back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Cafenea cu aroma virtuala

Pagini: << 2519 2520 2521 2522 2523 2524 2525 2526 2527 2528 >> Sari la pagina:

lngrid

294 mesaje
Postat pe: 1 Septembrie 2016, ora 08:41

De la: Musetel, la data 2016-08-31 10:35:29Ma bucur ca te revad, draga Ingrid! bine ai revenit si vrem sa stai mai mult la poveste!

Deci azi e petrecerea de ramas bun la munca. Oare o mai fi ramas o feliuta de negresa? Si o cafea?

Buna dimineata, da, chiar a fost o zi deosebita, stiam eu ca voi primi un buchet de flori de la colegii apropiati, un gest dragut pe care l-am mai facut si pentru alte persoane care au plecat la alte locuri de munca, dar a fost mult mai mult de atat, am vazut ca oamenilor chiar le pasa.

Cafeaua e prezenta, va asteapta!

Simplitatea este sofisticarea extremã - Leonardo da Vinci
gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 1 Septembrie 2016, ora 15:30

De la: lngrid, la data 2016-09-01 08:22:01
De la: gabigabi2, la data 2016-08-30 13:57:52 mdaaa.....a fost un mic iures de conversatie , da' se cam termina eu pusei de ' o cafea !

Nu se!
Mi-am facut datoria pana la capat, iar acum...iata-ma!

Prima la cafea, ca sa ma relaxez, dupa prima mea dimineata de concediu!Adica tehnic vorbind, inca nu am iesit la pensie, sunt in concediul meu legal si neefectuat de peste un an de munca.

Am adus si negresa, am o tava abia ciupita un pic. O facusem pentru colegi, asa, de despartire, si cand ma gandeam daca sa iau si servetele, etc, mi-am amintit ca un recent decret de ordine interioara ne interzice sa aducem mancare si lichide in sala de lucru, de cand au pus mocheta noua. Ma miram eu de ce toti vin numai cu caramele Chocotoff! Asa ca, la loc comanda, am lasat prajiturile si am cumparat ciocotoafe! N-ai idee ce s-au ofticat cand le-am spus

ai de mine, ce poanta tare-i asta cu mocheta ! buuuna de tot

si, hop si eu linga voi la o cafea , ca tere-mi sunteti dragi !

Raporteaza abuz de limbaj
Musetel

9787 mesaje
Postat pe: 2 Septembrie 2016, ora 12:08

De la: gabigabi2, la data 2016-09-01 15:30:39
De la: lngrid, la data 2016-09-01 08:22:01
De la: gabigabi2, la data 2016-08-30 13:57:52 mdaaa.....a fost un mic iures de conversatie , da' se cam termina eu pusei de ' o cafea !

Nu se!
Mi-am facut datoria pana la capat, iar acum...iata-ma!

Prima la cafea, ca sa ma relaxez, dupa prima mea dimineata de concediu!Adica tehnic vorbind, inca nu am iesit la pensie, sunt in concediul meu legal si neefectuat de peste un an de munca.

Am adus si negresa, am o tava abia ciupita un pic. O facusem pentru colegi, asa, de despartire, si cand ma gandeam daca sa iau si servetele, etc, mi-am amintit ca un recent decret de ordine interioara ne interzice sa aducem mancare si lichide in sala de lucru, de cand au pus mocheta noua. Ma miram eu de ce toti vin numai cu caramele Chocotoff! Asa ca, la loc comanda, am lasat prajiturile si am cumparat ciocotoafe! N-ai idee ce s-au ofticat cand le-am spus

ai de mine, ce poanta tare-i asta cu mocheta ! buuuna de tot

si, hop si eu linga voi la o cafea , ca tere-mi sunteti dragi !

Aia da educarea personalului harnic!

Si mie imi sunteti dragi. Si am si raspunsurile, cu permisiunea domniilor voastre nobile...dar sa nu uitam di ce venii io cu graba, sa nu uit:

Si cine, si cine, si cine sa traiasca...La Multi Ani, La Multi Ani, La Multi Aaaaaaaaaaani!

Ingrid sa traiasca, Ingrid sa traiasca, LA MULTI ANI
Si cine s-o iubeasca,si cine s-o iubeasca LA MULTI ANI ?

Toti o iubim. Ca ne e draga!

Di ce cant de sarbatoare? Poi, voi nu aveti calendar 2016? Defapt si de drept, an de an, ziua de 2 SEPTEMBRIE este INGRID!

...Din aceast zi fusese nascut Tatal meu, azi ar fi avut 68 de ani... Te iubesc Tati si stiu ca esti bine acolo unde esti!

Bun asa... caveiu'? Il facui, aham! Terminai si o caciula sic, crosetata de mine. S-a nimerit sa fie verde pal, ''verde pana la Satu-Mare'', cum zicea Tati meu. Am zis ca daca azi imi intra o fetita in magazin si vede si ii place caciula, e subtirica, merge in orice sezon, i-o fac cadou... De nu, gasesc io un sufletel drag pe al carui capsor va sta perfect!

Pot sa gust negresa, Ingrid? Oare sa fie reteta ce o faceam cu Mami mea...? e fara faina blatul? Si cu bezea pe bain Marie deasupra?

''Dacã ar trebui sã scriu o carte de moralã, primele 99 de pagini le-aº lãsa goale ºi pe a o suta aº scrie: "Existã o singurã datorie. Aceea de a iubi"". Albert Camus ''CONSTIINTA este marturia si dovada prezentei incontestabile a lui DUMNEZEU in OM ! '' Musetel deea ''Si tu diffères de moi, mon frère, loin de me léser, tu m'enrichis.'' Antoine de Saint Exupéry
Musetel

9787 mesaje
Postat pe: 2 Septembrie 2016, ora 12:18

De la: lngrid, la data 2016-09-01 08:41:54
De la: Musetel, la data 2016-08-31 10:35:29Ma bucur ca te revad, draga Ingrid! bine ai revenit si vrem sa stai mai mult la poveste!

Deci azi e petrecerea de ramas bun la munca. Oare o mai fi ramas o feliuta de negresa? Si o cafea?

Buna dimineata, da, chiar a fost o zi deosebita, stiam eu ca voi primi un buchet de flori de la colegii apropiati, un gest dragut pe care l-am mai facut si pentru alte persoane care au plecat la alte locuri de munca, dar a fost mult mai mult de atat, am vazut ca oamenilor chiar le pasa.

Cafeaua e prezenta, va asteapta!

Ba io vreu si o feliuta de negresa, si ce daca e ciopartita pela colturi!!! Salivez de cand tot o pomeniti, cand tu, cand Gabita! Poate ma bag intr-o zi sa o mesteresc, va spun imediat dupa aceea ce iesi-va!

Aici a inceput scoala ieri. Pana pe 8 Iulie, frate! Cand eram io copil, incepea pe 15 Sep si se gata pe 15 Iunie! Si am avut note bune, mai, mi-am luat toate examenele din prima cu note mari! Dupa ce a decedat Tati, de abia atunci am indraznit a-mi aruncat coronitele impletite din flori la fiecare premiere... Ce fai e ... era la noi.... Aici a durat nici 5 minute inceperea scolii. Ne-am condus feciorul pana la prima poarta a scolii si sanatate taica, la revedere! Din cauza vigilentei sporite, directorul a permis doar parintilor copiilor de clasa CP -similarul clasei zero la noi- sa intre pana in sala de festivitati... Nici Saint Nicolas, nici Paste, nici Père Noël nu mai au dreptul in scolile franceze... Pacat ! Sper ca Romania sa nu permita veci shohan sa ii fie furate traditiile si CREDINTA!

Timpul tace si trece, vad orologiul in dreapta jos... continui fuga , dragele mele, va pup cu drag! Sa fiti binecuvantate impreuna cu totiai vostri, printre care imi permit a ma Numara si io! Va iubesc, Gabi, Cami, si va multumesc ca sunteti!

Salutari sincere si ganduri bune si curate tuturor ce trec prin asta cafenea. Indrazniti a iscali condica, va imbratisez cu drag!

Pe curand, nihil sine Deo!

''Dacã ar trebui sã scriu o carte de moralã, primele 99 de pagini le-aº lãsa goale ºi pe a o suta aº scrie: "Existã o singurã datorie. Aceea de a iubi"". Albert Camus ''CONSTIINTA este marturia si dovada prezentei incontestabile a lui DUMNEZEU in OM ! '' Musetel deea ''Si tu diffères de moi, mon frère, loin de me léser, tu m'enrichis.'' Antoine de Saint Exupéry
lngrid

294 mesaje
Postat pe: 2 Septembrie 2016, ora 15:53

Buna ziua lume! vad ca nu prea ne potrivim in orar, dar oricum sunt pe fuga!
La mine e tabara de pustoaice, acum am impus un respiro sa-mi beau cafeaua si intre timp ele fac o petrecere cu lumina stinsa in hol, pentru ca le-am luat niste accesorii care lumineaza in intuneric - efect magic!!!
Am primit elogii pentru pranz, notat cu 10+++++++ iar desertul cica ,,are gust de fericire"
Ei? pe voi nu v-ar fi turtit? a mai facut cineva pe lumea asta desert cu gust de fericire?

Pun cafea si pentru voi, desertul cu gust de fericire este de fapt un aranjament de feliute de negresa cu inghetata si dulceata de capsuni peste ingheatata, va servesc cu drag ca este destul!

lngrid

294 mesaje
Postat pe: 2 Septembrie 2016, ora 16:04

De la: Musetel, la data 2016-09-02 12:08:44....................Defapt si de drept, an de an, ziua de 2 SEPTEMBRIE este INGRID!

Wow!!! chiar asa-i, eu am ales doar pentru ca toate numele romanesti si biblice erau luate, iar numele nordice chiar imi plac.

,,Sainte Ingrid

Petite fille du roi Knut de Suède, sainte Ingrid était une princesse. Elle fonda un couvent de religieuses cloîtrées avec l'aide son frère Jean Elovson, un chevalier teutonique, à Skanninge en Suède en 1281. Sainte Ingrid s'éteignit à peine un an après. On l'honore le 2 septembre.

.........
Caractère des Ingrid

Ingrid est plutôt réservée et sensible, elle a l'esprit critique et ne se laissera pas embarquer à la première occasion. Elle restera sur ses gardes jusqu'à avoir une totale confiance. Elle préfèrera se donner le temps de la réflexion. Par sa tendresse, elle saura vous charmer. Très attachée à sa famille et à ses proches, Ingrid prendra soin des gens qu'elle aime. Professionnellement, elle est une grande travailleuse et on peut compter sur elle pour faire un travail parfait. "

Ei, atunci indrept si eu un gand cald catre imaginea lui Ingrid Bergman o adevarata doamna a ecranului de alta data.

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 2 Septembrie 2016, ora 16:28

oooo, da si ce femeie frumoasa si actrita talentata fuse !
deci, la multi ani Ingrid , caci si nick- name ales vorbeste cite ceva despre noi !

cit despre acea reteta a fericirii sa traiesti ca sa-i bucuri pe cei din jurul tau !

pfiiii si " caveiul " Musetelei e bun- bun .....moiiii, e un adevarat rasfat ce-i aici !

lngrid

294 mesaje
Postat pe: 2 Septembrie 2016, ora 17:01

ia te uita, reusim sa ne vedem totusi! Cum te descurci, Gabi?

Musetel

9787 mesaje
Postat pe: 2 Septembrie 2016, ora 20:28

De la: lngrid, la data 2016-09-02 16:04:20
De la: Musetel, la data 2016-09-02 12:08:44....................Defapt si de drept, an de an, ziua de 2 SEPTEMBRIE este INGRID!

Wow!!! chiar asa-i, eu am ales doar pentru ca toate numele romanesti si biblice erau luate, iar numele nordice chiar imi plac.

,,Sainte Ingrid

Petite fille du roi Knut de Suède, sainte Ingrid était une princesse. Elle fonda un couvent de religieuses cloîtrées avec l'aide son frère Jean Elovson, un chevalier teutonique, à Skanninge en Suède en 1281. Sainte Ingrid s'éteignit à peine un an après. On l'honore le 2 septembre.

.........
Caractère des Ingrid

Ingrid est plutôt réservée et sensible, elle a l'esprit critique et ne se laissera pas embarquer à la première occasion. Elle restera sur ses gardes jusqu'à avoir une totale confiance. Elle préfèrera se donner le temps de la réflexion. Par sa tendresse, elle saura vous charmer. Très attachée à sa famille et à ses proches, Ingrid prendra soin des gens qu'elle aime. Professionnellement, elle est une grande travailleuse et on peut compter sur elle pour faire un travail parfait. "

Ei, atunci indrept si eu un gand cald catre imaginea lui Ingrid Bergman o adevarata doamna a ecranului de alta data.

Doamnei ii place Brahms?

Vazusem si eu filmul, vazusem si ''Floare de cactus''... Cand eram eu copil, nu aveam o gama atat de larga de programme tv, nu erau inca video-urile (au aparut cand eram adolescenta! mama cate nopti pierdute sa ne uitam ba la Chucky, ba la Jackie Chan, ba la Van Damme, ba la Lupi Singuratici tradusi de Irina Nistor...mai stiti? ) Deci ne uitam cu mama la tv de doua ori pe saptamana, mai stiti, cand nu era cascaval, LOL LOL LOL !!! Of, doar cei ce au trait ca noi ne pot intelege,,asa-i? Eu 'jaba spui frantuzului d'aste' trebi, ca nu stie ce bai am.

bun, da' io cu cine spui o ^pove' in asta sara, ha?

Musetel

9787 mesaje
Postat pe: 2 Septembrie 2016, ora 20:41

De la: gabigabi2, la data 2016-09-02 16:28:20oooo, da si ce femeie frumoasa si actrita talentata fuse !
deci, la multi ani Ingrid , caci si nick- name ales vorbeste cite ceva despre noi !

cit despre acea reteta a fericirii sa traiesti ca sa-i bucuri pe cei din jurul tau !

pfiiii si " caveiul " Musetelei e bun- bun .....moiiii, e un adevarat rasfat ce-i aici !

In ungureste este cavé. Am pus io accentul, ca sa stiti cum se pronunta... Facand parte dintr-o familie in care se vorbea maghiara si româna in egala masura, am combinat cuvintele la un moment dat. Astfel am realizat un mic dictionar de cuvinte noi, pe care le utilizam cu ai mei, cu cei apropiati, neamuri, vecini samd. Intr-o seara am scos unul din aceste cuvinte compuse intr-un dialog cu sotul meu. s-a mirat: De unde ai scos cuvantul acesta? Ferm convinsa ca el le are cu dictionarul meu de familie. Sotul meu e român jet-bejet, doar eu imbin mai multe feluri de sange in mine.Apoi mama a ras cand i-am povestit ''shotia'', zicand: Nu cred ca exista in vreun dictionar cuvantul, deci C. are dreptate! Ei, limbajul familial e atat la indemana ca uneori uitam ca interlocutorul poate nu e de o viata cu noi ... Cei ce ne sunt dragi, parca ne sunt dintotdeauna alaturi, nu?

Deci, asa cual meu cavei...

Musetel

9787 mesaje
Postat pe: 2 Septembrie 2016, ora 20:46

Facui un tur prin ''Va place Brahms'', muzical sivizionand franturi de film, insa azi nu am spiritul de a viziona asta...

Insa am gasit asta

www.youtube.com/watch?v=_93m15lpkbU

Sunetul muzicii à la România, trandafiiiiiiiiiiiiir ....

Musetel

9787 mesaje
Postat pe: 2 Septembrie 2016, ora 20:54

Foaie verde maghiran.... m-o facut mama moroshan....cä!!!

Maramures, plai cu FLORI, mai dorule, mai ...

....din Sighet pan-n Botiza...vezi feciorii lui Bogdan....rasfatati cu maieran, mai dorule, mai!

Este ca maieranu' e comun , aain ?

Tzuraaaaai, mah!

Simona Boncut si un shepte pasi, sper sa mearga: (si asa am cafeneaua numa' pantu mine, eeei, am loc de roate )

www.youtube.com/watch?v=N9qsBbBfydo

Musetel

9787 mesaje
Postat pe: 2 Septembrie 2016, ora 21:10

Ehehei, scosei capul din nisip si iata ce vazui io:

Forum General zice asa:

- Cafenea cu aroma virtuala , Ce este in sufletul tau?
- Muzica sufletului.
- Oral?
- Remember, din poezia universala de dragoste...
- Topic special...., Fazan à la mama mare, Ce televiziuni urmaresti?
- Minuni, altele decat cele cu care suntem obisnuiti...
- Bucurestiul de altadata?
- Birtutzu' muzical de la 2 brazi ...
- Spune-mi un cuvant si eu iti spun ceea ce imi trece prin cap!
- Românul s-a nascut POET!
- Templu al Iubirii?
- Verificati-va cunostintele de cultura generala!!!!
- Româniaaaaaaaa, apara-ti SUFLETUL!!!!
- Va propun....made in Italia...
- Sa invatam sa ne hranim sanatos!
- Retete culinare pentru toate gusturile.
- Unde-i bere e si placere!

Am pus de un dialog, ce ziceti?

evident ca re loc intre reporter Musetel si Cafenea, sa ne intelegem!
-

Musetel

9787 mesaje
Postat pe: 2 Septembrie 2016, ora 21:36

Ma gandeam , à propos de numele nordice, ca si Haakon este unul dintre ele. Are origine norvegiana. Este intalnit si in Statele Unite... Si , in continuare, am o poveste , sper sa o savurati :

O veche legenda norvegiana povesteste despre un om pe nume Haakon care privea mereu imaginea lui Christos rastignit. Crucea era foarte veche si acolo veneau multi oameni sa se roage cu evlavie.Multi veneau aici pentru a cere cate o minune.

Intr-o zi si Haakon s-a gandit sa ceara o favoare. Impins de un sentiment generos, a ingenuncheat in fata crucii si a spus:

– Doamne, vreau sa fiu in locul Tau. Lasa-ma sa stau in locul Tau pe cruce.

Si ramase cu privirea atintita asupra crucii, parca asteptand un raspuns.Domnul vorbi, iar vorbele Lui cazura din inalt, soptitoare dar ferme.

– Fiule, iti voi indeplini dorinta, dar cu o conditie.

– Care, Doamne? intreba Haakon. Este o conditie greu de indeplinit? Sunt dispus sa mi-o asum si cu ajutorul Tau, Doamne, voi reusi.

– Orice ar fi sa se intample si orice ar fi sa vezi, trebuie sa pastrezi tacere pentru totdeauna.

Haakon raspunse:

– Iti promit, Doamne!

Si schimbul se facu.

Nimeni nu observa schimbarea. Nimeni nu-l recunoscu pe Haakon batut in cuie pe cruce. Intre timp Domnul tinea locul lui Haakon. Si pentru mult timp fu astfel si nimeni nu observa nimic.

Dar intr-o zi veni un om bogat si dupa ce se ruga pleca uitandu-si portofelul langa cruce. Haakon vazu si tacu. Nu spuse nimic nici cand un sarac, care veni cateva ceasuri mai tarziu, fura portofelul uitat de bogatas. Si nu spuse nimic nici cand un baiat veni sa se roage pentru binecuvantare inainte de a face o lunga calatorie.. Dar in acel moment se intoarse bogatasul in cautarea portofelului. Fara sa stea pe ganduri, isi imagina ca baiatul furase portofelul. Bogatasul se apropie de baiat si-i spuse furios:

– Da-mi inapoi portofelul pe care mi l-ai furat!

Tanarul replica surprins:

– Eu nu am furat nici un portofel!

– Nu minti si da-mi-l inapoi imediat!

– Va repet ca nu am luat nici un portofel! raspunse baiatul. Bogatasul furios incepu sa-l loveasca pe tanar.

Atunci se auzi o voce puternica:

– Opreste-te!

Bogatasul privi in sus si vazu ca imaginea de pe cruce ii vorbise. Haakon care nu mai putuse pastra tacerea, striga aparandu-l pe tanar si acuzandu-l pe bogatas pentru falsele invinuiri pe care i le aducea. Acesta ramase uimit si iesi din locul de rugaciune. Tanarul pleca de asemenea fiindca se grabea sa plece in calatorie.

Cand cei doi plecara, Christos ii spuse credinciosului:

– Coboara de pe cruce. Nu poti sa-mi ocupi locul. Nu ai fost in stare sa pastrezi tacere.

– Dar, Doamne… -spuse Haakon- cum puteam sa permit o asemenea nedreptate?

Locurile se schimbara, Isus se intoarse pe cruce si credinciosul in fata acesteia. Christos continua sa vorbeasca:

– Tu nu stiai ca a fost bine ca bogatasul sa piarda portofelul fiindca avea in el banii pentru a cumpara virginitatea unei tinere. In schimb saracul avea nevoie de banii aceia si a fost foarte bine ca i-a luat. Iar baiatului i-a prins bine bataia primita fiindca din cauza ranilor nu a mai putut pleca in acea calatorie… … Pentru ca doar acum cateva clipe s-a scufundat vaporul cu care ar fi trebuit sa plece…Tu nu stiai nimic. Eu, da. De aceea tac.

Si Domnul se afunda din nou in tacere.

Ramona Nicoara, 2012

Musetel

9787 mesaje
Postat pe: 2 Septembrie 2016, ora 21:39

Las Lumina aprinsa ,las usa intredeschisa, las Liniste si Pace si dorm! Sper sa ne citim si sa povestim in curand! Noapte buna!

Nihil sine Deo!

Reverente!

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 3 Septembrie 2016, ora 14:53

De la: Musetel, la data 2016-09-02 21:36:01Ma gandeam , à propos de numele nordice, ca si Haakon este unul dintre ele. Are origine norvegiana. Este intalnit si in Statele Unite... Si , in continuare, am o poveste , sper sa o savurati :

O veche legenda norvegiana povesteste despre un om pe nume Haakon care privea mereu imaginea lui Christos rastignit. Crucea era foarte veche si acolo veneau multi oameni sa se roage cu evlavie.Multi veneau aici pentru a cere cate o minune.

Intr-o zi si Haakon s-a gandit sa ceara o favoare. Impins de un sentiment generos, a ingenuncheat in fata crucii si a spus:

– Doamne, vreau sa fiu in locul Tau. Lasa-ma sa stau in locul Tau pe cruce.

Si ramase cu privirea atintita asupra crucii, parca asteptand un raspuns.Domnul vorbi, iar vorbele Lui cazura din inalt, soptitoare dar ferme.

– Fiule, iti voi indeplini dorinta, dar cu o conditie.

– Care, Doamne? intreba Haakon. Este o conditie greu de indeplinit? Sunt dispus sa mi-o asum si cu ajutorul Tau, Doamne, voi reusi.

– Orice ar fi sa se intample si orice ar fi sa vezi, trebuie sa pastrezi tacere pentru totdeauna.

Haakon raspunse:

– Iti promit, Doamne!

Si schimbul se facu.

Nimeni nu observa schimbarea. Nimeni nu-l recunoscu pe Haakon batut in cuie pe cruce. Intre timp Domnul tinea locul lui Haakon. Si pentru mult timp fu astfel si nimeni nu observa nimic.

Dar intr-o zi veni un om bogat si dupa ce se ruga pleca uitandu-si portofelul langa cruce. Haakon vazu si tacu. Nu spuse nimic nici cand un sarac, care veni cateva ceasuri mai tarziu, fura portofelul uitat de bogatas. Si nu spuse nimic nici cand un baiat veni sa se roage pentru binecuvantare inainte de a face o lunga calatorie.. Dar in acel moment se intoarse bogatasul in cautarea portofelului. Fara sa stea pe ganduri, isi imagina ca baiatul furase portofelul. Bogatasul se apropie de baiat si-i spuse furios:

– Da-mi inapoi portofelul pe care mi l-ai furat!

Tanarul replica surprins:

– Eu nu am furat nici un portofel!

– Nu minti si da-mi-l inapoi imediat!

– Va repet ca nu am luat nici un portofel! raspunse baiatul. Bogatasul furios incepu sa-l loveasca pe tanar.

Atunci se auzi o voce puternica:

– Opreste-te!

Bogatasul privi in sus si vazu ca imaginea de pe cruce ii vorbise. Haakon care nu mai putuse pastra tacerea, striga aparandu-l pe tanar si acuzandu-l pe bogatas pentru falsele invinuiri pe care i le aducea. Acesta ramase uimit si iesi din locul de rugaciune. Tanarul pleca de asemenea fiindca se grabea sa plece in calatorie.

Cand cei doi plecara, Christos ii spuse credinciosului:

– Coboara de pe cruce. Nu poti sa-mi ocupi locul. Nu ai fost in stare sa pastrezi tacere.

– Dar, Doamne… -spuse Haakon- cum puteam sa permit o asemenea nedreptate?

Locurile se schimbara, Isus se intoarse pe cruce si credinciosul in fata acesteia. Christos continua sa vorbeasca:

– Tu nu stiai ca a fost bine ca bogatasul sa piarda portofelul fiindca avea in el banii pentru a cumpara virginitatea unei tinere. In schimb saracul avea nevoie de banii aceia si a fost foarte bine ca i-a luat. Iar baiatului i-a prins bine bataia primita fiindca din cauza ranilor nu a mai putut pleca in acea calatorie… … Pentru ca doar acum cateva clipe s-a scufundat vaporul cu care ar fi trebuit sa plece…Tu nu stiai nimic. Eu, da. De aceea tac.

Si Domnul se afunda din nou in tacere.

Ramona Nicoara, 2012

hiiiim ! adica, tot raul spre bine , cu alte cuvinte !

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 3 Septembrie 2016, ora 15:04

De la: lngrid, la data 2016-09-02 17:01:41ia te uita, reusim sa ne vedem totusi! Cum te descurci, Gabi?

ehhh...un pic agitata ....stresata si obosita....nu neaparat fizic ci, in interior si , nelinistita !
mi-a mai venit inima acasa ieri, atunci cind mi-am strins copilul venit in concediu dupa 11 luni, in brate !
in rest : spal ....spal si iar spal tot ce gasesc in dulapurile lui Sandel a mea si asta ptr. ca , desi toate sunt curate , au stat si ele multe luni pe rafturi ( de fapt, dupa ce-a plecat din tara Radutu , ea a stat 99% din timp la mine ) si s-au prafuit !
ori tot ceea ce vreau sa fac pachet si sa dau acum la 3 saptamini si apoi la 40 zile , Trebuie sa fie impecabil !

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 3 Septembrie 2016, ora 15:06

eu am pus de'o cafea....mai bine sa fie , decit sa nu fie !

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 4 Septembrie 2016, ora 15:49

De la: gabigabi2, la data 2016-09-03 15:06:08eu am pus de'o cafea....mai bine sa fie , decit sa nu fie !

lngrid

294 mesaje
Postat pe: 5 Septembrie 2016, ora 08:58

De la: Musetel, la data 2016-09-02 21:10:27Ehehei, scosei capul din nisip si iata ce vazui io:

Forum General zice asa:

- Muzica sufletului.
- Oral?
- Templu al Iubirii?

-

Cafea, papica, bautura si palavrageala pe fond de muzica si poezie Asta e, cum zice si Mihai, practic stam si chat-uim, pentru discutii specializate exista site-uri dedicate

lngrid

294 mesaje
Postat pe: 5 Septembrie 2016, ora 09:07

De la: gabigabi2, la data 2016-09-04 15:49:55
De la: gabigabi2, la data 2016-09-03 15:06:08eu am pus de'o cafea....mai bine sa fie , decit sa nu fie !

Eu, eu!! paiii...cafea statuta nu consumam, pun o cafea trasnet, ca am planuri mari de rasturnat casa.
Cel mai migalos e cu cartile, deja le-am luat la mana si descopar ca unele au devenit maculatura, poate ma dedic sculpturii in hartie, cam asa

www.demilked.com/paper-book-sculptures-jodi-harvey-brown/

Frumos, nu? creativitatea omului e incredibila!

Musetel

9787 mesaje
Postat pe: 5 Septembrie 2016, ora 10:57

Am tras cu ochiul aseara, dar nu am mai indraznit a bea cavei, ca siasa nu era nieni pe aicisa stau cu cineva in povesti in caz ca nu puteam dormi de atata cevei, no!

Musetel

9787 mesaje
Postat pe: 5 Septembrie 2016, ora 11:02

De la: lngrid, la data 2016-09-05 08:58:17
De la: Musetel, la data 2016-09-02 21:10:27Ehehei, scosei capul din nisip si iata ce vazui io:

Forum General zice asa:

- Muzica sufletului.
- Oral?
- Templu al Iubirii?

-

Cafea, papica, bautura si palavrageala pe fond de muzica si poezie Asta e, cum zice si Mihai, practic stam si chat-uim, pentru discutii specializate exista site-uri dedicate

Deci tre' sa risc sa va caut prin lumea eterului virtual ca sa dau mairepede de voi,ha? Apoi mi-e drag sa ne intalnim pe aici, o facem de 4 ani, io sunt prima dintre conservatori!

Bun asa, deci sa va caut prin feis da buci, mda... Offf... Sparge-oi gheata intr-o zi, mai ,dorule, mai! De vedeti o tentacula alba plina de unde pozitive... ca se intinde catre voi... sa nu o taiati, da? Ca voi plânge! Si lacrimile mele vorinunda feis da bucile!!!

Musetel

9787 mesaje
Postat pe: 5 Septembrie 2016, ora 11:07

Apoi... ce? numa' io sa crosetez, mai Ingrid, mai? Vezi ca si io am invatat a croseta (stiam a tricota din frageda copilarie!!!) dupa 25 de ani!

Wow, si acasa la mami sunt mii de carti prin biblioteci... Tu te-ai intelege bine cu mami mea...Numa' casunteti departe.Si ea a maidus din carti la anticariat,insa s-au cam desfiintat. LE mai ia la recitit, dar le stie pe de rost. Eu, recunosc, nu le-am citit pe toate.Nu am rabdare sa citesc. Doar sa scriu... si as scrieeee,imi place mult sa scriu. Acolo am rabdare!

lngrid

294 mesaje
Postat pe: 5 Septembrie 2016, ora 11:43

De la: Musetel, la data 2016-09-05 11:02:22
De la: lngrid, la data 2016-09-05 08:58:17r />

Deci tre' sa risc sa va caut prin lumea eterului virtual ca sa dau mairepede de voi,ha? Apoi mi-e drag sa ne intalnim pe aici, o facem de 4 ani, io sunt prima dintre conservatori!

Bun asa, deci sa va caut prin feis da buci, mda... Offf... Sparge-oi gheata intr-o zi, mai ,dorule, mai! De vedeti o tentacula alba plina de unde pozitive... ca se intinde catre voi... sa nu o taiati, da? Ca voi plânge! Si lacrimile mele vorinunda feis da bucile!!!

Eu ziceam ca imi place aici, la discutii omenesti, ca pentru discutii tehnice/specializate, exista site-uri specializate.
N-am pomenit nimic de Facebook, mi se pare extrem de invaziv si ma feresc sa postez informatii personale in regim public. Copiii mei lucreaza toti cu internetul si m-au invatat sa ma protejez, sa ma feresc de relele virtualului, iar ei insisi, daca se trezesc cu o cerere de prietenie a cuiva din lista mea ma intreaba daca persoana respectiva este cineva din familie, sau de unde a aparut.

Aici e loc dedicat discutiilor, facebook-ul e mai mult ca sa ma uit la poze frumoase, pagini interesante din zona mea de interes.
Asa ca, sa ne bucuram de privilegiul acestui forum cat timp mai exista

lngrid

294 mesaje
Postat pe: 5 Septembrie 2016, ora 11:54

De la: Musetel, la data 2016-09-05 11:07:32Apoi... ce? numa' io sa crosetez, mai Ingrid, mai? Vezi ca si io am invatat a croseta (stiam a tricota din frageda copilarie!!!) dupa 25 de ani!

Wow, si acasa la mami sunt mii de carti prin biblioteci... Tu te-ai intelege bine cu mami mea...Numa' casunteti departe.Si ea a maidus din carti la anticariat,insa s-au cam desfiintat. LE mai ia la recitit, dar le stie pe de rost. Eu, recunosc, nu le-am citit pe toate.Nu am rabdare sa citesc. Doar sa scriu... si as scrieeee,imi place mult sa scriu. Acolo am rabdare!

Ai mei citesc toti, cu pasiune, adora cartile frumoase. Evident ca citesc si electronic, pe Kindle, nu se limiteaza la cartile clasice, fiica cea mica renunta de multe ori la bicicleta in beneficiul metroului, ca sa-si poata citi cartea.
Nu am vandut niciodata nimic din casa, dar cartile nici nu le-as vinde. As arunca drept maculatura carti care nu mai sunt de actualitate - Statele lumii de acum 20 de ani de pilda.

Hai sa pun si o placinta cu mere pe masa, acus apare si Gabita, sa nu ii pice cafeaua pe inima goala

Musetel

9787 mesaje
Postat pe: 5 Septembrie 2016, ora 14:40

De la: lngrid, la data 2016-09-05 11:54:53
De la: Musetel, la data 2016-09-05 11:07:32Apoi... ce? numa' io sa crosetez, mai Ingrid, mai? Vezi ca si io am invatat a croseta (stiam a tricota din frageda copilarie!!!) dupa 25 de ani!

Ai mei citesc toti, cu pasiune, adora cartile frumoase. Evident ca citesc si electronic, pe Kindle, nu se limiteaza la cartile clasice, fiica cea mica renunta de multe ori la bicicleta in beneficiul metroului, ca sa-si poata citi cartea.
Nu am vandut niciodata nimic din casa, dar cartile nici nu le-as vinde. As arunca drept maculatura carti care nu mai sunt de actualitate - Statele lumii de acum 20 de ani de pilda.

Hai sa pun si o placinta cu mere pe masa, acus apare si Gabita, sa nu ii pice cafeaua pe inima goala

Duminica e ziua mea de munca cea mai faina de peste saptamana. Dimineata. Dupa masa mi-e consacrata celor dragi ai mei, pentru care le las toate pe Luni si rad si plang cu ei, Duminica de duminica.Deci, duminica sotul meu gateste! Are meniuri pe care le face mai bune decat mine, decat oricine! Mie imi raman vasele si repusul bucatariei la loc!

Deci, sotul meu pregati ieri o tarta cu mere excelenta. Da'....nu mai am, s-a gatat! Deci, cu placere mananc o placinta cu mere! Se multumeste!
Eu pun la bataie inghetata de caramel cu flori de sare. Este un gust unic ,imbinand savoarea caramelului dulce cu finetea florilor de sare de mare. Va servesc si un ceai de musetel, sau de patrunjel, preventiv, ca sa mentinem presiunea arteriala in cotele acceptate de specialisti! Ei, cel mai bun doctor este sinele, parol!
De azi trebuia sa reiau sportul. Dar s-a amanat pe saptamana viitoare. Imi lipseste. De cand am deschis magazinul, parca timpul s-a condensat... De multe ori imi doresc sa lucrez si eu la un patron! Intr-o zi,poate... Pentru ca, cum va mai spusesem eu,nu e usor sa fii român in Franta. Dar nu ne plangem, suntem ceea ce am ales a fi! Dumnezeu ne-a dat sa ducem doar cat si ce putem duce!

Pun de cafea proaspata! Am gasit Bio! Cu cine am onoarea de a schimba cateva replici, dragi cafegii stimati?

Of, nu-mi place toamna! Imi fac drum prin sud de tara, de continent, in sud,tot catre sud, pana la Ecuator!!!

Pasare vreau sa fiu,
Sa spintec eterul,
Sa nu mai vad in preajma-mi decat Cer si Cer sub mine,
Iar strafulgerata de avanturi nemaipomenite
Sa zbor liber catre soare!

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 5 Septembrie 2016, ora 15:43

De la: lngrid, la data 2016-09-05 09:07:58

Eu, eu!! paiii...cafea statuta nu consumam, pun o cafea trasnet, ca am planuri mari de rasturnat casa.
Cel mai migalos e cu cartile, deja le-am luat la mana si descopar ca unele au devenit maculatura, poate ma dedic sculpturii in hartie, cam asa

www.demilked.com/paper-book-sculptures-jodi-harvey-brown/

Frumos, nu? creativitatea omului e incredibila!

absoluuuut ! dar am o sugestie : poate ca ptr. noi unele carti au devenit maculatura, dar nu si ptr. cei tineri sau foarte tineri si atunci m-am gindit sa le duc la scoala de linga mine ! poate ca le-ar mai putea fi de folos si altora !

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 5 Septembrie 2016, ora 15:49

immmm....miroase a cafea proaspata si a placinta cu mere immmm si o inghetata merge strasnic ,linga !.... nu merge ? ei, na, mie-mi cam merge, zau ca da !

Musetel

9787 mesaje
Postat pe: 5 Septembrie 2016, ora 16:18

Hello,Gabi! Eram prin zona si eu, tocmai uitasem ca imi vine furnizorul de bijuterii azi,deci, tot pe aici eram, pe dupa dulapuri!

Pagini: << 2519 2520 2521 2522 2523 2524 2525 2526 2527 2528 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului cafenea cu aroma virtuala
Mergi la: