Info
x
Cafenea cu aroma virtuala
|
Musetel 9787 mesaje Membru din: 4/04/2012 |
Postat pe: 8 Iulie 2016, ora 19:54
Merge o LAMBADA actualizata in pas (merge si doble!
) de techtonique si capuera ? www.youtube.com/watch?v=p4KVioBD3Tg ... nu uitati sa tzinetzi ritmu', tza, tza, tza.... Va descurcati voi: tza...tz....aaaaaaaaaaaaa
''Dacã ar trebui sã scriu o carte de moralã, primele 99 de pagini le-aº lãsa goale ºi pe a o suta aº scrie: "Existã o singurã datorie. Aceea de a iubi"". Albert Camus
''CONSTIINTA este marturia si dovada prezentei incontestabile a lui DUMNEZEU in OM ! '' Musetel deea
''Si tu diffères de moi, mon frère, loin de me léser, tu m'enrichis.'' Antoine de Saint Exupéry
|
|
zenitt 349 mesaje Membru din: 23/04/2015 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 8 Iulie 2016, ora 21:12
De la: Musetel, la data 2016-07-08 10:40:00De la: zenitt, la data 2016-07-07 22:03:11De la: gabigabi2, la data 2016-07-07 14:03:05 ªi eu îþi mulþumesc pentru aprecieri ºi mai ales cã ai savurat glumele.
Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 8 Iulie 2016, ora 21:18
De la: gabigabi2, la data 2016-07-08 14:57:08De la: zenitt, la data 2016-07-07 22:03:11De la: gabigabi2, la data 2016-07-07 14:03:05 Mulþumesc Gabi, eºti o delicatesã....
|
Postat pe: 9 Iulie 2016, ora 10:59
De la: zenitt, la data 2016-07-08 21:12:18De la: Musetel, la data 2016-07-08 10:40:00De la: zenitt, la data 2016-07-07 22:03:11De la: gabigabi2, la data 2016-07-07 14:03:05 Ha, ha! Cu unele indicatii per capitole si sublinieri in codul bunelor interpretari de sharade, n'est ce pas, Zenitt? Ei, nu oricine risca o prietenie compunand versuri parodie versuilor mele! Raporteaza abuz de limbaj
''Dacã ar trebui sã scriu o carte de moralã, primele 99 de pagini le-aº lãsa goale ºi pe a o suta aº scrie: "Existã o singurã datorie. Aceea de a iubi"". Albert Camus
''CONSTIINTA este marturia si dovada prezentei incontestabile a lui DUMNEZEU in OM ! '' Musetel deea
''Si tu diffères de moi, mon frère, loin de me léser, tu m'enrichis.'' Antoine de Saint Exupéry
|
|
Postat pe: 9 Iulie 2016, ora 11:01
Raporteaza abuz de limbaj
|
|
gabigabi2 33366 mesaje Membru din: 13/10/2011 |
Postat pe: 9 Iulie 2016, ora 15:17
De la: zenitt, la data 2016-07-08 21:18:27De la: gabigabi2, la data 2016-07-08 14:57:08De la: zenitt, la data 2016-07-07 22:03:11De la: gabigabi2, la data 2016-07-07 14:03:05 hehehe io stiu la ce'oi zice tu " delicatesa" ? daca ma-ntrebi pe mine acum cam care ar fi ideea de delicatesa, la repezeala cea mai mare , as spune un creer macelaresc si niste felioare de castraveti acri cu niscaiva cuburi de gheata si marar proaspat presarat peste...immmmm si o bere reeeece !
|
Postat pe: 9 Iulie 2016, ora 15:21
De la: Musetel, la data 2016-07-08 19:54:33Merge o LAMBADA actualizata in pas (merge si doble! pfoaai, la cit imi e de cald, va las pe voi sa va dezlantuiti in lambada asta si eu va admir mai de sub copertina cafenelei, cu berea aia rece-n paharul aburit !
|
Postat pe: 9 Iulie 2016, ora 15:28
De la: Musetel, la data 2016-07-08 19:42:04De la: gabigabi2, la data 2016-07-08 14:53:59De la: Musetel, la data 2016-07-07 20:09:01De la: gabigabi2, la data 2016-07-07 14:03:05 da' cine mai stie ce numar de avatar aveam acum 10-12 ani pe yuppy ? habar nu mai am !...oricum, eu nu v-am cunoscut pe niciuna dintre voi sau, n-am stiut de voi ....mi-a spus Ingrid citeva nume dar...
|
|
|
|
Postat pe: 9 Iulie 2016, ora 15:29
da' o cafeluta, un suc, o bere ? nimicuta- nimicuta ?
|
Postat pe: 9 Iulie 2016, ora 19:50
De la: gabigabi2, la data 2016-07-09 15:21:12De la: Musetel, la data 2016-07-08 19:54:33Merge o LAMBADA actualizata in pas (merge si doble! Asa, te dai la o parte, deci... bun asa, bag io una bucata de lambada. Berii nici sa nu ii simt mirosul, nush ce am cu ea, dar nu o support... Plus ca sunt mii de calorii intr-o sticla de jumate, de aia româneasca ma refer, ca aici e mica sticla sila doza e diferit gustul, exact ca la orice in conserva de tabla, badog samd! Vin rosu... daca e sa ma uit la chiuveta mea alba dupa ce arunca sotul meu ceea ce ramane in pahar si limpezeste putin in stil viteza super-maxim-ultra rapida, nu mai beau veci vin rosu! Pe langa sulfiti, contine negreala aia de fugi de el,pe bune! Ramane un pahar de rosé! Apoi ma lupt cu hainele prin curte, care mai prind inca soare pentru a se usca repede! Va gasesc pe sub hote, da? OK! Cafea? Maimerge la ora asta sau preferati un ceai de ...cum zicea Zenitt... de papadie? Cu miere, nah si cu lamaie. Cina? Spaghete bolognaise facute de mainile mele amandoua dupa ce am terminat cu hainele din curte! De va disec ce contine un borcan de sos de spaghete semipreparat, va luati vaca alias bou' si le cresteti in camara, pe bune, doar asa mancati sanatos si stiti ce ati mancat! Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 9 Iulie 2016, ora 20:06
De la: gabigabi2, la data 2016-07-09 15:28:05De la: Musetel, la data 2016-07-08 19:42:04De la: gabigabi2, la data 2016-07-08 14:53:59De la: Musetel, la data 2016-07-07 20:09:01De la: gabigabi2, la data 2016-07-07 14:03:05 Aha... Eu debarcasem acolo inopinant, fara nicio recomandare, invitatie si alte cele. La cateva luni de la pierderea tatalui meu. Curajoasa cum ma facu bunul Dumnezeu, deschisei in prima zi acolo un topic ''Imaginea din oglinda'', mai era si ''Moartea in somn'' ... Evident ca era o perioada sumbra a vietii mele pe care SI CU AJUTORUL VOSTRU am depasit-o si VA MULTUMESC! Sa tot fie 5 ani de atunci. Evident ca fusesem luata in shuturi de niste baieti glumeti , unii cu glume de santier. Ingrid ma lua sub aripa sa protectoare si ma tinu bine. Datorita ei sunt azi aici cu voi, de peste 4 ani! Cu voi pe aici de 4 ani... draga unora, insuportabila altora si simultan ambele... am trecut prin multe. Mai spuneam din ele pana in momentul in care alti baieti si alte fete cu glume in program, evident tot glume de santier, ma faultau . Apoi am inceput faulturile mele. Evident ca nu sunt cel mai prost si mai slab adversar, pot face rau cand vreau.... Era self-defensul ce intra in actiune. Apoi... ulterior am pierdut oameni ce imi erau pe undeva alaturi, oarecum, in felul lor, dar care nici azi nu m-au iertat si continua sa ma judece ca pe un criminal. Mno... asta e! Bucurosi le-om duce toate! Doar cei puternici stiu si pot ierta! De ceva vreme tot vreau sa va intreb PE TOTI : 1. Cati dintre voi v-ati pierdut un parinte si cat de sociabili ati fost in imediat timpul ce a urmat decesului? 2. Cati dintre voi ati avut curajul sa va dati in judecata fostul angajator si sa cereti a se face dreptate? Erati pe un teritoriu strain României? 3. Cati dintre voi ati cunoscut rasismul? PE teritoriul României sau in afara ei? 4. Cati dintre voi ati fost dati afara de la munca in urma faptului ca sunteti români? Dar in urma faptului ca sunteti in criza economica? 5. Cati dintre voi mi-ati strange mana cavalereste daca acum m-as prezenta la usa voastra? Sau pe terasa din coltul strazii , la o cafea? Va las tema de gandire. In special tie, Blackule, in special domniei tale incapatanat de ferme pe pozitia de judecator injust... ...in special doamnelor care cica au plecat ca le fugarisem io de pe aici, fi-mi-ar tot mie rusine ! PPS 6. Cate dintre voi ati fost puse sub presiune in lua o decizie asupra unei sarcini compromise din prima luna a vietii intrauterine? 7. Cati dintre voi ati creeat propria voastra afacere in paralel cu cea a jumatatii voastre si mai aveti si copii de 4 anisori, de exemplu? ....ar mai fi.... nu vreau sa va plictisesc cu adevarurile vietii mele...o seara frumoasa, totusi!
|
|
Postat pe: 10 Iulie 2016, ora 12:34
Bunã Cafenea. Azi nimeni nu te-a cãlcat in picioare.
S-au speriat de întrebarile Muºeþicãi. Sã punem de-o muzicã poate aude cineva. Ce bine c-am bãut cafeluþa acasã!!! www.youtube.com/watch?v=TKvSIFNbl08 La buna reauzire! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 10 Iulie 2016, ora 14:48
De la: zenitt, la data 2016-07-10 12:34:38Bunã Cafenea. Azi nimeni nu te-a cãlcat in picioare. saluuut ! nu ma speriara intrebarile Musetelei, ca nu stiu cui se adreseaza, devreme ce sunt doar eu si cu ea pe forum, iar parintii imi murira deja de vreo 30 ani .... ai mai fi tu care , ca un domn dulce , ai venit sa mai indulcesti situatia , iar black s-a lasat si el pagubas ....patronul si-a parasit afacerea , asa ca intrebarile, cel putin ptr. mine , sunt depasite demult ! da' hai sa pun de'o cafeluta ....macar ! da' e si-o bere rece-n frigider ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fl_Orion999 15216 mesaje Membru din: 2/06/2013 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 10 Iulie 2016, ora 15:55
haideti cu totii, acuma veniti...o cafea buna aici sa serviti...
Singura religie pe care o accept si o propovaduiesc este.....RELIGIA IUBIRII , a FERICIRII si a PROSPERITATII.... --------DUMNEZEU sa binecuvanteze ROMANIA.... *** ,,Fii om, fii drept �i recunoa�te c�, pe deasupra ambi�iilor, intrigilor �i urilor, este Patria, este ve�nicia neamului, �i c� acolo trebuie s� ne �nt�lnim totdeauna, chiar dac� nu ne �n�elegem de fiecare dat�."(Ion Antonescu) *** ,,�n ziua de azi, pentru a st�p�ni c�t mai mul�i oameni, nu se mai cuceresc teritorii, ci sufletele acelor oameni. Odat� ce ai sufletul, ai omul; iar c�nd ai omul, teritoriul vine de la sine."
(contele de Marenches) ***,,Putem avea fie democratie in aceasta tara , fie putem avea mari bogatii concentrate in mainile a putini oameni, dar nu le putem avea pe ambele'' [Louis Brandeis---membru al Curtii Supreme de Justitie a S.U.A. ]***
|
|
Postat pe: 10 Iulie 2016, ora 16:05
ahaaaa.....te-ai gindit sa mai apari ca sa nu fi dat la persoane disparute, car' vasazica ! pun si eu o inghetata alaturi !
|
Postat pe: 10 Iulie 2016, ora 16:06
da' cu politicutele ce facem ?
am pus-o de mamaliga cu ele, ca tot degeaba-i vorba noastra ?
|
Postat pe: 10 Iulie 2016, ora 20:15
De la: gabigabi2, la data 2016-07-10 16:06:53da' cu politicutele ce facem ? Fiindcã veni vorba de politicute ce culoare mai porti? Nu la pantofi, nici la imbrãcaminte, ci culoarea politicã, acuºica vin alegerile ºi hâc, cu cine votãm? Hai? Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 10 Iulie 2016, ora 21:31
Politici fericite impreuna sa aveti !
Am strecurat-o... pardon: AM USCHIT-O departe de voi! Bafta! PS Vive la France! 2-0 castiga Franta! Trompeta mi-e pregatita! Sampania idem!
|
|
Postat pe: 11 Iulie 2016, ora 07:44
buna dimineata...noua campioana a Europei la fotbal esteeeeeeee....PORTUGALIA.....
las bere amara pt. fanii francezi si cea mai dulce sampanie pt.fanii portughezi....evident cafeaua-i pregatita pt. oricine vrea sa se delecteze c-un deliciu...
Singura religie pe care o accept si o propovaduiesc este.....RELIGIA IUBIRII , a FERICIRII si a PROSPERITATII.... --------DUMNEZEU sa binecuvanteze ROMANIA.... *** ,,Fii om, fii drept �i recunoa�te c�, pe deasupra ambi�iilor, intrigilor �i urilor, este Patria, este ve�nicia neamului, �i c� acolo trebuie s� ne �nt�lnim totdeauna, chiar dac� nu ne �n�elegem de fiecare dat�."(Ion Antonescu) *** ,,�n ziua de azi, pentru a st�p�ni c�t mai mul�i oameni, nu se mai cuceresc teritorii, ci sufletele acelor oameni. Odat� ce ai sufletul, ai omul; iar c�nd ai omul, teritoriul vine de la sine."
(contele de Marenches) ***,,Putem avea fie democratie in aceasta tara , fie putem avea mari bogatii concentrate in mainile a putini oameni, dar nu le putem avea pe ambele'' [Louis Brandeis---membru al Curtii Supreme de Justitie a S.U.A. ]***
|
|
Postat pe: 11 Iulie 2016, ora 08:33
Rareș Bogdan: 'Mai rãmâne sã fiu arestat'. Ținta mesajului: Iohannis
www.dcnews.ro/rare-bogdan-mai-ramane-sa-fiu-arestat-inta-mesajul... Rareș Bogdan a vorbit despre un model de țarã: MAREA UNIRE a tuturor românilor. "MODEL DE ÞARÃ, ULTIMA STRIGARE Stãm în pielea goalã, ruºinaþi de nãpraznica imagine a adevãrului, dar mândri cã suntem români mãsurabili. Dar cu oricâte cuvinte (în minte, nu ºtim altfel) am zugrãvi realitatea pe care o plãzmuim, oglinda e mereu în faþa noastrã: istoria. Nu avem decât un model de þarã: sã ne adaptãm. Viziunea e ceva abstract, ºi dacã n-ar fi, ar fi probabil un articol din codul penal. Eu am un singur crez, România ºi, cu toatã exagerarea, mai rãmâne sã fiu arestat pentru asta. Ne este interzis sã fim români, suntem doar ocazional solidari. Suntem cumplit de solidari cu cauza altora, dar a noastrã ne este necunoscutã. Nu avem niciuna. Domnule Iohannis, aþi lansat ideea fãuririi unui model de þarã. Poate ultimul. Sper cã ultimul, sper cã vom ºti, cumva, sã ne urnim. Un grup de tineri basarabeni mi-au adus aminte ieri ceva structural pentru noi, românii: familia. "Suntem fraþii voºtri", mi-a spus un adolescent. Am învãþat din istoria noastrã, atât cât ni s-a permis sã avem una, fãuritã cu paloºul, vorba poetului, ceva vital: când ne este greu, ne uitãm în jur. La mama, la tata, la bunicii din cer, la soþi, la copii, la fraþi, ºi ºtim cã o vom scoate la capãt. Românii au fraþi, sunt aproape, dar atât de departe. Sã fim mari, domnule Iohannis! Sã fim în stare sã avem un vis pe care imperiile ni l-au interzis! Sã credem în ceva! Sã credem mãcar în ceva! Sã nu ne lase din nou istoria repetenþi, abonaþi la dispreþul celor care au ºtiut sã-ºi negocieze avantajele. Asumaþi-vã, domnule Iohannis, unirea din vis, ºi poate mâine vom putea sã facem paºi sã o atingem! Sã avem un singur model de þarã: MAREA UNIRE a tuturor romanilor. Sã fie acesta continuarea acelui teribil "stop ºi de la capãt"! Sã fie alt capãt, domnule preºedinte! Sã fie startul de la care ne vor ierta generaþiile pierdute, fugite, pentru cã 26 de ani ne-am bãtut joc de potenþialul nostru! Sa nu ne mai fie frica sa gândim si sa acționãm major", a spus Rareș Bogdan. Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 11 Iulie 2016, ora 09:30
De la: Fl_Orion999, la data 2016-07-11 07:44:07buna dimineata...noua campioana a Europei la fotbal esteeeeeeee....PORTUGALIA..... Auzi tu la Di Capriciatu', profaneaza inclusiv fanii francezi cu bere amara! Bre, Di Capriscio, strecoara tu berea de amareala si prelucreaza dulceata sampaniei pentru ca iti va folosi sa lipesti copy pastele de suvitele-ti blonde , mai, Di Capricio ! Pastreaza si cafeaua! Eu o am pe a mea! ... ce te mai mira ca wikipedia a atras atentia ca la pagina 18 Mai ar exista o vandalizare, mai dorule , mai ....
|
|
Postat pe: 11 Iulie 2016, ora 13:37
De la: zenitt, la data 2016-07-10 20:15:42De la: gabigabi2, la data 2016-07-10 16:06:53da' cu politicutele ce facem ? EXACT, cetatene ! asta-i intrebarea care-i macina pe romani, periodic, de pe la nenea Iancu , incoace ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 11 Iulie 2016, ora 13:48
daca va vine un miros de sarmale si mamaliguta , de pe colea vine ! si se ezista s'un burgundel pus la rece !
|
Postat pe: 11 Iulie 2016, ora 13:59
De la: Fl_Orion999, la data 2016-07-11 07:44:07buna dimineata...noua campioana a Europei la fotbal esteeeeeeee....PORTUGALIA..... imi pare rau ptr. francezi....chiar imi pare, dar parca prea si-au luat-o-n cap si ei ! si, e uimitoare respiratia Strazii .....nu m-am uitat la meci ca eu nu prea le am cu fotbalul , dar am auzit in linistea noptii, cind s-a bagat golul victoriei ptr. portughezi, un ICNET colectiv s'am venit repede sa-l intreb pe don Neloo ce s-a-ntimplat ? ....si surpriza a fost imensa ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 11 Iulie 2016, ora 20:23
De la: Musetel, la data 2016-07-10 21:31:04Politici fericite impreuna sa aveti ! Dã-ne ºampania ºi nu mai plânge! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 11 Iulie 2016, ora 20:28
De la: gabigabi2, la data 2016-07-11 13:59:05De la: Fl_Orion999, la data 2016-07-11 07:44:07buna dimineata...noua campioana a Europei la fotbal esteeeeeeee....PORTUGALIA..... Am dorit sã câºtige Portugalia ºi chiar am intuit prelungirile ºi golul din repriza a doua din prelungiri.. payet s-a purtat mizerabil cu Ronaldo. Francezii cotonogari, deuri ºi increzuºi. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 12 Iulie 2016, ora 15:10
De la: zenitt, la data 2016-07-11 20:28:56De la: gabigabi2, la data 2016-07-11 13:59:05De la: Fl_Orion999, la data 2016-07-11 07:44:07buna dimineata...noua campioana a Europei la fotbal esteeeeeeee....PORTUGALIA..... pai da, ca asa mi-a zis si don Neloo...si, si noi am zis la fel ca tine, in casa , inainte de inceperea meciului ca, desi se joaca-n Franta si deci avantajul era evident, n-ar fi exclusa o surpriza si, a venit ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 12 Iulie 2016, ora 15:13
da' haidi sa pun si d' un cappuccino dichisit , ca tare- i cald....
ptr. cine vrea o " gulerata ", e-n frigider
|
Postat pe: 12 Iulie 2016, ora 15:25
da' stiti voi ce-am mai bucatarit eu, astazi ? nuuuu stiti !
ceva ce n-am mai facut d'un car de ani :o tocanita de vinete si mi-a adus aminte, asa de buna a iesit, de cutiile alea de conserva, cu o vinata pe eticheta ....va mai aduceti aminte de ele ? era-n bulion si doar c'o tzira de ulei , de'o mincai si rece....si, moaaama , ce le mai caram in rucsac , atunci cind plecam pe munte ....si ghiveci si fasole cu costita....immmm ! eheeeei, ce mult e de atunci !
|
Postat pe: 12 Iulie 2016, ora 17:45
De la: zenitt, la data 2016-07-11 20:28:56De la: gabigabi2, la data 2016-07-11 13:59:05De la: Fl_Orion999, la data 2016-07-11 07:44:07buna dimineata...noua campioana a Europei la fotbal esteeeeeeee....PORTUGALIA..... Portugalia a meritat victoria! Urat din partea jucatorilor, din ambele echipe ma refer, au fost faulturi grosolane venite din ambele echipe, mai ales dupa iesirea lui Ronaldo. Am plans cu Ronaldo, DA! Si atunci, in momentul in care el era la pamant, cu lacrimi in ochisi cu fluturasul pe pleoapa dreapta, am zis : Va fi bine, veti lua cupa! Da, si aici a fost forfota in strada, mai linistit,mai molcom decat daca ar fi castigat Franta. MAi putine trompete, mai putina sampanie, mai putine claxoane... Adevarul este ca cei mai buni merita sa se remrce, este? Eu am dorit sa castige Germania. Insa, vazand ca devenisera grosolani jucand dur in meciul cu Franta, mi-am schimbat preferinta. E normal sa fim echitabili in orice imprejurare, nu-i asa? Chiar daca preferatii nostri gresesc, noi sa ramanem impartiali si justi. Echitabili!
|
|
|
|

) de techtonique si capuera ?
deci : cam asta-i sfirsitul lui 9 AM , ca si al lui Yuppy !
simt iubirea sincera si dezinteresata. Multumesc!
eheeeei, ce mult e de atunci !