �n Olt, ar seca și Dun�rea , ce spun Dun�rea ci toate fluviile lumii , �nclusiv Amazonul, de mulțimea mincinoșilor din �ntreaga lume. Nu ar mai fi nici pești. Eu sunt la RDS. Prind acest canal dup� Prima pe canalul 6 de la telecomand� Pe prima e 5 și Canal D pe 6. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 13 August 2013, ora 20:15
Și eu o s� m� duc pe Marte. Eu am s� fiu al 19-lea. �l rog pe Kurt s� m� ia cu naveta sa. Cred c� �ntr-o or� ar fi acolo. Dar poate m� teleporteaz� direct acolo. Cred c� �ia care vor s� se duc� pe Marte sunt popii, ca s� �i corup� și s�-i conving� de cele sfinte ,pe eventualii marțieni , precum și de evoluția sau istoricul lor. Cum a ap�rut marțianul. C� și �la are un Dumnezeu ...comun ! Dup� ei, cei care fur� c�t mai mult, c� nu mai au ce fura aici, și apoi restul...Cred c� o s� ne teleporteze marțienii, c�nd or s� ne vad� la ei. dar nu la noi, ci �n alt sistem solar, ca s� arunce și ei capra la vecini. Or fi �nv�țat și ei m�car at�ta lucru de la noi. Cred c� Marte și ceea ce a fost �nainnte �ntre ea și Jupiter,ar fi fost o planet� gean�n� cu planeta noastr�. Acum or ei au fugit la noi, și cred c� e mai plauzibil , iar acu ne ducem noi la ei, s� o repopul�m. Este planeta rezerv�.
|
Postat pe: 15 August 2013, ora 20:11
La Mulți Ani mariilor și marinilor de pe aici și de pretutindeni. ! Cam t�rziu! Dar mai bine mai t�rzoiu dec�t niciodat�! Mai e p�n� la 12 noaptea!
|
Fosta membra 9am.ro 17703 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 15 August 2013, ora 23:46
De la: 9am_2262, la data 2013-08-06 09:28:04Cred c� iar se revine la cei trei EU: Eu produc , eu controlez... Acu se aplic[ iar: Eu scriu , eu citesc...eu vorbesc singur.... nu-i chiar asa.... La multi ani,Marine, daca ai sarbatorit azi
Raporteaza abuz de limbaj
Daniela
|
|
Postat pe: 16 August 2013, ora 09:45
De la: daniela_, la data 2013-08-15 23:46:07De la: 9am_2262, la data 2013-08-06 09:28:04Cred c� iar se revine la cei trei EU: Eu produc , eu controlez... Acu se aplic[ iar: Eu scriu , eu citesc...eu vorbesc singur.... Mersi Daniela! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 19 August 2013, ora 20:13
Cred c� ar fi timpul s� ne cam lu�m t�lp�șița de pe planeta P�m�nt. Deja,au �nceput s� apar� urgiile. Și asta la toate nivelele și domeniile. Așa c� americanii ar face bine s� se gr�beasc� ca s� ne mut�m pe Marte. Asta dac� nu ar fi t�rziu. O s�-l rog pe Kurt s� m� i-a cu el , pe Zirda. Poate acolo nu or fi cutremure. Sau nu ar conta.prea mult pentru ei.
|
Postat pe: 21 August 2013, ora 12:04
Azi m-am convins c� și Casa pariurilor -Super Bet fac jongleri, adic� combinații de �n� luate c�te �m �. De xce spun așa? Am jucat mai multe bilete cu c�te trei duble. Asta �nseamn� c� sunt 8 variante. Alt bilet cu 6 duble fac 64 variante. Bun p�n� acu. Un alt bilet tot cu trei duble fac dup� ei, 100 variante și nu tot 8 variante, c�t ar fi fost. La �ntreb�rile mele, cea de la ghișeu �mi spune c� am jucat 16 meciuri și de aia. Fals! Ce treaba are nr de meciuri c�nd eu am 3 duble. De ce la biletul de 14 meciuri, am 6 duble cu 64 de variante atunci? Oare calculatorul s� fie de vin�? C� v�d c� potențialul de c�știg este totuși minim de 6 lei la cota cea mai mic�, dac� se �mparte c�știgul la 100 de variante. Unde e greșeala? M�car s� ias� toate ca s� m� cert cu ei .
