back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Cafenea cu aroma virtuala

Pagini: << 2518 2519 2520 2521 2522 2523 2524 2525 2526 2527 >> Sari la pagina:

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 28 August 2016, ora 14:12

De la: lngrid, la data 2016-08-28 08:40:15
De la: gabigabi2, la data 2016-08-25 13:08:06Sampanie ? buuun asa ! surorii mele ii placea mult sampania , asa ca pun si eu pe masa inca una, cozonac, chec si , coliva ptr. cine doreste !

bineinteles ca nu se rateaza cafeluta !

Ohhh, deci sora ta a plecat! Condoleante sincere Gabi, stiu cat ati fost de apropiate!
Imi vine in minte ca celebra afirmatie a lui Edmond Haraucourt ,,a pleca inseamna a muri putin", aici se aplica inversata: a muri inseamna a pleca putin, exact asa cum tu ai afirmat intotdeauna.

multumesc mult, Ingrid ! si, asa este : a plecat putin , oricum nu prea departe, caci e prezenta-n discutiile noastre si -n toate cele care ma-nconjoara ! si ca sa nu spun ca ma trezesc vorbind cu ea in gind ....da' inca nu-mi raspunde !

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 28 August 2016, ora 14:15

De la: lngrid, la data 2016-08-28 08:33:14AMR 3!!!

Buna dimineata lumeee!!! simt vant de libertate, vine marele concediu!

Va pup pe toti, va imbratisez cu drag si va amenint ca o sa stau pe capul vostru!

Ia cafeaua neamule, fierbinte, neagra si aromata cum imi place mie!
.....bine, hai sa nu fiu egoista, pun si moturi de frisca, pampoane, lapticuri, ce doreste fiecare!

hop si eu cu un chec si pepene rossuuuu si dulceee ce ziceti ? ca nu se prea potriveste cafeluta cu pepene si face buba ? zau ca la mine nu face !

P.S
da' nu te calatoresti pe nicaieri ? cum asta ?

Raporteaza abuz de limbaj
gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 28 August 2016, ora 14:52

ahaaaa, uite ca abia ce-ntelesei : vacanta cea mare se cheama PENSIE !
bucura-te, Ingrid ! ....chiar e un motiv de bucurie si e o viata noua care se cere inceputa prin a face o excursie pe unde vrei tu , caci o meriti cu prisosinta ! felicitari !

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 28 August 2016, ora 14:57

ce vei face cu timpul pe care-l vei avea din belsug ? nu te speria si ia-o metodic : intii obisnuieste-te cu ideea ca nu mai ai " stapin " ! ca esti libera sa faci ce vrei, cind vrei ....oricum, sunt atit de multe lucruri pe care le-ai tot aminat din lipsa de timp si carora acum le-a venit rindul sa te ocupi de ele , incit nu te vei plictisi absolut deloc ....

lngrid

294 mesaje
Postat pe: 28 August 2016, ora 15:18

De la: gabigabi2, la data 2016-08-28 14:15:21
De la: lngrid, la data 2016-08-28 08:33:14AMR 3!!!

Buna dimineata lumeee!!! simt vant de libertate, vine marele concediu!

Va pup pe toti, va imbratisez cu drag si va amenint ca o sa stau pe capul vostru!

Ia cafeaua neamule, fierbinte, neagra si aromata cum imi place mie!
.....bine, hai sa nu fiu egoista, pun si moturi de frisca, pampoane, lapticuri, ce doreste fiecare!

hop si eu cu un chec si pepene rossuuuu si dulceee ce ziceti ? ca nu se prea potriveste cafeluta cu pepene si face buba ? zau ca la mine nu face !

P.S
da' nu te calatoresti pe nicaieri ? cum asta ?

La mine pepenele pica bine ooooricand!!!
Ei cum sa nu, copiii mei imi monitorizeaza ,,eliberarea" mai bine decat mine, de doi ani! Deja biletul de avion e cumparat, dus intors, il voi saluta pe Giova cand voi trece pe deasupra lui

Simplitatea este sofisticarea extremã - Leonardo da Vinci
lngrid

294 mesaje
Postat pe: 28 August 2016, ora 15:30

De la: gabigabi2, la data 2016-08-28 14:57:01 ce vei face cu timpul pe care-l vei avea din belsug ? nu te speria si ia-o metodic : intii obisnuieste-te cu ideea ca nu mai ai " stapin " ! ca esti libera sa faci ce vrei, cind vrei ....oricum, sunt atit de multe lucruri pe care le-ai tot aminat din lipsa de timp si carora acum le-a venit rindul sa te ocupi de ele , incit nu te vei plictisi absolut deloc ....

Exact, asta zic!!! Vreau sa-mi eliberez casa de toate vechiturile, sa o improspatez, sa ma eliberez de toate chestiile care nu-si mai au rostul, acum cand nu mai e plina de copii si animale.

Vreau sa ma ocup si de mine, pasiunile mele vor primi din nou atentia cuvenita si imi voi organiza viata pe eficienta maxima, sa traiesc curat, ordonat, fara sa fac un scop din asta.
Pana voi fi total hodorogita si expirata, vorba unui clasic in viata, vreau sa rezolv tot ce necesita energie si mobilitate.

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 28 August 2016, ora 15:33

pfiii, da' matale esti pusa pe fapte mari, nu gluma ! poi, succes si spor la treaba si, cind vei zbura cu avionul si cit stai pe un' te duci ?

lngrid

294 mesaje
Postat pe: 28 August 2016, ora 15:48

Pai nu-ti spusei ca trec peste Giova? Ma duc la feciorul meu, pe coasta de vest a Americii. Stii locul acela unde s-a nascut Google si Facebook? sper sa am posibiltatea sa le vizitez, desi programul e majoritar axat pe nepotica mea care e pasionata de apa, deci voi sta mai mult prin piscine numai sirena nu fusei pana acum!
vin de Craciun inapoi, am de serbat 4o de anisori de casnicie!

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 28 August 2016, ora 16:07

De la: lngrid, la data 2016-08-28 15:48:10Pai nu-ti spusei ca trec peste Giova? Ma duc la feciorul meu, pe coasta de vest a Americii. Stii locul acela unde s-a nascut Google si Facebook? sper sa am posibiltatea sa le vizitez, desi programul e majoritar axat pe nepotica mea care e pasionata de apa, deci voi sta mai mult prin piscine numai sirena nu fusei pana acum!
vin de Craciun inapoi, am de serbat 4o de anisori de casnicie!

am inteles ca treci peste Giova, dar nu stiu cind ?!
sa haulesti spre el o urare si din partea mea, te rog !
40 ani ? o viata !

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 28 August 2016, ora 16:14

De la: lngrid, la data 2016-08-28 15:30:30
De la: gabigabi2, la data 2016-08-28 14:57:01 ce vei face cu timpul pe care-l vei avea din belsug ? nu te speria si ia-o metodic : intii obisnuieste-te cu ideea ca nu mai ai " stapin " ! ca esti libera sa faci ce vrei, cind vrei ....oricum, sunt atit de multe lucruri pe care le-ai tot aminat din lipsa de timp si carora acum le-a venit rindul sa te ocupi de ele , incit nu te vei plictisi absolut deloc ....

Exact, asta zic!!! Vreau sa-mi eliberez casa de toate vechiturile, sa o improspatez, sa ma eliberez de toate chestiile care nu-si mai au rostul, acum cand nu mai e plina de copii si animale.

Vreau sa ma ocup si de mine, pasiunile mele vor primi din nou atentia cuvenita si imi voi organiza viata pe eficienta maxima, sa traiesc curat, ordonat, fara sa fac un scop din asta.
Pana voi fi total hodorogita si expirata, vorba unui clasic in viata, vreau sa rezolv tot ce necesita energie si mobilitate.

apropo de eliberat casa de vechituri : moaaaama, e o nebunie cite sunt intr-o casa , ce trebuiesc sortate ! care se arunca, care se daruiesc si care se spala , se pun in pachete si se dau....unde ? pe la biserica, mi-au spus citeva persoane....pe la cite un azil , mi-au spus altele !

lngrid

294 mesaje
Postat pe: 28 August 2016, ora 16:22

Am vazut ca se organizeaza multe actiuni pentru strangerea lucrurilor de care nu mai avem nevoie. Sunt lucruri de calitate, nu vreau sa le arunc, incep prin a da apropiatilor ce le face trebuinta, apoi strainilor care au nevoie. Era mai simplu daca existau magazine de colt de strada pentru asta, ca afara, le duceam acolo si gratis. Mai greu mi-e sa spal si sa calc atatea lucruri cate am de dat, dar in fond, nimeni nu ma grabeste.

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 28 August 2016, ora 16:40

eu ma grebesc putin si asta ptr. ca mi-a spus preotul ca la 3 saptamini sa-i fac totusi o coliva si sa dau din lucrurile ei , NUMAI CUI II TREBUIESC ! imi place de el ; e un pic mai nonconformist si foarte deschis la minte !

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 28 August 2016, ora 16:44

deschis la minte- deschis, dar e evident ca nu m-am apucat sa-l intreb DE CE Jelim si ne-mbracam in negru , daca omul e doar adormit ? ca doar pleaca-n loc de verdeata, pace si bucurie si INVIEREA e piatra de temelie a Crestinismului ?! de ce atita jale ?

lngrid

294 mesaje
Postat pe: 28 August 2016, ora 16:56

A, tu ai de gospodarit casa surorii tale?! da, sarcina grea si asta.
Lasa-l pe preot, isi face treaba, e bine daca nu e din acela cu ochelari de cal, dar raspunsurile nu le are el. De plans plangem pentru ca pierdem un suflet drag si ca ne-am fi dorit sa facem mai bine lucrurile dintre noi inainte de a disparea.

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 28 August 2016, ora 17:04

De la: lngrid, la data 2016-08-28 16:56:29A, tu ai de gospodarit casa surorii tale?! da, sarcina grea si asta.
Lasa-l pe preot, isi face treaba, e bine daca nu e din acela cu ochelari de cal, dar raspunsurile nu le are el. De plans plangem pentru ca pierdem un suflet drag si ca ne-am fi dorit sa facem mai bine lucrurile dintre noi inainte de a disparea.

da, eu fiind singura ei ruda !
Raducu meu e plecat afara de aproape 1 an si vine in concediu peste citeva zile si atunci trebuie sa hotarim si ce facem cu apartamentul ! il inchiriem, il vindem ? nu stiu ! vom vedea !

lngrid

294 mesaje
Postat pe: 28 August 2016, ora 17:09

Unde e plecat fiul tau? Inchiriati apartamentul, sa ii ramana lui pentru cand revine in tara.

lngrid

294 mesaje
Postat pe: 28 August 2016, ora 17:14

Ma duc sa fac o negresa, mi-a facut Jamila pofta

www.jamilacuisine.ro/negrese-glazurate-reteta-video

Te pup, o sa vin sa iti spun daca a iesit ca in filmulet!

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 28 August 2016, ora 17:22

da, asta ar fi ideea, totusi : sa -l inchiriem, dar e cuun oarecare risc !

mai vorbim, pa !

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 29 August 2016, ora 14:36

asaaaa ....o cafeluta ar merge la ora asta ?
Ingrid, cum ti-a iesit negresa ? daca a mai ramas ceva din ea de ieri pina azi, bucura-ne si pe noi cu o bucatica !

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 30 August 2016, ora 13:57

mdaaa.....a fost un mic iures de conversatie , da' se cam termina eu pusei de ' o cafea !

Musetel

9787 mesaje
Postat pe: 31 August 2016, ora 10:25

Buna ziua, fetele cochetele! Da' ce faceti voi?

''Dacã ar trebui sã scriu o carte de moralã, primele 99 de pagini le-aº lãsa goale ºi pe a o suta aº scrie: "Existã o singurã datorie. Aceea de a iubi"". Albert Camus ''CONSTIINTA este marturia si dovada prezentei incontestabile a lui DUMNEZEU in OM ! '' Musetel deea ''Si tu diffères de moi, mon frère, loin de me léser, tu m'enrichis.'' Antoine de Saint Exupéry
Musetel

9787 mesaje
Postat pe: 31 August 2016, ora 10:25

Buna ziua, fetele cochetele! Da' ce faceti voi?

''Dacã ar trebui sã scriu o carte de moralã, primele 99 de pagini le-aº lãsa goale ºi pe a o suta aº scrie: "Existã o singurã datorie. Aceea de a iubi"". Albert Camus ''CONSTIINTA este marturia si dovada prezentei incontestabile a lui DUMNEZEU in OM ! '' Musetel deea ''Si tu diffères de moi, mon frère, loin de me léser, tu m'enrichis.'' Antoine de Saint Exupéry
Musetel

9787 mesaje
Postat pe: 31 August 2016, ora 10:28

No, stati asa, ca ma prinsei de ce dublam noi postarile: Poi apasai de doua ori ''enter'' ca si cand dau spatiu si cobor un rand. si postai ditamai de doua ori un simplu rand compus din ...2 fraze!

Cool, ce s zic, ma felicit io pe mine, nah, inalltimea mea blonda sau blonzimea inaltimii mele!

Musetel

9787 mesaje
Postat pe: 31 August 2016, ora 10:35

Ma bucur ca te revad, draga Ingrid! bine ai revenit si vrem sa stai mai mult la poveste!

Deci azi e petrecerea de ramas bun la munca. Oare o mai fi ramas o feliuta de negresa? Si o cafea?

Musetel

9787 mesaje
Postat pe: 31 August 2016, ora 10:54

Gabitza draga...

Nu e bai ca nu citesti musai acatistul in cinstea sufletelor adormite, il poti pune pe youtube si sa il asculti. Mie mi-s tare dragi cantarile preotului Marian Moise. Din ele va mai postez din cand in cand. Nu, nu sunt ortodoxa, prin sfantul botez si prin cununie sunt romano-catolica. Dar Dumnezeu este unul singur, nu omiteti asta. Dumnezeu nu poate fi ingradit in nicio religie, El este al nostru al tuturor; toti suntem liberi a-L iubi si a-L slavi indiferent ce cult religios confesam.

Rugaciunea, Gabi draga, merge de la inima la inima, de la suflet la suflet, prin Sfantul Duh. El ne-a fost trimis pe Pamant de catre Tatal nostru Dumnezeu ca sa ne intareasca credinta, sa ne lumineze si sa ne mentina pe calea Adevarului.

De aceea cand ne rugam, trebuie sa ne rugam cu intreaga noastra fiinta. Cu trupul, cu sufletul, cu duhul. Cu inima , cu mintea, sincer.

Sora ta iti va da semne. Mie , cei dragi plecati dintre noi, imi apar in visele de peste noapte. Starea sa, indiferent ca iti va ''vorbi'' ori nu, iti va transmite ceva. Rugaciunile tale cu certitudine o vor ajuta enorm. Doar si tu mi-ai spus, dupa ce ne parasesc fizic, fiind declarati decedati, cei dragi ai nostri cred ca nu se mai pot ajuta. Noi, cei in carne si oase inca , ramasipe pamant, ii putem ajuta. Rugandu-ne pentu ceea ce ei sunt ulterior plecarii. Pentru ca ei continua sa fie. Esenta din eipleaca, abandoneaza carnea, pielea sisangele, haina ce o purtasera anii terestri, continuand sa fie.

Este normal sa simti prezenta sorei tale. Maistii candma indemnai sa accept trecerea lui Tati pentru a-l ajuta la randu-mi? Stiu ca tu esti mai coapta decat eram eu acum 5 ani cand il pierdui pa Tati, estimai putin egoista decat eram eu atunci, ai mai multa experienta decat am eu si azi , ceea ce apreciez la tine si asimilez ceea ce imi poti preda mereu cu drag, decistiu ca tu ai acceptat plecarea sorei tale. Vei avea semne de la ea, vei vedea.

Faptul ca le vorbim in gand nu este un pacat. Este normal sa te adresezi in gand unei persoane. Depinde pe ce lumgime de unde suntem acordati fiecare in parte, depinde de ceea ce facem cand ni se transmite cate un semnal pentru a putea interpreta just. Cand visam noaptea, cum ne intelegem cu cei din vis?Comunicam chiar de nu vorbim!

Gabitza... incerc sa ma prezint la povestile noastre. Mereu cu drag! Nu vom abandona aceasta cafenea care ne-a unit vietile! Miltumesc doamnei Camelia pentru invitatia ce mi-o facu acum 4 ani , cand ma alaturai, cu bune si cu rele, voua! Daca Dumnezeu mi-a permis sa ma alatur voua, are El un plan! Impreuna , doar impreuna vom tine Calea Sa! Fiecare cu rolul sau, mereu inaite, impreuna!

Musetel

9787 mesaje
Postat pe: 31 August 2016, ora 11:05

M-ar bucura enorm sa stim ca Daddy Giova este bine. De peste un an nu a scris nimic aici. Vorbea de presupuse diagnostice pe atunci... Apoi tacere...

Sper sa avem vesti despre Giova!

Musetel

9787 mesaje
Postat pe: 31 August 2016, ora 11:13

Psalmul 50

www.youtube.com/watch?v=Eug1do8K9-M

Sa fiti binecuvantati! Alegeti mereu BINELE indiferent pe ce cale va veti afla! Promiteti?

Iubiti in loc sa urati!

Faceti Pace in loc sa va certati! Chiar de e sa cedati! Nu e semn de slabiciune a ceda in scopul clar de a face si de a mentine PACEA!

Ascultati in loc sa intoarceti spatele!

Iertati in loc sa planuiti gandul de razbunare! A propos, exista un om care m-a intrebat in urma cu 5 ani: Dafinule, daca ai afla adevarul, te-ai razbuna? I-am raspuns ca razbunarea este arma prostului! Iubirea da nastere iertarii, eliberandu-ne! Cand TIMPUL devine neputincios, Dumnezeu ne da alernativa IUBIREA! AGAPE! Sper sa fii bine, omule drag! Dumnezeu sa fie cu tine si cu toti ai tai!

Ajutati cand sunteti solictati, atat cat va sta in putere! Dumnezeu sa fie puterea voastra! Slava lui Dumnezeu! Amin!

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 31 August 2016, ora 14:16

De la: Musetel, la data 2016-08-31 10:54:12Gabitza draga...

Nu e bai ca nu citesti musai acatistul in cinstea sufletelor adormite, il poti pune pe youtube si sa il asculti. Mie mi-s tare dragi cantarile preotului Marian Moise. Din ele va mai postez din cand in cand. Nu, nu sunt ortodoxa, prin sfantul botez si prin cununie sunt romano-catolica. Dar Dumnezeu este unul singur, nu omiteti asta. Dumnezeu nu poate fi ingradit in nicio religie, El este al nostru al tuturor; toti suntem liberi a-L iubi si a-L slavi indiferent ce cult religios confesam.

Rugaciunea, Gabi draga, merge de la inima la inima, de la suflet la suflet, prin Sfantul Duh. El ne-a fost trimis pe Pamant de catre Tatal nostru Dumnezeu ca sa ne intareasca credinta, sa ne lumineze si sa ne mentina pe calea Adevarului.

De aceea cand ne rugam, trebuie sa ne rugam cu intreaga noastra fiinta. Cu trupul, cu sufletul, cu duhul. Cu inima , cu mintea, sincer.

