back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Cafenea cu aroma virtuala

Pagini: << 2521 2522 2523 2524 2525 2526 2527 2528 2529 2530 >> Sari la pagina:

lngrid

294 mesaje
Postat pe: 7 Septembrie 2016, ora 16:04

De la: Musetel, la data 2016-09-07 16:00:22
De la: lngrid, la data 2016-09-07 14:57:56 Etete, ce discutie aprinsa pe aici! Nu prea stiu din ce v-ati luat dar ca de obicei trebuie sa fie o neintelegere, pacat sa ne amaram si aici, este destul necaz pe afara.

Eu am fost prinsa cu masa, sotul meu mananca la ora 14 fix, asa ca ma scuzati pentru neparticipare.
M-a pupat de mai multe ori de ,,saru'mana pentru masa", ceea ce inseamna ca i-a placut mult conopida cu smantana pe care si-o dorise la felu'doi.

Musetel, nu te supara, citatele tale religioase in cafenea imi dau un sentiment de parca as vedea o biblie pusa drept capac la tigaia cu friptura. Oi fi eu mai meticuloasa, dar mi se pare ca unele lucruri foarte bune fiecare, pur si simplu nu se potrivesc intre ele.

Sa inteleg ca tu nu spui in gand o cerere de genul ''binecuvanteaza, Doamne, aceste bucate si fa sa ne faca bine trupurilor noastre...'' inainte de a gati, de a incepe a manca samd, aflandu-te in bucatarie, band cafea samd?

Anyway, fiecare este LIBER sa faca ce simte ca trebuie sa faca! Daca eu te las sa scrii ce si unde doresti, de ce ai face tu contrariul? Aaa, din lipsa de respect pentru mine, cert!

Ingrid... meticulos sa fie sinonim cu ateu? Just about it!

Eu propun fiecare sa isi vada de ceea ce posteaza, astfel sa se incropeasca un eventual dialog!

,,Ce înseamnã credinþa? Încrederea în Domnul deºi lumea e rea, în ciuda nedreptãþii, în pofida josniciei, cu toate cã de pretutindeni nu vin decât semnale negative.''
Nicolae Steinhardt

Bine!

Simplitatea este sofisticarea extremã - Leonardo da Vinci
Musetel

9787 mesaje
Postat pe: 7 Septembrie 2016, ora 16:05

De la: gabigabi2, la data 2016-09-07 15:53:13
De la: lngrid, la data 2016-09-07 14:57:56 Etete, ce discutie aprinsa pe aici! Nu prea stiu din ce v-ati luat dar ca de obicei trebuie sa fie o neintelegere, pacat sa ne amaram si aici, este destul necaz pe afara.

Eu am fost prinsa cu masa, sotul meu mananca la ora 14 fix, asa ca ma scuzati pentru neparticipare.
M-a pupat de mai multe ori de ,,saru'mana pentru masa", ceea ce inseamna ca i-a placut mult conopida cu smantana pe care si-o dorise la felu'doi.

Musetel, nu te supara, citatele tale religioase in cafenea imi dau un sentiment de parca as vedea o biblie pusa drept capac la tigaia cu friptura. Oi fi eu mai meticuloasa, dar mi se pare ca unele lucruri foarte bune fiecare, pur si simplu nu se potrivesc intre ele.

ei, lasa.... nu intelege ce i se spune, dar face observatie altuia exact invocind acest motiv , ba mai si foloseste cuvinte total nepotrivite si care ma chiar deranjeaza , tinind cont ca sunt de virsta mamei ei ! asa-i vorbeste si mamei sale, oare ? nu de alta , dar tocmai ce facu teoria chibritului cu parintii prea tineri ptr. a sti sa-si educe copiii !....ehhhhh, cind si-o da seama ca una vorbeste/ citeaza/ ne da cu biblia in cap si ALTA e conduita si de aici vorbele sale in totala contradictie cu ce propovaduieste ?

Il pot intelege pe Haakon!