|
Postat pe: 21 August 2013, ora 12:08
De la: 9am_2262, la data 2013-08-19 20:13:49Cred c� ar fi timpul s� ne cam lu�m t�lp�șița de pe planeta P�m�nt. Deja,au �nceput s� apar� urgiile. Și asta la toate nivelele și domeniile. Așa c� americanii ar face bine s� se gr�beasc� ca s� ne mut�m pe Marte. Asta dac� nu ar fi t�rziu. O s�-l rog pe Kurt s� m� i-a cu el , pe Zirda. Poate acolo nu or fi cutremure. Sau nu ar conta.prea mult pentru ei.Luati-ma si pe mine! Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 21 August 2013, ora 12:09
De la: 9am_2262, la data 2013-08-21 12:04:44Azi m-am convins c� și Casa pariurilor -Super Bet fac jongleri, adic� combinații de �n� luate c�te �m �. De xce spun așa? Am jucat mai multe bilete cu c�te trei duble. Asta �nseamn� c� sunt 8 variante. Alt bilet cu 6 duble fac 64 variante. Bun p�n� acu. Un alt bilet tot cu trei duble fac dup� ei, 100 variante și nu tot 8 variante, c�t ar fi fost. La �ntreb�rile mele, cea de la ghișeu �mi spune c� am jucat 16 meciuri și de aia. Fals! Ce treaba are nr de meciuri c�nd eu am 3 duble. De ce la biletul de 14 meciuri, am 6 duble cu 64 de variante atunci? Oare calculatorul s� fie de vin�? C� v�d c� potențialul de c�știg este totuși minim de 6 lei la cota cea mai mic�, dac� se �mparte c�știgul la 100 de variante. Unde e greșeala? M�car s� ias� toate ca s� m� cert cu ei . Iti tin pumnii sa iasa toate, ca de inteles nu inteleg deloc cum fontioneaza chestiile alea. Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Fosta membra 9am.ro 266 mesaje Membru din: 17/08/2013 |
Postat pe: 21 August 2013, ora 12:12
Nu te certa cu nimeni. Mai bine spune o poveste. Ca umbland dupa castig, uiti sa traiesti. Castigul nu este punga plina cu galbeni, ci caldura si lumina de care sufletul tau este plin. Iti doresc mult noroc si multa iubire.
|
Postat pe: 21 August 2013, ora 12:16
De la: _Ingrid, la data 2013-08-21 12:08:08De la: 9am_2262, la data 2013-08-19 20:13:49Cred c� ar fi timpul s� ne cam lu�m t�lp�șița de pe planeta P�m�nt. Deja,au �nceput s� apar� urgiile. Și asta la toate nivelele și domeniile. Așa c� americanii ar face bine s� se gr�beasc� ca s� ne mut�m pe Marte. Asta dac� nu ar fi t�rziu. O s�-l rog pe Kurt s� m� i-a cu el , pe Zirda. Poate acolo nu or fi cutremure. Sau nu ar conta.prea mult pentru ei.Luati-ma si pe mine! Aventura voastra este incitanta. Dar cineva trebuie sa ramana cu radacinile adanc infipte in pamant. Este o diferenta mare intre pragmatism si iluzie si totusi desavarsim pasul cu atata usurinta. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 21 August 2013, ora 12:26
De la: 9am_2458, la data 2013-08-21 12:12:27Nu te certa cu nimeni. Mai bine spune o poveste. Ca umbland dupa castig, uiti sa traiesti. Castigul nu este punga plina cu galbeni, ci caldura si lumina de care sufletul tau este plin. Iti doresc mult noroc si multa iubire. Aș mai spune și alte povești , dar v�d c� nu au c�utare pe aici. Sunt unii care m� trimite la munc�, nu la povestit. Credeam c� nu v� mai plac ce scriu eu pe aici, și mi-am permis s� mai i-au o pauz�. C� v�d c� și blogul mi l-au cenzura , c� nu mai pot intra �n el. Ce �i sup�r� adev�rul ? �n ceea ce privește sfatul , aveți perfect� dreptate. Nu banul te face fericit uneori, dar tot mai bine e, c�nd �l ai. Unii au bani dar nu au viaț�. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 21 August 2013, ora 12:46
De la: 9am_2262, la data 2013-08-21 12:26:01 Nu-i asa..intra lumea mai rar, sunt griji mai mari, de aceea cam pe tot forumul e schimbata atmosfera. Daca e blocat blogul, cu atat mai mult scrii aici, stii ca sunt oameni care citesc, dar nu comenteaza...ma refer si la altii, nu doar prietenii.
|
|
Postat pe: 21 August 2013, ora 12:50
De la: 9am_2262, la data 2013-08-21 12:26:01De la: 9am_2458, la data 2013-08-21 12:12:27Nu te certa cu nimeni. Mai bine spune o poveste. Ca umbland dupa castig, uiti sa traiesti. Castigul nu este punga plina cu galbeni, ci caldura si lumina de care sufletul tau este plin. Iti doresc mult noroc si multa iubire. Si scrisul este o munca. Continua acest drum. La momentul potrivit, munca ta va fi recompensata. Posibil nu baneste cum ti-ai dori, dar gandeste-te ca ceea ce faci, ceea ce scrii, poate intr-o zi, va ferici un suflet trist, neimpacat, ratacit. Poate il va ajuta sa se ridice inapoi si sa se scuture de praful acumulat in caderea sa si sa isi continue zborul peste aceasta lume care ii este atat de necunoscuta, pana in marea zi a trecerii sale dincolo de aceasta lume limitata. Scrii frumos, chiar daca noi nu avem intotdeauna rabdarea necesara sa te citim cu aceeasi intensitate cu care traiesti si retraiesti ceea ce ne redai. Cel mai frumos cadou pe care il putem darui si primi este timpul. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 21 August 2013, ora 13:06
De la: 9am_2458, la data 2013-08-21 12:50:49De la: 9am_2262, la data 2013-08-21 12:26:01De la: 9am_2458, la data 2013-08-21 12:12:27Nu te certa cu nimeni. Mai bine spune o poveste. Ca umbland dupa castig, uiti sa traiesti. Castigul nu este punga plina cu galbeni, ci caldura si lumina de care sufletul tau este plin. Iti doresc mult noroc si multa iubire. Da poate in ce scriu eu, unii mai pot �ncerca și sfaturiile mele, care le-am folosit la disperare privind s�n�tatea mea. Poate la unii �n loc de medicamente, mai pot face bine și sfaturile legate de autosugestie, pe care le dau gratis la toat� lumea. Totul s� se pun� și ei �n pielea mea, cum vine vorba. S�-mi urmeze exemplul. Acolo unde și doctorii mai dau greș , autocontrolul poate face minuni. Pentru cei care o practic� prima dat� , le trebuie cei drept un pic de antrenament. Dar odat� trecut pragul sau hopul, se vor vedea �n cur�nd rezultatele. Totu e s� ai voinț� și s� insisști mereu. E singura mea moștenire. M�car cu at�ta llucru s� m� pomeneasc� și ei. Chiar dac� nu sunt poate singurul , care o aplic�. Aceste tratamente sunt vechi dec�nd lumea , numai c� eu �n disperarea mea . le-am descoperit singur , f�r� s� știu cum se cheam�. Homeopatie , medicin� holistic� , cromiterapie, meloterapie, etc... Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 21 August 2013, ora 13:08
De la: _Ingrid, la data 2013-08-21 12:08:08De la: 9am_2262, la data 2013-08-19 20:13:49Cred c� ar fi timpul s� ne cam lu�m t�lp�șița de pe planeta P�m�nt. Deja,au �nceput s� apar� urgiile. Și asta la toate nivelele și domeniile. Așa c� americanii ar face bine s� se gr�beasc� ca s� ne mut�m pe Marte. Asta dac� nu ar fi t�rziu. O s�-l rog pe Kurt s� m� i-a cu el , pe Zirda. Poate acolo nu or fi cutremure. Sau nu ar conta.prea mult pentru ei.Luati-ma si pe mine! A, si sa nu uitam! www.youtube.com/watch?v=KtQb2axKpuw&feature=em-subs_digest ...sa ne luam �for�ele!
|
|
Postat pe: 21 August 2013, ora 13:17
De la: _Ingrid, la data 2013-08-21 13:08:30De la: _Ingrid, la data 2013-08-21 12:08:08De la: 9am_2262, la data 2013-08-19 20:13:49Cred c� ar fi timpul s� ne cam lu�m t�lp�șița de pe planeta P�m�nt. Deja,au �nceput s� apar� urgiile. Și asta la toate nivelele și domeniile. Așa c� americanii ar face bine s� se gr�beasc� ca s� ne mut�m pe Marte. Asta dac� nu ar fi t�rziu. O s�-l rog pe Kurt s� m� i-a cu el , pe Zirda. Poate acolo nu or fi cutremure. Sau nu ar conta.prea mult pentru ei.Luati-ma si pe mine! Adic� lemne?...Cred c� sunt al naibii de scumpe acu. �nc� e mai ieftin gazul. Și e și mai curat. Nu tu aprinzi focul dimineața și d�rd�i, nu tu scos cenușa, scuturat burlanele iarna c� �ți �ngheaț� m�na pe ele. Nu am uitat de vremurile alea de mult apuse. La cum m� mișc eu nici focul �nm sob� nu aș mai fi �n stare s�-l mai fac. Cine car� lemne? Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 21 August 2013, ora 13:20
Astept un raspuns si apoi mai am o proba de trecut, ca sa va pot spune ''pe curand!''.
Pana atunci, profit sa va spun ca iubirea nu este un joc, nu este o mana de carti pe care sa le avem mereu la indemana. Iubirea nu se cumpara si nu se vinde. Iubirea este daruita si o primim. Neconditionat. Iubirea nu se poate negocia, ea nu poate fi cuprinsa doar in cuvinte. Iubirea este tot ce avem mai bun in noi si ce am putea impartasi fara sa ne temem ca vom primi nota de plata intr-o zi. Suntem atat de neputinciosi, atat de saraci, incat nu am putea darui decat iubire. Si totusi ce bogatii mai mari am putea pretinde decat iubire? Iubirea ne duce pe carari necunoscute pentru a o face cunoscuta acolo unde este interpretata gresit. Stie cineva unde isi are casa iubirea? Raporteaza abuz de limbaj |
|
|
|

Cum de ii gasesti? eu nici nu stiu pe ce canal este D-ul asta...si ar trebui sa ma informez, ca-mi place de Teo Trandafir si va face o emisiune la astia.
La multi ani,Marine, daca ai sarbatorit azi