Sora ta iti va da semne. Mie , cei dragi plecati dintre noi, imi apar in visele de peste noapte. Starea sa, indiferent ca iti va ''vorbi'' ori nu, iti va transmite ceva. Rugaciunile tale cu certitudine o vor ajuta enorm. Doar si tu mi-ai spus, dupa ce ne parasesc fizic, fiind declarati decedati, cei dragi ai nostri cred ca nu se mai pot ajuta. Noi, cei in carne si oase inca , ramasipe pamant, ii putem ajuta. Rugandu-ne pentu ceea ce ei sunt ulterior plecarii. Pentru ca ei continua sa fie. Esenta din eipleaca, abandoneaza carnea, pielea sisangele, haina ce o purtasera anii terestri, continuand sa fie.

Este normal sa simti prezenta sorei tale. Maistii candma indemnai sa accept trecerea lui Tati pentru a-l ajuta la randu-mi? Stiu ca tu esti mai coapta decat eram eu acum 5 ani cand il pierdui pa Tati, estimai putin egoista decat eram eu atunci, ai mai multa experienta decat am eu si azi , ceea ce apreciez la tine si asimilez ceea ce imi poti preda mereu cu drag, decistiu ca tu ai acceptat plecarea sorei tale. Vei avea semne de la ea, vei vedea.

Faptul ca le vorbim in gand nu este un pacat. Este normal sa te adresezi in gand unei persoane. Depinde pe ce lumgime de unde suntem acordati fiecare in parte, depinde de ceea ce facem cand ni se transmite cate un semnal pentru a putea interpreta just. Cand visam noaptea, cum ne intelegem cu cei din vis?Comunicam chiar de nu vorbim!

Gabitza... incerc sa ma prezint la povestile noastre. Mereu cu drag! Nu vom abandona aceasta cafenea care ne-a unit vietile! Miltumesc doamnei Camelia pentru invitatia ce mi-o facu acum 4 ani , cand ma alaturai, cu bune si cu rele, voua! Daca Dumnezeu mi-a permis sa ma alatur voua, are El un plan! Impreuna , doar impreuna vom tine Calea Sa! Fiecare cu rolul sau, mereu inaite, impreuna!

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 31 August 2016, ora 14:20

am pus de'o cafea ptr. cine doreste !

P.S
stai linistita, Musetico, chiar azi am fost la biserica si am vorbit cu preotul despre cele ce mai trebuiesc facute si, VOR FI facute , ca doar eu va spuneam voua cit de importante sunt toate aceste etape necesare desprinderii sufletului de corpul cel de carne si intoarcerea-n lumea lui adevarata !

lngrid

294 mesaje
Postat pe: 1 Septembrie 2016, ora 08:22

De la: gabigabi2, la data 2016-08-30 13:57:52 mdaaa.....a fost un mic iures de conversatie , da' se cam termina eu pusei de ' o cafea !

Nu se!
Mi-am facut datoria pana la capat, iar acum...iata-ma!

Prima la cafea, ca sa ma relaxez, dupa prima mea dimineata de concediu!Adica tehnic vorbind, inca nu am iesit la pensie, sunt in concediul meu legal si neefectuat de peste un an de munca.

Am adus si negresa, am o tava abia ciupita un pic. O facusem pentru colegi, asa, de despartire, si cand ma gandeam daca sa iau si servetele, etc, mi-am amintit ca un recent decret de ordine interioara ne interzice sa aducem mancare si lichide in sala de lucru, de cand au pus mocheta noua. Ma miram eu de ce toti vin numai cu caramele Chocotoff! Asa ca, la loc comanda, am lasat prajiturile si am cumparat ciocotoafe! N-ai idee ce s-au ofticat cand le-am spus

Pagini: << 2518 2519 2520 2521 2522 2523 2524 2525 2526 2527 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului cafenea cu aroma virtuala
Mergi la: