Info
x
Cafenea cu aroma virtuala
|
Fl_Orion999 15216 mesaje Membru din: 2/06/2013 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 31 Iulie 2016, ora 18:08
De la: gabigabi2, la data 2016-07-31 14:25:47
Singura religie pe care o accept si o propovaduiesc este.....RELIGIA IUBIRII , a FERICIRII si a PROSPERITATII.... --------DUMNEZEU sa binecuvanteze ROMANIA.... *** ,,Fii om, fii drept �i recunoa�te c�, pe deasupra ambi�iilor, intrigilor �i urilor, este Patria, este ve�nicia neamului, �i c� acolo trebuie s� ne �nt�lnim totdeauna, chiar dac� nu ne �n�elegem de fiecare dat�."(Ion Antonescu) *** ,,�n ziua de azi, pentru a st�p�ni c�t mai mul�i oameni, nu se mai cuceresc teritorii, ci sufletele acelor oameni. Odat� ce ai sufletul, ai omul; iar c�nd ai omul, teritoriul vine de la sine."
(contele de Marenches) ***,,Putem avea fie democratie in aceasta tara , fie putem avea mari bogatii concentrate in mainile a putini oameni, dar nu le putem avea pe ambele'' [Louis Brandeis---membru al Curtii Supreme de Justitie a S.U.A. ]***
|
|
gabigabi2 33366 mesaje Membru din: 13/10/2011 |
Postat pe: 1 August 2016, ora 14:39
De la: Fl_Orion999, la data 2016-07-31 18:08:38De la: gabigabi2, la data 2016-07-31 14:25:47 erai in Cafenea ? poiii, da ce n-ai deschis usa si m-ai lasat acolo pin' mi s-au scuturat si florile , ha ?!
Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 1 August 2016, ora 14:54
am facut si cafeluta si o si sorb cu mare placere si ma-ntreb :
DE CE a trebuit sa treaca atitia ANI si Romania lasata pe mina tuturor Hotilor si abia acum incep sa apara informatii despre afaceri de acum 10-12-14 ani ? NU Stiau organele ce face S.O.V, de exemplu , cu cine si de ce si pe ce sume uriase de bani ?
|
Postat pe: 1 August 2016, ora 14:57
Cine-i S.O.V asta si ce hram poarta ?
al cui tovaras este el , himmmm?
|
Musetel 9787 mesaje Membru din: 4/04/2012 |
Postat pe: 1 August 2016, ora 15:43
De la: gabigabi2, la data 2016-08-01 14:39:53De la: Fl_Orion999, la data 2016-07-31 18:08:38De la: gabigabi2, la data 2016-07-31 14:25:47 Hola! Que tal? Iui, deschisei usa cafenelei si facui baie, bre, in CHAMPAGNE, tzucu-tzi manuca ta dreapta, Floricel! Hola Gabi! Am adus o raza de Soare de la El Cerro de Los Angeles pentru cafenea. Crezi ca o poti imparti cu cafeaua ta obisnuita? ... si muzica noua, claro! www.youtube.com/watch?v=6C_s56iscpQ Andale, baila conmigo!
Raporteaza abuz de limbaj
''Dacã ar trebui sã scriu o carte de moralã, primele 99 de pagini le-aº lãsa goale ºi pe a o suta aº scrie: "Existã o singurã datorie. Aceea de a iubi"". Albert Camus
''CONSTIINTA este marturia si dovada prezentei incontestabile a lui DUMNEZEU in OM ! '' Musetel deea
''Si tu diffères de moi, mon frère, loin de me léser, tu m'enrichis.'' Antoine de Saint Exupéry
|
|
Postat pe: 1 August 2016, ora 15:45
....contigo....
.....y yo de ti...... y tu no de mi ......
''Dacã ar trebui sã scriu o carte de moralã, primele 99 de pagini le-aº lãsa goale ºi pe a o suta aº scrie: "Existã o singurã datorie. Aceea de a iubi"". Albert Camus
''CONSTIINTA este marturia si dovada prezentei incontestabile a lui DUMNEZEU in OM ! '' Musetel deea
''Si tu diffères de moi, mon frère, loin de me léser, tu m'enrichis.'' Antoine de Saint Exupéry
|
|
Postat pe: 1 August 2016, ora 16:27
ahhh, ce veste trista am primit noi, romanii : Regina Ana a trecut pragul vesniciei !
dar, spunind cuvintul " vesnicie" , apare intrebarea : e chiar atit de trist acest moment al incheierii misiunii pe Pamint si reintoarcerea Acasa , acolo de unde pleaca fiecare Suflet ptr. a-si implini menirea ? de ce plingem si ne jelim ?
|
Postat pe: 1 August 2016, ora 16:29
De la: Musetel, la data 2016-08-01 15:43:41De la: gabigabi2, la data 2016-08-01 14:39:53De la: Fl_Orion999, la data 2016-07-31 18:08:38De la: gabigabi2, la data 2016-07-31 14:25:47 bine ai revenit ! ma bucur sa te vad si astept impresiile tale din calatoria cea lunga si frumoasa!
|
|
|
|
Black_Friday_ 4276 mesaje Membru din: 23/08/2013 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 1 August 2016, ora 18:47
De la: gabigabi2, la data 2016-08-01 14:54:58am facut si cafeluta si o si sorb cu mare placere si ma-ntreb : "Stie ma! Crezi ca nu stie?" „Am avut cunoștințã despre banii care se scoteau din Bulgaria. Erau operaþiuni care s-au raportat. Banii s-au scos din Bulgaria, în trei tranșe de câte 300.000 de euro. Instituțiile statului nu au acționat, probabil pentru cã nu au ºtiut pentru ce au fost. Au aflat cã s-au scos, dar nu au ºtiut pentru ce au fost. Aici se pare cã s-a cumpãrat numirea lui Liviu Mihaiu pentru postul de guvernator al Deltei. Probabil în urma unui denunț, acum procurorii au reușit sã lege lucrurile", a declarat Traian Bãsescu la România TV. www.digi24.ro/Stiri/Digi24/Actualitate/Justitie/TRAIAN+BASESCU+C... Raporteaza abuz de limbaj |
|
Black_Friday_ 4276 mesaje Membru din: 23/08/2013 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 1 August 2016, ora 21:15
De la: gabigabi2, la data 2016-08-01 16:27:13ahhh, ce veste trista am primit noi, romanii : Regina Ana a trecut pragul vesniciei ! Dumneeu sa o odihneasca! Raman la parerea ca romanii au ratat o sansa imensa in anii '90, atunci cand ar fi trebuit reinstaurata Monarhia. Am fi scapat de toate mizeriile epocii Ilici, am fi scapat de statul de drept stramb si hidos creeat dupa chipul si asemanarea lui basescu, de binomul SRI-DNA si de actualul predeinte retardat. Regele ar fi fost cu adevarat un garant al independentei institutiilor statului, al separarii puterilor in stat si am fi avut o alta deschidere in lume. Am fi avut o alta soarta si poate nu ajungeam ceea ce suntem acum: pribegi prin lume si sclavi in propria tara.... Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 2 August 2016, ora 14:26
De la: Black_Friday_, la data 2016-08-01 18:47:13De la: gabigabi2, la data 2016-08-01 14:54:58am facut si cafeluta si o si sorb cu mare placere si ma-ntreb : exact ! EXACT ! n-au stiut ptr. ce s-au scos banii si nici nu i-a interesat ....si nici pe el ! si eu sau noi, trebuie sa credem asta ? ce hoarda de hoti ordinari ne-au furat si Institutiile au stat de 6 ! puahhhh
|
Postat pe: 2 August 2016, ora 14:28
De la: Black_Friday_, la data 2016-08-01 21:15:01De la: gabigabi2, la data 2016-08-01 16:27:13ahhh, ce veste trista am primit noi, romanii : Regina Ana a trecut pragul vesniciei ! de ce ma faci sa pling ? ....prietenii stiu de ce.... Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 2 August 2016, ora 14:31
am pus si de o cafeluta si am vrut , Musetelule, sa deschid ce-ai postat si nu s-au deschis ! nu m-am priceput eu, oare ?
|
Postat pe: 2 August 2016, ora 17:15
De la: gabigabi2, la data 2016-08-02 14:28:16De la: Black_Friday_, la data 2016-08-01 21:15:01De la: gabigabi2, la data 2016-08-01 16:27:13ahhh, ce veste trista am primit noi, romanii : Regina Ana a trecut pragul vesniciei ! Lacrimi de inger...
|
|
Postat pe: 2 August 2016, ora 17:15
De la: gabigabi2, la data 2016-08-02 14:31:05am pus si de o cafeluta si am vrut , Musetelule, sa deschid ce-ai postat si nu s-au deschis ! nu m-am priceput eu, oare ? Este vorba de un videoclip al Thaliei si al lui Maluma.
|
|
Postat pe: 2 August 2016, ora 17:27
De la: gabigabi2, la data 2016-08-01 16:29:54De la: Musetel, la data 2016-08-01 15:43:41De la: gabigabi2, la data 2016-08-01 14:39:53De la: Fl_Orion999, la data 2016-07-31 18:08:38De la: gabigabi2, la data 2016-07-31 14:25:47 Bine te regasesc si eu, Gabi! Bine va regasesc, dragi cafegii stimati, pe toti ai mei! Cum fu calatoria mea? Ei, pe 15 Iulie, am parcurs 15 km in 5 ore. Stateam efectiv minute, ore pe loc, pe autostrada, pe 3 benzi. MAsinile dansau la un moment dat, am dat muzica mai tare si dansam si noi trei, alti copii faceau roata tiganului pe benzile autostrazii. Era canicula. Orele amiezii, fara wc, fara posibilitatea de a iesi in vreo statie de nezina cu restaurant... Am dormit la vreo 250 km de Nice. La Malaga fu minunat. Apoi la Madrid de asemenea. Iar drumul de intoarcere fu pozitiv de asemenea, am fot gazduiti de o artista. Acum rau ne inmapacam cu ploile si cu cele 20 de grade Celsius. Avem fisoane de la 38-47de grade. Dar Dumnezeu ne-a facut puternici si am reusit a invata a cultiva rabdarea. Am fost la Cerro de Los Angeles. O liniste, o pace impunatoare, dominanta. Altarul era la subsol, Gabi. Sumbru in biserica. Pe jos marmura sau granit negru. Doar statuia Fiului lui Dumnezeu luminata sus pe Cruce. Am fost singurii pelegrini . Maicuta care a stat de vorba cu mine a zis ca e linistit pe perioada vacantelor. eu imi oblojam o rana de inima. Oi spune-o (poate( odata! ) A fost extraordinar acolo ! Eu, care am frica de inaltimi, am urcat la baza statuii lui Isus ce binecuvanteaza lumea. Nu mai exista frica! Fiul meu mi-a pus intrebari, asezati in fata altarului, la interior, pe treapta neagra si rece ce ne racorea la cele 40 de grade ce erau afara. Am raspuns. Nu erau intrebari de copil de 7 ani, dar am stiut a raspunde. Evident ca avui cate un gand pozitiv si drag catre fiecare dintre voi, de aici. Asa simtii acolo. Si stiu ca trebuia sa va spun aici. Am plans, am ras, am suferit si am fost fericita in acest concediu. Si va avui cu mine intr-un colt de suflet, va purtai sus pe Colina Ingerilor! Sa fiti binecuvantati cu totii, idem toti ai vostri! Sa ramaneti oameni frumosi si dragi lui Dumnezeu, chiar de ma vreti departe de voi! Unii... Mda... Mno... O zi pozitiva! Nihil sine Deo! Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 2 August 2016, ora 17:29
Gabi... stii de biserica ce o visam eu , ca intram coborand in ea sa aprind luminari astfel facandu-se iar lumina.... Stiu ca asta a fost acea biserica.
|
|
Postat pe: 2 August 2016, ora 17:35
Stiu ca pot aprinde Lumina in orice incapere , in orice Om!
Asta e menirea mea! Nihil sine Deo! Greu, stiu, dar nu imposibil! Aveti grija de Lumina, toti, si dati-o mai departe! Stiu ca puteti! Inclusiv tu, Hak'! Bate 5-ul! Give me five,bro'!
|
|
Postat pe: 3 August 2016, ora 14:59
Ziua Buna, stimatilor!
Gabi, ma pregateam sa ies din casa cand imi veni in gand ca nu iti raspunsesem la intrebarea lansata de mataluta referitor ca plangem si ne jelim mortii. Cu riscul, pe care mi-l asum, ca poate intarzii la intalnirea de la 2PM, incerc a-ti raspunde . Raspunsul il avem toti la indemana , in noi insine, sa nu uiti asta! Plangem un om drag cand acesta inceteaza sa respire si/sau sa aiba activitate cerebrala, deoarece suntem egoisti. Da, repet: Suntem egositi! Ne-a obisnuit acel om drag cu prezenta sa si avem impresia ca fara a sa prezenta suntem singuri si ai nimanui. Ceva din noi se rupe cand acel om drag ineteaza sa respire. Da, ea nu moare! Stiinta este pe cale a demonstra ca omul, dupa ce este declarat decedat, adica dupa ce functiile sale vitale au disparut, respectiv respiratia si activitatea cerebrala, continua sa traiasca. Mai concret, celula adn continua sa traiasca, saevoluze. Concomitent cu celulele cancerigene care ar fi putut si eleconvietui in trupul acelui om. s-a demonstrat asta pe soareci. Deocamdata! De ce ne tinem ''mortii'' in capele sau in diferite incaperi inca vreo 3 zile, in functie de datina locala, dupa constatarea decesului? De ce le inhumam? Din tarana venim, in tarana ne intoarcem. Trupeste! Sufletul vine de la Dumnezeu si inapoi pleaca el! Exceptand sufletele ce aleg diferit, cele ce il reneaga pe Creatorul lor si prefera sa cada in neant. Gabita draga, plangem. ii plangem pentru ca ii iubim chiar si cand ei nu mai sunt FIZIC cu noi. Insa esenta lor, sufletul lor, continua sa existe si ei continua sa traiasca prin noi. Lacrimile sunt clopotele de cristal ale sufletului. Ele curata intregul nostru, purificandu-l. Nu e o rusine a plange. asami-a spus si tati meu. Chiar si barbatii plang! Chiar siIngerii plang! Cu lacrimi de cristal. Dumnezeu sa o primeasca pe Regina ana la el. De acolo sa ne calauzeasca sa gasim solutia salvatoare! Pentru toti, ca unitate! Pentru ca separat , separati de ura si de conflicte si de acte de razbunare perpetuue, nu vom reusi a ne linisti niciodata.Ma refer ca tara, ca popor, dar si ca oameni ai acestui pamant, ''copii ai acestui pamant'', cum zicea Albert Einstein. O zi frumoasa in care Dumnezeu sa ne binecuvanteze pe toti ai Sai si sa ne calauzeasca cu Lumina Sa! Sa fiti frumosi in continuare, cate zile mai avem cu totii!
|
|
Postat pe: 3 August 2016, ora 15:01
De la: Musetel, la data 2016-08-02 17:27:52De la: gabigabi2, la data 2016-08-01 16:29:54De la: Musetel, la data 2016-08-01 15:43:41De la: gabigabi2, la data 2016-08-01 14:39:53De la: Fl_Orion999, la data 2016-07-31 18:08:38De la: gabigabi2, la data 2016-07-31 14:25:47 exceptional si, multumesc !
|
Postat pe: 4 August 2016, ora 11:18
hai sa bem o cafea ...
Singura religie pe care o accept si o propovaduiesc este.....RELIGIA IUBIRII , a FERICIRII si a PROSPERITATII.... --------DUMNEZEU sa binecuvanteze ROMANIA.... *** ,,Fii om, fii drept �i recunoa�te c�, pe deasupra ambi�iilor, intrigilor �i urilor, este Patria, este ve�nicia neamului, �i c� acolo trebuie s� ne �nt�lnim totdeauna, chiar dac� nu ne �n�elegem de fiecare dat�."(Ion Antonescu) *** ,,�n ziua de azi, pentru a st�p�ni c�t mai mul�i oameni, nu se mai cuceresc teritorii, ci sufletele acelor oameni. Odat� ce ai sufletul, ai omul; iar c�nd ai omul, teritoriul vine de la sine."
(contele de Marenches) ***,,Putem avea fie democratie in aceasta tara , fie putem avea mari bogatii concentrate in mainile a putini oameni, dar nu le putem avea pe ambele'' [Louis Brandeis---membru al Curtii Supreme de Justitie a S.U.A. ]***
|
|
Postat pe: 4 August 2016, ora 13:27
si sa poftiti la un ghiveci pus la cuptor ....immmm
si are tot ce vrei : si conopida,mazare, fasole verde, dovlecel, vinata , cartofi, cuburi de telina si rondele de morcov....si Cirnati , pe linga ....asta ptr. cine nu tine post !
|
Postat pe: 4 August 2016, ora 13:30
pepene rosu si galben ; o cafea si o negresa, pot incheia o masa de prinz intr-o zi de vara torida !
|
Postat pe: 5 August 2016, ora 14:29
|
Postat pe: 5 August 2016, ora 14:29
|
Postat pe: 6 August 2016, ora 14:16
moiii, voi sunteti plecati la Rio si n-aveti net. acolo, este ? da' s-aduceti de acolo o CAFEA adevarata , ca altfel nu va mai deschid usa, s-a-nteles ?
|
Postat pe: 7 August 2016, ora 09:03
'neata....cafeaua-i gata...da' mai stati putin...
|
|
Postat pe: 7 August 2016, ora 09:03
Care este ora idealã la care sã îþi bei cafeaua?
Cafeaua acþioneazã cel mai eficient dacã este bãutã între 9:30 ºi 11:30 dimineaþa, deoarece ceasul biologic este receptiv la efectul cafeinei la câteva ore de la trezire, conform studiilor efectuate de neurologul Steven Miller, de la Universitatea din Maryland, informeazã dailymail.co.uk. Explicaþia este legatã de nivelul hormonului cortizol, care, dupã ce atinge apogeul între ora 8.00 ºi 9.00 dimineaþa, începe uºor sã scadã spre sfârºitul dimineþii. În cazul în care cafeaua este bãutã la primele ore ale dimineþii, când nivelul de cortizol este mare, cafeina interacþioneazã cu acest hormon, iar organismul dezvoltã rezistenþã la cafeinã, care nu îºi va mai face efectul. Neurologul Steven Miller a arãtat cã oamenii care beau cafea atunci când nivelurile de cortizol sunt crescute - între ora 8.00 ºi 9.00 dimineaþa - dezvoltã toleranþã la cafeinã, datoritã cãreia vor simþi nevoia sã creascã doza. Prin urmare, oamenii beneficiazã cel mai mult de pe urma cafeinei dupã ce nivelul de cortizol începe sã scadã, cafeaua stimulând producerea de cortizol, iar faptul cã nu interacþioneazã cu nivelurile crescute ale hormonului împiedicã organismul sã dezvolte toleranþa la cafeinã. Nivelurile de cortizol mai cresc la prânz ºi între ora 5.30 ºi 6.30 dupã-amiazã, ceea ce înseamnã cã oamenii nu ar trebui sã bea cafea în aceste intervale. "Producþia de cortizol este strâns legatã de nivelul de vigilenþã, iar cortizolul are niveluri maxime între ora 8.00 ºi 9.00 în medie. Unul dintre principiile-cheie ale famacologiei este folosirea unui medicament când avem nevoie de el. Altfel, vom dezvolta toleranþã la un medicament administrat în aceeaºi dozã", explicã Steven Miller. Cu toate acestea, nivelurile de cortizol pot varia în decursul zilei, de la o persoanã la alta. În cazul celor care se trezesc foarte devreme, nivelurile de cortizol scad mai repede decât în cazul celor care se trezesc mai târziu, astfel încât ºi orele pentru bãut cafeaua diferã de la o persoanã la alta. Surse: Mediafax, Daily Mail Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 7 August 2016, ora 09:04
Cum poate cafeaua sã ne salveze viaþa?
Pentru mulþi oameni, trezitul de dimineaþã este sinonim cu bãutul cafelei. Din fericire pentru consumatorii de cafea, studiile din ultimul timp au scos la ivealã o multitudine de beneficii pentru sãnãtate pe care le aduce consumul acestei bãuturi. Mai mult, acum, un nou studiu sugereazã cã aceastã bãuturã ne asigurã ºi buna funcþionare a sãnãtãþii mintale. Mai exact, oamenii de ºtiinþã de la Harvard School of Public Health au concluzionat cã un consum moderat de cafea poate fi benefic în reducerea riscului de sinucidere. „Spre deosebire de investigaþiile anterioare, noi am reuºit sã evaluãm asocierea dintre bãuturile care conþin cofeinã ºi cele fãrã cofeinã ºi am identificat cofeina drept substanþa care are cele mai multe proprietãþi protective ale cafelei”, a declarat Michel Lucas, coordonatorul studiului. Pentru studiu, oamenii de ºtiinþã au folosit informaþii adunate din alte trei studii din Statele Unite. Datele au fost obþinute de la 43. 599 de bãrbaþi care au luat parte la studiul Health Professionals Follow-Up Study, 73.820 de femei din Nurses' Health Study ºi încã 91.005 de femei implicate în cercetarea Nurses' Health Study II. Pe baza chestionarelor pe care le completaserã participanþii, oamenii de ºtiinþã au reuºit sã mãsoare consumul de cofeinã, de cafea ºi de cafea decofeinizatã, administrat la fiecare patru ani. Deºi studiile au urmãrit numeroase surse de cofeinã, cea mai popularã a fost cafeaua. Rezultatele analizei au indicat cã în toate cele trei studii s-au înregistrat 277 de sinucideri. Pe baza statisticilor, oamenii de ºtiinþã au putut concluziona cã un consum regulat de cafea (între douã ºi patru cãni pe zi) poate reduce riscul de sinucidere cu 50%. Cu toate acestea, oamenii de ºtiinþã nu le recomandã celor care vor sã reducã riscul de sinucidere sã înceapã sã consume cafea sau sã bea mai multe cãni. „În total, studiul nostru sugereazã cã un peste limita de 2-3 cãni pe zi (care aduc un aport de cofeinã de 400 mg) consumul de cafea aduce beneficii minore”, au mai explicat oamenii de ºtiinþã. Sursa: Counsel&Heal Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 7 August 2016, ora 09:07
De la: Fl_Orion999, la data 2016-08-07 09:04:32Cum poate cafeaua sã ne salveze viaþa? www.descopera.ro/dnews/11159790-cum-poate-cafeaua-sa-ne-salveze-viata Raporteaza abuz de limbaj
|
|
|
|

ma bucur sa te vad si astept impresiile tale din calatoria cea lunga si frumoasa!
si are tot ce vrei : si conopida,mazare, fasole verde, dovlecel, vinata , cartofi, cuburi de telina si rondele de morcov....si Cirnati , pe linga
da' s-aduceti de acolo o CAFEA adevarata , ca altfel nu va mai deschid usa, s-a-nteles ?