back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Cafenea cu aroma virtuala

Pagini: << 2520 2521 2522 2523 2524 2525 2526 2527 2528 2529 >> Sari la pagina:

Musetel

9787 mesaje
Postat pe: 5 Septembrie 2016, ora 16:24

Pe bune ca de prin dulapuri scriu catre voi si catre intreg eterul, cand sunt la postul fix,la calculatorul ce este ''ascuns'' in dulapul acela arhaic care serveste drept parte de birou in incapere,iar cand e inchis, e doar un dulap asortat cu salonul!

No, va las ceva de ascultat,tot din dulap, tot, va pup cu drag si ne citim mai tarziu? Io fac apelul mai asa, dupa 17:30 ora României!

Reverente, cu drag! Nihil sine Deo!

www.youtube.com/watch?v=01lSzTQn-gE

Shai, shai, zabadak!
www.youtube.com/watch?v=fNQV0mboKg8

''Dacã ar trebui sã scriu o carte de moralã, primele 99 de pagini le-aº lãsa goale ºi pe a o suta aº scrie: "Existã o singurã datorie. Aceea de a iubi"". Albert Camus ''CONSTIINTA este marturia si dovada prezentei incontestabile a lui DUMNEZEU in OM ! '' Musetel deea ''Si tu diffères de moi, mon frère, loin de me léser, tu m'enrichis.'' Antoine de Saint Exupéry
Musetel

9787 mesaje
Postat pe: 5 Septembrie 2016, ora 16:29

I-auzi ce-micanta de iesire :

www.youtube.com/watch?v=GiKb7fgHIME

Aïiiii, Aîiiii, Aîiiiii Aî!

Raporteaza abuz de limbaj
''Dacã ar trebui sã scriu o carte de moralã, primele 99 de pagini le-aº lãsa goale ºi pe a o suta aº scrie: "Existã o singurã datorie. Aceea de a iubi"". Albert Camus ''CONSTIINTA este marturia si dovada prezentei incontestabile a lui DUMNEZEU in OM ! '' Musetel deea ''Si tu diffères de moi, mon frère, loin de me léser, tu m'enrichis.'' Antoine de Saint Exupéry
gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 5 Septembrie 2016, ora 16:36

De la: Musetel, la data 2016-09-05 16:18:38Hello,Gabi! Eram prin zona si eu, tocmai uitasem ca imi vine furnizorul de bijuterii azi,deci, tot pe aici eram, pe dupa dulapuri!

offf, lasa-ma cu dulapurile , ca m-am saturat de ele ! si casa Sandei e plina de ele si ele sunt pline cu diverse ce trebuiesc luate la mina .....greu se mobileaza/ monteaza o casa, dar si mai greu e s-o demontezi .... ma rog.... mai am de gindit pe tema asta !

Musetel

9787 mesaje
Postat pe: 5 Septembrie 2016, ora 18:25

De la: gabigabi2, la data 2016-09-05 16:36:43
De la: Musetel, la data 2016-09-05 16:18:38Hello,Gabi! Eram prin zona si eu, tocmai uitasem ca imi vine furnizorul de bijuterii azi,deci, tot pe aici eram, pe dupa dulapuri!

offf, lasa-ma cu dulapurile , ca m-am saturat de ele ! si casa Sandei e plina de ele si ele sunt pline cu diverse ce trebuiesc luate la mina .....greu se mobileaza/ monteaza o casa, dar si mai greu e s-o demontezi .... ma rog.... mai am de gindit pe tema asta !

Io le vand una-doua! Faci poze cu ce vrei sa vinzi si pui pe Facebook, pe site-urile speciale pt astfel de vanzari.

Acasa nu se organizeaza piete de obiecte utilizate? La Timisoara era la Mehala, parca, Duminica. In capitala tre' sa fie mai multe! Aici sunt si e perioada lor. Inainte sa am magazinul, mai participam si eu si vindeam toate mobilele ce imi saturau rabdarea de a le mai avea in casa! Am vandut majoritatea hainelor de bebe ale feciorului ! Azi le dau numa' sa scap de ele din casa, la concetateni de-ai nostri din Vaslui care is pe aici si au familii numeroase. Una dintre doamne e bunica la 48 de ani are nepotica deodata cu feciorul meu! Eeeeei, io mergeam la scoala cand alte doamne se jucau cu ...... Scuze, mie mi-o placut cartea inainte de a-miplacea... Scuze!!!! Mai ce am azi?

Merg la plimbare cu bicicleta cu fecioru'.... Poate iesiti din barlog pe seara?!

De nu, pe maine, io fac prezenta, da' cum !!!

zenitt

349 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 7 Septembrie 2016, ora 07:30

Bunã dimineaþa!

Pentru divertismnt o cafea cu aromã de Zahãr Brun?

www.youtube.com/watch?v=ALXgZB6apYs

Azucaar Moreno (Zahãr Brun)

Alungã somnul ºi Lombago

Musetel

9787 mesaje
Postat pe: 7 Septembrie 2016, ora 08:01

De la: zenitt, la data 2016-09-07 07:30:13Bunã dimineaþa!

Alungã somnul ºi Lombago

Neata si bine ai revenit!

Prinde bine cafeaua, zumba merge pe seara. Eu chiar beau cafeaua cu zahar brun, iar in prajituri mai pun casonade(zahar brun cristale).

De ai sti... fix la ora cand tu ai postat, bajbaiam dupa alarma!

Bun asa, e firbinte si am onoarea sa o degust PRIMA! Yes!

Tartine cu unt, miere si dulceata de afine.... cred ca myrtilles sunt afine... de nu, o fi coacaze negre!

Musetel

9787 mesaje
Postat pe: 7 Septembrie 2016, ora 08:04

''De (aprope) doua mii deani ni se predica sa ne iubim, iar noi (nota mea: UNII dintre noi!!!) inca ne sfasiem!''

Mihai Eminescu românul absolut...., scrisa de Lucian Boia

...aham, imi apar zilnic citatele zilei si carti de achizitionat, apoi rochii, costume samd.... Aleg si io, selectez, da, da!

Musetel

9787 mesaje
Postat pe: 7 Septembrie 2016, ora 08:11

Put our hands up, jusqu'au ciel! And.... chica, chico, BAILA conmigo!

www.youtube.com/watch?v=jyMZeNUP5dU

Se reflecta din nou charlestone in muzica, usor in moda, in imbracaminte.... totul actualizat la anul 2016!

Floricele la caciuli, floricele defileaza pe podiumuri, floricele inclusiv in imbracamintea barbateasca! Lumea merge spre VIATA, spre VERDE, spre PROASPAT!

E o zi frumoasa, haideti sa o savuram in cel ma pozitiv mod, ce ziceti?

Nihil sine Deo!

Musetel

9787 mesaje
Postat pe: 7 Septembrie 2016, ora 08:22

Albatraoz, just dance !

www.youtube.com/watch?v=P4PHdwik3fs

Spor in toate si mereu inainte!

Armel al meu e tot in mijlocul oceanului, reflectand la clipa catapultarii , stocheaza 'cred' energia recuperata din ''dansul'' mareelor! Ei,zboara zilele astea,v-am spus ca timpul s-a condensat si noi am devenit titirez...un titirez.... doua titirezuri? Mea culpa, eu sunt un titirez, nah! Da' voi?

Io no parlo yo no habla, yo me voy! O zi faina, cu drag!

www.youtube.com/watch?v=YGJF7VDq3i0

Sa fiti binecuvantati!

lngrid

294 mesaje
Postat pe: 7 Septembrie 2016, ora 12:06

De la: Musetel, la data 2016-09-07 08:11:17Put our hands up, jusqu'au ciel! And.... chica, chico, BAILA conmigo!

Se reflecta din nou charlestone in muzica, usor in moda, in imbracaminte.... totul actualizat la anul 2016!

Floricele la caciuli, floricele defileaza pe podiumuri, floricele inclusiv in imbracamintea barbateasca! Lumea merge spre VIATA, spre VERDE, spre PROASPAT!

Nihil sine Deo!

Da, ne intoarcem la flower-power? asta da, e chiar pe gustul meu sa spargem monotonia cu cate o floricica macar
Ma bucur ca femeile au redevenit feminine si diafane, nu stiu cum e prin Franta, dar la noi se poarta din nou rochite frumoase, pline de gratie si culoare.

Simplitatea este sofisticarea extremã - Leonardo da Vinci
lngrid

294 mesaje
Postat pe: 7 Septembrie 2016, ora 12:13

Alungã somnul ºi Lombago

Bun venit si multumim pentru cafea, uite ca mai adaug si eu niste brune, special pentru tine

www.youtube.com/watch?v=QrOe2h9RtWI

Am adus frisca pentru cafea si inghetata de lamaie pentru desert...de pepene galben n-am gasit, cred ca voi face de casa.

Musetel

9787 mesaje
Postat pe: 7 Septembrie 2016, ora 12:22

Ingrid... esti un artist! Stiu! simt! Si stiu, pur si simplu!

Va iubesc! Sunt pe fuga, muncesc in ziua mea libera, gatesc, fug dupa prunc, fug pe la banci, pe la conta.... Da' io iso parte cu voi, sa nu uitati, da!

www.youtube.com/watch?v=tPmdaYKcjcc

Cineva, acolo sus, in Cer, va iubeste! Eu nu fac decat sa va reamintesc ca sunteti ai Sai, da? Cu drag!

Sper sa am timp pe dupa masa sa va scriu din Epistolele lui Pavel... din cea dintai... Coriteni.... De nu, gasiti voi ceea ce vrusei io a va transmite! AM incredere!

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 7 Septembrie 2016, ora 13:19

De la: Musetel, la data 2016-09-05 18:25:25

Io le vand una-doua! Faci poze cu ce vrei sa vinzi si pui pe Facebook, pe site-urile speciale pt astfel de vanzari.

Acasa nu se organizeaza piete de obiecte utilizate? La Timisoara era la Mehala, parca, Duminica. In capitala tre' sa fie mai multe! Aici sunt si e perioada lor. Inainte sa am magazinul, mai participam si eu si vindeam toate mobilele ce imi saturau rabdarea de a le mai avea in casa! Am vandut majoritatea hainelor de bebe ale feciorului ! Azi le dau numa' sa scap de ele din casa, la concetateni de-ai nostri din Vaslui care is pe aici si au familii numeroase. Una dintre doamne e bunica la 48 de ani are nepotica deodata cu feciorul meu! Eeeeei, io mergeam la scoala cand alte doamne se jucau cu ...... Scuze, mie mi-o placut cartea inainte de a-miplacea... Scuze!!!! Mai ce am azi?

Merg la plimbare cu bicicleta cu fecioru'.... Poate iesiti din barlog pe seara?!

fataaaa, lucrurile alea sunt ale surora-mi si ele se dau de pomana , NU se vind ! se spala si calca ce-i de calcat, se pun in pachete si se duc la biserica ptr. a fi slujite si abia apoi daruite !

ce spuneai sa nu-i judecam pe altii ? doamna de 48 care are o nepotica , daca a nascut la 20 ani , dupa ce si-a terminat liceul si fiica ei tot cam asa, e normal sa aibe si o nepotica ! iar la cam 20- 21 ani e virsta cea mai potrivita ptr. a naste un copil sanatos si sa-ti cresti copilul, tu insuti fiind tinar si plin de entuziasm !

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 7 Septembrie 2016, ora 13:22

Alungã somnul ºi Lombago

zauuu , asa efecte benefice are ? ia baga si la mine-n cana o portie ....

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 7 Septembrie 2016, ora 13:28

De la: lngrid, la data 2016-09-07 12:06:09
De la: Musetel, la data 2016-09-07 08:11:17Put our hands up, jusqu'au ciel! And.... chica, chico, BAILA conmigo!

Nihil sine Deo!

Da, ne intoarcem la flower-power? asta da, e chiar pe gustul meu sa spargem monotonia cu cate o floricica macar
Ma bucur ca femeile au redevenit feminine si diafane, nu stiu cum e prin Franta, dar la noi se poarta din nou rochite frumoase, pline de gratie si culoare.

pfiii, ai apasat pe un buton si mi-am adus aminte cum mi s-a speriat retina cind am vazut niste rochite "diafane"....atit de diafane ca li se vedea si rusinica unor " vedete" , la festivlalul de la Venetia !

jenant si de un penibil perfect acest exibitionism etalat cu mare fast !

Musetel

9787 mesaje
Postat pe: 7 Septembrie 2016, ora 13:52

Nihil sine Deo!

O floricica in par asortata la ceva din vestimentatie, ori la cercei, ori la colier.... O floricica dupa ureche, luata pur si simplu din natura, in drum spre unde ne indreptam.... Floricle pe camasila barbatilor, inclusiv Dolce&Gabana le-a adoptat. Flori pe campuri, flori pe haine, flori in suflete! FLORI!

In oraselul uitat de lume unde traiesc eu cu familia mea, in micul Chicago defapt, in orasul unde nu se intampla nimic.... special, prefer sa tac decat sa povestim despre gusturile lor vestimentare samd! DAR, pe Paris, in sudul hexagonului, da, acolo e viata inflorita, inspre acolo , inspre sud vrem sa ne mutam si noi, cu ajutorul lui Dumnezeu!

Ei, ieri vazui o vecina, fiica unei doamne ce ma incurajeaza la bine si la rau prin acest colt de lume, fiica sa era de mana cu o alta fata! Eram in spate cu feciorul meu si ma pregateam sa ii explic, din al meu pdvedere de ce doua femei merg mana in mana pe strada! Norocul meu ca nu observase! Sa iti mai spun ca ambele purtau blugi ce curgeau de pe ele? Vorba sotului meu, pantaloni cu kk la fund, asa arata, zau! ORIBIL!

Femeia sa ramana FEMEIE!

Musetel

9787 mesaje
Postat pe: 7 Septembrie 2016, ora 13:58

De la: lngrid, la data 2016-09-07 12:13:53

Alungã somnul ºi Lombago

Bun venit si multumim pentru cafea, uite ca mai adaug si eu niste brune, special pentru tine

www.youtube.com/watch?v=QrOe2h9RtWI

Am adus frisca pentru cafea si inghetata de lamaie pentru desert...de pepene galben n-am gasit, cred ca voi face de casa.

In Spania mancasem inghetata de merengue, e delicioasa. Gasisem si aici in supermarcket, dar nu e la fel, e un amestec de sorbet-inghetata fara lapte si inghetata de lamaie.Frisca nu trage la mine, eu o evit, intestinele mele or sti ele de ce! Dar merge un cavei!

Musetel

9787 mesaje
Postat pe: 7 Septembrie 2016, ora 14:00

Pun pepene pe masa! De acela lunguiet, alboi la miez,dar e dulce si bun! Azi am Soare, e cald,insa dimineata avui ceata si bruma.

Daca e cineva la poveste, uit si io ca ar trebui sa ma plimb dupa niste lana la magzinul din orasul vecin...

Musetel

9787 mesaje
Postat pe: 7 Septembrie 2016, ora 14:15

De la: gabigabi2, la data 2016-09-07 13:19:49

fataaaa, lucrurile alea sunt ale surora-mi si ele se dau de pomana , NU se vind ! se spala si calca ce-i de calcat, se pun in pachete si se duc la biserica ptr. a fi slujite si abia apoi daruite !

ce spuneai sa nu-i judecam pe altii ? doamna de 48 care are o nepotica , daca a nascut la 20 ani , dupa ce si-a terminat liceul si fiica ei tot cam asa, e normal sa aibe si o nepotica ! iar la cam 20- 21 ani e virsta cea mai potrivita ptr. a naste un copil sanatos si sa-ti cresti copilul, tu insuti fiind tinar si plin de entuziasm !

Azi Gabi e pusa cu capsa pe mine! O las in pace, ple io!

Da',inainte de a merge sa imi caut lana, nu pot a tacea!!!!

1.Hainele le dai pomana, asa facui si io cu cele ale tatalui meu! Dar mobilele vinde-le! Io sunt de cand ma stiu precauta si poate exagerez cu a face bani din ce poti, ma refer din a recupera un ban din ceva ce nu mai folosesti, in scopul de a iti folosi la altecele!

2. Am impresia ca uneori nu procesezi ceea ce citesti si scriu io! Doamna mea are 48 de ani, este din Vaslui. Sa iti explica Blacku' si Ingrid ce vreau a spune cu doamna din Vaslui, de la ei o stiu cu ''vasluienii', da? Ok! Pana aici ne intelegem! Mai departe! nepotica doamnei mele din Vaslui are 8anisori imediat, doamna mea din Vaslui are copii care merg catre 30 de ani. Doamna nu are multe clase. Are multi copii. Copiii ei unii merg la scoala aici, altii nu au terminat multe clase. Ii ajut cu actele, nu stiu sa citeasca... poate nici in româna, nici in franceza.

3. Azi nu esti matur la 20-21 de ani, deci nu esti apt cognitiv sa fii parinte! Da, biologic poti face prunci de la prima erectie , respectiv de la prima ovulatie, bine ar fi sa fie simultane ambele,, daca nu apelezi la banci de sperma, nu-i asa? Tehnologic avansam, insa mintile se coc mai tarziu, azi! Azi copiii fac totusi copii, de dragul eradicarii metodelor contraceptive cunoscute, de dragul de a avea copii!

4. nu o judecam pe doamna mea din Vaslui, Gabi, ori ai inteles eronat, ori ai capsa pusa, ori tineai mortis sa imi dai replica-deplasata consider io!!!- cu judecarea semenilor! Dumnezeu ne e martor atat tie cat simie si El va delibera!

Stimata doamna, dupa cum am promis, plec io! Ramai cu bine!

Salutari sincere tuturor, iertata-mi fie plecarea grabita si accelerata! Reverente!

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 7 Septembrie 2016, ora 14:30

De la: Musetel, la data 2016-09-07 14:15:33
De la: gabigabi2, la data 2016-09-07 13:19:49

Azi Gabi e pusa cu capsa pe mine! O las in pace, ple io!

Da',inainte de a merge sa imi caut lana, nu pot a tacea!!!!

1.Hainele le dai pomana, asa facui si io cu cele ale tatalui meu! Dar mobilele vinde-le! Io sunt de cand ma stiu precauta si poate exagerez cu a face bani din ce poti, ma refer din a recupera un ban din ceva ce nu mai folosesti, in scopul de a iti folosi la altecele!

2. Am impresia ca uneori nu procesezi ceea ce citesti si scriu io! Doamna mea are 48 de ani, este din Vaslui. Sa iti explica Blacku' si Ingrid ce vreau a spune cu doamna din Vaslui, de la ei o stiu cu ''vasluienii', da? Ok! Pana aici ne intelegem! Mai departe! nepotica doamnei mele din Vaslui are 8anisori imediat, doamna mea din Vaslui are copii care merg catre 30 de ani. Doamna nu are multe clase. Are multi copii. Copiii ei unii merg la scoala aici, altii nu au terminat multe clase. Ii ajut cu actele, nu stiu sa citeasca... poate nici in româna, nici in franceza.

3. Azi nu esti matur la 20-21 de ani, deci nu esti apt cognitiv sa fii parinte! Da, biologic poti face prunci de la prima erectie , respectiv de la prima ovulatie, bine ar fi sa fie simultane ambele,, daca nu apelezi la banci de sperma, nu-i asa? Tehnologic avansam, insa mintile se coc mai tarziu, azi! Azi copiii fac totusi copii, de dragul eradicarii metodelor contraceptive cunoscute, de dragul de a avea copii!

4. nu o judecam pe doamna mea din Vaslui, Gabi, ori ai inteles eronat, ori ai capsa pusa, ori tineai mortis sa imi dai replica-deplasata consider io!!!- cu judecarea semenilor! Dumnezeu ne e martor atat tie cat simie si El va delibera!

Stimata doamna, dupa cum am promis, plec io! Ramai cu bine!

Salutari sincere tuturor, iertata-mi fie plecarea grabita si accelerata! Reverente!

tzucu-te-as, puiule ! nu eu sunt cu capsa pusa, ci tie nu-ti placa sa ti sa atraga atentia ca ai gresit...probabil ca esti convinsa ca ai intotdeauna dreptate !....deci : cind ai spus ca in timp ce tu faceai carte altele se jucau cu.... am considerat ca tocmai ai calcat pe bec cu judecarea altora , dupa ce mi-ai spus mie ca nu trebuie sa judecam pe nimeni , ceea ce este adevarat !

nu stiu daca eu nu inteleg ce spui tu, dar tu chiar nu esti atenta la ce scrie celalalt !
am spus eu ceva de VINDUT Dulapuri sau altceva ? sau am spus ca Sandel are multe dulapuri pline cu lucruri ce trebuiesc luate la mina si spalate si aranjate ? oare nu am vorbit despre faptul ca a DECEDAT si TREBUIESC date lucrurile ei si Ingrid mi-a spus ca sunt multe organizatii care primesc asa ceva ? Nu ai citit ? nu te-a interesat ? poi, atunci , d'aia vi cu asemenea remarci DEPLASATE - ca sa-ti folosesc cuvintul total neadecvat, de altfel - cum ca trebuiesc Vindute !

Musetel

9787 mesaje
Postat pe: 7 Septembrie 2016, ora 14:37

''9. Credincios este Dumnezeu, prin Care aþi fost chemaþi la împãrtãºirea cu Fiul Sãu Iisus Hristos, Domnul nostru. '' capitolul 1

Epistola intai a lui Pavel catre Coriteni

''39. Nu toate trupurile sunt acelaºi trup, ci unul este trupul oamenilor ºi altul este trupul dobitoacelor ºi altul este trupul pãsãrilor ºi altul este trupul peºtilor.
40. Sunt ºi trupuri cereºti ºi trupuri pãmânteºti; dar alta este slava celor cereºti ºi alta a celor pãmânteºti.
41. Alta este strãlucirea soarelui ºi alta strãlucirea lunii ºi alta strãlucirea stelelor. Cãci stea de stea se deosebeºte în strãlucire. ''capitolul 15

Capitolul 14

''1. Cãutaþi dragostea. Râvniþi însã cele duhovniceºti, dar mai ales ca sã proorociþi.
2. Pentru cã cel ce vorbeºte într-o limbã strãinã nu vorbeºte oamenilor, ci lui Dumnezeu; ºi nimeni nu-l înþelege, fiindcã el, în duh, grãieºte taine.
3. Cel ce prooroceºte vorbeºte oamenilor, spre zidire, îndemn ºi mângâiere.
4. Cel ce grãieºte într-o limbã strãinã pe sine singur se zideºte, iar cel ce prooroceºte zideºte Biserica.
5. Voiesc ca voi toþi sã grãiþi în limbi; dar mai cu seamã sã proorociþi. Cel ce prooroceºte e mai mare decât cel ce grãieºte în limbi, afarã numai dacã tãlmãceºte, ca Biserica sã ia întãrire.
6. Iar acum, fraþilor, dacã aº veni la voi, grãind în limbi, de ce folos v-aº fi, dacã nu v-aº vorbi - sau în descoperire, sau în cunoºtinþã, sau în proorocie, sau în învãþãturã?
7. Cã precum cele neînsufleþite, care dau sunet, fie fluier, fie chitarã, de nu vor da sunete deosebite, cum se va cunoaºte ce este din fluier, sau ce este din chitarã?
8. ªi dacã trâmbiþa va da sunet nelãmurit, cine se va pregãti de rãzboi?
9. Aºa ºi voi: Dacã prin limbã nu veþi da cuvânt lesne de înþeles, cum se va cunoaºte ce aþi grãit? Veþi fi niºte oameni care vorbesc în vânt.
10. Sunt aºa de multe feluri de limbi în lume, dar nici una din ele nu este fãrã înþelesul ei.
11. Deci dacã nu voi ºti înþelesul cuvintelor, voi fi barbar pentru cel care vorbeºte, ºi cel care vorbeºte barbar pentru mine.
12. Aºa ºi voi, de vreme ce sunteþi râvnitori dupã cele duhovniceºti, cãutaþi sã prisosiþi în ele, spre zidirea Bisericii.
13. De aceea, cel ce grãieºte într-o limbã strãinã sã se roage ca sã ºi tãlmãceascã.
14. Cãci, dacã mã rog într-o limbã strãinã, duhul meu se roagã, dar mintea mea este neroditoare.
15. Atunci ce voi face? Mã voi ruga cu duhul, dar mã voi ruga ºi cu mintea; voi cânta cu duhul, dar voi cânta ºi cu mintea.
16. Fiindcã dacã vei binecuvânta cu duhul, cum va rãspunde omul simplu "Amin" la mulþumirea ta, de vreme ce el nu ºtie ce zici?
17. Cãci tu, într-adevãr, mulþumeºti bine, dar celãlalt nu se zideºte.
18. Mulþumesc Dumnezeului meu, cã vorbesc în limbi mai mult decât voi toþi;
19. Dar în Bisericã vreau sã grãiesc cinci cuvinte cu mintea mea, ca sã învãþ ºi pe alþii, decât zeci de mii de cuvinte într-o limbã strãinã.
20. Fraþilor, nu fiþi copii la minte. Fiþi copii când e vorba de rãutate. La minte însã, fiþi desãvârºiþi.
21. În Lege este scris: "Voi grãi acestui popor în alte limbi ºi prin buzele altora, ºi nici aºa nu vor asculta de Mine, zice Domnul".
22. Aºa cã vorbirea în limbi este semn nu pentru cei credincioºi ci pentru cei necredincioºi; iar proorocia nu pentru cei necredincioºi, ci pentru cei ce cred.
23. Deci, dacã s-ar aduna Biserica toatã laolaltã ºi toþi ar vorbi în limbi ºi ar intra neºtiutori sau necredincioºi, nu vor zice, oare, cã sunteþi nebuni?
24. Iar dacã toþi ar prooroci ºi ar intra vreun necredincios sau vreun neºtiutor, el este dovedit de toþi, el este judecat de toþi;
25. Cele ascunse ale inimii lui se învedereazã, ºi astfel, cãzând cu faþa la pãmânt, se va închina lui Dumnezeu, mãrturisind cã Dumnezeu este într-adevãr printre voi.
26. Ce este deci, fraþilor? Când vã adunaþi împreunã, fiecare din voi are psalm, are învãþãturã, are descoperire, are limbã, are tãlmãcire: toate spre zidire sã se facã.
27. Dacã grãieºte cineva într-o limbã strãinã, sã fie câte doi, sau cel mult trei ºi pe rând sã grãiascã ºi unul sã tãlmãceascã.
28. Iar dacã nu e tãlmãcitor, sã tacã în bisericã ºi sã-ºi grãiascã numai lui ºi lui Dumnezeu.
29. Iar proorocii sã vorbeascã doi sau trei, iar ceilalþi sã judece.
30. Iar dacã se va descoperi ceva altuia care ºade, sã tacã cei dintâi.
31. Cãci puteþi sã proorociþi toþi câte unul, ca toþi sã înveþe ºi toþi sã se mângâie.
32. ªi duhurile proorocilor se supun proorocilor.
33. Pentru cã Dumnezeu nu este al neorânduielii, ci al pãcii.
34. Ca în toate Bisericile sfinþilor, femeile voastre sã tacã în bisericã, cãci lor nu le este îngãduit sã vorbeascã, ci sã se supunã, precum zice ºi Legea.
35. Iar dacã voiesc sã înveþe ceva, sã întrebe acasã pe bãrbaþii lor, cãci este ruºinos ca femeile sã vorbeascã în bisericã.
36. Oare de la voi a ieºit cuvântul lui Dumnezeu sau a ajuns numai la voi?
37. Dacã i se pare cuiva cã este prooroc sau om duhovnicesc, sã cunoascã cã cele ce vã scriu sunt porunci ale Domnului.
38. Iar dacã cineva nu vrea sã ºtie, sã nu ºtie.
39. Aºa cã, fraþii mei, râvniþi a prooroci ºi nu opriþi sã se grãiascã în limbi.
40. Dar toate sã se facã cu cuviinþã ºi dupã rânduialã. ''

Cuvantul Domnului Dumnezeu !

Daca cineva nu vrea sa stie, sa nu stie!

Musetel

9787 mesaje
Postat pe: 7 Septembrie 2016, ora 14:46

Evident ca poti face si un foc de tabara cu mobilele, cum nu, lucrurile TREBUIE lasate pe pamant, evident! In timp ce eu TREBUIE sa incetez a-ti mai da apa la moara ca tot acolo raman cotele barajului!

3,2,1, log out , Musetelule! Executarea!

Ramaneti cu bine!

PS Nu condamn , mai, pe cei/cele ce nu isi stiu programa actele sexuale si deci in consecinta rezulta prunci pe banda rulanta! Incurajez pe cei carora le place cartea in scopul de a deveni ceea ce trebuie mai intai sa devina inainte de a deveni parinti! Cum sa creasca un copil un alt copil? E semn ca ar lipsi maturitatea parinteasca!!! Copiii nu ni-i face sa avem un partener de viata, le predam ceva , nu? Poi, daca noi inca nu avem o meserie, nu amabsolvit o scoala, ce se va alege de aceia prunci, ha? Ne-om baza ca lasa, statu' ne-o tine in spinare? Nuuuu, categoric eronat!

Oare ce culoare de lana imi trebuia.... ?

Pe... cand va fi , sa fie! Pace voua tuturor!

Mda, femeie, inger razvratit.... cred ca ma tin de cuvant si ii scriu material lui Zenitt pentru viitoarea parodie museteleasca!

lngrid

294 mesaje
Postat pe: 7 Septembrie 2016, ora 14:57

Etete, ce discutie aprinsa pe aici! Nu prea stiu din ce v-ati luat dar ca de obicei trebuie sa fie o neintelegere, pacat sa ne amaram si aici, este destul necaz pe afara.

Eu am fost prinsa cu masa, sotul meu mananca la ora 14 fix, asa ca ma scuzati pentru neparticipare.
M-a pupat de mai multe ori de ,,saru'mana pentru masa", ceea ce inseamna ca i-a placut mult conopida cu smantana pe care si-o dorise la felu'doi.

Musetel, nu te supara, citatele tale religioase in cafenea imi dau un sentiment de parca as vedea o biblie pusa drept capac la tigaia cu friptura. Oi fi eu mai meticuloasa, dar mi se pare ca unele lucruri foarte bune fiecare, pur si simplu nu se potrivesc intre ele.

lngrid

294 mesaje
Postat pe: 7 Septembrie 2016, ora 15:27

De la: gabigabi2, la data 2016-09-07 13:28:51

pfiii, ai apasat pe un buton si mi-am adus aminte cum mi s-a speriat retina cind am vazut niste rochite "diafane"....atit de diafane ca li se vedea si rusinica unor " vedete" , la festivlalul de la Venetia !

Pai nu zic de alea de se sparie decenta, zic de cele dragute care misuna zilnic pe la Cotroceni, catre joburi sau faculltati

ad-fashion.ro/rochita-de-vara-din-bumbac-codr085i944
www.bonprixro.eu/style/rochie-457604897/?type=image&return=ref

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 7 Septembrie 2016, ora 15:53

De la: lngrid, la data 2016-09-07 14:57:56 Etete, ce discutie aprinsa pe aici! Nu prea stiu din ce v-ati luat dar ca de obicei trebuie sa fie o neintelegere, pacat sa ne amaram si aici, este destul necaz pe afara.

Eu am fost prinsa cu masa, sotul meu mananca la ora 14 fix, asa ca ma scuzati pentru neparticipare.
M-a pupat de mai multe ori de ,,saru'mana pentru masa", ceea ce inseamna ca i-a placut mult conopida cu smantana pe care si-o dorise la felu'doi.

Musetel, nu te supara, citatele tale religioase in cafenea imi dau un sentiment de parca as vedea o biblie pusa drept capac la tigaia cu friptura. Oi fi eu mai meticuloasa, dar mi se pare ca unele lucruri foarte bune fiecare, pur si simplu nu se potrivesc intre ele.

ei, lasa.... nu intelege ce i se spune, dar face observatie altuia exact invocind acest motiv , ba mai si foloseste cuvinte total nepotrivite si care ma chiar deranjeaza , tinind cont ca sunt de virsta mamei ei ! asa-i vorbeste si mamei sale, oare ? nu de alta , dar tocmai ce facu teoria chibritului cu parintii prea tineri ptr. a sti sa-si educe copiii !....ehhhhh, cind si-o da seama ca una vorbeste/ citeaza/ ne da cu biblia in cap si ALTA e conduita si de aici vorbele sale in totala contradictie cu ce propovaduieste ?

lngrid

294 mesaje
Postat pe: 7 Septembrie 2016, ora 15:57

Tot legat de moda, uitati ce costume de baie au aparut:

www.bonprixro.eu/categorie/1838/costume-de-baie-marimi-mari

...deci in forma de rochite...si tankini, asta inteleg eu ca inseamna slip si maieu, dar daca ma insel astept corectura potrivita.
Astea ma intereseaza pentru ca ma asteapta multa piscina in viitorul apropiat si nu stiu daca nu cumva cu un costum in genul asta o sa fiu mai ciudata decat cu unul clasic intreg.

Musetel, acolo care sunt perceptiile? Nu tendintele, scopul meu ar fi sa trec neobservata, iar ideea de costum de baie perfect ar fi unul gen trening

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 7 Septembrie 2016, ora 15:59

De la: lngrid, la data 2016-09-07 15:27:29
De la: gabigabi2, la data 2016-09-07 13:28:51

Pai nu zic de alea de se sparie decenta, zic de cele dragute care misuna zilnic pe la Cotroceni, catre joburi sau faculltati

ad-fashion.ro/rochita-de-vara-din-bumbac-codr085i944
www.bonprixro.eu/style/rochie-457604897/?type=image&return=ref

sigur ca n-ai spus despre alea , care-s chiar o intoarcere la feminitate ....io am spus- apropo de cuvintul rochite "diafane" - de ce-mi vazura ochii pe covorul rosu de la Venetia si m-am oripilat de prostul gust si indecenta promovate pe post de haute couture !

Musetel

9787 mesaje
Postat pe: 7 Septembrie 2016, ora 16:00

De la: lngrid, la data 2016-09-07 14:57:56 Etete, ce discutie aprinsa pe aici! Nu prea stiu din ce v-ati luat dar ca de obicei trebuie sa fie o neintelegere, pacat sa ne amaram si aici, este destul necaz pe afara.

Sa inteleg ca tu nu spui in gand o cerere de genul ''binecuvanteaza, Doamne, aceste bucate si fa sa ne faca bine trupurilor noastre...'' inainte de a gati, de a incepe a manca samd, aflandu-te in bucatarie, band cafea samd?

Anyway, fiecare este LIBER sa faca ce simte ca trebuie sa faca! Daca eu te las sa scrii ce si unde doresti, de ce ai face tu contrariul? Aaa, din lipsa de respect pentru mine, cert!

Ingrid... meticulos sa fie sinonim cu ateu? Just about it!

Eu propun fiecare sa isi vada de ceea ce posteaza, astfel sa se incropeasca un eventual dialog!

,,Ce înseamnã credinþa? Încrederea în Domnul deºi lumea e rea, în ciuda nedreptãþii, în pofida josniciei, cu toate cã de pretutindeni nu vin decât semnale negative.''
Nicolae Steinhardt

lngrid

294 mesaje
Postat pe: 7 Septembrie 2016, ora 16:03

Gabii!!! Credeam ca iar nu ne intalnim!
Asa, nu te amara, si asa ai alte suparari, iar Musetel...stii de ani de zile ca asta e stilul. Stai linistita ca te iarta tot ea, maine poimaine

Din ce ai spus tu am inteles ca mergi cu locrurile de pomana la biserica sa le sfinteasca, sau ce anume se face?

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 7 Septembrie 2016, ora 16:04

De la: lngrid, la data 2016-09-07 15:57:17Tot legat de moda, uitati ce costume de baie au aparut:

www.bonprixro.eu/categorie/1838/costume-de-baie-marimi-mari

...deci in forma de rochite...si tankini, asta inteleg eu ca inseamna slip si maieu, dar daca ma insel astept corectura potrivita.
Astea ma intereseaza pentru ca ma asteapta multa piscina in viitorul apropiat si nu stiu daca nu cumva cu un costum in genul asta o sa fiu mai ciudata decat cu unul clasic intreg.

Musetel, acolo care sunt perceptiile? Nu tendintele, scopul meu ar fi sa trec neobservata, iar ideea de costum de baie perfect ar fi unul gen trening

...da' mi-au placut costumele alea de baie ....nu pentru mine ca , deh ....fosta-i lele cit ai fost da, un costum intreg, clasic, ti-ar sta foarte bine ....eu asa cred !

Pagini: << 2520 2521 2522 2523 2524 2525 2526 2527 2528 2529 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului cafenea cu aroma virtuala
Mergi la: