Info
x
Cafenea cu aroma virtuala
|
Musetel 9787 mesaje Membru din: 4/04/2012 |
Postat pe: 19 August 2016, ora 20:51
Sper ca nu o mancat postasul toate gogosile!
Seara buna! Bine va regasesc! Merci Gabi pentru gogosi! am mai gasit 5 pitite sub hota. Cred ca le pusese careva deoparte in timp ce fuma pipa , uita sa mai manance gogosile, norocul meu care aplicai iute principiul primului venit-primul servit! Am facut o placinta cu costita afumata, mozzarella, dovlecel verde, cascaval ras (emmental), praf de usturoi deshidratat, piper si fara sare. Apoi am batut 5 oua si le-am diluat cu smantana lichida. Am dat totul la cuptor 50 de minute la 5.... 180grade o fi la curent, eu gatesc si iubesc sa gatesc doar la gaz, e o fixa de a mea! Cu un rosé rece. Desert? Gogosi, ca sigur mai sunt pitite pe indeva! Wow, si permiteti-mi sa ma pierd in decorul elvispresley-ian pregatit de Zenitt! Se multumeste! Tocmai vazusem alaltaieri seara o emisiune pe francezi despre unele mistere neelucidate ale lumii noastre. Printre ele era si misterul fantomei pe care sustin unii ca ar fi vazut-o in casa lui Elvis dupa ce acesta decedase in 77. Eu am venit pe lume in 77, deci l-am prins pe Elvis cantand , ale sale unde melodice lansate in eter m-au afectat pozitiv, recunosc ca iubesc muzica lui Elvis! Deci, azi la munca ascultai... ce credeti? Elvis, evident! Zilele voastre cum sunt? Ce faceti cand nu beti o cafea pe aici, hm? Caut in fonoteca mea de platine... Sa vad cu ce ies pe rampa diseara!
''Dacã ar trebui sã scriu o carte de moralã, primele 99 de pagini le-aº lãsa goale ºi pe a o suta aº scrie: "Existã o singurã datorie. Aceea de a iubi"". Albert Camus
''CONSTIINTA este marturia si dovada prezentei incontestabile a lui DUMNEZEU in OM ! '' Musetel deea
''Si tu diffères de moi, mon frère, loin de me léser, tu m'enrichis.'' Antoine de Saint Exupéry
|
|
Postat pe: 19 August 2016, ora 21:07
Da, sper sa va placa pantofii. Albastri. Suedezi?
E de vina zenitt, nu io, e clar! one for the monney, two for the show.... www.youtube.com/watch?v=T1Ond-OwgU8 Va spusesem ca ii vazusem statuia in ceara in amrime naturala la Grévin? Am si poza cu ... Elvis! Mda, seara Elvis... ritmata! De dormiti, ma ascultati maine in reluare, pe aceleasi unde eterice, v-ati prins! Hound Dog www.youtube.com/watch?v=lzQ8GDBA8Is Return to sender.... www.youtube.com/watch?v=PU5xxh5UX4U .... postasul zice ca Gabi era la cafea cu noi si nu o gasit-o acasa! Don't be cruel www.youtube.com/watch?v=ViMF510wqWA aud o voce de sub hota... hopaaaaaaa care-mi esti colea camuflat/a si bagi dohanuri in plamani voluntar, ha? www.youtube.com/watch?v=gj0Rz-uP4Mk Jailhouse rock, daca tot suntem impotriva fumatului si a sinuciderii curate Raporteaza abuz de limbaj
''Dacã ar trebui sã scriu o carte de moralã, primele 99 de pagini le-aº lãsa goale ºi pe a o suta aº scrie: "Existã o singurã datorie. Aceea de a iubi"". Albert Camus
''CONSTIINTA este marturia si dovada prezentei incontestabile a lui DUMNEZEU in OM ! '' Musetel deea
''Si tu diffères de moi, mon frère, loin de me léser, tu m'enrichis.'' Antoine de Saint Exupéry
|
|
gabigabi2 33366 mesaje Membru din: 13/10/2011 |
Postat pe: 20 August 2016, ora 13:41
Salut- salut !
m-a gasit si postasul .... mai sunt si gogosi si am pus si de'o cafea ptr. cine vrea acum , chiar daca-i ora prinzului ! la mine merge cafeluta oricind , numa' sa nu mi-o pun in ciorba, in rest , la orice ora mai e cite o gura de cafea pastrata !
Raporteaza abuz de limbaj |
|
zenitt 349 mesaje Membru din: 23/04/2015 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 21 August 2016, ora 10:04
Bunã dimineaþa!
Vã invit la o cafea Pentru pofticioºi câteva galuºte cu prune. www.youtube.com/watch?v=6SCQN-7knQQ Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 21 August 2016, ora 10:14
|
nastasemihail 47672 mesaje Membru din: 3/11/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 21 August 2016, ora 10:56
De la: gabigabi2, la data 2016-08-20 13:41:21Salut- salut ! Deci joci de-a v-ati ascunselea cu postasul. Raporteaza abuz de limbaj
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
|
|
Postat pe: 21 August 2016, ora 14:20
De la: zenitt, la data 2016-08-21 10:04:42Bunã dimineaþa! galusti cu pruneee moamaaaa am si uitat cum se fac ! mersic tu ptr. tratatia surpriza
|
Postat pe: 21 August 2016, ora 14:24
De la: nastasemihail, la data 2016-08-21 10:56:35De la: gabigabi2, la data 2016-08-20 13:41:21Salut- salut ! vai de mine, Mihaile ! da' nu-ndraznesc a ma juca astfel cu el , ca daca nu ma mai gaseste si nu-mi da penzia !? Ce FACI ? cum iti e ? Raporteaza abuz de limbaj |
|
|
|
|
Postat pe: 21 August 2016, ora 14:39
si, apropo de " cum iti e ?", sa-ti spun cit de greu imi cazura gogosile ? ce arsuri la stomac imi dau si ele si cornuletele si salata de vinete si ardeii copti , de ex ? si uite asa, incetul cu incetul, reducem si nu mai mincam ceea ce altadata ne placea la nebunie !....asta e.... virsta !
|
Postat pe: 21 August 2016, ora 14:40
da' o gurita de cafea si o tot imi merge !
|
Postat pe: 22 August 2016, ora 12:05
Buna ziua! V-ampregatit o cafea pentru suflet! Sper sa o valorificati la justa ei valoare!
Ezechiel, citare din capitolul 3, Cuvantul Domnului Dumnezeu: ,,18. Dacã îi voi zice celui nelegiuit: «Sigur vei muri!», iar tu nu-l vei avertiza și nu-i vei vorbi ca sã-l întorci de la calea lui cea rea și sã-i scapi astfel viața, cel nelegiuit va muri datoritã vinii lui, dar sângele lui îl voi cere din mâna ta. 19. Dacã însã îl vei avertiza pe cel nelegiuit, iar el nu se va întoarce de la rãutatea lui și de la calea lui cea rea, atunci acesta va muri datoritã vinii lui, iar tu îți vei scãpa sufletul. 20. Dacã cel drept se va întoarce de la dreptatea lui și va sãvârși nedreptate, voi pune înaintea lui o cursã și el va muri. Dacã nu l-ai avertizat, atunci el va muri în pãcatul lui și nu-i vor fi amintite faptele drepte pe care le-a fãcut, iar sângele lui îl voi cere din mâna ta. 21. Dacã tu însã l-ai avertizat pe cel drept sã nu pãcãtuiascã, și el nu a pãcãtuit, atunci acesta va trãi, datoritã faptului cã a fost avertizat, iar tu îți vei scãpa sufletul.“ O zi frumoase! Sa fiti binecuvantati! Nimic fara Dumnezeu! Alegeti mereu binele si pastrati-va credinta in Dumnezeu, doar El va tine puternici, numai cu a Sa voie suntem! Cu drag! A.
Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 22 August 2016, ora 14:10
paiiii, hai sa va salut in zi de Luni si sa va urez o saptamina frumoasa si buna !
daca binevoiti , se gaseste si o cafeluta prin cea bucatarie a cafenelei ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 22 August 2016, ora 18:27
Si paine proaspata facuta de mine! Multicereale, facuta cu maia din drojdie vie!
O buca' de clisasa hie pân asta cafene' ori ne punem pofta in cui, mai nene, mai!
|
|
Postat pe: 22 August 2016, ora 18:30
Porodicii inca nu mi s-o copt in gradina, dar daca aveti voi porodici adevarati, bio, cu gust, se accepta! Facem si un tort cat ai zice: cafenea treziti-va!
Am inlocuit zaharul alb superrafinat cu zahar brun. Eram curioasa sa vad de creste si cat creste blatul, dar e ok, e mult mai bun decat cel cu zahar alb. Cu scortisoara si vanilie de bourbon! Pofta mare! Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 23 August 2016, ora 10:51
Hei, neata buna voua! Da' ce faceti? Gimnastica de inviorare?
Am facut cafea. Mai este paine, zmeura.... Ciorba de fasole verde pentru pranz... Ma gandeam sa fac si gogosi, Gabi. Si eu uneori am o senzatie ciudata in stomac dupa ce mamanc gogosi. O fi din cauza prajelii in ulei, ca nu cred ca maiaua sa fie de bai! Drojdia face bine , doar prajeala poate fi devina. Ai incercat sa le mananci cu lapte caldut? Poate va atenua senzatia de aciditate. Voi, cu ce va laudati? Numa' io, Gabi si Zenitt ce mai iscalim condica acestei cafenele. Mihai, mai des ar fi mai bine, ce zici? Poate gasesc si eu timp sa gandesc cum sa il scot pe Armel din mijlocul oceanului. Si, ca sustinere.... sau cum imi spuneai tu....punct de sustinere.... ma gandeam ca forta gravitationala daca ar fi mai puternica in acel punct al oceanului, chiar un cutremur, l-ar putea ajuta pe Armel sa obtina energie suficienta pentru o catapultare. SAUmusai sa ii réadaptez nava la o alta metoda de a se desprinde de pamant-apa. SAU sa se scufunde???? Am zis io,idei am, dar tre' timp sa le studiez fezabilitatea! Bun asa... Io va transmit unde pozitive in tot ceea ce sunteti si faceti! Sa alegem in continuare mereu binele, astfel sa reusim sa ramanem copiii Tatalui nostru si sa nu Il dezamagim! Nimic fara Dumnezeu! Aveti grija de voi si de cei ai vostri, de toti ai vostri! Inchei cu Cuvantul Domnului nostru Dumnezeu: ,,10. Vã îndemn, fraþilor, pentru numele Domnului nostru Iisus Hristos, ca toþi sã vorbiþi la fel ºi sã nu fie dezbinãri între voi; ci sã fiþi cu totul uniþi în acelaºi cuget ºi în aceeaºi înþelegere. 11. Cãci, fraþii mei, despre voi, prin cei din casa lui Hloe mi-a venit ºtire cã la voi sunt certuri; 12. ªi spun aceasta, cã fiecare dintre voi zice: Eu sunt al lui Pavel, iar eu sunt al lui Apollo, iar eu sunt al lui Chefa, iar eu sunt al lui Hristos! 13. Oare s-a împãrþit Hristos? Nu cumva s-a rãstignit Pavel pentru voi? Sau fost-aþi botezaþi în numele lui Pavel? 14. Mulþumesc lui Dumnezeu cã pe nici unul din voi n-am botezat, decât pe Crispus ºi pe Gaius, 15. Ca sã nu zicã cineva cã aþi fost botezaþi în numele meu. 16. Am botezat ºi casa lui ªtefana; afarã de aceºtia nu ºtiu sã mai fi botezat pe altcineva. 17. Cãci Hristos nu m-a trimis ca sã botez, ci sã binevestesc, dar nu cu înþelepciunea cuvântului, ca sã nu rãmânã zadarnicã crucea lui Hristos. 18. Cãci cuvântul Crucii, pentru cei ce pier, este nebunie; iar pentru noi, cei ce ne mântuim, este puterea lui Dumnezeu. 19. Cãci scris este: "Pierde-voi înþelepciunea înþelepþilor ºi ºtiinþa celor învãþaþi voi nimici-o". 20. Unde este înþeleptul? Unde e cãrturarul? Unde e cercetãtorul acestui veac? Au n-a dovedit Dumnezeu nebunã înþelepciunea lumii acesteia? 21. Cãci de vreme ce întru înþelepciunea lui Dumnezeu lumea n-a cunoscut prin înþelepciune pe Dumnezeu, a binevoit Dumnezeu sã mântuiascã pe cei ce cred prin nebunia propovãduirii. 22. Fiindcã ºi iudeii cer semne, iar elinii cautã înþelepciune, 23. Însã noi propovãduim pe Hristos cel rãstignit: pentru iudei, smintealã; pentru neamuri, nebunie. 24. Dar pentru cei chemaþi, ºi iudei ºi elini: pe Hristos, puterea lui Dumnezeu ºi înþelepciunea lui Dumnezeu. 25. Pentru cã fapta lui Dumnezeu, socotitã de cãtre oameni nebunie, este mai înþeleaptã decât înþelepciunea lor ºi ceea ce se pare ca slãbiciune a lui Dumnezeu, mai puternicã decât tãria oamenilor. 26. Cãci, priviþi chemarea voastrã, fraþilor, cã nu mulþi sunt înþelepþi dupã trup, nu mulþi sunt puternici, nu mulþi sunt de bun neam; 27. Ci Dumnezeu ªi-a ales pe cele nebune ale lumii, ca sã ruºineze pe cei înþelepþi; Dumnezeu ªi-a ales pe cele slabe ale lumii, ca sã le ruºineze pe cele tari; 28. Dumnezeu ªi-a ales pe cele de neam jos ale lumii, pe cele nebãgate în seamã, pe cele ce nu sunt, ca sã nimiceascã pe cele ce sunt, 29. Ca nici un trup sã nu se laude înaintea lui Dumnezeu. 30. Din El, dar, sunteþi voi în Hristos Iisus, Care pentru noi S-a fãcut înþelepciune de la Dumnezeu ºi dreptate ºi sfinþire ºi rãscumpãrare, 31. Pentru ca, dupã cum este scris: "Cel ce se laudã în Domnul sã se laude". Epistola intai a lui Pavel catre Coriteni Veci fie laudat Dumnezeu, de toate popoarele lumii! O zi frumoasa! Dumnezeu sa fie cu voi toti! Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 24 August 2016, ora 11:58
www.youtube.com/watch?v=CDdvReNKKuk
Amazing Grace www.youtube.com/watch?v=yFrVHz24KEY I'll say a little pray for you O zi binecuvantata si pace voua! Nihil Sine Deo! Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 25 August 2016, ora 07:33
''Pentru o viaþã sãnãtoasã faceþi zilnic cel puþin 30 minute de miºcare''
https://www.youtube.com/watch?v=qmk8wcpw86I Pace voua! Parafrazând pe Muºeþel, Sã beþi cafeaua liniºtiþi si fericiþi, sã savuraþi delicatesele lui Gabi cu poftã ºi plãcere! Ne mai re, reauzim, revedeem peste vreo 10 zile. Sã fiþi iubiþi! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 25 August 2016, ora 07:35
|
Fl_Orion999 15216 mesaje Membru din: 2/06/2013 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 25 August 2016, ora 11:15
cafea, ceai, inghetata si sampanie pt. toata lumea....
Singura religie pe care o accept si o propovaduiesc este.....RELIGIA IUBIRII , a FERICIRII si a PROSPERITATII.... --------DUMNEZEU sa binecuvanteze ROMANIA.... *** ,,Fii om, fii drept �i recunoa�te c�, pe deasupra ambi�iilor, intrigilor �i urilor, este Patria, este ve�nicia neamului, �i c� acolo trebuie s� ne �nt�lnim totdeauna, chiar dac� nu ne �n�elegem de fiecare dat�."(Ion Antonescu) *** ,,�n ziua de azi, pentru a st�p�ni c�t mai mul�i oameni, nu se mai cuceresc teritorii, ci sufletele acelor oameni. Odat� ce ai sufletul, ai omul; iar c�nd ai omul, teritoriul vine de la sine."
(contele de Marenches) ***,,Putem avea fie democratie in aceasta tara , fie putem avea mari bogatii concentrate in mainile a putini oameni, dar nu le putem avea pe ambele'' [Louis Brandeis---membru al Curtii Supreme de Justitie a S.U.A. ]***
|
|
Postat pe: 25 August 2016, ora 13:05
De la: zenitt, la data 2016-08-25 07:33:28''Pentru o viaþã sãnãtoasã faceþi zilnic cel puþin 30 minute de miºcare'' concediu ultra- fain iti doresc si fara surprize zguduitoare ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 25 August 2016, ora 13:08
Sampanie ? buuun asa !
surorii mele ii placea mult sampania , asa ca pun si eu pe masa inca una, cozonac, chec si , coliva ptr. cine doreste !bineinteles ca nu se rateaza cafeluta ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 25 August 2016, ora 20:53
De la: gabigabi2, la data 2016-08-25 13:08:06Sampanie ? buuun asa ! Cele mai sincere condoleante, Gabita draga! Fie ca bunul Dumnezeu sa o ierte si sa o primeasca in Imparatia Sa! Am stiut si am simtit ca ceva nu era in regula la tine, Gabi. Nu trecea zi lasata de la bunul Dumnezeu sa nu ne onorezi cu a ta prezenta... Gabi, iti sunt alaturi, chiar de sunt departe, sufletul mi-e cu tine in aceasta durere , in aceasta despartire... Te iubesc, Gabita si te sustin cu toata puterea ce mi-a dat-o bunul Dumnezeu, veci fie laudat! Pentru sufletul surorii tale... 40 de zile, te rog sa le tii... www.youtube.com/watch?v=5mWwNjDZis0 Nihil sine Deo! Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 25 August 2016, ora 20:55
De la: Fl_Orion999, la data 2016-08-25 11:15:39cafea, ceai, inghetata si sampanie pt. toata lumea.... Accept o inghetata. Tu accepti sa facem pace noi doi, odata si pentru totdeauna?
|
|
Postat pe: 25 August 2016, ora 20:58
De la: zenitt, la data 2016-08-25 07:35:00iar mã ceartã Muºeþel... Nu te cearta, Zenitt, doar de vede ca te indepartezi cumva de calea lui Dumnezeu, atunci se baga in tine Musetel si te scutura un picut, cat sa iti revii! Sper ca inspiratia mea sa fie vesnic divina... Nihil sine Deo! ... versuri mai am scrise, sa indraznesc a le lansa in lume? Concediu placut si sa fiti binecuvantati! Dumnezeu sa fie cu voi si vorba preotului care imi boteza feciorul: ''Sa nu mergeti mai repede decat Ingerul vostru pazitor!'' Mereu cu drag te citesc, de departe tot aproape...
|
|
Postat pe: 26 August 2016, ora 16:18
De la: Musetel, la data 2016-08-25 20:53:23De la: gabigabi2, la data 2016-08-25 13:08:06Sampanie ? buuun asa ! AMIN ! Multumesc , musetelule, multumesc mult ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 26 August 2016, ora 16:31
HA ! hai sa zicem , prin absurd, ca n-as vrea - sau as considera ca nu e in conf. cu ce cred eu - sa respect traditia ....HA ! dar te lasa cineva sa faci asta ? DOAAAMNE, da' cite obiceiuri - de la sat la sat ; de la oras la oras ; de la regiune la regiune si cartier la cartier, alte " traditii " si fiecare participant la un asemenea eveniment se simte dator sa te invete ce sa faci.....dar, nu-i cu suparare, totusi, intrucit fiecare e minat de cele mai bune intentii !
|
Postat pe: 26 August 2016, ora 16:33
aaaa, sa nu uit : cafeaua e-n ibric , iar frisca si inghetata la locul lor !
|
Postat pe: 27 August 2016, ora 15:01
|
lngrid 294 mesaje Membru din: 25/12/2015 |
Postat pe: 28 August 2016, ora 08:33
AMR 3!!!
Buna dimineata lumeee!!! simt vant de libertate, vine marele concediu! Va pup pe toti, va imbratisez cu drag si va amenint ca o sa stau pe capul vostru! Ia cafeaua neamule, fierbinte, neagra si aromata cum imi place mie! .....bine, hai sa nu fiu egoista, pun si moturi de frisca, pampoane, lapticuri, ce doreste fiecare! Raporteaza abuz de limbaj
Simplitatea este sofisticarea extremã - Leonardo da Vinci
|
|
lngrid 294 mesaje Membru din: 25/12/2015 |
Postat pe: 28 August 2016, ora 08:40
De la: gabigabi2, la data 2016-08-25 13:08:06Sampanie ? buuun asa ! Ohhh, deci sora ta a plecat! Condoleante sincere Gabi, stiu cat ati fost de apropiate!Imi vine in minte ca celebra afirmatie a lui Edmond Haraucourt ,,a pleca inseamna a muri putin", aici se aplica inversata: a muri inseamna a pleca putin, exact asa cum tu ai afirmat intotdeauna.
Simplitatea este sofisticarea extremã - Leonardo da Vinci
|
|
|
|

moamaaaa
vai de mine, Mihaile !
da' nu-ndraznesc a ma juca astfel cu el , ca daca nu ma mai gaseste si nu-mi da penzia !?
tot imi merge !