Info
x
Cafenea cu aroma virtuala
|
gabigabi2 33366 mesaje Membru din: 13/10/2011 |
Postat pe: 7 August 2016, ora 14:29
De la: Fl_Orion999, la data 2016-08-07 09:03:43Care este ora idealã la care sã îþi bei cafeaua? deci : daca eu imi beau cafeaua , dimineata , la ora 6.30, e perfect !acuuuu', adevarul este ca daca dorm 7- 8 ore si dorm bine , bautul cafelei de dimineata nu-i ptr. trezire ci, de gust si de obisnuita de 50 ani ! s'apoi , te pui cu tabietul ? pune ibricul pe foc, fa cafeaua, toarna intii caimacul binisor, aprinde si o tigaruscaaa .....pune si screbalul pe masa si, staaart : sa-nceapa ziua glorios !
|
|
Postat pe: 7 August 2016, ora 14:32
si mai este cafea-n ibric ptr. cine doreste
....inghetata si frisca sunt in frigider !
Raporteaza abuz de limbaj |
|
zenitt 349 mesaje Membru din: 23/04/2015 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 7 August 2016, ora 21:31
|
Postat pe: 8 August 2016, ora 14:48
De la: zenitt, la data 2016-08-07 21:31:08Dupã atâtea dulcețuri...
|
Musetel 9787 mesaje Membru din: 4/04/2012 |
Postat pe: 9 August 2016, ora 09:47
De la: zenitt, la data 2016-08-07 21:31:08Dupã atâtea dulcețuri... ....testava buscando, por la caille critando, esto no me gusta, esto no me gusta es qué .... yo sin ti, tu sin mi, esto no me gusta www.youtube.com/watch?v=hXI8RQYC36Q Andalé! Baila! Raporteaza abuz de limbaj
''Dacã ar trebui sã scriu o carte de moralã, primele 99 de pagini le-aº lãsa goale ºi pe a o suta aº scrie: "Existã o singurã datorie. Aceea de a iubi"". Albert Camus
''CONSTIINTA este marturia si dovada prezentei incontestabile a lui DUMNEZEU in OM ! '' Musetel deea
''Si tu diffères de moi, mon frère, loin de me léser, tu m'enrichis.'' Antoine de Saint Exupéry
|
|
Postat pe: 9 August 2016, ora 09:53
Hola, oameni frumosi si dragi lui Dumnezeu! Bine va regasesc!
Una cafesito para mi alma? Hay, muchas gracias! Conpermiso! Ce zice Sarah, aain? www.youtube.com/watch?v=vggRKu1ob1c Hay, duele el corazon, crois-moi bien, da' e faina rau piesa! Bonne journée à vous tous!
Raporteaza abuz de limbaj
''Dacã ar trebui sã scriu o carte de moralã, primele 99 de pagini le-aº lãsa goale ºi pe a o suta aº scrie: "Existã o singurã datorie. Aceea de a iubi"". Albert Camus
''CONSTIINTA este marturia si dovada prezentei incontestabile a lui DUMNEZEU in OM ! '' Musetel deea
''Si tu diffères de moi, mon frère, loin de me léser, tu m'enrichis.'' Antoine de Saint Exupéry
|
|
Postat pe: 9 August 2016, ora 09:57
Sara'h le mai zice, rau de tot, sper sa va placa :
www.youtube.com/watch?v=F7UcZek8Nn0 Etes-vous là? Buvons-nous un café ensemble?
|
|
Postat pe: 9 August 2016, ora 09:59
Si te vas, yo tambien me voy ....
www.youtube.com/watch?v=xFutjZEBTXs Si ma duc..... si ma duc..... uc, cuc, duc.... Raporteaza abuz de limbaj
|
|
|
|
|
Postat pe: 9 August 2016, ora 10:00
Ora noua a venit, nu e nimeni la cafea!!!!
|
|
Postat pe: 9 August 2016, ora 10:04
|
|
Postat pe: 9 August 2016, ora 14:10
De la: Musetel, la data 2016-08-09 09:57:10Sara'h le mai zice, rau de tot, sper sa va placa : aaaa, regret ca nu ne-am putut bea cafeaua impreuna, dar tocmai ce mesteream o mincare de conopida cu pui , care conopida-mi place gatita in toate felurile : si mincare si simpla, fiarta cu unt si pesmet ....sau cu maioneza....sau cu smintina....sau bagata la cuptor sub forma de sufleu ! ... parca trec zilele prea repede si nu apuc sa fac mincare din toate minunatele legume ale verii , de care-i plina piata !
|
Postat pe: 9 August 2016, ora 14:11
si iaca si cafeluta de digestie !
|
Postat pe: 10 August 2016, ora 16:11
De la: gabigabi2, la data 2016-08-07 14:32:06si mai este cafea-n ibric ptr. cine doreste Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 11 August 2016, ora 14:48
cafea nu este nici sportul romanesc nu mai e si familia regala a Romaniei , ca ultim bastion de Onoare si demnitate , se imputineaza si ea ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 11 August 2016, ora 18:49
De la: gabigabi2, la data 2016-08-11 14:48:20 In schimb Onor este... www.youtube.com/watch?v=XT52HY2vSEA Trãiascã Regele În pace și onor De țarã iubitor Și-apãrãtor de țarã. Fie Domn glorios Fie peste noi, Fie-n veci norocos În rãzboi, rãzboi. O! Doamne Sfinte, Ceresc pãrinte, Susține cu a Ta mânã Coroana Românã! Trãiascã Patria Cât soarele ceresc, Rai vesel pãmântesc Cu mare, falnic nume. Fie-n veci el ferit De nevoi, Fie-n veci locuit De eroi, eroi. O! Doamne Sfinte, Ceresc Pãrinte, Întinde a Ta mânã Pe Țara Românã! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 11 August 2016, ora 19:00
Nu-i cafea ºi nu-i cafea,
sportul este in impas: atunci, ce ne-a mai rãmas? Poate numai muzica: www.youtube.com/watch?v=iUYHlSdCe8Q
|
Postat pe: 11 August 2016, ora 19:08
|
Postat pe: 12 August 2016, ora 11:15
Cu tine ia-ma..................
www.youtube.com/watch?v=Aaxx6f8u19A ...departe in vis sub albastrul cer promis..... ....ca vraja unei ploi... din tot ce-i viata, vis si mister azi tresar doi nori pe cer.... haide vino sa fim doi sa intram in dans si noi !!!!
|
|
Postat pe: 12 August 2016, ora 11:28
Nu stiu daca visul ne-a mintit...
www.youtube.com/watch?v=VoXSSYTPnmM ....DAR avem sportivi ce poarta aur la gat!!! BRAVO dragilor!!!! Sa mai zica cineva in lume ca femeia nu manuieste bine spada, clar? Avem AURUL la spada ! Baietii la tenis la dublu vor avea AURUL daca nu argintul cel puti ! Fetele la handball au invins Muntenegru! Suntem in semifinale! Am omis ceva? Completati-ma, nu sunt perfecta dar sunt EU! O zi minunata, oameni buni si dragi lui Dumnezeu! www.youtube.com/watch?v=49tfW0hBpfs Avem sport, avem iubire Avem dreptul la fericire; Suntem curati, suntem iubiti Suntem pe bune fericiti! Sa fiti binecuvantati! PS Aha,am alocat un metru patrat capriciilor mele, nah! Cat e metru ,patroane? Nu iti dau sampanie ca alegisa imi spelipletele-mi blonde cu ea, ar fi pacat ... de petele-mi blonde!!! ...si-am sa-ti pun io pofta-n cui, cum n-ai visat! Astept pretu' patronului, pana atunci imi incalzesc platina, i-auzi cum suna: www.youtube.com/watch?v=49tfW0hBpfs Morala ? LA sfarsitul timpurilor, cand pamantul va fi plin de schelete, cum se vor diferentia ''jmecherii cu mintea in panta'' de oamenii simpli si normali? Aaai? Este ca dupa cucherii de soare 'au ba? (sper ca ati remarcat ca inclusiv scheletele poarta ochelari de soare, mai ,dorule, mai!!!!
|
|
Postat pe: 12 August 2016, ora 11:40
Ciocarlia
www.youtube.com/watch?v=cFT-in_kwhE Love me like you do www.youtube.com/watch?v=g3SSEd2MO7g ...and My Heart will go on www.youtube.com/watch?v=tFdlhlmQ-ek ...my Love is your Love , your Love is my Love... www.youtube.com/watch?v=dsYuqffq4GM Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 12 August 2016, ora 14:19
De la: zenitt, la data 2016-08-11 18:49:59De la: gabigabi2, la data 2016-08-11 14:48:20 iti Multumesc ptr. asta , Zenitule, de 1000 ori si-ti trimit 3 din toata inima ! Multumesc !
|
Postat pe: 12 August 2016, ora 14:28
ahhhh, ce bine s-a racorit dupa ploaia/ ile de azi- noapte ! ardea Pamintul si aerul din casa si frigeau peretii, eu fiind in bataia soarelui de pe la ora 13 pina apune ! asa ca , dau drumul repede la aragaz si pun de'o cafeluta de revenire !
P.S special ptr. tine, Zenitule, ca te stiu pofticios, dar si ca apreciezi, e o musaca in cuptor, de te lingi pe degete de buna ce-a iesit ! ....si merge si
|
Postat pe: 12 August 2016, ora 14:32
De la: Musetel, la data 2016-08-12 11:40:36Ciocarlia are ceva Har in ea " Ciocirlia" asta, de-i capabila sa dea fiori ascultatorilor , oricind ! multam fain !
|
Postat pe: 12 August 2016, ora 18:58
De la: gabigabi2, la data 2016-08-12 14:32:24De la: Musetel, la data 2016-08-12 11:40:36Ciocarlia Aha, are Har in ea si iubeste libertatea. Pasarile sunt suflete libere. Pentru ele nu exista limite. Invata singure sa zboare. Odata stapanit zborul, se duc inaltandu-se in azurul cerului. De ar fi atata liniste incat sa putem savura zgomotul iscat de bataia aripilor unui stol de pasari care efectueaza miscari ritmice simetric atat de perfect. Ele nu graiesc, ele nu scriu, ele au totusi memorie! Altfel cum ar ajunge mereu la cuib sa isi hraneasca puii? www.youtube.com/watch?v=Kl6Md430ETU ... o stiu de la Mihail... ganduri bune catre tine, seapropie ziua ta... Fecioara draga si stimata!
|
|
Postat pe: 12 August 2016, ora 19:12
Tatal meu crestea porumbei pe care ii antrena pentru a deveni mesageri. Au ramas inelele campionilor sai printr-un sertar de la mama de acasa.
Dupa ce casa sipamantul tatei fura luate abuziv, chiar si in apartament aflandu-se, tata a continuat a creste porumbeii. a mutat toata crescatoria in parcarea blocului. Pe atunci erau multe gratuit. Azi... ma scuzati, dar vom ajunge sa eliminam un gaz doar in urma platii integrale a taxei de poluare! Daca la un jeep depaseste 500€ pe an, va dati seama la un om... Doamne feri' de probleme gastro-intestinale, ca nu ii mai ajunge salar, pensie etc! Inca si azi continua sa vina porumbei pe platforma ce acopera balconul de sub apartamentul parintilor mei. Mama continua sa ii hraneasca. La ora meseise aduna vreo 40-50. Le lipseste antrenorul, ce ziceti, cine are nevoie de ocupatie? Imiamintesc ca odata tata prinsese doi pui de porumbel intr-o cusca. Glumind mi-a zis ca va face supa din ei. Mama auzind, mi-a explicat: Tie ti-ar placea sa te ia cineva de la mami si sa te inchida in cusca pt a te haliulterior? Am eliberat instant porumbeii! Nu stiu durata vietii porumbelului, dar azi inca vin porumbeii chiar de tati fizic nu mai este acolo. Cum stiu ei sa vina, ha? Ok, ies,nu inainte de a va ura o seara faina! Si... cum sava spun io, topicele mele nu sunt absurd de abordat. Trebuie doar sa vreti a le deschide. Si, omitand injuraturile pe care mi le-au adresat concetatenii nostri pe parcursul a ...4 ani ... daca reusiti a percepe esenta , e de bine! Iubiti in loc sa urati! Zambiti in loc sa acceptati sa va certati cu cutare sau cutare! Ingropati orice sabie in pamant si TRAITI FERICITI in pace si liniste! Asta va doresc tuturor! Nu cred ca am dorit vreodata altceva! Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 12 August 2016, ora 19:16
|
|
Postat pe: 13 August 2016, ora 10:24
Am castigat aseara la handball! Fetele ROMÂNCE au invins Spania cu diferenta de 3 goluri!
Ce facura baietiila tenis la dublu? Aurul? Suntem luptatori,avem fruntea sus? Nu va aud! Suntem LUPTATORI si avem fruntea SUS? Tot nu se aude pana la mine! E-co? Sus....sus...us....sssssssss Simply The Best , isn't it? www.youtube.com/watch?v=qec6TvxqE9U Ei, ati remarcat ca femeile românce POT? Manui spada pentru un AUR, bate loabda, a o purta prin teren pana in poarta adversa in aclamatiile publicului si invinge fosta campioana, aain? Inclusiv cand cad, femeile românce stiu sa cada in flotare,aai,! Sper ca v-ati uitat macar cu coada ochiului la meciul fetelor de ieri! www.youtube.com/watch?v=h7KXgC5uAdU Nici macar nu au nevoie de ochelari de soare! Ele pot privi Soarele cu ochii liberi pentru ca pur si simplu merita! O zi binecuvantata! She's a Lady, o-o-o.... Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 13 August 2016, ora 10:27
Cafeaua este facuta! Spalati-va canile si serviti-va dupa plac!
|
|
Postat pe: 14 August 2016, ora 14:45
ieri nu v-am stat alaturi, intrucit am fost s-o conduc pe Regina Ana si m-am intors acasa si obosita , dar si tulburata....m-a emotionat mai mult decit as fi vrut si gindul ca MSR. Mihai nu va mai rezista prea mult dupa plecarea jumatatii sale, m-a dat gata ! in sfirsit, asta e ! multumesc de cafea ! mi-am luat o cana....bunuta ! chestia cu " absurd de abordat " iti Apartine si asa cum mie nu mi-a placut ca ne-ai adresat-o , vad ca nici tie nu-ti place ....carevasazica : ai grija ce spui, ca tie-ti spui !Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 14 August 2016, ora 16:19
De la: gabigabi2, la data 2016-08-12 14:28:34ahhhh, ce bine s-a racorit dupa ploaia/ ile de azi- noapte ! ardea Pamintul si aerul din casa si frigeau peretii, eu fiind in bataia soarelui de pe la ora 13 pina apune ! asa ca , dau drumul repede la aragaz si pun de'o cafeluta de revenire ! Mulþumesc pentru ofertã. Cred cã nu-þi faci firma de râs. Mi-ai fãcutpoftã aºa cã o s-o rog pe jumãtatea mea sã facã o musaca. Eu te recompensez cu Caramelo Caliente. www.youtube.com/watch?v=TmfhDZLqCZI
|
|
|

deci : daca eu imi beau cafeaua , dimineata , la ora 6.30, e perfect !
s'apoi , te pui cu tabietul ? pune ibricul pe foc, fa cafeaua, toarna intii caimacul binisor, aprinde si o tigaruscaaa
.....pune si screbalul pe masa si, staaart : sa-nceapa ziua glorios !
....inghetata si frisca sunt in frigider !