Gabi... TU nu intelegi ce spun eu! Nu e vina mea! Poti sa bagi tigari sub hota, de ce mi-ar pasa mie? Promit sa va las sa dati foc cafenelei pana ardeti cu tot cu ea! Chemati-va inapoi alaiul care fusese inlaturat de mine, cica! De ce sa-mi pese mie? BAFTA si ardeti-o impreuna!

Raporteaza abuz de limbaj
''Dacã ar trebui sã scriu o carte de moralã, primele 99 de pagini le-aº lãsa goale ºi pe a o suta aº scrie: "Existã o singurã datorie. Aceea de a iubi"". Albert Camus ''CONSTIINTA este marturia si dovada prezentei incontestabile a lui DUMNEZEU in OM ! '' Musetel deea ''Si tu diffères de moi, mon frère, loin de me léser, tu m'enrichis.'' Antoine de Saint Exupéry
gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 7 Septembrie 2016, ora 16:09

De la: lngrid, la data 2016-09-07 16:03:13Gabii!!! Credeam ca iar nu ne intalnim!
Asa, nu te amara, si asa ai alte suparari, iar Musetel...stii de ani de zile ca asta e stilul. Stai linistita ca te iarta tot ea, maine poimaine

Din ce ai spus tu am inteles ca mergi cu locrurile de pomana la biserica sa le sfinteasca, sau ce anume se face?

da, exact ! Simbata se fac 3 saptamini si se face un parastas....prin multele ce trebuiesc duse la biserica , o sa duc si 3 pachete cu haine ca sa fie si ele sfintite si apoi o sa le daruiesc !

cit despre mobila (sau altceva din casa) , nici nu se discuta : ramine pe locul ei, caci apartamentul - asa si-a dorit Sandel- este al lui Radu si e hotarit !

Musetel

9787 mesaje
Postat pe: 7 Septembrie 2016, ora 16:10

ei, lasa.... nu intelege ce i se spune, dar face observatie altuia exact invocind acest motiv , ba mai si foloseste cuvinte total nepotrivite si care ma chiar deranjeaza , tinind cont ca sunt de virsta mamei ei ! asa-i vorbeste si mamei sale, oare ? nu de alta , dar tocmai ce facu teoria chibritului cu parintii prea tineri ptr. a sti sa-si educe copiii !....ehhhhh, cind si-o da seama ca una vorbeste/ citeaza/ ne da cu biblia in cap si ALTA e conduita si de aici vorbele sale in totala contradictie cu ce propovaduieste ?

TU nu intelegi, Gabi! TU nu intelegi ceea ce eu as fi vrut sa spun! Dar nu e bai! Il pot intelege pe Haakon!

Stiti ceva, bagati lemne pe foc, implorati-va sa revina intreg alaiul cu care sa tineti focul aprins si bine incins, ardeti-o in cafenea pana va tine eterul! Frecati bine hota aia sa poata face fata aerarii!Pace voua!

PS Zenitt... Noi ne mai incrucisam, cat ne-o mai fi dat! In rest, nu cred ca mai am pentru cine a ma ivi in aceasta cafenea!

''Dacã ar trebui sã scriu o carte de moralã, primele 99 de pagini le-aº lãsa goale ºi pe a o suta aº scrie: "Existã o singurã datorie. Aceea de a iubi"". Albert Camus ''CONSTIINTA este marturia si dovada prezentei incontestabile a lui DUMNEZEU in OM ! '' Musetel deea ''Si tu diffères de moi, mon frère, loin de me léser, tu m'enrichis.'' Antoine de Saint Exupéry
lngrid

294 mesaje
Postat pe: 7 Septembrie 2016, ora 16:10

De la: Musetel, la data 2016-09-07 16:05:29

Promit sa va las sa dati foc cafenelei pana ardeti cu tot cu ea! Chemati-va inapoi alaiul care fusese inlaturat de mine, cica! De ce sa-mi pese mie? BAFTA si ardeti-o impreuna!

mai, nu te supara, dar asta seamana a blestem total necrestinesc, ce e cu tine?
Zau, daca cineva nu te intelege, nu e atent, nu e cum ar trebui sa fie, tie iti dispare blandetea si iubirea si dai in asa ceva?
Daca nu te intelege Gabi, daca eu sunt cum...zici tu ca oi fi, asta nu trebuie sa iti strice ziua, sunt fleacuri peste care se poate trece foarte usor.

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 7 Septembrie 2016, ora 16:14

De la: Musetel, la data 2016-09-07 16:05:29

Il pot intelege pe Haakon!

Gabi... TU nu intelegi ce spun eu! Nu e vina mea! Poti sa bagi tigari sub hota, de ce mi-ar pasa mie? Promit sa va las sa dati foc cafenelei pana ardeti cu tot cu ea! Chemati-va inapoi alaiul care fusese inlaturat de mine, cica! De ce sa-mi pese mie? BAFTA si ardeti-o impreuna!

Dumnezeule Mare ! ce faci, a trecut la Blesteme ? vino-ti in fire, fata, ca furia iti intuneca mintile !
il itelegi pe @ Hakon ? si asta-i un atu ? adica e de bine ca esti pe aceeasi lungime de unda cu IMPIELITATUL ala ? asa crezi ? e fain, atunci !

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 7 Septembrie 2016, ora 16:22

Musetelule, sper ca n-o sa spui acum , ca NU ne-ai Blestemat si ca , evident, n-am inteles noi bine , chiar daca ti-ai modificat postarea !
ahhhh, ce repede te dai in stamba, fata draga , ahhhh !

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 7 Septembrie 2016, ora 16:28

hai sa lasam sa treaca.....
si mie mi-a facut cu ochiul o conopida alba si frumoaaaasa, de-am si vazut-o facuta ptr. diseara cu unt si cascaval ras, data putin la cuptor....dar, doar un piculet !

lngrid

294 mesaje
Postat pe: 7 Septembrie 2016, ora 16:33

Imi pare rau ca mi-am permis sa comentez ceva despre postarile ei, cert nu as fi facut asta daca nu as fi vazut ca ea a aparat integritatea unor topice interzicand categoric devierea de la tema.

Asta e, mai gresim, important este sa nu persistam in greseala.

lngrid

294 mesaje
Postat pe: 7 Septembrie 2016, ora 16:38

De la: gabigabi2, la data 2016-09-07 16:28:29hai sa lasam sa treaca.....
si mie mi-a facut cu ochiul o conopida alba si frumoaaaasa, de-am si vazut-o facuta ptr. diseara cu unt si cascaval ras, data putin la cuptor....dar, doar un piculet !

Pofta buna, cred ca asta voi face si eu cu a doua jumatate, desi ma gandisem la ceva conopida pane, dar...piei ispita!! Fara paneuri si prajeli!

lngrid

294 mesaje
Postat pe: 7 Septembrie 2016, ora 16:41

Am plecat sa mai fac o runda de cumparaturi pentru scoala cu fiica-mea, poate intre timp dispare energia asta negativa de pe aici,
O seara placuta va doresc!

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 7 Septembrie 2016, ora 17:07

De la: lngrid, la data 2016-09-07 16:41:57Am plecat sa mai fac o runda de cumparaturi pentru scoala cu fiica-mea, poate intre timp dispare energia asta negativa de pe aici,
O seara placuta va doresc!

asa-asa ! baga mina adinc in buzunar , c-am vazut niste preturi de mi-au sarit ochii , nu altceva !

zenitt

349 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 8 Septembrie 2016, ora 09:36

De la: Musetel, la data 2016-09-07 08:01:29
De la: zenitt, la data 2016-09-07 07:30:13Bunã dimineaþa!

Pentru divertismnt o cafea cu aromã de Zahãr Brun?

www.youtube.com/watch?v=ALXgZB6apYs

Azucaar Moreno (Zahãr Brun)

Alungã somnul ºi Lombago

Neata si bine ai revenit!

Prinde bine cafeaua, zumba merge pe seara. Eu chiar beau cafeaua cu zahar brun, iar in prajituri mai pun casonade(zahar brun cristale).

De ai sti... fix la ora cand tu ai postat, bajbaiam dupa alarma!

Bun asa, e firbinte si am onoarea sa o degust PRIMA! Yes!

Tartine cu unt, miere si dulceata de afine.... cred ca myrtilles sunt afine... de nu, o fi coacaze negre!

Ti-a prins bine Zumba ºi þi-a fãcut poftã de tartine. Nu m-ar mira sã fie coacãze, Þiganii
mai pãcãlesc gospodinele. Azi nu iþi mai pun muzicã, poate ar trebui niºte Psalmi dar te les pe tine, eºti mai expermentatã.
Pentru tartine

zenitt

349 mesaje

Postat pe: 8 Septembrie 2016, ora 09:52

De la: lngrid, la data 2016-09-07 12:13:53

Alungã somnul ºi Lombago

Bun venit si multumim pentru cafea, uite ca mai adaug si eu niste brune, special pentru tine

www.youtube.com/watch?v=QrOe2h9RtWI

Am adus frisca pentru cafea si inghetata de lamaie pentru desert...de pepene galben n-am gasit, cred ca voi face de casa.

Parafrazându-l pe Coºbuc:

O, Ingrid cât de darnicã eºti!
Imi dai mai mult decât în visul meu,
Sã-þi rãsplãteascã Dumnezeu
pentru ce-mi dãruieºti!

Imi plac ºi Brunele astea, le-am ascultat cu plãcere, dar flebeþea mea rãmâne

zenitt

349 mesaje

Postat pe: 8 Septembrie 2016, ora 09:57

Alungã somnul ºi Lombago

Bun venit si multumim pentru cafea, uite ca mai adaug si eu niste brune, special pentru tine

Am adus frisca pentru cafea si inghetata de lamaie pentru desert...de pepene galben n-am gasit, cred ca voi face de casa.

pentru ce-mi dãruieºti!

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 8 Septembrie 2016, ora 15:03

e...e...e...."dar flebetea ta ramine"....? poi, ce faci, nu ne spui cine ? ne lasi asa ?

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 8 Septembrie 2016, ora 15:06

da' unde-o fi Piratul ala, ca febletea lui era clar exprimata : el voia una neagra, mica si fierbinte ! si tocmai asa ceva bolboroseste-n ibric ! nu v-a ajuns mirosul pe la nasuc ?

lngrid

294 mesaje
Postat pe: 8 Septembrie 2016, ora 15:58

De la: gabigabi2, la data 2016-09-08 15:06:07da' unde-o fi Piratul ala, ca febletea lui era clar exprimata : el voia una neagra, mica si fierbinte ! si tocmai asa ceva bolboroseste-n ibric ! nu v-a ajuns mirosul pe la nasuc ?

Ba daaa...dupa o masa copioasa, o cafea descantata cu prietenii e exact ce trebuie!

Ciiine stie pe unde mai bantuie piratul nostru si atatia altii cu care radeam si visam de atatea ori!!
Silviu tocmai scria ca este foarte trist si singur, sper ca altii sunt mai bine.
Sa citesti articolul cu numerologia, pus de Mihai, este foarte interesant, apucasem deja sa il citescx pe FB

lngrid

294 mesaje
Postat pe: 8 Septembrie 2016, ora 16:17

De la: zenitt, la data 2016-09-08 09:57:17

Alungã somnul ºi Lombago

pentru ce-mi dãruieºti!

Nu-s pașa cel cu El Zorab,
Dar din seraiuri ferecate
Cadanele cu dans arab
privesc prin genele plecate.

www.youtube.com/watch?v=NqzpM3FHDfo

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 8 Septembrie 2016, ora 16:49

De la: lngrid, la data 2016-09-08 15:58:50
De la: gabigabi2, la data 2016-09-08 15:06:07da' unde-o fi Piratul ala, ca febletea lui era clar exprimata : el voia una neagra, mica si fierbinte ! si tocmai asa ceva bolboroseste-n ibric ! nu v-a ajuns mirosul pe la nasuc ?

Ba daaa...dupa o masa copioasa, o cafea descantata cu prietenii e exact ce trebuie!

Ciiine stie pe unde mai bantuie piratul nostru si atatia altii cu care radeam si visam de atatea ori!!
Silviu tocmai scria ca este foarte trist si singur, sper ca altii sunt mai bine.
Sa citesti articolul cu numerologia, pus de Mihai, este foarte interesant, apucasem deja sa il citescx pe FB

Silviu singur si trist ? moiiii, tocmai ce-am vorbit cu el mai acum vreo 3-4 zile si-mi spunea ca pleaca-n Grecia, cu mamaita lui si eu m-am bucurat ptr. el si l-am si felicitat ca fusese si ziua lui de nastere de care, pacatele mele , uitasem !

Piratul ? sper sa-i fie bine si lui si tuturor celorlalti !

Mihail a postat ceva cu numerologia ? upss....ia sa vad !

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 8 Septembrie 2016, ora 16:53

De la: lngrid, la data 2016-09-08 16:17:30

Alungã somnul ºi Lombago

pentru ce-mi dãruieºti!

Cadanele cu dans arab

hopaaaa ni la ea ce face Delora asta ! asta cadina giugiuc estem !

zenitt

349 mesaje

Postat pe: 8 Septembrie 2016, ora 17:30

Alungã somnul ºi Lombago

pentru ce-mi dãruieºti!

Cadanele cu dans arab

E talentatã cadâna ºi frumoasã,
Aºa cadânã zic ºi eu,
cum a lãsat-o Dumnezeu
doar la arabi?

Ferice de al ei bãrbat;
ce graþie ºi ce miºcãri,
privind-o iþi face fiori,
s-o fi miºcând la fel ºi-n ...?

ªi în final ce mai pot spune?
Avem ºi noi femei pãgâne,
iubesc cu patimã ºi foc,
doar trbuie sã ai noroc...

www.youtube.com/watch?v=aMwXhqM8lxU

zenitt

349 mesaje

Postat pe: 8 Septembrie 2016, ora 17:41

De la: gabigabi2, la data 2016-09-08 16:53:21

Alungã somnul ºi Lombago

pentru ce-mi dãruieºti!

Cadanele cu dans arab

Don' Nelo a vãzut-o sau i-ai pus prosop pe ochi?

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 9 Septembrie 2016, ora 14:07

De la: zenitt, la data 2016-09-08 17:41:28
De la: gabigabi2, la data 2016-09-08 16:53:21

Alungã somnul ºi Lombago

pentru ce-mi dãruieºti!

Cadanele cu dans arab

Don' Nelo a vãzut-o sau i-ai pus prosop pe ochi?

nici nu l-am chemat s-o vada, caci se amara degeaba : el aici si ea departe !...s'apoi, avea dreptate Rashela din bancul pe care precis ti-l amintesti : Itzicccc, nu da bani pe ce-ai acasa gratis !

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 9 Septembrie 2016, ora 14:13

dat fiindca e ziua lui fiu-miu , fac cinste cu o tochitura cu tot dichisul ...un vin sau o bere
tort, cafea , inghetata si fructe !
usa e deschisa si asteptam musafirii

lngrid

294 mesaje
Postat pe: 9 Septembrie 2016, ora 14:57

Eii, multi ani sa traiasca, sa aiba o viata cu succese si sanatate, si voi sa fiti sanatosi sa va bucurati pentru el!

Multumesc frumos pentru invitatie si tratatie, zau ca tocmai ne lamentam ca dupa ce-am dat un tur sanatos de Kaufland am venit acasa cu bratele incarcate, dar fara o berica, acolo...

lngrid

294 mesaje
Postat pe: 9 Septembrie 2016, ora 15:02

Eu azi m-am simtit fata fierarului Fanica, facand fasole facaluita, ceea ce n-am mai comis de vreo 20 de anisori, dar ma lovi pofta!
De cand nu mai merg la serviciu dau curs tuturor dorintelor pe care le anihilam spre binele societatii pana acum, a remarcat sotul ca a crescut puternic consumul de ceapa si usturoi

Neaparat trebuie sa ne vedem inainte de a se aseza prea tare concediul pe mine
...si sa ma astepti cand revin in tara, eventual cu o grebla

zenitt

349 mesaje

Postat pe: 9 Septembrie 2016, ora 15:19

De la: gabigabi2, la data 2016-09-08 15:03:27 e...e...e...."dar flebetea ta ramine"....? poi, ce faci, nu ne spui cine ? ne lasi asa ?

Spusesem dar mi-a ciuntit postarea, spuneam cã Azucar Moreno pentru stilul sãu flamengo, rumba,
ºi chiar cumbia din America latinã.

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 10 Septembrie 2016, ora 14:23

De la: lngrid, la data 2016-09-09 15:02:27Eu azi m-am simtit fata fierarului Fanica, facand fasole facaluita, ceea ce n-am mai comis de vreo 20 de anisori, dar ma lovi pofta!
De cand nu mai merg la serviciu dau curs tuturor dorintelor pe care le anihilam spre binele societatii pana acum, a remarcat sotul ca a crescut puternic consumul de ceapa si usturoi

Neaparat trebuie sa ne vedem inainte de a se aseza prea tare concediul pe mine
...si sa ma astepti cand revin in tara, eventual cu o grebla

mai stai un pic sa ma linistesc si sa ma asez in matca mea domoala, ca tot ce traiesc de la jumatatea lui august si pina acum , mi-a grabit ritmul interioar pina la senzatia ca o tin tot intro goana !
azi i-am facut surara-mii de 3 saptamini ....miine ma duc la cimitir si pe la ea , in Giulesti ....miercuri vine parintele sa faca o sfestanie aici, la mine in casa .....simbata il pregatesc pe Raducu sa-si ia zborul si face el cinste cu o masa la ....nu stiu, vom vedea unde si, duminica , conducerea la aeroport ....iar pe 1 oct parastasul de 6 saptamini !....cam asta mi-i programul !

mersic ptr. urari ....sa-ti traiasca bine si ai tai, iar consumul de ceapa si usturoi e chiar sanatos , dar apropo de asta, Raduletul mi s-a cam plins ca , vezi Doamne, a venit cu abdomenul plat si-ntr-o saptamina i l-am umflat cu alea si alealalte, de toate felurile !

auuuu, grebla-i ptr. aducerea aminte a limbii romane ? da' cit timp ai de gind sa stai departe de Romania , draga neichii ?!

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 10 Septembrie 2016, ora 14:27

De la: zenitt, la data 2016-09-09 15:19:02
De la: gabigabi2, la data 2016-09-08 15:03:27 e...e...e...."dar flebetea ta ramine"....? poi, ce faci, nu ne spui cine ? ne lasi asa ?

Spusesem dar mi-a ciuntit postarea, spuneam cã Azucar Moreno pentru stilul sãu flamengo, rumba,
ºi chiar cumbia din America latinã.

aha ! ei uite, drept sa-ti spui, nu m-am innebunit niciodata dupa ritmurile sud- americane...mie mi-a placut si am si dansat cu mare aplicatiune rockul !... te-am auzit....moi, te-am auzit ce ti-ai spus in gind: mdaaaa, acu' 100 ani !

Pagini: << 2521 2522 2523 2524 2525 2526 2527 2528 2529 2530 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului cafenea cu aroma virtuala
Mergi la: